|
|
#4441 | |
|
BAN stały
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
A ja chciałabymWszystkiego naaaaaaaaaaaaaj z okazji jutrzejszych urodzinek
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-18 o 13:49 |
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nigdy nie mialam niz zlamanego ani zszywanego:P
i swinki nigdy nie miaalam i oto sie boje
|
|
|
|
#4443 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najwazniejsze sa witaminy i odzywki,poszukaj cos na kwc jesli chodzi o witaminki i inne preparaty doustne na paznokcie i cere itp A z odzywek polecam Sally Hansen złota droga ale u mnie cuda robi.Na allegro moze taniej jest.Chociaz napewno znajdzie sie jakis tanszy zamiennik z innych firm,na paznokciowym poszukaj,moje paznokcie po tipsach nigdy nie beda takie jak kiedys![]() Cytat:
Hmm ja z takich ciekawszych przygod to kiedys mnie rower w pół przejechal(niewiem jak to sie stalo),brat mi prawie wybil oko pilka pingpongowa,jak bylam bardzo mala to u dentysty wepchnelam glowe miedzy szczebelki w poreczy i polowa budynku probowala mnie uratowac,haha i kiedys probowalam wejsc do samochodu ale jakos malo miejsca bylo i upadlam do tylu w dziure glebokosci 1,5 metra caaała w pokrzywach.Nie pytajcie jak ryczalam,a bomble wszedzie byly
|
||
|
|
|
#4444 |
|
*sportaddict*
|
Dominina, to ze szczebelkami boskie
aaaaaaaaa i sobie przypomniałam, kiedyś się prawie utopilam, miałam 9 lat, w nocy byl sztorm i podmył dno, jakis facet mnie wyciągnął w ostatniej chwili. a najlepsze jest to, że moi rodzice stali na brzegu i mi machali, bo mysleli, że tak pływam jak paralityk Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-18 o 13:57 |
|
|
|
#4445 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4446 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Haha co do plywania!Przypomnialas mi ze mialam genialny pomysl i sobie motylki (takie na ramiona)zalozylam na kostki u nóg,niepamietam kto mnie uratowal ale to bylo straszne ![]() Ja mam takie glupie myslenie ze im cos bardziej smierdzi tym ma lepsze dzialanie;P |
|
|
|
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie full śniegu i ciągle pada
Jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie hehe ![]() Można opalać się w solarium po pokrzywie? Gdzieś przeczytałam, że nie wolno chodzić jak się pije zioła bo plamy mogą powychodzić itp. Ostatni raz piłam pokrzywkę w niedzielę, a dzisiaj chciałam się trochę poopalać Mogę?
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po dziurawcu nie mozna. Ja pilam pokrzywe i chodzilam i zyje:P (bez plam) |
|
|
|
|
#4450 |
|
BAN stały
|
wiecie co, ja wstalam po 9, zjadlam sniadanie i polozylam sie spowrotem i do teraz spalam, jest mi slabo i zimno i spac mi sie chce mysle ze to wina krwawienia bo jest strasznie mocne
chyba przez ta spirale...vadi wyslesz mi zolzy na @ |
|
|
|
#4451 |
|
Raczkowanie
|
co do "wypadków"z dzieciństwa..gdy uczyłam się jeździć na rowerze wpadłam w rów pełen pokrzyw...długo mnie stamtąd rodzice zbierali
![]() a do złamań to miałam tylko złamana reke, prawą...koszmar..gralismy w koszykówke i dziewczyna tak gorliwie grala ze przewrocila mnie na ziemie...poszlam do pielegniarki cala zaryczana bo bolalo jak chol...a..dala mi tabletki przeciwbolowe i kazal mi isc do rodzinnego po skierowanie do chirurga...zachodze z mama do lekarza a ona do mnie ze ja udaje ze mnie boli bo nic mi sie nie stalo...zaczela machac moja reka jak jakims patykiem..na co ja zareagowalam jeszcze glosniejszym placzem i krzykiem(pielegniarka poleciala szybko po silniejsze środki przeciwbolowe jak tylko zaczela sie moja symfonia) i dopiero wtedy dala mi od niechcenia te skierowanie a u chirurga okazalo sie ze mam zlamana reke i to powaznie...od tamtej pory na szczescie nic powaznego sie nie stalo(czyt. złamanie itp) i z tego sie ciesze bo nie ufam od tamej pory lekarzom rodzinnym
|
|
|
|
#4452 |
|
BAN stały
|
wiecie co, ja wstalam po 9, zjadlam sniadanie i polozylam sie spowrotem i do teraz spalam, jest mi slabo i zimno i spac mi sie chce mysle ze to wina krwawienia bo jest strasznie mocne
chyba przez ta spirale...vadi wyslesz mi zolzy na @ ? |
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
a przez ile mniej wiecej po spirali lub wkladce sie krwawi ?
|
|
|
|
#4454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 |
|
*sportaddict*
|
jasne, Czekolado, daj @
|
|
|
|
#4456 |
|
BAN stały
|
http://www.pudelek.pl/artykul/15521/..._oprocz_moczu/
tylko w polsce moga odbwac sie takie koncerty niby gwiazd... ubrala sie jak zwykla dziwka.. zrobilam mikrodermabrazje i nalozylam zielona glonke, a po niej samoopalacz. |
|
|
|
#4457 |
|
BAN stały
|
przez iles tam pierwszych chyba sa obfitsze krwawienia ale nie wiem ile dokladnie, ja zawsze skape mialam wiec teraz zle sie czuje bo ilosc jest szokujaca!
btw.. macie problem z aplikacja ob? ja po porodzie mam co mnie w****ia bo po kilku probach to juz jest bolesne i rezygnuje.. vadi zuzia.soczek@interia.pl krokodylku nie boli mnie nic tylko slaba jestem |
|
|
|
#4458 |
|
Raczkowanie
|
ja biore tabletki a nieraz mam takie bolesne i obfite i wtedy tez mi jest slabo az z lozka sie nie podnosze...
|
|
|
|
#4459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja robilam dzisiaj peeling kawowy na twarz, mam teraz taka gladka
|
|
|
|
|
#4460 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak mi sie włąsnie przypomnialo..teraz zmienilam tabletki na yasminelle i też mam obfitsze...nie wiem dlaczego Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-18 o 14:59 |
|
|
|
|
#4462 |
|
BAN stały
|
3 miesiace. dla mnie 1 okes po zalozeniu byl niemal jak porod....
|
|
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
tez tak macie ze jak Wam sie konczy to wszystko naraz? ja dzisiaj zabralam sie za moje kosmetyczne rytualy i stwierdzilam nagle ze nic nie mam nawet platkow kosmetycznych
wogole mam ostatnio zachcianki jak ciezarna
|
|
|
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
nie odezwalam sie, przed chwila dopiero on napisal, od wczoraj pierwszy jego odzew. moze juz to wyolbrzymiam, ale na pewno napisal, bo dzis na noc idzie do pracy (juz niedlugo) i pewnie jest w domu, nudzi sie, mysli i w pracy tez bedzie siedzial i myslal. a wczoraj zapewne chlal z kumplami i mial to gdzies. zawsze tak jest. :/ ale juz mu tego nie bede pisala, napisalam zeby nauczyl sie przyjmowac krytyke, bo skoro mi przeszkadza to, ze ciagle gra, tzn ze sobie z ksiezyca tego nie wymyslam i mnie to wkurza... ale napisalam ze skoro chce sie widywac rzadziej, to prosze bardzo. i bede oschla jeszcze, nie bede latala za nim, to juz nie ten czas, kiedy bylam na jego kazde zawolanie i przepraszalam za jego bledy.
Edytowane przez ladygos Czas edycji: 2009-02-18 o 15:13 |
|
|
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez troche boli brzuch
Okres jest naszczescie . Ja to bym chciaa zeby facci choc raz przezylli okres taki własnie ciezki , obfity z bolącym brzuchem i złym samopczuciem ! Jutro chyba jade na nartyyy juz nie moge sie doczekac Choc nie wiadomo jeszcze czy pojedziemy ..Lece po igly do maszyny i zwezam swoje spodenki węzowe z Zary Własnie dzis mi jakas dizewcyzna wysłała prywatną wiadomosc ze szukam podobno takich ( pisałam na wątku o tych spodniach ) i proponowała mi zebym kupila u niej na allegro haha wiecie za ile ? 129 zł paroodia w sklepie kupiłam za 39 zł Ale cwaniara ..
|
|
|
|
#4467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moze to przez ta spirale boli cie? Edytowane przez domininia Czas edycji: 2009-02-18 o 15:25 |
|
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Znów muszę ponadrabiać...więc cofam się kilka stron i zaczytuję
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie też kupiła za 39zł i myślała że naiwnych znajdzie - chociaż może i znajdzie ale chyba nie tu |
|
|
|
|
#4470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
CO JEST ZE ONA SIE NIE ODZYWA.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

bede miala duzo do nadrabiania
) i tłusty czwartek, wiec znalazlam okazję

), ale tak to odpukać ok 

Jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie hehe
a u chirurga okazalo sie ze mam zlamana reke i to powaznie...od tamtej pory na szczescie nic powaznego sie nie stalo(czyt. złamanie itp) i z tego sie ciesze bo nie ufam od tamej pory lekarzom rodzinnym

pewnie też kupiła za 39zł i myślała że naiwnych znajdzie - chociaż może i znajdzie ale chyba nie tu