American Girls po raz...IX - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-23, 22:05   #1231
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
mogę nawet Was pokierować wybierz tylko motyw przewodni

Klatkoooooooooo kochana mam pytanie czym się różni w praktyce Olejek parachute od Vatiki?

olejek to jest sam czysty olejek kokosowy a Vatika to olejek kokosowy, amla, henna i cytryna

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 22:07   #1232
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
olejek to jest sam czysty olejek kokosowy a Vatika to olejek kokosowy, amla, henna i cytryna
czyli vatika jest lepsza?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 22:16   #1233
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
z jednej strony racja a z drugiej niski może spodnie podwinąć albo skrócić a wysoki niestety:/ ale na szczęście teraz coraz dłuższe spodnie robią i 110cm to już spokojnie dostać można
Gdzie Ty masz te długie spodnie??? Bo ja w samych przykrótkich chodzę Dziewczyny mi pisały kiedyś, ze w zarze i mago są baaardzo długie spodnie, no ale jak dla mnie to do kostek Teraz noszę kozaki, więc nie widać przykrótkich spodni, ale nie wiem co bedzie wiosną

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Makrela w kapeluszu Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn, ktore martwia sie swoja waga (tak jak ja )
http://www.fundir.org/gallery,anorektyczki,110,0,0.html
...chude nie jest piekne....
Straszne I obrzydliwe
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 22:33   #1234
verzara
Wtajemniczenie

Okropne te zdecia az sie nie chce wierzyć ze są prwdziwe ...

Ja włąsnie gadałam z Tż no i juz jest ok Ale caaap mi powiedział ze mi przybyło troszke :p bo browary ciagle pije . W sumie ma racje brzucha płaskiego to ja nie mam . Reszta jest ok . Jutro jak wstane to zacyznam ćwiczyć !! Chcialam mobilizację to mam ;/
Choć moj Tz tez przytył i sam ćwiczy ostro
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 22:42   #1235
nanaaaaa87
Zadomowienie

nie no to teraz oprocz glorii musze zamowic tez ta vatike
ja na te wlosy tyle wydaje ze chyba latwiej by bylo ogolic sie na lyso i kupic jakas Ag-owa peruke

vadi a czy ta zasada z cwiczeniem co drugi dzien dotyczy tez miesni brzucha??, bo one sie chyba dosc szybko regeneruja i np A6W cwiczy sie codziennie, ten zpedalony koles z 8min buns tez mowi do zobaczenia za 24 godziny, ja mam zamiar cwiczyc TW na brzuch to codziennie czy lepiej co drugi dzien?
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 22:44   #1236
milusiaam
Wtajemniczenie

wrociłam dziewczynki z moim urodzinek które zrobił mi tz Byłam w sfinksie na pysznej shoarmie
i wogole było bardzo milo.Teraz sacze winko a tz mi biedaczek usnał ale aprawde ciesze sie strasznie z tych urodzinek bo było . i od tz dostałam pedzelki do makijazu,takie o jakich sobie marzyłam.
a od mamusi pyszny torcik mniam mniam no i ide nadrabiac co tam napisałyscie kochane
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 22:50   #1237
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
wrociłam dziewczynki z moim urodzinek które zrobił mi tz Byłam w sfinksie na pysznej shoarmie
i wogole było bardzo milo.Teraz sacze winko a tz mi biedaczek usnał ale aprawde ciesze sie strasznie z tych urodzinek bo było . i od tz dostałam pedzelki do makijazu,takie o jakich sobie marzyłam.
a od mamusi pyszny torcik mniam mniam no i ide nadrabiac co tam napisałyscie kochane
Najlepszego kochana

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 23:01   #1238
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
vadi a czy ta zasada z cwiczeniem co drugi dzien dotyczy tez miesni brzucha??, bo one sie chyba dosc szybko regeneruja i np A6W cwiczy sie codziennie, ten zpedalony koles z 8min buns tez mowi do zobaczenia za 24 godziny, ja mam zamiar cwiczyc TW na brzuch to codziennie czy lepiej co drugi dzien?
tak, brzucha tez A6W to bardzo ostry trening - aż za ostry, trener na siłce tez go odradzał, z tych samych powódów, ja go nigdy nie robiłam.
Stary 2009-02-23, 23:09   #1239
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
musze poszukac jakichs stron psychologicznych i e-bookow i zaczac cos robic z ta moja zrabana psychika
może lepiej nie ja ostatnio odkryłam, że jestem jednym z typów neurotyka

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
mi się marzy ślub w stylu amerykańskim czyli na powietrzu- w ogrodzie albo w innym tego typu miejscu... zawsze mi się marzyło by przy moim wejściu kobieta pięknym głosem śpiewała Ave Maria a w tle grano na organach..uwielbiam tą melodię..ale ślub kościelny chyba odpada wiec religijna pieśń też....

druga opcja to żeby przy moim wejściu (Pan młody czeka przy ołtarzu) zagrano piosenkę Aerosmith z Armagedonu ...tą: http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY (refren jest piękny)
Mnie też się strasznie podobają śluby w stylu amerykańskim. i to jak wszyscy czekają na pannę młodą

A ja umiem malować, pisać, szyć, dziergać na drutach, haftować, robić różne pierdółki jak biżu, ozdoby. Za to jestem antytalenciem muzycznym w każdym znaczeniu.

Wg mojego porannego mierzenia schudłam 0,5cm w łydce i to by było nna tyle przynajmniej nie przytyłam

Milusia, dopiero teraz dotarłam, więc życzę ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Stary 2009-02-23, 23:16   #1240
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
To fajnie

A ja teraz móżdżę sie skad wziąść kasę na prezent urodzinowy dla TŻ, ma ur. za równy tydzień Wypatrzyłam mu na all sliczne rękawice na motor niedostepne nigdzie w PL, dobrej firmy, no ale o połowę za drogie jak dla mnie A muszę je mieć dla niego

Zainspirowałyscie mnie i też stwierdziłam, ze cos upieke dla TŻ 1 raz w życiu Nawet moja 15 letnia siostra potrafi piec, tylko ja nic nie umiem Zrobie dla niego ciasteczka z napisem kocham Cię A co, nie bede gorsza
Stary 2009-02-23, 23:16   #1241
MySSaaa
Zadomowienie

ahhh 1 dzien a6w zrobiony :P ide na papieroska:P a jutro dzien tylko dla mnie :P wreszcie mi sie @@ skonczyl i moge isc na solarke

edit.
zrobilam so\bie zupke bo od jutra zaczynam diete kapusciana :P

Edytowane przez MySSaaa
Czas edycji: 2009-02-23 o 23:17 Powód: dopisek :P
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 23:20   #1242
vadi
*sportaddict*

MySsaa - nie byłabym sobą, gdybym Cię nie ostrzegła, że to beznadziejna dieta niestety (w swojej najpowszechniejszej wersji w każdym razie)
odwadnia, a nie odtłuszcza, daje pozory tracenia na wadze, ale to woda, nic poza tym niestety.

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-23 o 23:21
Stary 2009-02-23, 23:21   #1243
MySSaaa
Zadomowienie

wiem wiem ale ja głupol taki chcacy szybko zgubic pare kg :P kopenhaska tez robilam ale po 3 dniu dalam spokoj,ciekawe ile teraz wytrzymam :P

mam dosc swojego ciala;(
Stary 2009-02-23, 23:22   #1244
Miśka84
BAN stały

Cytat:
tak, brzucha tez A6W to bardzo ostry trening - aż za ostry, trener na siłce tez go odradzał, z tych samych powódów, ja go nigdy nie robiłam.
Mów mi tak jeszcze Dla mnie a6w to jakaś masakra, do dzis mnie boli dolna część kręgosłupa Coś mi się tam poobijało...
Stary 2009-02-23, 23:23   #1245
vadi
*sportaddict*

dopisałam jeszcze coś wyżej

No bo kopenhaska to już najgorsza dieta wszechświata (nie myśl sobie, że zawsze byłam taka sowa przemądrzała dawno temu wypróbowałam obie, do tej pory na widok zupy prezydenckiej mam mdłości )

A próbowałaś np. south beach?

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Mów mi tak jeszcze Dla mnie a6w to jakaś masakra, do dzis mnie boli dolna część kręgosłupa Coś mi się tam poobijało...
matko i córko, Miska, niech Cię ktoś rozmasuje, zanim się załatwisz jakąś kontuzją
Stary 2009-02-23, 23:23   #1246
MySSaaa
Zadomowienie

dobranoc księżniczki
Stary 2009-02-23, 23:24   #1247
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, widziałyście nowe kreacje na szafie? Niektórzy mają chyba z lekka zboczone upodobania
http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2665
a ja nie widziałam

[quote=maja55;11126562]
Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość

Oooo
Na tym wątku są same utalentowane i życzliwe duszyczki Jaki to byłby fantastyczny ślub, z samymi Ag:
Pushit robi zdjecia
Agula 88 organizuje catering i kwiaty
Czekolada kręci loki i doczepia clipy

Ktoś gra na skrzypcach lub flecie poprzecznym? bo mi się marzy coś takiego w kościele
ja moge wspierac na duchu w stresowych sytuacjach moze byc??

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
Najlepszego kochana
dziekowac

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość

Milusia, dopiero teraz dotarłam, więc życzę ci wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 23:24   #1248
MySSaaa
Zadomowienie

przymierzalam sie i chce po kapuscianej byc na south beach :P albo korci mnie ta dieta grup krwi
Stary 2009-02-23, 23:24   #1249
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
MySsaa - nie byłabym sobą, gdybym Cię nie ostrzegła, że to beznadziejna dieta niestety (w swojej najpowszechniejszej wersji w każdym razie)
odwadnia, a nie odtłuszcza, daje pozory tracenia na wadze, ale to woda, nic poza tym niestety.
no jako diety samej w sobie nie polecam, moja mama sie kiedys w to bawila i owszem schudla 4 kg ale miala szybciutki efekt jojo i przytyla 7 kg wiec ostatecznie byla 3 na plusie.

Ale zupa sama w sobie jest pyszna i czasami ja sobie robie na obiad jako dietetyczne pierwsze danie
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 23:25   #1250
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
przymierzalam sie i chce po kapuscianej byc na south beach :P albo korci mnie ta dieta grup krwi
daruj sobie kapuchę, bo będziesz miała 2 tyg wzdęć, trawione mięśnie (brak białka), odwadnianie, tłuszcz bez zmian + odruch wymiotny dożywotni na widok tej zupy

ta grup krwi to też jest... no

tylko SB z tych jest zdrowa i skuteczna

Cytat:
no jako diety samej w sobie nie polecam, moja mama sie kiedys w to bawila i owszem schudla 4 kg ale miala szybciutki efekt jojo i przytyla 7 kg wiec ostatecznie byla 3 na plusie.

Ale zupa sama w sobie jest pyszna i czasami ja sobie robie na obiad jako dietetyczne pierwsze danie
Tż dzisiaj chciał ją kupić na obiad po mojej minie zrezygnował
never ever

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-23 o 23:26
Stary 2009-02-23, 23:27   #1251
asieenka
Raczkowanie

Cytat:
pamiętam jak pare lat temu mama gotowała tacie takie zupki- schudł z 20 kg,a nie pamiętam żeby jakoś ćwiczył zachłannie. Oczywiście nie muszę chyba mówić,że za paęe miesięcy przybyło mu jeszcze więcej niż miał

Matura 2011
polski PP
matematyka PP+PR
angielski PP+PR
geografia PR

asieenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 23:28   #1252
vadi
*sportaddict*

naprawde zaczynam czuc dziwny ucisk w żołądku
Stary 2009-02-23, 23:29   #1253
Miśka84
BAN stały

Cytat:

A ja myślę o diecie ogórkowej Co o niej myślicie? Ogórki kiszone mają baaaaardzo malutko kalorii i czasem sobie robie zupe (jedyna zupa jaką umiem zrobić Bo mojego pomysłu hehe), do której wrzucam tylko do wody kostki rosołowe, poszatkowane ogórki+ poszatkowaną mocno tak jak ogórki marchewkę + koperek i różne ziółka Zupa jest jak dla mnie pyszna, praktycznie nie ma kcal, i ma efekt uboczny - mocno przeczyszczający

Czasem dodam też do niej makaron razowy albo ryż (żeby inni w domu oprócz mnie też chcieli ją jesc) i nie latali tyle na kibelek

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-23 o 23:32
Stary 2009-02-23, 23:34   #1254
vadi
*sportaddict*

Cytat:
A ja myślę o diecie ogórkowej Co o niej myślicie? Ogórki kiszone mają baaaaardzo malutko kalorii i czasem sobie robie zupe (jedyna zupa jaką umiem zrobi Bo mojego pomysłu hehe), do której wrzucam tylko do wody kostki rosołowe, poszatkowane ogórki+ poszatkowaną mocno tak jak ogórki marchewkę + koperek i różne ziółka Zupa jest jak dla mnie pyszna, praktycznie nie ma kcal, i ma efekt uboczny - mocno przeczyszczający
i to jest wszystko, co się je na tej diecie? bo jak tak to

BIAŁKO
, baby jędze, zasada jest prosta - jecie białko -> organizm szybciej spala -> metabolizm zasuwa -> chudniecie (i to z tłuszczu, a nie mięśni, bo bialko je chroni).

i odwrotnie - nie ma białka -> schodzcie z wody, a nie tłuszczu, metabolizm siada (i to na długo, po diecie tyjecie od wszystkiego - tylko przybieracie już tłuszcz, a przypominam, że straciłyście tylko wode, równanie proste jest chyba ), jojo trzaska w dupsko, jak guma od majtek

i poniżej 1200 kcal działa tak samo, jak brak białka.

najzdrowsza dieta = białko + warzywa + owoce. zadnych diet pod kolor oczu i gumki do włosów

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-23 o 23:35
Stary 2009-02-23, 23:35   #1255
MySSaaa
Zadomowienie

a ja mysle ze jak po kapuscianej bede potem liczyc kalorie albo south beach to nie bedzie jojo:P
Stary 2009-02-23, 23:36   #1256
Miśka84
BAN stały

Cytat:
i to jest wszystko, co się je na tej diecie? bo jak tak to

BIAŁKO
, baby jędze, zasada jest prosta - jecie białko -> organizm szybciej spala -> metabolizm zasuwa -> chudniecie (i to z tłuszczu, a nie mięśni, bo bialko je chroni).

i odwrotnie - nie ma białka -> schodzcie z wody, a nie tłuszczu, metabolizm siada (i to na długo, po diecie tyjecie od wszystkiego - tylko przybieracie już tłuszcz, a przypominam, że straciłyście tylko wode, równanie proste jest chyba ), jojo trzaska w dupsko, jak guma od majtek

i poniżej 1200 kcal działa tak samo, jak brak białka.

najzdrowsza dieta = białko + warzywa + owoce. zadnych diet pod kolor oczu i gumki do włosów
To jeszcze jajka bedę jeśc
Stary 2009-02-23, 23:37   #1257
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
a ja mysle ze jak po kapuscianej bede potem liczyc kalorie albo south beach to nie bedzie jojo:P
to nie na tym polega niestety, a wiem, że ciężko jest zmienić myślenie, bo od urodzenia gazety pakują nam w głowę takie brednie o odchudzaniu, że głowa mała.

i dlatego na diecie się jest raz, potem drugi, potem dziesiąty i paradoksalnie, przez to, że chce się mieć 'szybki efekt' traci się lata, zamiast zrobić to raz, a porządnie

Cytat:
To jeszcze jajka bedę jeśc
policz sobie ile jajek musiałabyś zjeść, zeby wyjeść nawet 1.5g (a powino sie 2g.) czystego białka na kg masy ciała (przy takich wartościach się chudnie) jeśli 1 jajko ma 6-10 g. białka

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-23 o 23:39
Stary 2009-02-23, 23:42   #1258
MySSaaa
Zadomowienie

a ja cale zycie myslalam ze jak sie je bialko to sie tyjeee e :P

to co ja mam zrobic :P zupa w lodowce i co teraz
czy jak bede po kapuscianej na sb to nie przybiore na wadze?? i czy schudne? czytalam 1 czesc to dziewczyny pisaly ze niektore w ogole nie schudly mam zamiar ostro sie wziac za siebie dieta + a6w i jakies jeszcze cwiczenia ale nie wiem co najbardziej mi chodzi o zgubienie tej oponki na brzuchu ktora jest po ciazy kiedys wazylam 49 kg (przed ciaza) i moglam jesc wszystko fast foody i w ogole i waga ani drgnela a teraz?? masakra
Stary 2009-02-23, 23:45   #1259
madziamic
Wtajemniczenie

Dobranoc Kobietki

Milusiam wszystkiego naj Już na nk pisałam, ale i tu napiszę jeszcze raz

Ehh ale okropne te zdjęcia tych dziewczyn chorych na anoreksje Chciałabym schudnąć, ale bez przesady Ehh cieżka choroba

W jednym słowie czasem ukrywa się historia całego życia...

Troszkę bloguję Magdamic o modzie i nie tylko...

Instagram
madziamic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 23:48   #1260
vadi
*sportaddict*

jak się je bardzo dużo białka i ma się dodatny bilans energetyczny (jesz więcej, niż spalasz) + trenujesz siłowo, to możesz przypakować

zupę mozesz zjeść do obiadu nie ma sensu, żebyś robiła kapuścianą przed SB, bo w ten sposób tylko opóźnisz dzień, w którym faktycznie zaczniesz chudnąć, a do tego rozregulujesz sobie metabolizm -> będziesz spalać duuużo wolniej, jeśli w ogóle.

jestem w stanie uwierzyć, że niektórzy nie chudną na SB, bo - niestety - jeśli jest to 10 z rzędu dieta, po kopenhaskich, kapuścianych, 600 kcal itp. to organizm magazynuje już każdy składnik, każdą kalorię itp. - został po prostu zaprogramowany na tryb 'ciężkie czasy, beznadziejne jedzenie, które nie wystarcza do przetrwania - biorę co leci'. I takie osoby w tego typu sytuacji, bez paru miesiecy jedzenia ok 2000-2500 kcal (i oczywiście utycia, skoro ma się rozwalony na własne życzenie metabolizm) nie ma co marzyć o chudnięciu na normalnej diecie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości