|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
ale napisałyście dużo! oooooooooooooooo
![]() ![]() ![]() ![]() zaraz będę czytać. a w ogóle to zapraszam Was dziś na szarlotkę [jest przepyszna!], lody i gofry. aaaaaaaa! :P
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
A ja wita dziewuszki. Właśnie wczoraj miałam studniówke ( z You Can dancee )
świetnie się bawiłam. Wróciłam o 6 a wstałam już o 10. W sumie mogłabym jeszcze raz na taką zabawe pójść.... Aaaa moje nóżki !!Pozdrawiaam
|
|
#3363 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
zdrowiej
Cytat:
wspominam miło całkiem ![]() Cytat:
no proszę, czyli jednak jest jakiś wybawca dlatego typu siniaków (mam nadzieję ze nie będę w najbliższym czasie potrzebowała ale może się ta informacja przydać )Cytat:
widzę ze masz podobny gust do mojej kumpeli, jej się też takie kolorowa wariactwa podobają ![]() Cytat:
ja chcę morze ![]() Cytat:
przydało mi się to bardzo Cytat:
aż mi głupio czasami jak wspominam jaką byłam zbuntowaną nastolatką ^^ i mama to dzielnie znosiła i nigdy mi złego słowa nie powiedziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do reszty pytań to odpowiedz znajdziesz w wątku Nasze Codzienne Jadłospisy i w wątkach podwieszonych na dietetyce Cytat:
ja tez już mam wybrany, ale na razie kasy nie mam, bo do tego Mediolanu jadę już za miesiąc i przydałoby się trochę zaoszczędzić, zwłaszcza e Euro takie drogie teraz ![]() Cytat:
Cytat:
to tylko Jabłuszko tak potrafi ![]() już się martwiłam co z Tobą mam nadzieję ze problemy się rozwiązą szybko Cytat:
![]() Cytat:
a na czym polegała ta studniówka w YCD? ![]() Na początek chwalę się: zdałam grekę ) a ja nawet nie 3 ale 3,5 dostałam (wiem ze to nie wygląda jakoś wybitnie, ale w porównaniu do innych jet to osiągniecie ) Tak wiec jestem oficjalnie na 10 semestrze (a na pierwszym roku będąc myślałam ze to nigdy nie nastąpi ) W ogóle wczoraj wieczór udany, mój TŻ jest wyjątkowo kochany Dziś planuję nie wychodzić nigdzie (chociaż pogoda zachęca do spacerku, ale podejrzewam ze tylko zza okna bo jet chyba z minus 5 stopni ) i posiedzieć z rodzinką, a do Kato wracam jutro ![]() miłej niedzieli Kochane |
||||||||||||||
|
|
|
#3364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaaaaaaa! gratuluję, gratuluję! ale to było jasne przecież! iiiiiii! ale fajnie
|
|
#3365 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wpadam Cytat:
Cytat:
a co! ladnie dzis to szkoda w domu sie kisic. A jak pogoda sie zepsuje zanim gdzies dojedziemy-jak to w szkocji- to planuje isc na silownie. Wogole to zlozylam sobie obietnice ze 2 razy w tyg pojde,raz na weekend i raz w tyg. Prosze was pilnujcie mnie..I krzyczcie jak mi sie nie chce sciskam was mocno i do wieczorka
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc i Czołem
![]() miałam pisac do Was o 4 jak wróciłam ale ordrazu poszłam spac ![]() Było cudowie!! wytanczylam sie ![]() taniec byl z rozami,co mnie zdziwilo bo u nas bylo bez.Pani kamerzystka sie krecila non stop kolo nas,powiedziala do mnie ze jestem bardzo ladna dziewczyna ![]() w ogole to zapomnialam sie dobrze uczesac bo wszystko w takim pospiechu ale co tam,wazne ze impeza byla w decheoczywiscie czysta to tam sie lala strumieniami, ja tam wypilam tylko dwa drinki z cola w ogole jedzenie bylo jak na weselu,pare cieplych dan, ja zjadalam salatki a TZ moje porcje smiali sie z niego ze je za siebie i za swojego tasiemca,hehe.I skusilam sie na lody podane w ananasie najpierw byly baciary,oitem house i electroKolega Tz z klasy mnie podrywal tanczylam z nim dwa wolne kawalki,ciagle na mnie patrzyl i puszczal buzki,oczka chcial sie ze mna na piwo umowic. Chcial mnie poderwac tekstem " Hey hi helloł a gdzie taka ladna dziewczyna sie uchowala?":lol2:nie zdazylam sobie zrobic zdjecia z TZ przed wyjsciem bo tak mniepoganial,tia , no ale coz ![]() dziewczyny tez nie bly takie zle,mile i w ogole sie z nimi fajnie gadalo. Moja uwage zwrocila taka jedna dziewczyna, tak przerazliwie chude,Boze ramiona miala jak zapalki, twarz zapadnieta... ![]() wstalam o 12 ![]() dzis moze pojde na dancing jak kolega bedzie jechal
|
#3367 |
|
Rozeznanie
|
Orzeszku no widzisz a tak sie martwiłaś, kamerzystka miała rację, oczywiście teraz czekam na zdj bo az mnie ciekawość zzera
![]() Ewuś gratulację, wiedziałam ze zdasz Basiulka świetnie ze studniowka sie udała!Zaintrygowałas mnie tym You can dance? ![]() Cher mnnniam jakie pysznosci! Agness ooo to super ze juz wszystko jest na dobrej drodze u Ciebie Agolek dobra my Cię tu przypilnujemy a tak się niesmiało zapytam: jak tam stoja plany z dzidziusiem?![]() Ja byłam w kosciele, teraz ide posiedziec z mama w kuchni ![]() miłego dnia kruszynki
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
iiiiiiii! orzeszku! no tak bo Ty przecież na studniówce wczoraj byłaś. cudownie, że dobrze się bawiłaś. a Pani kamerzystka miała rację, że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna!
świetnie, że towarzystwo dopisało. lody z ananasami też bym zjadła. mniaaaaaam! agolek też chętnie wybrałabym się na siłownię. ot tak po prostu. ale osiedlowa tylko od 18 r.ż., a inne to takie niepełne. wycieczki zazdroszczę. u mnie dziś cały dzień pada śnieg. po kostki śniegu. kurczaki, no! buziaki!
|
#3369 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie najbardziej się tego wciągania obawiam, dlatego się od gier z dala trzyma, bo już Wizaż mnie nadmiernie wciąga Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję że komplementy których się nasłuchałaś wpłyną dobrze na Twoją samoocenę ![]() |
|||||
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lody byly podane w wydrażonej połówce ananasa
|
|
#3371 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszczę Ci![]() Cytat:
i przede wszystki gratuluję zdanego egzaminuCytat:
pamiętam jak troszkę "marudziłaś" na KZ a teraz proszę bardzo-masz dowody, że śliczna z Ciebie dziewczyna![]() Ather witam Panią hmm znowu pojawiam się tutaj niespodziewanie, ale po raz kolejny nie mam się przed kim wygadać...tym razem nie chodzi jednak o sprawy, które wywołują u mnie radość, a wręcz przeciwnie. Mam totalnego doła, mega deprecha wszystko jest nie tak, wszystko się wali...wczoraj miałam bawić się na weselu z kolegą ale się rozchorował więc z moich planów nici, a przez to wesele przesunęłam termin wyjazdu w góry z Tatą byłam mega wściekła chociaż wiem, że ten kol przecież specjalnie się nie rozchorował...no, ale dziś okazało się, że nie mam na co być zła, ponieważ w góry też nie pojadę a miało być tak fajnie, miałam poprawic swoje relacje z ojcem...mam już dość tego wszystkiego...Większość z Was i tak nie wie co się dzieje w moim życiu, dlaczego tak mi na tym wyjeżdżie zależało, ale po prostu muszę to z siebie wyrzucic...od rana nie mogę sobie znaleźć miejsca, słowa matki na moj temat jakoś nie potrafią do mnie dotrzec...hmm "matki", tak matki ale tylko dlatego ją tak mogę nazywać ponieważ mnie urodziła, nic więcej nas nie łączy, no może poza wzajemną niechęcią do siebie....wiem, że to brzmi okropnie, ale niestety taka jest prawda, przez nią musiałam się wyprowadzić z domu mając 18 lat, przez nią moje relacje z ojcem zostały ograniczone do minimum, dopiero od ok msca coś się poprawiło...a dziś? dowiedziawszy się, że chce wyjechać TYLKO ze mną w góry, zrobiła mu mega awanturę i powiedziała coś w rodzaju "albo ona i jej fochy (czyli moje![]() ) albo normalne życie ze mną"..taaa...normalne życie z nią...to jest NIEREALNE ale ona widocznie uważa siebie za królową, panią świata...teraz już nie mam nawet najmniejszych wątpliwości, że moje kontakty z nią NIGDY się nie poprawią! NIGDY!!! i w sumie bardzo dobrze!!! przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale mam w sobie tyle negatywnej niestety energii, że zaraz coś napewno zniszczę...(heh...gdzie jest jakiś misiek? ![]() )
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
|
|
|
#3372 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale sie przebralam i mimo okresu (w sumie juz sie konczy) po polrocznej nieobecnosci poszlam na silownie.. Nie mousze wam mowic jak to jest jak sie wypadnie z rytmu i siedzi na sofie. .Jutro sie NIE-RUSZE , Po 25 min na biezni lalo sie ze mnie poprostu a serce myslalam,ze mi wyskoczy..Ale jakie teraz uczucie...![]() Orzeszek ciesze sie ze sie bawilas super ide na obiad, milego kochane znowu
|
|
#3373 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prawda jest taka, że gdyby nie Babcia, u której teraz mieszkam to chyba już dawno bym zwariowała, to Babcia wspierała mnie w wyjściu z ED i to ją powinnam nazywać "mamą" bo to ona poświęciła mi najwięcej uwagi...od niedawna moje kontakty z ojcem były odrobinę lepsze, ale jak widać nie na długo...ehh szkoda słów... dziękuję Ci Mercy za wsparcie i miłe słowa może jakoś dam radę...znowu
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jestem na R od niedawna i jeszcze jestem w tym wsztkim kompletnie zielona :
1. Czy na R moge przed sne pic pół szklanki mleka 1,5 %? 2. Czy tuńczyk wsw który jecie na R to jest taki z puszki czy kupujecie świezego i robicie sos ? 3. Czy aby napewno na R mozna jesc crunch ? bo ten co ja mam to ma w 100g - 350kcal !! :O |
|
|
|
#3376 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz tu częściej pisać, zastanawiałam się już co się z Tobą dzieje... ![]() Cytat:
Napisz cos wiecej o tej studniówce![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję, moje zaciskanie kciuków na coś się przydało ![]() Jestem z Ciebie dumna ![]() Cytat:
Mnie też trzeba zacząć pilnować bo ciężko mi nieraz zmobilizować się do ćwiczeń... A zmęczenie nie jest tu żadną wymówką bo przecie trochę ruchu tylko energii dodaje więc tym bardziej warto wziąć się w garść Cytat:
Cieszę się bardzo że jesteś taka zadowolona, widziałam zdjęcia na n-k , śliczne Nie dziwię się, że zbierałaś tyle komplementów A jak TŻ się zachowywał? ![]() Pojechałaś w końcu na dancing? Jeśli tak, baw się dobrze ![]() Cytat:
Przykro mi, że jesteś w takiej sytuacji... Niestety rodziny się nie wybiera choć trzeba się starać dostrzec w niej to co najlepsze...Myślę, że jeśli nie ma szans na poprawę Waszych relacji to musisz się postawić. W końcu jesteś dorosła i masz prawo decydować o sobie. I chyba dobrze żeby mama wiedziała, że nie pozwolisz sobą pomiatać i ustawiać sobie życia... A kiedy jest Ci źle to zawsze pisz ![]() Ściskam Cytat:
2. Z puszki. 3. Na R lepsze są płatki bez dodatku cukrów, które w crunchu są - zatem niekoniecznie. I po 4 i najważniejsze - to nie jest wątek o zadawania takich pytań bo to jedyny wątek nie dietetyczny ale plotkowy jak sama nazwa wskazuje. Zapraszam na Nasze Codzienne Jadłospisy i do Wyszukiwarki. ![]() A tutaj na plotyyyy ![]() Jestem piekielnie zmęczona choć w pracy byłam tylko 4 (aktywne, nie powiem) godziny. Z trudem zmobilizowałąm się do ćwiczen i teraz czuję się trochę lepiej, ale całe popołudnie i wczesny wieczór byłam flakiem. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej bo przecież jutro czeka mnie podbijanie naukowego świata czyli walka z licencjatem ![]() Najgorsze, że mój dzień zacznie się mega wcześnie bo już o 7.45 mam zajęcia we Wrzeszczu więc muszę wstać ok. 5.30 Póżniej planuję zahaczyć o biblio uniwersytecką i hytż do pisania ![]() Może to lepiej - wczesna pobudka=dłuższy dzień, pocieszam się... W ogóle to jakoś wydaje mi się, że za mało pracuję i powinnam więcej. Czyżby początki pracoholizmu? Nie, chyba u mnie to niemożliwe... ![]() Co więcej, mam dość swojego charakteru. Lenistwa, pesymizmu, braku motywacji do wielu rzeczy. bleeeeeee.... mam nadzieję, że to tylko dzień paszteta... ![]() Macie tutaj linki do moich wzorów. Wszystkie przedstawiają kwiat lotosu Moim faworytem jest pierwszy (ten na gorze bo dolny wzór jest na lędźwia), ale sprawa nie jest jeszcze przesądzona. Wszelkie sugestie i rady baaaardzo mile widziane ![]() http://www.tattootribes.com/multimed...nce-tattoo.jpg http://www.tattootribes.com/multimed...tus-tattoo.jpg http://www.tattootribes.com/multimed...tus-tattoo.jpg http://www.tattootribes.com/multimed...s-F-tattoo.jpg Miłej nocki kochane plotkary
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-02-22 o 23:57 |
||||||||
|
|
|
#3377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak coś zawsze wal smiało co Cie gryzie czy tu czy na pw..Kitka,ten wątek raczej nie jest dobrym miejscem do zadawania tego rodzaju pytan. Ale skoro juz napisałaś, to postaram się odpowiedzieć ![]() 1: mleko wypijaj wczesniej, na redukcji jemy czystobiałkowa kolację. 2: hhmm ja jadałam takiego z puszki ale to raczej przez lenistwo i brak umiejętności kulinarnych: ![]() 3:Hmmm ja jadłam na sniadanie, czasem-w nadmiarze Ci nie zaszkodzi, tak myślę (choćiaz moze lepiej posłuchaj madamme )Jak będziesz miałą jakies pytania to zadawaj na innych wątkach np:Nasze codzienne jadłospisy ok? Tu mozesz poplotkować![]() Ja idę spać Dobranoc kochane!![]() edit: zauwazyłam ze madamme coś naskrobała Jabłuszko strasznie mi się podobaja te wzory-włąsnie o czymś takim myślałam tez dla siebie!A co do tego dnia paszteta-Jabłuszko moje kochane kazdy tak ma, grunt to się nie dac, a Ty to juz napewno leniem nie jestes!
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-22 o 23:59 |
|
|
|
|
#3378 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Już rozumiem żony lekarzy, które są zazdrosne o pacjentki . Cóż, teraz pozostaje Ci tylko się śmiać z tego . Moja koleżanka i tak miała gorzej chyba, miała robioną endoskopię przy sporej grupce studentów... A że miała głupiego, zgodziła się na te praktyki^^.Zaczynam Ci bardzo zazdrościć tego morza! Gdybym miała się wynieść z Krakowa, to chyba tylko nad morze właśnie. Moje miasto też fajne, o ile się nie mieszka na osiedlu. Współczuję tylko jazdy po molo^^, ale fajnie poczuć wakacje w lutym. Cytat:
Cytat:
Cytat:
), i na filmie będziesz, Piękna Dziewczyno. A z tym zdjęciem to strata tż-ta, w końcu to jego studniówka, a Ty masz mnóstwo ślicznych zdjęć . Dobra, nie będę już o nim pisać, bo... wiesz dobrze co^^. Jedziesz na ten eee dancing ? Fajnie mieć siłę po tylko godzinach tańca.Cytat:
? A z tym wyjazdem to przyznaję, fatalnie, ale skoro zaczęłaś podbudowywać tę relację, to nic straconego, koniecznie dopilnuj późniejszego wyjazdu. Na pewno ten miesiąc nie poszedł na marne i będziesz już tylko zbliżać się do ojca. Echh co do matki - ważne, że masz osobę, która Cię wspiera, dba o Ciebie, na którą możesz liczyć. Co z tego, że to nie ona Cię urodziła? Liczy się dawana miłość. Musisz mieć niesamowitą babcię . Skoncentruj się na budowaniu relacji z tatą i na oderwaniu od tego bałaganu. Jesteś bardzo silna . Może idź (nie teraz^^) na spacer (skoro nie możesz znaleźć miejsca), albo odwiedź tego kolegę . I spróbuj nie myśleś o rodzicielce. Życzę Ci uśmiechu na twarzy i słonka , no i opanowania przedmaturalnego stresu, z którym również się zmagam codziennie.A ja z dnia na dzień jestem bardziej chora. Już wiem, że nie masz szans wykonania wszystkiego do szkoły przez ferie. Bywa i tak. Nie mam czasu pisać, rodzice wysyłają mnie do mojego pokoju (na szczęście nie ma tam komputera, bo byłoby kiepsko dla mnie ). Może zacznę planować mniej lub bardziej realnie wakacje... Chociaż to staje się irytujące, wiecznie tylko marzę i marzę. Chyba jestem nieźle zdesperowana, co noc śni mi się jakiś facet Pozdrawiam Was, słoneczka |
|||||
|
|
|
#3379 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby Cię jutro mięśnie za bardzo nie bolały ![]() Cytat:
niestety rodziny się nie wybiera... najważniejsze że masz osobę na której możesz polegać i ze już niedługo będziesz mogła się usamodzielnić i odciąć od rodziny która nie jest dla Ciebie rodziną... trzymaj się Cytat:
myślę że Wasze kciuki miały w tym duży udział ![]() Cytat:
Cytat:
nie odpuszczamy, od jutra tworzymy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie wieczór rodzinkowy telewizyjno-drinkowy a jutro muszę się przedrzeć przez śniegi (ciągle pada ) i transportować do Kato po drodze zaliczając obcięcie grzywki u fryzjera, bo juz nic nie wiedzę ![]() Jakaś niewyspana jestem wiec chyba wyjątkowo wcześnie pójdę spać ^^ edit: Ejli - dziękuję iii tam zdolna, to z rozpędu tak to 5 lat przeleciało :P a do Mediolanu jadę zwiedzać Mediolan i imprezować z przyjaciółkami ![]() dobranoc Laseczki Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-23 o 00:14 |
|||||||||
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia - się staram, ale i tak nie wiem o co kaman czasami
// co do tatuażu hmm może nie ale jak schudnę kolejne 10 kg na pewno zrobię drugiego ![]() Mercy - ja się po prostu tu źle czuję czasami bo wy się lepiej znacie ![]() jabłuszko - mam teraz na prawej lędźwi więc drugi byłby na lewej - coś tematycznie też japoński klimat może ryba koi, może samuraj nie wiem jeszcze ![]() jabłuszko - mi się ten podoba http://www.tattootribes.com/multimed...tus-tattoo.jpg ale jak na lędźwie to 1 wygrywa
|
#3381 |
|
Raczkowanie
|
kika171 - bez względu na wszystko zawsze możesz tu przyjść i się wygadać.
madame - dzień paszteta [btw. cudowna nazwa! ![]() ] każdemu się zdarza. pierwszy wzór całkiem, całkiem. chociaż drugi też jest świetny! tatantulku dobranoc! ejli - szarlotka oczywiście, że pieczona! jest przeeeeeeeeeeepyszna! ![]() wpadaj wpadaj!wracaj szybko do zdrowia. faceci w snach? ![]() ![]() ewuuuś! - narobiłaś mi ochoty na jakiegoś drinka. noooooo! ja o 9 muszę wstać, a przed 10 lecieć gdzieś tam gdzieś, a z tego co widzę za oknem robi się taaaaaaaaka chlapa. :rolleye s:malinka - opowiadaj co u Ciebie! ja też tu się niedawno pojawiłam, ale Dziewczyny tu są tak przesympatyczne i otwarte, że dla każdego znajdą tu miejsce! naprawdę dobry wieczór! teoretycznie powinnam już spać. zaraz wrzucam się pod prysznic, poczytam i spać. ostatni tydzień ferii. mam nadzieję na wzięcie się za naukę <teoretycznie takie są plany>zjadłam dziś tyle, że czuję się jak mały słonik ale trudno. jak minął Wam weekend? buziaaaaaaki Dziewczyny!
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia robaczki
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry w locie i milego jeszcze szybciej bo pozno
do potem
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teoretycznie jak pójdziesz do studia z tym wzorem, tatuażysta będzie chciał trochę pozmieniać, z reguły zawsze proponują przekształcenia albo własne wzory oparte o pokazaną podstawę. Np. mój tatuażysta u którego robiłam tatuaże i wszystkie kolczyki - nie zrobił mi jeszcze nigdy kropka w kropke takiego jak mu przyniosłam, zawsze razem zmienialiśmy różne elementy i wychodziło coś nowego, trochę mniej lub bardziej oddalone od pierwowzoru, ale zawsze byłam szalenie zadowolona bo nie zrobił też niczego, czego bym nie chciała. I była pewność, że tylko ja mam taki i nikt inny ![]() Mm... już prawie zdrowa TŻ mnie wyleczył w weekend ^^ Jakoś udało mi się go przetrzymać od soboty do niedzieli wieczór Miłego dnia Gwiazdeczki |
|
|
|
|
#3385 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę zarz wyjść z domu a tak mi się nie chce że szok zwłaszcza ze mam 20 minut na przystanek (to jest kolejny powód dla którego muszę mieszkać w Kato a nie tu, jak można mieć 20 minut na przystanek ) a pogoda nie zachęca do spacerów więc tym bardziej mi się nie chce ![]() No ale mus to mus, angielski dziś mam wiec muszę wracać ![]() miłego dnia Kochane |
|||||
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
cher: Mam identyczne plany jak Ty do nauki w ten ostatni tydzień może sie uda... Zreszta chciałabym najbardziej fizykę i chemię nadrobić bo egzamin już w kwietniu a ja jak będę miała umiejętności na tym poziomie co obecnie to napiszę na 30pkt znowu. I z chęcią wpadnę do Ciebie na lody Tarantulek : Zawsze chciałam zjeść ciasto snickers agolek : Serniczek W playstation też grałam kiedyś namiętnie. I znam ten ból z placem ![]() Orzeszek : Mówiłam ,że bedzie dobrze? Wyglądałaś cudnie kika171: Ewuś: Też miałam wczoraj drinkowy dzień ^^ Taak nawet ja :P z rodzicami także małe zło :P Gratuluje greki ! iza_wiosennA: daj znać jak Ci ciasto drożdżowe poszło Jak nigdy nie spróbujesz go zrobić to z pewnością nie będziesz umiała je robić Ja robiłam w sobotę drozdzowki i mi wyszły. Wcale nie są trudne.Bbasiulka : Fajnie że się dobrze bawiłaś ![]() jabłuszko : Ajć śliczny ten 1 tatuaż jest ! ![]() Spaza: ![]() Oj nie pisałam wczoraj i chyba przedwczoraj bo szukałam do tego konkursu materiałow. I powiem Wam ze mialyscie racje. W kit tego jest ![]() Dziś jeszcze ide po 1 książke i zabiore sie za pisanie. Jutro próba Aktorska^^ mam być jakąś satanistką Pewnie śmiechu przy tym bedzie. Acha...I na 18 byłam ! Najwazniejszego bym zapomniała ; Wybawiłam sie ze hoho wszak trzeba z ostatkow korzystać. I jeszcze pojechałam z takim fajnym kolegą...powiedział ze mu sie strasznie podobam i mnie strasznie lubi i wogole taki kochany jest![]() Cóz...moze bedzie fajnie ^^ Ale glupty piszę.. Miłego dnia
|
|
|
|
#3387 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() Ather gdzie we Wro robisz tatuaze?
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
cher - ja nie umiem się tak odtworzyć po prostu, mimo że długo już tu siedzę, ale najczęściej czytam nie odpowiadam i po prostu nie piszę... jak się otwieram to tylko tak z ogólnymi sprawami. wiem, że dziewczyny są sympatyczne i otwarte ale ja jestem zamknięta i wredna
![]() nefre - wzajemnie ![]() agolku - do potemAther - to samo ja miałam dlatego jak robiłam swój to przyniosłam jaskółkę i kwiaty a on skomponował i dobrał kolory bo było inne jakbym ja miała dobrać kolory to by było to lekko cepeliowate Ewusia - tzn. nie liczę wcześniejszych 16 kg, bo tak to by było tylko 4 kg, liczę od tej wagi co mam ostatnio, więc całe 10 kg przede mną ![]() Ewusia - zapraszam do Kielc
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
Helo
![]() Baby14- ja tez nie umiem tego piec,na szczęscie mama umie:P ale pyszne jest Zaintrygowałas mnie ta próba aktorską? Gdzie ta próba?Wzieli Cie do filmu?![]() Ather-fajnie mieć swojego osobistego lekarza:P Agolek dzis jak burza hehe, do potem ![]() Ejli wracaj do zdrowia prędziutko Ja tez mam tak ze tylko marze i marzę hihi:PEwuś ale Ci zazdroszczę tego wyjazdu do Mediolanu ![]() Ja wstałam niedawno, zjadłam sniadanie i nic narazie pożytecznego nie robię ale mam zamiar to zmienic w najblizszych godzinach ![]() Miłego dnia
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-02-23 o 12:20 |
|
|
|
#3390 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do wczesnego wstawania to ja każdego dnia wstaję o 5.30 Ty też dasz radę czasami 4 godziny intensywnej pracy dają nam bardziej w kość niż 9h w miarę "spokojnych", ale chyba nawet lepiej jest być bardziej aktywnym, ja np wolę kiedy coś się dzieje, a nie kiedy moja praca polega na bezsensownym siedzeniu...no, ale to jeszcze w dużej mierze zeleży oczywiście od rodzaju pracy życzę zatem miłego pisania i przyjemnego dnia ![]() Cytat:
Tobie także Pajączku dziękuję i życzę miłego dnia ![]() btw to muszę troszkę przejrzeć plotkowy bo nie wiem nawet jak zakończył się Twój dylemat w sprawie studiów a wiem, że takowy miałaś
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

świetnie się bawiłam. Wróciłam o 6 a wstałam już o 10. W sumie mogłabym jeszcze raz na taką zabawe pójść.... Aaaa moje nóżki !!

wspominam miło całkiem 
(mam nadzieję ze nie będę w najbliższym czasie potrzebowała ale może się ta informacja przydać )
mam nadzieję ze problemy się rozwiązą szybko
) a ja nawet nie 3 ale 3,5 dostałam (wiem ze to nie wygląda jakoś wybitnie, ale w porównaniu do innych jet to osiągniecie 

i przede wszystki gratuluję zdanego egzaminu
) albo normalne życie ze mną"..taaa...normalne życie z nią...to jest NIEREALNE ale ona widocznie uważa siebie za królową, panią świata...teraz już nie mam nawet najmniejszych wątpliwości, że moje kontakty z nią NIGDY się nie poprawią! NIGDY!!! i w sumie bardzo dobrze!!!