|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Mercy -
nefre - dziękuję ![]() jabłuszko - eee tam śliczne zdjęcia na NK - tragedia z komedią Mam doła? tyczy się to jednego zdjęcia właśnie na NK, komentarza współlokatora pod nim i osoby, którą wycięłam ze zdjęcia... zamotałam ![]() cher - nie da rady, a co u mnie? dół kaplica mogiła i nie wiem co jeszcze - ja chcę wiosnę! jest mi gorąco, mam gorączke, spać mi się nie chce, boli mnie wszystko - tylko się pochlastać..
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2009-02-18 o 23:07 |
|
|
|
#3272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w ferie to łatwo się na drugi bok przewrócić, sama to przerabiam bez przeryw i wciąż ![]() Cytat:
![]() a co do tych innych spraw to oby się ułożyło Cytat:
(a 55 kilo to jet w sam raz przy Twoim wzroście przecież i tak za mało trochę )Malinko, oj zamotałaś no ale rozumiem że pewnie o sprawy męskie chodzi Nie dołuj się Słońce
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-18 o 22:41 |
|||
|
|
|
#3273 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehe bałwan owocnej naukiCytat:
fajnie miec takie ciotki![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę sie wykąpac, zrobic herbatki, włozyć papucie i wrócic na wizaż
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
poćwiczyłam chwilkę i idę spać, dobranoc
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - [tu] chodzi o to zdjęcie i komentarz na samym dole, tam był pewien ktoś kogo wycięłam (nie lubię wstawiać fot bez zgody osoby występującej na niej) i ten pan a raczej pa(ca)n mi mota w życiu tak od roku a nawet dłużej... i nie może wymotać albo odmotać i nic nie idzie do przodu... mogło by się to skończyć przynajmniej bym się nie dołowała
|
#3276 |
|
Raczkowanie
|
Ewuś uwielbiam warzywa z patelni! z ziołami, z makaronem! pyyyyyyycha! a pytanie mam przy okazji widział ktoś szpinak z serem/sosem serowym <mrożony>? mam ogromną ochotę, a nigdzie nie mogę znaleźć!
![]() ![]() Baby14 co do dwóch różnych soczewek - nie mam zielonego pojęcia. ale chyba niestety nie, bo one są tak pakowane parami więc wątpię, że można dwa różne kolory. ale zapytaj ![]() orzeszku z tym Nie-Twoim M. kurczaki. zamieszanie. doczepiam się do słów Ewy odnośnie pójścia na studniówkę, a następnie zastanowienia się co dalej. wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję. malinko_86 zdrowiej szybko. też chciałabym już wiosnę, ale jeszcze trochę. Tarantulku, jesteś? ![]() ![]() ![]() aaaaaaaa! czeeeeeeśćć! ![]() ![]() tak, tak, tak! spożyytkowałam dziisiejszy dzień całkiem nieźle :P do południa gniłam w łóżku <ojjj> potem wypad na miasto i SH z mamą, a potem spacer i film z Tżtem ![]() ![]() ![]() ![]() ah. naleśniki były pyszne. tak szybko jak przyszły, tak szybko wyszły :P a jutro tłusty czwartek. co planujecie Kochane? jest tu ktoś w ogóle o tej porze? iiiiiiiiiiiiiii! buziaki
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
cher - zdrowia to ja do końca życia mieć nie będę - ale może z tego się szybko wykaraskam
ja planuję obiad dla współlokatorów i skoczyć załatwić inne sprawy na mieście i jak się wyrobie przed 15 to pojechać do rodziców
|
#3278 |
|
Raczkowanie
|
obiad? ;> coś dobrego? :P <pomęczę Cię trochę> a w ogóle to miło mi Cię poznać, bo my tu chyba jeszcze nigdy nie rozmawiałyśmy.
![]() a wiem! wiem co mam jeszcze jutro! fryyyyyyyzjeeeeeeeeeeer!
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
więc obiad - dla siebie rosół z piersi kurczakowej + kasza gryczana + pulpety + dużżżżo warzyw
na której bankrutuje dla współlokatorów - zupa królewska taka mrożonka z hortexu + mielone + kasza/ziemniaki do wyboru + mizeria z wzajemnością
|
#3280 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
BRZDĘĘĘĘĘK!
![]() Cytat:
![]() Owszem, gdybym mogła szusować na nartach w górach to zapewne zima by mnie cieszyła. Niestety moknąc i marznąc na co dzień w miejskich warunkach nie bardzo umiem docenić jej uroki... Także... dawać mi tu wiosnę! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że "pracuję nad tym" oznacza : "pracuję nad tym, żeby zrozumieć, że wyglądam świetnie", a nie "pracuję nad tym żeby schudnąć". Bo w przeciwnym razie jednak zasadzę Ci soczystego kopa ![]() hmm no jeśli pracuję na wieczór to w tygodniu kończę średnio między 23 a 24, a w weekendy miedzy 1 a 3. Oczywiście im lepsza pogoda tym bardziej te godziny się zmieniają (na późniejsze of course )Cytat:
![]() Ja hmmm pracuję jutro wieczorem, ale od razu po pracy planuję imprezę (tak długą na ile starczy sił z racji wolnego piątku ). No, a rano szkoła więc na pączkowanie nie będzie chyba zbyt wiele czasu...![]() ooooooo to po fryzjerze wrzucasz nam fotencję ![]() Cytat:
Dobry wieczór i dobranoc zarazem. W pracy dziś zbyt wiele się nie działo jako, że pogoda skutecznie zniechęca do spacerów. Ale jakoś minęło, względnie szybko nawet Niestety zgrzeszyłam 2 kawałkami pizzy, ale była na cienkim cieście, a ja głodna więc jakichś mega wyrzutów nie mam ![]() Poćwiczyłam trochę, wykąpałam się, a teraz pora na sen. Jutro znów czeka mnie pobudka o dzikiej porze jaką jest 7 rano Obłęd jakiś ![]() Na razie dziewuszki, do przeczytania i śpijcie dobrze
|
|
#3281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) A to ten wycięty Cię o takie doły przyprawia, już ja bym sobie z nim porozmawiała ![]() Cytat:
![]() z sosem serowym szpinaku nie widziałam (jest taki w ogóle ), ale mam ze śmietaną z Forsty Z resztą można przecież sam szpinak kopić i znaleźć jakiś rpzepis jak do przygotować z serem ![]() hmmm, ja planuję nadal się uczyć i jak siostra będzie dobra to mi może jakiegoś pączka podrzuci ze sklepu ![]() ja jestem zawsze ![]() Cytat:
![]() Coś wyjątkowo wcześnie zakończyłam na dziś buszowanie ale może jak pójdę wcześniej spać to np wcześniej wstanę (już to widzę )edit : Jabłuszko, nie będzie części ustnej bo tak postanowili wykładowcy (podobno) no i w zeszłych latach też nie było z greki ustnego czyli w sumie nie wiem po co to całe zastanawianie się było, bo przecież co roku powinno być tak samo ![]() Udanego wstawania jutro współczuję szczerze ....![]() Miłych snów Dziewczynki Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-19 o 01:34 |
|||
|
|
|
#3282 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale mam doła od samego rana... Nawet nie wiecie ile utyłam ! Mam tego serdecznie dość. Czemu ja nie moge miec dobrego metabolizmu i nie zwracac uwagi na posilki , jesc kiedy chce i ile chce/? Jesli chce byc szczu;,a musze do konca zycia liczyc te kalorie..![]() Przepraszam , musiałam sie wyzalic. Gdybym w domu tak zaczela gadac to uznali by ze nie ma problemu bo przeciez wygladam jak czlowiek juz... A z przyjaciolki tez nie gadam bo faceci tego nie rozumieją a z dziewczynami to nawet ochoty nie mam o tym gadać Tylko dusze i dusze to w sobie.![]() Cytat:
Brzuch moze cie bolec od tych herbatek...mnie od 1 bolał . Albo przed @ i moze to dlatego ( swoja droga powinnam dostac jutro , zobaczymy jak to bedzie...) Daj znac jak sie ciasto udało 'A Ty cos czujesz do tego M jeszcze? Cytat:
Cytat:
Cytat:
JA chce 2 rozne pary Nie 1 oko inne a drugie inne ![]() ja dziś nic nie planuję...i tak już wygladam jak pączek ![]() A Ty coo dobrego szykujesz? Cytat:
Swoja dorga pizze jadłam 2 lata temu Wiem...![]() Miłego dnia
|
|||||
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry w Tlusty Czwartek
![]() matko jaki tu ruch jak w Paryzu! czlowiek pospi pare godzin a tu tyle popisane! ![]() Ather ciesze sie,ze zaczelas zagladac na watek,lubie czytac twoje posty. No i gratuluje dobicia do prawidlowej wagi, nie widzialam co prawda jak wygladasz ale napeawno swietnie bo jestes wysoka dosc prawda? ![]() ile paczkow dzis zjadlyscie? ja niestety bezpaczkowo dzis.. Nic nie zastapi polskiego paczka a jak mam jest brytyjskiego dmuchanego sztucznego to wole wcale nie jesc milego dnia laleczki, jutro piatek
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku- dzisiaj zamierzam zjeść 0 pączków
Zobaczymy jak będzie gdy do teściowej pojadę ![]() Od rana mam dzień zwalony. Tak nawrzeszczałam na TŻ-a,że szok. I wcale nie cuzję się winna DO tego dochodzi egzam z farmakologii i w ogole cała chodzę Ehhh... niech ten dzień już się skończy...
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko - dziękuje
, skarb jak skarb lubię gotować, a wiem jak oni pracują i dla mnie to godzina roboty a dla nich wydanie ok. 40 zł na obiady w pracy więc chyba lepiej się pomęczyć ![]() Ewuś - ja jak z nim rozmawiam to się robię słodka i nawet złego słowa a niego nie potrafię powiedzieć eee tam czasami zołza ze mnie wychodzi ![]() agolku - ja bez pączkowo- nie lubię słodyczy
|
#3286 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co Ty opowiadasz... może ruchu więcej wprowadź po prostu jak mówisz że metabolizm szwankuje, a na pewno się nie zamartwiaj, bo zima jest, zima nie ma siły żeby gdzieniegdzie coś nie urosło na wiosnę sobie wszystko pójdzie, mówię Ci Cytat:
szkoda że wpadłam na to dopiero jak skończyłam liceum a przez całą szkołę męczyłam sie z czytaniem z tablicy ![]() Cytat:
smutne były to czasy kiedy wchodziłam po calym dniu a tu jakieś 2 marne posty były Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro będzie lepiej Kochana Cytat:
![]() a co on na te Twoje słodkości? może jednak tą zołzą być ![]() Dziś oczywiście jak nigdzie nie wychodzę to śnieg nie pada, co a złośliwość losu ![]() Ostatni dzień nauki (o ile zdam oczywiście) Nareszcie ... już szczerze nie mogę się doczekać tego egzaminu... czasami mam tak że wolałabym żeby coś było później i się bardziej douczyć, ale to po prostu chcę mieć za sobą i już ![]() Idę do książek ![]() Miłego dnia |
|||||||
|
|
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ha! dzisiaj udało mi się wstać pojeździłam sobie, tylko ludzi niestety było więcej niż w poniedziałek , a potem zamarzłam stojąc w kolejce po pączki dla siostry i się nie doczekałam, tylko pojechałam do domu i kupiłam po drodze ![]() zostało 6 z 10 i leżą w kuchni na blacie... oj kuszą małe paskudy, ale się nie dam ![]() miłego dnia |
||
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - ale ja nie potrafię jak on ci walnie "kwiatuszku" to się uginam jak łodyżka
haha ja właśnie jem moje pseudo gołąbki, współlokator mielone, a współlokatorka pewnie zje jak wróci o 21
|
#3289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia na egzaminie!!nastepna bzpaczkowa dzis! poprawic mi sie prosze bo wstyd no! ![]() Cytat:
hej laleczki, zjadlam lunch wlasnie,potem jeszcze 3.5 h i mozna spadac do domku a jutro juz weekend! milego popludnia wam zycze
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
Baby14 na pewno wyglądasz świetnie. może to jakieś wahania wagi? ejj Kochana
a kolory, znaczy różne pary to pewnie można wybrać :P zrozumiałam, że chcesz każde oko inne. hahaha ![]() ![]() nefre spokojnie. popraw sobie czymś humor. każdemu zdarza się gorszy dzień. może prześpij się? albo zrób coś co sprawia Ci przyjemność? no już, nie dołuj się Ewuś udanego książkowania. u mnie śnieg sypie i sypie i sypie :P sama mam ochotę na gorącą herbatę, TV albo książki. ahhh ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaajjjć CZEEEEEEśććć! <wpada z optymizmem>Dziewczyny! rozchmurzcie się! no dalej! dzisiaj czwartek, a to znaczy, że jutro piątek i weekend! o uśmiech proszę. no co wy! każdemu zdarza się gorszy dzień, ale nie załamywać się. ![]() a w ogóle to mam dziś fajny dzień takie lubię. od około 9 do prawie 12.30 robiłam pączki z Tżtem, potem fryzjer <ścięłam włosy łomatko jak ja wyglądam ![]() :mdlej e: <-zdecydowanie tak jak pokazują te minki :P ale spokojnie, spokojnie. odrosną co ja się tam martwić będę :P>zaraz się ewakuuję z domu. a co! śnieg sypie i sypie. a ja pójdę z Tżtem na spacer, a potem obejrzymy jakiś film <chociaż tak mi się nie chce :P> iiiiiiiiiii! ![]() ![]() ![]() i mogę się podzielić pączkami! są pycha <chociaż ani jednego jeszcze nie zjadłam :P>
|
#3291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też myślę ze powinnam isc do tego okulisty...im wczesniej tym lepiej. Moze akurat tylko po domu bede nosila. ![]() 3mam kciuki za ten egzamin tez tak mam ze wole zeby nie raz bylo PO.Cytat:
A jak masz takie małe pączki to się skus Cytat:
![]() Chciałabym soczewki niebieskie Strasznie podobają mi sie niebieskie oczy ^^/Jak to nie jesz paczkow ktore robilas?Ej... Mily wieczor Cii sie zapowiada ![]() Wkleisz fotkę z wloskami new? Proszęę ![]() schism: Mam do Cb pytanie ![]() Gdzie kupiłaś tą brązową kurtkę taką skórzaną chyba? Bo straasznie mi się podoba ![]()
|
|||
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Pączkuszki Kochane
![]() ja dzis bez zadnego pączka przezylam,za to zjadlam dwa kawalki ciasta marchewkowego upieczonego wlasnoręcznie ![]() Baby-wiem co czujesz a propos wagi wygladu chudzniecia i jego braku choc sie stara.. ja sie odzywiam zdrowo,regularne posilki czasami sie zdarzy jakas wpadka , waga stoi. teraz wprowadzam wiecej ruchu! ruchem tez sie da schudnac,prawda? dzis jezdzialm na rowerku, tanczylam. Chociaz wiecie co? jestem jaka jestem, moze mam za duzo tu i owdzie,ale to jestem ja i musze siebie kochac. Bede wiecej sie ruszac, i mam nadzieje ze cos zejdzie powoli,bez pospeichu,bez Ed.. a Ty Baby jestes taka sliczna! moze nie musisz chudnac,moze to tylko Twoje wyobrazenie.. ![]() Ather-wpadaj jak tylko mozesz!!!!!!!!!!! I nie chudnij Kochana, wygladasz bosko No i przyjechalam do domu, kupilam niuni 3paczki i na oapkowaniu pisalo 2,50 wiec to myslalam ze ze cale opakowanie a to za jednego 2,50zl .Masakra;/ kupilam kolczyki w BB, tusz do rzes,cienie i lakier do paznokci i sie splukalam lekko;( ciekawe za co do krakowa wroce przymierzalam calosc dzisiaj i srednio mi sie to podoba..;/ Byl u mnie TZ na chwile, aczkolwiek kolega do niego napisal ze chce z nim pogadac i sie piwa napic i poszedl.. niech se idzie;/;/;/ przeciez to tylko ja przyjezdzam,nic takiego.. a M.pojechal dzis do tej swojej... ;/
|
#3293 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a skoro on atak kwiatuszkuje to może by się zabrał za coś konkretnego ![]() Cytat:
![]() poprawiłam się zjadłam 2 ale nie były smaczne, w tłusty czwartek taka masówkę robią gumową że dramat ![]() się uczę... ale motywacja średnia ![]() Cytat:
przelotnie ale jednak ![]() Cytat:
Cytat:
) czy coś w tym rodzaju, poza tym biegania, basen, łyżwy... jak mozesz wszystko robić (nie to co ja, kaleka jak babcia stara ) to jest bardzo dużo możliwości U mnie nic nowego więc nie mam co pisać ![]() edit: Orzeszku na pewno wyglądasz ślicznie z resztą dasz zdjęcie to ocenimy
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-19 o 20:31 |
||||||
|
|
|
#3294 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba mój jedyny powód do ciągłego uśmiechu Przynajmniej i aż tyle. Cytat:
Cytat:
![]() Bankiet Ale żeby nie było, że przesadzam - w zwykłych hotelach na pewno jest trochę lżej, mi przypadło pracować tylko w 5 - gwiazdkowych, z tego względu, że miałam firmowy i sponsorowany kurs kelnerski. Ciężko bywało. Szczególnie wieczorami. A gdzie pracujesz w takim razie Jabłuszko ? Jestem nie w temacie niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś... żałuję, że nie potrafię tego już robić ;] Wtedy miałam 'naturalną' barierę przed przekroczeniem kcal, nie ciągnęło mnie do większych ilości. Teraz nie ciągnie mnie do mniejszych ilości ^^ Ale tak poważnie już, mam zamiar trochę wrócić do tego, ale wyzdrowieję najpierw. Mam grypę ==' I um... od poniedziałku praktycznie nie jem. W normalnych okolicznościach walnęłabym się w łebek, ale to jest trochę bardziej skomplikowane. Pierwszy raz od długiego czasu nie czuję głodu ani chęci jedzenia. Choróbsko totalnie się za mnie zabrało i po 3 pierogach wczoraj miałam dość :/ Zjadłam chociaż tyle, bo wiem, że musiałam cokolwiek, ze szklanką mleka. Dziś pół pączka - tradycyjnie i nie było za ciekawie. Trochę mi się to nie podoba, ale ciężko pobudzić apetyt jak ciągle człowiekowi niedobrze ;] Mam nadzieję, że szybko minie. Ale wracając - Baby - wszystko da się zrobić, od wszystkiego można się odzwyczaić i do wszystkiego przyzwyczaić. Obie opcje wymagają dużej ilości czasu. Nie ekspresowej terapii. Żeby nie powiedzieć - szokowej. Nie w tym przypadku. Cytat:
Ale i tak dobrze, że chociaż tu o tym piszesz Zawsze wtedy lżej Cytat:
A co do TŻ... Byłoby dziwne, gdybym się sprzeczała, wiadomo, że w moich oczach on zawsze będzie dla mnie idealny I nie chodzi tu tylko o wygląd... Ma wspaniałą osobowość.I btw. merci ^^ Cytat:
I dziękuję A co do wzrostu... czy ja wiem, 170.to będzie mój najgorszy weekend od miesięcy bo spędze go po raz pierwszy w domu :< nienawidzę chorować. Cytat:
![]() Cytat:
Ale jeśli chodzi o Twojego TŻ... Niby nic takiego, a jednak takie zachowanie boli... Z jednej strony Ty, z drugiej piwo i kumpel. Przykro mi Maleńka. Ja mogę tylko odetchnąc z ulgą, że mój mi tak nie robi... Z reguły odbiera tylko te ważne telefony z pracy czy od rodziny, a spotkania z kumplami zawsze czekają, na jakiś dogodniejszy czas, gdy ja zajmuje się swoimi sprawami w tygodniu, u siebie w domu. Bo zazwyczaj od piątku do poniedziałku, pomieszkuję u niego I wtedy mam go tylko dla siebie. Mam nadzieję, że i Tobie w końcu się ułoży. No i cóż... tak w ogóle to dobry wieczór Różyczki |
||||||||||
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja jako,ze nie mam paczkow polskich pieke wlasnie serniczek z jablkiem i bananem i tak pachnie w domku ze szok.... do tego popijam szampanka a TZ whisky... to byl ciezki tydzien,dobrze ze juz piatek..milego wieczorka i kolorowych snow
|
|
#3296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej ![]() no szkodzi (-> na przykład mój podpis )i się nie skusiłam, tata i siostra powyjadali ![]() Cytat:
![]() znowu nic prawie nie zrobiłam ale ambitny plan na jutro już jest i teraz pozostaje go tylko zrealizować...ale jestem śpiąca wszystko przez to wstawanie o 5:50 i odwyk od kawy no cóż, jakoś to będzie ![]() a póki co, dobrej nocy gwiazdeczki |
|||
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry Wieczór Kochane ![]() Abo to pierwszy raz tak TZ robi oczywiscie pytal sie dziesiec razy,czy nie bede zla itp itd ,chce to niech idzie,trzymac go nie bede. Najlepszy tekst" PRzeciez nie widzielismy sie dwa dni tylko a nie miesiac" no wiec tlumacze a pisze sobie na forum, a co to jest forum, a takie gdzie sie pisze z kolezankami no wiec powciskala emotki i poszla spac![]() ehh,byc dzieckiem i miec wszytsko gdzies.. Ather:baciki: prosze jesc!! skad chcesz czerpac sily jak Ty nic nie jesz?;> ja mam fobie na pukncie regularnych posilkow Ather,to jest studniowka Tz, ja mialam w zeszlym roku. szczerze mowiac to wolalabym pojsc na impreze w stylu house i trance w jakiejsc krotkiej mini ![]() ![]() moj laptop ma wbudowana kamerke i moge sobie gadacz mamcia na skypie ciekawe jak tam nasza Lolcia?? a snieg sypie i sypie. Oho,niunia skuczy ze zgubila "misiunia tedusiunia" ![]() Ather,bo to dlugi temat jest... M.pojechal do tej swojej dziewczyny( matki i zony nawiasem mowiac... ) . Napewno bedą sie dobrze bawic,baraszkujac pod koldrą. a zreszta,co mnie to. On nie jest mój. Nikt nie jest mój.A ja jestem niernormalna. Wiecie co. Mam ochote wziasc butelke czystej i butelke coli i pojsc z tym do kolezanki sie zalac. Jednak jest problem. Kolezanki nie ma, wodki ani tym bardziej coli.
|
|
#3298 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baby naprawde rozumiem Cię....ja tez nie mam z kim pomowić o takich rzeczach, z kolezankami się nie da bo one same się odchudzaja z kosci na osci a mi mowia ze wreszcie wygladam jak człowiek...troche to dziwne...dodam ze przytyłam przez ten rok jakies 8 kg...mam juz prawie 100 w biodrach....kurcze czy to duzo? Czasem się tak zastanawiam, ze moze ja jednak powinnam to zrzucic, ale ja nie chcę popadac w jakąs paranoję bo w sumie czuję się ze soba dobrze...znaczy miare dobrze... Jakiś dzisiaj smętny dzien mam - moze z tad te rozmyslania ![]() No nic laleczki idę się kąpać, wpadne tu jeszcze przed snem
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ather... kurczę nie wiem jak Cię przekonać do tego, ze wygladasz ŚWIETNIE! jak schudniesz bedziesz po prostu za chuda naprawde, jesteś sexy laska i śliczna z twarzy... pozazdrościć ![]() ORzeszku, czytam Plotkowy od dłuższego czasu i Twoje wypowiedzi jawnie wskazuja ze to co czujesz do obecnego tża miloscia raczej nie jest... chyba, że przezywasz chwilowy 'kryzys'? choc z drugiej strony zachowanie tża naprawde irytuje... beznadziejny - Tobie wyznacza jakies granice, a sam może wszystko? ;/Asiek14, na którą chodzisz na lodowisko i gdzie - pod Halę Targowa czy moze na Cracovie? tez jestem z Krakowa Baby14, Ty tez jestes laska jakich mało na Twoim miejscu rozkrecilabym metabolizm przez cwiczenia silowe - a6w, moze jakies hantelki? wpadłam i wypadłam ,a Ty Orzeszku ogladalas tylko 1 odcinek House'a, potem był drugi ![]() całuję Was i przepraszam, że nie wszystkim odpisalam i ogolnie- że tak krótko.
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 7:30
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

Powiedzmy, że w pewnych sprawach cudnie a w innych gorzej... się porobiło ;]

), ale mam ze śmietaną z Forsty 
Nawet nie wiecie ile utyłam !
Mam tego serdecznie dość. Czemu ja nie moge miec dobrego metabolizmu i nie zwracac uwagi na posilki , jesc kiedy chce i ile chce/? Jesli chce byc szczu;,a musze do konca zycia liczyc te kalorie..
:mdlej e:
<-zdecydowanie tak jak pokazują te minki :P ale spokojnie, spokojnie. odrosną co ja się tam martwić będę :P>
tez tak mam ze wole zeby nie raz bylo PO.
wszystko przez to wstawanie o 5:50 i odwyk od kawy