|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
cześć
Za zaproszenia z allegro zaplaciłam 1.95 zł+koperta +personalizacja w środku i na kopertach Za nowe zapłaciłam 2.20 zł+ koperta , no i sama wypisuje. Właśnie dzisiaj zaczełam fajnie to wygląda, piszę czarnym żelowym długopisem a że mam nawet ładne pismo ( wszyscy tak twierdzą) to piszę normalnie. Bradzo mi sie to podoba, no i dzisiaj będa rozdane pierwsze zaproszenia i jutro równiez bo jedziemy do mojej rodzinki
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
Kliwia, obserwuje jeden stroik na allegro
Nie widać go w całej okazałości (bo tylko leży a nie jest położony jakby na głowie ), ale z opisu wszystko pasuje.
|
|
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie, czy kupujecie jakies specjalne parasolki na wszelki wypadek gdyby padalo w dniu slubu?? Bo ja zastanawiam sie nad tym. Moze kupic ecri, bo mam sukienke w tym kolorze, albo kupic taka przezroczysta. Co wy na to??
|
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher oba zaproszenia są ładne
Te pierwsze nie były takie tragiczne
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
idzia jesli prognozy beda wygladac nierozowo w tygodniu w ktorym bedzie slub - to zakupię 3 dużee parasole
![]() po slubie jeden zosiwaimy sobie, jeden damy rodzicom moim a drugio rodzicom tż ![]() Kolor - ja bym kupiła czarny ![]() popscene pokaz fotkę mailem ![]() zjadlam na sniadanie wedzona makrelę i mi sie opdbija nia ciagle ech . |
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jednak zdecyduje sie raczej na józefinke, sukienka ta nie jest mocno skromna ma ona pod spodem satyne i 2 warstwy tiulu przez co staja sie bardziej "slubna" + koronka i ozdobe ramiączka + koronkowe bolerko... mysle że dla mnie to jej to ![]() Co do parasolek... to chyba juz zaczne sie modlić żeby nie padało
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-02-20 o 11:36 |
|
|
|
|
#3007 |
|
Wtajemniczenie
|
Józefinki są fajne. Sama chciałam taką kupić, ale niestety już nie było, a kupowałam z wyprzedaży
![]() Można bardzo oryginalnie wyglądać. Bardzo mi się podobają. Bardzo
|
|
|
|
#3008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choć jednak mam nadzieje ze pod koniec czerwca nie będzie deszczowo
|
|
#3009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha zagladala tu wczoraj wieczor Cytat:
Cytat:
hehehe jak ja ogladalismy to pani mowila ze bedzie zmieniac wystroj (tam jest wystroj caloroczny i byly takie dupne wstegi pod sufitem, krzesla byly poprzewiozywane tez organtyna (czy nie wiem jak to sie nazywa), a calosc dopelnialy kwiaty zywe poprzypinane gdzieniegdzie (oczywiscie ten element nie byl caloroczny ) no i jak ogladalismy sale w lutym 2008 to babka wspominala ze zmieni wystroj...ale nic nie zmienila w koncu... no a teraz znow ma zmienic wystroj tyle ze na razie tez jeszcze jest ten stary pod ktory mamy zawieszki Mi do tego zloto-bordowego wystroju juz bardziej pasuje pomarancz niz zielen ;/
|
|||
|
|
|
#3010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny myslałyscie zeby na weselu w damskiej toalecie ustawic taki koszyczek niezbednik dla damskiej czesci gosci a karteczka np aby nieprzewidziane niespodzianki nie zepsuly zabawy. Panna młoda. Znalazłoby sie tam pare plasterkow na otarcia chustecz higieniczne super glue nici tampony podpaski moze lakier do włosów takie pierdołki lakier do paznokci gdyby oczko poleciało. Co myslicie o takim czyms ?? Ja mysle ze byłby to przydatny koszyk i chyba taki zorganizuje. Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-02-20 o 12:40 |
||
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
decyje podjelam ale pojawił sie problem... otóz sukienke chciałam zamawiac w innym salonie, jest on duzo bliżej i uszycie wyniesie mnie o ponad 60% taniej, ale niemam zadnego zdjecia sukienki... weszłam na strone którą podała mi pani w salonie a tam nie ma tego modelu no i zdjecia tez nie kazała zrobić... wolalabym miec zdjecie (chociaż zblizone) niz tłumaczyć pani w salonie... macie moze w swoich "zbiorach" podobne sukienki??
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aczkolwiek ja Panów niebędę dyskryminować i też dostaną swój koszyk
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-02-20 o 12:51 |
|
|
|
|
#3014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
myszkla a w jakim salonie bylas? jakij firmy byla ta kieca?
http://www.biancaneve.com.pl/kolekcja_2008_515.htm http://www.gracja.poznan.pl/umateja.php - w drugim rzedzie, ale ramiaczka ma. http://www.gracja.poznan.pl/emmimariage.php - w czwartym rzedzie http://www.gracja.poznan.pl/papamichel.php http://www.madonna.pl/pl/manuelmota.php?s=6.clara http://www.madonna.pl/pl/maggiesottero.php?s=7.ireland poszukaj tych sukni na allegro
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-02-20 o 13:05 |
|
|
|
#3016 |
|
Zadomowienie
|
Czeeeeeeeeeść dziewczyny! Dawno mnie nie było tutaj, od rana jestem i nadrabiam zaległości
![]() Słuchajcie... moje problemy z sukienkami na rozmiar 40-42, że można tylko "gorsety" bez ramiączek i koła których tak nie cierpie, rozwiały się kiedy przymierzyłam suknie inną niż wszystkie. Jest taka jaką chciałam! Skromna, ale cholernie elegancka. Satyna, na to koronka, ręcznie haftowana z małymi błyszczącymi czymś tam Niestety nie wkleję tutaj zdjęcia jak mam ją na sobie, bo była (oczywiście) za mała, i niestety sama ją sobie trzymałam, więc jak trzymam ją za pas, to biust odstaje, a jak trzymam za biust to pas odstaje . Ale załaczam fotke oryginału. Chce jeszcze przymierzyć tą drugą - z tymi falbankami koronkowymi, ale jest tylko w Krakowie.A słuchajcie dziewczyny z moich okolic - możecie polecić fotografa, kamerzyste, makijażystke i fryzjerke? mam z tym malutki problem ![]() Usunełam swoje zdjęcia. Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2009-02-23 o 11:32 |
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
Pani mi podała strone firmy ANNA Gliwice, ale na stronie tej sukienki niema
to jest salon współpracujący,
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
myszka ale nie wiesz jakiej dokladnie ona byla firmy?
Salon anna ma kilk akolekcji.. a moze ktoras z sincerity: ? http://www.sukniemariaz.pl/kolekcje/sincerity/index.php |
|
|
|
#3021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() agnes interesujący pomysł z tym koszyczkiem nigdy o tym nie slyszalam.. kasiaher z 'wierzchu' te stare zaproszenia nie wyglądają źle, ale z tego co mówisz głównie w środku były krzywe więc nie wiem.. nie dałoby się zmienić własnie tej kartki z personalizacją.. hmm.. no ale macie już nowe więc własciwie nie ma sensu
|
|
#3022 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co potrzebują panowie to jeszcze muszę z TŻ skonsultować![]() Cytat:
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
moniac ta suknia jest super, tez ją mierzyłam, lae niestety na mnie nie leżała dobrze.
Moim zdaniem super!
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki
przeglądając strony z sukniami, chciałabym inne jeszcze, nie ma to jak być spod znku Bliźnięta. ![]() A moge wiedzieć jaką macie piosenke na pierwszy taniec? My ciągle szuakmy... :| |
|
|
|
#3025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta jest troszke zblizona ale bez tych ramiączek. na biuście ma takie same marszczenia, pod biustem jest pasek koronki i podobny dół ale troche rozkloszowany i rozcięty na środku ( tylko wierzchnia warstwa tego cienkiego materiału) i ramiączka ma cienkiutkie pokryte koralikami i pod spodem ma grubszy materiał i tiulowa halke...Krojem przypomina tą nr 2... zrozumieją mnie w salonie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-02-20 o 13:31 |
||
|
|
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
agnes208 w rzeczywistości wyglądaja o wiele gorzej jesli 10 osób które je widziały i powiedziały że masakra to juz mówi samo przezsie, zresztą dla mnie sa wielka porażka. W sumie mam 92 zaproszeń i uwierz mi nie chce bawić sie w ich ozdabianie bo to i tak nic nie da, są masakrycznie wykonane, klej który widać krzywo przyklejona kartka z personalizacją krzywo ściete boki , koperty to raczej opakowanie na płyte Cd więc nie chcem robic z siebie posmiewiska. te kupilam i jestem zadowolona nawet wypisane swietnie wyglądają 100razy lepiej od tych.
Ja nic więcej nie będe zamawiac przez neta bo chyba nie mam do tego szczęścia
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram, ja tez bym mu nie podarowała
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
moniqac i wcale nie widac Twojego rozmiaru 40/42 - chyba zle siebie oceniasz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.

Nie widać go w całej okazałości (bo tylko leży a nie jest położony jakby na głowie
Te pierwsze nie były takie tragiczne 
ja jednak zdecyduje sie raczej na józefinke, sukienka ta nie jest mocno skromna ma ona pod spodem satyne i 2 warstwy tiulu przez co staja sie bardziej "slubna" + koronka i ozdobe ramiączka + koronkowe bolerko... mysle że dla mnie to jej to 

Pomarańcz, zieleń, żółty... i do tego bordowy i złoty 

to jest salon współpracujący,