Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-22, 18:28   #3211
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
był mój, ale oddalismy dla babci bo on strasznie na podwórko chcial i męczył sie w bloku i tam juz zaginąl po kilku miesiącach

oj ja chyba tez, po przygodzie jak pol mista musialam zejsc z ponczochami na kolanach zsuniętymi dobrze ze to pod spodniami i kozaki mialam to przynajmniej po ziemi mi sie nie ciągnęły

hehe pochwale sie obraczkami jak do grawerowania bede wiesc bo TZ zabral w domu pokazac , a garniak jeszcze nie odebrany, bo na poprawki zostawilismy
ojjjjj to szkoda tego kotka bardzo

A co do ponczoch, to jak ty mialas juz taka przygode, to ja na bank pas kupuje

no i czekamy na zdjecia obraczek

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg

Edytowane przez ravserge80
Czas edycji: 2009-02-22 o 18:30
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:30   #3212
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez ravserge80 Pokaż wiadomość

A co do kwiaciarni to i tak na serio nieduzo a do tego najwazniejsze ze blisko i wiesz jaka jakosc! Super!!!

A samochod tez na poczatku chcialam taki cos w stylu retro, ale ten kolor co ja wybralam byl juz zajety a inny mi nie pasowal, wiec zdecydowalismy ze pojedziemy mercedesem kolegi mojego taty, bo ja koniecznie chcialam czarny jakos mi sie tak elegancko kojazy no i pasuje do sukni ecri, bo bialy lub srebrny samochod to jak dla mnie z suknia ecri sie troszke gryzie, ale to rzecz gustu
No to trochę mnie uspokoiłaś z tą ceną kwiatów

A Tobie do ecri pasowałby mój samochód bo jet taki złoto-czekoladowy metalik Ale mercedes też ładny i kolor czrny to taki dostojny Będzie wszystko pasowało
I właśnie przy okazji uzmysłowiłaś mi, że do tego mojego auta to nie każdy kolor kwiatów będzie pasował Oczywiście wszystko będzie pod kolor mojego bukietu ale jak wyskoczę z różem albo fioletem, to się będzie gryzło, chyba będzie trzeba postawić n uniwersalne kolory. Pani z kwiaciarni mówiła, że na jesień też dużo bierze bukiety z tulipanów (dziwne to bo zawsze one mi sie kojarzyły z wiosną), ale będe chyba robić albo biało-zielony bukiet albo jakiś różnokolorowy jesienny, ale najpierw sukienka a potem szczegóły

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:31   #3213
azzis
Zakorzenienie

MisQa to jak Ty je ubrałaś że Ci spadły
Ja tam miałam ubrane już kilka razy i nic mi nie spadało Może wybalsamowałaś nogi :P i dlatego leciały?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:36   #3214
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
No to trochę mnie uspokoiłaś z tą ceną kwiatów

A Tobie do ecri pasowałby mój samochód bo jet taki złoto-czekoladowy metalik Ale mercedes też ładny i kolor czrny to taki dostojny Będzie wszystko pasowało
I właśnie przy okazji uzmysłowiłaś mi, że do tego mojego auta to nie każdy kolor kwiatów będzie pasował Oczywiście wszystko będzie pod kolor mojego bukietu ale jak wyskoczę z różem albo fioletem, to się będzie gryzło, chyba będzie trzeba postawić n uniwersalne kolory. Pani z kwiaciarni mówiła, że na jesień też dużo bierze bukiety z tulipanów (dziwne to bo zawsze one mi sie kojarzyły z wiosną), ale będe chyba robić albo biało-zielony bukiet albo jakiś różnokolorowy jesienny, ale najpierw sukienka a potem szczegóły
No wlasnie do sukni by pasowal super, wiem, ale do kwiatkow niestety nie bo ja jestem kaliomaniaczka, no i koniecznie musza byc w brudnym rozu a jak sama mowilas by sie gryzlo a byl jeszcze nestor czarny z elementami ecri ale juz zarezerwowany w moim terminie buuuuhhhh

a tulipany suuuuper!!!! mi tez sie podobaja, ale pani mi odradzila na czerwiec, bo one od ciepla sie rozwijaja i szybko wiedna, trzeba jakies preparaty stosowac, a to troche drogo wychodzi, dlatego lepiej na jesieni podobno

Czas edycji: 2009-02-22 o 18:46
Stary 2009-02-22, 18:45   #3215
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
MisQa to jak Ty je ubrałaś że Ci spadły
Ja tam miałam ubrane już kilka razy i nic mi nie spadało Może wybalsamowałaś nogi :P i dlatego leciały?
heh..no wlasnie nie wiem, jakies słabe juz sie zrobily te paseczki przyklejające sie
a wlasnie sie zdziwiłam, bo sie nie balsamowalam, od tej pory uwazam i najpierw robie probe w domu, zakladam i podskakuje, jak nie spadaja to wychodze

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:46   #3216
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamówiłam suknie, niestaty wklejam tylko na manekinie. Zreszta na mnie nie ma co pokazywac. A Tz własnie dzwonil i mi kategorycznie zabronil pokazac na sobie zdjecie, wiec jestem rozdarta i płakac mi sie chce
sliczna suknia
a czemu twoj TZ zabrobil Ci pokazywac swojego zdjecia?

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wreszcie mam internet.Teraz będę na bieżąco:/ Zaczęliśmy remont sypialni i salonu.Kombinujemy salon na styl modern a sypialnia marzy mi się na zielono
juz w Polsce?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
domi7ks - sliczna suknia mo TZ lubi takie to znaczy duze i blyszczace

Wiec juz opowiadam o swojej sukni
Wzorowalam sie na trzech modelach glownie.
koncepcja polegala na tym ze ma byc taki ala koronkowy "fartuszek", na dole ponaszywane koronkowe aplikace i dol bedzie takze wykonczony koronka (jak to panie fachowo nazywaly krajką koronkową ).
Foto nr 1 jest najbardzie zblizone do tego co stworzylysmy z paniami dzis w pracowni. nr 2 tez bardzo podobne
nr 3 - przymierzalam ta suknie w salonie Mystic ale na dole pod fartuszkiem czegos brakuje wiec dodalismytam jeszcze te aplikacje jak w sukniach 1 i 2.
aha suknia bedzie bieluska bo te na zdeciach sa ecru wszystkie.

Pieeeeeeeeeekna suknia napewno z tego wyjdzie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hej kochane
wlasnie wrocilismy zmiasta

kupilismy obraczki jeju ile razy zmienialam zdanie, juz kobita dosc nas miala, a w koncu i tak wybralismy te pierwsze

pojechalismy tez na targi slubne,m ale takiej lipy to nie widzialam jeszcze, szkoda gadac

ale kupilismy garniak dla TZ-ta no sliczny poprostu tak wlasnie sobie wyobrazam mojego mezusia na slubnym kobiercu
ale tez przeboje niezle, bo najpierw wybral jakis szary błyszczacy... marynarka jak najbardziej oki, ale jak zalozyl spodnie to normalnie pedalsko wygladał
ale ostatecznie kupil taki ciemny, nie błyszczacy i jest super
koniecznie pokaz obraczki i gajerek

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 18:52   #3217
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

SSR odnosnie tych tulipanow w naturalnych kolorach znalazlam super dekoracje wlasnie z nich na nestora poobnego do twojego i bukiet do slubu, moze ci sie spdoba i zainspiruje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet2_424.jpg (14,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nestor z tulipanami.jpg (106,1 KB, 19 załadowań)

Czas edycji: 2009-02-22 o 18:58
Stary 2009-02-22, 18:57   #3218
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć!
Czy jeszcze ktoś mnie pamiętam... staram się pokazywać jak najczęściej ale nie raz to padam ze zmęczenia i z braku czasu nie siadam do kompa
Mam zaproszenia , figurkę na tort i chyba na razie tyle z nowości.
Obrączki kupiliśmy miesiąc temu i to baaardzo tanio za 531 i moja z brylancikiem
Wiem że pisałyście o tym jak bardzo teraz złoto drożeje więc tym bardziej nam się fuksnęło.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:03   #3219
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!
Czy jeszcze ktoś mnie pamiętam... staram się pokazywać jak najczęściej ale nie raz to padam ze zmęczenia i z braku czasu nie siadam do kompa
Obrączki kupiliśmy miesiąc temu i to baaardzo tanio za 531 i moja z brylancikiem
Wiem że pisałyście o tym jak bardzo teraz złoto drożeje więc tym bardziej nam się fuksnęło.
no pewnie, ze pamietamy

nom z tym zlotem do masakra, my przed nowym rokiem mielismy kupic wtedy kosztowaly 570 zl , a dzis zaplacilismy za nie 720 zł. Jeszcze ie tak tragicznie, ale jednak....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:06   #3220
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

witam kochana
no jasne ze pamietamy

pokazuj koniecznie zaproszenia , figurke i obraczki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:06   #3221
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

No ceny zlota przerazaja... my na razie czekamy z TZtem moze na jakies promocje bo kolo wiosny sie pojawiaja u nas u jubilerow
Daysy85 fajnie ze udalo ci sie jeszscze kupic po takich tanszych cenach!
a jakie masz zaproszenia ? poka poka A wogole to pamietamy nasza wizazowa kosmetyczke

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2009-02-22 o 19:16
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:12   #3222
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Daysy85 ja nie pamietam ale to dlatego ze jestem nowa ale za to witam Cie baaardzo serdecznie no i mialas szczescie z tymi obraczkami bo
strasznie drozeje to zloto dobrze ze my obraczki juz na cywilny sobie kupilismy pol roku temu bo normalnie katastrofa a ma podobno dalej drozec mowili w telewizji ostatnio

no i oczywiscie czekamy na zdjecia tych obraczek i zaproszen

Katunia i jak? zaproszenia rozdane? my dopiero w kwietniu zamierzamy rozwiesc zaproszenia, kurcze chyba nie za pozno co??? poza tym i tak juz wszyscy wiedza i znaja date wiec u nas to chyba formalnosc

Czas edycji: 2009-02-22 o 19:19
Stary 2009-02-22, 19:23   #3223
Daysy85
Zakorzenienie

Dobra to ja już robię te zdjęcia mam nadzieję że uda mi się zgrać bo ten mój czytnik kart to jaka s masakra komputer mój wykrywa go jak wirus.
ravserge80 Ja tez witam i przepraszam bo to ja powinna Cie pierwsza przywitać ... zachowałam się egoistycznie od razu pisząc o sobie
Stary 2009-02-22, 19:30   #3224
Zakorzenienie

ravserge80

gdzies wyczytalam ze jakas dietke stosujesz i widze ze kilogrmow ubywa
Jakbys mogla to wysli na prv cos wiecej otej diecie, ciekawa jestm na czym polega
Stary 2009-02-22, 19:34   #3225
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Dobra to ja już robię te zdjęcia mam nadzieję że uda mi się zgrać bo ten mój czytnik kart to jaka s masakra komputer mój wykrywa go jak wirus.
ravserge80 Ja tez witam i przepraszam bo to ja powinna Cie pierwsza przywitać ... zachowałam się egoistycznie od razu pisząc o sobie
no cos ty przestan!!!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ravserge80

gdzies wyczytalam ze jakas dietke stosujesz i widze ze kilogrmow ubywa
Jakbys mogla to wysli na prv cos wiecej otej diecie, ciekawa jestm na czym polega
tak tak juz duuuuzo jestem lzejsza juz wysylam moze ci sie spodoba

Stary 2009-02-22, 19:37   #3226
Daysy85
Zakorzenienie

heh udało się Tż mi naprawił kompa i zmienił antywirusa i normalnie można zdjęcia zgrywać.
Tylko je trochę przerobie to znaczy zmniejszę i już wklejam
Stary 2009-02-22, 19:37   #3227
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja będę zamawiała stąd: http://www.bialebuty.com.pl/ Wybierasz fason buta oraz materiał z jakiego mają być wykonane. Moje będą z koronki, też okrągłe i nie mogłam takich znaleźć bo przeważały szpice. Koszt koło 150 zł. W porównaniu z cenami w Krakowie to drogo nie jest. U nas ceratkowe kosztują 139 - najtaniej jak znalazłam.
Ja tez z tej stronki zamawiałam buciki, przyszły w piątek i są śliczne! jak znajdę aparat to wkleję fotki z firmy aranci, więc dodatki można skombinowac dowolnie, moje są ze skórki eko w kolorze ecru prążkowanego, ale wyglądają jak satynowe i dopiero w dotyku czuć że to nie satyna z klamerką w kształcie serducha z "cyrkonii"

Cytat:
Napisane przez Malwika Pokaż wiadomość
Slub mamy mysle ze troche nietypowo bo w piatek....07.08.2009....w hotelu Szablewski...w Dymaczewie....

Aktualnie zastanawiam sie nad fasonem sukienki....szukam fryzjera i kosmetyczki.....generalni e brakuje mi czasu zeby pobiegac po sklepach i poprzymierzac sukienki....ale z drugiej strony znajome opowiadaly ze wiekszosc sukienek ktore sa w sklepach jest szyta na 164-170cm....a ja mam 158cm....
A skad jesteś, bo ten hotel jest ze 30 km od Poznania chyba a ja jestem z Poznania własnie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dostałam już kolejne zdjęcia kolczyków, są o wiele ładniejsze i delikatniejsze. Jak zamawiałam to z góry wiedziałam, że nie będą identyczne jak te moje wymarzone, bo umówiłam się z Panią na całkiem inny kształt kryształków - takie sopelki właśnie. Oto te poprawione i myślę, że chyba mogłabym je już kupić. Chyba za bardzo się przejmuję szczegółami. Co o tych myślicie?

Wczoraj spisaliśmy protokół, Właściwie to zajęło ze 3 min, nie musieliśmy tam wszystkiego wypełniać, proboszcz dobrze nas zna. Zażartował tylko "Jesteś wariatką??" Ja takie oczy na niego....haha. Musimy już tylko w maju donieść akty chrztu i papierki z urzędu.
te nowe kolczyki są przesliczne!tamte tez były nizłe, ale te są takie szlachetniejsze, delikatne i wyglądają jak krople wody

Cytat:
a prosze prosze

a ja mam dzisiaj dzien wyborow i decyzji, wybralam ostatecznie bukiet do mojej sukni i dekoracje samochodu tylko te kalie nie beda biale tylko, rozowe jak w bukiecie no i nasz samochod tez bedzie czarny, juz sie chwale i jak wam sie podoba???moze dodam jeszcze sukienke, zeby wybor kwiatkow latwiej bylo ocenic
śliczna suknia, bardzo ci w niej ładnie, a kwiaty- pasują

Cytat:
o wlasnie a propos ponczoch czy takie samonosne sie nie zsuwaja?? ja jakos sie boje ze jak dojde do oltarza to bede je miala przy kostkach
A moze kupic takie z takim pasem co sie zapina??? nawet nie wiem jak to sie nazywa
Pończochy samonośne sie nie zsuwają ja je uwielbiam i jak tylko robi się cieplej to noszę zamist rajstop

Dziewczynki, kupiliśmy z TŻtem garnitur a w tym tygodniu odbieramy kamizelkę i musznik, w ogóle TŻ wygląda tak sexy w ślubnym ubraniu że aż miałam ochotę się na niego rzucić Obrączki odbieramy jutro
Muszę sobie tez zamówić szkła kontaktowe ale ciągle nie mam czasu

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 19:42   #3228
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość

śliczna suknia, bardzo ci w niej ładnie, a kwiaty- pasują

Pończochy samonośne sie nie zsuwają ja je uwielbiam i jak tylko robi się cieplej to noszę zamist rajstop

Dziewczynki, kupiliśmy z TŻtem garnitur a w tym tygodniu odbieramy kamizelkę i musznik, w ogóle TŻ wygląda tak sexy w ślubnym ubraniu że aż miałam ochotę się na niego rzucić Obrączki odbieramy jutro
Muszę sobie tez zamówić szkła kontaktowe ale ciągle nie mam czasu
dziekuje bardzo za komplementy
no i oczekujemy fotek tych super zakupow

Stary 2009-02-22, 19:58   #3229
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

Jestem już po egzaminie dyplomowym, ale wyniki będe znać za tydzień.

Kurcze wczoraj uświadomiliśmy sobie z tż jak mało czasu nam zostało Zabraliśmy się za robienie zaproszeń i musimy jak najszybciej je rozdać. Zaczniemy chyba za tydzień. No i w tym tygodniu chcielibyśmy też załatwić sprawy urzędowe, zarówno w USC jak i w kościele.
Z tego co wcześniej pisałyście rozumiem, że tż musi teraz wyciągnąć z urzędu miasta swój akt urodzenia a z parafii akt chrztu. Skoro mój USC jest tam gdzie bierzemy ślub, to ja juz nie muszę wyciągać swojego aktu urodzenia?
Jak to jest w USC? Wszystkie dokumenty wypełnia się na miejscu czy dostaje się je do domu i później zanosi wypełnione?
Stary 2009-02-22, 20:00   #3230
Daysy85
Zakorzenienie

Dobra to wkleję tu jeszcze to co dostałam od Tż na walentynki... to miał być tylko jeden kwiatek ... myślałam ze dostanę różę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bonsai.jpg (102,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obrączki.jpg (42,1 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg para.jpg (41,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie.jpg (63,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie srodek.jpg (57,6 KB, 41 załadowań)
Stary 2009-02-22, 20:03   #3231
popscene
Wtajemniczenie

Ktosiu, Ty nie musisz mieć aktu urodzenia, ale czasem może to przyspieszyć procedurę, gdybyś przyniosła stary akt z domu, o ile taki masz Jest on tylko do wglądu w Twoim urzędzie. Na pewno znajdziecie tam też wniosek, ale zobacz na stronie internetowej swojego USC, czy nie można formularza ściągnąć i wtedy poszlibyście już z wypełnionym, tak jak my to zrobiliśmy I powinniście to wszystko od ręki załatwić, chyba że waszym urzędem jest USC w Sosnowcu, wtedy czeka się tydzień na akt urodzenia. Ale już się żaliłam na ten temat
Stary 2009-02-22, 20:03   #3232
kabimba
Raczkowanie

heloł, opowiem wam przygode z obraczkami:
bylismy w sobote odebrac juz gotowe obraczki,
byly za duze niestety i jubiler kilkakrotnie znikal na zapleczu zeby je scisnac,
i za ktoryms tam razem wychodzi i mówi "robimy od nowa - pękła"
o dzizas... co za pech...

znowu 3 tygodnie czekania, dobrze ze jest czas

ps. ale za to juz wszystkie zaproszenia rozdane
narazie z moich gosci nie odmówił nikt

ps2. ale fajne te figurki !

Edytowane przez kabimba
Czas edycji: 2009-02-22 o 20:06
kabimba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 20:09   #3233
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Dobra to wkleję tu jeszcze to co dostałam od Tż na walentynki... to miał być tylko jeden kwiatek ... myślałam ze dostanę różę.
sliczne wybraliscie te obraczki i zaproszenia, baaardzo ladne No i figurka tez super! A co do kwiatka to marzy mi sie takie drzewko, tylko ze ja na pewno bym zapomniala je podlewac heheheh
Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
heloł, opowiem wam przygode z obraczkami:
bylismy w sobote odebrac juz gotowe obraczki,
byly za duze niestety i jubiler kilkakrotnie znikal na zapleczu zeby je scisnac,
i za ktoryms tam razem wychodzi i mówi "robimy od nowa - pękła"
o dzizas... co za pech...

znowu 3 tygodnie czekania, dobrze ze jest czas

ps. ale za to juz wszystkie zaproszenia rozdane
narazie z moich gosci nie odmówił nikt

ps2. ale fajne te figurki !
ale pech z tymi obraczkami szkoda...ale najwazniejsze ze jeszcze macie troche czasu i mozecie poczekac na nowe

Stary 2009-02-22, 20:11   #3234
Daysy85
Zakorzenienie

Właśnie w CSI Miami na Polsacie jest odcinek który zaczął się od zabójstwa panny młodej po słowach "aż do śmierci"...

Kurdę ale pech z ta obrączka ale pomyśl że to na szczęście tyle że pech że musicie dłużej czekać ale na przyszłość wróży świetnie

a propos bonsai to nie podlewa się go tak często dopiero jak ma sucho , a nawet dość sucho., wstawia się do miedniczki wypełnionej wodą ono sobie naciąga ile chce i wyjmujemy je i znów to samo po tygodniu.
Co innego z moimi rosiczkami które podlewam a raczej obficiw zraszam 2 razy dziennie.

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-02-22 o 20:13
Stary 2009-02-22, 20:15   #3235
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
a propos bonsai to nie podlewa się go tak często dopiero jak ma sucho , a nawet dość sucho., wstawia się do miedniczki wypełnionej wodą ono sobie naciąga ile chce i wyjmujemy je i znów to samo po tygodniu.
Co innego z moimi rosiczkami które podlewam a raczej obficiw zraszam 2 razy dziennie.
to ja wole juz to bonsai bo rosiczki z moja reka do kwiatkow to gora tydzien by wytrzymaly heheheheh

Stary 2009-02-22, 20:23   #3236
popscene
Wtajemniczenie

Właśnie robię plan na wszystkie tygodniu do ślubu, bo już ich niewiele zostało.
No i zapisałam sobie kwiaciarnię i tak myślę jakie kwiaty gdzie, no i zastanawiam się nad bukietem dla świadkowej. Jak to jest, bo tendencje są chyba takie, że świadkowa nie ma jednak tego bukietu. Jak to będzie u Was wyglądać?
Stary 2009-02-22, 20:27   #3237
Daysy85
Zakorzenienie

hehe moje mi trochę zmarniały ale nie wiem czemu. podlewam je dobrze bo one muszą mieć cały czas tak mokrawo.
Tyle że nie wiem czy nie dlatego że teraz ich na noc nie przysłaniam czymś...a wcześniej przysłaniałam... albo po prostu niektóre pędy już zakończyły żywot????

Popscene o rajuuuu 2 miesiące!!!!!

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2009-02-22 o 20:29
Stary 2009-02-22, 20:36   #3238
Zakorzenienie

kabimba nio nie za ciekawa ta sprawa z obraczkami, ale na pewno wszystko dobrze sie skonczy

Dziewczyny, prosze odpowiedzie krotko i konkretnie: idac do USC po ten dukument o braku przeciwskazan do zawarcia malzenstwa, ktory sie pozniej ksiedzu dostarcza do slubu konkordatowego - jakie dokumenty sa do tego potrzebne w USC ? pewnie dowody osobiste i cos jeszcze ?
A propos aktow urodzenia to i moj i TZ ta jest w innym urzedzie niz tam gdzie pojdziemy po to zaswiadczenie.
Stary 2009-02-22, 20:37   #3239
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:

Popscene o rajuuuu 2 miesiące!!!!!
Noooooooooooooooo, ustalam tydzień po tygodniu i mam wrażenie, że 1000 rzeczy tam nie uwzględniłam

Katunia:
dowody,
wypełniony wniosek/formularz,
akty urodzenia ze swoich USC z opłatą skarbową 22zł każdy.

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-02-22 o 20:38 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 20:37   #3240
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Witam wszytskie nowe PM

Przy okazji też składam najlepsze życzenia naszym Martom

Ale jestem zmęczona, wczoraj byliśmy na balu karnawałowym i cudnie się bawiliśmy, nogi mnie bolą, a zakwasy mam dosłownie wszędzie

Gratuluje dziewczynom wybranych sukienek, mam nadzieję, że ja jutro zdajdę swoją wyśnioną i dołącze do szczęśliwych PM z zamówionymi kieckami.

Jutro idę zobaczyć sykna przyjaciółki, kupiliśmy mu książkę-pamiętnik noworotka, gdzie wpisuje się wszystkie informacje z porodu i pierwszych m-cy życia i wkleja się zdjęcia- na pewno wiecie o co chodzi. Jednak wena mnie opuściła i nie wiem jaką wpisać dedykacje... może ma ktoś pomysł i mnie poratuje
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości