|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() beyonce bardzo cz esto wklejałam we wcześniejszych watkach ale nie było odzewu ![]() a co Be tu ma piękne loki brwi usta nosek -miodzio Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-21 o 23:22 |
|
|
|
|
#602 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#603 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
ja podobnie ; )
ale to głównie dlatego, że lubię się ubierać w czerń i mieć mocniejsze akcenty w postaci dodatków ... no i kolorku paznokci ; ) Dziewczyny, czy Wy też tak macie? Z jednej strony nie uważam się za osobę nieatrakcyjną/brzydką/zaniedbaną etc, wśród znajomych, kumpli, obcych kolesi - czuję się atrakcyjnie, oni również dają mi powody do tego, by się tak czuć. ale ... gdy jestem z NIM - osobą na której mi bardzo zależy [ale z którą nie jestem jeszcze w związku] - sprawa od razu się zmienia. Robię się bardziej spięta wewnętrznie, uważam się za osobę beznadziejną zarówno pod względem wyglądu [co podkreśliłam wyżej - że nie mam ku temu właściwie powodów], jak i charakteru [uważam z kolei, że pewnie woli imprezowe, rozgadane panienki, a przy nim jak już napisałam - czuję się spięta i przez to bardziej nieśmiała]. on nigdy nie dawał mi ku temu powodów, a wręcz mi daje do zrozumienia, że mu się podobam. a mimo to ja [nie wiem dlaczego, nie mam ku temu powodów] od razu uważam, że gdy pozna inną, to ona wyda mu się na pewno ładniejsza/ciekawsza itepe, i wtedy po prostu ja zostanę jedynie miłą koleżanką, z którą od czasu do czasu fajnie się spotkać. nie umiem tego przezwyciężyć i boję się, że przez takie zachowanie nic z tego nie będzie - bo nie będę potrafiła sie otworzyć mimo że wiem, że on nie jest obojętny wobec mnie
|
#605 |
|
BAN stały
|
Idę spać...życie jest bez sensu..
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
foto
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie toba w 100 %
foto i pośladki
|
|
|
|
#608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
proponuje szczera rozmowe |
|
|
|
|
#610 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.. krępujemy się ![]() grunt to uśmiech na twarzy ![]() robie tamilee webb..zaraz serducho mi wyskoczy ale jeszcze drugą serie musze
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
ale ona tu jest duza
|
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak czesto cwiczysz?kurcze ja 8 min pierwszej serii pocwicze i juz padam![]() aż przesadnie na tym zdjeciu
|
|
|
|
|
#613 |
|
BAN stały
|
domi - ostatnio miałam przerwe z racji braku czasu
chciałabym codziennie te 2 serie ale podobno nie można ![]() :conf used: vadi pomóż specjalistko chce jak najszybszych efektów... szybciej będą przy codziennym ćwiczeniu..czy co dwa dni ?![]() ja na początku odpadłam po 5min teraz zrobie całą serie, ale jeszcze się męcze
|
|
|
|
#614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aha, no to polowa problemu z glowy skoro jest wolny. Ale gdzies go musialas zobaczyc, to jest szansa ze pojawi sie tam znow wiec powinnas tam w miare mozliwosci czesciej bywac Nie znasz jakichs jego znajomych, albo kogos kto by go znal? Musisz dobrze pomyslec i napewno znajdziesz jakas droge dostepu do niego
|
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
Kolorowych snów Wam życzę
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam w planie ostro się zmobilizować i ćwiczyć przynajmniej 3 razy w tygodniu chociaż te pierwszą serię i zacząć chodzić na basen, bo stwierdziłam ze sie garbie podczas przymiarki dziś, a tak nie może byćlil kiedy wstawisz zdjecia z wyjazdu ostatniego?pooglądałabym sobie Twoją ładną buzie
|
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny ..
![]() mam nadzieję, że będziecie w stanie mi pomóc.. bo tak przeglądam często ten wasz wątek i zainteresował mnie kolor włosów beyonce i tej drugiej dziewczyny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235257059 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235253522 - tej po prawej... znacie może farby, które dają taki ładny kolorek? bo szukam od jakiegoś czasu ładnego brązu, ale żaden mi się nie podoba, albo nie mogę trafić ..
|
#618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Możecie mówić, że mi rozum odebrało ale mam zapisane takie jego ładne zdjęcie na kompie i czesto je oglądam. ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
farbowałam karmelowym brązem i niestety nie wyszły takie .. a naturalny kolor włosów mam braz..tylko, że ciemniejszy ..
najpierw robiłam pasemka, a później zafarbowałam na karmelowy brąz całą długość i wyszło coś takiego http://img132.imageshack.us/my.php?i...mgp1446oy8.jpg , ale niestety nie na całej długości włosów ..
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-02-22 o 00:35 |
|
|
|
#620 |
|
BAN stały
|
Tylko, że ja nie z "tych"
i nie chce ślubu wcale Choć nie wykluczam, ze po 10 latach i 4 dzieci zmienie zdanie![]() ![]() Tak, tylko łasa na pierscionek byłam, wiec sie zaręczyliśmy po roku bycia razem, ale tak tylko i wyłacznie dla siebie ![]() Nie powiem, taki z prawdziwym diamentem tez bym przygarnęła aby być "wiecznie zareczoną" heheKlatka - ja takie zabiegi to mam pon-pt, wysmarowana od buzi do stóp , za to w weekend tylko jestem piękna hehe Vadi - ja często wygladam jak żul ![]() ![]() Ogladałyście moze polski film "boisko bezdomnych"? Dobry własnie obejrzałam, taki zżulony
|
|
|
|
#621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to chyba normalne poprostu Ci podoba jedne sobie beckhama na kompie ogladaja a Ty jego, mam nadzieje ze go znajdziesz! |
|
|
|
|
#622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, tylko, że zaczynają się odrosty ... co mnie bardzo denerwuje i .. nie wiem co dalej
jakby któraś z was znała dobrą farbę z takim kolorkiem jak na wcześniejszych zdjęciach, to będę bardzo wdzięczna .. ![]()
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem zainteresowana kolorem Beyonce
![]() No dobra już pora na mnie. Jeszcze zerkne na zdjęcie biore misia i ide spać.
|
|
|
|
#625 |
|
BAN stały
|
Dokładnie
![]() No i może za bardzo go gloryfikujesz, a to zwykły facet, a nie chodzący ideał ![]() Zuzia - zycie ma sens , a jakiś w kazdym razie miec musi Wazne by łapać ładne chwile i kolekcjonować jeA co do paznokci - to moim zdaniem po prostu zadbane, ja mam żelki, czasem kolorowe, czasem french, ale naturalne french/zadbane/czerwone też są ładne
|
|
|
|
#626 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jest nas sporo. ja usilnie walcze o taki kolor ale nigdy nie wychodzi :P
|
|
#627 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ten Beyonce ( choć raczej jednolity niż z balejażem) baardzo by mnie cieszył
|
|
|
#629 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#630 |
|
BAN stały
|
halo halo
Gabrysia znowu wymiotowala.. i nie moze spac biedna przez ten zatkany nos.. bylismy na kolacyjce, mowilam ze zadnej niespodzianki nie bedzie. mi taki karmelek wyszedl jak na bardzo jasnych blond wlosach zrobilam cienkie jak nitki pasemka takim blondem welli chyyba, czerwone pudelko, zobacze kolor w sklepie i wam napisze. cydowne byly! aha, dziekuje za wszystkie zyczonka!! ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

ale...długie,krótkie,poma lowane,nie pomalowane, sztuczne,naturalne, french a może czerwone, a może czarne...itp.itd.

) Beyonce...