Scent Bar VII - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 08:55   #3811
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
To fakt paranoja. Ale podzielam zdanie Sabbath - sama nie wiem co bym na miejscu tej Pani robił - być może taż tak dramatycznie i absurdalnie próbowałabym uratować ten związek. łatwiej jest obwiniać Ciebie - z Tobą nic jej nie łączy, nie musi Ci wybaczać, zapominać.

Absurd, wiem.
Może ona też go kocha...a moze jest zbyt dumna...

ech mi się śnił przyjaciel, zburzył mi harmonię tym snem i znowu tęsknię...ale nie odezwę się... choć bardzo bym chciała.
.

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2009-02-18 o 09:07
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:11   #3812
envy07
Rozeznanie

Czy pomoże komuś info ze są próbki Musc Ravageur....i .Dans tes bras......na allegro....
Stary 2009-02-18, 09:29   #3813
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Melk trzymaj się jakoś. Trudna sytuacja, żony też mi żal, i ona czuje sie oszukana, i jej świat się zawalił, ktoś zawiódł, ktoś ważny.

Wszystkim dołującym, nie mających już więcej sił widzę że nie jestem sama

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 09:53   #3814
Betty83
Zakorzenienie

Envy link możesz normalnie skopiować z przeglądarki i wkleić do posta.

Na obrazkach zaznaczyłam jak się wstawia linki w takiej postaci jak dziewczyny na Perełkach.

1. Kopiujesz adres ze strony którą chcesz zalinkować.
2. Piszesz nazwę która ma byc odsyłaczem.
3. Zaznaczasz myszką.
4. Klikasz w ikonkę którą Ci zaznaczyłam.
5. W okienko wklejasz adres strony.
6. Dajesz podgląd wiadomości i sprawdzasz czy działa.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg LINK 1 (Large).jpg (40,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LINK 2 (Large).jpg (46,4 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2009-02-18 o 09:54
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 10:11   #3815
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Wszystkim dołującym, nie mających już więcej sił widzę że nie jestem sama
ale dzisiejszy dzień to jakaś lipa....
Stary 2009-02-18, 12:01   #3816
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Pisałam tu,
tu i tu.

Tak. Też mi się nie mieści w głowie.
W dalszym ciągu trudno mi uwierzyć.

Kurcze... szczerze mowiac to slow mi zabraklo. Nie bede mowic co mysle o tym facecie, nie warto. Ale to chyba nie byl ani pierwszy, ani ostatni raz... Zona najprawopodobniej z jakiegos powou chce mu wybaczyc, tylko po co, to ja nie wiem. Moze kieruje sie dobrem dziecka, ale co moze dac ojciec, ktory szuka nowych kobiet?
Wazne jest w tej chwili tylko to, zebys dala sobie czas, wyplakala wszystko co Twoje, bo to tez potrzebne, a potem stopniowo zapominala. Bo to Ty w calej tej sytuacji bylas nie swiaoma, a oni oboje moim zdaniem wszystko swietnie wiedzieli... Ona byla swiadomo, ze mezus zdradza, a on ze zona wybada "z kim" i wszystko skonczy.
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:26   #3817
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Dobra rada, tylko trudna. Bo jak tu nie czytać?

Na mój rozum zachowanie owej pani żony jest zupełnie normalne. Nie żeby od razu mądre, czy racjonalne, ale z pewnością racjonalizujące sytuację.

Ona ma do wyboru, albo uznać, że jej mąż to oszust i zdrajca, albo usprawiedliwić go i stwierdzić, że został osaczony, uwiedziony i że jest w sumie biernie pokrzywdzonym przez zła kobietę naiwniakiem.
W pierwszym przypadku musiałaby zakończyć związek, zostać rozwódką... a to taki kłopot.
W drugiej sytuacji może zachowac status quo, schowac głowę w piasek i uznać, że nic się nie stało. A mąż pewnie jej w tym pomaga opowiadając, jak "wszystko przez nią".
Heh... Znam ten typ człowieka. To człowiek, który łyknie najbardziej dziurawe kłamstwo, byle nie musieć zobaczyć prawdy.
Wiesz Sabb, ja też wiem z jakich powodów ludzie tak robią. Ale tego nie rozumiem. W ptasim łebku mi się nie mieści, po co i jak takie zachowania logicznie uzasadnić.
Że dla dobra dziecka? No żesz.
Znam aż za dobrze taki typ sytuacji właśnie od strony dziecka i jak go analizuję wspominkowo, to na pawia mi się zbiera.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:30   #3818
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Zgadzam się, lipa jak nie wiem
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 12:53   #3819
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Znam aż za dobrze taki typ sytuacji właśnie od strony dziecka i jak go analizuję wspominkowo, to na pawia mi się zbiera.
Papugu - słusznie prawisz.
Ja też od lat ...sięciu obserwuję w rodzinie dość bliskiej sytuację męża notorycznie zdradzającego, odchodzącego i powracającego i żonę, która (raz, gdy dzieci były małe) poszła do tej drugiej nie z awanturą, ale prośbą o zerwanie znajomości właśnie ze względu na dzieci ...

