![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?
Cytat:
![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kobietki
![]() Jestem tu nowa na forum ale śledziłam go wcześniej i teraz mam mieszane uczucia co do tego jakie suplementy zastosować. Chciałam sprawić sobie jakiś super zestaw ale niezbyt drogi, taki który byłby taką "profilaktyką" na starzenie się skóry. Wiem że każda z nas jest innam i to co proponujecie może nie podziałać ale od czegoś trzeba zacząc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was kobietki i życzę znalezienia tego cudnego środka na wszystkie problemy ![]() ![]() Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2008-12-11 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Witajcie w Nowym Roku.
Dziewczyny odezwijcie się jak u Was przebiega wspomaganie skóry od srodka.Bo mnie się juz płakać chce....okazało sie ze mam niedoczynnosc tarczycy i to chyba w duzej mierze jest powodem mojej strasznie suchej-pomarsczonej skóry. Dziewczyny ja mam 47 lat,a skóre na rękach mam jakbym miała 60-parę lat,a z powodu bardzo głębokich zmarszczek wokół opczu i szyji już mi się nie chce wogóle pokazywać ludziom. Podzielcie się ze mną swoimi doswiadczeniami.....pomóż cie,bo jestem już zrospaczona!!! ![]() Dodam,że stosowałam już różne kremy niestety bez rezultatów..mało tego degradacja mojej skóry trwa nadal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo snu, codzienne spacery i ćwiczenia fizyczne, dużo warzyw i owoców, orzechów generalnie tego co rośnie i jest nieprzetworzone. Zero papierosów i słońca. Życzę wytrwałości i samozaparcia. Edytowane przez majreg Czas edycji: 2009-02-10 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Kreolka - weź Omege 3 w dużej dopuszczalnej dawce, dodaj do tego wit.E np. tokovit 200 i koenzym Q10 w dawce 30mg. Pij duzo wody, ja pije od zcasu do czasu pokrzywę. Po kilku tygodniach będziesz miała pierwsze efekty nawilżenia od srodka
![]() Od zewnątrz filtry, coś z wit.C na dzień, na noc w zależności od skóry możesz kwasy. I oczywiście leki na tarczycę pod kontrola lekarza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Przyczajenie
|
Witam, czy któraś z was próbowała tabletek inneov? ujędrniających lub na wypadające włosy? zastanawiam się nad skutecznością tego specyfiku zanim zabiorę się za zakup. Może gdzieś na forum jest wątek dotyczący tych suplementów. Z góry będę wdzięczna za link lub odpowiedź. pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Chciałam się do Was dołączyć.Poczytałam ten wątek już jakiś czas i zaczęłam zażywać tokovit E 200(raz dziennie),LINO complex(2x dziennie)i cynk plus A(raz dziennie) Do tego uzywam Juvit C(ale nie codziennie)i pod oczy używałam vit a+e(smarowałam skórę pod oczami) Suplementuję się od 3 tygodni.Efekty prawie żadne choć wiem że to za wcześnie.Szukałam anti age po aptekach i niestety nie znalazłam:\ Za to powiem Wam że smarowanie pod oczami vit a+e tak mi zniszczył skórę że szok.Piekła przeokropnie!Do tego jakby zostawiła mi taką warstewkę którą musiałam jakoś ukryć,co nie było łatwe, zeby wyjść do pracy.Dlaczego tak mi sie stało?Posmarowałam tylko 3 razy.A miało być tak pięknie:\Mam swoje lata i zmarszczki dość głębokie bo nie wiadomo czemu mrużę oczy i dużo się śmieję.Śmiech to akurat plus ale zmarszczki wyłażą:\A co sądzicie o kolagenie?Ponoc to rewelacja nie tylko na zmarszczki ![]() Już sama nie wiem czy len czy rybki są lepsze ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-02-16 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1029 |
Raczkowanie
|
Witajcie!!
Majreg,Iwona dzieki za odpowiedż i podpowiedzenie mi jakich specyfioów ma zaczać uzuwać,aby w jakis sposób podratować stan mojej skóry. ![]() Od dzisiaj zaczynam zmasowany atak...zakupiłam omegę-3,acerolę(wit C),koenzym Q-10 i zobaczymy czy mi to cos pomoże.Dziewczyny...a czy znacie może sposób na poprawe owalu twarzy i powstrzymanie coraz bardziej zaznaczajacych się "chomików"? Pozdrawiams serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
No i kupiłam! Pytam w aptece czy mają Omege 3 Hasco-Leku.Pani chodzi, patrzy, pyta koleżanek.Nie ma odpowiada ale w dobrej cenie mamy taką.Kupiłam tą w dobrej cenie.Patrze:producent Hasco-Lek.Sama nie wie co sprzedaje
![]() A Biogal to zamiast Omegi?Pogubiłam się buuu
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-02-19 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Szatanka,a dlaczego ta omega3 ma byż z hasco-leku??jest lepsza? Pytasz czy omega 3 wystarczy zamiast ogórecznika...mnie się wydaje,że dobrze brać jednoi drugie.Ja tak łykam...od wtorku łykam omega 3 w dawce 1000,tokowit 200-1 kapsułka,olej lniany z linoamgu w kapsułkach-2 kapsułki oraz acerola 1 kapsułkę.Uff trochę twego jest,mam nadzieje,że cos mi to pomoże. Pozdrawiam ![]() ---------- Napisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- A...i oczywiście koenzym q 10 w dawce 30 mg 1 kapsułka dziennie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Omega, ogórecznik i linomag maja podobne działanie moim zdaniem i wystarczy brać jeden z tych produktów w dużej dopuszczalnej dawce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
IWONALODZ na co pomaga ta herbata pokrzywowa którą pijesz? Tzn. w jakim celu ją stosujesz???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
Majreg,a ile taki masażer kosztuje??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 | |
Wtajemniczenie
|
To zależy jakie ma funkcje. To nie jest masażer. Wrzuć na wyszukiwarkę allegro "kawitacja" i rozejrzyj się po urządzeniach. Są wielofunkcyjne. Ceny zależą od tego ile mają funkcji. Najtańszy ok.600zł. Ale już tym można robić masaż przy pomocy ultradźwięków które też pomagają wnikać substancjom odżywczym wgłąb skóry. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Dla mnie na zmary nie ma nic lepszego niż retinoidy. Na początku jest tragedia i pogorszenie, ale potem super. Trzeba z nimi bardzo uważać, ale efekty przekraczają najśmielsze oczekiwania. Ale to na zmary, a na wiotczenie trzeba już zadziałać masażami,ćwiczeniami i od wewnątrz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Długa historia. Poczytaj na ten temat, żeby sobie krzywdy nie zrobić. Oto wątki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=19665 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=retinoidy http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=retinoidy Nie wiem czy teraz nie jest aby za późno i nie warto zaczekać do jesieni z uwagi na słońce. Filtry i nawilżanie to podstawa. Nie zrażaj się tym,że używają tego osoby z cerą trądzikową. Typowe jest początkowe wysuszenie i powiększenie zmarszczek (tzw.efekt staruszki). Potem będzie super.Wszystko się cofnie. Poczytaj jak najwięcej na ten temat i ostrożnie stosuj. Powodzenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam dziś to najprostsze urządzenie za ok. 400zł. Nie mam wprawdzie większych zmar,tylko małe mimiczne, ale tak zapobiegawczo będę się masować. Obadam i dam znać jaki mam odbiór czy warto kupić.
Takie: http://www.allegro.pl/item551987345_...onoforeza.html Myślę,że to droższe za ok 1600zł jest lepsze, ale w tej chwili szkoda mi kasy. Zobaczę jak to pierwsze działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Okazało się że już wcześniej czytałam te wątki.Ogólnie szczerze mówiąc boję się kwasów ale zmarszczki są naprawdę wkurzające:\Boję się też ze mogą być jakieś skutki uboczne tych kwasów po latach.Chyba powinnam porządnie o nich poczytać.Moze nie ma się czegobać ![]() Używałam pod oczy vit a+e z kapsułek do łykania.Przedobrzyłam chyba i przez trzy dni mnie piekły i łzawiły oczy.Teraz daję tylko dwa razy w tygodniu.
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-02-22 o 09:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=SzatAnka71;11097542]Dzięki wielkie
![]() ![]() Okazało się że już wcześniej czytałam te wątki.Ogólnie szczerze mówiąc boję się kwasów ale zmarszczki są naprawdę wkurzające:\Boję się też ze mogą być jakieś skutki uboczne tych kwasów po latach. Kwasy a retinoidy to zupełnie różne rzeczy. Retinoidy to wit.A w przyswajalnej postaci, która powoduje pogrubienie naskórka. Z kaps. to nawet nie wiem czy to działa. Z tego co wiem to nie to samo co np. locacid, diacneal czy yestheal. W diacnealu są dodatkowo kwasy. Retinoidy mogą mocno podrażniać dlatego należy je kłaść początkowo co 3 dzień, na pewno nie codziennie. A po kapsułkach jak zeszło podrażnienie nie było lepiej? Nie wiem jak one dzialają na skórę. Ja jeśli chodzi o kwasy to jestem sceptyczna, bo one sprawiają u mnie że skóra jest cienka, wyjałowiona i wrażliwa. Kłade je na przetłuszczające się partie skóry z rozszerzonymi porami. Kwasów i retinoidów nie używam na noc, bo u mnie migrują do oczu. Kładę na kilka godzin po powrocie z pracy, na suchą skóre. Czasem zostawiam na noc, ale zwykle potem jestem podrazniona z lekka. U Ciebie nie musi tak być, zalezy od tego jak wrażliwą masz skórę. Musisz popróbować. Wydaje mi się,że diacneal kładziony codziennie na noc podrażni każdego. U mnie zaczerwnienienie pojawia się dopiero po 3-4 dniach, nie od razu. Dlatego to jest takie zdradliwe. ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
Edytowane przez majreg Czas edycji: 2009-02-22 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Majreg super,że kupiłas masażer,będę z nicierpliwością czekała na wiadomosci od Ciebie jaki twoja skóra odniesie skutek po uzywaniu go.jeżeli się okaże,że jest to urządzenie,które w jakis sposób poprawia jednosc skóry(bo o to głównie mi chodzi) to na bank sobie kupie.Pozdrawiam Was niedzielnie.Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
[quote=majreg;11098385]
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o krem ROCa to znalazłam RoC Retin-Ox serum przeciwzmarszczkowe 30 ml. Co myślisz o tym serum?Podobno to te "mocniejsze"kosmetyki ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-02-23 o 06:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Wtajemniczenie
|
[quote=SzatAnka71;11108944]
Cytat:
Nie znam go niestety tzn.nie testowałam na sobie. Ile tam retinolu w nim? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
[quote=majreg;11125149]
Cytat:
Krem zawiera czysty retinol, kompleks minerałów Collagen Booster (miedź, magnez, cynk) - ułatwiający przyswajanie retinolu oraz czynnik liftingujący (THPE), a także masło Shea, które nadaje mu kremową konsystencję. Formuła minimalizująca ryzyko alergii. Produkt niekomedogenny. Pójdę jednak do sklepu i w realu zobacze bo na kremie już powinien być pełny skład ![]() Byłam w sklepie.Na opakowaniu pisze tyle co wyżej już napisałam czyli nie ma ile retinolu jest ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-02-24 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
Zadomowienie
|
Ja również się dołączam
Póki co, przede wszystkim czytam ![]() Dzięki wizażowi zaczęłam już jakiś miesiąc temu stosować kwasy i retinoidy, kosmetyki z BU, a teraz wygląda na to, że zacznę jeszcze suplementy diety. Mam już Omega 3+6, biogal, zamówiłam też Anti Age Acivelife i pewnie kupię MSM. Przy okazji szukania MSM w internecie znalazłam kolejne tabletki - ACTIVLAB Antioxidants Mix 60 kapsułek (cena ok. 24 zł), które moim zdaniem zapowiadają się ciekawie, ze względu na skład:
"Kompozycja antyoksydantów roślinnych jest uzupełniona również witaminami A, C i E oraz minerałami cynkiem, miedzią i selenem w celu zmaksymalizowania właściwości antyutleniających preparatu Antioxidants. Dodatkowo, przeciwutleniacze roślinne chronią układ krążenia i wpływają korzystnie na obniżanie poziomu cholesterolu i trójglicerydów we krwi. Skład (w dziennej porcji - 2 kapsułki):
Czy ktoś może je stosował, albo jest w stanie ocenić skład. Będę bardzo wdzięczna za opinie ![]() Dziwi mnie tylko trochę, że są one polecane na stronach dla kulturystów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja łykam resweratrol czasami w tabletkach o nazwie vincored. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za odpowiedź dot. resweratrolu. Poczytałam sobie o nim trochę w necie i jestem pod wrażeniem.
A może jest ktoś, kto już wypróbował ten preparat? Choć pewnie i tak skuszę się na niego w jakiejś tam odleglejszej przyszłości (na razie czekam na Anti Age). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.