Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 21:31   #1561
mariolka16
Rozeznanie

GG do mariolka16
Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 5

dzisiaj sie dowiedzialam ze to ostateczny koniec umieram poprostu..... nie wiem co mam ze sobą zrobic;/
Stary 2009-02-20, 21:41   #1562
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariolka16 Pokaż wiadomość
dzisiaj sie dowiedzialam ze to ostateczny koniec umieram poprostu..... nie wiem co mam ze sobą zrobic;/

Gdy ja usłyszałam od mego mężczyzny, że to ostateczny koniec, zwyczajnie się wypłakałam, a potem wzięłam tabletki ziołowe uspokajające i poszłam spać...
Jednakże każdy reaguje inaczej, i to co dla mnie było ,,dobre" dla innych może mieć odwrotny skutek.
Trzymaj się dzielnie, choć wiem, że łatwo mi to teraz mówić. Dobrze pamiętam jak w grudniu byłam w tej samej sytuacji co ty teraz.
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:52   #1563
kkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vivee Pokaż wiadomość

Gdy ja usłyszałam od mego mężczyzny, że to ostateczny koniec, zwyczajnie się wypłakałam, a potem wzięłam tabletki ziołowe uspokajające i poszłam spać...
Jednakże każdy reaguje inaczej, i to co dla mnie było ,,dobre" dla innych może mieć odwrotny skutek.
Trzymaj się dzielnie, choć wiem, że łatwo mi to teraz mówić. Dobrze pamiętam jak w grudniu byłam w tej samej sytuacji co ty teraz.
zrobiłam dokładnie to samo tylko że w styczniu.

mariolka16 Moja pierwsza zasada: To boli tylko teraz, kiedyś przestanie jak wszystko. Trzeba tylko czekać cierpiliwie aż cierpienie minie. Ten dzień napewno nadejdzie.
kkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 21:55   #1564
mariolka16
Rozeznanie

GG do mariolka16

dziekuje za pocieszenie..
jest mi bardzo trudno teraz
Stary 2009-02-20, 22:23   #1565
Vivee
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi w tych pierwszych dniach pomagał właściwie tylko płacz, rozmowa i sen. A potem jest już lepiej, owszem nie będę mówić że nic wtedy nie boli nie przypomina się, lecz człowiek na tyle się uspokaja by zająć czymś innym niż rozpamiętywaniem.
Vivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:11   #1566
xBlackRosex
Raczkowanie

Cytat:
Będzie dobrze Nie warto się przejmować, choc wiem ze tak sie nie da od razu...
Ja przez pierwsze dni schudlam 7kg (w tydzien!), wygladalam jak cien czlowieka... po prostu nie potrafilam nic jesc, ze stresu, nerwow wymiotowalam, plakalam calymi dniami...
xBlackRosex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 02:03   #1567
crazy_daria
Raczkowanie

Dziewczyny :P teraz właśnie walczę ze sobą, aby w swoim (nietrzeźwym) stanie w miarę logicznie Wam odpisać
A więc...

Pieluchomajtek (swoją drogą to czaderski nick- tak swoją drogą ) nie wiem do kogo to było, ale jeśli do mnie to odpowiedź brzmi: tak, chcę, aby wrócił. Chyba na tą chwilę o niczym innym nie marzę (wiem, wiem, głupia jestem... ) z tym duszeniem emocji to w sumie w moim przypadku masz rację :P jak zadzwoniłam do ex-a i wygarnęłam mu coś, co tam wynalazłam to było mi lepiej :P

kkaa a ile już nie jesteście razem? Myślę, że to źle i to bardzo to, co teraz robisz... Wszystko byle nie z nim... Jeśli potrzebujesz miłości to sądzę (może źle), że nie jego, a kogoś po prostu.. Może to naprawdę koniec z Twojej strony, tylko jeszcze "coś" Cię tam do niego rwie i trzyma... (?)

DiamondMe o nim to nie pozostaje nic jak tylko zapomnieć i tyle. Sam swoją osobą i zachowaniem pokazuje, że nie zasługuje na żadną dziewczynę. Przecież on już będzie tak zawsze, nawet jak będzie kiedyś razem, to prędzej czy później będzie to samo. Wiem, że to trudne, ale... Wyjdź do ludzi, poznaj nowych, zapełnij każdą godzinę dnia i nie myśl. Ja tak robię. Powoli i chyba skutecznie...

Euphora daj sobie spokój, jeśli już jest ktoś inny. Wiem, że to boli, ale taka prawda. Gdzie tu sens, nawet jeśli wróci, skoro może zrobić znów to samo za jakiś czas? (widzę to po jednym "trójkąciku" pewnych swych znajomych...) odnajdź siebie, tą osobę, którą byłaś nim się poznaliście. Wróć do spraw, które były nim "Wy byliście"... Nie ma sensu katować się tymi durnymi fotkami na nk. Nie oglądaj, bo nie warto, to i tak Ci nic nie da, a tylko pogorszy sprawę...

Ona&Pieluchomajtek co do dołka życiowego to w pewnej chwili byłam nawet w stanie ze studiów zrezygnować... Dzięki Bogu nie zrobiłąm tego, to byłaby największa głupota jaką mogłabym zrobić.

Seclusion ja bym chyba wolała, aby mój ex sam od siebie milczał, lub abym mu kazała. Bo teraz to do głowy dostanę, co będzie z tym jak on jutro przydjzie "porozmawiać"... A tak to bym sobie może szybciej dała spokój.

xBlackRosex kiedyś (po innym) ex-ie kiedy go zobaczyłam po okropnie długim czasie, chyba 4 miesiące i kiedy byłam pewna, że nic nie czułam trzęsłam się na jego widok i okazało się, że uczucie nie wymarło. Więc im dłuzej go nie zobaczysz, tym lepiej dla Ciebie. Ja też okropnie dużo schudłam po tym wszystkim, że aż ludzie widzieli, no ale jak tu jeść kiedy mi się wymiotować z nerwów chce(?)...

Ona masz rację to ten serial ja ten serial oglądam na "odmóżdżenie". I te ścieżki dźwiękowe z tego filmu ach, i och... A Ty na pewno wyjdziesz z tego związku na plus, tylko jeszcze raz: czasu, czasu, czasu...
Swoją drogą to bardzo dobrze do Dziewczyn przemawiasz, kochana

Vivee u mnie to samo: rozmowa, płacz, sen. Wegetacja. Dosłownie. Teraz malutkimi kroczkami idę przed siebie, chociaż chwilami i się cofam... :/

Mariolka ja też od niedawna sama. Pochowaj zdjęcia, nie idź w miejsca "przypadkiem" celowo, gdzie może być on, odnów stare znajomości i nowe rozkręć oraz poświęc się studiom? pracy? nowemu hobby? a może jakiemuś zaniedbanemu?

P.S. byłam z kumplem w knajpie tak, żeby sobie pogadaći żebym ja nie myślała o ex-ie.. (wspólnym kumplem.. moim i ex-a, ale znaliśmy się o wiele wcześniej) no i on robił jakieś takie dziwne gesty w moją stronę jakby chciał mnie pocałować (rozumiem, że oboje pijani byliśmy, ale ludzie :| ) no i powiedział, że jak ex dowiedział się, że byłam mu oddać jego płytę i chwilę zostałam na herbacie i pogaduchach to pełen pretensji i zazdrości. Więc ja pytam: jakim prawem? To przecież on nie wie, co czuje i mnie zostawił, a nie odwrotnie...

<333

Edytowane przez crazy_daria
Czas edycji: 2009-02-21 o 02:08
crazy_daria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:20   #1568
AgataAgataka
Raczkowanie

ufff przebrnelam przez zaleglosci, tydzien mnie raptem nie bylo a czytania, że normalnie oczoplas juz wczoraj zaczelam ale dopierodzis dobrnelam do konca.
witam nowe osoby i "elite" oldschoolowa". kurde mam nadzieje ze polapie sie w tych nowych nickach, ale rzeczywiscie zastanawiajaca jest ilosc gosci na tym watku, no ale podobno cierpienie uszlachetnia a jeszcze czyjes...mhm to nie boli a mozna sobie pomyslec tym to zle... taka mala zlosliwosc i sarkazmik.

jestem uzalezniona od tego watku normalnie nawet nie wiecie jak mi brakowalo czytania was.
badz cie silne gdzies tam w tunelu jest swiatlo.....trzeba tylko je zobaczyc.
studniowkowiczkom zycze super zabawy(tez bym chciala zobaczyc foto moze byc z zamazana twarza)
A w ogole wczoraj zobaczylam sukienke w ktorej sie zakochalam, i pora zaczac akcje zrzucanie tluszczu
buziaki
a w ogole ha ha jestem sama na watku
AgataAgataka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:23   #1569
pieluchomajtek
Rozeznanie

jeszcze jestem ja i 2 gosci
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:25   #1570
AgataAgataka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pieluchomajtek Pokaż wiadomość
jeszcze jestem ja i 2 gosci
no jak zaczynalam pisac to bylam sama a teraz to juz sie tlok robi
ale fajnie bo tak to sama do siebie pisac nie bede a tygodniowy odwyk od watku to musze nadrobic
Stary 2009-02-21, 09:32   #1571
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgataAgataka Pokaż wiadomość
no jak zaczynalam pisac to bylam sama a teraz to juz sie tlok robi
ale fajnie bo tak to sama do siebie pisac nie bede a tygodniowy odwyk od watku to musze nadrobic
a co tam sie przez caly tydzien wydarzylo??
bo jesli o mnie chodzi o zostalam ciocia
Stary 2009-02-21, 09:57   #1572
AgataAgataka
Raczkowanie

Cytat:
a co tam sie przez caly tydzien wydarzylo??
bo jesli o mnie chodzi o zostalam ciocia
a czytalam ze ciocia zostalas gratuluje, moj chrzesniak to juz 10lat konczyl( onie jaka stara jestem) a w sumie to nic poza tym ze nie mialam kompa z netem, a tak to praca w zyciu osobstym to leci jakos, chociaz moj malzonek ma wielkie problemy bo tatus robi mu na zlosc teraz ze wszystkim, za to ze nie wzial rozwodu ze mna. ale tojuz nie moj problem facet ma27lat niech wreszcie dorosnie i tyle chociaz momentami to mi go az szkoda

coz mogl zrezygnowac ze zlej kobiety i by prowadzil szczesliwe rodzinne zycie z mamusia i tatusiem tylko seksu by nie mial chociaz wiadomo mamunia moze by sie zaoferowala fe ale zloscliwiec jestem

a co u cie

uuu gosci nam przybywa
Stary 2009-02-21, 10:38   #1573
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
ufff przebrnelam przez zaleglosci, tydzien mnie raptem nie bylo a czytania, że normalnie oczoplas juz wczoraj zaczelam ale dopierodzis dobrnelam do konca.
witam nowe osoby i "elite" oldschoolowa". kurde mam nadzieje ze polapie sie w tych nowych nickach, ale rzeczywiscie zastanawiajaca jest ilosc gosci na tym watku, no ale podobno cierpienie uszlachetnia a jeszcze czyjes...mhm to nie boli a mozna sobie pomyslec tym to zle... taka mala zlosliwosc i sarkazmik.
boska jestes Agata

Oldschoolowa elita wita z powrotem na watku Tesciami sie nie przejmuj, z rodzina to jak to mowia: najlepiej na obrazku

crazy_daria - od kiedy wy ze soba nie jestescie? Takie zachowania ex, psa ogrodnika to norma

Pieluch, a za co Ci punkta wlepili? brr..
Stary 2009-02-21, 10:45   #1574
AgataAgataka
Raczkowanie

[quote=syntagma;11083607]boska jestes Agata

Oldschoolowa elita wita z powrotem na watku Tesciami sie nie przejmuj, z rodzina to jak to mowia: najlepiej na obrazku

dziekuje i skromna tez jestem.
ja sie tak srednio przejmuje bo mnie to jakos tak malo dotyka bo ja jestem 100km od nich i to nie moi rodzice, tyle ze wiesz tamtemu maca w glowie i nerwy psuja. no ale co ja moge. momentami to ja dochodze do wniosku ze moze my nie powinismy byc razem wiele spraw by bylo prostszych poza tym ja z reguly staram sier podchodzic do zycia pozytywnie a jak slucham mojego wybranka to jest jedno wielkie nieszczesciei wszyscy dybia na niego czasami boje sie ze jak tak dalej pojdzie to on wyssie ze mnie caly optymizm i pogode ducha i pozytywne nastawienie do ludzi i ze zrobie sie aspoleczna oraz zawisne w jakims takim marazmie

mhm ostrzezenie dla pieluchomajtka to pewnie za penisa jacka z watku "co poczac" tak dedukuje poczytalam tamto nawet nie chce mi sie tam pisac

syntagma a jak ty sie trzymasz
Stary 2009-02-21, 12:06   #1575
DiamondMe
Raczkowanie

Nie mogę tego znieść Przeciez mieliśmy być zawsze razem ,tyle czasu wspólnego, byliśmy dla siebie pierwsi. Skoro on teraz niby tak cierpi to po co mu była ta kłótnia która spowodował ;/ Chciał sprawdzic ile może czy co ;/ I jeszcze te głupie teksty że to ja jestem podła i go nie kocham bo mu nie wybaczyłam po takim czasie. I dobrze ze nie wybaczyłam bo wyszlo z niego że naprawdę jest strasznym psycholem. Ale mimo to siedzę dzisiaj i jakoś mi źle. Gdzie ja kogoś poznam ... Na dyskotekach sami kolesie nie w moim stylu, tacy podrywacze (( Będzie mi ciężko, a on pewnie szybko pozna jakąś miłość bo dużo w jego otoczeniu dziewczyn które bardzo chcą być w związku. A on jest jeszcze taki wierny itp tylko szkoda że się okazal jakimś furiatem. Dobrze że mnie nie pobił ehh
DiamondMe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:34   #1576
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość

Pieluch, a za co Ci punkta wlepili? brr..
Jacek mnie zadenuncjowal
o tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=124
teraz to mu na pewno cos uroslo
Stary 2009-02-21, 13:10   #1577
crazy_daria
Raczkowanie

syntagma nieoficjalnie od dwóch tygodni...

Dziś był u mnie i było... przyjemnie. Jak za czasów kiedy jeszcze się ze sobą spotykaliśmy i wszystko było takie niewinnne. I patrzył na mnie dziś TYM wzrokiem i uśmiechał się tak jak kiedyś, gdy cieszył się, że jesteśMy. Mówił, że tęskni, że myśli codziennie, ale lepiej na razie teraz jest jak jest, bo po co ma mnie krzywdzić swoim chłodem... Za jakiś czas mamy się znowu spotkać... Próbuję sobie nadziei nie robić, co do powrotu, ale może kiedyś, kto wie...

Wiem, że sama siebie ranię, ale lepiej mi jest na sercu gdy on jest obok, niż gdy go nie ma wcale...

<333

Edytowane przez crazy_daria
Czas edycji: 2009-02-21 o 13:20
Stary 2009-02-21, 13:22   #1578
kkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crazy_daria Pokaż wiadomość
P.S. byłam z kumplem w knajpie tak, żeby sobie pogadaći żebym ja nie myślała o ex-ie.. (wspólnym kumplem.. moim i ex-a, ale znaliśmy się o wiele wcześniej) no i on robił jakieś takie dziwne gesty w moją stronę jakby chciał mnie pocałować (rozumiem, że oboje pijani byliśmy, ale ludzie :| ) no i powiedział, że jak ex dowiedział się, że byłam mu oddać jego płytę i chwilę zostałam na herbacie i pogaduchach to pełen pretensji i zazdrości. Więc ja pytam: jakim prawem? To przecież on nie wie, co czuje i mnie zostawił, a nie odwrotnie...
Ignoruj go, chociaż ja bym miała satysfakcję że moze jednak on żałuje i to tym razem ja jestem sprite a on pragnienie Musisz przestać przejmować się tym co ex mówi, robi bo to przeciez juz bez znaczenia.
Co do mnie to miesiac minął od kiedy powiedział mi te przeklęte słowa. Ja wiem że wszystkie macie rację radzac mi abym nie robiła tego co robię. Jednak sama musze do tego dojść bo tylko moje własne błędy mnie uczą. Chyba powoli uświadamiam sobie że nie potrzebuję eksa. Duzo pracuję nad sobą. Zobaczę co będzie za jakiś czas. Np dzisiaj on jest mi obojętny.
Cytat:
Napisane przez DiamondMe Pokaż wiadomość
Nie mogę tego znieść Przeciez mieliśmy być zawsze razem ,tyle czasu wspólnego, byliśmy dla siebie pierwsi. Skoro on teraz niby tak cierpi to po co mu była ta kłótnia która spowodował ;/ Chciał sprawdzic ile może czy co ;/ I jeszcze te głupie teksty że to ja jestem podła i go nie kocham bo mu nie wybaczyłam po takim czasie. I dobrze ze nie wybaczyłam bo wyszlo z niego że naprawdę jest strasznym psycholem. Ale mimo to siedzę dzisiaj i jakoś mi źle. Gdzie ja kogoś poznam ... Na dyskotekach sami kolesie nie w moim stylu, tacy podrywacze (( Będzie mi ciężko, a on pewnie szybko pozna jakąś miłość bo dużo w jego otoczeniu dziewczyn które bardzo chcą być w związku. A on jest jeszcze taki wierny itp tylko szkoda że się okazal jakimś furiatem. Dobrze że mnie nie pobił ehh
Zawsze tak się mówi że na "zawsze razem", teraz to wiem ze to jest jedna wielka ściema. Czym prędzej się z tym pogodzimy tym lepiej. Ja już nie wierzę że będę z kimś na zawsze, wyzbyłam się złudzeń (przynajmniej mam taką nadzieję). Jak najbardziej mogłaś mu nie wybaczać, bo co on sobie myśli? Palant, po tym co zrobił ja na Twoim miejscu bym odcieła się zupełnie od gnoja. Niech poznaje nowe przynajmniej da Tobie spokój. Też mam problem gdzie kogoś poznam, ale mam typy: przystojny student z OBI/castoramy/itp, na imprezie studenckiej kierunków typowo męskich Gdzieś się znajdzie jakiś. Pozatym gratuluję uwolnienia się z toksycznego związku.
Stary 2009-02-21, 13:32   #1579
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Jacek mnie zadenuncjowal
o tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=124
teraz to mu na pewno cos uroslo
no tak, z Jackiem sie dosc ciezko rozmawia, deliktanie mowiac

u mnie bez zmian wszystko. Yyyh
Stary 2009-02-21, 13:43   #1580
crazy_daria
Raczkowanie

Ja wychodzę z założenia, ze kolejny facet przyjdzie sam i to z najmniej oczekiwanej strony i w najmniej oczekiwanym momencie byle oby nie był gorszy od poprzednich

kkaa satysfakcje to ja mam i to wielką :P zresztą po dzisiejszym też zobaczymy, co życie w najbliższym czasie pokaże
To dobrze, że dziś jest Ci obojętny. To już kolejny krok do przodu, no i że uświadamiasz sobie, że nie jest Ci już on potrzebny... Tylko u mnie to jeszcze jakieś głupoty w głowie siedzą.

<333
Stary 2009-02-21, 14:31   #1581
dziuniaa
Rozeznanie

Dziewczyny trzymajcie sie cieplo Jutro bede czytac i nadrabiac zaleglosci a tymczasem lece szykowac sie na studniowke )
dziuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 14:35   #1582
crazy_daria
Raczkowanie

dziuniaa to miłego i udanego balowania życzymy

<333
Stary 2009-02-21, 16:09   #1583
Gosiuch
Rozeznanie

Dziewczyny, mogę się Wam pożalić?

Ten mój "chłopak" miał u mnie być o 15. Jest już po 16, a jego nie ma. Nawet na smsa nie raczy odpisać. Ja już nie rozumiem, czemu każdy facet ma mnie gdzieś i nie chce mi dać nawet odrobiny szacunku. Siedzę i ryczę.

Lalka Bolesława Prusa

Koniec zakrętów. Wychodzę na prostą.
Gosiuch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:18   #1584
Aga19891989
Raczkowanie

i znowu wracam na ten wątek. Wróciliśmy do siebie 18 stycznia a 28 znowu zerwał... strasznie to wszytsko przezywam. Kazdy dzien jest okropny bo kazdego dnia mi pokazuje jak bardzo ma mnie w d***. Nie gadamy ze soba 3 dni juz i cos mi sie zdaje ze juz tak zostanie. Utrzymywanie "przyjacielskich" stosunkow jest bolesne ale takie milczenie jeszcze gorsze. A jeszcze niedawno pisałam tutaj ze do siebie wrócilismy i ze "warto dwa razy wchodzić do tej samej rzeki" i to samo radziłam innej pozuconej dziewczynie z tego forum. Mam dopiero (a moze aż) 20 lat a w nim widziałam swojego przyszłego hm męża. Boje sie ze juz nigdy nie bede w stanie nikogo pokochać, to była moja 1 WIELKA MIŁOŚĆ. Ile ja bym dała zeby on zniknal z mojego serca

Dziewczyny skad brac sile zeby sie do niego nie odzywać? (na gg,tel)
Aga19891989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:20   #1585
seclusion
Raczkowanie

ja wrocilam ze studniowki, bardzo milo bylo swietnie sie bawilam!
Dobry kontakt
zdrowy dystans
garść perspektyw.
seclusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 17:47   #1586
AgataAgataka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez seclusion Pokaż wiadomość

yyyy bo ja nie rozumiem jak to wrocilas ze studniowki?to mialas ja wczoraj czy dzisiaj i juz wrocilas?
Stary 2009-02-21, 20:34   #1587
ona2008
Rozeznanie

wlasnie dziewcyzny moze wy mi wytlumaczycie jaka jest roznica miedzy 1/0 a 0/1 w ostrzezeniach? bo nei eiwme na ile moge sobie jeszcze pozwolic;pzanim bede zakladac nowe konto...
Cytat:
Napisane przez DiamondMe Pokaż wiadomość
przezyjesz, ja zyje bez swojego ''powietrza''exa a analogie do ciebie w sobie widze z tym pierwsi z tym ze ja nie wybaczylam(i po co? skoro wyszlo ze nie bylby wart tego wybaczenia..choc gdybym wybaczyla moze bylibysmy dluzej..bezsensu takie gdybanie)
Cytat:
Napisane przez crazy_daria Pokaż wiadomość

Wiem, że sama siebie ranię, ale lepiej mi jest na sercu gdy on jest obok, niż gdy go nie ma wcale...
teraz jest lepiej a nie pozyteczniej byloby pocierpiec BARDZIEj ale KROCEJ?nie iwem, moze zadrosc przeze mnie przemawia bo nie mialam okazji wybierac-mi rozwiaznaie narzucono..

Cytat:
Napisane przez kkaa Pokaż wiadomość
. Niech poznaje nowe przynajmniej da Tobie spokój. Też mam problem gdzie kogoś poznam, ale mam typy: przystojny student z OBI/castoramy/itp, na imprezie studenckiej kierunków typowo męskich Gdzieś się znajdzie jakiś. Pozatym gratuluję uwolnienia się z toksycznego związku.
XDXD takie typy mowisz..musze sie na zakupach i w pracy rozgladac po markecie moze ten moj wysniony sprzedaja weekendami telefony a w tygodniu studiuje jakis inzynieryjny kierunek?XDdzis mnie w pracy podrywal facet sprzedajacy tonery do drukarek w markeciecoz siedzi duuuzo dluzej w pracy niz ja bo on ma do 21;00(nawet nie wiem jak ma na imie a mnie laskotalXD)i chyba mu sie strasznie w pracy nudzilo ze nie siedzial na sswoim stanowisku..D) , w dorywczych tak jest, ochroniarze zarywaja do hostess a my poza glownym sklepem na pasazu mamy na glowei facetow od tonerowXD

Cytat:
Napisane przez dziuniaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie sie cieplo Jutro bede czytac i nadrabiac zaleglosci a tymczasem lece szykowac sie na studniowke )
baw sie dobrze

Cytat:
Napisane przez Gosiuch Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mogę się Wam pożalić?

Ten mój "chłopak" miał u mnie być o 15. Jest już po 16, a jego nie ma. Nawet na smsa nie raczy odpisać. Ja już nie rozumiem, czemu każdy facet ma mnie gdzieś i nie chce mi dać nawet odrobiny szacunku. Siedzę i ryczę.
godzina to nie jest duzo.dzwon/pisz/gg, gdzies sie znajdzie i zapytaj. moglo sie wszystko stac od glupiego zapomienc do zlapanej gumy czy wymuszonej pomocy rodzinie

Cytat:
Napisane przez Aga19891989 Pokaż wiadomość
Mam dopiero (a moze aż) 20 lat a w nim widziałam swojego przyszłego hm męża. Boje sie ze juz nigdy nie bede w stanie nikogo pokochać, to była moja 1 WIELKA MIŁOŚĆ. Ile ja bym dała zeby on zniknal z mojego serca

mam 21, pierwszy dlugi zwiazek(2lata, wczesniej max rok ale duuuzo rzadziej sie widzielismy wiec ten rok to nie dokonca odpowiada faktom) te same plany byly, stalam sie przez niego dlugodystansowcem w ten zwiazek po raz pierwszy zaangazowalam sie tak tak do konca wiec i cierpi teraz czlowiek jak normalnie po MAX TYGODNIU wracal do zycia i zabawy, do obiegu zadowolony z samej siebie eh...
sile?z dumy, z wyobrazni(ilekroc masz ochote napisac wyobraz sobie ze to robisz ZANIM to wyslesz i wyobraz sobie ze on nie odpisuje albo co gorsze odpisuje agresywnie/zle itd i juz odechce ci sie wysylac dana wiadomosc),z jego milczenia(znowu ja mam pisac pierwsza?co to to nie. oczekam 4 dni.wtedy ew napisze pierwsza ale moze mi sie zdazy odwidzic),z bezsilnosci;p(po szkole/sporcie/pracy nie masz sily myslec o patafianach;p) i z wizazu(jak kogos podobnie potraktowano i wiesz juz ze to sie moze skonczyc w analogiczny sposob co kolezanki z watku-wiec ni ewidzisz tylko rozowych kolorw pisanai do exa)

Cytat:
opowiadaj

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 22:02   #1588
kkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aga19891989 Pokaż wiadomość
Pomyśl że jeśli to zrobisz to będziesz żałosna, upokorzysz się. Prawda jest taka że go to już nic co napiszesz tak naprawdę nie obejdzie. Najwyżej Cię wyśmieje. Jak będzie chciał mieć z Tobą kontakt to sam napisze. Mi tutaj ktoś na początku poradził żeby od razu skasować jego numer gg/kom/itd i wstawić z powrotem jak mi przejdzie. Nadal nie wkleiłam z powrotem i jest lżej jak nie widze tego czy jest czy ma opis i nie korci aby napisać.
Pozatym siłę czerp z czego się da.
Moje piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=oIq5X_Z0gO8
http://www.youtube.com/watch?v=4VHMKp4Uvm4
i nawet z tego http://www.youtube.com/watch?v=dJZDsJ8UU64
i oczywiście fakt że sa kobiety które cierpia bardziej i czym jest moje cierpienie wobec ich? Faceci zostawiają je po 5 latach małżeństwa bez słowa.
szukaj źródeł siły
Cytat:
to super jakieś pozytywy, opowiadaj wszystko
Cytat:
yyyy bo ja nie rozumiem jak to wrocilas ze studniowki?to mialas ja wczoraj czy dzisiaj i juz wrocilas?
wczoraj zaczeła a dzisiaj wróciła.

ona2008 wypatruj czy jakiś się nie kręci ja też chce takiego z inżynierskiego kierunku. Tylu ich jest że aż nie wiadomo którego wybrać :P Pan od tunerów lub telefonów może w rzeczywistości okazać się kandydatem na tego jedynego.

Edytowane przez kkaa
Czas edycji: 2009-02-21 o 22:23
Stary 2009-02-21, 22:17   #1589
ona2008
Rozeznanie

dokladnie kkaa i od razu bedzie ze zaradny bo laczy dorywcza ze studiami i ni ebedzie mi jołczał ze malo sie widujemy bo ja chodze na wiekszosc zajec na uczelni i treraz mam plan conajmniej polowe z weekendow przepracowac w miesiacu a jak sam pracuje to tez czasu bedzie mial mniej^^ tyle ze pracuja glownie zaoczni a ja chce dziennego..ja za duzo wymagam mam a sama idelalna ni ejestemXD

pisanie do exa jest bezsensu, z tego co pamietam to jakis czas temu na cos tam mi odpisal(jak ja to lubie,odkad jest exem odpisuje z poslizgiem nastu h/paru dni taaa a siedzi pewnei przy gg jak ja pisze taaa)to nie pogratuowalam mu tylko napisalam ze mnie jeszcze(!)nie cieszy ze mu sie wszystko uklada i tym zrobilam blad bo lepiej nie dawac do zrozzumienia ze zle sie zyczy tylko skupic sie na sobie(poucze sie?yy moze jutro po pracyXD) zeby to nam dzialo sie lepiej bo wtedy jakas satysfakcja by byla na gg ze mi uklada sie tak samo/lepiej wiec on nie ma sie czym podniecac...a tak to glupia jestem i tyle :sciana:

podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/
od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09
ona2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 22:29   #1590
AgataAgataka
Raczkowanie

tak na poprawe humoru
Kilka słow z męskiego słownika

Czy my się przypadkiem nie znamy? = Niezła dupa

Jestem romantykiem = Jestem biednyPotrzebuję cię = Ręka mnie już boli

Nie jestem taki jak inni faceci = Jestem obrzezany

Poważnie myślę o trwałym związku = Mam dość onanizmu

Tylko na tobie mi zależy = Jesteś jedyną dziewczyną, która może na mnie patrzeć

Chciałbym cię lepiej poznać = żebym miał o czym opowiadać kumplom

To tylko sok pomarańczowy, spróbuj = Jeszcze dwa takie drinki i zgodzi się na wszystko

Nie wiem czemu, ale jej nie lubię = Nie chciała iść ze mną do łóżka

Wspaniale się wczoraj bawiłem = Kim ty do cholery jesteś?

Kochasz mnie? = Zrobiłem coś głupiego i pewnie się o tym dowiesz

Naprawdę mnie kochasz? = Zrobiłem coś głupiego i na pewno się o tym dowiesz

Zadzwonię = Mam nadzieję, że więcej cię nie zobaczę

Dużo o nas myślałem = Na trzeźwo nie jesteś tak ładna, jak mi się wydawało

Zostańmy przyjaciółmi = Prawdę mówiąc jesteś bardzo brzydka...

Wiele się od ciebie nauczyłem = Następna proszę!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości