|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
coś o tym, że ojciec wpier.dal.la się między mnie a jego, i że nie chce, żeby przez niego coś się zepsuło.. i że cholernie go nienawidzę i wstydzę się go? [ ojca - i nie przekonujcie, że to jednak ojciec - bo dla mnie nim nie jest.. ] . liczę na WAS naprawdę.. nie wymieniam, na któe bo każda z osobna i wszystkie razem jesteście świetne, a poza tym każdy opis mnie ratuje.. ogólnie o nienawiści mogą być też.. to ważne, naprawdę cholernie ważne.. coś w ten deseń : spieprzone życie dzieciom, fundują ich rodzice! ode mnie coś, żeby off'a nie było.. była sama, jak gdyby była dzieckiem niczyim.. upadek jest twardy.. zawsze mów prawdę, choćby była bolesna.. stłumić agresję. jesteś wolny, bo jesteś człowiekiem..
|
|
#3752 |
|
Przyczajenie
|
ja mam opis "malpusza jest ruda i ma rude uda ,szuty smierdzace biegala po łace"
|
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
Kocham wszystko co związane z Tobą Przez Ciebie nawet nie potrafię obejrzeć mojego ulubionego serialu. Wciąż tylko myślę o Tobie Nie wiem skąd to masz, ale masz to wiesz Jakiś niedobry wirus dopadł moje serce Właśnie Ty fundujesz mi te rewelacje Jeszcze ten jeden raz… Cynamonowa garść inspiracji Profesjonalnie przeboski Czuły i namiętny Pan Wymarzony Niebieskie oczy pewnego mężczyzny __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
#3754 |
|
Zadomowienie
|
Shit happens.
Kiedyś się mnie nauczysz. Jaka pościel takie sny. Smak życia odebrał mi apetyt. Każda prawda ma dwie strony: moją i Twoją. Pomyliłam się... jak zwykle, gdy jestem czegoś pewna. Najbardziej brakuje mi Twojego milczenia. Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy. Bądźmy ludźmi choćby tak długo, póki nauka nie odkryje, że jesteśmy czym innym. Czy to nie śmieszne:
nawet nasze czasy będą kiedyś nazywali dobrymi dawnymi czasami.
|
#3755 | ||
|
Rozeznanie
|
Sweet Noise ;] Jakoś tak mnie ostatnio na niego wzięło i stwierdziłam, że ma świetne teksty ^^ Miło Cytat:
Och schlebiasz mi ![]() Cytat:
Ale zwracaj uwagę na błędy ortograficzne, bo niektóre są aż zbyt rażące. Bynajmniej dla mnie. Fałszem mi śmierdzisz. Ciągnie muchę do gnoju, co? Bije z Ciebie nienaturalna poświata. Poświata fałszu. Oni orzeł - ja reszka. Na Twojej monecie to zwykle orzeł jest górą. Fałszywe gesty, mimika, słowa... Cała jesteś z fałszu ulepiona. ____________________ by nie widzieć twarzy twojej, oczu twych... stałam we krwi i nie czułam nic Ty umierasz, a dla mnie to zwykły dzień. Kłamstwa są dla mnie prawdą. Czy musisz mnie zabić by wiedzieć kim jesteś? |
||
|
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny może macie coś na temat tego, że za niedługo mój Tż ma 20 urodziny. błagam
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
Mój Piękny Panie
![]() Ja go nie kocham, taka jest prawda.. Już mi niosą suknie z welonem <3 Gości tłum coś fałszywie odśpiewa.. i pomyśleć wychowała go ulica.. w życie grać się uczę, w życie grać próbuję.. możesz zwalczyć przeciwności.. zamknę oczy.. już dawno nie ma Cię.. wszystko przypomina Cię.. jedna lekcja była o wierności.. proszę nie pytaj mnie o nią.. to nie muza.. ale daje mi natchnienie.. ..,że odpowiedź znam.. spośród wszystkich ludzi, wybieram Cię <3 jak wyglądać mógłby nasz świat.. czy jedynym dla mnie staniesz się?? więc zaufam Ci.. zaczęło się niewinnie.. chwyciłeś mnie za rękę.. byłam tylko chwilą, nie tą wybraną, tą jedyną ![]() tęskniłam.. choć wiedziałam, że nie tego pokochałam.. nie dałeś żadnej szansy mi.. nie jestem naiwna - tak jak byłam dotychczas.. ludzie tak pędzą.. być kimś..
|
#3759 |
|
Wtajemniczenie
|
tylko wtedy, gdy zamykam powieki czuję ten spokój.
szczery, prawdziwy uśmiech.. ah, kiedy to było?! moja dusza potrzebuje wytchnienia, odosobnienia. |
|
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
I wiesz komu prędzej to serce pęknie?
Świat jest mały i wielki zarazem Zamknęłaś się w świecie bez świeżego powietrza Otwórz oczy i umysł. Miłość to artystka Jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach
|
#3761 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ________ usta pełne suchych słów sorry dziś brak inspiracji.
|
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
Mówię: "odchodzę". Myślę: "nie pozwól"...
Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpoczywać ![]() Wyjść z siebie i stanąć obok. Poszukując sensu życia... stworzyłam swój własny wyimaginowany świat.. Bo kocham na Ciebie patrzeć <3 Zabiorę Cię Do Takiego Nieba, Gdzie Nawet Anioły Grzeszą... ![]() Już wiem, że od dziś chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny... <3 Miłość-pojęcie względne,do którego ktoś kazał nam się stosować...
|
|
#3763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ło dziewczyno, ciężka sprawa, chociaż ja też mam taką koleżankę, która przychodzi tylko wtedy jak nie ma z kim wyjść albo coś chce pożyczyć. karmiona fałszywą kartą. nie widzę ani cienia prawdy w tym co robisz. moralna zniewaga. popatrz na parapet. a teraz spójrz w lustro. widzisz jakąś różnicę potencjalna koleżanko? bo ja nie. na masce maska obłudo, po co nią manipulujesz? wyrzuty Ci jeszcze nie wypaliły dziur w sumieniu? Myślisz, że masz rację? _________________________ _________________________ ________________ moje serce pozostawione na środku autostrady.
czas zatrzymuje się co trzydzieści mrugnięć. wyjmuję z kieszeni kawałek mojego życia będziemy ze sobą. chociaż te kilka oddechów w świetle fascynująco się różnimy.
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
; ***
Ojj. Przez chwilkę mnie nie było, a tu tyyyyyle stron.
Przepraszam, że nie odpowiadam na prośby, ale jakoś dużo wszystkiego mam na głowie.. Dziękuję za każde miłe słówko. Opisy:
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-02-23 o 19:34 |
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
envious Primadonna powinnam lilyblack kee TiScatteroUnaFoto ouu .. <33!
Miłość nie mija, lecz wiecznie trwa. A zdrada ją niszczy od wielku już lat. Miłośc to nie pluszowy miś, ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty, ani miłośc to gdy jedno płacze, a drugie po nim skacze. Miłość to żaden film w żadnym kinie, ani róże, ani całusy małe duże, ale miłość to gdy jedno spada w dół - drugie ciągnie je ku górze. trzeba wziąć się w garść i zadbać oswoją przyszłość . . trzeba trochę kombinować ;> by życie miało ` Dziś zatrzymaj czas. ` Ważne słowa mają inny smak . I winny tu nie jest nikt - tak po prostu musi być. moze ktos sb cos wybierze ;*
|
#3766 |
|
BAN stały
|
I moje serce umarło.
Czuję się tak pusta i dziurawa. I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie. Nigdy nie powinnam otworzyć Ci moich drzwi. Zawsze kiedy mnie potrzebowałeś - byłam tam. Jakbyś był moim ulubionym narkotykiem, jedynym problemem jest to, że mnie używałeś w inny sposób w jaki ja Cię używałam. Do szczęścia mi wystarczy, byś codziennie na mnie patrzył. Wszystko się zmieniło odkąd jesteś mi tak bliski. Niech zaiskrzy w nas. Prośbę mam. Dotyczy opisów na temat, iż pewien chłopak mnie olewa, a jak już gadamy to jest jedyną osobą, która często nieświadomie potrafi poprawić mi humor. Coś dyskretnego o tym, że mi zależy.?
|
|
|
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ; ***
wziąć dobre wino I pójść tańczyć w deszczu z Tobą <3
Nikt nam nie ukradnie szczęścia, naszych marzeń Nie umiem Cię pocieszyć kiedy patrzysz w przeszłość I znów mam Cię w sercu, znów nie śpię po nocach Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze. Na ulicy szczerość do koleżki sie liczy a nie pseudo ziomale co sie śmieją za plecami stale prawda leży na ulicy nie w sieci na jakichś forach
|
|
#3768 |
|
Zadomowienie
|
Pokaż mi swój świat, skarbie.
No chodź tu, przytul mnie. Kochała rzeczy materialne. W moim świecie nie ma miejsca na miłość. Brak ciebie objawia się we mnie. Nie wiem, co to prawdziwa miłość. Najgorętsza byłam, nie sądzisz? Mam wrażenie, że masz magazyn CKM w miejscu, gdzie powinno byś serce. Wszystko co robię, robię dla siebie. Czyż nieuprzejmość nie stanowi istoty miłości? Nie każde marzenia się spełniają. Jedenaście sekund. Flirtowanie jest zabawniejsze, gdy inni się przyglądają. Wiem to. Nienawidzą mnie, bo niczego im nie zazdroszczę. Pijana szczęściem. Dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. Bywa, że marzenia o księciu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. Pomilcz ze mną chwilę. Miłość wbrew rzeczywistości.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
|
|
|
#3769 |
|
Raczkowanie
|
Do serca podchodzi chłód. Ta cisza zabiera Ci mnie. Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić Nie tak bo nie wiadomo skąd zawieje wiatr. Każdy jej oddech był tylko i wyłącznie dla niego. ____________________ W którymś momencie trzeba podjąć decyzje, granice nie chronią Cię przed innymi ludźmi, one odgradzają Cię od świata, życie jest pokręcone. Tacy już jesteśmy. Tak więc można zmarnować życie wytyczając granice, albo przeżyć życie przekraczając je. Ale są pewne granice, których przekraczanie jest zbyt niebezpieczne. Wiem jedno jeśli człowiek jest gotów zaryzykować widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach. Słowo intymność oznacza oto moja dusza i serce, zmiel je, usmaż i zjedz Chciałabym żeby istniał kodeks intymności, jakiś przewodnik który pozwolił by stwierdzić kiedy przekroczyło się granice. Dobrze by było móc przewidzieć te chwile, ale nie wiem jak to umieścić na mapie. Zdobywamy ją tam gdzie tylko się da i zatrzymujemy jak tylko długo się da. A co do zasad? Może w ogóle nie istnieją. Może zasady intymności są czymś co każdy musi określić sam dla siebie. Kiedy byłyśmy mały dziewczynkami wierzyłyśmy w bajki, fantazjowałyśmy jakie będzie nasze życie. Biała suknia, królewicz który zabierze nas do zamku na szczycie góry. Wieczorem w łóżku, zamykałyśmy oczy i wierzyłyśmy gorąco w to że marzenie się spełni. Święty Mikołaj, Wróżka i Królewicz byli tak blisko, że czuło się ich smak. Ale człowiek dorasta. Któregoś dnia otwieracie oczy i bajka pryska. Zwracamy się do ludzi i rzeczy, którym ufamy. Sęk w tym że trudno całkowicie uwolnić się od tej bajki, bo prawie każdy chowa w sobie ten promyk nadziei i wiary, że pewnego dnia otworzy oczy i marzenie się ziści. Chirurdzy _____________ I kiedy upadniesz, masz dwie opcje: Odnaleźć swoją dawną osobowość. Albo zatracić ją na zawsze
Kiedyś ktoś powiedział: Dobre dziewczynki piszą pamiętniki. Złe dziewczynki nigdy nie mają czasu. Ja ... Ja po prostu chce mieć życie, które zapamiętam. Nawet jeśli, nie zapisze tego w żadnym pamiętniku. Wszyscy jesteśmy architektami losu. Więc nie patrz żałośnie w przeszłość. To już nie wróci” One Tree Hill
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
oj, zakochałam się. ![]() oczywiście kradnę. ![]() jak można to proszę takich więcej.
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ; ***
→ no other love
no other touch → Więc sama czy nie będziesz musiała iść naprzód → wiem, jak to jest, gdy czujesz się sobą, dopiero, jak on na ciebie spojrzy, złapie za rękę, albo nawet zażartuje z ciebie, żeby każdy wiedział, że jesteś z nim, że należysz do niego. → Cause you know I'd walk a thousand miles if I could just see you. → Cause you know I'm here for you ... → Every time I look at you I see something new. → But nothing's greater than the rush that comes with your embrace.
|
#3772 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę i uciekam ! < 33333333 Cytat:
te do góru pożyczam ; DD Cytat:
zabieram < 33333 Cytat:
podkradam < 333 przecudowna jesteś ![]() Cytat:
moja przenajlepsza < 333 i jak Cie tu nie okradać ? ; DDD zabieram te ![]() Cytat:
< 333 _________________________ ______________ w słuchawce głos pogubił kolor twych ust Fatamorganą staje się Jeszcze raz popatrz w błyszczące oczy tamtego dnia Niosąc znak, że każdy oddech ma sens Znajdź krople chwil, których blask doda sił Kilometry głuchych słów między nami tak dobrze jest czuć twoje serce "Kiedyś za wszystko w życiu sam odpowiem, nikt mniej i nikt więcej - po prostu człowiek". "A jednocześnie cichy głosik w zakamarkach mej duszy zadawał pytanie, czy będzie bardzo bolało, jeśli... coś pójdzie nie tak?"
|
|
|
#3773 |
|
Przyczajenie
|
You are out of my reach.../ jesteś poza moim zasięgiem
Das Träne dem Trauer flisse ab und dem Herz überfülle dem Schmerz... //Łza smutku spływa i serce przepełnia ból... Szukam drugiej połówki.................. .............Może być 0,7 ![]() ...chciałabym patrzeć na Ciebie jak śpisz... to nic, że o innej śnisz... w moim pokoju są 3 zegary i dwa kalendarze... a podobno szczęśliwi czasu nie liczą... rzucę krótkie „przepraszam” i z Twojego życia zniknę... Zaczynam wierzyć w przypadki... Co gorsze zaczynam je lubić... Nigdy Nie Pytaj "Czemu Milczysz?" Bo Zawsze Gdy Mowie Ty Nie Słuchasz Nie widzisz, że ja czuje coś więcej... Please stay, don't go away..The hardest thing is letting go of you.. //Proszę zostań, nie odchodź..Najtrudniejszą rzeczą jest pozwolić ci odejść.. „Prawdziwi przyjaciele by Cię nie olali...” Boże nie myśl o mnie źle czasem jestem normalny ![]() the terrible thing about the search for truth is that you find it - najgorszy w poszukiwaniu prawdy jest moment, kiedy się ją znajduje "To nic, że tak naprawdę Miś był słodki tylko przez chwilę... To nic, że okazał się największym s****ielem jakiego kiedykolwiek poznałam......" "Wyszedłeś bez słowa zamykając drzwi... Właśnie wtedy, gdy Cię pragnęłam, trochę więcej..." "Zapamiętaj ten pocałunek na zawsze... Bo to był nasz ostatni..."
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam wielką proźbę ;]
Jakieś opisy o przyjaźni na zdjęcie ;] Bardzo potrzebne... Ahaa o przyjaźni damsko-damskiej ![]() Może kee, powinnam, Primadonna, bananowalska, Miluuu i inne?? ;] Tak jak inni miała nadzieję,że kiedyś wszystko poukłada się ! |
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z oczu twych kraść każde spojrzenie. lubie twoje to i lubie też tamto. Nie mów nic, zrób ten krok Zacznij mnie kochać mocno Zanim wszystko zmieni się i straci sens. Dotyk Twój i niczego już nie jestem pewna.. ____________ Nie masz, i po drugi raz nie masz wątpliwości. ty nie mniej za stracone co może być wrócone . ludzkie przygody znoś po ludzku. jeden jest Pan smutku i nagrody.
|
|
#3776 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i niech nikt nie widzi, że pragnę, żeby był mój więc kładę makijaż i modlę się o cud czuje się zdruzgotana, zagubiona i odrzucona ! nie pocałowałam go, a powinnam
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
|||
|
|
|
#3777 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki....
![]() hmm...wiecie mam prośbę...potrzebuje opisów o miłości,ze go kocham i takie tam ale żeby to były takie hmm..bez słowa "kocham"..tak tak ja wiem..ze opisów miłosnych jest tu sporo ale jakoś żadnego nie wybrałam..;/ to jak pomożecie?? ![]() ......................... ......................... .... Dla tego który... rozkochał...i zostawił obiecując wiele... coraz więcej jest nas "samych"... ale musimy jakoś dać radę... Nie wyrabiam, kochani nie wyrabiam... On zamieszka na dnie serca gdzieś schowany I przywieziesz tylko dla mnie tulipany. ![]()
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
`Mam jedno życzenie skromne. Moja droga przyjaciółko nie zapomnij o mnie. `Takich trzech.. jak nas dwie.. nie ma ani jednego .! `Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym, słucha, chociaż słuchał to już wiele razy, jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: 'A nie mówiłem?', pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś. `Mamy siebie, mamy tak wiele Mamy to szczęście, że mam siebie. chyba nie o to chodziło. xD ale może jednak..
|
|
#3779 |
|
Przyczajenie
|
Bo jest paru ludzi
Bo jest parę w życiu dobrych chwil Bo jest parę złudzeń które warto mieć by żyć. =( Nóż w plecy... od dziś na zawsze tylko nienawiść!! Sztuka zasad. Zaliczyć glebe i ... wstać.! |
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
wszystko bym dla niego zrobiła.!
byłabym grzeczna.. przez chwilę (; gdzieś pomiędzy kocham, a muszę odejść.. zakazane love. w zakamarku pustej nadziei. Przy Tobie nawet gg przestaje być zwykłym komunikatorem i zamienia się w mój łącznik między niebem, a ziemią. moja kokaina, mój tlen. ; * najdoskonalszy narkotyku moich myśli ; * dam Ci moje serce włożone do papierowej torebki na prezenty.. Możesz z nim zrobić co zechcesz, tylko pamiętaj - prezentów się nie zwraca. OoHhh.. Life is so hard. - życie jest takie trudne. to serce tyka jak plastik islamskiej ekstremy. landrynkowo - malinowo - truskawkowe zakochanie. na przepaści zmysłów. tworzymy wspólne MY ;* hardcore w duszy.. w bani meksyk ! obojętność gorsza od nienawiści. zauważ mnie, błagam. Krzyczenie bez słów jest takie trudne.. dojrzewasz, czy coś?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

Możee :