|
|
#1051 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
|
|
|
|
#1052 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ona jest prześliczna Cytat:
Ciuszki też mi się podobają
|
||||
|
|
|
#1053 |
|
Wtajemniczenie
|
![]()
|
|
|
|
#1054 |
|
*sportaddict*
|
podpisuję się - Maja, jesteś 100000% latem
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1235398027 aaaaa jakie włosy ![]() mam już: - szampon bambi ![]() - zamówiony olejek kokosowy - zamówiona Kamiwaza - naftę - waxa - resztkę placenty kallosa napewno kupię jeszcze lada dzień: - olejek rycynowy - tę całą glorię magiczną - seboradin - bellissę i mam nadzieję, że z moich suchych strączków się zrobią takie cuda
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-23 o 15:10 |
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
znowu nadrabiania mialam
![]() Cytat:
![]() Dla wysokich tez big star ma duzo spodni. Tyle ze ja ogolnie nie polecam spodni z bs. Jakosciowo nie sa dobre. Milusiaam juz na nk napisalam ale zloze jeszcze raz Wszytskiego najlepszego! I tez pisze sie na zlot ag
|
|
#1056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ładnaaa Co to to Camaieu? Ile za nią dałaś?
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Wtajemniczenie
|
nie dosc ze taki glupi dzien: to jescze zalaczniki nie chca sie ladowac
|
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podobają nogi typowo modelingowe i długie jak aniołków VS... Doda na mój gust ma zbyt masywne i kaczuszkowate. Ale wiadomo, jednym się podobają a innym nie.
|
|
#1060 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez jestem LATEM TAK MI WYSZŁO Z TESTU mam dość ciemne brwi dość ciemne rzesy
naturalne ciemno blond lekko popielate włosY-mysie mam średnią karnacje nie jasna ale tez nie oliwkowa no i mam zielone oczy a robię się na zimę -ale nie jestem podróbą ja tak się nie czujeA W KOLORACH LATA MI PASKUDNIE |
|
|
|
#1062 |
|
Zadomowienie
|
Tez nie potrafie sprecyzowac czy jestem wiosna czy latem czy jesienia czy zima
jak ktos wie to niech mnie oswieci ;p
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno zdjęcie Dody - też mam takie intensywne różowe spodnie, tylko nie takie całkiem wąskie
![]() A właśnie, wszystkiego najlepszego Milusia ![]() ![]()
|
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Chii1986;.. Doda na mój gust ma zbyt masywne i kaczuszkowate. Ale wiadomo, jednym się podobają a innym nie.[/QUOTE]
oj mi się jej nogi BARDZO podobają bo.. sama ma krótkie i masywniejsze no na pewno nie chude to co będę wybrzydzać jak sama ma takie dla mnie są cudne
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytałam,że te typy kolorystyczne to bzdura bo właśnie mało jest takich czystych ciepłych lub zimnych typów,wiecej jest mieszkanych ale nie wiem ile w tym prawdy.
No i dużo zależy od farbowanego koloru włosów..co z tego,że ja jestem niby latem skoro mam włosy pofarbowane na ciepły odcień to automatycznie inne kolory zaczynają mi pasować...przynajmniej tak mi się wydaje ale sama się w tym gubię
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.makijaz.net/t2.html ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
to tez mi inne kolory pasują.Jeśli lubisz zieleń, to wybierz tą o niebieskim zabarwieniu. Najodpowiedniejsze dla Ciebie są: morski, nefrytowy, zieleń butelkowa, zieleń pastelowa lub bardzo jasny turkusowy i szara zieleń. - we wszystkich z wyżej wymienionych wyglądam koszmarnie oprócz butelkowej zieleni i szarej zieleni W czerwieni też prezentujesz się korzystnie, jeśli jest ona przygaszona, w różowym odcieniu. Dobrze Ci w czerwieni malin, wina, wiśni, arbuza, fuksji. UNIKAJ CZERWINIE ZBLIŻONEJ DO ORANŻU Z DOMIESZKA ŻÓŁTEGO - Z TYM MOGĘ SIĘ ZGODZIĆ Gama kolorów dla Ciebie jest chłodna i przydymiona bez jaskrawych odcieni. Rządzą tu pastele - ta ja i pastele Ciepłe kolory w Twoim makijażu mogą jedynie tworzyć delikatny akcent. Bliżej tęczówki oka muszą być jednak kolory chłodne. Polecam Ci cienie w kolorze szarym, srebrnym, antracyt, niebieski, jasnożółty, srebrnobiały, fioletowy, zielony pastelowy i chłodny róż. - w każdym kolorze cieni z wyżej wymienionych jest mi brzydko Jeśli lubisz złoto, noś złoto białe. Najlepiej jednak wyglądasz w ozdobach ze srebra - z tym również się zgodze Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-02-23 o 15:32 |
||
|
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi wyzło ze jestem zimą
Przezytałam sobie na tej stronce co podałyscie całą zim . Jakie kolory nosic itd i okazało sie ze w mojej szafie jest własnie to co tam pisze umiem dobierac sobie kolory heh Kurcze musze poczytać o tych odzywkach itd do włsów ale mi sie nie chce ;/ Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-23 o 15:32 |
|
|
|
#1070 |
|
*sportaddict*
|
Verzara, ja ostatnio czytam o tym masę, więc jak Ci się nie chce, to powiedz, czego Ci trzeba, może będę wiedziała
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję sie w kolejnej częsci watku
|
|
|
|
#1073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem nic o szamponie bambi , olejku kokosowym , Kamiwazie , nafcie , glorii , seboradinie i bellissie Moje włosy tez wymagają kuracji . Ale ciagle nie chce mi sie jechac na drugi koniec miasta o hurtowni ;p |
|
|
|
|
#1074 |
|
*sportaddict*
|
Verzara - a jakie masz wlosy?
|
|
|
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm włosy mam kręcone , do ramion , sredniej grubości , wypadają , są suche i puszą się strasznie przez to . Napewno brakuje im nawilżenia . A ostatnio często niestety rostuje bo zachciało mi sie proste grzywki ;/
|
|
|
|
#1076 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale sie wkuuu... Jakby rachunków było mało to jeszcze TZ przyszło 800 zł za prąd Wiec choćby i o podrabianej bransoletce tiffany na dzien kobiet to sobie mogę pomarzyć![]() Tak mnie wku... rodzice mojego TZ, ze muszę sie wyżalić ![]() Mój TZ ma taką rodzine (najbliższą!), która tylko myśli jakby go wychu... albo na nim zarobić jeszcze Przyszło 800 zł rachunku z czego mój TŻ za swój mały pokoik+łazienka płaci 700 zł, a jego rodzice za cały dom płaca 100 zł Fakt, ze mój TŻ ma grzejnik na prąd w pokoju, ale oni są tak za***isci, że policzą mu zawsze abonament za prąd + sobie tylko godziny nocne, a mojemu TŻ same dzienne (mimo że wogóle nie używają prądu w nocy, a prad nocny jest o połowe tańszy ), że mojemu TŻ zawsze wyjdzie rachunek z kosmosu, a im po prostu symboliczna 100-ka![]() Ja juz wogóle nie wyrabiam psychicznie z jego rodziną Mojego TŻ-a zawsze za wszytsko podliczają maksymalnie, za to jego brata sponsorują i mamusia mu buli tysiac zł miesiecznie na tankowanie/woskowanie jego samochodu Jego brat poszedł ostatnio do pracy 1 raz w życiu i po kliku dniach poszedł na chorobowe, no bo przeciez biedny nie moze pracować choćby minimalnie fizycznie i sie przemęczać Co tam, ze nawet matury nie ma, on musi mieć prace umysłowa, tylko kilka godzin dziennie, no i nie moze sie przemęczać biedaczek... Przecież mamuisa za wszystko zapłaci, wszystko mu kupi... Tam jest taka paranoja, ze nie wyrabiam TŻ brat chce np. nowe ciuchy to idzie do mamusi, a mamusia biegnie do banku po kredyt tysiac złotych, by Krzysiowi kupić![]() Nie cierpie całej jego rodziny ![]() ![]() Ja chce juz mieszkać sama z TŻ ![]() !!!! Chyba nawet taniej nam to wyjdzie
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,cholera spóźnia mi się okres ,powinnam dostać 21
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam sie że to po.....y dzień...mój TŻ zadzwonił do mnie że właśnie został zwolniony z pracy ot tak poprostu..załamałam się
|
|
|
|
|
#1079 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Miśka
mnie też wkurza takie nierówne traktowanie... nie wiem jak rodzice tak mogą? I zawsze to mniej grzeczne "dziecko" lepiej traktują:/ mój Tż też im bardziej się stara to tym jest gorzej... jak jego brat powie na mamę w złości brzydkie słowo albo przyjdzie pijany to on spokojnym głosem żeby tak do niej nie mówił zamiast mu się postawić a jak Tż chce z nią z szacunkiem na spokojnie pogadać to się na niego wydziera...gdzie tu sprawiedliwość.Z rachunkami tak samo..tylko Tż się dokłada chociaż tamci zarabiają tyle co on albo i więcej a komp w ich pokoju włączony 24/h czerpie dużo prądu... ![]() Niedługo to sobie bracia Tż marihuane w pokoju posadzą i mama im nic nie powie .... krokodylek,mam nadzieję,że się trzymacie jakoś z Tżtem ciężko teraz o pracę ale trzymam kciuki żeby coś znalazł...ja też mam dziś doła, jutro na zajęcia jeszcze chyba nie bedę mogła być we wcześniejszej grupie bo jest regulamin... i na zajęcia o 15 pojadę pociągiem o 11.. załatwiłabym sobie indywidualny tryb nauczania ale sam dojazd to chyba za mało by się o to starać:/
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-23 o 16:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

To takie odgórne założenie, nie może być inaczej
to ja pokażę zdjęcia dody z kampanii reklamowej big stara.
Ciuszki też mi się podobają 

Ile za nią dałaś? 

ja tak się nie czuje

Jakby rachunków było mało to jeszcze TZ przyszło 800 zł za prąd
Przyszło 800 zł rachunku z czego mój TŻ za swój mały pokoik+łazienka płaci 700 zł, a jego rodzice za cały dom płaca 100 zł
mnie też wkurza takie nierówne traktowanie... nie wiem jak rodzice tak mogą? I zawsze to mniej grzeczne "dziecko" lepiej traktują:/ mój Tż też im bardziej się stara to tym jest gorzej... jak jego brat powie na mamę w złości brzydkie słowo albo przyjdzie pijany to on spokojnym głosem żeby tak do niej nie mówił zamiast mu się postawić a jak Tż chce z nią z szacunkiem na spokojnie pogadać to się na niego wydziera...gdzie tu sprawiedliwość.