American Girls po raz...IX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 19:03   #301
jessicaa
Raczkowanie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

bardzo ładna jesteś...i widać że młodziutka
czy mlodziutka?kochana mam juz prawie 19 lat to az taka mloda mloda to nie jestem

chce poinformowac was dziewki ze o 19.30 na mtv jest jakis nowy program "zakumluj sie z paris hilton" ja to juz wlaczylam tv bo ciekawa jestem co tam znowu wymyslili haha
jessicaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:05   #302
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Cytat:
Piękny widziałam
A ona nam tu jeszcze narzeka. Maju tylko cie spotkam.. hehehe

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:07   #303
madziamic
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg LOGO5.jpg (80,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49834011ef953.jpg (90,4 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47d813532a894.jpg (80,7 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 499089ca98546.jpg (55,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48cde5d7c628b.jpg (91,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_b00df8685bb8c9bdcd19c9ddb6f16fb2.jpg (29,1 KB, 55 załadowań)

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:13   #304
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sigila86 Pokaż wiadomość
dziewczyny warto kupować maskare diorshow? miałam może któras z was?

Tak warto jak dla mnie jest najlepszym tuszem obok panterki HR chociąz cena jest hoho raz go miałam i byłam nim zachwycona, jak będe miała więcej pięnięzy i skończą sie mi moje wszystkie tusze to ja kupię

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Misiatych? Cżyżbym ja Was miała straszyć w snach?

Klatka, a skoro sie znasz to mogłabym sobie np. zrobić ten kwas migdałowy w domu sama? I co jaki czas i w jaki sposób?

Zabierz mnie ze sobą w walizce Plissssssssss

Wygląda strasznie

Ja wczoraj miałam byc na nartach, no i pojechaliśmy z TŻ (wzięłam jeszcze 2 siostry, bo stwierdziłam, że ja robic przypał to lepiej większą ilością ludzi), no i okazało się że wypozyczalnia nart zamknieta Wiec pojechaliśmy na łyżwy, ale okazało się, że lodowisko wynajęte No, więc się sfrustrowalismy, wzieliśmy jeszcze kumpelę po drodze i pojechalismy do pubu pić, jeść (kurczaczek z grilla zapiekany w serze) i pograć w darta
Znawca ze mnie żaden od roku dopiero bawię sie w blond biochemika biochemika Raz w sumie stosowałąm ten kwas ale chyba nie zbyt dobrze bo miałąm pózniej podrażnioną skóre szybko go zmyłam więc jako tako nie miała nawet mozliwości aby zadziałać, ale mam w planach jeszcze raz sprobować może coś żle zrobiłam . Na kązdego niby każdy kosmetyk działą inaczej , ale widziałąm efekty jakie on daje moja koleznaka go stosowała przez jakiś czas i bardzo poprawił sie jej stan cery, miała drobne zmarszczki mimiczne które uległy spłyceniu, miała przebarwienia które znikneły i co najważniejszy pozbyła się zaskórniaków z którymi bardzo długo walczyła. Największym plusem dla mnie jest to że można ten środek stosować opaljąc sie jest to jedyny kwas który nie ma własciwości fotouczulających. Kupowałam go u tego chyba sprzedawcy http://www.allegro.pl/item530305009_...ato_grati.html

Wcześniej nie o tym pisałam kwasie tylko o kwasie hialurynowym,że ma az tyle właściwości, ja go stosuje jako odżywkę do włosów wersje z pantenolem i alantoina, sam żel hialurynowy stosuje jako bazę pod makijaż, różniez mieszam zel z serum i nakłądam na noc jako nawilżenie

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:13   #305
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Ja bez chwili wytchnienia już trwa drugi semestr, a jeszcze mam egzaminy z pierwszego ..
w Krakowie w ogóle parodia ostatnio, nigdy jeszcze nie widziałam tylu radiowozów na raz szczyt NATO
i demonstracje blokujące ulice.
uh
U mnie semestr sie od poniedzialku zaczyna nowy,a wyniki z ostatniego egzaminu dopiero w srode,te dopytki pewnie beda sie jezszcze ciagnac przez miesiac,mam nadzieje ze ja z nich nie skorzystam

Cytat:
A o do kariery to wydaje mi sie, ze predzej tam sie zrobi (znając jezyk) niż u nas Ponoć w moim zawodzie (jezeli zna sie język) nie ma problemu aby znaleźć pracę np. w wiezieniu, bo Anglicy nie są za chętni do takiej pracy No i moja siostra po powrocie od TŻ z uk mówiła, ze Anglicy ogólnie są dosc tepi i mało kto tam studia robi, a mój papierek liczy sie jednak w całej unii
Niewiem jak Anglicy ale np Irlandczycy moze nie sa tepi ale za to leeeeniwi,oni juz od czwartku maja wolne,a w pracy siedza jak za kare,wiec jak sie zglosi polak,i to po studiach,znajacy jezyk i do tego pracujacy jak mroweczka bo dobra kaske poczuje to sa wniebowzieciNo i fakt wydaje mi sie ze za granica mozna szybciej awansowac,kolezanka pracowala w czyms podobnym do KFC najpierw robila kanapki,pol roku pozniej byla juz tam menagerem a po roku zaproponowali jej przeprowadzke do dublina(samochod i mieszkanie za free)zeby zajmowala sie tam ich siecia w calym miescie.Podobna sytuacje mialo jeszcze kilku znajomych,maxymalnie po 2 latach zmieniali stanowisko na znacznie wyzsze i o wiele lepiej platne.Wiec Miska jedz i sie za siebie nie ogladaj tylko na wizazu obecnosc jest obowiazkowa,bedziemy sprawdzac liste

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Pustak chwalipięta

Moja nabytki z wczoraj.
Marzą mi się jeszcze 3 torby i trencz z VM.
Aaa sweterko-nietoperek piekny I kolor taki Ag

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
fotki
Uwielbiam wies!Cale zycie za malolata jezdzilam na wies,mamy tam taki domek ze strzechy,super sprawaSzczegolnie w maju/czerwcu zaby w jeziorze zaczynaja swoje piesni,reewelacja

Cytat:
ale ostatnio rzadko...

http://www.bizuteria-zuziunia.ownlog.com/ moje dzieła malutkie..
Bardzo ładne te twoje"malutkie dzieła"
Ja kupilam na Ebayu piorka(rozowe;D) zeby zrobic z nich kolczyki,ale niewiem jak sie do tego zabrac,bo cos nie moge znalesc zakonczenia do nich,widze ze ty sie na tym znasz,masz jakis pomysl?

Cytat:
kolczyki, w lecie kupiłam bigle ??? tak to sie chyba nazywa, to miał być pierwszy krok w kierunku popełniania biżuterii i ........ na tym oczywiście stanęło. nie wiem jak się za to zabrać .
ogólnie to mam takie 3 pomysły na życie :
- biżuteria
- szycie na maszynie
- decoupage

z tego, bigle kupione leżą, maszyna stoi a komplet do decupuge łypie na mnie z allegro i kusi.
Ja miesiac temu zalozylam sie z kolezanka ze uszyje sobie sukienke na lato,ale cos powoli trace zapal widzac ile musialabym sie nauczycA decoupage tez mnie interesowal ale cholera na to wszystko trzeba miec mnostwo czasu
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:30   #306
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
na rozweselenie - moja swirka najmłodsza

jakie słodkie maleństwo

Cytat:
Ja opiszę to bardzo prostym językiem, więc jeśli ktoś wyedukowany biochemicznie będzie to czytał to proszę o nie linczowanie mnie, bo nie znam się na fachowym nazewnictwie

Misia, rozrabiasz kwas migdałowy w postaci takiego krystalicznego proszku z wodą/wódką wg odpowiednich proporcji, tak aby otrzymać stężenie np. 25%.
Wychodzi taka "woda". Wacikiem kosmetycznym przecierasz/nakładasz to na twarz i czekasz. Powinno zbieleć, pewnie piec (mnie piekło, wachlowałam się i pomagało). Po kilku minutach zmywasz to neutralizatorem czy np. czymś zasadowym i aplikujesz grubą warstwę kremu np do sutków z rossmanna
Następnego dnia łuszczy Ci się skóra i odkrywa nowa, jasna, zdrowa skórka

Peelingi na bazie kwasów nie są mechaniczne, one "rozpuszczają" naskórek. Najczęsciej peelingi kwasowe, czy to kwasy owocowe, czy migdał, czy pirogron, to roztwory, które nakłada się na twarz, zmywa, a nie trze jak mechanicznym peelingiem.

Ja mam dwie jeansowe
Ale wiecie co - nie mam jeansowej mini!!

ja też nie polecam za bardzo na własną rękę. Ja wolę jednak oddać sie w rece specjallisty
Ale na wizażu jest wiele bardzo wyedukowanych biochemicznie dziewczyn, których wiedza jest większa niż większości kosmetyczek i w takim wypadku lepiej samemu zrobić sobie takie cuda na twarzy.

Słodziak!

Maju rewelacyjnie to opisałaś

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
coz haha

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235129160
piekne buty szczegół ze przeszłabym w nich max 20 metrow... i po drodze 10 razy bym sie zabiła

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1235128572 super spodenki

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235119910
ta po prawo swietnie wygląda.Gdybym pracowała w biurze chętnie chodziłabym tak ubrana do pracy "mała czarna " + sexi buciki.Bardzo mi sie pdooba bardzo bardzo

Tasia ta jeansowa sukieneczka mi sie nie podoba ale za to buty...mmm szczyt moich marzen mozesz poddac linka

Vadi hahah ten kotek siedzi czy stoi ? :jezyk:

Maju Miska napewno rozdrobni z woda szkoda przeciez było by jej wodki na jakies tam kwasy

misia mam nadzieje ze sie nie obraziłas ja tak tylko to w zartach mi tez by było szkoda

Buty tej firmy sa bardzo wygodne ama duzo i srednio maja ok 11-13 cm obcas i nie mam żadnych problemów z chodzeniem na nich wogole nie czuję ich na nogach sa bardzo lekkie

Cytat:
no wiesz toz to zbrodnia, ja mam 3...ostatnia to ledwo co tyłek zakrywa

rihanna strasznie wygląda...a facet który podnosi ręke na kobietę, to juz nie facet, gorzej niż zwierzę...ja miałam okazje doswiadczyć czegos takiego przez mojego chłopaka raz tylko miałam siniaki na plecach.

klatkonaptaszka skąd wklejasz te buty?

z cutesy forever urban, amiwearclub

Stary 2009-02-20, 19:38   #307
Miśka84
BAN stały

Cytat:
od 5 lat mieszkam na wsi i jest mi rewelacyjnie z tym, miasto mnie przeraża i przytłacza, hałas, tłum.w lecie codziennie koło mojego domu sa prowadzane krówki na pastwisko , moje dziecko zawsze im robi papa i jak juz wracają mówi " do jutra krówki ". heheh, poszukam letniego widoczku i wkleję.
Wszytsko ma swoje plus i munusy, mój TZ mieszka na wsi, codziennie u niego bywam i dojazdy to tragedia Poza tym sasiedzi maksymalnie wsibscy, bardziej niż w mieście, non stop jakieś plotkli dziwne po wiosce chodzą...

Jessica - śliczna jesteś
Milusia - fajne zwierzaki

Wlaśnie na Paris przełaczyłam
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:38   #308
justyss
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Zuziunia sliczna robisz ta bizuterie

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:44   #309
Miśka84
BAN stały

Dominia - to mnei zmotywowałaś
W sumie prawda, mam kumpele która pojechała, rok była kelnerką, a teraz jest managerem klubu A u nas - kelnerka jest kelnerką do końca życia
Stary 2009-02-20, 19:47   #310
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
A jest cos w sopocie ciekawego do obejrzenia oprcz molo? Czytałam, ze lodowisko otworzyli przy molo, a tak oprócz? Bo kawałek z TZ mamy, ze 150-200 km, wiec nie wiem czy warto jechac, jeżeli będzie bardzo zimno... No, bo ile mozna na mrozie łazić po plaży?

---------- Napisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

No no Trzymam
Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Cytat:

19 i od rozpoczęcia związku z nim...wszystko się pie.... nie wiem jak długo się będzie za mną to ciągnąć...
mój tato pracuje w Krakowie w policji...mówił że masakra
Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
trzymammm , jak sie powiedzie to mam nadzieje mi opowiesz
Cytat:

Ja tipsów nie mam, ale coś mi się dzisiaj rozdwoiły naturalne

Idę trzepać ciasto na muffiny urodzinowe!
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
no ja się w ogóle ich boję, tzn u mnie na osiedlu nie ma, ale w centrum jest dużo i jak przechodzę to boję się..bo to naprawdę może zabić chyba nawet..

oo to może Cię zobaczę

coś czuję, że niedługo wyda płytę, zrobi 4 teledyski i wszystkie teksty o tym..

Zuziunia

trzymamy

heh a ja się dopiero teraz dowiedziałam

a w ogóle mój Tż znowu pali już nie wiem co robić

Dziekuje moja drogie juz za chwile wszytko opiszę

Cytat:
Napisane przez jessicaa Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta!!! hahahhaha jakie wejscie))
pomyslalam ze w koncu czas na mnie i sie odezwe do was bo od juz od 1 watku o AG zaczelam przegladac i czytac wszystko ale sie nie odzywalam a czemu to sama nie wiem
Tak jak i wy biore przyklad z takich dziewczyn bo mym zdaniem bardzo skromnym sa one najbardziej zjawiskowe piekne no i przyciagaja uwage nie ma co;D
w zalaczniku przesylam wam foty dwie zebyscie widzialy z kim macie doczynienia hehehehe
no i mam nadzieje ze jakos mnie do siebie przygarniecie

buski

Witamy

Stary 2009-02-20, 19:50   #311
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Bardzo ładne te twoje"malutkie dzieła"
Ja kupilam na Ebayu piorka(rozowe;D) zeby zrobic z nich kolczyki,ale niewiem jak sie do tego zabrac,bo cos nie moge znalesc zakonczenia do nich,widze ze ty sie na tym znasz,masz jakis pomysl?
nie wiem jak te piórka wyglądają..

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Zuziunia sliczna robisz ta bizuterie
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 19:54   #312
nanaaaaa87
Zadomowienie

klatka maj pink sister mow szybko o co chodzi bo zaraz tu jajko zniose heheh

jessicaa witamy wiatmy milo Cie poznac

a paris wlasnie ogladam ale zaczyna mnie wkurzac taki wyscig szczurow ehh zaraz przelacze...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:05   #313
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Tak warto jak dla mnie jest najlepszym tuszem obok panterki HR chociąz cena jest hoho raz go miałam i byłam nim zachwycona, jak będe miała więcej pięnięzy i skończą sie mi moje wszystkie tusze to ja kupię

Znawca ze mnie żaden od roku dopiero bawię sie w blond biochemika biochemika Raz w sumie stosowałąm ten kwas ale chyba nie zbyt dobrze bo miałąm pózniej podrażnioną skóre szybko go zmyłam więc jako tako nie miała nawet mozliwości aby zadziałać, ale mam w planach jeszcze raz sprobować może coś żle zrobiłam . Na kązdego niby każdy kosmetyk działą inaczej , ale widziałąm efekty jakie on daje moja koleznaka go stosowała przez jakiś czas i bardzo poprawił sie jej stan cery, miała drobne zmarszczki mimiczne które uległy spłyceniu, miała przebarwienia które znikneły i co najważniejszy pozbyła się zaskórniaków z którymi bardzo długo walczyła. Największym plusem dla mnie jest to że można ten środek stosować opaljąc sie jest to jedyny kwas który nie ma własciwości fotouczulających. Kupowałam go u tego chyba sprzedawcy http://www.allegro.pl/item530305009_...ato_grati.html

Wcześniej nie o tym pisałam kwasie tylko o kwasie hialurynowym,że ma az tyle właściwości, ja go stosuje jako odżywkę do włosów wersje z pantenolem i alantoina, sam żel hialurynowy stosuje jako bazę pod makijaż, różniez mieszam zel z serum i nakłądam na noc jako nawilżenie

KlatkaNaPtaszka na allegro są miniaturki diorshow 4ml za ok 10 zł wiec mysle ze w chwilach kryzysu finansowego można sie skusić na taką miniaturkę

Ja też własnie oglądam Paris a za chwile Kim a potem króliczki jeszcze
sigila86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:07   #314
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Ok a więc tak opowiadałam wam już ,że trochę focę i również wystawiam się dla innych fotografów. Dzisiaj miałam właśnie wstępne spotkanie z fotografem. To dość nietypowy fotograf bo ma całą firmę. Ta firma zajmuję się sprowadzaniem profesjionalnych kosmetyków do makijażu, robieniem sesji zdjęciowych do portfolii i organizuje szkolenia dla przyszłych wizażystów. Jak na początek przeszłam pierwszą selekcje,. Do sesji jakikolwiek długa drogą ale na początku mam brać udział w warsztatach dla makijażystów. Jestem umówiona na poniedziałek i środę. Będę siedziała, a makijażystki będą na mnie trenować nowe makijaże. W poniedziałek mam makijaż naturalny i tzw kolorystkę czyli panie będą się uczyły jak dobierać kolory do danej osoby(płaca za te kursy kilka tysięcy ) a ja za darmo dowiem się w jakich kolorach mi najbardziej do twarzy i przy pomocy jakich kolorów mogę uzyskać pożądany efekt w środę mam makijaż weselny i wieczorowy Babka powiedziała ,że zajęcia są prowadzone codziennie jeśli mam czas to mogę codziennie przychodzić czyli codziennie będę miała profesjonalny darmowy makijaż Później będzie sesja zdjęciowa fryzur napewno wymolestuję fryzjerkę aby zrobiła mi takie boskie AG loki . A tak w ogóle jak zobaczyła mnie ichna stylista to stwierdziła że chyba ma dla mnie sesje bo szuka długowłosej blondynki, która ma czym oddychać do sesji jako diabełka

---------- Napisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
KlatkaNaPtaszka na allegro są miniaturki diorshow 4ml za ok 10 zł wiec mysle ze w chwilach kryzysu finansowego można sie skusić na taką miniaturkę

Ja też własnie oglądam Paris a za chwile Kim a potem króliczki jeszcze
Bałabym sie kupować ostatnio moja kumpela nadziała się na podróby coś tanio 10 zl?

podaj link?

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2009-02-20 o 20:13
Stary 2009-02-20, 20:10   #315
justyss
Wtajemniczenie

Swietnie Klatka!!!! gratulacje mamy nadzieje ze bedziesz wklejac foty

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:10   #316
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ok a więc tak a więc tak opowiadałam wan już ,że trochę focę i również wystawiam się dla innych fotografów. Dzisiaj miałam spotkanie właśnie wstępne spotkanie z fotografem. To dośc nietypowy fotograf bo ma całą firmę. Ta firma zajmuję sie sprowadzaniem profesjionalnych kosmetyków do makijążu, robienie sesji zdjęciowych do portfolii i organizuje szkolenia dla przyszłych wizazystów. Jak na początek przeszłąm pierwszą selekcje,. Do sesji jakikolwiek długa drogą ale napoczątku mam brac udział w warsztatach dla makijazystów. Jestem umówiona na poniedziałek i środę. Będe siedziała a makijażystki będą na mnie trenować nowe makijaże. W poniedziałek mam makijaż naturalny i tzw kolorystkę czyli panie będa sie uczyły jak dobierać kolory do danej osoby(płaca za te kursy kilka tysiący ) a ja za darmo dowiem sie w jakich kolorach mi najbardziej do twarzy i przy pomocy jakich kolorów moge uzyskać porządany efekt w środe mam makijaż weselny i wieczorowy Babka powiedziała ,że zajecia są prowadzone codziennie jeśli mam czas to mogę codziennie przychodzić czyli codziennie będe miała profesjionalny darmowy makijaż Pózniej będzie sesja zdjęciowa fryzur napewno wymolestuję fryzjerke aby zrobiła mi takie boskie AG loki . A tak wogóle jak zobaczyła mnie ichna stylista to stwierdziła że chyba ma dla mnie sesje bo szuka dlugowłosej blondynki, która ma czym oddychać do sesji jako diabełka ?
Super, tylko pozazdrościć.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:11   #317
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Ok a więc tak a więc tak opowiadałam wan już ,że trochę focę i również wystawiam się dla innych fotografów. Dzisiaj miałam spotkanie właśnie wstępne spotkanie z fotografem. To dośc nietypowy fotograf bo ma całą firmę. Ta firma zajmuję sie sprowadzaniem profesjionalnych kosmetyków do makijążu, robienie sesji zdjęciowych do portfolii i organizuje szkolenia dla przyszłych wizazystów. Jak na początek przeszłąm pierwszą selekcje,. Do sesji jakikolwiek długa drogą ale napoczątku mam brac udział w warsztatach dla makijazystów. Jestem umówiona na poniedziałek i środę. Będe siedziała a makijażystki będą na mnie trenować nowe makijaże. W poniedziałek mam makijaż naturalny i tzw kolorystkę czyli panie będa sie uczyły jak dobierać kolory do danej osoby(płaca za te kursy kilka tysiący ) a ja za darmo dowiem sie w jakich kolorach mi najbardziej do twarzy i przy pomocy jakich kolorów moge uzyskać porządany efekt w środe mam makijaż weselny i wieczorowy Babka powiedziała ,że zajecia są prowadzone codziennie jeśli mam czas to mogę codziennie przychodzić czyli codziennie będe miała profesjionalny darmowy makijaż Pózniej będzie sesja zdjęciowa fryzur napewno wymolestuję fryzjerke aby zrobiła mi takie boskie AG loki . A tak wogóle jak zobaczyła mnie ichna stylista to stwierdziła że chyba ma dla mnie sesje bo szuka dlugowłosej blondynki, która ma czym oddychać do sesji jako diabełka

---------- Napisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Bałabym sie kupować ostatnio moja kumpela nadziała się na podróby coś tanio 10 zl?

podaj link?

wooow zuch dziewczynka!!!! czyli warto bylo za Ciebie trzymac kciuki!! patrz tam dokladnie co i jak sie robi zebys mogla nam pozniej radzic
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:12   #318
Miśka84
BAN stały

Cytat:
klatka maj pink sister mow szybko o co chodzi bo zaraz tu jajko zniose heheh

jessicaa witamy wiatmy milo Cie poznac

a paris wlasnie ogladam ale zaczyna mnie wkurzac taki wyscig szczurow ehh zaraz przelacze...
Ale Paris fajnie wygląda w porównaniu do reszty uczestników, no i boski miała ten szary płaszczyk Ogolnie ma super cisuzki
Stary 2009-02-20, 20:12   #319
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Klatka ale ekstra kurde zazdroszcze chcialabym miec keidys profesjonalna sesje zdjeciowa i taki makijaz i wlosy z prawdziwego zdarzenia

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:16   #320
jessicaa
Raczkowanie

noo hohohho nie kazdego moze tak zaszczyt kopnac tylko zazdroscic)) wiec kozystaj dziewczyno kozystaj! hahaa jak juz bedziesz miala sesje to fotki poprosimy zeby popodziwiac
Stary 2009-02-20, 20:18   #321
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Ok a więc tak opowiadałam wam już ,że trochę focę i również wystawiam się dla innych fotografów. Dzisiaj miałam właśnie wstępne spotkanie z fotografem. To dość nietypowy fotograf bo ma całą firmę. Ta firma zajmuję się sprowadzaniem profesjionalnych kosmetyków do makijażu, robieniem sesji zdjęciowych do portfolii i organizuje szkolenia dla przyszłych wizażystów. Jak na początek przeszłam pierwszą selekcje,. Do sesji jakikolwiek długa drogą ale na początku mam brać udział w warsztatach dla makijażystów. Jestem umówiona na poniedziałek i środę. Będę siedziała, a makijażystki będą na mnie trenować nowe makijaże. W poniedziałek mam makijaż naturalny i tzw kolorystkę czyli panie będą się uczyły jak dobierać kolory do danej osoby(płaca za te kursy kilka tysięcy ) a ja za darmo dowiem się w jakich kolorach mi najbardziej do twarzy i przy pomocy jakich kolorów mogę uzyskać pożądany efekt w środę mam makijaż weselny i wieczorowy Babka powiedziała ,że zajęcia są prowadzone codziennie jeśli mam czas to mogę codziennie przychodzić czyli codziennie będę miała profesjonalny darmowy makijaż Później będzie sesja zdjęciowa fryzur napewno wymolestuję fryzjerkę aby zrobiła mi takie boskie AG loki . A tak w ogóle jak zobaczyła mnie ichna stylista to stwierdziła że chyba ma dla mnie sesje bo szuka długowłosej blondynki, która ma czym oddychać do sesji jako diabełka

podaj link?
http://www.allegro.pl/item559716296_...ylka_avon.html
no ale juz sama nie wiem co o tym myslec bo cena rzeczywiscie wrecz podejrzana...chociaz na KWC przeczytałam opinie laski która tez kupiła miniaturke za taka cene a była bardzo zadowolona

Cytat:
Ale Paris fajnie wygląda w porównaniu do reszty uczestników, no i boski miała ten szary płaszczyk Ogolnie ma super cisuzki
Paris rzeczywiscie super wyglądała ale tak laska która donosiła była straszna i moim zdaniem ta metamorfoza ją oszpeciła,lepiej jej było w blondzie
Stary 2009-02-20, 20:19   #322
jessicaa
Raczkowanie

Cytat:
no Paris fajnie sie prezentowala mnie tylko strasznie wkurzala ta dziewczyna ktora niby zostala jej ulubienica....normalnie jak sobie ja przypominam to gula mi wychodzi na szyji,jakos nie przypasowala mi ta panna..
Stary 2009-02-20, 20:20   #323
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
Swietnie Klatka!!!! gratulacje mamy nadzieje ze bedziesz wklejac foty
Cytat:
Super, tylko pozazdrościć.
Cytat:
wooow zuch dziewczynka!!!! czyli warto bylo za Ciebie trzymac kciuki!! patrz tam dokladnie co i jak sie robi zebys mogla nam pozniej radzic
Cytat:
Napisane przez cytrynowa88 Pokaż wiadomość
Klatka ale ekstra kurde zazdroszcze chcialabym miec keidys profesjonalna sesje zdjeciowa i taki makijaz i wlosy z prawdziwego zdarzenia

Dziouchy nie bujta żaby beda wszystko dokładnie obserwować i później postarm sie wam profesjonalna sesje na zdjędzie naszym zrobić

Stary 2009-02-20, 20:21   #324
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Dokładnie Fajnie masz Klatka

Niby nie jest aż tak cięzko o sesje zdjęciowa, DJAD z barbieowego watku sporo ich miała, no ale ja nawet nie zapiszę sie na stronę max models, póki nie schudnę 15 kg, czyli pewnie nigdy sie takiej sesji nie doczekam

A gdzie sa miniaturki diorshow???? Ja widziałam tylko clinque, lancome i estee za ok. 20 zł
Stary 2009-02-20, 20:23   #325
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.allegro.pl/item559716296_...ylka_avon.html
no ale juz sama nie wiem co o tym myslec bo cena rzeczywiscie wrecz podejrzana...chociaz na KWC przeczytałam opinie laski która tez kupiła miniaturke za taka cene a była bardzo zadowolona

Paris rzeczywiscie super wyglądała ale tak laska która donosiła była straszna i moim zdaniem ta metamorfoza ją oszpeciła,lepiej jej było w blondzie

Nie wiem czy to jest ten akurat wow diorshow bo jest ich kilka ja miałam taki w czarnym opakowania z bialymi napisami dior, równiez takie same miałam minaturki z wolnocłowki takiego jak ten opakowania nie widziałąm jeszcze nigdy

Stary 2009-02-20, 20:24   #326
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w Warszawie byłam raz w życiu, jak miałam z 10 lat, bo zajęłam jakieś miejsce w konkursie plastycznym (niestety talent mi z wiekiem przeszedł) i byłam w jakimś wielkim kinie na rozdaniu nagród, było wszędzie pełno darmowych słodyczy i występował pan Krzysiu z ciotką Klarą ( leciało kiedys cos takiego w tv jak byłam mała)
Ja w Warszawie była rok temu na chwile-nie podoba mi się wcale te miasto tak samo jak trójmiasto nowoczesne budynki sklepów i takie jak by stare budynki tak szarówka
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:26   #327
sigila86
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy to jest ten akurat wow diorshow bo jest ich kilka ja miałam taki w czarnym opakowania z bialymi napisami dior, równiez takie same miałam minaturki z wolnocłowki takiego jak ten opakowania nie widziałąm jeszcze nigdy
to jest diorshow iconic ale ja chyba jednak jutro po prostu przejde sie do sephory i bede miala pewnosc ze to nie podróba, skoro twierdzisz ze warto to sie skusze
Stary 2009-02-20, 20:28   #328
tasiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladygos Pokaż wiadomość
a mi na glowe spadlo tyle problemow...
ale w srodku nadal pusto :P
Mi jak sopel spadł na głowę to poczÓłam takOM pÓsttkę, RZe aRZ mi Chukło, myślałam RZe mi głUwke rozwali
Cytrynowa ja miałam się właśnie to samo Ciebie zapytać! Poważnie No właśnie nie mam żadnego fryzjera... Jedynie do mojej cioci przyjeżdża taka facetka bo to jej znajoma fryzjerka w Gabrielu (tak to sie pisze?)kiedyś pracowała i świetnie obcina, ale nie wiem gdzie ma salon... I kiedyś jak była u mojej cioci właśnie i mnie extra obcięła, tak jak chciałam... Ale jak się spotkam z ciocią to jej się zapytam, gdzie ma ten salon i mogę Ci podać namiary, ale pewnie będzie miała trochę droższe ceny (ale nie kosmiczne) niż u takiego przeciętnego fryzjera. I chyba znów pójdę do tej pani jak będę wiedziala gdzie
A ja mieszkam w małej miejscowości, praktycznie na wsi i wieci co? NUDA! Żadnego kina, czy dyskoteki... Przerąbane. W mieście są większe możliwości spędzania wolnego czasu, znalezienia pracy, nauki...
Zuziunia wow! Świetna biżuteria!

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 20:30   #329
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Fajnie masz Klatka

Niby nie jest aż tak cięzko o sesje zdjęciowa, DJAD z barbieowego watku sporo ich miała, no ale ja nawet nie zapiszę sie na stronę max models, póki nie schudnę 15 kg, czyli pewnie nigdy sie takiej sesji nie doczekam

A gdzie sa miniaturki diorshow???? Ja widziałam tylko clinque, lancome i estee za ok. 20 zł
Mi też wydawało się ,ze nie jest aż tak ciężko o sesje ale w rzeczywistości jest inaczej. Wiekszość fotografów , którzy mogliby zrobić przyzwoite zdjęcia uważa sie za nie wiadomo kogo i nie zrobią byle amtorce fotek, Ci pseudo pstrykacze nawet nie odpisuja jak wyslesz do nich zapytanie o współpracę buractwo jedne ja będę w przyszłości jak nabiore doświadczenia robic foty za darmo i dawac szanse początkującym Miska masz u mnie jak w banku sesje wiec do roboty

a własnie miska wklei link do tych cudnych rozy co pokazywalas z allegro

Stary 2009-02-20, 20:33   #330
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Mi spadł 2 dni temu sopel na głowę Ale na szczęście mały był...
Vadi słodki ten Twój kociak
Mojej koleżance w tamtym roku gdyby nie zrobiła kroku do przodu spadł by spory kawał lodu z dachu.Gdy spadł na ziemie to ledwo co się pokruszył.

---------- Napisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
fotki
to na lato wszystkie wbijamy się do Ciebie łącznie będzie z 40 osób

---------- Napisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Przyzwyczailam sie do mieszkania w bloku, bo mieszkam od zawsze w nim.
Matko 40 km ja mam bieronke pod nosem i w ogole cale centrum hehe. Tyle kilosow.. duuzo.
ja tez mam biedronkę pod nosem
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości