|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ITAKA zaprasza-zapachy,kosmetyki pielegacyjne,kolorowe i różne inne:)
Cytat:
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No ale faktycznie miniaturki z atomizerkami są niezbyt popularne. Czy mogę podumać nad wymianą do jutra? Czy to nie kłopot? Po pierwsze przemyślałabym kwestię, czy decyduję się na "lane". Po drugie - rzuciła okiem na ewentualne dokładki. Po trzecie zaś - może do tego też czasu uda mi namierzyć w internecie jakieś informacje nt. Baby Doll w kwiatuszki. Dopiero jak popatrzyłam na fotkę, to mnie "tknęło", że to może być jakaś limitowana edeycja. No i jest - faktycznie Może do jutra wygrzebię gdzieś w sieci jakieś recenzje
|
|
|
|
|
#93 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jestem osobą cierpliwą i zwyczajnie - piszcie, że potrzebujecie np. dzień do zastanowienia się, przecież ja tez się zastanawiam ![]() I dzisiaj , przed chwilą dodałam dokładki miniaturek i innych kosmetyków, zdjęcia pojawią się wieczorkiem( mam nadzieję, ze pozwoli mi na to samopoczucie, bo po operacji kręgosłupa nie mogę czasem siedzieć), ale obiecuję, ze najpóźniej jutro zdjęcia będą dodane do tego własnie postu ![]() ZDJĘCIA Z DOKŁADKI (z 22.09.2009r.)
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-02-22 o 15:28 |
|
|
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Patrząc na pachnące miniaturowe cudeńka, które dołożyłaś dzisiaj do swojego kramiku, pewnie "plułabym sobie w brodę" nie śmiąc renegocjować warunków już dobitego targu ![]() Z aktualnie wystawionych miniaturek moje największe zainteresowanie wzbudzają: 1) Magnetism 2) Miss Dior Cherie (prosiłabym o podanie kodu oraz o info, czy miniaturka ma kartonik; zarówno Miss Dior Cherie, jak i Magnetism miałyby być - wprawdzie niezobowiązującymi, ale jednak - upominkami dla siostry) 3) AA Mandarine-Basilic |
|
|
|
|
#95 | |
|
|
Cytat:
Miss Dior Cherie nie ma kartonika, takie je już zakupiłam, bo to był komplet miniaturek Diora, które były w jednym opakowaniu.A i już się wystraszyłam, że i kodu nie ma, ale jest wygrawerowany na miniaturce z tyłu: 5H05.Nie znam daty gwarancji, tak na marginesie, czy możesz mi z czystej życzliwości podać ( albo jakoś naprowadzić, może na wizażu jest odpowiedni wątek ku temu - dawno mnie tu nie było, gdzie i jak można sprawdzić kod?Byłabym wdzięczna, bo mam w ogóle jeszcze w szafce inne kosmetyki, ale ich nie wystawiłam - nie pamiętam kiedy je zakupiłam bądź dostałam, nie ma też na nich daty ważności tylko na niektórych są kody... i nie chcę umieszczać w wątku czegoś, co może już jest po wazności... ![]() Madnarine Basilic AA - ma kartonik. A tu ZDJĘCIA Z DOKŁADKI c.d.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-02-22 o 15:30 |
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Itaka, popatruję ale jakoś tak nie widzę kandydata do dobrania. A wymiana Normaderm za Puder nawilżający rozświetlający do ciała " Beyond Paradise" Estee Lauder. 23 gr.wchodzi w grę? Ew. mogłabym dorzucić kiwi YR
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj!
Melduję że przepatrzyłam nowości ale z zapachów to same miniaturki a te mnie jakos zupełnie nie kręcą .. sama oddaję w swoim kramiku.
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
A może interesowałby Cię Quel Amour! A. Goutal w zamian za Petite Cherie ?
|
|
|
|
#99 | ||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Trudno się mówi i żyje się dalej ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Szarado kochana, nie znam tego zapachu, o którym wspominasz, jaki to?
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
To on właśnie:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15840 Mam ok. 30 ml. z 50
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,podrzucam Ci link do kalkulatora, z którego korzysta sporo Wizażanek: http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage za jego pomoca można rozszyfrowac kody nabardziej popularnych marek problemy są niekiedy w przypadku produktów Chanel: wskazania kalkulatora mają sie nijak do rzeczywistej daty produkcji w przypadku miniaturki Diora kalkulator zaleca ostrożneość ze względu na fakt upłynięcia ponad 3 lat od daty produkcji, ale skoro miniaturka jest nowa (nie była otwierana) i była przechowywana w odpowiednich warunkach, to jestem przekonana że nie utraciła nawet cząstki swoich pierowtnych walorów. Ja byłam zdecydowana na wymianę mojego toniku Avene na 3 miniaturki (Magnetism, Miss Dior Cherie EDP, AA Mandarine Basilic) Jeśli Ty również - to zapraszam na PW w celu ustalenia szczegółów wymiany EDIT: Zauważyłam, że jest sporo chętnych na miniaturki, które wpadly mi w oko. Naturalnie ja bez problemu poczekam, az rozpatrzysz wszystki oferty. Pisze to, ponieważ nie chciałabym abyś moją propozycję przejścia na PW w celu ustalenia szczegółow potraktowała jako wywieranie nacisku
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-02-22 o 18:41 |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
czy za Petite Cherie" Annick Goutal EDT. 25 ml. interesowałby cie angel violette?
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Itako !!
![]() Widze nowa dokładke,z której wybrałam: Aqua Allegoria Mandarine-Basilic EDT. 7,5 ml.-nowa, nieużywana. Miss Dior Cherie CH. DIor EDP 5 ml. - nowa, nieużywana. Co byś chciała ? Wal śmiało ![]() EDIT: PLUS,jeśli bym mogła dodać: Sonia" Sonia Rykiel, pomarańczowy sweterek. EDT 7,5 ml. nowa, dostana *** " Baby Doll" EDT 7,5 ml. Nowa, nieużywana, o *** Light Blue Dolce&Gabbana EDT. Pierw. poj.4,5 ml, zostało ok.4ml Hot Couture Givenchy EDP, 5 ml. Nieużywana Lovely Prism Givenchy EDT 7 ml - nowa, nieużywana
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-02-22 o 17:22 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
słuchaj, a gdybym chciała:
miniaturka AA Mandarine Basilic *** Masło do ciała "Pomegranate" The Body Shop. Pierwotna poj. 200 ml. Produkt i zużycie widoczne na zdjęciu. Zapach owocu granatu. *** Balsam nawilżający do ciała " Strawberries & Champagne" Victoria's Secret ( truskawki i szampan). Pierwotna poj. 250 ml. zostało ok. 240 ml. Produkt widoczny na zdjęciu. *** Balsam nawilżający do ciała " Pear Glalcce" ( coś jak gruszka z kwiatami - świeży zapach) Victoria's Secret. Pierwotna poj. 250 ml. zostało ok. 220 ml. Produkt widoczny na zdjęciu. *** Balsam do ciała " Eau Vitaminee" Biotherm. Pierwotna poj. 200 ml. zostało ok. 190 ml. Zapach cytrusów + skoszonej trawy, to nie moje klimaty chociaż balsam jest wspaniały... ! Cudownie nawilża ciało! Produkt widoczny na zdjęciu. *** Krem/masło do ciała Lancome Body Delisse. Produkt i zużycie widoczne na zdjęciu, Pierwotna poj. 200 ml. Oddam za coś extra! *** Woda termalna La Roche Posay. Nowa 150 ml.Produkt widoczny na zdjęciu. priorytet to te na fioletowo ![]() to co z tych innych mogłabyś mi dać za Lacoste i Olay? jak byś opisała konsystencje tych balsamów Victoria? |
|
|
|
#105 | |||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() Aniu kochana - ja się jeden dzień zastanowię, ponieważ muszę jeszcze rozważyć to wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Gdyby coś to powrócę do Ciebie i zagadam o to.Ale odpowiem na Twoje pytanie: konsystencja tych balsamików Victoria's Secret to bardziej przypomina lotion, ponieważ są lżejsze niż masło, nie nabierasz ich palcami, tylko są bardziej lejące. Szybko wchłaniają się w ciało. Jesli chcesz poznać moje zdanie to pod względem nawilżania są rewelacyjne i pięknie wygładzają skórę. Zapach jest intensywny i długo się utrzymuje. Obydwa ładnie pachną, w zielonym jest więcej kwiatuszków, w różowym( tym truskawka z szampanem) więcej owocków i takiego jakiegoś faktycznie jakby szampanowego wspomnienia )
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
a co z moją propozycją???
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mnie się KOMPLETNIE nie spieszy. Nie czuj się zobowiązana do podjęcia decyzji już jutro |
|
|
|
|
#108 | |
|
|
Cytat:
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Mure Sauvage" Y.Rocher EDT. 20 ml. 1 x psiknięty. Zapach jeżyny,produkt widoczny na zdjęciu, mgiełkę dwufazową do prostowania i Jessiki Simpson?
|
|
|
|
#110 | |
|
|
Cytat:
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nic nie wypatrzyłas to chociaz powiedz,jestem w niepewnosci EDIT: PRZEPRASZAM *: *: *: *: *: nie zauwazylam odp
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-02-22 o 21:23 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znalazłabyś coś za:
*** Masło do ciała "Pomegranate" The Body Shop. Pierwotna poj. 200 ml. Produkt i zużycie widoczne na zdjęciu. Zapach owocu granatu. *** Balsam do ciała " Eau Vitaminee" Biotherm. Pierwotna poj. 200 ml. zostało ok. 190 ml. Zapach cytrusów + skoszonej trawy, to nie moje klimaty chociaż balsam jest wspaniały... ! Cudownie nawilża ciało! Produkt widoczny na zdjęciu. i odżywkę goldwell?
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, nic na siłę !
|
|
|
|
#114 | |||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Bede zagladac do Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie ?
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dzielnie walczysz
o tego Tommy, aż się zastanawiam może on w sobie cos ma czego nie udało mi sie wywąchać , kiedys miaam wielki sentyment do klasyka, a teraz dostałam tę wersje i jakos wydawało mi sie nie "po drodze" z takimi świeżakami.Dlatego ani Biotherm ( który notabene jeszcze mam postaci resztki) ani Eclat jakoś mnie nie uwiodły. A czego szukam ? Sama ostatnio nie wiem, najbardziej to juz wiosny chyba.. A z apachów preferuję cos bardziej intensywnego, przyprawowe-orientalne, jakiś szypry ciekawe..ale ostatnio cos słabo nawet z zachciankami zapachowymi. __________________ Perfumy i inne - wymiana
|
#118 | |
|
|
Cytat:
tylko ,ze wymieniajac miniaturke+mgielke dwufazowa + Jessiki, to ja na takiej wymiance jestem mocno do tylu
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście. A miniaturka ma ile mililitrów? To ja będę myśleć nad ograniczeniem pragnień. Albo może Ty coś zaproponuj? Mi najmniej zależy na dwufazie szczerze mówiąc.
|
|
|
|
#120 | |
|
|
Cytat:
Co do plynu dwufazowego Chantal to pierwotna poj. byla 200 gram, teraz jest wiecej niz polowa.Trzeba wstrzasnac przed uzyciem aby warstwa gorna polaczyla sie z dolna ( ale pewnie o tym wiesz )No nie wiem... w sumie moge oddac miniaturke i plyn za La Rose...hm ?
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-02-22 o 22:29 |
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.