|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
niestety coś o tym wiem
kiedyś chciałam zastosować dietę 1500kcal i sobie podliczyłam ile normlanie mi wychodzi i nawet to 1500 nie wyszło (chociaż nie liczyłam płynów , więc pewnie by wyszło). I mimo, że jem mało, to chudzinką nie jestem![]() Vadi, a co najlepiej pić po ćwiczeniach? wiem, że pewnie wodę, ale u mnie odpada , więc jaki sok byłby najlepszy?
|
#1262 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
ja ostatnio bralam l-karnityne to troszke mi boczkow ubylo :p albo mi sie wydaje no ale codziennie brzuszki robilam :P szukam wlasnie przepisow na sb :P Dobrze ze jestes Vadi bo bez Ciebie bym sie trula ta dieta :P ;*
|
|
|
|
#1264 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() a co do l-karnityny zdania są podzielone bardzo, więc się nie wypowiem, osobiscie nie miałam okazji wypróbować
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi kiedyś koledzy mówili, żeby przed ćwiczeniami jakiś, a po ćwiczeniach porzeczkowy bodajże, ale właśnie nie wiedziałam czy to ma znaczenie
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
hmm bo wiesz z reguly jak sobie ktos wbije cos do glowy to chocby sie mowilo to i tak zrobi swoje
wiem ze na fochy sie trafia bo juz bardzo duzo watkow czytalam jak odradzalas niektore dietki a powiedz mi czy np jakies tabletki na zmniejszenie laknienia to tak spokojnie mozna brac???:P i wlasnie nie wiem czy znow kupowac l-karnityne czy chrom czy co ciemna jestem :P
|
|
|
|
#1267 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
a Ty tez jestes na sb??? czy od czasu do czasu mozna zjesc kebaba??:P BO ja je kochaammm
|
|
|
|
#1269 |
|
*sportaddict*
|
już od jakiegoś czasu nie jestem na diecie, schudłam, trzymam wagę
raz na jakis czas spokojnie można się porozpieszczać, nie ma nic gorszego niż nastawienie 'wszystko albo nic' - wtedy 1 potknięcie i wszystko szlag trafia
|
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
Słońce dobranoc bo widze ze tylko my tu jestesmy ;-* Mykam spac :P
|
|
|
|
#1271 |
|
BAN stały
|
a na po TW... po kąpieli, peelingu, teraz siedze z peelingiem enzymatycznym na buzi, później bede się maskować... i robie ściągi
|
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
sa cbyba gorsze diety niz jedzenie 1000 kalorii albo samych ogorków jajek itd...
Np dieta wszystko co tłuste sie je i zero wegli.,warzyw owoców..samo mięcho takie jak golona wieprzowina itd. ![]() bleee... ja musze jakos racjonalnie zaczac jesc...bo naprawde załamac sie idzie.... ja chyab jednak nie jestem w stanie sie zmusic jesc białka bez wegli no bo co...mam jesc na obiad kurczaka z czym? albo sniadanie?Vadi mogłabys mnie oswiecic i poddac przyklad kolacji takiej białkowej? bo rozumiem ze na sniadanko mozna wegle jesc nawet z bialkiem oczywiscie chce cwiczyc Vadi mykam zagłebic sie w lekture forum na ktorym jestes moddkiem ![]() Lil maskuj się juterko jak będziesz sciagac a nie dzisiaj
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-24 o 00:43 |
|
|
|
#1274 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kilku dni widzę jednak poprawę Cytat:
Czy nie bardzo![]() Cytat:
ale postanawiam poprawę ![]() Cytat:
![]() Ha! Ja też śpiewałam w chórze, a w podstawówce uczyłam się grac na flecie ![]() Mam skończoną architekturę krajobrazu więc może też będę mogła się na coś przydać interesują się arch. wnętrz, lubię robić różne pierdółki a i szycie też nie jest mi obce poradzimy sobie
|
|
#1275 | |||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a 100% białka masz np. w chudym mięsie, rybie, białkach jajek, ale - jak mówiłam już wiele razy - nie dajmy się zwariować, trochę węgli krzydy nie zrobi
|
|||
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1277 |
|
*sportaddict*
|
wieczorem samym sobie daruj makaron czy cos, a tak, to spokojnie łącz
|
|
|
|
#1278 |
|
BAN stały
|
jaaaaaaaaaa zacytowalam milion postow, odpowiedzialam na nie i co... polaczenie sie zerwalo i musialabym pisac jeszcze raz ale nie chce mi sie.,
pamietam tylko ze mialam napisac zuzi ze ladniejsza dla mnie jest w blondzie klatce ze szminki nie widzialam na necie nigdzie tylko w glamour milusi ze super ze dzien byl uroczy ![]() i nic wiecej.. aha MySaa ze niedobrze truc sie po cwiczeniach ![]() aha cytrynowa jutro bedzie 9 dzien weidera u mnie a i jeszcze ze jakis nie-dziewczecy wydaje mi sie ten moj avatar.. Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-24 o 01:23 |
|
|
|
#1279 | |||
|
Zadomowienie
|
melduje, ze wrocilam
jestem padnieta i to podwojnie - po podrozy i po przeczytaniu wszystkiego, co napisalyscie.Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
zmykam spac dobranoc
|
|||
|
|
|
#1280 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ominelas dwa urodziny opowiadaj szybko co kupilas.dziewczyny jeszcze przypomnialam sobie ze wy tak o tych odzywkach do wlosow pisalyscie, ja po recenzji lil coco o absolut repair z loreala tez sobie kupilam, stosuje na zmiane z waxem i wlosy sa cudowne. trzymam ja np godzine na glowie i moje lekkie puszace sie wlosy sa ciezsze, wiecie tak wisza dobrze i wydaja sie zdrowsze bo nie strecza tylko wisza ladnie jak bym miala ciezsze na koncach jak pustak sie wyrazilam. chcialam podkreslic ze naprawde cudownie ona dziala!! po pierwszych dwoch razach niewiele moze widac bylo roznicy ale tak po 2tyg stosowania wlosy sa milion razy lepsze, wax je odzywia tylko, po nim sie elektryzuja a po absolucie sa inne calkiem, ladniesze na zewn a po waxie wewnatrz![]() ide spac.
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Rozeznanie
|
czemu nie poznałam Cię wcześniej? ehh do tej pory jak pomyślę o sałacie z cytryną lub szpinaku to bleee..
i w ogóle zaczęłam dostosowywać się do Twojej rady jedzenia śniadań, na początku bardzo głodna później byłam, ale po tygodniu jakoś jest jak zwykle Cytat:
heh wstałam sobie dzisiaj i chyba mam dzień miłości i dobroci dla wszystkich(no prawie).. jestem jakaś szczęśliwa, może to się tak ma dziać jak jestem coraz starsza? ![]() a zapomniałam.. wczoraj jak wracałam ze szkoły autobusem to chodził przez 3 przystanki koleś i ciągle powtarzał "miłość wzajemna i dobroć zawsze i wszędzie. zapamiętajcie. zawsze. módlmy się. złapmy się za ręce. szatan to zło. miłość wzajemna..." przerażają mnie tacy ludzie, bałam się, że zaraz wysadzi autobus czy coś..w sumie nigdy nie wiadomo co takiemu przyjdzie do głowy. to jeszcze bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu, że chciałabym być psychiatrą, ale niestety
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zadomowienie
|
kroliczki
|
|
|
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
kendra ma takie wysportowane cialo podziwiam ja za to
|
|
|
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2009-02-24 o 07:40 |
|
|
|
#1286 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Hermit Czas edycji: 2009-02-24 o 08:22 |
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

kiedyś chciałam zastosować dietę 1500kcal i sobie podliczyłam ile normlanie mi wychodzi i nawet to 1500 nie wyszło (chociaż nie liczyłam płynów
, więc pewnie by wyszło). I mimo, że jem mało, to chudzinką nie jestem
, więc jaki sok byłby najlepszy?

po ćwiczeniach możesz sobie pozwolić na trochę węgli 
wiem ze na fochy sie trafia bo juz bardzo duzo watkow czytalam jak odradzalas niektore dietki

bo jak tak to
ale postanawiam poprawę