Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-20, 22:49   #3091
n.ik.a
Zadomowienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

[quote=Malwika;11080677]
Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
witamy nową PM 2009

Jak milo. Ciesze sie ze trafilam na to forum gdzie widze same super kobietki.
a kiedy slubujesz, bo nie pamiętam i jak przygotowania

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 22:50   #3092
agus87
Zakorzenienie

[quote=Malwika;11080677]
Cytat:
witamy nową PM 2009

Jak milo. Ciesze sie ze trafilam na to forum gdzie widze same super kobietki.
rowniez witam

kiedy macie slub ?
Stary 2009-02-20, 22:58   #3093
Malwika
Przyczajenie

Drogie Piekne Kobietki....mam pytanie zupelnie z innej beczki....chodzi o depilacje wata cukrowa.....czy znacie jakies porzadne kosmetyczki, ktore robia to pewnie, szybko..... bo generalnie raz sie wybralam i ucieklam z gabinetu bo dziewczyna byla bardziej zestresowana niz ja..... Poza tym chcialabym wygladac najlepiej jak potrafie podczas nocy poslubnej....a nie miec jakiegos podraznienia.....

I jak uwazacie....jaki fason sukienki slubnej powinna wybrac dziewczyna z duzym biustem??? Podobaja mi sie gorsety ale nie wiem czy nie balabym sie przez caly czas ze cos mi "wyskoczy" spod sukienki....

---------- Napisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

07.08.2009
Malwika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:03   #3094
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Zdecydowanie w józefince
no widzisz !!
czyli podjelas dobra decyzje

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ale się cieszę! Napisałam do tej Pani od kolczyków i ona mi odpisała, że nic nie szkodzi i postara się jutro wysłać zdjęcie z przerobionymi kolczykami aby były bardziej zblizone do tych moich ze zdjęć, a jesli i te mi się nie spodobaja to kupię samą bransoletkę. Uff poszło łatwo a tak się przejmowałam. Ciekawa jestem tej poprawki.

Za godzinkę idziemy do kancelarii i jak będzie proboszcz to spiszemy protokół
a tak sie martwilas
ciesze sie ze nie robila Ci zadnych problemow

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=EpPgzOLJ0C4&NR=1 - coś podobnego - zabawne, jeśli Pan Młody ma do siebie dystans
hehehe swietne to jest !!
musze zapodac taki pomysl mojej orkiestrze

Malwika - witam serdecznie

.

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-20, 23:03   #3095
Malwika
Przyczajenie

Slub mamy mysle ze troche nietypowo bo w piatek....07.08.2009....w hotelu Szablewski...w Dymaczewie....

Aktualnie zastanawiam sie nad fasonem sukienki....szukam fryzjera i kosmetyczki.....generalni e brakuje mi czasu zeby pobiegac po sklepach i poprzymierzac sukienki....ale z drugiej strony znajome opowiadaly ze wiekszosc sukienek ktore sa w sklepach jest szyta na 164-170cm....a ja mam 158cm....
Malwika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 00:34   #3096
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:

hehe fajna zabawa tylko troche za dlugo trwa tutaj akurat, ale super

też będziemy mec z tz zabawe z bobsaem, jest smiesznaaaa

fajnie ze pisalyscie o zaporszeniach bo wlasnie mamy zamiar zamowic na allegro, bo jak nam sie zbierze wszystko na koniec to bedzie masakra, takze powoli bedziemy zaczynac dzialac

Edytowane przez MagdaZb
Czas edycji: 2009-02-21 o 00:53
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:28   #3097
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwika Pokaż wiadomość
Slub mamy mysle ze troche nietypowo bo w piatek....07.08.2009....w hotelu Szablewski...w Dymaczewie....

Aktualnie zastanawiam sie nad fasonem sukienki....szukam fryzjera i kosmetyczki.....generalni e brakuje mi czasu zeby pobiegac po sklepach i poprzymierzac sukienki....ale z drugiej strony znajome opowiadaly ze wiekszosc sukienek ktore sa w sklepach jest szyta na 164-170cm....a ja mam 158cm....
Nie przejmuj sie wzrostem.Ja mam 156 cmI jak mierzylam sukienki to Panie zawsze kazały mi stanąć na podeście tak żeby było widać efektZ tym naprawde nie ma problemu,gorzej z rozmiarami bo na mnie wszystkie były za duże o 2-3 rozmiary i ciężko było sobie wyobrazić efekt końcowy

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:37   #3098
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ja się wkurzyłam. Wczorja byłam zamówić buty, ale wszędzie mi odmawiali Jedna babka podniosła mi ciśnienie, bo powiedziała, że takie są już nie modne (takie wysypane "groszkiem", z okrągłymi przodami), że one były przez 5 lat modne i już nie są. Ciekawe... bo miała takie obsypane groszkiem, ale z czubami... A jak ją zapytałam, to jakie są modne, to powiedziała, że atłasowe... hmmm... miała AŻ jedną parę takich Głupia.
Inna babka powiedziała, że zamówi ale nie obiecuje, że będą. Kazała przyjść ok.5 marca (tyle że ja 14-go mam przymiarkę i jak nie będę miała butów do tego czasu to nie wiem ).
W sklepach ślubnych byłam dzisiaj to też nie było takich jakbym chciała. Biżuterii też nie mogę znaleźć takiej jakbym chciała masakra
a co ją to obchodzi, że te buty z groszkiem są już niemodne, jak ty je chcesz to powinna je zamówić, ech...
mam nadzieję, że w tym drugim salonie sprowadzą Ci te butki

Dziewczyny jestem taka podekscytowana
w poniedziałek jadę z mamą po sukienkę tzn rozejrzeć się i ewentualnie już zamówić. Nigdy nie byłam jeszcze mierzyć sukienki w salonie dlatego mam pytanie czy powinnam zabrać ze sobą buty do przymiarek, z takim mniej więcej obcasem jaki będę miała w ślubnych butach?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:37   #3099
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:39   #3100
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Nie przejmuj sie wzrostem.Ja mam 156 cmI jak mierzylam sukienki to Panie zawsze kazały mi stanąć na podeście tak żeby było widać efektZ tym naprawde nie ma problemu,gorzej z rozmiarami bo na mnie wszystkie były za duże o 2-3 rozmiary i ciężko było sobie wyobrazić efekt końcowy
tak właśnie, kazały stawać na podeście, choc i tak nie było widać efektu końcowego bo każda suknia była dużo za duża
kochane, jak mierzyłam suknie w madonnie i salonach gdzie są gotowe kiecki i je sprowadzają i wiecie co ręce opadają. Każda sukienka jest szyta na wysoka osobę (ja ma 156 cm) więc ja wkładałam sukienkę, zakładałam buty a babki z salonu ściągały suknie kazały się obejrzeć i dziekuję, następna masakra zero jakiegoś doradzania, a jak zapytałam jak się zdecyduję, to jaki będzie efekt końcowy to powiedziały otwarcie, że sukienkę zwężają i obcinają, więc jak wybiore rybkę to straci ona fason....cóż za szczerość. W końcu zdecydowała się na uszycie

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2009-02-21, 09:44   #3101
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-21, 09:45   #3102
domi7ks
Zakorzenienie

Te suknie smukłe są własnie głownie w salonach Madonny. Również wydaje mi się, że nadają sie dla osób wysokich. Ja mam 162 i babki w Sposie, które były bardzo miłe też mówiły, że te suknie tracą fason po skróceniu. A mierzyłam taką rybke, gdzie od bioder zaczynały się koronki.
Józefinke tez mierzyłam, bardzo podobają mi sie takie, ale jestem za chuda i nie lezy zbyt dobrze.

A w ogóle to dzis jade zamawiac moją suknie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 09:46   #3103
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no tak ale mierzenie jej w kozakach czy na boso to tak nie za bardzo
Stary 2009-02-21, 09:50   #3104
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-02-21, 09:59   #3105
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
tak też właśnie zrobię, z pewnością mi będzie wygodniej
Stary 2009-02-21, 10:16   #3106
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie, kazały stawać na podeście, choc i tak nie było widać efektu końcowego bo każda suknia była dużo za duża
kochane, jak mierzyłam suknie w madonnie i salonach gdzie są gotowe kiecki i je sprowadzają i wiecie co ręce opadają. Każda sukienka jest szyta na wysoka osobę (ja ma 156 cm) więc ja wkładałam sukienkę, zakładałam buty a babki z salonu ściągały suknie kazały się obejrzeć i dziekuję, następna masakra zero jakiegoś doradzania, a jak zapytałam jak się zdecyduję, to jaki będzie efekt końcowy to powiedziały otwarcie, że sukienkę zwężają i obcinają, więc jak wybiore rybkę to straci ona fason....cóż za szczerość. W końcu zdecydowała się na uszycie
To w Madonnie nie szyją na miarę?Tam to w ogole jest beznadziejna obsluga ,suknie drogie a obsluga fatalna
domiks ja tez jestem niska a w rybkach wyglalam dobrze
Myslalam ze w wiekszosci salonow jest tak ze szyja suknie ,przeciez nie kazy ma 175 cm wzrostu...a wiadomo ze jak skroca suknię o 20 cm to nie bedzie efektu...bez sensu

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-02-21 o 10:18 Powód: dopisek
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 10:25   #3107
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
To w Madonnie nie szyją na miarę?Tam to w ogole jest beznadziejna obsluga ,suknie drogie a obsluga fatalna
domiks ja tez jestem niska a w rybkach wyglalam dobrze
Myslalam ze w wiekszosci salonow jest tak ze szyja suknie ,przeciez nie kazy ma 175 cm wzrostu...a wiadomo ze jak skroca suknię o 20 cm to nie bedzie efektu...bez sensu
też tak myślałam, więc swoje pierwsze kroki skierowałam do salonów z włoskimi i hiszpańskimi sukniami...są one naprawde piękne, ale po przymierzeniu 10 (z czego w każdej wyglądałam niekorzystnie), zrezygnowałam...a salonie w którym szyją mi suknię trafiłam na fajna stylistkę, która podpowiedziała mi w cym mi będzie dobrze w czym nie, pomogła w wyborze sukni, doradziła tu więcej materiału tu mniej itp. itd. aż miło w takim salonie wybiera się suknie...nikt ci łaski nie robi, przynosząc kolejna i kolejną

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2009-02-21, 12:00   #3108
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc
Ja po sukienkę idę dopiero na początku kwietnia, a z tą obsługą to macie racje, niektóre panie łaskę robią, ze przyniosą kiecke, a już o jakimś doradzeniu nie ma mowy. Płaci się tyle kasy za sukienkę, a idziesz do salonu ze stresem, będzie pani miła, czy nie. Kurde, przeciez w bardz duzej mierzej sprzedaz towaru zalezy od jakości obslugi.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:11   #3109
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc
Ja po sukienkę idę dopiero na początku kwietnia, a z tą obsługą to macie racje, niektóre panie łaskę robią, ze przyniosą kiecke, a już o jakimś doradzeniu nie ma mowy. Płaci się tyle kasy za sukienkę, a idziesz do salonu ze stresem, będzie pani miła, czy nie. Kurde, przeciez w bardz duzej mierzej sprzedaz towaru zalezy od jakości obslugi.
Masz racje, ja szłam z nadzieją do salonu w który ostatnio była taka miła Pani, weszłam tam wczesniej tylko zorientowac sie co tam mają i ta Pani tyle sukienek mi nawyciagała mi że powiedziałam jej ze przymierzac nie bede ze tylko chciałam zobaczyć, była bardzo miła pokazywała mi różne typy sukienek nowości itp, jednak jak wybrałam sie tam poprzymierzac byla juz inna pani, na poczatku dala mi do przymierzenia jaki dawno niemodny model a jak powiedziałam ze takie cos mi sie nie podoba to wzruszyła ramionami i powiedziała ze ona juz niewie.... ze nic innego nie mają jak nie mają jak tydzien temu ta druga pani pokazywała mi różne cuda i mówiła ze ciągle dostają cos nowego. z łąską sama wyprosiłam do przymierzenia jeden model z wystawy i to wszytsko w koncy jasnowidzem nie estem i nie wiem co maja w swoim asortymencie a Pani nie była zbyt skora do zaprezentowania mi go

W innych było nawet ok, panie miłe itd. w jednym tylko ubrałam sukienke - ta "moją józefinke" i zauroczona przeglądam sie w lusterku ogladam ją dokładnie a Pani z salonu do mnie z tekstem " Dobra, już sie pani widziala, proszę zdjąć"

Wiec przygody z salonami są niezapomnie, gdyby nie nasze wymarzone sukienki pewnie wiekszośc z nas nie poszła by do salonów i nie musiała znosić humory obsługi. Ale czego sie nie robi....

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-02-21 o 12:14
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:18   #3110
anuulaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Dostałam już kolejne zdjęcia kolczyków, są o wiele ładniejsze i delikatniejsze. Jak zamawiałam to z góry wiedziałam, że nie będą identyczne jak te moje wymarzone, bo umówiłam się z Panią na całkiem inny kształt kryształków - takie sopelki właśnie. Oto te poprawione i myślę, że chyba mogłabym je już kupić. Chyba za bardzo się przejmuję szczegółami. Co o tych myślicie?

Wczoraj spisaliśmy protokół, Właściwie to zajęło ze 3 min, nie musieliśmy tam wszystkiego wypełniać, proboszcz dobrze nas zna. Zażartował tylko "Jesteś wariatką??" Ja takie oczy na niego....haha. Musimy już tylko w maju donieść akty chrztu i papierki z urzędu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 88.jpg (46,5 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6.jpg (51,4 KB, 36 załadowań)
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:21   #3111
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Drogie Piekne Kobietki....mam pytanie zupelnie z innej beczki....chodzi o depilacje wata cukrowa.....czy znacie jakies porzadne kosmetyczki, ktore robia to pewnie, szybko..... bo generalnie raz sie wybralam i ucieklam z gabinetu bo dziewczyna byla bardziej zestresowana niz ja..... Poza tym chcialabym wygladac najlepiej jak potrafie podczas nocy poslubnej....a nie miec jakiegos podraznienia.....

I jak uwazacie....jaki fason sukienki slubnej powinna wybrac dziewczyna z duzym biustem??? Podobaja mi sie gorsety ale nie wiem czy nie balabym sie przez caly czas ze cos mi "wyskoczy" spod sukienki....

---------- Napisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

07.08.2009

hmm..co do duzego biustu...tez mam ten problem i jedyne suekienki jakie mi podpasowały to gorset w kształcie serca i na szyje i wlasnie na szyje ostatecznie wziełam

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:21   #3112
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Dostałam już kolejne zdjęcia kolczyków, są o wiele ładniejsze i delikatniejsze. Jak zamawiałam to z góry wiedziałam, że nie będą identyczne jak te moje wymarzone, bo umówiłam się z Panią na całkiem inny kształt kryształków - takie sopelki właśnie. Oto te poprawione i myślę, że chyba mogłabym je już kupić. Chyba za bardzo się przejmuję szczegółami. Co o tych myślicie?

Wczoraj spisaliśmy protokół, Właściwie to zajęło ze 3 min, nie musieliśmy tam wszystkiego wypełniać, proboszcz dobrze nas zna. Zażartował tylko "Jesteś wariatką??" Ja takie oczy na niego....haha. Musimy już tylko w maju donieść akty chrztu i papierki z urzędu.
śliczne, delikatniejsze niz te poprzednie

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:39   #3113
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć
kurcze ale będę mieć do nadrabiania , ni wiem kiedy to zrobię, ale postaram się być nabieżąco, ja umieram dzisiaj trochę przesadziłam wczoraj z alk. i normalnie aż mnie telepie, kurde nigdy więcej

anula śliczne mi się bardzo podobają

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-21 o 12:40
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 12:59   #3114
moniqac
Zadomowienie

A ... dziękuje wszystkim dziewczynom

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

slicznie wygladasz !!
piekna suknia
a skad dokladnie jestes ? bo nie wiem z jakich regionow mam ci polecic foto i kamerzyste
zaaaabcia jestem z Sosnowca, dzisiaj dzwoniliśmy do 2 vide-fotografów mam nadziej, że są ok, ale ceny są straszne.... za komplet (video, foto, plener w innym dniu, reportaż do ok. 1.00) ok. 2.500-2.700!
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 13:01   #3115
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

No duzo ładniejsze i delikatniejsze bardzo mis ie podobaja
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 13:18   #3116
aloy
Raczkowanie

hejka dziewczyny!
dopiero nadrobiłam to co napisałyście, naormalnie 1,5 godz czytania.
Witam wszystkie nowe PM
Bylismy dzisiaj w drukarni i okazało się, że zamknięta... a chcieliśmy zamówić dzisiaj juz zaproszenia... zła jestem. Wrrrr....

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 13:30   #3117
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

hey
ja już jestem po sprzątaniu na szczęscie

wczoraj pojechałam na zakupki sobie, wziełam oczyiscie urlop w pracy i zobaczylismy z tz biżuterię yes i weszliśmy zorientować się jakie tam są wzory i jak to wygląda cenowo

chcialabym zwyklą delikatną obroczkę zaokrąglaną 4mm bo myślę ze 3 juz jest za wąska, nio i patrzymy cenę za jedną ok. 690zł a sprzedawczyni powiedziała nam że od jutra, czyli dziś cena się podnosi na 990zł i nie to żeby ona nam to wymyśliła, ale widzieliśmy to w ich cenniku, czyli wzrosła kwota o 300zł
porażka
aż zaczęliśym się zastanawiać czy już kupować czy jeszcze przeczekać ten "kryzys"
a być może poprostu tylko w tym salonie tak bardzo zdrożały

Edytowane przez MagdaZb
Czas edycji: 2009-02-21 o 13:33
Stary 2009-02-21, 13:33   #3118
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa
Unhappy Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
hey
ja już jestem po sprzątaniu na szczęscie

wczoraj pojechałam na zakupki sobie, wziełam oczyiscie urlop w pracy i zobaczylismy z tz biżuterię yes i weszliśmy zorientować się jakie tam są wzory i jak to wygląda cenowo

mysle ze chcialabym zwyklą delikatną obroczkę zaokrąglaną 4mm bo myślę ze 3 juz jest za wąska, nio i patrzymy cenę za jedną ok. 690zł a sprzedawczyni powiedziała nam że od jutra, czyli dziś cena się podnosi na 990zł i nie to żeby ona nam to wymyśliła, ale widzieliśmy to w ich cenniku, czy wzrosła kwota o 300zł
porażka
aż zaczęliśym się zastanawiać czy już kupować czy jeszcze przeczekać ten "kryzys"
a być może poprostu tylko w tym salonie tak bardzo zdrożały
niestety wszędzie drożeje
ostatnio przez jedna noc złoto zdrożało o 30 zł na uncji, wiec wiesz....
a czy czekac i liczyc ze ceny beda nizsze.... jezeli kupowali po nowych cenach to watpie zeby poziej sprzedawali taniej i stratni byli...
ja w branzy pracuje wiec troszke cos na ten temat wiem...

Stary 2009-02-21, 13:35   #3119
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
niestety wszędzie drożeje
ostatnio przez jedna noc złoto zdrożało o 30 zł na uncji, wiec wiesz....
a czy czekac i liczyc ze ceny beda nizsze.... jezeli kupowali po nowych cenach to watpie zeby poziej sprzedawali taniej i stratni byli...
ja w branzy pracuje wiec troszke cos na ten temat wiem...
czylimyslisz że nie ma sensu czekac tylko zbierać się do kupna??
Stary 2009-02-21, 13:38   #3120
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
czylimyslisz że nie ma sensu czekac tylko zbierać się do kupna??
heh...sama juz nie wiem, nie jestem w stanie przewidziec tego co będzie za kilka miesiecy... a nawet za kilka dni...
my kupujemy teraz, bo w sumie nigdy nic nie wiadomo....
tak wiec jutro juz bedziemy mieli obraczki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości