|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
może uda się odkręcić to co było złe..
oszukać los ! serce złamane i zimne tak .. wierząc, że odnajdziemy się .. coś tak prawdziwego jak Ty i ja. ![]()
|
|
#3332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje za wyróżnienie : )
cieszę się, bo nareszcie jesteś. poczuję twój smak. krok bliżej! moje serce już jest pełne szczęścia<3 już nigdy cię nie wypuszczę z moich rąk! przepełniona miłością. a nasze dłonie znów będą się ze sobą splatać.. witam mojego najlepszego! ktoś prosił o więcej optymistycznych o ile dobrze widziałam, więc proszę: kolorowo mi, choć za oknem widzę tylko jeden kolor. bez uśmiechu nigdzie się nie ruszam. jak dziecko śmiać się do rozpuku. po chmurach biegam teraz. promienie słońca biją ode mnie. miasto pachnie szczęściem. bananek na twarzy 24/h! lubię skakać, lubię krzyczeć, nie moja wina, że wariatką jestem. |
|
|
|
|
#3333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i opisy . wniknąłeś w me serce swą niewypowiedzianą miłością . dwóch serc harmonia. mam serce z plastiku - szybko się nagrzewa i łatwo się spala . serce usłane bliznami . serce bije w rytm twego oddechu . dwa serca bijące do siebie równolegle . kiedyś się dowiesz, jaki rytm wybija moje serce . i jaki sens w kochaniu jest gdy wokół miejsca brak dla spalonych serc ? w świecie czarnej kredki i serduszek wieszanych na drzewach . przepraszam. brak pomysłów : (
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
[quote=TiScatteroUnaFoto;1 1018572]spróbuje cos (:
1.tutta la mia vita sei tu. // jesteś całym moim zyciem. <3 2.vivo di respiri che lasci qui. // żyje oddechami, które tu zostawiasz. <3 3.Ma in realta siamo noi. //ale tak naprawdę jesteśmy my.<3 4.Quando l'amicizia Ti attraversa il cuore, lascia un'emozione, che non se ne va. Kiedy przyjaźń przebywa w twym sercu,pozostawia uczucie ktore nie mija. 5.e comunque vada noi non ci perderemo.. I cokolwiek by sie dzialo, nie zgubimy sie.<3 6.Se un amico e con te non ti perderai. //Jeśli przyjaciel jest z tobą, nie zgubisz się. 7.Non ha nella vita un amico cosi. //Nie ma w życiu takiego przyjaciela jak ty. 8.Adesso che vorrei Sentire il tuo respiro Su di me. Teraz chciałabym czuć Twój oddech na mnie. 9.Siamo al limite del mondo - io e te. //jesteśmy na granicy świata - ja i ty. 10.Due innamorati come noi,non si arrenderanno mai .. dwoje zakochanych tak jak my, nie poddadzą się nigdy. 11.Stessi segreti, stessi guai, Per noi. Te same sekrety, te same kłopoty nasze. 12.A consumarmi il cuore. //Skonsumuj moje serce . 13.Che noi non cambieremo mai. //że nie zmienimy się nigdy. jesteś wielka bardzo dziękuję!!!
|
#3335 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Uh, się troszkę nacytowałam. Powaliłyście ![]() Dziękuję wam bardzo, i powiem szczerze, że chyba zdam się na wyliczankę, bo spośród tylu cudaśnych opisów jednego nie wybiorę ![]() A my bardzo lubimy Ciebie ![]() A przynajmniej ja ___________________ serce jest silne. to coś czego odległość nigdy nie zmieni. Bóg stworzył nas w miliardach, a mimo wszystko kumuluje naszą samotność... pchnij swoje serce tam gdzie go jeszcze nie było Uczyniłeś mnie swoją tylko po to by mnie zranić... żyje w twoim umyśle A ona zwykła przyglądać się jak on całuję podłogę. Jest taka mała cząstka mnie, która chciałaby zobaczyć jak płaczesz Wpleć w moje włosy czarną różę. |
|||||||
|
|
|
#3336 |
|
Rozeznanie
|
..bo nikt nie kochal tak jak My..
..a gdy Cie nie ma w moim sercu pustka.. ..uzaleznilam sie od Ciebie.. Bo chcę być częścią Ciebie, jak Ty jesteś częścią mnie, Ja uwielbiam kiedy nasze ciała są złączone, Z Tobą mogę iść po jego kres. |
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
Koochane moje. Mam do Was wieelką prośbę. Potrzebuję opisów o tym, że mój chłopak swoim zachowaniem mnie rani, że chyba nie rozumie jak bardzo Go kocham i że jest dla mnie naprawdę CAŁYM ŚWIATEM. Czasem mam wrażenie, że nie potrafi zauważyć, że to, co robię, robię z myślą o Nim i że zależy mi na Nim bardzo. Jesteśmy razem prawie pół roku.Bardzoo proszę o pomoc. A żeby nie było off topa to tekst piosenki ode mnie - myślę, że można z niego zrobić kilka dobrych opisów: Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata I wszystko już wiem Szukałam całe dnie, miesiące, lata I odnalazłam Cię Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni A teraz kiedy jesteś przy mnie blisko Nie muszę martwić się Bo dzięki Tobie wiem, ze mam już wszystko W dwóch słowach - kocham Cię Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
:- )))))))
Miło, że się podobają.
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-02-17 o 21:29 |
|
|
|
#3339 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;**Cytat:
Cytat:
a w sercu lód szklane niebo w oczach ciszę w oczach mam rozbiję ten mur głową o sufit a różowy wyblakł mi na strunach gdzieś urojona. w ramce życie gwiżdzę razem z wiatrem drewniane marzenia brak mnie mi ugh, nie w pięć ni w dziewięć jakieś. <3 Cytat:
już w uszach dzwonią mi twe słodkie słowa a usta jakby czuły, że się zbliżasz i oczy jakoś błyszczą mi na myśl o jutrze ciemne chwile z trzaskiem pod łóżko. ty jak słońce rozjaśniasz mi wnętrze. już za nami nuda strach, jutro dotykiem sprawisz radość cieszę się, że już jutro znów będę czytać z twoich ust już mi w myślach drższ, do jutra tak niedługo kiepska jestem w te klocki, wybacz ;p przyjemnego 'jutra' życzę ![]() ;** <3 _ Boże – błagał – wskaż mi moją drogę, a wyrzekam się tego przeklętego mojego... marzenia! nie zabiłam tamtych uczuć, siebie zabiłam słowa to jeszcze nie czyny Ech, jestem tylko wszą estetyczną, i basta! Wieczność jest dla nas pojęciem, którego nie można określić, czymś potężnym, wielkim. za szybą świat mieni się tysiącem odcieni szarości Wyrzuty sumienia oraz lęk pompowane są przez udręczone serce i dostają się do każdego zakamarka ciała i duszy. bowiem wszystko jest względne dzwoni w uszach mi niepwenosć do gardła podchodzą mi te wszystkie dni tak jakby znowu wierzac udając siebie samą sprzed lat tęsknię za sobą, wiesz? wiesz, co bym chciała? szczyptę beztroski. widzisz, ja tez w życiu przeszłam niejedno. autodestrukcja, masochizm na płaszczyźnie sercowej. tętnisz mi w żyłach, w skroniach pulsujesz.
|
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
Miluuu - łaa . wyróżnienie od Ciebie ? baaaardzo miło ! ;D tym bardziej że regularnie Cię okradam . ;* nydee - dziękuję kochana ;D chyba nie muszę mówić że Twoje zabieram ? ;> 12 Stonka - moje następne guru . <3 ;* rOzunia - może sobie coś wybierzesz jesteś moim serca biciem . moje serce mówi - że Cię mam. <3 mocne bicie serca . czuć Twojego serca bicie . serca bicie . łomot wielki . to dla Ciebie bije moje serce . w serca bicie wsłuchani. <3 gdy jesteś koło mnie . moje serce bije w szaleńczym tempie . jestem twoim odległym biciem serca. ^^ tyle starczy ? xD teraz coś ode mnie : niektórych ludzi nie da się zatrzymać . przychodzą tylko po to by odejść . czasem miłość bywa milczącym wyrzeczeniem . miłość to po prostu obecność . <3 przeglądałam się w jego oczach . kiedy kochasz - jest ładna pogoda . wiatr i deszcz też są przyjemne . bo kochasz <3 . marzenia i rzeczywistość . to dwie sfery trudne do pogodzenia . tutaj jest bardzo psychodelicznie . odbijamy się w kałuży .. debet na koncie mojej samotności - mniejszy . wolność to mój fetysz . to dla Ciebie . ; ) brakowało mi naszych kłótni .
|
|
#3341 |
|
Raczkowanie
|
"Ani różnice poglądów, ani różnica wieku, nic w ogóle nie może być powodem zerwania wielkiej miłości. Nic. Oprócz jej braku. "
"Miłość fałszuje obraz świata. Ukazuje go dobrym mimo wszystko. " "Bywają chwile, gdy najskrytsze nawet serce milczeć nie może. " Nic nie dzieje się za późno, ale wiele wydarza się za wcześnie. "Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a ten kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu." "Nie trać czasu z kimś kto nie ma go, aby go spędzać z Tobą." "Wszystko, co się nam przytrafia, dzieje się zawsze z jakiegoś powodu."
|
#3342 |
|
Przyczajenie
|
genialne <3 wyparłam się miłości. jeśli to nieśmiałość zabiera Ci miłość, walcz. ja dodam Ci skrzydeł <3 widzę krople potu na twej skroni, tej nocy nikt nas nie dogoni! słyszysz to? na parkiet chodź! jeśli chcesz mieć naturalną dziewczynę, kup sobie słonia ;D na widok spodni gotowa do zbrodni. spokój grabarza. nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te trudne do wykonania. hey, you! I want to be your girfliend ;D chuck mówi wyluzuj! ******* studia, zostań ninja ! dziś totalny brak weny, ale dodaję cokolwiek żeby nie było offtopa ;D
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Usiadłes przy mnie i cała złość znikła.
najlepsze wspomnienia są te kiedy jeszcze przyjaźń istniała. Lata lecą, a ja to wciąż ja. ' chciałbym wierzyc, że my to cos wiecej, niż upadki, klęski, szpetne blizny....' I oddałam dwa ostrzegawcze strzały... wprost w jego głowę. z klapkami na uszach. Igrając z ogniem. stany ulotne. "Nie pojde do piachu kiedy ktos mi powie czas umierac brachu" Mlodzi Gniewni - kim jesteś ??? - mam wiele imon - szatan - mów mi tato :twisted: "Adwokat Diabła" - "Nie ma żadnego MY. Nigdy nie było NAS . Na dodatek beze mnie nie mówił byś nawet JA." Epoka Lodowcowa ,,Serce umiera, powolną śmiercią, porzucając każdą nadzieję jak liście, aż pewnego dnia nic nie zostaje. Żadnej nadziei." Wyznanie Gejszy "Życie to wielka impreza, zrób wszystko, żeby nie być na niej kelnerem" "Prawda jest jak dziwka, a ja jestem jej alfonsem" Czasu surferów Kiedy jesteś obok mnie, świat nie znaczy nic, jak na wietrze słaby liść - nie mam siły... Nie na krześle, nie we śnie, nie w spokoju i nie w dzień, nie chce łatwo, nie za sto lat, chciałbym umrzeć z miłości, nie bez bólu i nie w domu, nie chcę szybko i wśród bliskich, chciałbym umrzeć z miłości Gdyby ludzki mózg był tak prosty, że moglibyśmy go zrozumieć, bylibyśmy wtedy tak głupi, że nie zrozumielibyśmy go i tak. "Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna i prawdziwa miłość, jaką ma ćpun do narkotyku?" Już nawet w tramwaju Ciebie wypatruję. |
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Diva069, po raz kolejny sprawiasz mi przyjemność
________ zmęczenie materiału nie ma prawa bytu Energia zdobyta Przenoszę góry Goniąc fikcyjne szczęście Dzień w którym grzeszą nawet anioły Same głupie pytania i głupie odpowiedzi niech zawsze już nas chroni ciepło naszych dłoni choć w zasadzie to tylko kwestia przyzwyczajenia
|
#3345 |
|
Rozeznanie
|
Uśpiona słodkim zlepkiem Twoich słów.
Do twarzy mi w szarości nieba, podkreśla smutek moich oczu. Chcę się owinąć w Twoje myśli. Kocham moją senną nienawiść do świata. iskry pożądania rosa na rzęsach i ziewanie nocy Znalazłam Cię w mojej głowie między chcę a nie wiem, pod adresem naiwny sen Moje szczęście rozpłakało się wczoraj pod Twoimi drzwiami... Na chodnik upadło rozżalone serce.
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
uczucia w promocji
a nie mówiłam? unosisz moje skrzydła, gdy zapominam jak latać. jestem trochę rozmazana, choć patrzę Ci w oczy teraz... popełnij harakiri. ulży nam obojgu. harakiri. (samobójstwo) mistrzostwo świata w zapominaniu. w byciu szczęśliwym. w byciu samotnym. w byciu razem. opis kumpeli: Kawa, moja wspaniala kawa, nikt zabierać jej nie ma mi prawa. ^^'
|
#3347 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko taki mi przyszedł do głowy : Let's get these teen hearts beating. Faster, faster / Sprawmy by te nastoletnie serca zabiły. Szybciej, szybciej. Dance to this beat / Tańcz do tego rytmu _________________________ _________________________ ________ ona trzymała świat na sznurku słońce zawsze było w jej oczach utopieni w pościeli chowam kłamstwa do słoika z ciasteczkami. to miasto po prostu nie jest stworzone dla naszej dwójki. piękna karykatura bliskości brakczasu
|
|
#3348 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
potrzebuje śmiesznych opisów.. z góry dziękuje i pozdrawiam
|
|
|
|
#3349 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ______________ Nie spychaj ani nie popychaj mnie w dół Przez ciebie tracę oddech Wiedziałam, moje serce cię nie chce Jestem w interesie cierpienia, czekałam 8 długich miesiecy druga szansa dla nich nie ważna, ludzie nigdy się nie zmieniają oglądam jak jego najdziksze sny sie spełniają
|
|
#3350 |
|
Zadomowienie
|
- powiedz mi czym jest miłość ?
- mogę Ci pokazać... a ta "chwila" nigdy się nie skończyła. jak by nie było, to gorzej być nie może. święta też nie jestem... mam wiele wad. tak pięknie się uśmiechasz, gdy ją widzisz...
|
#3351 |
|
Przyczajenie
|
"But so many tears in the rain"
Uczuć swych nie znam, serce mówi coś czego nie rozumiem. "I wanna sing about all the things" "I'll show myself it wasn't forged" Można kochać, można chcieć, lecz nie zawsze można mieć... "Let me sign" |
|
|
|
#3352 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebny mi masaż, delikatny, najlepiej ustami
![]() Chwytam radość, deptam smutki... ![]() Ludzie duszeni tęsknotą nigdy nie przestają Kochać... Milcz jak do mnie mówisz ![]() Najpiękniejszą rzeczą jest ludzka wyobraźnia ![]() Gdybyś był nie bywał ![]() I mówiła że jest wstanie zrobić wszystko... Bo w życiu jak w tańcu... Śniła że dla niego tańczy... Ja muszę rządzić... Musze karać... Musze mieć... Stała nad przepaścią i krzyczała jak bardzo go nienawidzi... Echo jej słów... W całym bloku pachniało kawą ![]() Trzeba umieć powiedzieć DOŚĆ !! Nie zapomnij że kiedyś istniałam... Dwie drogi schodzą się w gościniec żywota... Pośród wielu wątpliwości... Strefa cieni... Teraz uciekam przed Tobą w ciemny kąt... Tańczyć boso i moknąć w deszczu... W ogniu cała płonę... Utonęłam w żalu by znów narodzić się... Każdy dzień oddala gniew bo jego ramie siłą jest... Od grzechu uwolnieni.... |
|
|
|
#3353 |
|
Zadomowienie
|
Bez Ciebie dzień smakuje mniej.
Po co nam świat połowę wart? Po co słowa? Wymyśliłam Cię nocą przy blasku świec. Strach cuci mnie Przytuleni zaklinamy czas, by nas nigdy nie rozdzielił. Kłamiesz co noc, a ja rozgrzeszam Cię. Słowa kroją serce na pół. Ty co masz świat u swoich stóp..wskaż drogę znów.
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
'moje przerażenie ustąpiło w jego stanowczym objęciu' <3
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
możesz mnie znienawidzić, bylebyś mnie kochał.
|
#3356 |
|
Marudziara
|
Sfinalizujmy się wklejeni w niemy film majowej n i e p a m i ę c i
Ekspresjonistyczny stan Lepiej nie mówmy o tym bo słowa są zawodne Dzień już noc dogonił sen wyściela smutkiem złote blaski trwoni życie takie krótkie Ile jeszcze takich dni w których tylko cisza krzyczy Po co szukam życia przed zgaśnięciem
|
#3357 |
|
Raczkowanie
|
można prosić coś o tym, że mam dość jednej dziewczyny? mam dość tego jaka jest, że ciągle się obraża, strzela fochy i szuka problemu w niczym? bardzo proszę.
bez zaśmiecania: my nosimy welurowe swetry.
|
|
#3358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do prośby ... hmm . ![]() może coś takiego : dzisiaj nie mam wiary tej ...
Zdysocjowana nadzieja .... Moją nadzieję pokrył kurz ... Nawleczmy na nitkę koralik nadziei. nie pisać .. bo zgwałce. Tak żyć nie zechciałby nikt. uśmiechnięta lokatorka szczęścia. zgubiłam pantofelki. znów tak samo. pewnie nie pomogłam, ale się starałam
|
|
#3359 |
|
Przyczajenie
|
Niech mnie nie obejmuje, ale niech pamięta wszystko
Niech przypadkowo moje imię na głos wypowie I niech przez łzy odszepnie ciche - przebacz Tętno Twego serca tera w innych oczach Iść wśród nocnych dróg z popołem miłości w rękach |
|
|
|
#3360 |
|
Raczkowanie
|
Jak skinie palcem Ty będziesz jej posłańcem
Ograniczony jak na łańcuchu pies z kagańcem Z nadzieją w sercu że będziesz jej wybrańcem Ona wykorzystuje to co do niej czują. Oni nie widzą że sami się pogrzebują Bo ją miłują- miłością tą się zatrują Bo co innego myślą, a co innego mówią. Żeby nasz rap nie zginal żeby się szczesliwie zylo żeby zawsze było milo żeby wszystko się s****ilo. W ciągłej gotowości by ten stan rzeczy odmienic Z tego dna wydę sama.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

jesteś wielka
bardzo dziękuję!!!
hm..moze coś takiego:

*** <3 może:

Potrzebuję opisów o tym, że mój chłopak swoim zachowaniem mnie rani, że chyba nie rozumie jak bardzo Go kocham i że jest dla mnie naprawdę CAŁYM ŚWIATEM. Czasem mam wrażenie, że nie potrafi zauważyć, że to, co robię, robię z myślą o Nim i że zależy mi na Nim bardzo. Jesteśmy razem prawie pół roku.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)