Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 12:26   #2761
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A ja jako wizazystke bede musiała odnaleźć moja koleżanke, z któa sie kiedys kumplowałam. Nie mam do niej ani telefonu ani gg
Wiem, że etraz pracuje jako kosmetyczka. Mysle, że mogłaby mi zrobic kilka probnych makijazy i pomalowałaby mnie w domu. Bo nie chciałabym do salonu w dniu slubu latac. Fryzjerów mam prawie pod domem, wiec ok Przejscie na druga strone ulicy z welonem przezyje
ja tez mam fryzjera pod nosem - musze tylko przejsc przez boisko i juz jestem, a kosmetyczka przyjedzie do mnie do domku

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a na ktora macie slub??

ja mam na 15 i do fryzjera ide na 9.30 z tym, ze makijazystka przyjezdza do mnie do domu, bo to znajoma no i bedzie malowac pol rodziny

nie moge znalesc bukietu, ktory mi sie podoba nie ma takiego, ktory odpowwiada mi w stu procentach

ile wczesniej trzeba zamowic w kwiaciarni bukiet no i dekorcje auta??
Agus, slub mam na 16, ale:
14.30 fotograf
14.00 wiec o 14 musimy wyjechac na foto
13.30 blogoslawienstwo
12.30 ubrac sie
a teraz z drugiej strony skoro o 8.00 mam fryzjera (powiedziala ze ok 2 godzin trzeba liczyc) i na 10 kosmetyczke (ponoc trzeba liczyc godzinke), wiec o 11 jestem cala wyfiokowana i mam 1.5 godziny zapasu do tego by przejsc do drugiej czesci programu, czyli ubierania. W miedzyczasie pewnie trzeba bedzie cos przekasic i sie odstresowac

poza tym moja kosmetyczka jest zarezerwowana na 3 godziny 10-13 i ma 3 osoby do pomalowania lacznie wiec zawsze moze zaczac od mojej mamy, a pozniej dopiero mnie a z fyzjerka sie umowilam ze najwyzej jeszcze przesuniemy wizyte godzinke w ta lub w ta

chyba namieszalam wiec mam nadzieje ze zrozumialas
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Kasiu zdążyłam zauwazyć, no ale to chyba mi coraz więcej nie pasuje, strasznie jestem zestresowana i chyba za bardzo sie na nim wyżywam, chyba troche w tym mojej winy, ostatnio jestem bardzo przewrażliwiona.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:31   #2762
princessa0121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ze mną coraz gorzej... zdecydowanie za dużo wizażu Dzisiaj śniło mi się, że strippi uczyła mnie jeździć konno

domi7ks piękna suknia, miesiąc przed nami ma ślub kuzyn TŻ i jego narzeczona właśnie taką chce sobie kupić, więc ja muszę poszukać innej ale nie odmówię sobie przyjemności przymierzenia jakiejś podobnee

mój ślub jest w tym samym dniu i też sukni jeszcze nie mam
mój ślub tez 29 08 2009 i też niemam sukni ogladałam kilka ale jeszcze mam czas przecież , krawce szyją 3 4 miesiące a sukni w szafie niechce trzymać

Edytowane przez princessa0121
Czas edycji: 2009-02-18 o 12:32
princessa0121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:33   #2763
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ehh nie wiem co Ci radzić chyba tyle abyś w końcu była szczęsliwa dziwny ten Wasz zwiazek
ja wiem

Cytat:
kasiaher moze taki mały kryzysik jest, ale napewno się wszystko naprawi

Sam fakt, że tesciowa za sciana może byc już dobijajacy
chyba tak i chyba bardziej przezemnie
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ile jesteście razem? Mieszkacie razem? Oczywiście nie musisz odpowiadać jeżeli nie chcesz Chyba każda para czasami ma takie dni, tygodnie pochmurne. Ale pytanie czy jak się posprzeczacie to np. w przeciągu 24 h się godzicie i jest dalej ok. Czy wyjaśniacie sobie o co poszło? Najgorsze jak się łagodzi sytuacje dla swiętego spokoju bo ,,ślub na horyzoncie"
my juz prawie 7 lat a prawie 2 lata mieszkamy razem,. Czasami jak sie sprzeczamy to odzywamy sie po 20 minutach czasami po paru godzinach albo poprostu nastepnego dnia , w tej chwili nie odzywamy sie do siebie od dwóch dni tzn. odzywamy sie słuzbowo że tak powiem.
To chyba ja jestem bardziej wkurzona i nie chcem z nim gadać i ..... a wogóle to niechce mi sie gadac na ten temat, jestem poprostu przewrażliwiona i zachowuje się głupio ze tak co chwila mu wytykam, moja wina
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:42   #2764
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:

Nie. Za to kupię świetną bielizne na noc poślubną
tak tak, zawsze jak próbuję sie podpytać TŻa co by np chciał dostać na urodziny, mówi np pończoszki, bieliznę, albo buty na obcasie hehe zawsze ja mu wtedy mówię, że chyba nie jest transwestytą, a on mi wtedy odpowiada, że nie transwestytą, a wzrokowcem ot takie mamy zwyczaje...

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:56   #2765
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
tak tak, zawsze jak próbuję sie podpytać TŻa co by np chciał dostać na urodziny, mówi np pończoszki, bieliznę, albo buty na obcasie hehe zawsze ja mu wtedy mówię, że chyba nie jest transwestytą, a on mi wtedy odpowiada, że nie transwestytą, a wzrokowcem ot takie mamy zwyczaje...
Też to znam

Chociaż ostatnio na Walentynki zażyczył sobie pendriv-a

Tak sie cieszę, że w grudniu zamówiłam tę suknię z chin bo jak wczoraj przliczyłam to zapłaciłabym teraz ponad 1100 zł, czyli około 300 zł więcej Dzisiaj to by mi się nie opłacało

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:11   #2766
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia co się dzieje, znów kłótnia ehh chyba za często nie sądzisz

Azzis mam pytanie jaki to jest tort angielski
Tak go babka nazwała w cukierni. Wiesz ten taki, co wygląda jakby był z plasteliny Cały oblany masą marcepanową i przystrojony takimi kwiatkami i innymi elementami też z tego marcepanu.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:27   #2767
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Tak go babka nazwała w cukierni. Wiesz ten taki, co wygląda jakby był z plasteliny Cały oblany masą marcepanową i przystrojony takimi kwiatkami i innymi elementami też z tego marcepanu.

Ale te torty są podobno mega słodkie!!! Fakt, wyglądają pięknie, ale z jedzeniem gorzej. Moja koleżanka zamówiła taki tort na urodziny swojej córeczki i opowiadała, ze nie dało sie go zjeść taki był słodki.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:34   #2768
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Też to znam

Tak sie cieszę, że w grudniu zamówiłam tę suknię z chin bo jak wczoraj przliczyłam to zapłaciłabym teraz ponad 1100 zł, czyli około 300 zł więcej Dzisiaj to by mi się nie opłacało

gold-fisch kiedy masz ślub?

Ja mam w październiku i się tak sama w sobie zastanaiwam czy aby nie za szybko decyduje sie zamówic suknie. Juz obchodziłam tyle salonów i wiem, ze ta TA.
No dobra jade w sobote zmiertzyć jeszcze raz do SPOSA tę pierwsza, zeby mieć porównanie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:40   #2769
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
widzialam takie, bosko wygladaja te torciki
z tym, ze ja nie lubie marcepanu...

ja nie bede zamawiac torta, mam w cenie w restauracji, moge tylko wybrc kolor, smak ii ustawienie na paterach, reszte robi cukiernia "sośniccy" z kalisza
Stary 2009-02-18, 13:44   #2770
evelina.00
Raczkowanie

Cytat:
dzien dobry

mi mama mowila, ze niby powinnam panu mlodemu buty kupic hmmm

Butów sie nie kupuje bo jest przesąd, że jak Ty albo On Tobie buty kupi to sie w tych butach do tej osoby odejdzie. Dotyczy to nie tylko ślubu. Ale jest wyjście trzeba coś za taki prezent zapłacić czyli go odkupić i jest ok.
evelina.00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:45   #2771
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja taki chce i mówisz, że takie robia w kartoflandzie i kg 35zł

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:45   #2772
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie wyglądają, jeszcze takiego nie jadłam myśle, że moze być też oblany białą czekoladą

Cytat:
gold-fisch kiedy masz ślub?

Ja mam w październiku i się tak sama w sobie zastanaiwam czy aby nie za szybko decyduje sie zamówic suknie. Juz obchodziłam tyle salonów i wiem, ze ta TA.
No dobra jade w sobote zmiertzyć jeszcze raz do SPOSA tę pierwsza, zeby mieć porównanie
w lipcu (jest w moim podpisie link ) czyli za niecałe 5 miechów

Dziewczynki mama do mnie zadzwoniła, ze jest dla mnie paczka na poczcie trzymajcie kciuki

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-02-18, 13:51   #2773
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Hahha mój robi tak samo i rzecza w która sie najbardziej angazuje zwiazana ze ślubem jest szukanie stroju na noc poślubną FACECI
Cytat:
Też to znam

Widzisz dobry interes a kiedy przyjdzie ci ta suknia??
Cytat:
Wygladaja pieknie te torty ale ja bardzo nie lubie marcepanu

Dziewczyny doradzcie moze macie w swoich zbiorach jakies zdjecia fryzur z takich włosów jak na zdjeciu takie mam obecnie no moze pol centymetra dłuższe do lipca pewnie mi jeszcze troszke urosnąc ale rewelacji długosci nie bedzie miałam doczepiac ale jednak chyba sie nie zdecyduje. Mam włosy roznej długosci i mi sie troszke skrecaja macie moze jakies propozycje do takich włosków?? Szukam po necie ale narazie nic ciekawego nie znalazłam chciałabym spiete ale orzez ta rozna długosc nie wiem czy sie da
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (14,0 KB, 30 załadowań)
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:52   #2774
jaga_2001
Zakorzenienie

celi, no szkoda, ze koles nie robi takich wypuklych.
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Moja 2300zł ale widzialam taka w innym miescie za 3500zł, a w Warszawie to nawet 4000zł. Po tym uwazam, że pewne salony cenia sie tylko za to, że sa w centrum miasta no i ze sa ogólnie z duzego miasta. Jak pisałam wcześniej sprawdziłam ten salon bo aż nie mogłam uwierzyć ze taka różnica, no ale okazało się prawda, bo to zalezy od marzy. He co zrobić. A Twoja ile kosztowała??
No to super cena, bo w moim miescie kupno Twojej jest za 3200 zl. Moja kosztuje normalnie 3600 zl. chociaz teraz pewnie podrozeje z racji, ze kursy ida do gory. Ja za swoja jednak dalam rowno 3000. Taniej bym jej nie kupila, bo w tym salonie, w ktorym kupowalam rozprowadzaja suknie tej firmy na caly kraj, no i suknia jest sprowadzana az z USA, co tez kosztuje...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:54   #2775
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie wyglądają, jeszcze takiego nie jadłam myśle, że moze być też oblany białą czekoladą

w lipcu (jest w moim podpisie link ) czyli za niecałe 5 miechów

Dziewczynki mama do mnie zadzwoniła, ze jest dla mnie paczka na poczcie trzymajcie kciuki

nie w celowałam w ślub coraz blizej:P

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:58   #2776
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja taki chce i mówisz, że takie robia w kartoflandzie i kg 35zł
Tak jest Osobiście byłam pytać
Cytat:
Ja też jeszcze nie jadłam takiego. I chętnie bym spróbowała bo uwielbiam marcepan

Stary 2009-02-18, 14:02   #2777
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ja tez mam fryzjera pod nosem - musze tylko przejsc przez boisko i juz jestem, a kosmetyczka przyjedzie do mnie do domku

Agus, slub mam na 16, ale:
14.30 fotograf
14.00 wiec o 14 musimy wyjechac na foto
13.30 blogoslawienstwo
12.30 ubrac sie
a teraz z drugiej strony skoro o 8.00 mam fryzjera (powiedziala ze ok 2 godzin trzeba liczyc) i na 10 kosmetyczke (ponoc trzeba liczyc godzinke), wiec o 11 jestem cala wyfiokowana i mam 1.5 godziny zapasu do tego by przejsc do drugiej czesci programu, czyli ubierania. W miedzyczasie pewnie trzeba bedzie cos przekasic i sie odstresowac

poza tym moja kosmetyczka jest zarezerwowana na 3 godziny 10-13 i ma 3 osoby do pomalowania lacznie wiec zawsze moze zaczac od mojej mamy, a pozniej dopiero mnie a z fyzjerka sie umowilam ze najwyzej jeszcze przesuniemy wizyte godzinke w ta lub w ta

chyba namieszalam wiec mam nadzieje ze zrozumialas

zrozumialam

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
Butów sie nie kupuje bo jest przesąd, że jak Ty albo On Tobie buty kupi to sie w tych butach do tej osoby odejdzie. Dotyczy to nie tylko ślubu. Ale jest wyjście trzeba coś za taki prezent zapłacić czyli go odkupić i jest ok.
hmm, to co mu kupic, moze koszule jakas

agnes 208 moze cos takiego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (21,6 KB, 7 załadowań)
Stary 2009-02-18, 14:10   #2778
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
ja nie zapraszam rodzenstwa mego ojca. Ciotki z jej corkami i wujka z zona i synem (ich corke zapraszam!). Dlaczego? Bo ciotka zrobila mi ogromna przykrosc, jej jedna corka jest za granica i nie mam z nia kontaktu od lat, druga corka jest wyniosla, uwaza sie za pempek swiata i tez nie mam zamiaru takich ludzi miec u siebie na weselu. Wujka z zona nie widzialam od x lat a ich syna, czyli mego kuzyna nidby nie widzialam na zywo, mimo, ze ten ma ok 13 lat... Ich corke zapraszam, bo jest pelnoletnia i sama zechciala odnowic kontakt. A nie mam zamiaru nikogo zapraszac, bo tak wypada i z musu odswiezac wiezy rodzinne tylkoo po to by mi pozniej obsmarowano tylek...
brawo ja mam podobne zdanie o niektórych w mojej rodzinie :P

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
najblizszych tzn kolo masz na mysli?
bo jesli moja mama ma 4 braci a tato 4 siostry to co mamy zaprosic po 2 a reszcie powiedziec .. sory ale nie bylo miejsca?
bo jakos nie wyobrazam sobie zaprosic ta osobe a tamtej nie ...
to samo ze strony mojego TZeta jego mama ma 7 rodzenstwa i co zaprosic tylko jedna siostre?

p.s moze moja rodzina nie jest az tak inteligentna jak Twoja
chyba mnie źle zrozumiałaś....
chociaż.. mój tata też ma 4 rodzenstwa, a zaprosiliśmy tylko 2 braci, bo z jego siostrami nie utrzymujemy kontaktu

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze zle zrozumialas wypowiedz angelikiBo przeciez nie kazdy rodzic ma 4 rodzenstwatu chyba raczej chodzilo o dalszą rodzinę.Tak mi się wydaje
właśnie tak, chodziło mi o ta dalszą rodzinę jak np. siostra cioteczna mamy/taty...

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Widzieliśmy nawet 1 cm no ale to trochę za szerokie. Odbieramy za dwa tyg - wtedy wkleję fotki
ooo... a wygodne sa te 8mm???
my mamy 5mm i wydają mi sie troszkę za szerokie...
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:15   #2779
kliwia
Zakorzenienie

agnes masz dlugosc z ktorej można cuda czarowac, wlcale nie sa za krotkie
znalazlam takie, np.:
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura50932.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura109088.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura99272.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura118514.htm
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura103551.htm

ta mi sie spodobala, do wlosow dlugich cieniowanych bardziej!
http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura95286.htm
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:17   #2780
celi25
Rozeznanie

Ja właśnie lubię nosić takie szersze.

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:22   #2781
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
agnes 208 moze cos takiego
Ładna fryzurka ale ja nie chce zadnej opaski tiary itp nacodzien nosze opaski zeby nie musiec prostowac włosów a jakos je ujarzmic i na ślub chce z nich zrezygnowac.
Bardzo fajne zwłaszcza ta 1 mi sie podoba tylko jak w nia welon upiąć??
Ech problem z moimi włosami polega na tym ze kazdy ma inna długosc skutki zapuszczania z 1.5 centymetrowych ale jak bym chciała je wyrównac to by nic z nich nie zostało wiec scinam tylko koncówki.

Dziewczyny co myslicie o kupowaniu welonu na allegro myślicie, że fajne sa takie welony kupowała moze któraś?? Jak wyglada prasowanie takiego welonu bo myśle ze przyjdzie ciut pomiety?? Ja znalazłam taki na zdjeciach fajnie wyglada. Co myślicie?? A jakie ceny welonów sa w salonach?? Mówie o jakis przecietnych salonach nie tych firmowych jak np Madonna gdzie ceny wszystkiego sa wywindowane w kosmos.
http://www.allegro.pl/item558621693_...80_gratis.html

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-02-18 o 14:29
Stary 2009-02-18, 14:28   #2782
azzis
Zakorzenienie

Maggie1983 fryzjera masz na 8:00 O jeju. A ja się wstępnie umówiłam na 11:00 Powiedziała, że z godzinkę trzeba liczyć. Ślub o 15:30. Kosmetyczki jeszcze nie mam umówionej (być może to będzie kuzynka).
Stresuję się

Dzisiaj nasze pierwsze tańce

Stary 2009-02-18, 14:33   #2783
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Dziewczyny, a macie już sukienki na drugi dzień? My robimy drugiego dnia tylko obaid dla przyjezdnych, ale wyglądać trzeba przecież pięknie
Stary 2009-02-18, 14:37   #2784
gold-fish
Zakorzenienie

Ja mam fryzjerkę na 10, a kosmetyczkę w tym samym salonie, wstępnie na 12.
Ślub na 17.

Suknię na drugi dzień juz mam- była (przypadkiem) pierwszą rzeczą która miałam w związku ze ślubem tak trochę od końca zaczęłam te przygotowania...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-02-18, 14:37   #2785
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a macie już sukienki na drugi dzień? My robimy drugiego dnia tylko obaid dla przyjezdnych, ale wyglądać trzeba przecież pięknie
My nie robimy 2 dnia a w domu to juz raczej tak luźno dla rodziny z daleka co jeszcze zostana ale to już całkowicie na luznie tak ze nie szukam zadnej kreacji

A co do kosmetyczki mam na 13.30 ślub o 16 fotograf i kamerzysta przychodzą o 14.50. Malowac mnie bedzie ok pół godz tak powiedziała wiec bez problemu mam 40 min na ubranie. Fryzjerke planuje moze na 11 ale jeszcze nie zamówiam.

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-02-18 o 14:40
Stary 2009-02-18, 14:47   #2786
jaguraaa
Raczkowanie

my nie robimy poprawin, bo nie chcemy, ludzie i tak sie wykruszaja itd,...e dla nas bez sesnu, zrobimy na drugi dzien ognisko taki zupelnie inny styl poprawin a wlasciwie tak posiedzimy przy ogniu i zjemy cos dobrego.
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:54   #2787
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
my nie robimy poprawin, bo nie chcemy, ludzie i tak sie wykruszaja itd,...e dla nas bez sesnu, zrobimy na drugi dzien ognisko taki zupelnie inny styl poprawin a wlasciwie tak posiedzimy przy ogniu i zjemy cos dobrego.
No i też fajny pomysł z takim ognieskiem
Stary 2009-02-18, 14:58   #2788
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Gaduły z Krakowa, macie w zanadrzu jakąś polecana makijażystkę?
Stary 2009-02-18, 15:01   #2789
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie1983 fryzjera masz na 8:00 O jeju. A ja się wstępnie umówiłam na 11:00 Powiedziała, że z godzinkę trzeba liczyć. Ślub o 15:30. Kosmetyczki jeszcze nie mam umówionej (być może to będzie kuzynka).
Stresuję się

Dzisiaj nasze pierwsze tańce
na 11 to ja o tej godzinie bede malowana juz bo o 15 mam slub

a my dzisij mamy drugie tance I-II stopien
Stary 2009-02-18, 15:01   #2790
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość

ja jeszcze nie szukalam narazie sukienki na poprawiny, bo narazie mam glowe zaplatana w wyborze sukni slubnej

ja mam ślub na 16,30 fryzjerka jest na 10,30 a kosmetyczka na 12. mysle ze tak bedzie dobrze
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości