|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Boskie. ![]() Moja była kadrowa miała dziwny zwyczaj ciągle siedzieć z lusterkiem przed sobą i coś wyciskać na nosie. Masakra.
|
|
|
|
|
#3842 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:podstawia miskę:
|
|
#3844 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ma ktoś telefon do CBR?
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Co to CBR? Centralna Biblioteka Rolnicza?
![]() Czekam na paczuszkę z BU. Tak sobie czekam, czekam, chyba mi już korzonki w panele wrosły
|
#3846 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Vesenka! od razu widać że nic nie współzakupujesz!
|
|
|
#3847 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
o matko z ojcem CBR mi z bacika pociągnie jak to zobaczy jakieś zaćmienie miałam, stara już jestem, mam prawo ![]() na współzakupowanie nie mam weny. Chcę tyle rzeczy,że w efekcie nie mogę się sprężyć i zdecydować co chcę najbardziej. Zresztą ostatnio z ogromną przyjemnością zużywam to co mam na stanie ![]() serum lemon mam, jest bardzo dobre. Teraz czekam na serum różane, hydrolat i zapas kwasu hialuronowego
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-18 o 20:16 |
|
|
|
#3849 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale cóż -starość nie radośc-prawde gadają
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam, że z następną wizytą u fryzjera robię się na rudo
Czekają mnie negocjacje z fryzjerem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jeszcze dochodzi zmęczenie, bo pracy mam po kokardkę ostatnio I zdarzają mi się kwiatki typu: idę do sklepu i nie pamiętam po co, wysyłam maila sama do siebie, zamiast do klienta, a dziś w biurze przeszłam samą siebie, bo odebrałam telefon, a że akurat coś liczyłam, to zamiast się przedstawić uszczęśliwiłam osobę po drugiej stronie tekstem :57 11, do widzenia. Nie chcę wiedzieć co sobie ten ktoś pomyślał o mnie
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-18 o 20:28 |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Uprzejmie proszę o wyperswadowanie mi zakupu kolejnej w tym miesiącu torebki.
Mocne argumenty mile widziane. |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mendosito, torebka to niezbędna rzecz dla kobiety. Nawet setna
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Głupiość, głupiość mnie ogarnęła i bezmyślność totalna
Łyknęłam zaraz po przyjściu z pracy tabl Cilest, niedawno sięgałam do torebki wygrzebać inną tabletkę i bezmyślnie, machinalnie łyknęłam Cilest na jutro Pierwszy raz łyknęłam 2 jednego dnia, a jutro co? Przerwa jednodniowa? Mówiłam już że styczeń, grudzień w zasadzie też i luty też do do niczego.
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Terapeuta by się w Barze przydał. Mnie też z powrotem zaczyna kiełbasić... Może dałby jakąś zniżkę dla dużej grupy....
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3858 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak też chyba zrobię. Przejdę jeszcze jutro do apteki zapytać. Niestety na ulotce z tego co pamiętam nie było informacji co w takim przypadku zrobić.
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
To najlepsze wyjście.
Mój lekarz kiedyś poradził mi żeby w takim wypadku następnego dnia wziąć ostatnią pigułkę z opakowania, a potem już po kolei. Wtedy nie będą myliły się dni. Ta zasada dotyczy tylko pigułek I-fazowych (Cilest się łapie)
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro normalnie i do końca op. wybieraj pozostałe, a przerwę zaczniesz dzień wcześniej Możesz stosować dodatkowe zabezpieczenie do następnego op. i tyle
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
------------------------------------------ Skrzyp Skrzyp po białym śniegu nadchodzi czarna mara skrzyp skrzyp po białym śniegu zbliża się poczwara skrzyp skrzyp wiatr po policzkach smaga już nie pamiętam już nic więcej czemu ja stoję naga ? Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-02-18 o 21:46 |
|
|
|
|
#3865 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Moje roztrzepanie, które doskwiera mi gdzieś od 2-3 tygodni, dziś osiągnęło apogeum. Rano malowałam się podkładem mineralnym z próbki i położyłam gdzieś sampler. I położyłam go gdzieś tak skutecznie, że do tej pory go nie znalazałam
Normalnie mam się ochotę lać po po twarzy - pal sześć podkład. Zastanawiam się czy to nie jakaś choroba. Kładę gdzieś rzeczy, jednocześnie dryfując myślami tak daleko, że potem nawet nie jestem w stanie określić ogólnej lokalizacji, gdzie daną rzecz kładłam....Potem znajduję klucze w szafce, podkoszulkę na krześle w kuchni, portfel na półce w łazience...Chyba lecytyny mi trzeba.... Albo magnezu... albo tego i tego...
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() kaletnika trzeba szukać, czy już co?
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak, BigMam Sama sobie zaprojektuję torebkę To będzie najlepsze wyjście
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
A wygląda już jak psu z gardła wyciągnięta ![]() Tylko gdzie ja porządnego kaletnika znajdę?
|
|
#3870 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A najokropniejsze jest to, że nie ma rady na takie relacje. Im bardziej kochasz, tym bardziej cię niszczą... Fav, rozważ wycieczkę do Katowic. Zafunduję Ci krótki oddech. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z jednej strony brzydzi mnie brak honoru i zakłamanie (bo twierdzenie, że to dla dobra dziecka to tchórzliwe kłamstwo), z drugiej żal mi człowieka, który tak się zatracił i tak upadł... Tak naprawdę Melkmeisje jest w znacznie lepszej sytuacji. Zachowała honor, uratowała godność i, co najważniejsze, zostawi to za sobą. Tamta kobieta bedzie tkwiła w tym koszmarze... ![]() Cytat:
A matce w tej kwestii nie wierz. Mojej udało mi się wmówić mi nie tylko, że jestem odrażająco brzydka i upoślesdzona intelektualnie, ale i to, że nigdy nie nauczę się jeździć samochodem. Prawko zdałam za pierwszym podejściem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Torebki są niewygodne i nieładne. ![]() Eeeeeeeeee...? ![]() Ja mam jedną. Starczy. I tak nie noszę.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

Boskie. 

jakieś zaćmienie miałam, stara już jestem, mam prawo

Nie mam pojęcia, kiedy zleciały te trzy tygodnie

mi się nie mieści, po co i jak takie zachowania logicznie uzasadnić.
(A ile lekcji opuszczę)