|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Wiatr zamknął się Między taflą jeziora A dotykiem ciszy By odebrać Nam Przyjemność Puszczania latawców.. Wiem, że ta ściana kiedyś zawali się i przysypie mnie ostatecznie. Giną słońca napęczniałe krzywdą. A we mnie wciąż czai się niepokój. Będziesz moją kolejną ofiarą ugotowaną w brytfannie nieszczęśliwie ulokowanych uczuć Niby to nic. A to przecież oddech nieznanej bestii. Tama pomiędzy mną a resztą świata. Świat wokół szaleje i chce mnie wchłonąć. Chorobliwie duszny kraj. Pustka w życiorysie, niczego nie zarejestrowałam. Dzieli nas przepaść bez dna. Zezwolisz zerwać kwiat z włosów i podarować go naiwnym? I znów od nowa analizuję półzdania, półmilczenia, półokrzyki. Skazana na ponury, miejski zgrzyt. Osnuta prześcieradłem brudnej mgły. Tkwi we mnie jakaś psychiczna blokada. Wspomnienia z zupełnie innej strefy życia. Niebo jest pełne niedoskonałych dusz. Wielka sztuka udawania. Zbędne myśli. Jestem chora na nadmiar wrażeń. Potrzebuję Twojej ingerencji. Plotkaraaa papergirl kamisha TiS chocapic nydee Nieliczylamwcalesie Moje dotychczasowe największe odkrycie na wizażu Diva069!
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prośbę.
Chciałabym opisy, takie .. Yhm. nie takie 'pospolite' i takie, że jestem fajna słodka nastolatka etc. Takie, które dadzą troche do myslenia. O tym, że duzo mysle, o tym co się dzieje. Że sama nie wiem, na co się zdecydować. Licze na was Kochane. ;** wszystkie jestescie cudne. ! <33 ! ;* A tu coś ode mnie, żeby offa nie było. :- sprawiasz, że moje zmysły szaleją ogromnie .. - 'ja Ci to zutylizuję a Ty idź, idź i błyszcz.' - pakuję do głowy myśli o Tobie. - zawsze wiedzieć, do czego dążę . - 'lubię gdy patrzysz jak patrzę, ej. !' - nie płacz mała, on nie był Ciebie wart. - kto się boi zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzyć historii. - Twego głosu wciąż mi brak. - nie pytaj mnie o nią... znasz ją doskonale. - pocałowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia. - bawimy się w powietrze . no, to niektóre z piosenek. nie mam weny. ;/ Przepraszam. ![]() Pozdrawiam. !
|
#3693 |
|
Przyczajenie
|
z chłodu i obojętności buduje wokół siebie mur... nie trzeba mi twoich łez, nie trzeba ust, ciała też nie trzeba mi twoich łez, idź sobie już ogniem ja, wodą ty, śmiechem ja, ty ronisz łzy _________________________ ______________________ mam do was kochane prośbę. moja sytuacja wygląda tak, że byłam już jakiś czas z chłopakiem ale musieliśmy się rozstać... najgorsze jest to że nadal go kocham i on mnie też, ale nie mieliśmy wyboru. pomożecie? |
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięuje envious Primadonna - bardzo ładne opisy ![]() _ może jutro. chyba w sam raz. miejsce na twoją reklamę. niedopowiedziane słowo. miłość to głupota robiona we dwoje. mam akuku na twoim punkcie. po prostu nie mogę się zdecydować.
|
|
|
#3695 |
|
Przyczajenie
|
pada śnieg, pada śnieg.. nie wnikam co robią bałwanki
i zapomnij, że jesteś, gdy mówisz, że kochasz uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć czasu Nieważne co, nieważne jak, nieważne kiedy. Ważne, że z tobą. |
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
babę zesłał Bóg więc masz wobec niego dług, co innego przecież mógł
Bóg ci zesłał mnie żebyś miał kogoś kogo możesz na piedestał wznieść nie traktuj mnie tylko fizycznie, to jest tragiczne boska istota, więc postrzegaj mnie jak relikwię jestem tu by wciąż mówić stop bez pardonu zapobiegam sporom z powodu testosteronu Nienawidzisz mnie z każdym dniem coraz bardziej to nie fart wiesz bo ja się tym karmie jak kobieta fatalna wprowadzam zament w glowy bo szukam w nich zabawy a nie odrugiej polowy
|
|
#3697 |
|
Raczkowanie
|
"W życiu Jak W Tańcu....każdy Krok Ma Znaczenie.." ` Bo tylko Twój smak ust znam na pamięć . ` <33 Dostrzegł ją wreszcie - łagodną, jedyną <333 ...a wszystko po to... byś mnie kochał ty IDIOTO.! <33 Love is as wind, I don't see her, but I feel... <33 Żyjmy Tak Jak Jakby Jutra Miało Nie Być.. <3 Kocham Ciebie, Twoje oczy, kocham uśmiech Twój uroczy ![]() Bo u mnie piąta pora roku - MIŁOŚĆ... <3 ale wiem gdzie szczęście śpi.. Ma na imię tak, jak Ty! Kochać. Zwyczajnie. Za nic. Na zawsze. <3 podoba sie komus...?
- Mężczyznę. To takie coś, co nam, kobietom, jest niezbędne do życia. Edytowane przez Wronsi Czas edycji: 2009-02-22 o 21:43 Powód: literówka |
|
|
|
#3698 | |
|
Raczkowanie
|
No nareszcie ktoś ![]() miłoo ;D ;* ____________ Dzięki Tobie wiem ze mam już wszystko.. ![]() Z czasem wszystko przeminie.. Mój pierwszy krok w drodze do Ciebie ![]() Bez Ciebie wszystko jest głupie.. Bardzo, bardzo za Tobą tęsknie. Bez Ciebie nie wytrzymam. Niedługo pęknie mi serce ![]() Być może każdy Twój oddech jest ostatnim tchnieniem kogoś innego.. Tak mi Twego ciepła brak.. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() i WIELKA prośba. takie oryginalne o tęsknocie. najlepiej nie dosłowne ![]() baaardzo proszęę !! ;*
Poznawać Życie z Każdym Twym Oddechem.. <3 RobaczQ ;* .. xD Edytowane przez RobaczeQx3 Czas edycji: 2009-02-22 o 21:52 |
|
|
|
|
#3699 |
|
xoxo
|
nie pozwolę Ci upaść w oddali
Ode mnie. Pozwolę teraz pochłonąć się marzeniom I każdego razu widzę to w twoich oczach Teraz jestem chodzącym sprzeciwem Sztuką jest sprawianie, żebyś myślał, że to wszystko twój pomysł Miłość to nie zawody, lecz wygrywam nigdy więcej nie chcę być jedyną, która cię zawiedzie Primadonna dziekuję
|
#3700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję :* a ostatnio mnie tu nie było bo brak czasu :) ale postaram się nadrobić :) <3 będziesz chciała się do niego przytulić, a w łóżku znajdziesz jedynie wypchanego misia
mówisz mi, że mnie kochasz, a potem opuszczasz mnie w dół romeo, weź mnie gdzieś, gdzie będziemy samotni jestem znudzona i zmęczona twoimi wymówkami
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
dotykam Cię , lecz tego nie czujesz.
I wanna know that you will catch me when I fall . nie każdy anioł stróz ma czyste sumienie. respect for smurfs. znalazłam szczęście. taka miejscowość w mazowieckim. zamiast dmuchać na zimne, na gorącym sie sparzyć... trzeba marzyć! małe rączki wśród zabawek lecz nie po to by się bawić.
|
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy raz udziele się tutaj na Waszym watku bo sumienie mnie ruszyło, że tylko korzystam,
![]() 'Spłukane deszczem, poruszone gromem marzenia' 'to nie łzy są, to kamienie...' 'Dlaczego mamy od łez mokre twarze?' 'I były słowa... słowa, które płaczą... słowa które nigdy nic nie znaczą... ' 'kiedy ludzie, co się nienawidzą, spać muszą razem - bardziej jeszcze sami. A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Galczynski poprawie się w ilości
Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2009-02-22 o 22:49 |
|
|
|
#3703 |
|
Przyczajenie
|
Mam do was taką dziwną prośbę.
Potrzebuje jakiś opisów o tym ze dla niego liczy sie tylko seks i ze ja tak dłużej nie moge z góry dziękuję ![]() ![]() Coś niecoś ode mnie:: # Głupi lew masochista !! # Najtwardszy pająk zdeptany przez małą dziewczynkę !! # Nie pozwól na to aby jedna chwila zrujnowała całe życie # Wszystko jest trucizną...decyduje tylko dawka! # Chory na umyśle lew masochista!! # Gdy niemożliwe staje się możliwe...gdy nierealne nagle spełnia się ^^ # Tak trudno jest żyć bez kogoś o kim się ciągle myśli... ^^ # Tylko jeden moment mam w pamięci, tylko jeden który ciągle trwa ![]() # Chce być kostką czekolady w Twoich ustach...^^ # Gdy słowa wzlecą ze smutkiem do nieba uwolnię się od wspomnień # Cały mój świat w Twojej osobie się streszcza ^^
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
po kryjomu weszłam w Twoje życie. Zauważyłeś?
lubię Twój dwudniowy zarost drapiący mój policzek przejaw głupoty Poznaj sens granic kreślonych w warstwach honor wzięty pod tresurę Zostań w podziemiu wolny od pychy
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNKI A o tym, że rzucam szkołę i wyjeżdżam do Holandii . ?.. że będę pracować, mieć w końcu swoje pieniądze. ale i też tęsknić za swoją miłością ![]() posiadacie ? . byłabym bardzoooo wdzięczna |
|
|
|
#3706 |
|
Przyczajenie
|
A gdybyśmy nigdy się nie spotkali ?
Los waha się. Jedna chwila, ty i ja Czasami myślę o prawdopodobnym świecie Nim czyjaś inna miłość zaprosi tu? Gdy jedni modlą się o wiatr, Inni modlą się o deszcz Cisza na skronie, na powieki słońce I ta pewność że mamy nadal czas by patrzeć prosto w oczy... Rozprostować myśli Gdzie znaleźć lek na lęk ? Szept paproci, bajki z mchu… |
|
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
Sentymentalnie. : Gdy nie bawi cię już Świat zabawek mechanicznych . Kiedy dręczy cię ból nie fizyczny . Zamiast słuchać bzdur głupich Telefonicznych wróżek zza siedmiu mórz . Spytaj siebie czego pragniesz Dlaczego kłamiesz, że miałeś wszystko . Gdy udając że śpisz W głowie tropisz bajki z gazet . Kiedy nie chcesz już śnić Cudzych marzeń . Bosa do mnie przyjdź I od progu bezwstydnie powiedz mi Czego chcesz . Słuchaj jak dwa serca biją Co ludzie myślą - to nieistotne . Jakby świat się skończyć miał . Swoje miejsce znajdź I nie pytaj czy taki układ ma jakiś sens . Słuchaj co twe ciało mówi W miłosnej studni już nie utoniesz .
|
#3708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie było mnie parę dni, a jeszcze mnie ktoś pamięta i wymienia? ![]() Miło ![]() A te opisy... Boskie kochana I przepraszam, że nie odpowiadałam na wasze prośby przez ostatnie dni, ale... No wiecie. Wytęskniłam się za swoim facetem i prawie go z ramion nie wypuszczałam ![]() _________________________ _______ Jest strachem przed jutrem, ciepłym schronieniem, jest śmiechem mężczyzny i tylko wspomnieniem. Jesteś piekłem. Jesteś niebem. Jesteś mój... stoisz na krawędzi upadku i nędzy Rozrzucasz nienawiści i wojny nasiona Chyba już czas leczyć godność Zejdź tutaj na dól i stan gdzie ja stoję Niewinność kona i płacze Wejdź w mój chory mózg. Złe są jego myśli. zabiłeś, gwałciłeś, sprzedałeś mnie. nienawiść i ból zawdzięczasz sobie ściągnę Cie w dól, ściągnę ciebie z chmur Żyję dla siebie nie dla ciebie |
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3710 |
|
Zadomowienie
|
W niektórych momentach swojego życia, myślę sobie, że gdybym Cię nie poznała,
żyłabym sobie teraz o wiele szczęśliwsza. Zazdrość cholernie niszczy ! A wystarczy tak niewiele. Wystarczy zaufać. Kartki z białego zeszytu. Czuję w sobie gniew. Uwiodę Cię niebagatelnie. I czuję, że mogę mieć Ciebie w tę dziką noc. Bezsilny wstyd w ciemności zgasł. Idealny świat z brakiem wolnych miejsc. Wiesz, że nie jaram, weź za mnie bucha, głęboko w płuca, za wszystkie nasze dni, Samoloty wypisujące na niebie moje imię. Cząsteczki miłości, które płyną w moim wnętrzu, usiłują spalić lód Twojego serca. Primadonna - dziękuję kochana <33
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
papergirl ach, widzę Sweet Noise : )
TiScatteroUnaFoto dziękuję, paluszku ;* wzajemnie <3 _ coś jak nienawiść, jeżeli wiesz, o czym mówię. You’re the eve of my destruction In the garden of fears You're nothing but an extra, and baby I'm the star! gubię się w czasie daj mi tylko powód, a przysięgam, że go wykorzystam. nawet, gdy nie będę w stanie dokonać tych wszystkich wielkich rzeczy.. ..weź mnie kiedyś z powrotem do domu myślisz, ze uratowałeś mnie wtedy, gdy znalazłeś mnie na ulicy? twoje sny straciły marzyciela wypatroszone szczescie preparując rzeczywistość gdybym mógł uczynić to tak bolesnym, jak ty to zrobiłaś... lubię patrzeć, jak płaczesz. pięściami o kraty własnego umysłu tłukąc się to brzmi jak koniec czasu ściany mi falują, a sufit się osuwa poza kontrola własnych zmysłów w gorączce pakuję sobie swój strach do gardła
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-02-23 o 03:00 |
|
|
|
#3712 |
|
Przyczajenie
|
* zaraz dotknę snu
wygładzą się myśli *teraz po burzy rachitycznie zgarbiona oddychac ucze sie na nowo *spowita we mgle smutku i utrapienia *jesteśmy ze sobą zrośnięci plecami ty ruszasz głową ja przebieram nogami ![]() *mimo bolu i zlej pogody ide dalej w codziennym trudzie *w samotnosci spojrzen przytulam sie do sciany *lustro odbija obraz moich zaplakanycj oczu *Z dumnym czekam czołem ale czy będę kiedy przyjdzie zabełtać błękit ? *...potem sie zakocham,strace pewnosc siebie a Ty swoja metafizycznoscia sprowadzisz mnie na ziemie... *to lęk we mnie zyje, lękiem oddycham *Dosyć mam stania "koło-brzegu" mojego portu, jak na mieliźnie Na statku-widmo bez kotwicy nadziei *Mam dość myśli zmęczonych bezradnością marzeń pełnych złudzeń, nieprzyzwoicie i niemoralnie pięknych... *Aniele malowany reka Lucyfera! *Cudowny zapach o nutach stu stworzyl to piekne "cos " miedzy nami *ten letni zapach tyle nam dal, od odurzenia po szal ekstazy *zapominac sie lubie -w Tobie *upojona nadziei brakiem, zapadam w sen wczorajszy *teraz zamykam oczy, czekam az mnie czyms zaskoczysz *wiecej slow nie trzeba- tylko ja, Ty i ten moment *gwiazda polarna spadła i rozbiła uczucia,nic nie zostało tylko smród nienawiści *sumienie krzyczało wiele razy choć bez prawa głosu jednak walczyło o swoją miłość *jak znaleźć sens w tym bezsensie, nie pojmuje juz ludzkich odruchow *nic nie trzeba- lato samo zaplata warkocze milosci *niech slonce strzeli w nas zawrotem glowy bez krzty racjonalizmu *oczy juz wyschly choc cala placze jutrem i pustka *i nie mow mi o polowkach jablka,przeznaczeniu,symb iozie dobra ze zlem *zapytaj gdzie konczy sie ta historia wypisana sprayem na klatkach pamieci *prowadze wewnetrzna bitwe marzen z rzeczywistoscia *jak aniol z diablem spokrewnieni neca moje mysli w studni wiecznej wojny *czas skapitulowac, odleciec zniknac-cokolwiek byle bez slowa *parno mi wewnatrz siebie i w tych czterech scianach *nie mam oddechu nie mam Ciebie0co mi z wakacji nad brzegiem morza *jestes moim ocaleniem, zbawiennym milosci odcieniem *moja milosc kolorowa niczym tecza malowana przez sloneczko w spolce z burza *czasami wystarczy ze dusza dotykiem siedzi obok muskajac moje sny.. *tys ma imitacja uczucia ktorego sie boje, tys ta ktorej pragnie ma dusza *uczucia ktore tlumie przy Tobie znow biora gore *Ty jestes mej kawy lykiem z rana, tabletka na bole i lęki *wysypiam sie nawet gdy zmeczysz mnie noca,nauki mi dajesz gdy popelniam bledy *uczysz ze lzy to tez oznaka radosci, gdy bladze mowisz, ze droga ni tędy *zapachnialo kokosowo- czerwcowym szczesciem i wczasy na jego ramieniu zaczely sie dokladnie 23 oddechy pozniej *zanim pozbieram mysli to potrwa- a ja nie mam czasu na bezczas *nakrzyczalam wczoraj na niepewnosc i nici z wzajemnego przyciagania *Nie trzeba wielkiej wiedzy, żeby odbyć stosunek, ale potrzebna jest niemała wiedza i dojrzałość, aby stworzyć związek, w którym rozwijać się będzie miłość erotyczna. *wole tkwic w marzen polswiatku0 nie samotna *dzis znowu wyzbyta trosk lawiruje z motylami piec cm nad rzeczywistoscia *marzenia senne o malinowym soku rozplynely sie w odglosie tluczonego szkla |
|
|
|
#3713 |
|
Raczkowanie
|
i WIELKA prośba. takie oryginalne o tęsknocie. najlepiej nie dosłowne
![]() baaardzo proszęę !! ;*Ponawiam prośbę ;D _______________ Każdy jej taniec w Twoich ramionach.. Twoja niunia tego słucha.. w myślach z innym się pieprzy.. ;] Czysta namiętność.. Bezwarunkowa miłość.. tak drobne ciało skrywa tak wielkie serce.. 'zabiłaby za mnie, zamordowałbym za nią..' w podwiązkach nosze rewolwery na Twoich wrogów.. płacisz takiej dziwce i jesteś w 7niebie.. nie zamierzasz się zmieniać to nie będą Cię doceniać..
|
#3714 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
*tesknic za Toba to w przyblizeniu hybryda zamyslenia, marzenia, muzyki, wdziecznosci za to ze czuje, radosci z tego ze jestes i fal ciepla w okolicach serca *Chwile spędzone z Tobą wynagradzały trudy zwykłch dni. Czekałam na nie, jak na deszcz podczas suszy. *chce wracac do Ciebie wzrokiem, dotykiem wiatru, skraplac sie w Tobie by czuc Twoj zapach rozpuszczajacy sie w Twoim usmiechu * chodz do mnie. ja nie spie. ja tylko oczy mam przymkniete *w koncu wstaniemy otrzepujac tesknote oburacz chwyciwszy chwile w ktorej myslec nie trzeba *widze tesknote w oczach choc jeszcze nie ma prawa bytu *gdy wrocisz dloniom Twoim pokaze rozkosz mieszajaca sie z miodem *Powolna muzyka podziemnego kochania - to ramiona tnące słońca, oddechy i czekania. zamykam marzenia pod rzęsami czuje Twoj oddech na brzuchu *niebo choc puszyste jak blekitne pierze to ciezkie jest...bo Ciebie przy mnie nie ma *kazda sekunda trwa wiecznosc. wzrokiem poganiam wskazowki. *nie chce sie bujac w fotelu- chce byc w ramionach bujana... czekam *Sny w samotności są jak pół jabłka na obiad. Mam nadzieje ze na cos sie przydalam
|
|
|
|
|
#3715 |
|
Raczkowanie
|
Myśli plączą się, ale Twoje serce wie.
I znów samotny powraca świat. Przekonam cały świat, że jestem Ciebie wart. Wiem, co muszę zrobić, by rozgonić ten czar zły. Wszystkiego się wyrzeknę, tylko nie każ mi wyrzec się Ciebie do kresu mych dni. W Twoje dłonie składam życie swe. _________________________ __ _________________________ __ Ob reich, ob arm - egal wie man es sieht, der Tod macht keinen Unterschied. Der Glaube und die Liebe geben mir dafür auch immer neuen Mut. _________________________ ______________ _________________________ ______________
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm.. moze jakos pomoge, ale nie obiecuje . , przeznaczenie nie pozwoli trwać nam osobno,kochany ;*. i nie wierz ludziom ktorzy uwarzaja ze nasza milosc klamstwem jest .. . i wiem,ze wieczorami myslimy o sobie wciaz.. . nienawidze byc tu bez ciebie ! ,dzis znow sniłam o nas..jak kiedys,wiesz.. ,straciłam połowe serca..czy kiedys ją odzyskam ? , naleze tylko do ciebie, ukochany . . kiedyś zatrzymam czas, by popatrzec w twe oczy ! . pociąg ruszył..ale my jestesmy w innych wagonach. nie mam pomyslow.. pozdrawiam! ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Hmm.. to ja tez mam prosbe .. o opisy (moga byc długie) pasujace do mojej beznadziejnej sytuacji .. od kilku dni mam depresje spowodowana tym ze .. chyba czuje cos wiecej do przyjaciela.. kiedys bylismy juz blizej,dlatego ciagle mecza mnie te wspaniale wspomneinia tej krotkiej chwili .. wiem ze on kocha inna, moja byłą przyjaciolke..ale ona go nie . beznadziejne wiem.. ale moze pomozecie..nie takie dosłowne.. Dziekuje z góry ! ; **
|
|
#3717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(mam taka nadzieje ;P![]() były i dobre dni, kiedy chodziła zatopiona w snach na jawie, z uśmiechem na ustach, przyłapywała się na chichotaniu, gdy szła ulicą i kiedy nagle przypomniał jej się jakiś wspólny żart. Potem znów nadchodził czas, gdy wpadała w głęboką depresję, aż wreszcie odnajdywała w sobie tyle siły, by ją pokonać na kilka następnych dni. Tyle że najmniejszy drobiazg doprowadził ją ponownie do łez. To był męczący proces i najczęściej dawała za wygraną. Historia mojego życia (...) przeczytaj mi ją, a zawsze do Ciebie wrócę. On. Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, jego ciepły głos a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze.. jedyne. Kochała go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to co było źle. ___________ Nie wiem jak to zrobił, ale cholernie zawrócił mi w głowie. jestem w krainie marzeń...wrócę gdy ‘on` zniknie z moich myśli... ' ideałów nie ma, a miłość ślepa jest... ' nie Można Dostać Czegoś , Nie Tracąc Czegoś W Zamian...
|
|
|
#3718 |
|
Przyczajenie
|
napisane przez beziimienna19
[/COLOR]Hmm.. to ja tez mam prosbe .. o opisy (moga byc długie) pasujace do mojej beznadziejnej sytuacji .. od kilku dni mam depresje spowodowana tym ze .. chyba czuje cos wiecej do przyjaciela.. kiedys bylismy juz blizej,dlatego ciagle mecza mnie te wspaniale wspomneinia tej krotkiej chwili .. wiem ze on kocha inna, moja byłą przyjaciolke..ale ona go nie . beznadziejne wiem.. ale moze pomozecie..nie takie dosłowne.. Dziekuje z góry ! ; **[/QUOTE] postaram sie pomoc choc nie wiem czy te opisy Cie zadowola ![]() *niszczeje moja dusza tutaj na padole samotności bo ośmieliłem się kochać *Dzień co dzień powroty wspomnień *Zawiesiłam się w samotności by uśmiercić tlące uczucie *Są dwa światy i jedno słońce, które u nas słabiej coś grzeje *Nasze drogi wciąż się schodzą i rozchodzą Jak dwie łódki w bezlitosnym tańcu fal Lecz niestety tak na siebie nie zachodzą By w pamięci nie zostawał tylko żal *I choć nie ma dla nas jutra nikt nam nie zabierze wspomnień w sercu zawsze pozostaną bo czyż można to... zapomnieć? *w studni twoich oczu poszukuję wody by ugasić ogień, co w mym wnętrzu płonie *policzmy nasze gwiazdy mam galaktyki nowe dla ciebie wystarczy pomilczeć -chodz tutak prosze *Twój blask oczu.. pamiętam to on swym brązem odlał mnie w Tobie *skleiły nas spojrzenia głodne dużo obiecujące,magnetyzowal nas taniec *staliśmy się /wydawało mi się wtedy/ dopasowanymi puzzlami *bo historia lubi się powtarzać więc nie podcinaj skrzydeł mi nim na nowo znów rozłożą się |
|
|
|
#3719 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niczym Romeo i Julia. Cytat:
Ile warta jest nasza 'miłość'? Cytat:
Nawet legalna trawka nie zastąpi mi Ciebie. Cytat:
kradne
|
||||
|
|
|
#3720 |
|
Przyczajenie
|
Hej , piszę tu po raz pierwszy , ale Wasze opisy kradnę już dość długo ;p
* Bo żyje po to by z Tobą być *Upijać się jak wampir Twoim szczęściem *Pijana szczęściem *Życie to gra w którą nie chce mi się grać... *Kręcić, kręcić, uwodzić i nęcić ;> *Zatopiona w rozkoszy szczęścia *To uczucie we mnie płonie *Bo chcę być Twym światełkiem w ciemności *Życie to bajka tylko księciunio cholernie daleko *Patrzeć na świat przez różowe okulary *Ta cisza zabiera Ci mnie ;[ *Twego głosu wciąż mi brak *Ty,wypełniasz moje sny,zapominam co to łzy ;] *W Twych ramionach się skryć i na zawsze z Tobą być *Kto stale kłania się innym nigdy nie odkryje w sobie siły Może komuś coś się spodoba ;] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

Chciałabym opisy, takie .. Yhm. nie takie 'pospolite' i takie, że jestem fajna słodka nastolatka etc. Takie, które dadzą troche do myslenia.

najgorsze jest to że nadal go kocham i on mnie też, ale nie mieliśmy wyboru. pomożecie?