American Girls po raz...IX - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-21, 23:18   #601
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
mam pytanie...waszym zdaniem idealna AG jakie powinna mieć paznokcie ?
tzn. domyślam się że zadbane ale...długie,krótkie,poma lowane,nie pomalowane, sztuczne,naturalne, french a może czerwone, a może czarne...itp.itd.

z góry dziękuję za odpowiedzi.
ja mam prawie zawsze czerwone
beyonce bardzo cz esto wklejałam we wcześniejszych watkach ale nie było odzewu
a co Be tu ma piękne loki brwi usta nosek -miodzio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z4634117X.jpg (32,2 KB, 82 załadowań)

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-21 o 23:22
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 23:22   #602
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Ale Czekolada zafundowałas piękną dostawę zdjęc Beyonce ja powrzucam coś jutro, bo Beyonce jest moją idolka i mam kupę zdjęc na kompie
ja przez czekolade dzisiaj cały dzień słucham ( i oglądam ) Beyonce...
lil coco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 23:27   #603
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
haha no to jest nas dwie co masz dobrego do %picia% ??
Ja się uraczyłam browarem...

ale mam doła...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 23:32   #604
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
ja mam prawie zawsze czerwone
ja podobnie ; )
ale to głównie dlatego, że lubię się ubierać w czerń i mieć mocniejsze akcenty w postaci dodatków ... no i kolorku paznokci ; )

Dziewczyny, czy Wy też tak macie?
Z jednej strony nie uważam się za osobę nieatrakcyjną/brzydką/zaniedbaną etc, wśród znajomych, kumpli, obcych kolesi - czuję się atrakcyjnie, oni również dają mi powody do tego, by się tak czuć.
ale ...

gdy jestem z NIM - osobą na której mi bardzo zależy [ale z którą nie jestem jeszcze w związku] - sprawa od razu się zmienia. Robię się bardziej spięta wewnętrznie, uważam się za osobę beznadziejną zarówno pod względem wyglądu [co podkreśliłam wyżej - że nie mam ku temu właściwie powodów], jak i charakteru [uważam z kolei, że pewnie woli imprezowe, rozgadane panienki, a przy nim jak już napisałam - czuję się spięta i przez to bardziej nieśmiała].
on nigdy nie dawał mi ku temu powodów, a wręcz mi daje do zrozumienia, że mu się podobam.
a mimo to ja [nie wiem dlaczego, nie mam ku temu powodów] od razu uważam, że gdy pozna inną, to ona wyda mu się na pewno ładniejsza/ciekawsza itepe, i wtedy po prostu ja zostanę jedynie miłą koleżanką, z którą od czasu do czasu fajnie się spotkać.

nie umiem tego przezwyciężyć i boję się, że przez takie zachowanie nic z tego nie będzie - bo nie będę potrafiła sie otworzyć mimo że wiem, że on nie jest obojętny wobec mnie
Stary 2009-02-21, 23:35   #605
Zuziunia
BAN stały

Idę spać...życie jest bez sensu..
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-21, 23:55   #606
Agula 88
Zakorzenienie

foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 07_beyonce_10.jpg (61,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9685558.jpg (32,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beyonce-12.jpg (25,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beyonce-40-40-club-568-2.jpg (54,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beyonce_knowles.jpg (15,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Beyonce_Knowles_119.jpg (26,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2009-02-21, 23:57   #607
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Idę spać...życie jest bez sensu..
zgadzam sie toba w 100 %

foto i pośladki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kimkardashianfrance2.jpg (44,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1225109393.jpg (29,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kim_kardashian-180508-5.jpg (56,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg christina_milian_universal_studios.jpg (18,5 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BeyonceKno_Grani_376028_600.jpg (36,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miss_reef_contest_2.jpg (19,1 KB, 58 załadowań)
Stary 2009-02-22, 00:03   #608
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
ehh ja bym chciala nawet takiego mialabym sie po co ladnie ubrac i pomalowac..

a zreszta co to za tekst poza zasiegiem?? poza zasiegiem to jest Brad Pitt. Troche wiecej pewnosci siebie!! Zrob sie na bostwo i uderzaj, no chyba ze ma zone i dzieci bo wtedy sprawa sie troche komplikuje...
Nic mi nie wiadomo o tym żeby miał żone i dzieci, raczej na pewno jest kawalerem. Dziewczyny prawdopodobnie też nie ma. Problem w tym, że ja go nie widuje
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:04   #609
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja podobnie ; )
ale to głównie dlatego, że lubię się ubierać w czerń i mieć mocniejsze akcenty w postaci dodatków ... no i kolorku paznokci ; )

Z jednej strony nie uważam się za osobę nieatrakcyjną/brzydką/zaniedbaną etc, wśród znajomych, kumpli, obcych kolesi - czuję się atrakcyjnie, oni również dają mi powody do tego, by się tak czuć.
ale ...

gdy jestem z NIM - osobą na której mi bardzo zależy [ale z którą nie jestem jeszcze w związku] - sprawa od razu się zmienia. Robię się bardziej spięta wewnętrznie, uważam się za osobę beznadziejną zarówno pod względem wyglądu [co podkreśliłam wyżej - że nie mam ku temu właściwie powodów], jak i charakteru [uważam z kolei, że pewnie woli imprezowe, rozgadane panienki, a przy nim jak już napisałam - czuję się spięta i przez to bardziej nieśmiała].
on nigdy nie dawał mi ku temu powodów, a wręcz mi daje do zrozumienia, że mu się podobam.
a mimo to ja [nie wiem dlaczego, nie mam ku temu powodów] od razu uważam, że gdy pozna inną, to ona wyda mu się na pewno ładniejsza/ciekawsza itepe, i wtedy po prostu ja zostanę jedynie miłą koleżanką, z którą od czasu do czasu fajnie się spotkać.

nie umiem tego przezwyciężyć i boję się, że przez takie zachowanie nic z tego nie będzie - bo nie będę potrafiła sie otworzyć mimo że wiem, że on nie jest obojętny wobec mnie
a wiesz dlaczego? Bo Ci na nim zalezy...

proponuje szczera rozmowe
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:04   #610
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja podobnie ; )

ale ...

u mnie też tak na początku było...no ale to chyba normalne ( przynajmniej na początku) .. krępujemy się
grunt to uśmiech na twarzy

robie tamilee webb..zaraz serducho mi wyskoczy ale jeszcze drugą serie musze
Stary 2009-02-22, 00:06   #611
Agula 88
Zakorzenienie

ale ona tu jest duza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kim_kardashian.jpg (30,5 KB, 130 załadowań)
Stary 2009-02-22, 00:08   #612
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
u mnie też tak na początku było...no ale to chyba normalne ( przynajmniej na początku) .. krępujemy się
grunt to uśmiech na twarzy

robie tamilee webb..zaraz serducho mi wyskoczy ale jeszcze drugą serie musze
nie wysilaj sie tak jak czesto cwiczysz?kurcze ja 8 min pierwszej serii pocwicze i juz padam

Cytat:
ale ona tu jest duza

aż przesadnie na tym zdjeciu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:13   #613
lil coco
BAN stały

domi - ostatnio miałam przerwe z racji braku czasu chciałabym codziennie te 2 serie ale podobno nie można :conf used: vadi pomóż specjalistko chce jak najszybszych efektów... szybciej będą przy codziennym ćwiczeniu..czy co dwa dni ?

ja na początku odpadłam po 5minteraz zrobie całą serie, ale jeszcze się męcze
Stary 2009-02-22, 00:14   #614
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Nic mi nie wiadomo o tym żeby miał żone i dzieci, raczej na pewno jest kawalerem. Dziewczyny prawdopodobnie też nie ma. Problem w tym, że ja go nie widuje

aha, no to polowa problemu z glowy skoro jest wolny. Ale gdzies go musialas zobaczyc, to jest szansa ze pojawi sie tam znow wiec powinnas tam w miare mozliwosci czesciej bywac Nie znasz jakichs jego znajomych, albo kogos kto by go znal? Musisz dobrze pomyslec i napewno znajdziesz jakas droge dostepu do niego
Stary 2009-02-22, 00:15   #615
madziamic
Wtajemniczenie

Dobranoc Kolorowych snów Wam życzę

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:16   #616
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
domi - ostatnio miałam przerwe z racji braku czasu chciałabym codziennie te 2 serie ale podobno nie można :conf used: vadi pomóż specjalistko chce jak najszybszych efektów... szybciej będą przy codziennym ćwiczeniu..czy co dwa dni ?

ja na początku odpadłam po 5minteraz zrobie całą serie, ale jeszcze się męcze

Ja mam w planie ostro się zmobilizować i ćwiczyć przynajmniej 3 razy w tygodniu chociaż te pierwszą serię i zacząć chodzić na basen, bo stwierdziłam ze sie garbie podczas przymiarki dziś, a tak nie może być

lil kiedy wstawisz zdjecia z wyjazdu ostatniego?pooglądałabym sobie Twoją ładną buzie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:22   #617
DsC
Zakorzenienie

cześć dziewczyny ..
mam nadzieję, że będziecie w stanie mi pomóc.. bo tak przeglądam często ten wasz wątek i zainteresował mnie kolor włosów beyonce i tej drugiej dziewczyny
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235257059 i
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235253522 - tej po prawej... znacie może farby, które dają taki ładny kolorek? bo szukam od jakiegoś czasu ładnego brązu, ale żaden mi się nie podoba, albo nie mogę trafić ..
Stary 2009-02-22, 00:26   #618
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
aha, no to polowa problemu z glowy skoro jest wolny. Ale gdzies go musialas zobaczyc, to jest szansa ze pojawi sie tam znow wiec powinnas tam w miare mozliwosci czesciej bywac Nie znasz jakichs jego znajomych, albo kogos kto by go znal? Musisz dobrze pomyslec i napewno znajdziesz jakas droge dostepu do niego
Prawdopodobnie jest wolny. Bywam dość często tam gdzie go widziałam a co do wspólnych znajomych to no można powiedzieć że jest jeden taki daleki ale z nim też nie jest taka znowu łatwa sprawa

Możecie mówić, że mi rozum odebrało ale mam zapisane takie jego ładne zdjęcie na kompie i czesto je oglądam.

---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny ..
mam nadzieję, że będziecie w stanie mi pomóc.. bo tak przeglądam często ten wasz wątek i zainteresował mnie kolor włosów beyonce i tej drugiej dziewczyny
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235257059 i
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235253522 - tej po prawej... znacie może farby, które dają taki ładny kolorek? bo szukam od jakiegoś czasu ładnego brązu, ale żaden mi się nie podoba, albo nie mogę trafić ..
Beyonce ma taki karmelkowy blond ale nie wiem jaka farba możnaby ten kolor uzyskać bo też mi się bardzo podoba. Z wellatonu jest karmelkowa czekolada ale ja tego nie próbowałam. Natomiast na drugim zdjęciu to jest taki jasny brązik w popielatym odcieniu chociaż pewna nie jestem.
Stary 2009-02-22, 00:31   #619
DsC
Zakorzenienie

farbowałam karmelowym brązem i niestety nie wyszły takie .. a naturalny kolor włosów mam braz..tylko, że ciemniejszy ..

najpierw robiłam pasemka, a później zafarbowałam na karmelowy brąz całą długość i wyszło coś takiego http://img132.imageshack.us/my.php?i...mgp1446oy8.jpg , ale niestety nie na całej długości włosów ..

Edytowane przez DsC
Czas edycji: 2009-02-22 o 00:35
DsC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:34   #620
Miśka84
BAN stały

Cytat:
czyli tez miałaś 21 lat ale pewnie Tz odnowi zaręczyny
Tylko, że ja nie z "tych" i nie chce ślubu wcale Choć nie wykluczam, ze po 10 latach i 4 dzieci zmienie zdanie
Tak, tylko łasa na pierscionek byłam, wiec sie zaręczyliśmy po roku bycia razem, ale tak tylko i wyłacznie dla siebie
Nie powiem, taki z prawdziwym diamentem tez bym przygarnęła aby być "wiecznie zareczoną" hehe

Klatka - ja takie zabiegi to mam pon-pt, wysmarowana od buzi do stóp, za to w weekend tylko jestem piękna hehe

Vadi - ja często wygladam jak żul

Ogladałyście moze polski film "boisko bezdomnych"? Dobry własnie obejrzałam, taki zżulony
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 00:39   #621
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Prawdopodobnie jest wolny. Bywam dość często tam gdzie go widziałam a co do wspólnych znajomych to no można powiedzieć że jest jeden taki daleki ale z nim też nie jest taka znowu łatwa sprawa

Możecie mówić, że mi rozum odebrało ale mam zapisane takie jego ładne zdjęcie na kompie i czesto je oglądam.
nie odebralo to chyba normalne poprostu Ci podoba jedne sobie beckhama na kompie ogladaja a Ty jego, mam nadzieje ze go znajdziesz!
Stary 2009-02-22, 00:39   #622
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
najpierw robiłam pasemka, a później zafarbowałam na karmelowy brąz całą długość i wyszło coś takiego http://img132.imageshack.us/my.php?i...mgp1446oy8.jpg , ale niestety nie na całej długości włosów ..
Mnie się podoba
Stary 2009-02-22, 00:42   #623
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się podoba
dziękuję, tylko, że zaczynają się odrosty ... co mnie bardzo denerwuje i .. nie wiem co dalej
jakby któraś z was znała dobrą farbę z takim kolorkiem jak na wcześniejszych zdjęciach, to będę bardzo wdzięczna ..
Stary 2009-02-22, 00:45   #624
LilyHoney
Zadomowienie

Ja też jestem zainteresowana kolorem Beyonce

No dobra już pora na mnie. Jeszcze zerkne na zdjęcie biore misia i ide spać.

Stary 2009-02-22, 00:45   #625
Miśka84
BAN stały

Cytat:
a wiesz dlaczego? Bo Ci na nim zalezy...

proponuje szczera rozmowe
Dokładnie
No i może za bardzo go gloryfikujesz, a to zwykły facet, a nie chodzący ideał

Zuzia - zycie ma sens, a jakiś w kazdym razie miec musi Wazne by łapać ładne chwile i kolekcjonować je

A co do paznokci - to moim zdaniem po prostu zadbane, ja mam żelki, czasem kolorowe, czasem french, ale naturalne french/zadbane/czerwone też są ładne
Stary 2009-02-22, 00:49   #626
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też jestem zainteresowana kolorem Beyonce

No dobra już pora na mnie. Jeszcze zerkne na zdjęcie biore misia i ide spać.

chyba jest nas sporo. ja usilnie walcze o taki kolor ale nigdy nie wychodzi :P
Stary 2009-02-22, 00:54   #627
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lainathiel Pokaż wiadomość
chyba jest nas sporo. ja usilnie walcze o taki kolor ale nigdy nie wychodzi :P
Ja kiedys farbowałm włosy brązami i zawsze wychodziły baaardzo ciemne, może lepiej pofabowac ciemnym blondem, by wyszedł taki karmelek?
No i Beyonce ma balejaż,,,
Stary 2009-02-22, 00:56   #628
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Ja kiedys farbowałm włosy brązami i zawsze wychodziły baaardzo ciemne, może lepiej pofabowac ciemnym blondem, by wyszedł taki karmelek?
No i Beyonce ma balejaż,,,
Dla mnie nawet ciemny blond wychodzil prawie czarno... Swój obecny kolor jestem w stanie zaakceptować ale ten Beyonce ( choć raczej jednolity niż z balejażem) baardzo by mnie cieszył
Stary 2009-02-22, 01:02   #629
lil coco
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

lil kiedy wstawisz zdjecia z wyjazdu ostatniego?
hmm..zdjęć jako tako nie ma. tzn są ale mało,z 10 z daleka... zresztą tż ma je na kompie, musze od niego wyciągnąć bo dziad jeden cały czas zapomina mi zgrać

spać mi się odechciało po tych ćwiczeniach....
Stary 2009-02-22, 01:08   #630
Czekolada83
BAN stały

halo halo
Gabrysia znowu wymiotowala.. i nie moze spac biedna przez ten zatkany nos..

bylismy na kolacyjce, mowilam ze zadnej niespodzianki nie bedzie.

mi taki karmelek wyszedl jak na bardzo jasnych blond wlosach zrobilam cienkie jak nitki pasemka takim blondem welli chyyba, czerwone pudelko, zobacze kolor w sklepie i wam napisze. cydowne byly!

aha, dziekuje za wszystkie zyczonka!!
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości