|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
powinnam bardzo, bardzo lubię
![]() tylko szkoda, że tak mało opisów dajesz ![]() _ już niedługo będzie Wielkanoc i znowu będą jaja. Takie coś. Z takim czymś. - A to dopiero - Lew zakochał się w jagnięciu. - Biedne, głupie jagnię. - Chory na umysle lew masochista. nazwij to snem. niezdyscyplinowana. wszystko czym nie jestem. kurtyna opadła i pękło szkło. nie chcę odpowiedzi, wolę się czasem zastanawiać. zamknij oczy, otwórz umysł. Edytowane przez Wyrafinowana Czas edycji: 2009-02-22 o 15:05 |
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
Nadciąga wiatr, który zamiecie twoją dume Daj nadzieje. Moje rzęsy nie latają na twój widok. Ja w tej grze rozdaje karty. Kochaj nie za wszystko tylko pomimo wszystko. Na zawsze i na wieczność kochanie. Nie znam granic. Odrzuć świat złudzeń. Życie to nie iluzja.
|
#3663 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mam ogromną prośbe
potrzebuję jakiegoś fajnego, takiego prowokującego opisu xD moze byc po polsku ale wolalabym po angielsku ![]() .... I znów wymyślam kolejne 100 powodów, aby Cię nie kochać. Uczę się żyć bez Ciebie. A Twój pocałunek nadal płonie na mych ustach. Zostawił mnie. Ot tak. Zwyczajnie. Jak się zostawia płaszcz lub kapelusz w szatni. |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę sie przyzwyczaić do pewnych spraw.
nad głowami rosną chmury. Mucha w szklance lemoniady. Blondynka w wiśniowej sukni. ciekawe o czym myślisz w tym momencie, ja właśnie żuję gumę dla dzieci, przystawiam do szyby nos. orgia fantazji. składam się z części niespójnych. uwielbiaj mnie!
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
późno już.
chodźmy spać. poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce. wstałam spojrzałam przez okno i pomyślałam piękny ten mój świat. Wielka pustka w sercu mym Brak mi Ciebie, spojrzeń twych... chciałabym , żeby zależało mi tak jak dawniej . ale to juz nie to .. ' przestałam już cię chcieć. miłość jako spełnienie życia doczesnego. czy można aż tak tęsknić? nie znamy się. ale tęsknię. wizaz.
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() Potrzebuję opisów o "nim" jakiś takich erotycznych... namiętnych ![]() _________________________ ________ euforia szczęścia na pograniczu rozsądku.! euforia miłości na pograniczu rozsądku.! Sprzedam swoje Ego. Tanio. w trampkach...przez życie, bo tak.! ołówkiem kreślę linię Twego serca. <3
|
#3667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() świat zrobił ze mnie dziwkę, teraz ja zrobię z niego burdel ! ; ) Nic innego nie przychodzi mi do glowy ;P ______________ łatwo trzasnąć drzwiami - trudniej wrócić Bez komentarza. Tyle słów... Tyle spojrzeń...Tyle usmiechu.. I wszystko fałszywe :/ Życie jest piękne- powiedział prosiaczek i skoczył w przepaść...
- Mężczyznę. To takie coś, co nam, kobietom, jest niezbędne do życia. Edytowane przez Wronsi Czas edycji: 2009-02-22 o 16:29 |
|
|
|
|
#3668 |
|
Rozeznanie
|
Pytali wszyscy po co, gdzie mnie nogi niosą
Bo łez nie widać nocą . Świat mnie wziął na ręce. Chciałam widzieć więcej, a pustkę widzę wszędzie -Znów to robisz- wymamrotałam. -Co takiego? -Mącisz mi w głowie. U facetów lubię duże pen.isy i grube portfele.
|
|
|
|
#3669 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę. Mam nadzieje, że będzie spełniona.
Otóż jakiś czas temu znalazłam tu opis it hurts like hell (boli jak w piekle) i prosiłabym o podobne też krótkie nie koniecznie anglojęzyczne, liczę na wszystkie wizażystki ![]() _________________________ _________________________ _________________________ _________ *poliż mnie, i'm polish. *jakaś pretesja no cóż reklamacje złóż. *let it rock. *w pułpapce czasu. *wszystko co mi mówisz biorę kochana do serca. *będzie piekło bejbe..
|
#3670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedy patrze Ci głęboko w oczy mam Cie, Kiedy mnie po udzie głaszczesz masz mnie.. Jego ręce sprawiają, że mam dreszcze heh tyle nie wiem czy wpadną w twój gust
|
|
#3671 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piekło jest puste, a wszystkie diabły są tutaj. /Hell is empty and all the devils are here. Piekło to przywilej specjalny, zastrzeżony dla tych, którzy go bardzo żądali. Trafiłam do nieba – w samym środku piekła. ____________ Miłość jest ślepa. Im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie się postępuje. Po raz pierwszy od czterech miesięcy nie wiedziałam, co może mi się przytrafić nazajutrz.
|
|
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*fall in love.
|
|
#3673 |
|
xoxo
|
nie mam 16 lat jeśli wiesz o czym mówie / I don't have sixteen years if you know what I'm talking about
|
#3674 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewoje
) Jestem tu nowa więc nie bić. ) i witam wszystkiee serdecznie;*******a tu coś ode mnie: Układanka kończy bajkę... Uciekam w sen. Myślałam, że świat należy do mnie. Słowa tak pięknie układały się w zdania. Bo lepiej mieć w sercu ranę, niż kamień zamiast serca. Trochę wspomnień tamtych dni, biała zima, Ja i Ty.. Już nie czytasz moich listów. Zapisałam to na sniegu gdzieś daleko stąd. Czy chcesz by właśnie tak to się skończyło ?.. Szkoda że dopiero teraz wiem, że nie wartio jest kochać za dwoje... Narazie to tyle buziaki;*
|
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
odrywam swe myśli od nieba
popijam myśli zostaniesz dzisiaj? zasypiam spokojnie w kącikach twoich ust odliczając milisekundy pomiędzy kolejnymi uderzeniami serca i Twojej bladej myśli smak poczuć , przyjrzeć się każdej z osobna kochać dla wieczności przez chwilę mimo ścian dzielących serca palisz mnie. częściej i częściej. ja już nie potrzebuję ciepła wcale, wystarczy ten cierpki posmak Czarnula4 <3
|
#3676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że pomogłam ; )
Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-02-22 o 18:56 |
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Tęsknota zabija od środka.
Za mała by dotknąć jego ust. Spójrz w oczy, nie na biust i pupę. Zakochaj się we mnie. Niszczył mnie tak, jak robiłaby to anoreksja. Przez niego nie mogłam jeść. Cały czas miałam ściśnięty żołądek na myśl o jego dotyku. Czas pozwolił mi o tobie pamiętać. Bóg zaplanował to inaczej niż ja. I obiecuję, że nie dam się zniszczyć. Amen.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
To moze ja, w koncu cos dodam .
![]() , przyjdz i powiedz, ze teskniłes .. , przejrzyj się w Mych oczach , jak w lustrze codzień . , pragnę wciaż wiecej Twojego uśmiechu . ;* , podaruj mi Kawałek Nieba . , mój charakter nie pozwala mi ciE docenic .. , czasami jestem nieznośna , wieM . , uwielbiam patrzeć Nocą w gwiazdy i myśleć która z Nich nosi Twe imie . ! <33 moze cos wybierzecie..
|
#3679 |
|
Rozeznanie
|
tęskniłam
![]() bo wiesz.. kiedyś zapomnę o Tobie. nie dziś, nie jutro ale zapomnę. najgorsza ta świadomość, ten ból gdy czuję, że cie tracę i może dobrze, że los nie postawił na nas a mieliśmy byc poważni... po co ludzie są przy nas? ból, co zadrą w sercu tkwi. jakis czas temu światło zgasło. mamy kłopot. ty i ja. do błędu się nie przyznasz, nie mam na co liczyć. ludzie z przeszłości spaceruja po mojej głowie. i nie każ mi obiecywać, że wróce. nie lubię nie dotrzymywać słowa. może zawsze trzeba najpierw przejść przez piekło by zrozumieć czym naprawdę szczęście jest takie ciało truje, gotuje krew czasem jutro nas zalewa łzami, a miało być głodkie jak aksamit. zostanie po nim tylko blizna. Na godzine złą jest akurat, jutro on będzie tą godziną złą. miałam nie obiecywać -obiecałam. ciagle dzwonię do Ciebie, chce powiedziec gdzie jestem i jaką mam sukienką Nie widze kiedy Cie boli i gryzie, Kiedy Cię zaskakuje życie, Kiedy Cie bawią chwile i słowa. możesz nazwać to niczym. zatraciłam się. tak na całe życie. cienka linia między miłością i nienawiścią. głupia marzycielka. Dziś jestem inna. Nie wracaj. Skończyło się klęską, i żyje tylko zemstą Cierp tak jak ja za to co nam przed oczami przeszło Za te noce gdy brakowało mi oddechu Obyś dryfował i nie znalazł brzegu
|
#3680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradne ![]() __________________ Jak bardzo Ci na nim zależy?-...za bardzo- odszepnęłam.
|
|
|
#3681 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najchętniej wyjechałabym jak najdalej stąd zapominając o codzienności. są takie dni, kiedy nawet herbata źle mi wychodzi... ot tak. nie za fajnie. [ z wizażu ] czarnym markerem wymazuję szczęściu oczy. [ z wizażu ] ehh. chyba nie o to chodziło... Cytat:
Cytat:
a teraz w końcu możemy żyć długo i szczęśliwie (: nie stracę Cię już nigdy więcej ;* tylko coś takiego może coś wybierzesz. Cytat:
![]() a co do prośby, to nie wiem czy coś wymyślę, ale spróbuję : i teraz wszystko się wyjaśni. czekałam na ten moment. jeden z najważniejszych dni w moim życiu. ehh denerwuję się. tylko coś takiego ![]() ________________ uśmiech oczu... powiew szczęścia ja w świecie ludzi... tych od zawsze pamiętam pierwszą noc w która mi się przyśniłeś... znam swoje serce, ale nie rozpoznałabym go na ulicy nie, to nie jest dziwne... to jest zje.bane... niech zasną myśli moje, niech świat trochę postoi... bo moje życie z pewnością nie jest bajką całkowity brak weny ;|
|
|
#3682 |
|
BAN stały
|
Dziękuję za wszystkie pochwały i przepraszam tych, których próśb nie spełniłam.
![]() _ Jest zakochana, bardzo zakochana. Bzdura. Jest niemądra, to wszystko. Jeśli powiesz mi raz jeszcze jak mam żyć - gwarantuję - odgryzę Ci głowę. Zaczynam wątpić, czy kiedykolwiek trafię na Pana Właściwego. Mówisz o miłości? Dziękuję, postoję. |
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Jakie to uczucie kiedy zawodzi człowiek.?
Życie jak stroboskop.. Szybki rachunek sumienia.. czy to przeze mnie w 100%? Nieprzemyślne czyny i słowa.. Czy wina leży po bu stronach.? ile porażek.. ile łez.. w sercu rozgrywa się intryga.. jakie to uczucie gdy Ty zawodzisz mnie.? je*** zyski.. życie jest niesprawiedliwe i nie możesz go przejść na skróty.. nie rób tego.. naukę też można znaleźć w zabawie.. jak się czujesz.? świat pojmuję.. uśpione nerwy i czujność.. koniec i kropka.. mm.. jesteś słodka.. najsłodsza z najsłodszych.. każdy Twój dzień.. stanie się lepszym, jeśli spróbujesz swym życiem cieszyć się.. ciesz się chwilą,bo ta chwila może bardzo szybko minąć.. nie będziesz miał już szczęścia.. upojnie zanurz się w tym materiale.. smak dobrego wina.. każda chwila jest jak ogień lub jak wiatr.. żyj i zapamiętaj chwile, które cieszą Cię ![]() kilka sekund,kilka minut, ale jakich pięknych ..;] i gorące non stop świeci słońce.. marzą mi się letnie miesiące.. nagrzane bloki.. miejsca ciekawsze.. żeby tylko picie było tańsze.. xD znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata.. już wiem, że od dziś, chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny ![]() ![]() zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni.. ![]() dzięki Tobie wiem, że mam już wszystko.. tu umieramy tak jak się rodzimy.. możesz mnie kochać, chcesz to znienawidź.. widzę brak szczegółów.. i odcienie szarości.. pogoda dla bogaczy, niezależnie od pogody ;] ich ambicje napędzane na chciwość.. Wydawała się być śliczna.. miss szkoły, księżniczka.. ;] kazali myśleć - to jak mańkutowi walić konia prawą ręką.. wielu z nich spedało swoje skrzydła tanio.. jak lucyfer.. - jak upadły anioł.. zwykły zdolny nygus.. dziś to tranzystor a kiedyś był ministrantem.. po 7.. ee.. umie liczyć tylko do 4.. ;] równie dobrze, synek mógłbyś potępić i mnie.. ja już nie boję się.. bo jesteś blisko mnie <4-1 z Tobą być.. z Tobą śnić.. ![]() to prawdziwy romans był, chociaż nadal się stara :P poznałem Cię jakiś czas temu, to był prawdziwy romans, a nie serial z TVNu ;] już wiedziałeś, że nie lecę tak jak one na hajs.. w szoku ;o bo miałeś mnie na oku już wcześniej ![]() Całe życie tylko Ja i Ty ![]() to nie sekret, ten romans to nie flirt na pokaz ;D straszna wydaję się być miłość, dla tego który nie kochał.. ;] gdy Cię spotkałam - wiedziałam ![]() im więcej o nim myślisz, a go nie masz.. tym szybciej ucieka.. pamiętasz? to nie był byle jaki podryw. każda prawda ma swój refleks.. chcę poznawać Cię co dzień.. od nowa, z góry na dół.. jesteś mostem.jedynym nie spalonym ;] Tylko Ty się liczysz, nie obchodzi mnie reszta.. ;]
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
Może miałaś już plany, może tylko marzenia
Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
- To świetny facet. -Nazwij szklankę na jego cześć.
czarna dziura w pamięci. Idiotyzm. Ten wyśniony. Ten mój ! ;*
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
Nostalgia to tęsknota za ojczyzną... A Ona chyba nie tęskni za ojczyzną
![]() *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ** Uwielbiam poranki... szkoda tylko, że są tak wcześnie... Dopiero co przyzwyczaiłam się do wczoraj a już jest dziś... Niektórych rzeczy nie da się zrozumieć na trzeźwo... Bez Ciebie nudny byłby świat... Zupełnie w nieistnieniu... W innym świecie marzeń... Niektórych rzeczy nie chcę zapomnieć... Przepełniasz moje myśli... Jakoś tak źle... Boli... Szpaczerowo... Smutno gdy kogoś brak... Można kochać kogoś kogo się nie zna? Nie można zapomnieć ale można udawać, że się nie pamieta...
|
#3687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
' wymieniłam, bo mi do zimowej kolekcji ubrań nie pasował..'
kochałam cię? no tak. drugi raz nie popełnię tego samego błędu. niech nastanie światłość .. miłości. i nie mów, że wszystko przemija. zwykłam ludziom źle życzyć na odchodne. życie to jeden wielki absurd. rodzisz się i umierasz. histeryzuję i jestem niewdzięczna. ten, kto wymyślił miłość, powinien dostać mocnego kopa w dup*ę.
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
nydee - dziękuję Kochana są w sam raz
przydadzą sięRobaczeQx3 - piękne opisy pare z nich kradnę ![]() Plotkujesz? sprawa jest prosta.. Twoja wyobraznia jest zalosna [!] ;DD Ogromny ból sprawia nawet kilka prostych słów ... Totalne zacmienie umyslu... Po szczęście lub po szaleństwo w ciemność z Tobą Zachłyśnij się szczęściem ![]() Czarnaaa Mamba ![]() |
|
|
|
#3689 |
|
Raczkowanie
|
'Świat, gdzie czas alternatywnie upływa,
gdzie mimo tłumów chodzisz po pustych ulicach' 'Wziąłem muzykę za rękę, poszliśmy razem na spacer' 'Częściej niż za ramię patrzę przed siebie.' 'Konkretnym chwilom w życiu dajesz tytuły piosenek' 'I przed oczami ci staną emocje, dźwięki, słowa' 'Świat nie jest już tak prosty, ty na głowie masz więcej' 'Szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi' 'I myśl tak chłodno w świecie pełnym paranoi, w świecie fobii, zaklęć i kabały'
Wakacje! ![]() Myśli się materializują! ![]() Edytowane przez InnocentEyes Czas edycji: 2009-02-22 o 20:53 |
|
|
|
#3690 |
|
Rozeznanie
|
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Wśród tandety błyszczącą jak diamenty być.. I know that you're something special.. wiem że jesteś czymś wyjątkowym |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

potrzebuję jakiegoś fajnego, takiego prowokującego opisu xD moze byc po polsku ale wolalabym po angielsku