|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Some people never get beyond their stupid pride .
/ Niektórzy ludzie nigdy nie będą ponad ich głupią dumą . / Baby, I'm perfect for u. / Skarbie, jestem idealna dla ciebie. / Po prostu jedną z twoich dziewczyn . / just one of your girlfriends. / Nawet jeśli jutro będzie koniec świata. / if tomorrow the world ends. / Teraz powiedz mi o kim marzyłeś? / Now tell me who have u been dreaming of ? / Przepraszam za uczucie . / Excuse me for feeling . / Ten moment jest przełomowy. / this moment is critical. /
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
Romeo zabierz mnie, gdzieś, gdzie będziemy mogli być sami. ale ta siła,którą posiadam zmywa się to nie potrwa długo zanim zabiore cie na moją stronę bo jestem jedyną na świecie,której nie zastaniesz w domu Czy Ty pamiętasz mnie, tak jak ja pamiętam Ciebie? o ja, ja spaceruję samotnie ulicami. Ktoś chce Cię mieć, ktoś Cię potrzebuje, ktoś śni o Tobie każdej samotnie spędzonej nocy. Ktoś nie potrafi bez Ciebie oddychać, jest samotny. Ktoś ma nadzieję, że ujrzy Cię pewnego dnia... Tym kimś jestem ja... Leczę swoje rany rozpaczą, I marzeniem o Tobie, I własnym żyjącym płaczem... Zawsze będzie jakaś kolejna góra A ja zawsze będę chciała ją poruszyć Wpatrujesz się we mnie Pożniej odpychasz mnie od siebie. To nie sekret że prześladujesz mnie Wszystko co musisz zrobić to powiedzieć moje imię Nie ważne jak blisko czy daleko Poproś mnie raz, a ja przyjdę Dajesz mi uczucia, ktore uwielbiam. Problem jest w tym, że ty frajerze traktujesz tego kogo kochasz z tym samym szacunkiem jak tego kogo zaliczasz. lezymy nad chłodną spokojna woda i wpatrujemy sie w slonce. ZA długo zajeło ci oddzwonienie. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-02-20 o 20:00 |
|
|
|
#3544 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
______________________ drzwi do percepcji. Edytowane przez isia61 Czas edycji: 2009-02-20 o 20:13 |
|
|
|
|
#3545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() `i poszliśmy ciemną uliczką .. która nagle stała się jasna`
|
|
#3546 |
|
Rozeznanie
|
Kobieta kocha uszami...
Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta świata Kiedy spojrzysz jej głęboko w oczy w których mieszka szatan |
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
pierd.ole Cię! I tak rozejdziesz sie po kościach!
Jeśli życie da ci cytryny zrób z nich lemoniadę Jesteście dla siebie stworzeni, ale nic z tego nie będzie..Przykro mi. Bo tu wszyscy studenci chodzą spięci Zapięci pod szyję Mnie to nie kręci jeszcze nie raz życie wredne za***ie mi po głowie.. chcesz? jeśli nie to nic nie rób to Twoje życie,twoja kartka papieru nie rezygnuj z marzeń w obawie przed przegraną na poziomie ziomek bo inaczej nie wypada. to co warte to nadać życiu kształt i charakter. |
|
|
|
#3548 |
|
Raczkowanie
|
isia61 , oczywiście że możesz . I współczuje , że pasuje do Ciebie . Trzymaj się , musimy być silne .
![]() Szuakmy miłości bo miłość więcej widzi . Mówią , że jest ślepa , i to prawda , bo ona jest jak ślepiec , który nie widząc rzeczywistego , czuje niewidoczne . Prawdziwa miłość odkryje wszystko , co ukryte głęboko : czystość , prawdę , odwagę i pokorę . Zobaczy w ciemności , zrozumie bez słów , wie bez pytania .. Patrzyłam na to wszystko i nie mogłam oprzeć się zdumieniu , że może dalej istnieć coś , co jednocześnie już dwano umarło . Mogłem wpatrywac się w jej oczy w nieskończoność , jak przez mlecznobiałe szkło , albo jak przez zamgloną szybę w zamkniętym oknie , przez które patrzy się , nie widząc , na ten sam postrzępiony obłok albo szare niebo . serce prosiło mnie dzisiaj , bym nie pozwalała wiecej mu tak cierpieć .
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
Ona siedzi sama czekając na sugestie.
Jego usta są suche, jej serce łagodnie bije . Jego serce bije jak perkusja . Dwa totalni odmieńcy, ale oni tak nie myślą . Mają siebie nawzajem, nikt nie narzeka . Bo zaczynam się męczyć, że jestem silna . Jestem pusta, i biorę, i spadam, i hamuję. Tak, jakbym chciała . Marzę o świecie, gdzie ty rozumiesz . Oniemiałam i wyblakłam . To za trudne . Nic, poza dobrymi przyjaciółmi. To jest to miejsce w moim sercu . Nie możesz zaprzeczyć, że to ja jestem w Twoich oczach . Ale czujesz się tak świetnie . Nawet kiedy jest bardzo źle . Byłam samotna tylko tego nie wiedziałam . Przyszedłeś jak słońce przedzierające się przez chmury . Tego potrzebuję . To słodko tak leżeć tu z tobą .
|
#3550 |
|
xoxo
|
Żaden z nich mnie nie zna ani nie chce dzielić mojego bólu / None of them know me or want to share my pain
Otoczona znajomymi twarzami bez imion / Surrounded by familiar faces without names Obserwować jak żyję w bólu / To watch me live my life in pain wybrać moją miłość / To win my love Piłam twoją truciznę, bo powiedziałeś mi że to wino / I drank your poison cuz you told me its wine Wszystkie moje wspomnienia - dobre i złe - są przeszłością /All of my memories - good and bad - that's past Pożyczony sen / A borrowed dream Stale odsuwam na bok świat, który znam / Constantly pushing the world I know aside
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-02-20 o 21:16 |
|
|
|
#3551 |
|
Przyczajenie
|
MySmallCornerInSky - dziękuje.
![]() - 'coś jest czymś bo jest tym czym jest.' - 'nie bądź niczyim sloganem bo jesteś czystą poezją.' - 'i ponownie ten urojony labirynt który muszę przebrnąć.' - 'jest czasem ból w człowieku niewiadomy.' - 'miłość przychodzi powoli. / love comes softly.' - 'każdy kocha tak jak chce.' - 'rezygnując z marzeń - umierasz.' - 'o to chodzi żeby życie bawiło wciąż nas.' - 'to szaleństwo zupełnie bez sensu i dlatego w to wierze.' - 'jesteśmy kobietami. nasze wybory nigdy nie są łatwe.' - 'dziś nareszcie zrozumiałam, że miłość może być treścią życia.' - 'patrzyłam na swoje życie jakby było już za mną. ta sama wąska grupka ludzi, ten sam bezmyślny gwar. wydawało mi sie że stoję nad przepaścią i że nikt nie śpieszy mi z pomocą. nikogo to nie obchodziło, nikt nawet nie zauważył.' - 'potulnie grałam panne z dobrego domu, w duszy jednak krzyczałam z rozpaczy.' -'człowiek nigdy nie wie jaka przyjdzie karta. trzeba brać życie jakim jest. sparwić by liczył się każdy dzień.' ___________________ drzwi do percepcji. Edytowane przez isia61 Czas edycji: 2009-02-20 o 21:16 |
|
|
|
#3552 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idelany <3 . Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przydało się dziękuje ; ** a ten "największy" jest MEGA! ![]() Cytat:
Dziękuje dziewczęta. Jesteście niezastąpione . Uwielbiam Was normalnie i żeby nie było off'a : cicho jakby cały świat, zgasił światło poszedł spać. jak słów odkryć smak ? twego głosu wciąż mi brak . do serca podchodzi lód . nie tędy droga . ta cisza zabiera ci mnie . cisza rośnie dzień po dniu . gaśnie ogień naszych słów . chce czytać z Twoich ust, znów . to co myślisz do mnie mów . rozbijmy ten lód . pomóż mi dziś . zamiast bliżej dalej nam, już dość tego mam . beznadziejnie wiem . : ( ale brak weny . ehh . wybaczcie ..
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2009-02-20 o 21:26 |
|||||
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
Deszcz na policzkach.
Zmysłowo. Twój wzrok za mną goni, już wiem że nie mogę się obronić. Nadwyrężyłam sobie mięsień sercowy. Rzeczywistość szarością wybiegła na ulicę. A ja lubię zieloną herbatę z okruchami księżyca.
|
#3554 |
|
BAN stały
|
Życie choć tak piękne, kruche jest.
Jej miłość staje przeciw złym mocom. Zrozumiałą ją ten kto otarł sie o śmierć. I nie do końca piękny jest ten świat. Boję się, że kiedyś mnie wszystko zadławi. żyję w swoim życiu, tak sobie po cichu. Widzę swego stróża anioła. Spójrz w swoją głowę, myśli granatowe. To nie życie przy kawie. Pustka w mej duszy, tak bardzo mnie suszy. Pozbierać wszystko do kupy się brzydzę. Teraz mnie nie ma, teraz za późno, teraz już całe życie przeszło na próżno. W oczach mam ból, w oczach mam łzy, tak wielce jak w mojej wielkiej męce. Zaśpiewają nam anielskie chóry. Widzę to we śnie. |
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
JA NOWA czasem okradam i dlatego po raz pierwszy postanowiłam dać coś od siebie;d możliwe że niektóre już były.wszystko jest trucizną decyduje TYLKO dawka. dotyk trucizny pieczętuje moje przeznaczenie dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach dotykam swoimi wargami, dotykam ust ty i ja jesteśmy chirurgami tej ulicy, tylko ty i ja umiemy wstrzymac jej tetno podobno każda miłość jest pierwsza moje oczy są oczami wariata, kiedy spotykają sie z Twoimi oczami bo Ty nosisz w sobie to, czego potrzebuje ja ;3 fuckin in the church /pieprzmy się w kościele i nawet niebo wydaje sie być tak niedaleko dzień w którym grzeszą nawet anioły jutro jest takie dalekie skok na cud, czy zdołamy ? dyskretny nonsens lustra moje zwidy i herezje niewolnicy na bazarach namiętności nie traktuj mnie jak durnia, zastanów się jeszcze ! nie mylmy bzdur ze złem, fizjologi z seksem nie potrzebujemy się cieszyć po ciemku bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku.../ zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po duzej wódce JA stoje, czekam, boje sie oszalec widze cie z daleka. wcale nie chce mi się rzygać. poniżej pasa - twa sztuczka nieczysta aż zapachniało linczem kochankowie w ciemnościach na cztery i pól godziny do nieba wzięci jesteśmy żywą rtęcią krew sączy się z ust do ust dobrze wie już ze my,sie nie dzieli przez trzy moralne salto chory bałagan, nic się nie zgadza. żadna ****a i żadna mać między językiem a śliną, między pierwszym skurczem a dobrym dreszczem zawsze przed tym ściąga z szyi łancuszek całuje ciebie w twoje okulary tam, całują ci którym cięzko sie odnaleźć Ja jestem w stanie oddać ci, oddać tobie trzy życia i trzy śmierci swoje nasze serca mylą ich radary dlaczego pukasz do okien, gdy zasnąc nie moge? A kiedy odejdziesz na ranem Oczy bezsenne będą bardzo boleć Wtedy zobaczę zdjęty sznur Zdjęty sznur od firanek I otwartą brzytwe na stole stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie
zamiast wódką czystą lub zamiast koniaku preparowano by się kokainą! ![]() Edytowane przez callow Czas edycji: 2009-02-20 o 21:49 |
|
|
|
#3556 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
od dłuższego czasu podkradam opisy z wizaża. ;D boskie są. jestem nowa. ^^ i może to nie wypada ale mam prośbę chcialaby opis o tym że czuje że mój chłopak jest ze mna nie szczery.. że nie chce dłużej czuć się jak w klatce i że chce zeby było jak dawaniej i że czasami mam jego zachowania dość. ;( proszę o pomoc![]()
|
|
|
|
#3557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() -- 'nie pozwól by strach wykluczył cię ...' Jak przeżyć to, gdy cały świat
Nie cieszy już, bo Ciebie brak Sens gorzkich słów, jak cofnąć mam Byś zechciał znów me imię szeptać w snach... -- Edytowane przez Vivi12399 Czas edycji: 2009-02-20 o 22:02 |
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
I nic nie mówimy - tylko dotyk ręki, by nie psuć chwil co przed nami
Ile razy palce sobie przytnę Nim się wreszcie klamki uchwycę By otworzyć drzwi do twego serca (?)(!) Nie pragnę wcale byś była wielka, zbrojna po zęby od morza do morza i nie chcę także by cię uważano za perłę świata i wybrankę Boga -chcę tylko domu w twoich granicach… Wymyśliłam, wymarzyłam Twoje oczy, dłonie twoje i twój głos. Byłam cieniem, nikim byłam, Teraz wiem, że się uśmiechnie do mnie los. Jest, że serce chce bić i bije, by żyćI śpiewać się chce. //wszystko ze śpiewnika //
Edytowane przez czesterka Czas edycji: 2009-02-20 o 22:07 |
|
|
|
#3559 |
|
Raczkowanie
|
miłosne jakies opisy ?
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Tak blisko nam było do siebie
A zarazem tak daleko Życie chwilę trwa, więc kochaj całym sercem Jak mam wierzyć jeszcze w miłość Skoro ona nie wierzy we mnie Napisałeś mi na ścianie "Kocham Cię na zawsze moje Kochanie" Przyszłości nie chciałam się bać Pełnymi garściami życie brać To dla Ciebie istniał mój cały świat Tak blisko nam teraz do siebie A zarazem tak daleko I choć nic o Tobie wciąż nie wiem Uwierz mi, że będę wciąż czekać Nie należę do tych Którzy dużo mówią, a mało robią Jedno słowo ma tak wiele znaczeń Łatwiej jest odejść, niż komuś wybaczyć Niewidzialną chciałam się stać I zatrzymać w miejscu czas To dla Ciebie istniał mój cały świat a to tak ode mnie. tekst piosenki. ale kocham tę piosenkę, a niektóre fragmenty nadają się na opis. ![]()
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Cześć..Wiem że ostatnio za dużo proszę. Ale tyle się dzieje że ledwo tu zaglądam:P
A proszę was może o coś takiego że jestem myślami i w ogóle z osoba która jest mi bliska i jest chora że zawsze z nią będę i wszystko będzie dobrze, martwię się i wszyscy myślą że u mnie ok a wcale tak nie jest. Czasami brakuje siły by płakać.. Z góry wielkie dziękuje! (Wszystkie jesteście świetne i opisy macie super) Pozdrawiam. A tu może coś ode mnie...?
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
a dla mnie jakies? o milosci. Tzn wiem, ze podobam sie koledze.. Ale niestety on mi nie.. Poza tym nie jestem gotowa na milosc.. Nie chce go zranic.. Coś delikatnego, ale "mocnego", że miłość nie dla mnie, nie chcę chłopaka, samej mi ok... Bardzo Was proszę!
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
lucyferowa - <33
![]() _______ ____ ___ _ I normalnie juz bym o tym zapomniala Gdyby nie to że były to moje urodziny. Im więcej mówisz Tym bardziej się temu opieram. Nie możesz nas powstrzymać! Nie mozesz nas obezwladnic Ty zawsze będziesz snem Który wypełnia mój umysł. <3 Gdzieś w mojej pamięci Straciłam poczucie czasu Teraz ona jest z powrotem w sferze, mając kawałki Jupitera we włosach. Odkąd wróciła z pobytu na księżycu, słucha jak wiosna i mówi jak czerwiec. Powiedz czy przemierzasz słońce ? Czy umarłabyś tej nocy z miłości? |
|
|
|
#3564 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba nie pomogę: Wiesz - w to miejsce czasami odchodzi któreś z nas. "..Ja nie mam miłości do spełnienia ani czasu do stracenia.." Nie pomogłam pewnie... ale może komuś się przyda.
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
więc, dlaczego to ja mam się martwić, co?
powinieneś posłuchać, boże, kiedy prosiłam cię o śmierć. teraz już za późno. teraz to ja światem rządzić chcę. usłysz, usłysz mnie paznokciami orając nadgarstki mnie nie można zignorować, no cóż kociaku obejmuję cię spojrzeniem nie było cię tu, kiedy bałam się i just wanna scream and lose control throw my hands up and let it go forget about everything and run away it hurts like hell przyzwyczaiłam się do bycia twoim oparciem przykro jest, gdy już nie potrzebujesz mnie a właśnie tak wygląda moje szczęście za kulisami. poharatane. coz i can't breathe no, i can't sleep na kawałki posiekana na ułamek sekundy. pozwól mi znów. jeszcze raz. moim największym marzeniem jest spokojny sen to ja, kochasiu. Królowa Między Wszystkimi. wiem, ze pytałem o to setki tysięcy razy, ale powiedz mi, powiedz, jak to jest być wolnym? gdzieś w zwariowanych kombinacjach snów pomiędzy kartkami szeleścisz oboje jesteśmy jak książka. ty jestes głupią okładką, a ja całym jej wnętrzem. ściemnia się, wieeesz? jest mi smutno, wiesz? smutno tak, bo niebo szare jest. i już nie ma sposobu, by jakoś zostać do końca tym silnym a ja.. widzisz.. ja bym skoczyła za tobą. nie jestem gotowa. nigdy nie będę. krzyczę do ciebie. najgłośniej, jak umiem. i proszę, usłysz mnie choć ten jeden raz.
|
#3566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tu co chwilę pojawiają się opisy miłosne. więc radzę poczytać wątek Cytat:
;**___________________ zbieg okoliczności ? nie sądzę... jesteś jak babie lato, w samym środku zimy ;* przyjaźń to za mało. w papierowym świecie z kredkami w dłoniach. a ja dalej stoję tam, gdzie mnie zostawiłeś. dziś wiedziała, że gdyby przyszedł, wybaczyła by mu wszystko i poszła z nim na koniec świata. nie rób ze mnie idiotki. przecież widzę. widzę więcej niż Ci się wydaje. mamy siebie. i to ciągle budzi w nas strach. burza wspomnień w mojej głowie. i jeden taki zimowy : ...w śniegu do pasa ![]()
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
aaaaa, prze
![]() kradnę, kradnę
|
|
#3568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no własnie czytam od samego początku, i wszystkie sobie zaposuje tzn te ciekawe.. ale chciałam jakies nowe wykorzystać do opisu : *
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
hah
miło mi ;*___________________ liczymy krople deszczu, gotowi zamienić je na krople krwi. i tak nie spotkamy się więcej. a mój głos wewnętrzny ma chyba wadę wymowy. prawda o prawdzie jest taka, że rani. więc kłamiemy. Anonimowa90o - aha, chyba że tak
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
oczywiście <3 znowu okradam ;*Odzwierciedlasz stan mojej duszy Ah. Jesteś tak bezgłośnie piękny Magia w Twoim dotyku Każdy Twój ruch jest słodką niespodzianką Omamiasz, oczarowujesz w każdej sekundzie Popijać kawę z takiego samego kubka, co Ty Wkradłeś się ze swoim gwieździstym uśmiechem Widzę Cię z nową, naiwną idiotką u boku Ty jesteś moim afrodyzjakiem Dzięki Tobie mogę nawet widzieć podwójnie Oh, całuj mnie pod mlecznym zmierzchem Rozgrzewasz mnie jak Coldrex Zaburzenia hiper werbalne plaMY na psychice naprawdę mam Ci pokazać jaka jestem? Na wszystko znajdę ciekawy sposób __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.

//