|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
agusia a moj to myslisz ze co..? pozniej to juz sie nawet z tym nie kryl..
pamietam ze wracamy od babci.. (pojechalismy na wies na tydzien) wchodizmy do domu a tam kieliszke po szampanach obsmarowane czerwona szminka.. pety rowniez... w powietrzu czuc damskie perfumy.. a tatus co powiedzial? ze ktos musial sie wlamac ... -_- mama go widziala z ta kobieta .. to w zywe oczy klamal przysiegajac na Boga.. ze nie zdradza ze to nie on ... ah szkoda gadac ale ja jako dziecko niestety duzo pamietam
|
#452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poiglot, Aguska to przykre jak osoba ktora sie kocha robi takie rzeczy i nie wazne czy maja dzieci czy nie... to przykre jak ludzie sie krzywdza. Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-02-21 o 19:21 |
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka wiercipięta ![]() Super to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Tak będzie Mateuszek
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
poiglot
![]()
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety tak (a moj tz polazl na druga polowe meczu.. mam nadzieje ze wroci o tej co powinien a nie zaginie
|
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
Poiglot nie denerwuj sie za wczasu.
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Ci tżci to tez sa czasem beznadziejni...oby Twoj poiglot wrocil jak ma wrocic bo bedzie mial ze mna do czynienia
a ja dzis rzucam czym popadnie i moze miec nieciekawie![]() ide sie polozyc z synkiem, kolysanki go troszke pobudzily...moj kochany Skarb
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nie no ufam mu
![]() za ostre wyszlo mi risotto.. ojj.
|
#459 |
|
Wtajemniczenie
|
Aguska jak moj TZ bedzie niedobry to Cie zawołam ok? pomozesz?
porzucasz czyms to może przestanie, moje rzucanie juz nic niedaje a tylko rzeczy sie psuja ![]() Poiglot nie wiem jak robisz i z czym masz ale moze dodaj czegos co jest lagodne, jakis warzyw czy co tam masz w srodku |
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to juz wymieszane razem.. i doprawione zamocno.. mam warzywa ktore mozna zrobic w mikforali chyba tak zrobie i dorzuce je ... ja tam jem.. lubie jak piecze w gardlo.. ale moj tz pewnie bedzie narzekal
|
|
#461 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Polglot...beidactwo z ciebie A ja cche dziewczny sexu.,,,, ehhh...zaczne tez zaraz plakac nad swoim losem....
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a seksik jest mi obojetny jakos...
|
|
#463 |
|
Wtajemniczenie
|
Poiglot albo mozesz tez ryzu domieszac to troche to zlagodzi. ja tez lubie ostre ale w ciazy cos mi nie podchodzi i straszna zgage mam po ostrym wiec nie jem.
Rozaliontka mi tez z tym ze ja moge a TZta nie ma
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
juz dolozylam warzyw ale nie robilamw mikrofali poddusilam je na szybko.. juz smak lagodniejszy
ryz bym dodala ale go przesolilam .. hihi ja to jestem poprostu niesamowita czasem sie zastanawiam co ten tz we mnie widzi..
|
#465 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziemniaki zawsze mi wychodza znowu za mdle.. .. zadko zdarza sie zebym posoli tak w umiarze.. albo zamalo slone albo przesolone... :r olleyes: :rolley es:ale z nas kuchareczki
|
|
#467 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po ogladnieciu mieszkania i powiem wam ze jest sliczne... pozniej wkleje linka... wszystko niby okej... duze pokoje dwie lazienki, tesciu zadowolony i mowi ze nie ma sensu wiecej mieszkan ogladac wiec bierzemy.... ALE niestety jutro przychodzi kolejna para ogladac to mieszkanie i to sa podobno jakcys przyjaciele zony tego faceta... wiec jesli oni nie wezma mieszkania to mamy szanse.... niestety watpie w to bo wiadomo jak to wsrod znajomych, lepiej wynajac znajomemu niz obcym
( tak ze jutro ma dzwonic jesli bedzie nam chcial wynajac mieszkanie, w co watpie... bo sie wystraszyl kobiety mojego tescia!!! serio baba wyglada koszmarnie, na szczescie chyba sie rozchodza z tesciem baba ma ok 50 lat a ubiera sie jak tania prostytutka... makijaz i wlosy tak samo... i chyba wystraszyla tego goscia i mozliwe ze dlatego powiedzial nam o tych znajomych jestem zalamana
|
#468 |
|
Wtajemniczenie
|
Poiglot jak to co w Tobie widzi??
Nie dosc ze ladna i kochana wariatka to jeszcze sie stara. anikt nie jesy odealny i nie wszystko nam musi wychodzic. Pakusia ja mam nadzieje ze Wam sie uda! ![]() ide sie przeprosic z telewizorem ![]() buziaki!
Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-03-10 o 11:58 |
|
|
|
#469 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to gratuluję synka Cytat:
![]() jesteś śliczną i mądrą dziewczyną, a na dodatek nosisz pod serduszkiem jego dziecko Cytat:
|
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
poiglot91 - alemnie rozwaliła ta sytuacja z tymi dziećmi, a rodzice mają tak aby równo pod kopułą? Normalnie szok
. No to tatuś miał gest i super że odciąży was kosztami wózka, super!! .magduchahahaha - a mój synek zaś odwrotnie się umiejscowił ja go czuję tylko po prawej stronie lewa to istny flak a na prawej powypinane całe ciałko. gabi - no ja wódki nienawdzę, alez tym alkoholem to zażartowałam hehe, no masz rację bo to gdzie się komu odklada dużo zależy od przemiany materii to jest podstwa. No ja gdybym wcinala tony słodyczy to wygląd mam jak słońńń i to taki gigant, od zawsze mam słabą przemianę materii i nie zawsze mogę sobie na wszystko o każdej porze pozwolić (w ciąży są lekkie ulgi Bercia2000 - no co Ty kochana, nie trujesz dla Ciebie to tragdia, ukochany psiaczek. Pewnie synek też to przeżywa cio? Ale postaraj sie nie denerwować, jesli jest tak jak mówi sąsiadka to chyba nic nie da się zrobić, przykro mi, chociaż ja bym te plakaty powywieszała. maugoszatka - ja też mieszkam w bloku i mogą mi naskoczyć sąsiedzi, prawie każdy miał małedziecko więc wie co za tym idzie i jak będą mi coś fuczeć to będzie lekka z***ka i się skończy uprzejmość, a są tacy u mnie mądrzy, same dziaduchy prawie. JAk mieliśmy remont mieszkania to przyszedł jeden piernik i powiedział że mamy zaprzestać remontu bo jego kanareczki nie mogą się wylęgnąć, bo potrzebują ciszy i że wiadomości nie może obejrzeć w spokoju. Aguśkaa83 - no ja też chcę te łóżeczko i w tym kolorku sa tańsze niż w innych tylko powiedz mi kochana to jest oczywiście cena bez szuflady i materacyka tak? O Ty mały agresorku,klawiaturą to musiała być wojna.Fionka21 - no ładny wózeczek, i kolorek też esti1984 - o rany jaki widok , śmiesznie to wygląda pod tym kątem co to nagrałaś, czasami chyba aż sprawiają bój te jej akrobacje co?eleeri- no kolejny chłopiec w naszej drużynie Rozaliontka - no niestety jak nie można to nie można dla dzidziusia trzeba sie powstrzymać, ja dostałam zgodę że mogę ale od święta do święta. pakusia86 - o kurcze to teraz trzymajmy kciuki żeby jutro Ci ludzie tego mieszkania nie wzieli i żebyście mogli tam zamieszkać. A babka teścia musi mieć dupny wygląd z tego co opisujesz .boszenka, anulka anulka, mediane meldować się nam tu i to biegusiem!! |
|
|
|
#471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie recze za siebie moze sie tak skonczyc ze rzuce i Twoim tżtem ![]() Cytat:
moze mysli ze to mamusia na niego tak krzyczala....Nie no musze sie hamowac ale jak to jest jedyny sposob rozladowania energi... Co do Twojego seksu to ja tez nie moge bo mam szyjke za krotka, a moze wlasnie seks by nasza trojke rozladowal i z tżtem bysmy sie nie klocili juz a malutki mialby bujankoAle niestety nie moge...ale za 2 lata gdzies mysle ze sobie odbije ale bedzie wszystko latac hahaCytat:
wiesz ze to zrobie jak bedziesz chciala ale moze nas zastac porod![]() Cytat:
ale badz dobrej mysli. Ja trzymam mocno kciuki ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- marika2121 witaj kochanie tak...cena za lozeczko bez szuflady oczywiscie i bez materacyka...a materace tez patrzylismy i takie gryka-pianka-kokos sa w granicach od 70-100 zl...zalezy od firmy.
|
|
#472 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
jeden tu nowa na tym forum![]() i rowniez jak wy mam termin miedzy majem a czerwcem a dokladnie miedzy 12-20 Maja!!i juz nie moge sie doczekac![]() ![]() ![]() : |
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ma kojec u mnie w pokoju a on jest strasznie ciekawski jak kuzynka przyszla z niemowlakiem to prawie wozek przewrocil jak dzidzia plakala.On strasznie lubi dzieci.Teraz maly od kuzynki jezdzi w spacerowce to moj piesek mu smoczek z wozia zabral i sobie z nim w pysku chodzil ja go zob myslalam ze padne ze smiechu![]() Bercia ja wierze ze psina sie znajdzie Aguska ladne to lozeczko malwa pieknusi brzusio esti ale maluda daje czadu ![]() maugoszatka nie ma co sie sasiadami przejmowac poliglot |
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
blondynka no mi tez biale sie podobaja ale niestety do niczego nie pasuje...sliczne sa biale takie anielskie
![]() ten teak nam pani odradzala, to jest sliczny kolor ale jak dzidzia pogryzie to co odprysknie nie ladnie juz wyglada... witaj mloda069 masz w brzuszku kobietke czy faceta?![]() a to moj brzucholek dzis rano..
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
kochane jestescie
![]() ![]() tz wrocil nie poszedl na mecz.. ![]() bo ''mialam smutny glos przez fon'' hii! ![]() moj dzidzius w 20 tygodniu http://www.youtube.com/watch?v=860-yejxwe8
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
Wiec Aguśkaa83 tu jest problem poniewaz moja mala pociecha co ide na usg to niechce pokazac kim jest
![]() wczoraj bylam na Usg i mialo znowu nuszki skrzyzowane i niechcialo pokazac a ty co ukrywasz w brzuchu??
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj mloda! ![]() powiedz cos o sobie skad jestes ile masz lat?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#478 |
|
Raczkowanie
|
Nom wiec od czego tu zaczac mam 19 lat dopiero studiuje na pierwszym roku i jestem z Poznania.A po za tym hym................jestem w 28 tygodniu ciazy i juz nie moge sie doczekac dnia kiedy przyjdzie moja dzidzia na swiat
![]() : jak cos chcecie wiedziec to pytajcie
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
maly poiglocik
jej taki slodkimloda069 ja mam miec chlopczyka, mam nadzieje tylko nie bedzie mial charakterku po tatusiu no tak czasem bobaski nie pokazuja co maja miedzy nozkami i chca nam zrobic niespodzianke
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
sliczny
![]() Cytat:
Cytat:
![]() esti ale masz mala akrobatke w brzuszku swietne filmiki dziewczynki jestescie kochane dziekuje ze trzymacie kciuki za to mieszkanko... ja to pewnie dzis nie zasne wogole bo bede myslec o tym mieszkaniu... kurcze znowu sie napalilam i wiem ze nic z tego nie wyjdzie ![]() wszystko przez ta maryle ![]() moj tz powiedzial ze jak gosc ja zobaczyl to zrobil tak ![]() wcale sie nie dziwie... nie wiem po co z nami jezdzi ogladac mieszkania .... nie bedzie mieszkac a wtyka nos w nieswoje sprawy!!! jestem zla na nia bo cholerka jedna musiala isc z nami i wystraszyc goscia.... wrrrr
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

ale cieszę się jak gwizdek bo jeszcze nie próbowałam tego nagrać
jaka wiercipięta 

porzucasz czyms to może przestanie, moje rzucanie juz nic niedaje a tylko rzeczy sie psuja 

jesteś śliczną i mądrą dziewczyną, a na dodatek nosisz pod serduszkiem jego dziecko
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK