American girls cz. VIII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 13:48   #4441
Miśka84
BAN stały

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Witam was Kobitki. Dawno mnie nie bylo bede miala duzo do nadrabiania Prawie 20 stron.

Ta pogoda mnie dobija! Sypie i sypie. Az mi sie nigdzie nie chce wychodzic:/ Wczoraj musialam z mama pchac auto, bo sie zakopalo w sniegu na skrzyzowaniu - siara jak nic! A pozniej stalam 40 minut w korku na autostradzie przed Katowicami! Ja chcę wiosnę.

Dzisiaj mam zamiar podjąc wyzywanie. Upiec swoje pierwsze w zyciu ciasto. Jutro moje urodziny (21 ) i tłusty czwartek, wiec znalazlam okazję Mam nadzieję, ze nic nie spalę
U mnie nie ma nawet płatka śniegu A ja chciałabym

Wszystkiego naaaaaaaaaaaaaj z okazji jutrzejszych urodzinek, tak na wszelki wypadek gdybys jutro nie zajrzała tutaj

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-18 o 13:49
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:49   #4442
kiiiciiia
Zakorzenienie

a ja nigdy nie mialam niz zlamanego ani zszywanego:P
i swinki nigdy nie miaalam i oto sie boje

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:52   #4443
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
witaminek nie biore po odzywce byly jeszcze bardziej miekkie!!! to mozliwe? :/
Wydaje mi sie ze nie mozliweNajwazniejsze sa witaminy i odzywki,poszukaj cos na kwc jesli chodzi o witaminki i inne preparaty doustne na paznokcie i cere itp A z odzywek polecam Sally Hansen złota droga ale u mnie cuda robi.Na allegro moze taniej jest.Chociaz napewno znajdzie sie jakis tanszy zamiennik z innych firm,na paznokciowym poszukaj,moje paznokcie po tipsach nigdy nie beda takie jak kiedys
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
ja w dziecinstwie byłam łobuzicą, łaziłam po drzewach itp., ale na szczęscie żadnych złaman raz tylko udało mi się wylądować na zszywaniu i raz zeskoczyłam ze stołka na torbę z wełną i pionowo sterczącym cienkim szydełkiem (haczykiem do góry ), ale tak to odpukać ok kiedyś skoczyłam też na bok stopy i coś mi chrupnęło i spuchło, debil z ostrego dyżuru nie wiedział, co mi jest, więc na wszelki wypadek zapakował mnie w gips. tego samego wieczora gips sobie zdjęłam

no i raz wsadziłam palec w zawias wielkich, ciężkich, metalowych drzwi wejściowych do bloku, które się na nim zamknęły - ból był taki, że balam się spojrzeć, bo bylam pewna, że już nie mam palca, do tej pory mam ciary, jak o tym mysle, a z 10-15 lat juz minelo
O jezu cud ze zyjesz dzisiaj Hmm ja z takich ciekawszych przygod to kiedys mnie rower w pół przejechal(niewiem jak to sie stalo),brat mi prawie wybil oko pilka pingpongowa,jak bylam bardzo mala to u dentysty wepchnelam glowe miedzy szczebelki w poreczy i polowa budynku probowala mnie uratowac,haha i kiedys probowalam wejsc do samochodu ale jakos malo miejsca bylo i upadlam do tylu w dziure glebokosci 1,5 metra caaała w pokrzywach.Nie pytajcie jak ryczalam,a bomble wszedzie byly
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:53   #4444
vadi
*sportaddict*

Dominina, to ze szczebelkami boskie

aaaaaaaaa i sobie przypomniałam, kiedyś się prawie utopilam, miałam 9 lat, w nocy byl sztorm i podmył dno, jakis facet mnie wyciągnął w ostatniej chwili.
a najlepsze jest to, że moi rodzice stali na brzegu i mi machali, bo mysleli, że tak pływam jak paralityk

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-18 o 13:57
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:56   #4445
Miśka84
BAN stały

Cytat:
super, napewno się spytam w aptece, dziękuję
Ale maści wisiołkowej lepiej nie kupuj, bo strasznie śmierdzi
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 13:57   #4446
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
czyszczę od paru lat kuwetę, żaden smrodek mi nie straszny
Stary 2009-02-18, 14:07   #4447
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Dominina, to ze szczebelkami boskie

aaaaaaaaa i sobie przypomniałam, kiedyś się prawie utopilam, miałam 9 lat, w nocy byl sztorm i podmył dno, jakis facet mnie wyciągnął w ostatniej chwili.
a najlepsze jest to, że moi rodzice stali na brzegu i mi machali, bo mysleli, że tak pływam jak paralityk
No to sie chyba zdzwili ze to nie byla"zabawa"
Haha co do plywania!Przypomnialas mi ze mialam genialny pomysl i sobie motylki (takie na ramiona)zalozylam na kostki u nóg,niepamietam kto mnie uratowal ale to bylo straszne

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Cytat:
czyszczę od paru lat kuwetę, żaden smrodek mi nie straszny
Ja mam takie glupie myslenie ze im cos bardziej smierdzi tym ma lepsze dzialanie;P
Stary 2009-02-18, 14:15   #4448
tasiaaa
Rozeznanie

A u mnie full śniegu i ciągle pada Jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie hehe
Można opalać się w solarium po pokrzywie? Gdzieś przeczytałam, że nie wolno chodzić jak się pije zioła bo plamy mogą powychodzić itp. Ostatni raz piłam pokrzywkę w niedzielę, a dzisiaj chciałam się trochę poopalać Mogę?

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:20   #4449
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
A u mnie full śniegu i ciągle pada Jak tak dalej pójdzie to mnie zasypie hehe
Można opalać się w solarium po pokrzywie? Gdzieś przeczytałam, że nie wolno chodzić jak się pije zioła bo plamy mogą powychodzić itp. Ostatni raz piłam pokrzywkę w niedzielę, a dzisiaj chciałam się trochę poopalać Mogę?
u mnie tez pada..i tak wieje;(
po dziurawcu nie mozna. Ja pilam pokrzywe i chodzilam i zyje:P (bez plam)

Stary 2009-02-18, 14:22   #4450
Czekolada83
BAN stały

wiecie co, ja wstalam po 9, zjadlam sniadanie i polozylam sie spowrotem i do teraz spalam, jest mi slabo i zimno i spac mi sie chce mysle ze to wina krwawienia bo jest strasznie mocne chyba przez ta spirale...

vadi wyslesz mi zolzy na @
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:23   #4451
krokodylek
Raczkowanie

co do "wypadków"z dzieciństwa..gdy uczyłam się jeździć na rowerze wpadłam w rów pełen pokrzyw...długo mnie stamtąd rodzice zbierali
a do złamań to miałam tylko złamana reke, prawą...koszmar..gralismy w koszykówke i dziewczyna tak gorliwie grala ze przewrocila mnie na ziemie...poszlam do pielegniarki cala zaryczana bo bolalo jak chol...a..dala mi tabletki przeciwbolowe i kazal mi isc do rodzinnego po skierowanie do chirurga...zachodze z mama do lekarza a ona do mnie ze ja udaje ze mnie boli bo nic mi sie nie stalo...zaczela machac moja reka jak jakims patykiem..na co ja zareagowalam jeszcze glosniejszym placzem i krzykiem(pielegniarka poleciala szybko po silniejsze środki przeciwbolowe jak tylko zaczela sie moja symfonia) i dopiero wtedy dala mi od niechcenia te skierowaniea u chirurga okazalo sie ze mam zlamana reke i to powaznie...od tamtej pory na szczescie nic powaznego sie nie stalo(czyt. złamanie itp) i z tego sie ciesze bo nie ufam od tamej pory lekarzom rodzinnym
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:23   #4452
Czekolada83
BAN stały

wiecie co, ja wstalam po 9, zjadlam sniadanie i polozylam sie spowrotem i do teraz spalam, jest mi slabo i zimno i spac mi sie chce mysle ze to wina krwawienia bo jest strasznie mocne chyba przez ta spirale...

vadi wyslesz mi zolzy na @ ?
Stary 2009-02-18, 14:24   #4453
kiiiciiia
Zakorzenienie

a przez ile mniej wiecej po spirali lub wkladce sie krwawi ?

Stary 2009-02-18, 14:26   #4454
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

ja Ci naprawde współczuje...kiedyś mialam tak straszne krwawienia i bole, że nie mogłąm sie ruszyc...pozniej dochodzily wymioty..straszne...brała ś jakieś leki przeciwbólowe czy coś takiego?może by pomogło
Stary 2009-02-18, 14:31   #4455
vadi
*sportaddict*

jasne, Czekolado, daj @
Stary 2009-02-18, 14:40   #4456
Czekolada83
BAN stały

http://www.pudelek.pl/artykul/15521/..._oprocz_moczu/
tylko w polsce moga odbwac sie takie koncerty niby gwiazd...
ubrala sie jak zwykla dziwka..

zrobilam mikrodermabrazje i nalozylam zielona glonke, a po niej samoopalacz.
Stary 2009-02-18, 14:43   #4457
Czekolada83
BAN stały

przez iles tam pierwszych chyba sa obfitsze krwawienia ale nie wiem ile dokladnie, ja zawsze skape mialam wiec teraz zle sie czuje bo ilosc jest szokujaca!

btw.. macie problem z aplikacja ob? ja po porodzie mam co mnie w****ia bo po kilku probach to juz jest bolesne i rezygnuje..

vadi zuzia.soczek@interia.pl

krokodylku nie boli mnie nic tylko slaba jestem
Stary 2009-02-18, 14:47   #4458
ladygos
Raczkowanie

ja biore tabletki a nieraz mam takie bolesne i obfite i wtedy tez mi jest slabo az z lozka sie nie podnosze...
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:48   #4459
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:

A jak dlugo masz spiralke zalozona?Moja przyjaciolka kilka tygodni po spirali wymiotowala jak kot i podczas okresu miala takie bole ze nie mogla sie ruszyc wogole.Straszne to bylo.

A ja robilam dzisiaj peeling kawowy na twarz, mam teraz taka gladka
LadyAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 14:49   #4460
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
ja biore tabletki a nieraz mam takie bolesne i obfite i wtedy tez mi jest slabo az z lozka sie nie podnosze...
a jak z tz? bylas oschla?
Stary 2009-02-18, 14:51   #4461
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
przez iles tam pierwszych chyba sa obfitsze krwawienia ale nie wiem ile dokladnie, ja zawsze skape mialam wiec teraz zle sie czuje bo ilosc jest szokujaca!

btw.. macie problem z aplikacja ob? ja po porodzie mam co mnie w****ia bo po kilku probach to juz jest bolesne i rezygnuje..

vadi zuzia.soczek@interia.pl

krokodylku nie boli mnie nic tylko slaba jestem
może jakieś witaminki na wzmocnienie...mi to zazwyczaj pomaga
tak mi sie włąsnie przypomnialo..teraz zmienilam tabletki na yasminelle i też mam obfitsze...nie wiem dlaczego

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-18 o 14:59
Stary 2009-02-18, 14:58   #4462
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
A jak dlugo masz spiralke zalozona?Moja przyjaciolka kilka tygodni po spirali wymiotowala jak kot i podczas okresu miala takie bole ze nie mogla sie ruszyc wogole.Straszne to bylo.

A ja robilam dzisiaj peeling kawowy na twarz, mam teraz taka gladka
3 miesiace. dla mnie 1 okes po zalozeniu byl niemal jak porod....
Stary 2009-02-18, 15:04   #4463
nanaaaaa87
Zadomowienie

tez tak macie ze jak Wam sie konczy to wszystko naraz? ja dzisiaj zabralam sie za moje kosmetyczne rytualy i stwierdzilam nagle ze nic nie mam nawet platkow kosmetycznych musze zrobic wielka wyprawe do rossmana, a juz myslalam ze sobie odloze na jakies perfumki...

wogole mam ostatnio zachcianki jak ciezarna az juz sie pani w skelipku osiedlowym ze mnie smieje ze codziennie wpadam wieczorem po jakies dziwne rzeczy...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:08   #4464
ladygos
Raczkowanie

Cytat:
a jak z tz? bylas oschla?
nie odezwalam sie, przed chwila dopiero on napisal, od wczoraj pierwszy jego odzew. moze juz to wyolbrzymiam, ale na pewno napisal, bo dzis na noc idzie do pracy (juz niedlugo) i pewnie jest w domu, nudzi sie, mysli i w pracy tez bedzie siedzial i myslal. a wczoraj zapewne chlal z kumplami i mial to gdzies. zawsze tak jest. :/ ale juz mu tego nie bede pisala, napisalam zeby nauczyl sie przyjmowac krytyke, bo skoro mi przeszkadza to, ze ciagle gra, tzn ze sobie z ksiezyca tego nie wymyslam i mnie to wkurza... ale napisalam ze skoro chce sie widywac rzadziej, to prosze bardzo. i bede oschla jeszcze, nie bede latala za nim, to juz nie ten czas, kiedy bylam na jego kazde zawolanie i przepraszalam za jego bledy.

Edytowane przez ladygos
Czas edycji: 2009-02-18 o 15:13
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:16   #4465
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
3 miesiace. dla mnie 1 okes po zalozeniu byl niemal jak porod....
Wierze :/ Wez jakies leki przeciwbolowe,najlepiej mocniejsze.
LadyAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:20   #4466
verzara
Wtajemniczenie

Mnie tez troche boli brzuch Okres jest naszczescie . Ja to bym chciaa zeby facci choc raz przezylli okres taki własnie ciezki , obfity z bolącym brzuchem i złym samopczuciem !

Jutro chyba jade na nartyyy juz nie moge sie doczekac Choc nie wiadomo jeszcze czy pojedziemy ..

Lece po igly do maszyny i zwezam swoje spodenki węzowe z Zary

Własnie dzis mi jakas dizewcyzna wysłała prywatną wiadomosc ze szukam podobno takich ( pisałam na wątku o tych spodniach ) i proponowała mi zebym kupila u niej na allegro haha wiecie za ile ? 129 zł paroodia w sklepie kupiłam za 39 zł Ale cwaniara ..
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:22   #4467
domininia
Rozeznanie

Cytat:
No wlasnie podobno to normalne ze po zalozeniu spirali okres sie wydluza i jest bardziej obfity,chcialam zalozyc ale sie boje bo ja mam 7 dni i to taki ze wymiotuje,mam zimne poty,drgawki i wszystko naraz,wiec po zalozeniu nie wiem co by sie dzialo;/

Cytat:
a moze to przez ta spirale boli cie?

Edytowane przez domininia
Czas edycji: 2009-02-18 o 15:25
Stary 2009-02-18, 15:25   #4468
maja55
Zakorzenienie

Dzień dobry

Znów muszę ponadrabiać...więc cofam się kilka stron i zaczytuję
Stary 2009-02-18, 15:28   #4469
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Własnie dzis mi jakas dizewcyzna wysłała prywatną wiadomosc ze szukam podobno takich ( pisałam na wątku o tych spodniach ) i proponowała mi zebym kupila u niej na allegro haha wiecie za ile ? 129 zł paroodia w sklepie kupiłam za 39 zł Ale cwaniara ..
tego to nie pojmuję pewnie też kupiła za 39zł i myślała że naiwnych znajdzie - chociaż może i znajdzie ale chyba nie tu
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 15:33   #4470
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
nie odezwalam sie, przed chwila dopiero on napisal, od wczoraj pierwszy jego odzew. moze juz to wyolbrzymiam, ale na pewno napisal, bo dzis na noc idzie do pracy (juz niedlugo) i pewnie jest w domu, nudzi sie, mysli i w pracy tez bedzie siedzial i myslal. a wczoraj zapewne chlal z kumplami i mial to gdzies. zawsze tak jest. :/ ale juz mu tego nie bede pisala, napisalam zeby nauczyl sie przyjmowac krytyke, bo skoro mi przeszkadza to, ze ciagle gra, tzn ze sobie z ksiezyca tego nie wymyslam i mnie to wkurza... ale napisalam ze skoro chce sie widywac rzadziej, to prosze bardzo. i bede oschla jeszcze, nie bede latala za nim, to juz nie ten czas, kiedy bylam na jego kazde zawolanie i przepraszalam za jego bledy.
i bardzo dobrze, ale chodzilo mi bardziej o to zebys w ogole nie zalila sie, tak jak by go nie bylo i nie zalezaloby ci. zeby pomyslal

CO JEST ZE ONA SIE NIE ODZYWA..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości