|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Uh, chyba pierwszy raz jestem wymieniona jako pierwsza ^^ Dziękuję, miło ![]() ____________ Mój bunt jest świadomy i bolesny. To tworzenie siebie od nowa, ucieczka i powrót, nienawiść i miłość. Tak często czuję się nikim i wszystkim jednocześnie. Niewolnica w wirtualnych kajdanach - nie widzę ich, ale czuję. Zrywam je, aby zaraz dać sobie zapiąć nowe. Dlaczego tak często źle o sobie myślę, gardzę sobą i wstydzę się siebie? Wiecznie porównuję, analizuję, rozgryzam - pierdo.lone szaleństwo, kto to stworzył? Kim są Ci, których nie widzę, Ci których oddech czuję na plecach? Ze strachu chowam się w sobie na wiele długich dni i nocy. Jestem naiwna, prosta, infantylna i pier.dolę to, że tak nie wypada Totalne szaleństwo i destrukcja. Niekontrolowany wybuch, który rozrywa wszystko dookoła Jestem jak wzburzona rzeka, której nikt nie zatrzyma, przepełniona upokorzeniem, wstydem i goryczą wyrywa się ze starego koryta. Wyrwę z siebie wszystkie gorzkie nasiona. Rany przeszłości krwawią |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Mój umysł jest nieobecny
Jestem zbłąkana przez miłość Czy to się stało kiedy po raz pierwszy się pocałowaliśmy? Nigdy nie powinnam Ci pozwolić na troskę o mnie, kochanie ukradłeś moje serce Obracam się dookoła Moje łzy toną Choroba umysłu Jesteśmy w mieście cudu Niepokój Wyblakłe obrazy na ścianie Uwolnij mnie od tego przekleństwa Zanim zgasimy światło... Powiem Ci sekret Trzymaj mnie blisko Blisko moich ust
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
z młotkiem przez trawnik.
|
#3454 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki kochanie ale zapomniałaś dopisać siebie <3Cytat:
dziękuję za wyróżnienie, ale niestety nie pomogę, gdyż weny brak, przepraszam. kocham Cię Cytat:
dziękuję za wyróżnienie <3 też kocham <3 przypominam sobie tylko taki, jeśli coś znajdę później to podeślę na priv okey ? Wiem, że każdy z was rozumie przez co przeszłam, nie ma co do tego wątpliwości, ale nikt z was nie rozumie, że ja nadal przez to przechodzę. _______________ Teoretycznie jest fantastycznie, a generalnie jest banalnie. Wolałabym, żebyś mnie bił, niż oszukiwał. Wtedy miałabym jakąś szansę się obronić. może właśnie tego chce od Ciebie..abyś szukał ciągle nowych dróg. - Nie chce pani znać stanu swego zdrowia? - Wiem, jaki jest - odparła Weronika. - Mój stan to nie to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. będę wróżką i naprawie ten cholerny świat, przekonacie się sami. mogłabym być kimś o kim marzysz, mogłabym być wszystkim o czym tylko śnisz, zawsze piękna, ciągle uśmiechnięta, taka bez humorów, jakiej nie miał nikt.. Kiedy wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że za wolno żyjesz. |
|||
|
|
|
#3455 |
|
Raczkowanie
|
lilyblack - mm. cudna <3
plotkara - przewspaniałaś ! <3 Za mało odwagi, by powiedzieć to wprost Stałeś tam jak zaczarowany ..jak to jest, że wchodzisz w moją głowę Tylko i aż <3 Zamknęłam Cię pod powieką Moja ponura autorefleksja spieprzyłeś się odepchnęłaś go dosyć daleko od siebie kontroluj mnie jak chcesz. Kochanie to i tak nic nie da klucz do męskich serc znikome poczucie winy na myśl o porzuceniu jej odległość między naszymi ciałami powiększała się. Aż w końcu została tylko pustka i głucha cisza jesteś pewnego rodzaju rewelacją TY – już tylko na zdjęciach Egoistka kochająca tylko.. Ciebie Każdego trzeba spróbować W koło jest szalenie __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. Testy Gimnazjalne
|
|
#3456 |
|
Raczkowanie
|
O Boże była taka łatwa Zaczytani w CKM-ie Rób co chcesz Może wieczór ze świecami Lecz zadowolona będzie suka skuta kajdankami ****a ci mówi, że dziś da ci za nic Rozczarowany? A przyrzekała żyć wiernie Na drogę całus Przez życie pedałuj
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
podejrzewam że już nie istnieję
ludzie z wystudiowanym uśmiechem neutralizują poczucie winy w ustach. serce mam szklane, bardzo kruche, więc można je o kant dupy potłuc ten dzień to nasza wieża Babel. emocje wystygły wraz z herbatą, teraz mogę zrobić komorę gazową z łazienki bez Ciebie. żółtą miskę w małe biedronki wypełniam po brzegi Tobą. nawet nie wiesz jak każde słowo muska moją skórę,powodując niekiedy gęsią skórkę. twój głos w słuchawce ucisza szmer mojego serca. kiedyś przestane myśleć o tobie ja tańczyłam nad przepaścią w poszarpanej chorą zazdrością sukience z trudem wyhodowane uczucia rozbijają się o chłodną podłogę cicho. podłoga też milczy kiedy po niej deptasz przecież można o kimś nie myśleć nie wiem czy pasuje ![]()
|
#3458 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Raczkowanie
|
e tam ; ) należy Ci się. ;D ale nie masz powodu. ; ) na prawdę zasługujesz Cytat:
Cytat:
Kochana moja . ; * nie wiem czy pomogę. gram dalej . nie rozczarowuje świata chociaż świat rozczarowuje mnie . Budzę się rano Zakładam swoją twarz Tą, która pomoże mi przebrnąć Przez kolejny dzień Tak naprawdę nie jest istotne Jak czuję się w środku Bo życie jest czasem jak gra . możesz myśleć, że u mnie jest w porządku ale ja nie będę miała się dobrze. ludzie nie widzą, że gram drugoplanową rolę w niskobudżetowym przedstawieniu zwanym życie . w życiu mym tym więzieniu bez krat muszę wciąż grać . wszystko dookoła jest takie sztuczne i plastikowe . Tylko Tyle mi przychodzi do głowy .
|
|
#3460 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy pomogę ale sie postaram ;* Pieniądze szczęścia nie daja... Dopiero zakupy ;p Szaleje po sklepach. Bo nic tak nie uszczęśliwia jak nowy ciuszek ;p Dzień tylko dla mnie! Robie to co kocham najbardziej ! - Zakupy ;] W poszukiwaniu oryginalności. Szastam pieniążkami... ;] W świecie zakupoholiczki ;] yyy... chyba nie o to chodziło ;p ale nic lepszego mi nie przychodzi do głowy ;* Cos ode mnie: szkoda, ze nie mozna zyc na brudno zostało zdjęcie wspólnego jutra tęsknota niszczy mój świat.. kiedy z serca płyną słowa! Uderzają z wielką mocą! Krążą blisko... Nie ma zdrowych uczuć, jeśli myśli chore są... Niech mi ktoś powie, gdzie jest ten lepszy świat Księżyc za oknem... zimny i smutny Samotność płynie całymi rzekami... Wędrując linią horyzontu... na łące pełnej marzeń... Bo to właśnie kochanie są czary.. |
|
|
|
#3461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deszcz szczęścia garść wspomnień okruchy samotności satysfakcjonująca satysfakcja mimowolny uśmiech mała kusicielka wariackie szaleństwo dotyk szczęścia garść zadowolenia to tyle Cytat:
dobrze zagrana rola usta bolą od sztucznego uśmiechu nie zawsze jest tak, jak to widzicie aktorka pierwsza klasa przed światem, w kieszeni schowane zmartwienia nie widzisz wszystkiego co we mnie siedzi Słońce, chyba nie pomogłam, ale starałam się no to bardzo mnie to cieszy. zrewanżuję się stwierdzeniem, że podobają mi się Twoje ;* ____________ walające się po kątach okruszki depresji z Tobą pod kołdrą tańczyć Póki co jesteś moją imaginacją Lubię jak wszyscy patrzą z zazdrością je.bać bon ton w szafie na dnie zamknięte tęsknoty miłosne uniesienia wielokolorowe szczęście
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
12 stonka -
, jesteś przeboska.!lilyblack - mrrraaułł kociaku *; uwielbiam. <3 , ale Ty wiesz. faalka - dużo, dużo, dużo kradnę ostatnio *; nastychick - za każdym razem będę Cię wymieniać, you are great.! *; jednaZwielu - co tu dużo mówić, dobra jesteś w te klocki. ;d ;* _ kłam, proszę kłam, nie chce znać twoich wad.
ideałów wciąż na tym świecie brak. żyjmy tym o czym marzy każdy z nas. w myślach układam plan na kolejny dzień. cichosza, nie mów nic, ćśś. niech jak najdłużej trwa ten beztroski sen.
|
|
#3463 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
--- ~~ może warto czasem więcej dać.. niż próbować uciec jeszcze raz ~~ a kiedy ona Cię kochać przestanie.. zobaczysz noc w środku dnia ~~ sięgam głową do chmur..a niebo jest gładkie i nie ma w nim dziur ~~ me ulice deszcz przykrywa.. stłumiona wstydem ciągle trwam. ~~ godzinami wpatruję się w Ciebie, jakbyś to ty był ukrytą prawdą... ~~ nie pozwalaj mi.. w pół oddechu wyjść ~~ wieża melancholii...
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#3464 | |
|
BAN stały
|
Zacznę od podziękowań. Papergirl, Ouu, Abunee, Miluuu, JednaZwielu, Envious, Lilyblack, diva069, nastychick,
Od każdej coś ukradłam, każda pomogła. Kochane Wy moje. ;* Cytat:
Melanżuję w sklepach. Materiałowy szał. Zakupy. ^^ Zakupocholiczka w akcji. Wyznania małoletniej zakupocholiczki. Dziś nie będę zła jeśli powiesz mi : `pączusiu. Wybacz, ale nie mam jakoś weny. ;*_________________________ _________________________ _______ _________________________ _________________________ ___ Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat.
I pokonam moje lęki. Nie poznajesz mnie? Ja tak samo nie poznaje siebie... Naprawdę marzę by zniknęły te fałszywe twarze. Nie chcę widzieć tego na co patrzę. Niewiedza kłamstwo rodzi... Mój widok w Twoich oczach jest tak bardzo niedorzeczny. Jestem niebezpieczna jak margines społeczny. |
|
|
|
|
#3465 |
|
Raczkowanie
|
no a co !
jasne, że o tobie ![]() ___ honey091 rozana93 dziękuję kochane ;* miło, że chociaż wy
lilyblack ok. wybaczam ![]() __ przepraszam za off, ale się śpieszę. opisy dodam później ![]() |
|
|
|
#3466 |
|
Rozeznanie
|
Truskawkowa masz świetne opisy
![]() *Powikłania życia codziennego. *Kolorowy smutek. *Mój świat się rumieni. *Dzisiaj nie ma Słońca. Przynajmniej na mojej orbicie. I mała prośba: Spotykam się z kimś, on mało sie stara i wogóle a wokół mnie jest paru "kolegów" którzy na prawdę się starają i pokazują że im zależy.Potrzebuję opisów,najlepiej po angielsku że mimo wszystko wytrzymuję to,czekam na Niego i wybrałam właśnie Jego...
|
#3467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Złapałes? więc trzymaj. Tracisz. Powiesz zostan kiedy będę chciała odejść? Ja jestem cierpliwa tylko do czasu. Zalezy Ci chociaż w połowie tak jak mi ? Powiedz... Ile dla Ciebie znacze? Co poczujesz kiedy mnie zabraknie kochanie ? mhm... chyba raczej nie pomogłam.... sorki;p Cos ode mnie: Chciałabym wyjść z siebie i nigdy nie wracać... Spoznia się szczęscie Czułym Słowem Rozpętać Burzę Uczuć... więc lepiej mnie zabij wyrzuć z pamięci... odejdź... pozwól mi odejść... Edytowane przez rozana93 Czas edycji: 2009-02-19 o 17:55 |
||
|
|
|
#3468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a to do mnie? ![]() dziękuję.i spróbuję pomóc / p.s Twoje to ja już kradnę od 2 części czy 3 you don't have to dance alone / nie musisz sam tańczyć until the day I saw your face . / do tego dnia, gdy zobaczyłam Twoją twarz I choose you / wybrałam Cię Thank God. I've got him. / dziękuję Boże. Mam go Baby that's why I choose you / kochanie, to własnie dlatego Cię wybrałam Cuz you know what I'm thinkin' Before I even speak it / bo wiesz o czym myślę, nawet zanim to powiem Your face, your hair, your attitude Your eyes, your smile, your body too / twoja twarz, twoje włosy, twoje nastawienie, twoje oczy, twój uśmiech, twoje ciało też. my soul. it belongs to you / moja dusza. to należy do Ciebie you know the way to my heart / znasz drogę do mojego serca my life's in your hands / moje życie jest w twoich rękach won’t you take me in your arms / nie weźmiesz mnie w swoje ramiona? you're the one that God had made for me / jesteś jedynym, którego Bóg dla mnie stworzył And as long as I'm livin' / I tak długo jak żyje I'll be waitin' / Będę czekała As long as I'm breathin' / I tak długo jak oddycham I'll be there / Będę tam Whenever you call me / Kiedykolwiek mnie wezwiesz I'll be waitin' / Będę czekała Whenever you need me / Kiedykolwiek będziesz mnie potrzebować I'll be there / Będę tam other guys ? no ! I want YOU. I'm the one who really love ya, baby / jestem jedyną, która naprawdę Cię kocha, kochanie Nie wiem czy o to chodziło. I Ci powiem : Koniecznie posłuchaj utworu : Lenny Kravitz "I'll be waiting" ; *
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
to jest dla mnie cud że patrzę jak uśpiona ponad słowa które podałeś mi jak lód.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3471 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;*
Macie może jakieś opisy o mysleniu o kimś, o czymś.. nad jakąś ważną sprawą lub o przeszłości.. tylko takie po części tajemnicze ![]() Będę bardzo wdzięczna ;D ;* A tu coś ode mnie : Już nie patrzysz na mnie tak jak kiedyś.. kiedyś było pięknie.. teraz nie jest mi do śmiechu.. wszyscy uważają, że zwariowałam.. a ja po prostu się zakochałam <3 moje serce kocha Twoje, Ty wypełniasz myśli moje ;** gdzie jest ta siła? i skąd ją brać? w drodze do nieba.. słucham swego wewnętrznego głosu, to fundament, biorę co mi dane, robię z tym co mi pisane ![]() kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze, ale cóż wiem co myślę,nie na wszystko się zgodzę.. miłość odkrywa się kochając.. bo tylko Ty masz taki dotyk delikatny ;] wzięła garść tabletek, bo to nic nie boli.. połykając wszystkie.. zasnęła powoli.. najbardziej straconym dla człowieka.. jest dzień w którym się nie śmiał.. ![]() Gdy wszystko traci sens.. Twój uśmiech przywraca mi nadzieję.. ![]() Nie ma miłości bez oddania.. wymagam. ale daje coś od siebie.. Czy ktoś czyta moje opisiki?
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-19 o 19:42 |
|
|
|
#3472 |
|
Raczkowanie
|
papergirl- Właśnie o takie chodziło
Dzięki Plotkaraaa- Boskiee xD Dzięki, że pomogłaś faalka- Oj.. Przydadzą się abunee- Dzięki Ci ![]() lucyferowa- Pomogłaś, pomogłaś.. i to bardzooo nydee- Sorry.. właśnie zauważyłam, że były kilka stron wcześniej ![]() nastychick- Dzięki... Są pięknee Wow.. Tyle tych opisów, że nie wiem które wybrać.. BARDZO POMOGŁYSCIE _________________________ To zaczyna się zaraz po wschodzie słońca. noc pełna niespodzianek. W świecie pełnym ciemności, wszyscy potrzebujemy jakiegoś światła. Tak... każda dziewczynka marzy o wielkim, białym weselu... ale niektóre marzenia, po prostu się nie spełniają... ;czyta ktoś?
|
|
|
|
#3473 |
|
Raczkowanie
|
ależ mnie tu dawno nie było.. ale opisy dziewczęta macie rewelacyjne jak zawsze
![]() coś ode mnie. Życie nie rozpieszcza, pieśćcie się sami.. Swiat znów otworzył dla mnie serce. Ty rozpaliłeś ogień w sercu jedną małą iskrą. Targana rozterkami. Ej Ty księciu ! cho no tu ! mam robote ![]() na ustach gorąca czerwień lśni. i my. tylko my. Razem nie zbłądzimy choćby droga była długa i kręta ^^ Dotyk dłoni, ciepło Twego ciała. rozpalone letnie noce. może ktoś skorzysta ;_) *
|
#3474 |
|
Raczkowanie
|
Pocałowałabym Cie by poznać smak życia Biegnę do Ciebie kochanie. Coraz trudniej, by złapać oddech Przynosisz do mnie z powrotem niezwykłą miłość Uczysz moje serce W moim niebie jeszcze jestem sama Jesteś moją laguną życia Niekończący się ideał Potrzebuję dłoni i ust. Chcę je z powrotem Wole nie mieć nic, niż na niby coś mieć Rodzisz nowe paranoje Podaj mi rękę, bo zostałam sama albo wiem, najlepiej wypier.dalaj. Ej, czuję jak pulsuje Twój krwiobieg TY – bajeczna opcja Może ten dzień miał być po to, żeby nie było gorzej Uwielbiam Twój wieczorny zapach bluzy Masz najmiększe ręce w mieście __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
a my z harmonii i rozdźwięku
z niecierpliwości strun spragnionych a my z wiecznego niepokoju z przelotów wiatru,z garści cienia Jeżeli serca wam nie spłoną, to na darmo szukam słów Ulotność spraw, zostaje w nas. To wciąż za mało, moje serce, żeby żyć I nie wybaczy nikt Chłodu ust twych Kropelka żalu, której winien jesteś ty Nieprawda że tak miało być Że warto w byle pustkę iść. Kłam, proszę kłam, nie chcę znać Twoich wad Niewiele przyjdzie nam z odkrywania prawd. ideału wciąż na tym świecie brak . Więc żyjmy dalej tym o czym marzy każdy z nas niech jak najdłużej trwa ten beztroski sen . |
|
|
|
#3476 |
|
BAN stały
|
Pozwólcie, że wkleję tu tekst swojej ulubionej piosenki.
Jest smutna, ale bardzo prawdziwa. I można wyrwać z niej dużo cytatów. Nigdy Cię nie zapomnę. Do dziś to pamiętam, dziecięce zabawki Granie w chowanego, przyblokowe ławki Głowę przenikają zamglone wspomnienia Bez jednej osoby cały świat się nam zmienia Pozostaje pamięć i mocny ból serca Pod zwałami ziemi trudno jest jak twierdza Czas do przodu leci, się nie zatrzymuje Jak mam Cię zapomnieć powiedz to spróbuję Śmierć się nie lituje, ofiar nie wybiera Trudno po tym wszystkim myśli jest pozbierać Jeszcze nie dociera do mózgu wołanie Że to już ostatnie nasze pożegnanie Nie ma Ciebie obok wciąż, mijają lata Wyschły nawet łzy na cmentarnych kwiatach Nie czekam, godzin już nie liczę Mogę tylko palić na twym grobie znicze Brodzić wspomnieniami no i mieć nadzieję Że Twój uśmiech żywy wciąż się do mnie śmieje Że Twój uśmiech żywy wciąż się do mnie śmieje I mieć nadzieję. To hołd dla tych co zasnęli na wieki Nie zdążyli przeżyć go Zasmakować uczuć Dla tych którzy nigdy nie otworzą już do nas oczu, Dla tych którzy nigdy nie otworzą już oczu. Dla tych co początkiem jest coś zakończone Ludzkich dusz, które przeszły na drugą stronę. Ból, gniew, żal ściska w gardle Wiem, znam smak łez dokładnie Boże czasem zbyt szybko ich zabierasz Nie ma nic, pozostaje nam tylko nadzieja w nas W Was ten płomień nigdy nie zgaśnie Będzie trwał i płonął na zawsze Jak w starym kinie na czarno białej taśmie Koniec filmu, pęka zaśnie W pamięci pozostanie, pustka w sercu Gorzki smak łez i uczucie i bezsensu Nie jesteś sam dzieciak, choć opadają ręce, nie jesteś sam jest nas więcej Pokój tym co nie ma i modlitwa Życie, śmiech, jak wielka jest gonitwa Ukryta jest w niej winność ludzi Mówię Ci żyj, byś w proch się nigdy nie obrócił. [Tekstu nie ma nigdzie w internecie. Zespół amatorski, mniej znany.] Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-19 o 20:07 |
|
|
|
#3477 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
honey091 - a można prosić jakiś link tej piosenki lub namiar jak można ją znaleźć..?
![]() sorki za off topa :P
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
Diva069
-Dziękuję i wzajemnie ^^ ;* ________________ Ej, w dupę mnie pocałuj wiesz! Kocham Cię... Pomimo, że to wyścig. Tak, w takt pokocham Cię i tak jak H i H Dla nas raczej w planach jest spacer po tęczy. w smaku słona, a wygląda na winogrona. Kotku, mogę tak do Ciebie tak mówić?
|
#3480 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
_________________________ _______________________ _________________________ ______________ Czasami ranisz nie świadomie. Czasami wystarczy odpuścić. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

przewspaniałaś ! <3 

;*