|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
wow Rosi
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
bry
do kawy zjadlam 2 paczki i tak mowie, ze kolacji nie bede jesc, a jak pojechalismy do tz chrzestnego zawiesc zaproszenie to po wyjsciu tz zaprosil mnie na pizze no i nie moglam odmowic ![]() bylam zobaczyc zapowiedzi i wiecie co ???? wisza od 14 lutego do 23 lutego i nie ma nawet napisane, kiedy bedzie slub czemu tak krotko wisza?? |
|
|
|
#2978 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2979 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale juz mi sie nic chcialo szukac wypowiedzi wlasciciela zaproszen Cytat:
![]() a jaka jest cena tych ktore zamowilas na necie a tych ktore kupiliscie z TZetem? no wlasnie z tego co pamietam , to u nas tez tlucze sie kielonki Cytat:
i daj mu negatyw , zeby ostrzec innych przed zakupem .. albo napisz wiadomosc albo oddaje kase albo mu zrobisz zla reklame a ja ani jednego ![]() Cytat:
![]() to juz miesiac przed slubem ich nie bedzie? ![]() kochanem dzisiaj dostalam list od tesciowej .. z lista gosci ze strony TZete ... ostatnio jak rozmawialam z nia przez tel to sama zaproponowala ze zrobi mi taka liste .... ale nie wiedzialam ze wysle mi ja tutaj kochana jest ![]() no i tutaj mam pytanko do was jesli mam Anna i Jan Żaba to jak mam to napisac Żabowie ? .
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-02-19 o 23:34 |
|||||
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tych kieliszków to u nas nie tłucze sie tych do szampana tylko te do wódki. Jak młodzi przyjezdzaja na sale to wita sie chlebem i tlucze sie kieliszki do wodki. Szampana pije sie po wejsciu na sale, dlatego my kupujemy kieliszki do szampana grawerowane z imionami i data slubu. Beda miłą pamiatka tego dnia
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
troszke sie dzis zmartwilam, bo bylam u kolezanki na plotkach i ta kolezanka szukala sali na wesele i byla tez w tej co my mamy... i tam byl wystroj w takich radosnych wiosennych kolorach żółtym, pomarańczowym i z zielonymi dodatkami - bardzo mi sie podobalo i zrobilismy pod kolor zawieszki na alkohol, wlasnie zolte, pomaranczowe i zielone... No i niby wszystko spoko tyle ze okazalo sie ze pani z lokalu zmienia w tym roku wystroj na bordowo-złoty... ;/ i nie wiem co teraz zrobic... moze nowe kolory nie beda gorsze niz stare ale nasze zawieszki beda srednio pasowaly... i teraz nie wiem czy to olac czy robic nowe?? jak myslicie??
a w ogole to sie dowiedzialam ze zrobia klime w tym roku wiec z tego jestem mega happy bo wczesniej to byly tylko jakies wywietrzniki czy nawiewy nie wiem nie znam sie ![]() No i jeszcze w tym roku niby cena wzrosla o 10 zl (z zastrzezeniem ze moze wzrosnac o 10%), my nie mielismy takiego zastrzezenia...pani powiedziala ze cena sie nie zmieni...ale jest dodatkowo jeszcze 1 cieple danie i napoje w nieograniczonych ilosciach (my mielismy tylko po 1 litr na osobe), wiec chyba jej powiem ze doplace te 10 zl ale chce przyszloroczne menu bo i tak chcielismy dokupic jeszcze 1 danie (bo oprocz obiadu mamy tylko 2 cieple posilki) i napoje tez planowalismy dokupic...
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
a ile płacicie za osobe?? ! litr napojów to mało, mi mówią ze na osobe liczy sie 2 l
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak rezerwowalismy sale to pani powiedziala ze 120 zł od osoby i na pytanie czy cena moze ulec zmianie powiedziala ze nie, chyba zeby sie swiat przewrocil do gory nogami (chyba sie przewraca wlasnie) no ale powiedziala ze skoro zawieramy umowe na 120 zl to dla niej to jest wiążące. Tylko ze my mamy w menu tylko obiad + 2 cieple posilki + zimna plyte. Takze od poczatku bylismy zdania ze jeszcze 1 cieply posilek musimy raczej dokupic bo tego bedzie za malo skoro slub o 14. Do tego napoi mial byc tylko litr na osobe takze tez wiedzielismy ze trzeba dokupic jakies soki czy inne napoje (oprocz tego jest tez woda z cytryna bez ograniczen i kawa i herbata bez ograniczen), no i tort i ciasta tez we wlasnym zakresie... No a na rok 2010 cena za osobe to 130 zl (plus pani zaznaczyla ze moze wzrosnac o 10%) ale oprocz tego co my mamy jest jeszcze 1 goracy posilek + napoje nieograniczona ilosc.. |
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko ...
jakis czas temu ktoras w was pokazywala swoj dyplom na slub dla chrzestnej i swiadka ![]() i mam prosbe bardzo mi zalezy na tym gdzie zostal zakupiony? ![]() szukam na allegro ale nie moge znalesc
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2009-02-20 o 04:26 |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
zabcia wizaznka sam azrobila ten dyplom
![]() martuchy coś dawno nie bylo
|
|
|
|
#2988 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do nazwiska, ja bym napisała Anna i Jan Żaba, mam taki sam problem, z tym, że u mnie się nazywają Kaczka wczoraj byliśmy obejrzec garnitury.... i kupiliśmy ale jest stalowy, 3-częściowy, z marynarką z takiego samego materiału a nie taką dziwną złotą nie mozemy się dogadać co do dodatków, ja bym wolała musznik, a TŻ muchę...ale to jeszcze trochę czasu, moze któreś z nas sie przekona do czegoś
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ja wczoraj zjadłam 4 pączusie. Ale byłam na aerobiku, więc mam nadzieję, że chociaż połowę spaliłam. Ale maiłam dzisiaj głupi sen. Śnił mi się, ze tz miał romans z kol z pracy w dodatku z mężatką z dzieckiem. Ja to odkryłam przypadkiem na jego skrzynce mailowej jak przy mnie otwierał. Najpierw przepraszał, itp. a na końcu stwierdził, ze chyba woli być z tamtą niż ze mną brać ślub Normalnie byłam zrozpaczona. Dobrze, że to tylko senMy płacimy za lokal 105 zł od osoby. Są w tym 3 posiłki ciepłe, zimne dania, napoje (cola, fanta i woda mineralna), soki. Sami kupujemy alkohol, ciasto i torta. Mam nadzieję, że będzie dużo jedzenia, żeby goście byli zadowoleni.
|
#2991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w drugiej masz ślicznie podkreśloną figurę i tiul. Planujesz welon? Bo do tej z falbankami pasowałby welon hiszpański z podobną koronką, a do tej z tiulem zwykły welon (mgiełka) Moim zdaniem tym kryterium mogłabyś się kierować. wersja z hiszpańskiemi elementami bardziej mi sie podoba Cytat:
Pomarańcz, zieleń, żółty... i do tego bordowy i złoty Najlepiej pojedź i zobacz jak wyglada teraz ta sala. Może np. zrezygnujesz z koloru pomarańczowego i dorobisz trochę żółtych/złotych. Zieleń będzie pasował. |
||
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
ZApisałam się właśnie na kurs tańca. Tańce same podstawowe ( walc na pierwszy taniec, tango, rock'n'roll, 2 na 1 - do zatańczenia z wujkami, samba dyskotekowa). Kurs 2x w tygodniu po 2 godziny. Chciałam zatańczyć na pierwszy taniec tango, ale Pan instruktor mnie uświadomił że skoro mam suknię z kołem to będzie to mało efektownie wyglądało... No cóż, prawda... Niech będzie walc angielski Co ciekawe tz nawet nie zaprotestował na myśl o tańcu... Chyba się przekonał w końcu hi hi
|
#2993 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TZ ma nową obrączke... po odebraniu dostrzeglismy mała wade w obrączke i zgłosilismy reklamacje i sie okazało ze trzeba było zrobic nową... dobrze ze zauważyliśmy... Pączków to juz zjadłam.... oj chyba nie liczyłam uwielbiam ![]() MI juz tygdzien ferii minął... jeszcze tylko jeden i znów to samo
|
||||
|
|
|
#2994 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas ksiądz nie wyczytuje z ambony, tylko wiszą kartki. Parafia taka, że same emerytki. Jakby wiedziały, że są śluby to pewnie wszystkie by na nich były
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ja zakatarzona musialam sobie kupic i zaaplikowac theraflu ![]() kurde u nas na weselu bedzie wiecej rodziny tz bedzie mniej wiecej tak 45 do 30 ( mojej) jak to teraz rozstrzygnac z oplatami, bo rodzice tz mowili, z enadwyzke swoich gosci to zaplaca ( bo mialo byc ok 5 osob wiecej z ich strony) no wiec nie wiemy co teraz bo wyjdzie na to, ze beda miec 15 osob wiecej z ich strony a moim rodzicom nie sumiecha sie sbytnio placic za calosc...
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
myszka maj wcale nie wygladałabys jak dziewczynka/dziecko w takiej sukni zwiewnej.
Zobacz sobie na galerie już po - zioła miała taka i wyglądała bajecznie i kobieco ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=100 tu bardziej józefinka - maugosia https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290823 któraś z was chciała lilię we włosy żywą ![]() Można napisac do uzytkowniczki zuzula zapytanie jak się jej lilia sprawdziła: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=104 popscene ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1174110334 |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec jak narazie decyzja podjęta - józefinka Chyba ze coś sie zmieni
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, ale ja zdecydowałam sie na te strojniejsza, bardziej kobiecą. W tej skromnej czułam się bardzo dobrze, ale w tej co wybrałam jak ,,prawdziwa panna młoda". Mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli, bo nie wiem jak to wytlumaczyc. |
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Normalnie byłam zrozpaczona. Dobrze, że to tylko sen