|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
ok to będziemy się rozglądać, jej jak myślę o tym to wiem że już coraz bliżej to wszystko.
idę gotować obiadek buzki
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no pewnie, że coraz bliżej
![]() kurcze u mnie juz tylko 3 miesiace i troszke, a tak jakos stanelo wszystko w miejscu i nie mozemy zaczac z tymi przygotowaniami... ciagle odkladamy na pozniej...
|
#3124 |
|
Wtajemniczenie
|
Szok, że tak drożeje szybko złoto. My już na szczęście mamy, to możemy spać spokojnie. Tak więc na na miejscu dziewczyn, które nie mają, już bym kupiła obrączki. Przez ten kryzys nie wiadomo jak będą wahać się ceny.
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś miesiąc temu kosztowały 499zł/szt. teraz aż boję się iść do kruka
|
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcieliśmy, ale są na prawdę sliczne aż się zdziwiłam
no i po 499zł/szt.mam takie głupie pytanie: z własnego złota nam u kruka nie zrobią prawda?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-21 o 14:21 |
|
|
|
#3128 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jaki maja numerek nie ma ich tez na stronce są złote z takim paskiem po środku chyba 5mm
to chyba te tylko ja chciałam z 3 kamyczkami(799)http://img265.imageshack.us/img265/9767/naszenl3.gif
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-21 o 14:27 |
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczyny jestem załamana
ułamał mi się znów ząb i chyba musze poleciec jutro do Polski,tylko nie wiem co powiedziec w pracy limit urlopu mam juz wyczerpany bo potrzebuje prawie miesiac na slub ja to mam pecha
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba musze sie wybrac i złozyc reklamacje
|
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
heh.. a nie da sie ugadac jakos szefostwa, ze to sytuacja awaryjna i ze naprawde musisz.... a pozniej jak wrocisz to moze jakos odrobisz te dni... ?
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki bylamna sali - niestety nie bylo dzis wesela - ale porobila fotki.
W sali obok naszej weselnej - bedzie jakis jubileusz slubny wiec tam zorbilam fotke wystrojowi. ![]() zalaczam tez wozek na tort
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie chciałaś na same sztyfty?
|
|
#3135 | |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, przeraziłyście mnie tymi informacjami o cenach złota....
my chcemy obraczki z bialeggo zlota....a w sumie nawet nie zaczelismy sie orientowac jak to wyglada cenowo.... mysle ze jutro wybierzemy sie porozgladac....---------- Napisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
Ja tez zdecyduje sie na sukienke wiazana na szyi....
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na fotki oczywiscie czekamy
|
|
#3137 |
|
Przyczajenie
|
Oto ona. Generalnie nie jestem przekonana do gorsetu.....mysle ze nie czulabym sie dobrze.....wiem ze w fasonie z zdjecia bede czula sie swobodniej....poza tym nie biore opcji kupna gotowej sukienki....mam swoja krawcowa i oddam sie w jej rece...
|
|
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
ładna sukieneczka, dekolt tez w pozradeczku
mierzylam podobna i podobala mi sie, ale ostatecznie na troche inna sie zdecydowalam ![]() a bedziesz wczesniej mierzyc ja w salonie czy szyjesz od razu?
|
#3139 |
|
Przyczajenie
|
Chcialabym poznac Wasze zdania jesli chodzi o alkohol na przyjeciu. Chcialabym aby bylo tylko wino i szampan bez wodki. Nasze przyjecie nie bedzie tradycyjnym weselem....nie mamy kamerzysty...nie mamy orkiestry....chcielibysmy zeby przyjecie skonczylo sie najpozniej kolo pierwszej w nocy.... nie ma miejsca na tance....jest za to taras nad samym jeziorem....zawsze chcielismy zawrzec zwiazek malzenski tylko w towarzystwie swiadkow...i to najlepiej gdzies w gorach w jakims malym kosciolku...ale ze wzgledu na rozdzicow poszlismy na kompromis i planujemy male, skromne przyjecie.... Boje sie ze jesli juz postawimy wodke to goscie rozpija sie i wszystko przeciagnie sie....a jaz zaczna tanczyc przy muzyce plynacej z glosnikow to bedzie katastrofa dla nas..... nie wiemy co zrobic....
![]() ---------- Napisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Mam nadzieje ze krawcowa doradzi mi....gory napewno nie zmienie bo wiem ze bedzie ok to wygladalo...mam sukienki o takim fasonie....nie wiem jeszcze czy dol zostawie jak na zdjeciu czy troche przerobimy.... ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Poza tym nie wiem czy chce sie denerwowac jesli zadna sukienka nie bedzie lezala tak jak powinna bo moge sie w niej nie zmiescic z gora.... przewaznie jest tak ze jesli jest dobra w ramionach to za waska w biuscie....i na odwrot....(mowie tutaj o zwyklych sukienkach)..... tym bardziej ze z tego co piszecie kobiety w salonach nie sa zbyt cierpliwe ani sympatyczne... |
|
|
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to dobra krawcowa w koncu to masz sie w tym rewelacyjnie czuc wiec wszystko musi bys dopracowane ![]() a co do przyjecia.... hmmm... nie wiem.... my robimy tradycyjne wesele, z wodka, tancami itp, ale na Twoim miejscu kupilabym tylko te winko a zapewne ludzi tez duzo nie bedzie i moze zapraszajac od razu cos wspomniec o charakterze imprezy
|
|
#3141 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze co taka cisza od godziny na forum? chyba, że mi się wizaż spsuł:P
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zamówiłam suknie, niestaty wklejam tylko na manekinie. Zreszta na mnie nie ma co pokazywac. A Tz własnie dzwonil i mi kategorycznie zabronil pokazac na sobie zdjecie, wiec jestem rozdarta i płakac mi sie chce
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-02-21 o 19:48 |
|
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos urlopu to juz i tak dostalam miesiac na slub i dodatkowy tydzien w kwietniu-wiec nie chce prosic o wiecej -teraz kryzys jest duzo ludzi zwalniaja a nie chcialabym stracic tej pracy. malwika my tez mamy tylko przyjecie,ale zdecydowalismy sie na wódkę,(początkowo tez nie chcielismy)bo po rozmowie z naszą rodziną doszlismy do wniosku ze tak bardziej wypada ,bo nie kazdy pije wino i moze miec ochotę na inny alkohol. A będzie tam osobny barek w ktorym bedą mogli kupic np piwo? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-02-21 o 18:28 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Jestem po tygodbiowej przerwie ! Nadrabiam zaległości - jeszcze 21 stron !!!!!
|
|
|
|
#3145 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ! nadrobiłam! wczoraj byliśmy na ostatkach z TŻ i nie najlepiej sie czuję zaraz zmykam, wpadłam nadrobic i sie przywitać.
Co do złota to pytałam sie koleżanki złotniczki i mówiła że nie zapowiada się zżenby złoto taniało, więc od razu zamówiliśmy. Nie wiem jak u was ale u nas gram kosztuje od 100 do 150 zł masakra jakaś!
|
#3146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak juz na jakas sie zdecydujesz to i tak wezma Twoja miare.Cytat:
Cytat:
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-02-21 o 20:01 |
|||
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju
dwa tygodnie i ponad 100 stron Aha obrączki będą lada dzień Pierścioneczek oddałam na odświeżenie... w sumie jeszcze sporo czasu, ale był jeszcze na gwarancji, więc za darmo... Suknia w sumie upatrzona, ale jeszcze nie zamówiona... i to by było chyba na tyle.Aaaa, przepraszam, zapomniałam- zrobiliśmy z tż zawieszki na alkohol, ok. 270szt jeszcze wstążeczki dowiązać .. i zamawiamy zaproszenia, znaleźliśmy ciekawe promocje, normalnie zaproszenie kosztuje ok. 5zł, a teraz 2zł![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak mówicie o tych podwyżkach zlota, to sie ciszę, ze my już dawno kupiliśmy obrączki. Zapłaciliśmy za zwykłe proste obrączki 510 zł.
Chyba zdecydowałam się na fryzurę, teraz tylko poszukam czegoś w podobnym stylu, ale ogólny zarys juz mam |
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
domiks czemu placzesz skoro zamoiwlas super suknie >?
Wyslij mailem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malwika korzystaj z opcji Edycji postow. |
|
|
|
#3150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szyję suknie w salonie i zdecydowałam się na to dlatego, że nie mogłam znaleźć swojej wymarzonej, a te któe mierzyłam nie czułam się w nich dobrze. Jestem niziutka i nie we wszystkim jest mi dobrze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

i nie to żeby ona nam to wymyśliła, ale widzieliśmy to w ich cenniku, czyli wzrosła kwota o 300zł

jakiś miesiąc temu kosztowały 499zł/szt. teraz aż boję się iść do kruka
no i po 499zł/szt.

to chyba te tylko ja chciałam z 3 kamyczkami(799)
ułamał mi się znów ząb
chyba musze sie wybrac i złozyc reklamacje