... patrzę na tę sprawę z perspektywy czasu, (bo kiedyś czułam, że coś się dzieje złego, ale sama byłam za mała, żeby rozumieć, o co chodzi),
o historii tych odejść i powrotów rozmawiałam z tą żoną kilka lat temu i muszę wam napisać, że ona do dziś cały czas czuje się upodlona całą tą sytuacją, tym, że była zmuszona do odbycia rozmowy z tą drugą ... choć raczej jest inna, niż pani opisane przez Melk

... dzieci (już dorosłe) mają reakcje takie właśnie jak Ty, Papugu ...

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:09   #3820
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
...... to na pawia mi się zbiera.
paw też ptak.

przepraszam,musiałam .......
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:26   #3821
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

A ja właśnie z tego typu sytuacją nigdy nie miałam ani bliższej, ani dalszej styczności. I tym bardziej trudno mi to pojąć. W swojej naiwności (ufności?) nie dopuszczałam do siebie takiego scenariusza, bo przecież "skąd, takiego świństwa nie mógłby mi zrobić, bez przesady, musi być jakieś racjonalne wytłumaczenie". Tak, jestem bardzo ufna.

Zachowanie żony może i da się uzasadnić, ale ja mimo wszystko nie rozumiem i nie wyobrażam sobie dalszego życia w zakłamaniu z kimś, kto w tak podły sposób zawiódł i oszukał.

Zresztą wielu rzeczy nie mogłam sobie jeszcze niedawno wyobrazić. A tu proszę... Ledwo uzyskałam status pełnoletniej, a już los mnie rzuca na głęboką wodę. Może to faktycznie przez naiwność. Może i jestem sama sobie winna. Bo zawsze myślę, że skoro dla mnie coś jest nie do pomyślenia, to ktoś też musi mieć szczere intencje. Bo przecież nie można inaczej

__

Zdałam wewnętrzny teoretyczny. Jutro idę po papiery, a w piątek pojadę się zapisać na egzamin. Według mojej mamy bez sensu, bo przecież i tak nie zdam, no ale jak już się męczę z tą jazdą od 5 miesięcy, to trzeba przynajmniej spróbować to przypieczętować Ufff, co ja się w tym tygodniu nalatam (A ile lekcji opuszczę)

Edytowane przez melkmeisje
Czas edycji: 2009-02-18 o 13:28
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:28   #3822
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Melkmeisje - gratuluję zdania egzaminu

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:29   #3823
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Melkmeisje - gratuluję zdania egzaminu
Dzięki dzięki
Szkoda, że na razie nic mi po tym Poza tym jak do głupiego wewnętrznego musiałam podchodzić dwa razy, to aż strach pomyśleć, co będzie dalej
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:34   #3824
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Dzięki dzięki
Szkoda, że na razie nic mi po tym Poza tym jak do głupiego wewnętrznego musiałam podchodzić dwa razy, to aż strach pomyśleć, co będzie dalej
U mnie ten proceder potrwa nie wiem ile - nie przystąpiłam do egzaminu jeszcze wcale. Robię sobie przerwę, potem czekają mnie dodatkowe jady....ech...

Mam dzisiaj dzień na rozliczanie się ze sobą. I dochodzę do bardzo nieciekawych wniosków

Frank Zappa

Stary 2009-02-18, 13:36   #3825
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
paw też ptak.
Miło

Favkes, o pawiu pisałam w kontekście własnych wspomnień.

Chociaż nie ukrywam, że akceptowanie małżeńskich oszustw dla dobra dziecka, jako ogólny przypadek uważam za - no, mało rozsądne. Krótkowzroczne bardzo. I z rzeczywistym dobrem dziecka mające niewiele wspólnego.

Melk, gratulacje

Edytowane przez martwa papuga
Czas edycji: 2009-02-18 o 13:38
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:42   #3826
beata11
Rozeznanie

Cytat:
Może ona też go kocha...a moze jest zbyt dumna...
No nie wiem, dumna to ta pani na pewno nie jest

Cytat:
Wiesz Sabb, ja też wiem z jakich powodów ludzie tak robią. Ale tego nie rozumiem. W ptasim łebku mi się nie mieści, po co i jak takie zachowania logicznie uzasadnić.
Że dla dobra dziecka?
Widziałam kilka takich sytuacji w życiu i niestety
- dzieci wyczuwają każdy fałsz, więc żadnego ich dobra w tym nie ma,

i drugie niestety
-bardzo często chodzi właśnie o kłopot z byciem rozwódką.
-a bo się standard życia obniży,
-i zdradzana żona sobie przeliczy, że samodzielnie, to ona właściwie się nie jest w stanie utrzymać
-i w końcu.... to wstyd wg niektórych
chociaż wg mnie wstyd, to uwiesić się na facecie
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:44   #3827
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Melkmeisje - po pierwsze ; gratuluję zdania egzaminu
a po drugie : odnoszę niejasne wrażenie, że swoją ufność uważasz za wadę.
Nie wiem czemu.

Dla mnie wadą jest wietrzenie ciągłe podstępu i złych zamiarów u bliźnich. Takim ludziom to się dopiero ciężko żyje ...

Może wpadnę w patos, albo będę plotła truizmy, ale dla mnie to Ty jeszcze wciąż uczysz się życia (niestety boleśnie) i w tej chwili ważne jest, jak szybko się uczysz ... czy będziesz ostrożniejsza na przyszłość (bez popadania w drugą skrajność) , czy też pozwolisz, aby kiedyś przydarzyło Ci się coś podobnego ...
a niestety potrafimy czasem pewne sytuacje życiowe powielać ...

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:50   #3828
princeska69
BAN stały

ja zona dlugo jeszcze nie bede wiec blizsze jest wypowiadanie mi sie jako dziecku swoich rodzicow.
Jestem pewna, ze gdyby moj tata zdradzil mame, to nie chcialabym go znac, znienawidzilabym go chyba. Jak mu zle to niech sie rozwodzi, a potem szaleje. Bedac z mama nie ma takiego prawa. Gdyby natomiast mama zostala zradzona kobieta, a potem blagala tate, aby wrocil, gaala z ta druga babka, aby go zostawila, to stracilabym do niej szacunek, bo wszystko co mi wbila do glowy nagle by pryslo. Naprawde wolalabym, zeby rodzice sie rozwiedli niz mieli zdradzac. Co to za przyklad dla mnie? Zaden. A dobrze przeprowazonym rozwodem tez mozna dziecko wiele nauczyc.

Melk, gratuluje
Stary 2009-02-18, 14:01   #3829
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Favkes, o pawiu pisałam w kontekście własnych wspomnień.
Wiem papuziu, to żart był ... głupi strasznie i nie na miejscu chyba, ale żart.

przepraszam ... idę sobie, bo ja naprawdę nic mądrego nie mam do powiedzenia - skupić się nie mogę.
\

Melk i ja gratuluję.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:01   #3830
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Mam dzisiaj dzień na rozliczanie się ze sobą. I dochodzę do bardzo nieciekawych wniosków
I ja rozliczam się ze sobą od kilku miesięcy i im dłużej nad tym myślę to dochodzę do wniosków gorszych dla mnie samej. Nie potrafię się odbić, wyciągnąć wniosków, zawisłam, nie pamiętam kiedy się uśmiechałam, kiedy byłam szczęśliwa, kiedy zrobiłam coś dla samej siebie, nie potrafię podjąć decyzji aby żyć w zgodzie z sobą, jakieś wyrzuty sumienia, obawa że nie dam rady- że to oni mieć bedą rację, że zawiodę i zranię tym że myślę o sobie, że chcę zacząć żyć dla siebie.

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Melkmeisje - po pierwsze ; gratuluję zdania egzaminu
a po drugie : odnoszę niejasne wrażenie, że swoją ufność uważasz za wadę.
Nie wiem czemu.

Dla mnie wadą jest wietrzenie ciągłe podstępu i złych zamiarów u bliźnich. Takim ludziom to się dopiero ciężko żyje ...

Może wpadnę w patos, albo będę plotła truizmy, ale dla mnie to Ty jeszcze wciąż uczysz się życia (niestety boleśnie) i w tej chwili ważne jest, jak szybko się uczysz ... czy będziesz ostrożniejsza na przyszłość (bez popadania w drugą skrajność) , czy też pozwolisz, aby kiedyś przydarzyło Ci się coś podobnego ...
a niestety potrafimy czasem pewne sytuacje życiowe powielać ...
Melk faktycznie boleśnie doświadcza Cię życie. Obyś szybko znalazła spokój i szczęście.

I ja uważam siebie za osobę naiwną, ostatnim czasem cholernie naiwną, która chce wierzyć, chce ufać mimo wszystko, choćby się waliło.
Z tym że wyrzucając sobie tę naiwność, wszędzie zaczynam doszukiwać się nieszczerych intencji, oszustwa, kłamstwa.
Nie wiem co gorsze bycie naiwną, która chce wierzyć, czy doszukiwanie się obłudy, kłamstwa, intryg, podstępów.
Co gorsze? Mnie dotyczy zarówno jedno jak i drugie, świetnie się uzupełniają, dołując mnie raz dochodzeniem do głosu jednego, to znów drugiego. Nie ma końca, zaufam, potem doszukuję się kłamstwa, winię siebie za bycie naiwną.
Jedno drugiego nie wyklucza, można doszukiwac się wszędzie kłamstwa, naiwnie chcieć wierzyć że jednak to nie jest prawda
.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:09   #3831
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

ja w swym rozliczaniu unikam użalania się nad sobą- namarudziłam się i nasmęciłam do tego stopnia, że sama mam do siebie niesmak. Próbuję spojrzeć na siebie z boku (choć wiem, że to raczej awykonalne) i sprecyzować co zrobiłam, czego nie zrobiłam, co chciałabym zrobić - a nie robię, co mnie u siebie wkurza, co zaprzepaściłam. Usiłuję dociec co zawalam, co jest ze mną "nie tak". Na razie jestem przygnieciona wnioskami, a trzeba by było jakoś wartościowej tę wiedzę i wnioski spożytkować

Idę ogarnąć mieszkanie. Nienawidzę sprzątać, ale ostatnio sprzątanie dobrze mi robi na głowę

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-18 o 14:12
Stary 2009-02-18, 14:14   #3832
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ja w swym rozliczaniu unikam użalania się nad sobą-
Idę ogarnąć mieszkanie. Nienawidzę sprzątać, ale ostatnio sprzątanie dobrze mi robi na głowę

o to juz wiem czemu z moją ostatnio nie najlepiej dawno nie sprzatałam
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:17   #3833
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez polly_ Pokaż wiadomość
o to juz wiem czemu z moją ostatnio nie najlepiej Dawno nie sprzatałam
:d

Frank Zappa

Stary 2009-02-18, 14:25   #3834
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie z tego typu sytuacją nigdy nie miałam ani bliższej, ani dalszej styczności. I tym bardziej trudno mi to pojąć. W swojej naiwności (ufności?) nie dopuszczałam do siebie takiego scenariusza, bo przecież "skąd, takiego świństwa nie mógłby mi zrobić, bez przesady, musi być jakieś racjonalne wytłumaczenie". Tak, jestem bardzo ufna.

Zachowanie żony może i da się uzasadnić, ale ja mimo wszystko nie rozumiem i nie wyobrażam sobie dalszego życia w zakłamaniu z kimś, kto w tak podły sposób zawiódł i oszukał.
Nie jesteś naiwna, tylko jaknajbardziej normalna.
Angażujac się w związek, nikt przy zdrowych zmysłach nie zakłada, że druga osoba ma coś na sumieniu, knuje czy kombinuje.

Zachowanie żony można było wytłumaczyć, ale na początku.
Rozmawiałyście, Ty się wycofałaś gdy tylko dowiedziałaś się, jak wygląda sytuacja. Zrobiłas to co powinnaś, mimo że dużo Cię to kosztowało, a ona powinna dać Ci spokój.
Jeśli chce zapewnien, że nie spotykacie się już, powinna kontrolować męża nie Ciebie.
Dziewczyny dobrze radzą. Nie czytaj smsów i nie odbieraj telefonu, ale jeśli nie da Ci spokoju zareaguj ostro. Masz prawo się bronić.
I pod żadnym pozorem nie daj sobie wmówić poczucia winy. Nie jesteś ''sama sobie winna''. O niczym nie wiedziałaś.

Wykazałaś się olbrzymią dojrzałością, powinnaś być z siebie dumna.

Gratuluję zdania egzaminu
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:28   #3835
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ej dziewczyny - na bledach sie uczymy, prawda?
Nawet jak cos zlego nas spotka - z wlasnej winy lub zupelnym przypadkiem to i z tego mozna wyjsc na prosta.
Nawet najelpsze opowiesci moralizatorskie nie ustrzega nas przed popelnieniem bledu. Dopiero ten blad wyczula nas na pewne sprawy.

Wiec nawet jak jest kiepsko teraz to trza wierzyc, ze kiedys tam bedzie lepiej.

Ja tam o sobie dobrze mysle, nawet chyba za dobrze
Pamietam jak ciezkim szokiem bylo dla lat wiele temu uslyszec, ze ktos tam mnie NIE LUBI bo przekonana bylam, ze chyba kazdy.
Wiec moze trza czasami zamiast sobie wrzucac to nieco poslodzic

A ze zycie uczy no coz, w pewnym momemcie, nawet w sumie niedawnym zdalam sobie sprawe, ze nie moge byc az tak szczera i otwarta. Ze pewnych rzeczy nie moge mowic - nawet jesli ja nie widze w tym nic zlego to inni juz maja powod by sie dowalic.

Chyba sie zdecydowalam juz na 90% na korekte nosa, Musze sie dowiedziec jak wyglada sprawa wolnego itp.
Moja mama jest za

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:49   #3836
Lea93
Zadomowienie

Cytat:
totalnie i po całości. a mówią, że to piątki 13ego są pechowe ..
też muszę się wyżalić..
rano, przed szkołą, po odpaleniu gadu gadu otrzymałam jakże uroczą wiadomość, od Allison (moja dziewczyna - Kasia - była z nią kiedyś i raz mnie z nią zdradziła, o czym wiem i to sprawa już wyjaśniona, więc no..) o treści mniej więcej takiej 'nie wiem czy powinnam o tym pisać, bo to nie fair w stosunku do Kasi, ale wolę żebyś się nie rozczarowała w połowie jakże miłosnego 'ujścia'. po prostu nie mogę patrzeć jak ohydnie Cię oszukuje. ah, nie powinnam, ale .. dobra, po prostu spytaj się jej czy podoba Jej się życie pszczółki... z kwiatka na kwiatek. dziękuję za uwagę, alliz.'

z jednej strony - nie wierzę zbytnio w słowa allison, bo wiem, że ma żal do kaśki.
kaśka, gdy jej to wysłałam, odpisała 'na Twoim miejscu zmartwilabym sie taka wiadomoscia .. ale nie od niej. widzialam sie z nia wczoraj. wygarnelam jej wszystko. odpowiedziala tylko 'pozalujesz'. ale nie wiedzialam, ze az taka z niej (tu wstaw żeńskie określenie psa)' więc nie wydaje mi się, żeby wiadomość allison była do końca szczera.
z drugiej strony - wiadomo, zasiewa to wątpliwości...
pogmatwane, wiem. nie umiem tłumaczyć, musiałam się po prostu wygadać.
jakby tego było mało - pożarłam się z mamą rano, a w szkole wylądowałam u dyrektorki.
no dzień po prostu meeega udany. -.-
chyba naprawdę zaraz pójdę spać, żeby nic więcej ciekawego mi się nie przydarzyło.

wątek wymiankowy.
Lea93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 16:28   #3837
princeska69
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lea93 Pokaż wiadomość
totalnie i po całości. a mówią, że to piątki 13ego są pechowe ..
też muszę się wyżalić..
rano, przed szkołą, po odpaleniu gadu gadu otrzymałam jakże uroczą wiadomość, od Allison (moja dziewczyna - Kasia - była z nią kiedyś i raz mnie z nią zdradziła, o czym wiem i to sprawa już wyjaśniona, więc no..) o treści mniej więcej takiej 'nie wiem czy powinnam o tym pisać, bo to nie fair w stosunku do Kasi, ale wolę żebyś się nie rozczarowała w połowie jakże miłosnego 'ujścia'. po prostu nie mogę patrzeć jak ohydnie Cię oszukuje. ah, nie powinnam, ale .. dobra, po prostu spytaj się jej czy podoba Jej się życie pszczółki... z kwiatka na kwiatek. dziękuję za uwagę, alliz.'

z jednej strony - nie wierzę zbytnio w słowa allison, bo wiem, że ma żal do kaśki.
kaśka, gdy jej to wysłałam, odpisała 'na Twoim miejscu zmartwilabym sie taka wiadomoscia .. ale nie od niej. widzialam sie z nia wczoraj. wygarnelam jej wszystko. odpowiedziala tylko 'pozalujesz'. ale nie wiedzialam, ze az taka z niej (tu wstaw żeńskie określenie psa)' więc nie wydaje mi się, żeby wiadomość allison była do końca szczera.
z drugiej strony - wiadomo, zasiewa to wątpliwości...
pogmatwane, wiem. nie umiem tłumaczyć, musiałam się po prostu wygadać.
jakby tego było mało - pożarłam się z mamą rano, a w szkole wylądowałam u dyrektorki.
no dzień po prostu meeega udany. -.-
chyba naprawdę zaraz pójdę spać, żeby nic więcej ciekawego mi się nie przydarzyło.

Ja po takiej odpowiedzi naprawe bylabym spokojna. Pokaz ze ufasz swojej dziewczynie, wtedy reakcja A. bardzo duzo Ci powie. Jesli dziewczyna Cie oszukuje, to to i tak wyjdzie. A jesli przestaniesz ufac, to to Was zniszczy
Stary 2009-02-18, 16:49   #3838
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Ja po takiej odpowiedzi naprawe bylabym spokojna. Pokaz ze ufasz swojej dziewczynie, wtedy reakcja A. bardzo duzo Ci powie. Jesli dziewczyna Cie oszukuje, to to i tak wyjdzie. A jesli przestaniesz ufac, to to Was zniszczy
Zwlaszcza w zwiazku na odleglosc.
Musisz Kasce zaufac, nie masz za bardzo wyboru.

Jesli faktycznie Alison mowi prawde to wyjdzie to predzej czy pozniej, jesli natomiast zwyczajnie maci a Ty podlapiesz temat to ona osiagnie cel.
Poza tym duzo zalezy od Twojej reakcji, jesli sie uniesiesz dasz A. satysfakcje i ona dalej bedzie to robic.

A nastepnym razem ja poprostu zj..edz.

---------- Napisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

nie moge -
panna z biurka obok wlasnie sobie wyciska pryszcze ...
tak normalnie, na legalu - lustereczko i jedzie przy wszystkich.
czy moge juz rzygac?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 18:48   #3839
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
J
Nie wiem, ale ja tez tak mam. Póki mam na głowie nawał obowiązków - ciągnę jakoś, bo przecież nie mogę zawalić. A potem, kiedy mogłabym odpocząć - rozsypuję się. Ta przebrzydła obowiązkowośc (nawet podświadoma) czasem mnie wkurza.

Zdrowiej Truskawo, a z byczenia się w domu też wyciągnij przyjemności ile się da. Czytanie, smakołyki, puchate pierzynki i podusie...
Dzięki No mam dokładnie jak Ty. Nie umiem całego dnia przeleżeć w łóżku i snuć sie w piżamie, po prostu nie mogę. Ubrałam się i umalowałam nawet Kumpelka zaraz przyjdzie więc wmawiam sobie że to nie świr tylko przeczucie

Melk, trzymam kciuki. Za egzamin i za spokój ducha

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość

nie moge -
czy moge juz rzygac?
Śmiało

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 18:57   #3840
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość

nie moge -
czy moge juz rzygac?
blech....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości