Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 11:00   #2881
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja będę mieć wszywane miseczki, bo zapięcie od stanika byłoby widoczne tak jak w Twoim przypadku. Na przymiarce byłam bez stanika i miałam włożone te miseczki w suknię i wcale to nie jest niewygodne. Już chyba lepsze te miseczki niż spadający stanik, bo faktycznie jak obniżysz zapięcie to będzie zjeżdżał. No chyba, że znajdziesz gdzieś taki gorset zamiast stanika, który będzie się nisko zapinał.

Mimo, że nie żałuję, że jeszcze nie będę mamą to już powoli zaczynałam się przyzwyczajać do myśli o dziecku i teraz mimo wszystko jest taka nutka czegoś w rodzaju żalu...

Bardzo proszę o trzymanie kciuków jutro od 15, ponieważ zdaję swój egzamin dyplomowy. Nie stresuję się specjalnie, ale kciuki i wsparcie mile widziane
kciuki masz zapewnione
miseczki- zgadzam się- że są lepsze niż stanik (dodatkowy plus, że nie musisz dopierać stanika pod suknię!)

dziecko przyjdzie w odpowiednim czasie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:01   #2882
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Justyna33333 To jak nie możesz znalezc to może sprobuj sama sie pomalowac. Moge podac Wam zestaw kosmetykow ktore wszystko przetraja.

Pielegnacja:
1. Maseczka oczyszczająca z glinka. Ale trzeba systematycznie uzywac.
2. Nailzanie, tez systematycznośc wazna.
3. Dwa dni przed ślubem maska odżywcza z czekolady
4 Usta na noc smarujemy miodem naturalnym.
5. Przed makijazem rano myje twarz, nakładam krem nawilzający.

Makijaz:

1. Myje twarz tonikiem, nakładam baze pod makijaż. 5 minut czekam.
2. Podkład revlon corostay softflex (troche ciezkawy, ale maski nie tworzy i długo sie trzyma)
3. Nakładam baze pod cienie Lumene
4. Osypuje oszczednie twarz białym matujacym pudrem Kryolan
5. Modeluje twarz pudrem brązujacym, ale jasnym. Taki bez drobinek to moje marzenie bo kazdy je ma Ale szukam.
5. Maluje oczka jak mi sie podoba, Pamietamy o rozcieraniu cieni itp. wystrczy poogladac watki makijazowe, tam jest mnostwo inspiracji i makijaze krok po kroku.
6 A na koniec coś cudownego: Fixier spray Kryolan. On wszytko przetrwa. Tylko spryskujemy twarz oszczednie. Jest dosyc drogi ale wydajny wiec sie oplaca.

Plusem makijazu wykonanego samemu jest to, że możemy zrobić go troche pozniej niz kosmetyczka, no i jak juz wydamy troche kasy na lepsze kosmetyki to zostaja nam na inne okazje.

Bo grunt, to dobre kosmetyki, które mogą zdziałać cuda Ale nie oszukujmy sie...trzeba mieć też do tego smykałkę

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-02-19 o 11:02
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:11   #2883
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

cześć dziewczyny.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:13   #2884
bzyczka1
Zakorzenienie

hehe ja jeszcze pączków nie mam, ale zaraz jak mama przyjdzie ze sklepu to zabieramy się do roboty ja pączki pieczone a mama faworki i od razu przychodzi mi do głowy reklama "stawiam wszystkim...po faworku"

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:13   #2885
ktosia86
Zakorzenienie

Dzięki gold-fish

Powiedzcie mi, jak to teraz jest z tymi wszytskimi formalnościami przed ślubem? Zostało nam już mniej niż 3 miesiące więc możemy się za to zabrać, tylko od czego zacząć?
Czy najpierw idzie się do księdza z zapowiedziami, czy do USC po wszystkie dokumenty?
Stary 2009-02-19, 11:18   #2886
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki gold-fish

Powiedzcie mi, jak to teraz jest z tymi wszytskimi formalnościami przed ślubem? Zostało nam już mniej niż 3 miesiące więc możemy się za to zabrać, tylko od czego zacząć?
Czy najpierw idzie się do księdza z zapowiedziami, czy do USC po wszystkie dokumenty?
Jak chcecie. Bo papierki z USC możecie do kościoła donieść później. Ale możecie teraz pójść do USC i zanieść księdzu cały komplet. My właśnie zanosimy, została nam tylko 2xporadnia i 1xspowiedź, chyba że każe nam pójść dwa razy
Stary 2009-02-19, 11:20   #2887
kliwia
Zakorzenienie

Najlpierw do USC bym poszla
jak juz bedziecie miec papiery z usc to do ksiedza spiac protokol i dac na zapowiedzi
I to wszytsko
A macie juz akty urodzenia? czy to wasze miasto wspolne?

ooo popscene Ty żyjesz?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:22   #2888
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ooo popscene Ty żyjesz?
Kliwiuszu Żyję, tylko nie zawsze mam humor, żeby pisać
Stary 2009-02-19, 11:25   #2889
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja będę mieć wszywane miseczki, bo zapięcie od stanika byłoby widoczne tak jak w Twoim przypadku. Na przymiarce byłam bez stanika i miałam włożone te miseczki w suknię i wcale to nie jest niewygodne. Już chyba lepsze te miseczki niż spadający stanik, bo faktycznie jak obniżysz zapięcie to będzie zjeżdżał. No chyba, że znajdziesz gdzieś taki gorset zamiast stanika, który będzie się nisko zapinał.

Bardzo proszę o trzymanie kciuków jutro od 15, ponieważ zdaję swój egzamin dyplomowy. Nie stresuję się specjalnie, ale kciuki i wsparcie mile widziane
A możesz mi powiedzieć jak wyglądają takie miseczki? Czy one są zczepione z przodu tak jak stanik? Czy są wszywane każda osobno? I są wszyte pod poszewkę, czy "na wierzch"?
Gorsetu nie chcę, bo dziwnie się w nich czuję.

Trzymam kciuki za egzamin .

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:30   #2890
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczyny pare stron wcześniej wklejałam zdjęcia tych zaproszeń. Kurcze krzywo zrobione te kartki które wklejał z personalizacja krzywo przyklejone są, krzywo ścięte te zaproszenia
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:33   #2891
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Justyna33333 To jak nie możesz znalezc to może sprobuj sama sie pomalowac. Moge podac Wam zestaw kosmetykow ktore wszystko przetraja.

Pielegnacja:
1. Maseczka oczyszczająca z glinka. Ale trzeba systematycznie uzywac.
2. Nailzanie, tez systematycznośc wazna.
3. Dwa dni przed ślubem maska odżywcza z czekolady
4 Usta na noc smarujemy miodem naturalnym.
5. Przed makijazem rano myje twarz, nakładam krem nawilzający.

Makijaz:

1. Myje twarz tonikiem, nakładam baze pod makijaż. 5 minut czekam.
2. Podkład revlon corostay softflex (troche ciezkawy, ale maski nie tworzy i długo sie trzyma)
3. Nakładam baze pod cienie Lumene
4. Osypuje oszczednie twarz białym matujacym pudrem Kryolan
5. Modeluje twarz pudrem brązujacym, ale jasnym. Taki bez drobinek to moje marzenie bo kazdy je ma Ale szukam.
5. Maluje oczka jak mi sie podoba, Pamietamy o rozcieraniu cieni itp. wystrczy poogladac watki makijazowe, tam jest mnostwo inspiracji i makijaze krok po kroku.
6 A na koniec coś cudownego: Fixier spray Kryolan. On wszytko przetrwa. Tylko spryskujemy twarz oszczednie. Jest dosyc drogi ale wydajny wiec sie oplaca.

Plusem makijazu wykonanego samemu jest to, że możemy zrobić go troche pozniej niz kosmetyczka, no i jak juz wydamy troche kasy na lepsze kosmetyki to zostaja nam na inne okazje.
Dziękuję!!!
Cały czas myslałam, żeby się pomalować sama. Ale nie umiem tak ładnie oczu pomalować Tylko tak zwyczajnie...
Stary 2009-02-19, 11:44   #2892
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

kasiaher - ja znalazlam tylko srodek Twoich zaproszen...
Nie wiem czy sa inne zdjecia.
Zrob foty jak wygladaja na zywo i wrzuc!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 11:51   #2893
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
: jupi: Mam moją najwspanialszą na świecie suknię

Wiec tak: zdjęcie z fotki która tu wklejałam wygląda słabo w porównaniu z tym co dostałam. Suknia jest tak idealnie uszyta że nie wierzyłam, ze ją mam, że to nie sen. Naczytałam sie tylu róznych komentarzy na forach, ze po prostu się bałam. Mała paczka (jak poduszka). Porządnie opakowana, ładnie w srodku złożona. Okazało sie ze uszyła jednak ecru, ale jasne- najpierw chciałam ecru, potem prosiłam o białą (ale tylko dlatego, zeby łatwiej było dokupić i doszyć jakieś inne białe ozdoby gdyby była brzydka ). Gorset jest przepieknie uszyty, leży idealnie, jak ,,odlany" na mnie ramiaczka idealnej długości, miseczki mięciutkie wszyte (mierzyłam wczoraj bez stanika!) i , fiszbiny pionowe. Mały ten...
Jest tak cudowna, ze jedynie musze ją skrócić na dole bo zamówiłam o 5 cm dłuższą na wszelki wypadek). Wczoraj nie chciałam jej zdjąć, wiec juz wiem co to znaczy, że jak sie załozy tę właściwą suknię to juz się nie chce innej i nie chce sie jej sciagać
No i super ze ci sie podoba i fajnie ze ładnie zrobiona
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
nadrobie kiedy indziej co naklepałyście
nie odpisałam wczoraj bo cos z klawiaturą mi sie stało i nic nie mogłam napisac.
Jesli chodzi o zaproszenia to poprostu masakra okropne sa , mama powiedziała że nadaja się do spalenia.Wymiary 10 na 10 cm kolor dektury wykonanie do dupy, jedynie to środek fajny ładnie wypisane i nic po za tym . Wstyd takie dawać zaproszenia, koperty to takie jak kupujecie płytę Cd czysta i dają w takich papierowych opakowaniach , poprostu masakra . Normalnie az sie rozpłakałam, tak długo czekałam na te zaproszenia, w sumie to moja wina bo mogłam zamówić najpierw jedno i zobaczyc jak wtyglądają, ale koleś miał tyle pozytywnych komentarzy więc mówie że skoro wszystkim sie podobały to napewno są świetne, ale tu był mały zonk , maskra jestem załamana. jedziemy z TŻ dzisiaj i kupimy takie do wypisania długopisem i już tylko szkoda kasy bo w sumie co wydaliśmy teraz i wydamy na kolejne to byśmy mieli super piekne zaproszenia za łączną kwote którą wydamy. jestem załamana , nigdy więcej nic nie zamówię przez neta. Najpierw welon do dupy teraz zaproszenia.
Zrób zdjecia i pokaz moze uda sie cos z nich jeszcze zrobic to ze krzywo to mysle ze mozna wyrownac nozyk introligatorski i poprawisz bez problemu. Mozna kupic jakies pierdulki ozdobniki troche je stuningowac wstazeczki sticersy ozdobki pokaz te zaproszenia co tyle nas tu głów to nie jedna napewno cos ci doradzimy cos wymyslimy, mie załamuj sie na pewno mozna cos uratowac jak nie wszystkie to czesc juz beda mniejsze koszty nie płacz i pokaż.
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:10   #2894
Emilia211
Zakorzenienie

Pomocy!!! Czy ktoś zna się na excelu ?

Stary 2009-02-19, 12:12   #2895
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziękuję!!!
Cały czas myslałam, żeby się pomalować sama. Ale nie umiem tak ładnie oczu pomalować Tylko tak zwyczajnie...

To własnie może Ci w tym pomóc wizaz Poczytaj watki makijażowe. Jest tam wszystko, nawet laik nauczy sie malowac. Wystarczy zapamiętać kilka zasad. Sa tez tam makijaże ślubne. A jak już poczytasz to zacznij cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc. Jesli nie wyjdzie za 1 czy 2 razem to moze uda sie za 3. A jak juz cwiczysz to tez rób tak, że malujesz oczka, nakladasz tusz a dopiero potem patrzysz czy ładnie. Bo czasami majac same cienie wydaje sie ze jest do kitu a dopiero tusz dopelnia calosci.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:16   #2896
Emilia211
Zakorzenienie

Kochane Panny Młode jak Roleta bambusowa C 401 napisać tak w komórce :

Roleta
Bambusowa
C 401

Chodzi o to, by mniej miejsca zajmowało w komórce, a nie było tak rozciągnięte

Miałam to kiedyś na studiach , ale nie pamiętam I kombinuje od 30 minut

Sorrki ,że tak wbijam się Wam w temat Mam nadzieję,że mi wybaczycie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg POMOCY.jpg (59,1 KB, 31 załadowań)

Stary 2009-02-19, 12:35   #2897
jassmanka
Przyczajenie

GG do jassmanka

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Witaj Rosette, Witajcie Dziewczyny

Jak to z nami zazwyczaj bywa, tzn. ze mną i moim Przyszły Mężem ) udało nam się jak ślepym kurom zarezerwować tegoroczny termin ślubu pod koniec stycznia Ta wiekopomna chwila nastąpi 26 września w miejscowości Biały Kościół jeśli chodzi o ślub, natomiast wesele odbędzie się nieopodal w wiosce Dębniki, w uroczym miejscu, które nazywa się Hacjenda Dolina Żab .
26 idealnie nałożył się z urodzinami mojej Mamusi i rocznicą ślubu moich rodziców, która jest dzień później

Jak już zaklepaliśmy najważniejszy termin, zaczęliśmy rozglądać się na orkiestrą/dj'em i fotografem...w tym przypadku też poszło nam szybciutko....teraz pozostaje nam czekać do września...A mnie - szukać sukni idealnej
jassmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:41   #2898
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Roleta
Bambusowa
C 401

Prawym przyciskiem myszy wybierasz -formatuj komórki
potem zakładka Wyrównanie i zaznaczasz -zawijajtekst

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:42   #2899
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość

Mam też problem ze stanikiem. Suknia ma wycięcie na plecach, że widać stanik. Byłam wczoraj w salonie Milla i myślałam, że może tam kupię jakiś stanik, ale babki mnie zbyły. Powiedziały, że w takiej sukni to stanik się nie będzie trzymał (jak obniżę zapięcie). A taki stanik z zapięciem na brzuchu powiedziały, że bez ramiączek nie będzie się trzymał Masakra.
Napisałam do krawcowej, czy by mi nie wszyła misek, ale napisała, że mi ich nie poleca, że stanik jest wygodniejszy. No tak, ale jak ja nie mogę go dobrać.
a o takim silikonowym który się tylko z przodu jakby przykleja do skóry myślałaś? Moja koleżanka coś takiego ma i jest zadowolona.

Cytat:

Roleta
Bambusowa
C 401
nie wiem czy o to Ci chodzi, ale ja bym zmniejszyła szerokość komórki a potem kliknęła prawym klawiszem, wybrała "formatuj komórki" dalej zakładka "wyrównanie" i wybrać opcję "zwijaj tekst"

edit: celi była szybsza

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:45   #2900
iwka28
Wtajemniczenie

Witam PM2009! Składam podanie o przyjęcie do zacnego grona Mój wielki dzień 30.05.2009r. Podczytuję Was czasami i najwyższy czas się dołączyć

Cytat:

Roleta
Bambusowa
C 401

Kliknij prawym przyciskiem myszy na komórce w której chcesz coś zmienić (lub zaznacz wszystkie komórki z tym napisem Roleta... i wtedy prawy myszy) i wybierz formatuj komórkę. Potem znajdź opcje "zawijaj wiersz" i ją zaznacz. Następnie daj ok. Potem tylko przesuń krawędź wiersza zmniejszając komórkę do wielkość najdłuższego słowa.
Mam nadzieję, że napisałam w miarę jasno - pisałam z pamięci bo sama używam open office i tam jest trochę inaczej, ale Excel'a mam w pracy
Powodzenia!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:45   #2901
kliwia
Zakorzenienie

emilia jak masz pytanie to musisz byc bardziej precyzyjna. ja pomyslalam ze chodzi Ci o zapis w telefonie komorkowym np a nie o excela.
Stary 2009-02-19, 12:50   #2902
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Prawym przyciskiem myszy wybierasz -formatuj komórki
potem zakładka Wyrównanie i zaznaczasz -zawijajtekst
Własnie to chciałam napisać
Stary 2009-02-19, 12:51   #2903
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
a o takim silikonowym który się tylko z przodu jakby przykleja do skóry myślałaś? Moja koleżanka coś takiego ma i jest zadowolona.
Myślałam o takim, ale czytałam o nim opinie na wizażu i raczej nie są one pochlebne.
Boję się, że mi odparzy biust

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 12:55   #2904
kliwia
Zakorzenienie

emilia teraz mialam pozliwosc podgladu tematu z zalacznikami
echhhhhh, nic nie mowilam
Stary 2009-02-19, 13:04   #2905
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

Strippi Pasja brzmi ślicznie , najładniej
no tak już zostało

Cytat:
Napisane przez jassmanka Pokaż wiadomość
No to jeszcze ja 26.09.2009r.
hej

Cytat:
Napisane przez daisydee Pokaż wiadomość
na prosbe Jaguar'y wklejam moją sukienkę
Justin Alexander 8129
wow jest boska !!!

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Dziewczyny porpstu szok...nie moge
http://sport.wp.pl/kat,1762,title,Ka...l?ticaid=17878
tak to straszne

Cytat:
Napisane przez daisydee Pokaż wiadomość
czy calineczka to ta?
ale po co Ci kozuszek w sierpniu?
mmm piekna

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
nadrobie kiedy indziej co naklepałyście
nie odpisałam wczoraj bo cos z klawiaturą mi sie stało i nic nie mogłam napisac.
Jesli chodzi o zaproszenia to poprostu masakra okropne sa , mama powiedziała że nadaja się do spalenia.Wymiary 10 na 10 cm kolor dektury wykonanie do dupy, jedynie to środek fajny ładnie wypisane i nic po za tym . Wstyd takie dawać zaproszenia, koperty to takie jak kupujecie płytę Cd czysta i dają w takich papierowych opakowaniach , poprostu masakra . Normalnie az sie rozpłakałam, tak długo czekałam na te zaproszenia, w sumie to moja wina bo mogłam zamówić najpierw jedno i zobaczyc jak wtyglądają, ale koleś miał tyle pozytywnych komentarzy więc mówie że skoro wszystkim sie podobały to napewno są świetne, ale tu był mały zonk , maskra jestem załamana. jedziemy z TŻ dzisiaj i kupimy takie do wypisania długopisem i już tylko szkoda kasy bo w sumie co wydaliśmy teraz i wydamy na kolejne to byśmy mieli super piekne zaproszenia za łączną kwote którą wydamy. jestem załamana , nigdy więcej nic nie zamówię przez neta. Najpierw welon do dupy teraz zaproszenia.
kochana pokaz na zdjeciu my zaradzimy

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Witam PM2009! Składam podanie o przyjęcie do zacnego grona Mój wielki dzień 30.05.2009r. Podczytuję Was czasami i najwyższy czas się dołączyć
hej
witaj z nami
Stary 2009-02-19, 13:06   #2906
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia moich zaproszeń. Robione na szybkiego przed chwilą, tak więc ich jakość nie jest za dobra. Nie umiałam zamazać nazwisk, więc przykryłam karteczkami Trochę to śmiesznie wygląda, ale co tam
Bardzo ładne zaproszenia, tylko kurcze strasznie szybko chcecie potwierdzenia przybycia jak na to, że macie ślub w sierpniu to koniec maja to jeszcze dosyć dużo czasu, my mamy ślub 27 czewrca i wpisaliśmy potwierdzenie do 31 maja a i tak zastanawiam się czy to nie za wcześnie.
Cytat:
Tak. Ja jestem nią zachwycona. Jest bardzo starannie wykonana.
Gold-fish super że kiecka tak Ci się podoba, koniecznie musisz zrobić foto

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
hehe ja jeszcze pączków nie mam, ale zaraz jak mama przyjdzie ze sklepu to zabieramy się do roboty ja pączki pieczone a mama faworki i od razu przychodzi mi do głowy reklama "stawiam wszystkim...po faworku"
ja zrobiłam wczoraj faworki i do dziś zostały 2 które dałam koleżankom na spróbowanie heh za to dziś zjadłam jednego kupionego pączka z budyniem.. mniam zaraz chyba zjem jeszcze jednego
Stary 2009-02-19, 13:13   #2907
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia moich zaproszeń. Robione na szybkiego przed chwilą, tak więc ich jakość nie jest za dobra. Nie umiałam zamazać nazwisk, więc przykryłam karteczkami Trochę to śmiesznie wygląda, ale co tam

Z tej strony zamawiane:http://www.allegro.pl/item554283168_...4_ekspres.html
bardzo ładne, podobne do naszych
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 13:31   #2908
Emilia211
Zakorzenienie

JESTEŚCIE CUDOWNE DZIEWCZYNY!!! DZIĘKUJĘ

KLIWIA

Stary 2009-02-19, 13:33   #2909
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc

ja ciagle kicham, smarkam i glowa mi peka
witam nowe pm

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 13:49   #2910
celi25
Rozeznanie

Cytat:
JESTEŚCIE CUDOWNE DZIEWCZYNY!!! DZIĘKUJĘ

KLIWIA
Postawisz po pączku i będziemy kwita he he

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości