|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
[QUOTE=Rozaliontka;1113112 3]
Cytat:
argumenty ma powalające szokCytat:
zgubić butelki ale i tak się zdarzapodgrzewacz chyba nie będzie potrzebny, ale może się kiedyś przyda jakby mała była przeziębiona w zimę? pod prześcieradło? czy nie da się? nie wiem jak to wygląda - nie widziałam nigdy no no to sesyjka piękna znowu będzie ja też zrobiłam kawkę ![]() ------------------------ gosik foteliki są do 9, 11 a nawet do 13 kg (więc niby moja mogłaby jeździć jeszcze w takim bo waży 10,5) ale bierze się też pod uwagę wzrost. Nóżki mogą wystawać poza fotelik ale główka już nie. Myślę że facet przesadził że do 6 mscy one są. Chyba gdzieś do 9 w porywach do 12 miesięcy Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-02-24 o 07:35 |
||
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Ten podgrzewac to tak wyglada jak nasze sloneczka kiedys
http://cgi.ebay.at/REER-WICKELTISCH-...1%7C240%3A1307 Tak wyglada a montuje sie nad przewijakiem i zalacza jak dziecko sie np wykapie i przebiera zeby w dupke balo cieplo dlatego mysle czy bedzie mi potrzebny bo to zaraz lato
|
|
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
marika piesek nie wrócił i pewnie nie wróci chyba ze ucieknie od tego złodzieja ![]() ja to chyba jestem nie normalna dzis w nocy wstałam na siku przypomniał mi sie piesek i tak szczerze pierwszy raz za nim od piątku jakos nie docierało to do mnie zreszta nie chciałam dzidziusia stresować a w nocy pomyślałam ze oni nawet nie wiedzą jak się nazywa i co po 5 latach zmienią ją na jakąś Sonie czy nie wiadomo co ehh..my o pierwszego synak staralismy się prawie 2 lata ale udało się ![]() a o drugiego też prawie dwa tylko leki już mi nie pomagały przytyłam po nich tylko 10 kg ![]() ale we wrześniu przez 4 dni rano miałam straszne mdłości szarpało mnie na wymioty ale nie chcaiłam się nakręcać zreszta przy pierwszym synku nie miałam takich objawów TŻ patrzyl na mnie podejżliwie i sam kupił test zrobiłam go na drugi dzien rano i były 2 śliczne kreski cholera właśnie zadzwoniła teściowa odkąd TŻ wyjechał czyli 4,5 msc temu nie była nawet raz u mnie a tu dzwoni że będzie o 10 ![]() wymyślić coś na obajd wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr ja nie chce przez ten czas zadzwoniła 2 razy do mnie a teraz jak TŻ wraca to co robi zsiebie super babcie
|
|
#664 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kathi ah to tak wygląda myślałam że to jakaś mata grzewcza![]() to faktycznie chyba Ci się nie przyda ![]() Cytat:
![]() no to masz wizytacje
|
||
|
|
|
#665 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, pytaj ile chcesz! Odpowiadam z pelna odpowiedzialnoscia, ze jestem zadowolona W x-landerach sa naprawde fajne te skretne kola, mi przynajmniej sie dobrze prowadzi, nigdzie nie ucieka i sie nie przechyla![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja sie boje ze to wyjdzie na poczatku maja kiedy ja mam rodzic, mowi ze powiedzial przelozonym, ze maj odpada, ale nie wie czy go wtedy nie wysla. To sie laczy z jego awansem, wiec z jednej strony byloby szkoda, ale nie chce zostac sama na porodowce No zobaczymy, na razie postanowilam sie tym nie martwic. Najwyzej bedzie musial zalatwic za siebie zastepstwo na porodowke![]() ![]() Cytat:
Sprzedawca dobrze Ci powiedzial, ze pojezdzi w nim Maly do 6-7m-c, a wiesz dlaczego, bo jak przyjdzie zima, ubierzesz go w cieplejsze rzeczy to bedzie mu ciasno. My mamy przyklad na znajomcy, ktorych Maly ur sie w polowie czerwca a juz w styczniu kupowali nowy fotelik, bo malemu bylo za ciasno i byl nerwowy, anie osiagnal jeszcze wagi, do ktorej przeznaczony jest fotelik A ja nie che cisnac Malego i wole pozniej kupic nowy fotelik, dlatego wybieramy x-cara.Wiesz moze inaczej byc z dziecmi, ktore urodzily sie zima i wozisz do wiosny, wtedy jak sa wieksze to nie ubierasz ich tak grubo i sie mieszcza.
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-02-24 o 08:09 |
|||||
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
BERCIA
miłego latania dookoła Teściowej hihihihiiii będzie dobrze
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Esti, też mi się właśnie wydaje że facet przegiął
Chyba że akurat do X-landera robiliby jakieś nietypowe foteliki ale oby nie bo TŻ mi nie daruje jak za kilka miesięcy zażądam kupna nowego On i tak przezyć nie może że chcę w komplecie i będzie kosztował 500 zł skoro można kupić za 100 Ale to moi rodzice płacą więc ja chcę całość, fotelik montowany do stelaża a nie osobny...Bercia, może sunia jeszcze wróci... może ucieknie... Dla takiej psinki to musi być straszny cios Długo staraliście się o dzieci ale udało się ![]()
|
|
|
|
#668 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się że podgrzewacz się nie przyda... wiesz on mi się tak trochę kojarzy z tak lampą odstraszającą owady ![]() ZRobiłaś mi smaka na kawusię, ale ja jeszcze ze 2 godzinki poczekam na tę chwilę przyjemności... Cytat:
A teściowa... od tego jest żeby takie numery urządzać.... ![]() Dziewczyny a ja nadal brzusio twardawy... już nie taka skała jak wieczorem, ale bję się że mi znów stwardnieje. Co Wy robicie jak Wam tak twardnieje? |
|||
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu byłam na szkole rodzenia
panie mówiły o noworodku nie takie to straszne...............na razie ale to były nasze najdłuższe zajęcia bo jak nikt nigdy pytań nie miał tak teraz wszyscy o wszystko, bo czeka nas już tylko pożegnanie w piątek i .... (w mojej grupie same marcówki z terminami 1-20 marca) rodzimy ![]() JAK BRZUŚ TWARDNIEJE TO NA LEWY BOCZEK SIE KŁADŹ I JEDNĄ NOSPĘ WEŹ SOBIE I ODPOCZNIJ!! PO PROSTU! ja to mam od 4 miecha
Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2009-02-24 o 08:25 |
|
|
|
#670 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak sobie oglądam i oglądam hehe....ale nie widziałam go na żywo tylko XA widziałam i był za dużyojjj to Ty masz podobny problem z wyjazdem TŻ-ta ![]() moja córcia urodziła się w lutym i w grudniu kupiliśmy większy. Bo w sumie do jazdy autem nie ubieraliśmy jej grubo w kombinezon w zimę Cytat:
nie wiem co zrobić na obiad proszę pisać co Wy robicie?? może coś podłapię
|
||
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laseczki
![]() Ja dziś podnoszę się z wczorajszego dołka, kiedy to podczas kąpieli odkryłam pierwszego rozstępa na piersi Głupia jestem, ale sie poczułam jakby cos się juz skończyło i już nie wróci, przecież tego świństwa nie da się pozbyć I w dodatku w takim miejscu, że przy bluzce z wiekszym dekoltem to od razu widac będzie ![]() A myślałam, że mnie omina rozstępy, moja mama przechodziła 3 ciąże i nie maiała ani jednej sztuki... W ogóle wczoraj czułam się juz taka gruba i nieporadna, nawet kozaków nie mogłam założyć i musiałam iść na tą chlapę w adidasach... Odkąd siedze w domku na zwolnieniu to zaczęłam tyć w kosmicznym tępie, musze coś ze sobą zrobić, a znowu ćwiczyć za bardzo nie moge, bo ta szyjka nieszczęsna skaracająca się... I jeszcze sobie wmawiałam, że będę złą matką a moje dziecko będzie mały huliganem (nie wiem czy oglądałyście wczoraj Rozmowy w toku - masakra!!), będzie robiło histerie jak ja gdy byłam mała i nie będzie chciało jeść jak TŻ jak był mały... Uhhhhhh.... Ale dziś jest nowy dzień i postanowiłam się za bardzo tym wszystkim nie przejmowac... Rozstepom wytoczyłam wojnę i teraz co chwila czymś sie smaruje Tak czytam co napisałyście widę, że ja też nic nie mam - kolejny raz sobie to uświadomiłam ![]() Mam stertę nieposegregowanych i nieupranych ubranek, 2 kosmetyki i nic.... No i te nasze nieszczęsne łóżeczko... Lista długa a czasu coraz mniej... Wczoraj szukałam ochraniacza do łóżeczka i nie moge nigdzie znaleźć samych ochraniaczy, wszędzie całe komplety, a ja chce taki uniwersalny ochraniacz, żeby pasował do każdej pościeli... No i zakochałam się w baldachimach, tyle że chcę zrobić swój po swojemu, tylko musze materiał kupić i poddać się wenie twórczej... Zastanawma się nad jedną rzeczą - czy taki baldachim spełnia jakąś funkcję czy to tylko ozdoba ktora zbiera kurz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane
ja tylko nachwilke nawet nie czytalam tak szczerze co naskrobalyscie..mam nadzieje ze u was i u maluszkow swszystko okej...tz ciagle chory dlatego tez nie wchodze wczoraj kupilismy lozeczko.. razemz materacem.. sliczne ![]() z ciemnego drewna ladnie rzezbione.. tylko za 55 f facet bardzo milo nawet nas podwiozl pod dom..(2 razy bo zapomnielismy srubek do lozeczka) i jak moj tz wciskal mu wiecej pieniedzy to nie wzial ..![]() ja zaraz ide do councilu.. potem do pl biura potem ogladac mieszkanie do mamy i do lekarza.. takze jestem dzis zalatana... 3majcie kciuki o mieszkanko..prosze:kciuki : ![]() pozdrawiam
|
#673 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś bitki wołowe, ogóreczki kiszone i puree z ziemniaczków - mam wszystko w domu a nie chce się ruszać zw domu w taka chlapę w adidasach, bo kozaków sama nie założę...
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
Małgosiu ale Ty od wczoraj masz cały czas twardy??????
![]() Chyba chodzi Ci o skurcze ? Czyli twardnienia co jakiś czas trwające kilka sekund? Jeśli powtarzają się częściej niż co godzinę to koniecznie nospa i odpoczynek |
|
|
|
#675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pamiętam kiedy taki miałam, tylko uważaj na siebie...A kciukaski trzymamy z całej siły
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
No to mnie pocieszyłyście
kochana mamusia tak ![]() żartuje zniechęciła mnie tym że nie interesuje się w ogóle wnukiem nie widziała go 4 msc ja nie wiem jak można nie tesknić ale to temat rzeka zresztą ja jestem 7 msc w ciąży i mnie widziała 3 razy nawet nie dzwoni nie pyta co u Nas a ja mam sie oszczędzac mogłaby przyjechać pomóż coś chociaż przy dziecku nie ale za równe 2 tygodnie wraca TŻ a poza tym mam wspaniałych rodziców którzy mieszkają na dole i gdyby nie oni nie wiem jakbym dałą rade z dzieciem w ciaży ![]() lece zbliża się godzina zero nalot smoka tak mazywamy teściowe z moja przyjaciółką może pomyślicie ze wredna jestem ale naprawde ta baba jest ...... szkoda że nie mam fajnej tesciowej no cóż mam chociaż fajnego TŻ-a poiglot
Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-02-24 o 08:38 |
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz muszę iść do szpitala spróbować zapłacić za szkołę rodzenia. Wczoraj mi się nie udało więc może dziś się uda. Dzisiaj po południu drugi wykład więc chciałabym mieć juz uregulowaną płatność i być oficjalnie na liście
![]() Superzabula, no co za pech, czy oni wszyscy będą się szkolić akurat w maju i czerwcu Hihi lepiej żeby Ci TŻ nie załatwiał zastępstwa na porodówce bo jeszcze przyśle teściową Aha, skoro foteliki są do 13 kg to ok Małgosia, mnie brzuszek twardnieje przeważnie jak pochodzę albo płasko leżę. Pomaga leżenie albo siedzenie z podkurczonymi nogami, zaraz przechodzi... Lewy bok nie bardzo mi się sprawdza, chyba że zwijam się w pozycji embrionalnej |
|
|
|
#678 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj to faktycznie zalatana jesteś....jak będziesz miała chwilkę to koniecznie pokaż nam to łóżeczko ![]() buziaki i trzymam kciuki za mieszkanko Cytat:
no i niedawno miałam gulasz wołowy....więc TŻ wolałby pewnie coś innego...chociaż ja mięsko wołowe mogłabym jeść non stop |
||
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
czasc mamusie
piszecie tyle ze nadazam tylko przeleciec wasze posty. esti super buszuje ci corcia w brzuszku. moj synus nie jest taki ruchliwy. jak tylko chce zeby tz poczul malego to ten sie uspokaja. wiec jak narazie udalo mu sie poczuc dzidzie z trzy razy. aguśka ja tez biore tardyferon, ale przed posilkiem. tak jest na ulotce i konsultowalam z lekarka. powiedziala ze wtedy lepiej przyswaja sie zelazo. tydzien temu bylam u gin. wszystko w pozadku. szyjka trzyma. nie mierzy mi tylko sprawdza czy wszystko w pozadku. badanie na glukoze tez mi wyszlo dobrze (tak powiedziala) mialam ok 138 po godzinie. wczoraj zrobilam sobie morfologie i przeciwciala coombsa, bo dzis ide do innej gin (ze szpitala) pozdrawiam ps kupilam kilka ciuszkow. powklejam zdj jak bede miala wiecej czasu. |
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Esti no Xa jest wiekszy, dlatego zdecydowalismy sie na XV bo ma zgrabna sportowke i ma lzejszy stelaz
Na obiad nic wymyslnego, spagethi. Juz tak dawno nie robilam, ze jak o tym pisze to mi slina leci![]() Gossik u nas x-car kosztuje 350 zl + adaptery 39zl No moj maz mnie pocieszyl, w razie czego dojazd z Legionowa zajmie mu jakies 3,5h, ale mam nadzieje, ze jak juz, to go wysla w czerwcu, zawsze jakos obrobiona bede Moja tesciowa by padla na twarz na porodowce, slaba wytrzymalosc ma kobitka Ale ogolnie jest wporzo, wychowalam ja sobie hihihih---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Poiglot ![]() ![]()
Edytowane przez superzabula Czas edycji: 2009-02-24 o 08:50 |
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Magducha, no niestety ja też tylko czekam na pierwszy rozstęp
Nie oglądałam Rozmów w toku i chyba całe szczęście ale też mam czasem wrażenie że z naszego dziecka pewnie nic dobrego nie wyrośnie Ja właśnie zaczynam przeganiać TŻ z rozmiarem brzucha Mam ochraniacz do jednej z pościeli w kolorze żółto-zielonym więc kolejna pościel jest żólto-kremowa i następna też będzie taka coby pasowała ![]() Poiglot, trzymam kciuki Bercia, może teściowa dlatego tak rzadko bywasz że z rodzicami mieszkasz? Ale np. moja była u mnie tylko raz, jeszcze przed ślubem zobaczyć mieszkanie i potem już nigdy. Zawsze my jeździmy Dzwoni też rzadko i raczej do TŻ, do mnie ze 3 razy na początku ciąży kiedy miałam zagrażające poronienie. Gosiaczek, glukoza wyszła Ci graniczna, norma jest do 140. Czyli niezbyt dobrze, tak naprawdę powinno być około 100. Ale mnie wyszło 144 i mój gin też się tym nie przejmuje. To zależy chyba od podejścia lekarza
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
A ja już niestety w pracy jestem ale tak sie ciesze bo w czwartek będę tu ostatni dzień, wezmę moja zarobioną kaskę i zacznie się buszowanie pos klepach, allegro itd., nawet Tż wczoraj sie mnie wypytywał jaki to chcemy kolor tej komody dla małego i jaką kanapę. Kiedyś była tu wklejona taka ładna brązowa z jakąś aplikacją (zieloną), co ją chwaliłyśmy która z was ją ma? bo chciałąm zapytać z jakiego sklepu i za ile. Ale jestem niewyspana, obudziłam sie coś o 3 w nocy i przez 2 godzinki się mordowałąm żeby usnąć. Rano jak wstałam kolejna załamka, tyle śniegu nafujałooo, tragicznie się po nim chodzi. Na pożegnanie im tu na błysk posprzątam i tyle mnie będą widzieli malutka_24 - noooo... ładne się wam synuś przedstawił, i ciesze się że też wszystko u was dobrze eleeri - no to witaj w klubie , ale jak teraz tak sobie myślę i liczę to nasze dzieci to spory wydatek, ale warto oczywiście co do tego nie ma wątpliwości,szczególnie dla tych którzy musza wszystko sobie nowe zakupić. Co za bezduszna opiekunka .Fasolka87 - noooo moja teściowa też mieszka 360km. od nas ale nie zapowiada się żeby miała nam cokolwiek dać, ona ma taki idiotyczny tok myślenia że twierdzi że skoro mieliśmy auto, wyprawiliśmy sobie sami wesele i kupiliśmy mieszkanie (bo Tż dupał wiecznie na obczyźnie) to mamy tyle kasy że nam nic nie trzeba, nie ma co gaać głupie babsko. Ja słyszałam że w 32 tygodniu ładnie widać na 3D wszystko juz takie kształtne itd. tylko już jest ryzyko że dzidzia będzie żle ułożona np. dupcią do was. Aguśkaa83 - no to szczęściara z Ciebie z tym wóziorkiem i fotelikiem, mi też w sumie odpadnie ten wydatek bo moi rodzice się zaoferowali że to zafundują swojemu pierwszemu wnusiowi Małgosia - te listy sa przerażające serio, moja jest dłuższa bo nie mam prawie nic konkretnego. Oj współczuję pisania pracy, ja na szczęście jestem dopiero na II roku więc tylko sesja mnie czeka po porodzie . Ja skarpeteczek mam tylko 4 pary , trza dokupić.gabriellao0 - nie no Tobie tylko pozazdrościć, a powiedz mi kochana czy bolały Cię pachwiny lub kości miednicy? pakusia86 - tylko sie tam nie poddawaj i nie załamuj, musi sę wam coś wreszcie trafić konkretnego, wierze w to gosikk_s - no właśnie my nie byliśmy tacy straszni ja ważyłam 3200 a mój Tż 3500, ale zobaczymy co nam się wykluje. Ja juz witaminki jem co drugi dzień .Bercia2000 - smutnoooo , ale jakos musicie sobie poradzić, już niedługo maluzek tak ogarnie Twoim światem że zapomnisz o wszystkich smutkach esti1984 - no mi sie ten wózek nawet bradziej wizualnie podoba niż V4 tak szczerze i można dopiąć fotelik o co mi chodziło, kubełkowa spaceróweczka więc musze w okolicy znaleźć sklep w którym zobaczę go na żywo, bo na zdjęciach superzabuli prezentuje się super .
|
|
|
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rozaliontka no współczuję
jednak chłopy to na bank są z innej planety i są takie jakieś nieżyciowe ![]() Może pogadaj z nim na spokojnie i powiedz jakie to dla Ciebie ważne żeby był przy Tobie, ewentualnie postrasz Go zdrowiem dziecka - ja tak robię i działa ![]() Może zmieni zdanie Cytat:
A teściowe to chyba żyją po to aby nam uprzykrzać życie , jak to mówią: są do rany przyłóż - a potem gangrena ![]() PS ja swoją też tak lubię ![]() Cytat:
Sprawdzałaś na allegro te ochraniacze? tu masz linka http://www.allegro.pl/28119_ochrania...&change_view=1 może coś w używanych Ci będzie pasować A o baldachim to kiedyś pytałam w sklepie, po co jest, sprzedawca powiedział, że tylko żeby ładnie wyglądało łóżeczko , ale to mówił facet więc tak do końca mu nie wierzę
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
U Nas komoda juz stoi postaram sie fotki pozniej umiescic doszedl laktator z allegro
zob co z tego wyjdzie.Chcemy jeszcze malowanie zrobic 3 raz od sierpnia ale nie mam pomyslu na kolor, tapete kladlismy w grudniu ale jednak ja zerwiemy![]() Mamcia moja mowi ze mam sie powoli brac za pranie rzeczy bo mam ich dosyc duzo a jeszcze musze posciele wyprac, spr czy wozki nie sa zakurzone wkoncu tyle czasu leza.Dobrze ze wszystkie tapicerki sie latwo sciaga.
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Do mnie dzis mamusia przyjezdza wiec znow biedny synek bedzie jak myszka pod miotla siedzial hehe ale mam go nagranego jak skacze w brzucholku wiec sie pochwale ![]() Małgosiu trzymam kciuki kcohanie zebys zdazyla..ja tez pozniej jak mnie juz czas gonil to siedzialam do nocy a potem zle sie czulam, bolal mnie brzuch kregoslup... co do ilosci stron, to zalezy jakie masz wytyczne na uczelni. Ja mam 74 str, u mnie wytyczne sa miedzy 40-60 str ale moj promotor np kolezance powiedzial jak miala 100 str ze za duzo a jak miala 60 ze za malo. Zobaczymy co powie mi. Pisz kochana ale nie za wszelka cene gabriella sliczna waga ![]() Rozaliontka ja mysle ze on sie jeszcze opamieta Magducha prosze nie mowic takich rzeczy o sobie Jestesmy pieknymi mamusiami i nasze dzidziusie beda najwspanialsze i jakis tam rozstep nie popsuje naszego szczescia! Ja tez bym sobie troszke pocwiczyla ale tez przez ta szyjke ni emoge ![]() Jesli chodzi o baldachim tez sie zastanawialam czy jest praktyczny... taka pani ze sklepu mi kiedys doradzila, ze jej corka kupila i jest zadowolona bo dzidzie ma gdzie przy oknie i np w lato uchyla okno a dzidzie zaslania baldachimem i robale nie wlatuja...ale tylko to na ten temat. Moja bratowa miala i bylo tylko przez pierwszy czas do ozdoby a pozniej zdjela bo sie kurzyl... Wiec juz tez sama nie wiem ![]() poiglot witaj kochanie bardzo sie ciesze ze masz juz lozeczko![]() a tż chory? o joj...biedaczek ![]() trzymam mocno kciuki za mieszkanko ![]() gosiaczekdm witaj mi gin kazal na noc ten tardyferon...no tez sie zastanawialam ze dziwnie ze nie z posilkiem.
|
#686 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj tak buszuje....i podejrzewam że mało śpi albo jak śpi to też się przewraca z boku na bok że ją czuję....bo rzadko odczuwam całkowity spokój w brzuszku ale nie narzekam bo lubię jak wojuje![]() pokazuj zdobycze Cytat:
gondola właśnie mi się w nim podoba tylko stelaż XA był dla mnie zbyt obszerny![]() Cytat:
no właśnie też będę go oglądać...pewnie w któryś weekend a ja sobie wydepilowałam dokładnie nóżki popiszczałam troszkę z bólu ale co tam i chyba zawsze będę to robić rano przy świetle dziennym bo wieczorem po kąpieli na stojąco nigdy nie będzie tak dokładnie
|
|||
|
|
|
#687 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ochranicz chce właśnie w kolorze takim kremowym albo zółtym, bo pościel planuje żółto-zieloną albo cos w tym stylu - nie chcę kupowac typowo dziewczęcej, bo wiadomo jak to jest - chcemy miec więcej dzieci i chciałabym, żeby posłuzyła także im, a nie wiadomo co będzie - czy chłopcy czy dziewczynki ![]() Cytat:
![]() No to nie wiem kochana, ja Ci nie pomoge w takim razie z obiadkiem, sama zawsze mam mega problem co zrobić Ale daj znac co wymysliłać, to może jutro przechwycę pomysł ![]() Cytat:
W szoku byłam, nawet nie obejrzałam do końca, bo mnie krew zalewała...Dzięki za linki, zaraz sobie popatrzę, choć nie chciałam zamawiać - zawsze to lepiej dotknąć i popatrzeć na żywo, ale chyba nie ma innej możliwości... Cytat:
A jeszcze kilka tygodni temu się cieszyłam, że tak mi sprawnie idzie ta ciąża... Teraz to nawet na drugi bok w nocy cięzko sie przekręcić a najfgorsze i tak pewnie przed nami... Ale najważniejsze wiadomo - to co w brzuniu ![]() No właśnie - ja na temat tych baldachimów się naczytałam niemiłych komenatarzy na któryms z wątków i teraz już sama nie wiem, a z drugiej strony mi się podoba, więc czemu nie... Tak słodko od razu cały pokoik będzie wyglądał
tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło Nisia 3,06,2009 ♥ ♥ ♥ Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-02-24 o 09:27 |
||||
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ledwo nadroniłam zeległości a tu zaś hehe, nie wyrobię
. Boże jak dobrze że kończę tą pracę bo mnie tu rozwalą psychicznie. Wyobraźcie sobie że kobita która pracuje w biurze w mojej firmie (panoszy się jakby była conajmniej szefową) powiedziała że chyba ich tak nie zostawię i porobie z 2 tygodnie marca , więc jej tłumacze że się już źle czuję, boli mnie wszystko jak chodzę, a ona z hasłem aż tak bardzo Cię boli że nie dasz rady? Myślałam że eksploduję, ma kobita tupet . superzabula - to super że jesteś zadowolona, ja sie w tym wóziorku zakochałam ale niestety jestem taka że musze sobie go przyrównać do V4 ale spełnia moje oczekiwania . Sama bym jeżdziła jak szalona z wóziem po domu tak bym się wczówała, a Tż pewnie by na mnie patrzył jak na kosmitkę . Już to sobie wyobraziłam heh .Bercia2000 - miłej wizyty teściowej hehe , chociaz nie wyobrażam sobie jak takie wizyty mogą być miłe, coś kobita kombinuje, pewnie tak jak mówisz Tż za 2 tygodnie wraca więc żeby nie było że się nie intereowała. magduchahahaha - nooo kochana nie martw się ja też mam na biuście, ale czasem to wina naszej skóry jaką ma predyspozycję, ja się smarowałam i cio? rozstępy są n audach nawet zauważyłam, więc na koniec już widzę siebie jako jeen dupny rozstęp. Ja chcę baldachima le biały z szyfonu. poiglot91 - noooo to dzidzia ma już na czym spać, i rzeczywiście bardzo korzystna cena tego łóżeczka i oczywiście trzymam mocno kcukaski żeby mieszkanie było ok.Aguśkaa83 - noooo to zas maluszek będzie cichutko, coś się boi tej babusi swojej , więc miłego dzionka esti1984 - ja dziś w pracy więc kuchnia zawładnie Tż, i ponoć ma być pierś z kurczaczka, frytki i sałatka z kapusty pekińskiej mniammmm, lubię takie obiadki . Może zmienimy zdanie i weżmiemy XV ?
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sięja swoją widziałam 28 września (wesele moje) i jakoś w listopadzie (bo przywiozła ciotkę żeby zobaczyła gdzie mieszkamy itd.) i potem 24 grudnia (wigilia) bo przejeżdżała przez moje miasto jadąc do rodziny i wpadła dosłownie na siku! i potem teraz w niedzielę! bo sami do niej pojechaliśmy!!! a mieszka tylko 40km od nas! a ja rodzę za 25 dni Ja osobiście bardzo nie narzekam, jest wygodna ale nie jest zła Cytat:
![]() ale przyznam szczerze że ogólnie każdemu życzę takiej ciąży jak moja niby od 4 miesiąca twardnieje brzuś i przez szyjkę dużo leżałam ale ... ale ogólnie jestem UWAGA zadowolona z przebiegu mojej ciąży
|
||
|
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bys musiala nas wczoraj zobaczyc, raz jedno po mieszkaniu, raz drugie, raz z gondola, raz ze spacerowka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

/quote]
Albo wydaje im się że poród można zaplanować na konkretny dzień...I dokładnie, jak musi jechać niech jedzie teraz, chyba jego dziecko ważniejsze niż towarzystwo...
EHHH
argumenty ma powalające
ale i tak się zdarza

za nim od piątku jakos nie docierało to do mnie 

SYNEK
, pytaj ile chcesz! Odpowiadam z pelna odpowiedzialnoscia, ze jestem zadowolona

kochana mamusia tak
, ale to mówił facet więc tak do końca mu nie wierzę