Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 11:03   #3001
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

cześć
Za zaproszenia z allegro zaplaciłam 1.95 zł+koperta +personalizacja w środku i na kopertach
Za nowe zapłaciłam 2.20 zł+ koperta , no i sama wypisuje. Właśnie dzisiaj zaczełam fajnie to wygląda, piszę czarnym żelowym długopisem a że mam nawet ładne pismo ( wszyscy tak twierdzą) to piszę normalnie. Bradzo mi sie to podoba, no i dzisiaj będa rozdane pierwsze zaproszenia i jutro równiez bo jedziemy do mojej rodzinki
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:03   #3002
popscene
Wtajemniczenie

Kliwia, obserwuje jeden stroik na allegro Nie widać go w całej okazałości (bo tylko leży a nie jest położony jakby na głowie), ale z opisu wszystko pasuje.
Stary 2009-02-20, 11:11   #3003
idzia111
Zakorzenienie

A ja mam pytanie, czy kupujecie jakies specjalne parasolki na wszelki wypadek gdyby padalo w dniu slubu?? Bo ja zastanawiam sie nad tym. Moze kupic ecri, bo mam sukienke w tym kolorze, albo kupic taka przezroczysta. Co wy na to??
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:12   #3004
azzis
Zakorzenienie

kasiaher oba zaproszenia są ładne Te pierwsze nie były takie tragiczne

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:15   #3005
kliwia
Zakorzenienie

idzia jesli prognozy beda wygladac nierozowo w tygodniu w ktorym bedzie slub - to zakupię 3 dużee parasole
po slubie jeden zosiwaimy sobie, jeden damy rodzicom moim a drugio rodzicom tż
Kolor - ja bym kupiła czarny

popscene pokaz fotkę mailem

zjadlam na sniadanie wedzona makrelę i mi sie opdbija nia ciagle ech .
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:33   #3006
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
No tak, ale ja zdecydowałam sie na te strojniejsza, bardziej kobiecą. W tej skromnej czułam się bardzo dobrze, ale w tej co wybrałam jak ,,prawdziwa panna młoda". Mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli, bo nie wiem jak to wytlumaczyc.
Dokładnie wiem co masz na mysli ja jednak zdecyduje sie raczej na józefinke, sukienka ta nie jest mocno skromna ma ona pod spodem satyne i 2 warstwy tiulu przez co staja sie bardziej "slubna" + koronka i ozdobe ramiączka + koronkowe bolerko... mysle że dla mnie to jej to myslalam ze te sukienki sa takie leciutkie tylko z tego zwiewnego materiału który widać w rzeczywistości jest to "pożądna" suknia w związku z czym chyba aż tak skromnie nie bedzie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Skoro było WOW to musisz mieć józefinkę
chyba tak... tak sie juz na nią "napaliłam" że szok już sie nie moge doczekać kiedy ją zamówie

Co do parasolek... to chyba juz zaczne sie modlić żeby nie padało

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-02-20 o 11:36
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 11:36   #3007
popscene
Wtajemniczenie

Józefinki są fajne. Sama chciałam taką kupić, ale niestety już nie było, a kupowałam z wyprzedaży
Można bardzo oryginalnie wyglądać. Bardzo mi się podobają. Bardzo
Stary 2009-02-20, 12:10   #3008
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
A ja mam pytanie, czy kupujecie jakies specjalne parasolki na wszelki wypadek gdyby padalo w dniu slubu?? Bo ja zastanawiam sie nad tym. Moze kupic ecri, bo mam sukienke w tym kolorze, albo kupic taka przezroczysta. Co wy na to??
Ja u TŻ'ta ostatnio wyczaiłam dwa takie same parasole -jeden biały, jeden czarny, są takie eleganckie więc raczej mamy problem z głowy nawet jeśli choć jednak mam nadzieje ze pod koniec czerwca nie będzie deszczowo
Stary 2009-02-20, 12:15   #3009
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
To my jak zamawialismy sale to bylo tak 105- 110 na osobe, a teraz jest 130 . Obiad + 4 dania gorace , a napoje we własnym zakresie musimy. Jak o 14 slub to lepiej dokupic to danie. My mamy o 17 i to co bedziemy mieli jest akurat. Jak bylam na slubie o 15 to było az 6 goracych dan. My policzylismy sobie ze obiad, a potem do północy dwa dania, po oczepinach jeszcze jedno i nadranem kolejne dla wytrwalych weselnikow
no tez jestesmy zdania ze trzeba dokupic

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia wizaznka sam azrobila ten dyplom

martuchy coś dawno nie bylo
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Martucha zagladala tu wczoraj wieczor ale nic nie napisala...

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
my płacimy 170zł od osoby, w tym są już ciasta i tort oraz napoje-kawa, herbata, cola, woda mineralna i fanta albo sprite - wszystko mamy bez limitów

u nas też się tłucze kielonki, ale te, którymi się wita młodą parę (no to chyba wszędzie tak jest). My chcemy być witani szampanem (chociaz w stronach TŻ wita się wódką), bo ja czystej wódki nie wypiję, a nie chce zwymiotować na gości moją piękna suknię, na piękny garnitur TŻ
a u nas (chociaz to niby tez slask) to obowiazkowo wita sie wodka tyle ze w kielonku panny mlodej jest wodka a w pana mlodego woda... i tych kieliszkow sie nie tlucze...tlucze sie dopiero te po szampanie na sali... A ja nie lubie ani wodki ani szampana wiec nie wiem jak to wypije łeeee....

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
A ja mysle odwrotnie Pomarańcz, zieleń, żółty... i do tego bordowy i złoty
Najlepiej pojedź i zobacz jak wyglada teraz ta sala. Może np. zrezygnujesz z koloru pomarańczowego i dorobisz trochę żółtych/złotych. Zieleń będzie pasował.
no tylko ze wlasnie o to chodzi ze ta sala na razie nie wyglada hehehe jak ja ogladalismy to pani mowila ze bedzie zmieniac wystroj (tam jest wystroj caloroczny i byly takie dupne wstegi pod sufitem, krzesla byly poprzewiozywane tez organtyna (czy nie wiem jak to sie nazywa), a calosc dopelnialy kwiaty zywe poprzypinane gdzieniegdzie (oczywiscie ten element nie byl caloroczny ) no i jak ogladalismy sale w lutym 2008 to babka wspominala ze zmieni wystroj...ale nic nie zmienila w koncu... no a teraz znow ma zmienic wystroj tyle ze na razie tez jeszcze jest ten stary pod ktory mamy zawieszki Mi do tego zloto-bordowego wystroju juz bardziej pasuje pomarancz niz zielen ;/
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 12:22   #3010
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej mam nowe zaproszenia zaraz zrobię zdjęcia tamtych i tych nowych . W nowych zaproszeniach musimy wpisywac sami wszystko ale co tam sa sliczne
Powiem ci szczerze ze te zaproszenia z allegro wcale nie sa takie złe przynajmniej na zdjeciu i spokojnie bym na twoim miejscu poczekała jesli by sie dalo to bym zareklamowała no chyba ze tak samo wygladały na aukcji a jak to by nie dało rady to za małe pieniazki bym kupiła jakies ozdobniki nawet takie listki jak masz na tym nowym zaproszeniu troszke bym je ozdobiła jakies sticersy ozdobny dziurkacz i wygladały by super. No chyba ze macie mało tych zaproszen to nie oplaca sie kupic ozdobnikow no ale jak wieksza ilosc to jak najbardziej. Ja tam napewno bym nie kupowała odrazu nowych przetestowalabym te inne mozliwosci tymbardziej ze ślub masz dopiero w czerwcu wiec nie jest to ostatnia chwila.
Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
ZApisałam się właśnie na kurs tańca. Tańce same podstawowe ( walc na pierwszy taniec, tango, rock'n'roll, 2 na 1 - do zatańczenia z wujkami, samba dyskotekowa).
Kurs 2x w tygodniu po 2 godziny.
Chciałam zatańczyć na pierwszy taniec tango, ale Pan instruktor mnie uświadomił że skoro mam suknię z kołem to będzie to mało efektownie wyglądało...
No cóż, prawda... Niech będzie walc angielski
Co ciekawe tz nawet nie zaprotestował na myśl o tańcu... Chyba się przekonał w końcu hi hi
Ech zazdroszcze tez bym chciała ale moj tz jakos sie nie rwie a my tacy nie taneczni

Dziewczyny myslałyscie zeby na weselu w damskiej toalecie ustawic taki koszyczek niezbednik dla damskiej czesci gosci a karteczka np aby nieprzewidziane niespodzianki nie zepsuly zabawy. Panna młoda. Znalazłoby sie tam pare plasterkow na otarcia chustecz higieniczne super glue nici tampony podpaski moze lakier do włosów takie pierdołki lakier do paznokci gdyby oczko poleciało. Co myslicie o takim czyms ?? Ja mysle ze byłby to przydatny koszyk i chyba taki zorganizuje.

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-02-20 o 12:40
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 12:44   #3011
myszka_maj
Zakorzenienie

decyje podjelam ale pojawił sie problem... otóz sukienke chciałam zamawiac w innym salonie, jest on duzo bliżej i uszycie wyniesie mnie o ponad 60% taniej, ale niemam zadnego zdjecia sukienki... weszłam na strone którą podała mi pani w salonie a tam nie ma tego modelu no i zdjecia tez nie kazała zrobić... wolalabym miec zdjecie (chociaż zblizone) niz tłumaczyć pani w salonie... macie moze w swoich "zbiorach" podobne sukienki??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (46,2 KB, 45 załadowań)

Nasz Skarb
Stary 2009-02-20, 12:48   #3012
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość

Dziewczyny myslałyscie zeby na weselu w damskiej toalecie ustawic taki koszyczek niezbednik dla damskiej czesci gosci a karteczka np aby nieprzewidziane niespodzianki nie zepsuly zabawy. Panna młoda. Znalazłoby sie tam pare plasterkow na otarcia chustecz higieniczne super glue nici tampony podpaski moze lakier do włosów takie pierdołki lakier do paznokci gdyby oczko poleciało. Co myslicie o takim czyms ?? Ja mysle ze byłby to przydatny koszyk i chyba taki zorganizuje.
tak, mam takie coś wpisane na listę rzeczy do przygotowania. Myślałam jeszcze o jakimś płynie do płukania ust Aczkolwiek ja Panów niebędę dyskryminować i też dostaną swój koszyk

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 12:50   #3013
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
tak, mam takie coś wpisane na listę rzeczy do przygotowania. Myślałam jeszcze o jakimś płynie do płukania ust Aczkolwiek ja Panów niebędę dyskryminować i też dostaną swój koszyk
Ja w sumie mysle tylko o paniach bo to głownie im zdazaja sie jakies zadarcia oczka w ponczochach czy opadniecie fryzury. O z płynem tez fajny pomysł ale musiałabys jeszcze dodawac jakies kubeczki do jego dozowania. Ja dodam jeszcze hcusteczki nawilzane do odswiezania. Panom mozna by ewentualnie wrzucic chusteczki i plasterki a jak sie im cos rozedrze to i tak pewnie sami szyc nie bedą

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2009-02-20 o 12:51
Stary 2009-02-20, 12:57   #3014
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sumie mysle tylko o paniach bo to głownie im zdazaja sie jakies zadarcia oczka w ponczochach czy opadniecie fryzury. O z płynem tez fajny pomysł ale musiałabys jeszcze dodawac jakies kubeczki do jego dozowania. Ja dodam jeszcze hcusteczki nawilzane do odswiezania. Panom mozna by ewentualnie wrzucic chusteczki i plasterki a jak sie im cos rozedrze to i tak pewnie sami szyc nie bedą
Bardoz ciekawye pomysły z tymi koszyczkami, pierwszy raz siez takim pomysłem spotkałam.

Nasz Skarb
Stary 2009-02-20, 12:58   #3015
kliwia
Zakorzenienie

myszkla a w jakim salonie bylas? jakij firmy byla ta kieca?

http://www.biancaneve.com.pl/kolekcja_2008_515.htm
http://www.gracja.poznan.pl/umateja.php - w drugim rzedzie, ale ramiaczka ma.
http://www.gracja.poznan.pl/emmimariage.php - w czwartym rzedzie
http://www.gracja.poznan.pl/papamichel.php
http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=6.clara
http://www.madonna.pl/pl/maggiesottero.php?s=7.ireland

poszukaj tych sukni na allegro

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-02-20 o 13:05
Stary 2009-02-20, 12:58   #3016
moniqac
Zadomowienie

Czeeeeeeeeeść dziewczyny! Dawno mnie nie było tutaj, od rana jestem i nadrabiam zaległości
Słuchajcie... moje problemy z sukienkami na rozmiar 40-42, że można tylko "gorsety" bez ramiączek i koła których tak nie cierpie, rozwiały się kiedy przymierzyłam suknie inną niż wszystkie. Jest taka jaką chciałam! Skromna, ale cholernie elegancka. Satyna, na to koronka, ręcznie haftowana z małymi błyszczącymi czymś tam Niestety nie wkleję tutaj zdjęcia jak mam ją na sobie, bo była (oczywiście) za mała, i niestety sama ją sobie trzymałam, więc jak trzymam ją za pas, to biust odstaje, a jak trzymam za biust to pas odstaje . Ale załaczam fotke oryginału. Chce jeszcze przymierzyć tą drugą - z tymi falbankami koronkowymi, ale jest tylko w Krakowie.

A słuchajcie dziewczyny z moich okolic - możecie polecić fotografa, kamerzyste, makijażystke i fryzjerke? mam z tym malutki problem

Usunełam swoje zdjęcia.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7322.jpg (18,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hamlet_1.jpg (13,4 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-02-23 o 11:32
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:02   #3017
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
myszkla a w jakim salonie bylas? jakij firmy byla ta kieca?
Pani mi podała strone firmy ANNA Gliwice, ale na stronie tej sukienki niema to jest salon współpracujący,

Nasz Skarb
Stary 2009-02-20, 13:04   #3018
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeeść dziewczyny! Dawno mnie nie było tutaj, od rana jestem i nadrabiam zaległości
Słuchajcie... moje problemy z sukienkami na rozmiar 40-42, że można tylko "gorsety" bez ramiączek i koła których tak nie cierpie, rozwiały się kiedy przymierzyłam suknie inną niż wszystkie. Jest taka jaką chciałam! Skromna, ale cholernie elegancka. Satyna, na to koronka, ręcznie haftowana z małymi błyszczącymi czymś tam Niestety nie wkleję tutaj zdjęcia jak mam ją na sobie, bo była (oczywiście) za mała, i niestety sama ją sobie trzymałam, więc jak trzymam ją za pas, to biust odstaje, a jak trzymam za biust to pas odstaje . Ale załaczam fotke oryginału. Chce jeszcze przymierzyć tą drugą - z tymi falbankami koronkowymi, ale jest tylko w Krakowie.

A słuchajcie dziewczyny z moich okolic - możecie polecić fotografa, kamerzyste, makijażystke i fryzjerke? mam z tym malutki problem

No dobra, zmieniłam zdanie i wkleje swoje zdjęcia, ostrzegam są robione tel komórkowym więc jakość jest kiepska.

Widać na pierwszym zdjęciu jak trzymam sobie pas, stąd góra mi odstaje koszmarnie. A na drugim widać znowu góre. Powiecie co myślicie? Oryginał też wysyłąm no i tą którą jeszcze chce mierzyć.

Bądźcie proszę szczere do bólu!!!
No widzisz i dałos ie znalesc suknie dało i taka jak ci sie podoba taka wiec jak sie przekonałas warto słuchac siebie a nie tylko babek z salonu. Ładniutka suknia i gratuluje ze sie udało
Stary 2009-02-20, 13:10   #3019
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Cytat:
Świetny pomysł Ja sama jak byłam na weselu w zeszłym roku obleciałam wszystkich gości w poszukiwaniu plastra, bo mnie buty obtarły, na następny znowu M rozwaliły się spodnie, a że ja nie mam zwyczaju nosić nitki i igły ze sobą to się chłopak trochę namęczył. tak więc fajna sprawa i pewnie się przyda.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:13   #3020
kliwia
Zakorzenienie

myszka ale nie wiesz jakiej dokladnie ona byla firmy?
Salon anna ma kilk akolekcji..
a moze ktoras z sincerity: ?
http://www.sukniemariaz.pl/kolekcje/sincerity/index.php
Stary 2009-02-20, 13:14   #3021
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a u nas (chociaz to niby tez slask) to obowiazkowo wita sie wodka tyle ze w kielonku panny mlodej jest wodka a w pana mlodego woda... i tych kieliszkow sie nie tlucze...tlucze sie dopiero te po szampanie na sali... A ja nie lubie ani wodki ani szampana wiec nie wiem jak to wypije łeeee....
U mnie też śląsk i też tłucze się te od szampana, ale w kieliszkach przy powitaniu to jest co prawda w jednym woda, w drugim wódka ale w którym to niewiadomo no i kto weźmie ten ma

agnes interesujący pomysł z tym koszyczkiem nigdy o tym nie slyszalam..

kasiaher z 'wierzchu' te stare zaproszenia nie wyglądają źle, ale z tego co mówisz głównie w środku były krzywe więc nie wiem.. nie dałoby się zmienić własnie tej kartki z personalizacją.. hmm.. no ale macie już nowe więc własciwie nie ma sensu
Stary 2009-02-20, 13:14   #3022
motley
Zadomowienie

Cytat:
no myślałam o takich małych kubeczkach jak czasami są na degustacjach... takie byłyby najlepsze tylko nie wiem czy są normalnie dostępne A co potrzebują panowie to jeszcze muszę z TŻ skonsultować

Cytat:
Pięknie do Ciebie pasuje ta suknia, na prawdę ślicznie podkreślona figurka

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:17   #3023
kliwia
Zakorzenienie

moniac ta suknia jest super, tez ją mierzyłam, lae niestety na mnie nie leżała dobrze.
Moim zdaniem super!
Stary 2009-02-20, 13:20   #3024
moniqac
Zadomowienie

Dzięki przeglądając strony z sukniami, chciałabym inne jeszcze, nie ma to jak być spod znku Bliźnięta.

A moge wiedzieć jaką macie piosenke na pierwszy taniec? My ciągle szuakmy... :|
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:23   #3025
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
myszka ale nie wiesz jakiej dokladnie ona byla firmy?
Salon anna ma kilk akolekcji..
a moze ktoras z sincerity: ?
http://www.sukniemariaz.pl/kolekcje/sincerity/index.php
Niestety nie znalałam ta jest troszke zblizona ale bez tych ramiączek. na biuście ma takie same marszczenia, pod biustem jest pasek koronki i podobny dół ale troche rozkloszowany i rozcięty na środku ( tylko wierzchnia warstwa tego cienkiego materiału) i ramiączka ma cienkiutkie pokryte koralikami
i pod spodem ma grubszy materiał i tiulowa halke...Krojem przypomina tą nr 2... zrozumieją mnie w salonie?

Cytat:
Dzięki przeglądając strony z sukniami, chciałabym inne jeszcze, nie ma to jak być spod znku Bliźnięta.

A moge wiedzieć jaką macie piosenke na pierwszy taniec? My ciągle szuakmy... :|
My tez ciagle szukamy, jak pasuja słowa to muzyka nie zaciekawa do tańczenia, jak z kolei muzyka fajna to słowa nie pasuja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5879.jpg (22,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25102_2.jpg (37,0 KB, 40 załadowań)

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-02-20 o 13:31
Stary 2009-02-20, 13:31   #3026
kasiaher
Wtajemniczenie

agnes208 w rzeczywistości wyglądaja o wiele gorzej jesli 10 osób które je widziały i powiedziały że masakra to juz mówi samo przezsie, zresztą dla mnie sa wielka porażka. W sumie mam 92 zaproszeń i uwierz mi nie chce bawić sie w ich ozdabianie bo to i tak nic nie da, są masakrycznie wykonane, klej który widać krzywo przyklejona kartka z personalizacją krzywo ściete boki , koperty to raczej opakowanie na płyte Cd więc nie chcem robic z siebie posmiewiska. te kupilam i jestem zadowolona nawet wypisane swietnie wyglądają 100razy lepiej od tych.
Ja nic więcej nie będe zamawiac przez neta bo chyba nie mam do tego szczęścia
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:34   #3027
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
agnes208 w rzeczywistości wyglądaja o wiele gorzej jesli 10 osób które je widziały i powiedziały że masakra to juz mówi samo przezsie, zresztą dla mnie sa wielka porażka. W sumie mam 92 zaproszeń i uwierz mi nie chce bawić sie w ich ozdabianie bo to i tak nic nie da, są masakrycznie wykonane, klej który widać krzywo przyklejona kartka z personalizacją krzywo ściete boki , koperty to raczej opakowanie na płyte Cd więc nie chcem robic z siebie posmiewiska. te kupilam i jestem zadowolona nawet wypisane swietnie wyglądają 100razy lepiej od tych.
Ja nic więcej nie będe zamawiac przez neta bo chyba nie mam do tego szczęścia
No to skontaktuj sie ze sprzedawca opisz sytuacje i zarzadaj zwrotu pieniedzy 92 zaproszenia to kasy troszke poszło wiec koniecznie je zareklamuj, a jak nie zgodzi sie to napisz mu mega negatywa.
Stary 2009-02-20, 13:37   #3028
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
No to skontaktuj sie ze sprzedawca opisz sytuacje i zarzadaj zwrotu pieniedzy 92 zaproszenia to kasy troszke poszło wiec koniecznie je zareklamuj, a jak nie zgodzi sie to napisz mu mega negatywa.

Popieram, ja tez bym mu nie podarowała

Nasz Skarb
Stary 2009-02-20, 13:39   #3029
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Popieram, ja tez bym mu nie podarowała
I ja też

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 13:49   #3030
kliwia
Zakorzenienie

moniqac i wcale nie widac Twojego rozmiaru 40/42 - chyba zle siebie oceniasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości