Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 09:30   #3451
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

czesc dziewczyny
a ja znwou sie pojawiam i znikam..ehh podczytuje was ale brakuje czasu na napisanie ostatnio bylam u przyjaciolki w innym miescie wreszcie zobaczyc jej pocieche jest niewiarygodnie duzy ma 2,5 mca a wygladan an 6-7 hehe
moij mezus zostalona tez w niedziele ojcem chrzestnym syna swojego brata a najsmieszniejszejest to, ze duzo ludzi mowi ze Alex jest podobny do mojego tza hehe
chcialam sie tez pochwalic ze wreszcie przyszly zaproszenia na razie sa w pl ale jak yylko bede je miala przy sobie wkeleje zdjatko
a my zyjemy powrotem do pl... martwie sie praca ale moze jakos z licencjatem i angielskim cos tam znajde
skladam wszystkim spoznione zyczeniabo widze ze mnie ominely wazne dni
i mam nadzieje, ze uda mi sie czesciej pisac...
udanego dzionka
buziaki

Baja slicznie ci w tej sukni

Edytowane przez sas
Czas edycji: 2009-02-24 o 09:32
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 09:33   #3452
celi25
Rozeznanie

Śliczna sukienka ale ja bym chyba nie dawała tej szelki bo super góra wygląda

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 09:37   #3453
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Na szybko wrzucam mnie w sukni, niestety tata zle zdjęcie zrobił, nie widać zupełnie dołu sukni, no ale coś tam jest. Suknia oczywiście była za duża, musiałam stać sztywno i na wdechu, żeby mi nie spadła
Będę mieć do niej zupełnie inny welon, koronkowe bolerko i szelkę na szyje

Bardzo ładna suknia Zresztą na takiej zgrabniutkiej lasce, co ma wyglądać źle
Ja szelki bym nie dawała - jakoś mi wizualnie tam nie pasuje.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-02-24 o 09:39
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 09:54   #3454
myszka_maj
Zakorzenienie

Witajcie Kochane, wpadam na chwilke... zaraz jade do salonu gdzie prawdopodobnie bede szyła suknie. Zorientowac sie co i jak, a może nawet dzisiaj juz zamówie...

Współczuje wam przygód z teściowymi, ja swoją znam dłużej niż TZa i widze ze mam ogromne szczescie, nie wtrąca sie jest miła, można saobie z nia pogadać ogólnie ok ( ale odpukac ,żeby nie zapeszyć ). Gdybym miała tesciową taką jak niektóre z was chyba bym ją .... "widelcem zabiła" ja straszny nerwus jestem

A jeśli chodzi o dzidzie... TZ bardzo by już chciał, cały czas liczy jak bym teraz zaszła w ciąze w ktorym miesiącu bym była w dniu slubu Ale przed ślubem nie ma szans tabletki A po slubie zobaczymy

Lece do salonu Papa

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:11   #3455
bzyczka1
Zakorzenienie

myszka trzymam kciuki za udaną wizytę

ja jeszcze w domu jestem, o 13 mam pociąg do szkoły i wracam dopiero jutro (zostaje u przyjaciółki na noc)

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:11   #3456
Strobiluska
Zadomowienie

Dziewczynki, kurcze dajcie mi kopa, bo zeżarłam paczkę ciastek, a sama wyglądam jak pączek...ślub zbliża sie wielkimi krokami a ja tyję zamiast schudnąć

PS. ma któraś z was takie zawijaski, mniej więcej takie jak załączyłam? chcę zrobić wkladeczki do zaproszeń, a te tutaj średnio mi się podobają....

PS2. znalazlam takie cos o http://www.dyplomania.pl/grafiki/corners.htm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Clipboard03.jpg (20,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard01.jpg (13,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Clipboard02.jpg (4,8 KB, 3 załadowań)

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2009-02-24 o 10:23
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:24   #3457
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Popscene - podsunelas mi super pomysl - KUPUJE TE KSIAZKI Z empiku PORADNBIK DOBREJ TESCIOWEJ jako dodatek do podziekowan dla mam tz bardzo sie ten pomysl spodobal i bedzie smiesznie i pozytecznie
Na szczęście teściowa przestaje być problemem, bo teraz jak przychodzi z jakimś nowym pomysłem, to zaczyna od słów "wiem, że nie powinnam, ale". A jak TŻ jej odmówił to nawet się nie obraziła, więc duży krok do przodu

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
wczoraj rozmawiałam o tym z Tż. I doszliśmy do wniosku że poczekamy około roku, żeby się sytuacja ustabilizowała z pracą. A póki co wyprowadzam się od rodziców i zamieszkamy razem w moim rodzinnym mieście. Tż obecnie mieszka w internacie na terenie jednostki, a w ogóle jest z miejscowości oddalonej o 90km. Aż się boję tego wspólnego mieszkania
Ja też muszę najpierw znaleźć pracę, no i kredyt chcemy na rozbudowę domu. Jak będzie rozbudowany dom tzn, że będą warunki i bobaski się pojawią
Stary 2009-02-24, 10:26   #3458
agus87
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość

oj ani kisiel, ani odgazowana, coca cola, ani herbata nic, wszystko po pilam to zaraz spowrotem wracalo.... masakra, az na noc przestalam pic, wiem, ze to zle, ale chciclam cos troche spokojnie polezec, bo wczoraj to nawet nie mialam sil rozmawiac. Mama moja dzwonila do mojego szefa, ze ja znow chora i ze nie przyjde do pracy.... Boze, co ten czlowiek sie ze mna ma... dobrze, ze chociaz teraz pracy malo, to przynajmniej mozna sobie pozwolic na chorobe....
Rano cos wypilam, ale nadal koszmarnie sie czuje takie zawroty glowy, ze po scianach normalnie chodze... ech... jutro mam usg jamy brzusznej, bo ja ciagle z bolem brzucha lub żołądka lub wlasnie grypa zoladkowa chodze... Mam nadzieje, ze nic zlego mi tam nie wyjdzie...
Ale wiecie co jest najlepsze.. przyjechal wczoraj TZ, zjadla moim widelcem, ani nie siedzial kolo mnie, ani sie nie przytulal, nic, a zajechal do domu i tez jak nie biegunka to wymioty... cala noc sie meczyl... Jak szybko jego łapnęło.... ech....
dziekuje za zyczenia zdrowka i Wy tam uwazajcie na siebie
miłego dnia
a boli cie zoladek ? moze masz bakterie helicobacter pyroli ?

zdrowka zycze

ja lece do miasta porobic zakupki przed czwartkowym wylotem do anglii
Stary 2009-02-24, 10:41   #3459
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Ty chyba jesteś z tej samej miejscowości co ja. Niestety fryzjerka i makijażystka u mnie na chybił trafił. Idę do osiedlowego salonu i zobaczymy jaki będzie efekt. Z makijażem próbnym już miałam przeboje i dlatego nastawiam się na samodzielne malowanie, ale dam szansę osiedlowej pani, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kamerzysty u nas nie będzie a fotografią zajmie się jedna z wizażanek (http://odzwierciedlenie.com.pl).

Dzięki, przejrze tą stronkę. Ja mam swoją fryzjerkę od 3 lat, ale boje sie jej powierzyć coś tak poważnego, a makijaż.... nie mam pojęcia gdzie tego szukać!

Z S-wca jesteś?.

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ravserge80 Pokaż wiadomość
ciesze sie ze tak sie zainteresowalyscie ta moja dietka, super!!!
dziewczynki zycze powodzonka i wytrwalosci!! jesli komus zapomnialam wyslac to prosze na pw mi napisac, bo juz sie zaczelam gubic hehehehe

to.... ja też poprosze na pw dziękuję z góry
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:44   #3460
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Czesc Rybulko troszke Cie tu nie było, fajnie ze piszesz

Fajnie ze podobaja Ci sie moje zaproszenia

Ja tez wlasnie odstawialam tabletki! ostatnia w zeszlym tygodniu byla...
TZ juz mnie dwsa miesiace prosil zebym przesytala brac bo on chce miec dzidzisia i tu juz juz teraz ;p Ale wiadomo piecioraczkow nie chcemy wiec teraz czas na regeneracje organizmu
Ale tak sie boje ze znow co miesiac bedzie tak bolec

Obraczki bardzo ladne!
Ja najbardziej lubie taki proste!
Ale nas wzięło. Ja trzy miesiące temu odstawiłam tabletki i zamieniłam je na kwas foliowy
Stary 2009-02-24, 10:46   #3461
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Znalazałm ładne obrączki i bukiety
Jedne obrączki ma Azzis podobne

UUUUU... a skąd te obrączki? baaaaaardzo ładne!

Jeśłi jest post pod postem, to wybaczcie proszę!
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:48   #3462
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Hej dziwczynki kochane
musialam was troszke zaniedbac, bo pisze moja prace magisterska ale juz tu nadrabiam i odpisuje
strasznie szybko produkujecie te strony

no i juz wysylam te dietki, bo strasznie duzo mailikow dostalam od was i nie wyrabiam hehehehe ale ciesze sie ze bedziemy chudly razem

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Kaliomaniak Mi się kalie czy też cantendeski podobały wcześniej, ale teraz co druga ma bukiet z kalii i ja jużnie chcę Będę oryginalna i wybiorę coś innego. A poz tym moja kwiaciarka ma to samo zdanie na temat kalii, więc się ucieszyła, ze nie musi robić kolejnego
hehe no to trudno nie bede oryginalna ale wiesz, nie zalezy mi na tym tak bardzo szczerze mowiac najwazniejsze jest dla mnie to zebym ja sie dobrze czula i zeby mi sie podobalo, bo to w koncu moj dzien a wiem ze z tym bukietem co wybralam tak bedzie dla mnie jest najpiekniejszy na swiecie i juz heheheheh tym bardziej ze zazwyczaj robia dziewczyny z samych kalii, a polaczenia roz i kalii, tak jak ja chce dluuuuuugo nie moglam znalesc, wiec chyba nie jest taki oklepany zreszta wszystko jedno i tak hehehe

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
niestety już w Polsce jeszcze do tego remontujemy sypialnię i salon.Jest taki kocioł że hej.Chyba mam depresję

u nas najwiecej będzie 80 osób-pod warunkiem że wszyscy przyjdą
iza240 nie martw sie, to zazwyczaj tak jest przed slubem, szczegolnie ze masz jeszcze inne rzeczy na glowie niz to! Ja tez mam takie dni, ze mam ochote rzucic wszystko, ale to przechodzi

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
ja ogólnie pierwsy raz slysze o bukietach dla świadkowych i o zostawianiu w Kosciele?
ale napewno u mnie swiadkowa nie bedzie miala

dziewczyny a macie jakies pomysły na podziękowania dla rodziców??czy takie standarowe kwiatuszki albo kosz slodyczy??

i jeszcze zastanawiam sie nad dawaniem gościom wodki i ciasta na koniec wesela, bo slyszalam ze teraz znow sie tego nie stosuje i nie wiem co zrobic a jak bedzie u was?
u nas bukiet swiadkowej sie zostawia, ale to zalezy od regionu slyszalam ale co raz wiecej dziewczyn tego nie robi i nawet u nas juz widzialam na kilku weselach ze swiadkowe wogole nie mialy bukietu wiec chyba jak zrobisz tak bedzie dobrze

co do podziekowan, to moja mama strasznie nie chciala podziekowan na sali, bo powiedziala mi ze dla niej to cyrk i baaaardzo mnie prosi zeby tego nie robic
no wiec wymyslilismy, ze podziekujemy im w domu po blogoslawienstwie. Chcemy dac kwiaty i takie dyplomy, lub statuetki dla najlepszych rodzicow na swiecie, tylko jeszcze nie wybralismy

Cytat:
oj laseczki pomóżcie .. ja znow chora... grypa żołądkowa po raz trzeci w ciagu 4 miesiecy.... toz to masakra jakas....

mieslismy dzis zaczac robic album dla rodzicow, ale ja wiekszosc czasu w toalecie spedzam wiec lipa....
heh... juz nie wiem co mam ze soba zrobic tak mnie meczy
misqa zdrowka

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

...
A zapomniałam Cię zapytać wcześniej, w jakim czasie schudłaś aż 13kg? Cały czas stosujesz tą dietę?
ja schudlam 12 kg. w 4 miesiace i dalej ja stosuje, bo juz sie tak przyzwyczailam i baaardzo mi smakuje ze to juz raczej moj sposob odrzywiania niz dieta, poza tym bylam u lekarza ostatnio sie przebadac i powiedzial ze strasznie poprawily sie moje wyniki, ze wreszcie wszystko jest w normie i ze zdrowsza nie moge byc, wiec sie bardzo ciesze

Cytat:
Cześć dziewczynki Na szybko wrzucam mnie w sukni, niestety tata zle zdjęcie zrobił, nie widać zupełnie dołu sukni, no ale coś tam jest. Suknia oczywiście była za duża, musiałam stać sztywno i na wdechu, żeby mi nie spadła
piekna i pieknie w niej wygladasz!!!!

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
...
a my zyjemy powrotem do pl... martwie sie praca ale moze jakos z licencjatem i angielskim cos tam znajde
my tez wracamy i tez troszke sie tym martwie, ale jakos tam bedzie!!! Uda nam sie na pewno, za Ciebie tez trzymam kciuki!!

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
Dziewczynki, kurcze dajcie mi kopa, bo zeżarłam paczkę ciastek, a sama wyglądam jak pączek...ślub zbliża sie wielkimi krokami a ja tyję zamiast schudnąć

PS. ma któraś z was takie zawijaski, mniej więcej takie jak załączyłam? chcę zrobić wkladeczki do zaproszeń, a te tutaj średnio mi się podobają....

ja mam podobne, tylko kolorowe, Katunia tez cos w tym stylu robila, moze ona co doradzi jak i co, bo ja to kupowalam gotowe, wklejalysmy nasze zaproszenia kilka stron wczesniej

bylo 76kg.....jest 62kg.....bedzie 58kg

Edytowane przez ravserge80
Czas edycji: 2009-02-24 o 11:17
ravserge80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 10:54   #3463
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
Dzięki, przejrze tą stronkę. Ja mam swoją fryzjerkę od 3 lat, ale boje sie jej powierzyć coś tak poważnego, a makijaż.... nie mam pojęcia gdzie tego szukać!

Z S-wca jesteś?.
Si Może strona nie wydaje się być profesjonalna, ale dziewczyna zaczyna robić w tej branży i zdjęcia wyglądają bardzo obiecująco
Stary 2009-02-24, 11:03   #3464
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje za miłe komentarze dot. mojej sukni. Szelka będzie doszyta ze względów praktycznych, ponieważ nie chcę co chwilę podnosić sukienki w tańcu.
Idę nadrabiać zaległości
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:09   #3465
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
hehe no to trudno nie bede oryginalna ale wiesz, nie zalezy mi na tym tak bardzo szczerze mowiac najwazniejsze jest dla mnie to zebym ja sie dobrze czula i zeby mi sie podobalo a wiem ze z tym bukietem co wybralam tak bedzie dla mnie jest najpiekniejszy na swiecie i juz heheheheh tym bardziej ze zazwyczaj robia dziewczyny z samych kalii, a polaczenia roz i kalii, tak jak ja chce dluuuuuugo nie moglam znalesc, wiec chyba nie jest taki oklepany zreszta wszystko jedno i tak hehehe

u nas bukiet swiadkowej sie zostawia, ale to zalezy od regionu slyszalam ale co raz wiecej dziewczyn tego nie robi i nawet u nas juz widzialam na kilku weselach ze swiadkowe wogole nie mialy bukietu wiec chyba jak zrobisz tak bedzie dobrze

co do podziekowan, to moja mama strasznie nie chciala podziekowan na sali, bo powiedziala mi ze dla niej to cyrk i baaaardzo mnie prosi zeby tego nie robic
no wiec wymyslilismy, ze podziekujemy im w domu po blogoslawienstwie. Chcemy dac kwiaty i takie dyplomy, lub statuetki dla najlepszych rodzicow na swiecie, tylko jeszcze nie wybralismy
dzień dobry

ravserge80 masz rację, masz mieć takie kwiaty jak się Tobie podobają i nie oglądaj się na innych A kalie i róże to rzeczywiście niespotykane połączenie, więc będziesz jednak oryginalna

U nas z bukietem świadkowej jest jak kto woli, ale tradycja jest, że ma bukiet i PM bierze go od niej i zostawia na ołtarzu MB. Ja tak będę robić, choć jeszcze świadkowej nie mam, bo stoję przed dylematem.

Moi rodzice to się w ogóle nie spodziewają podziękowań, bo czasem jest jak jest, ale robię podziękowania i nie będą to kwiaty (choć pewnie by obie mamy chciały), ale kwiaty zwiędną i co dalej? Będziemy dawać kosze ze słodyczami i alkoholem i do tego takie duże wazony grawerowane z podziękowaniem (ewentualnie w wazonie wyląduj jakiś pojedynczy kwiatek)

misqa biedactwo, znowu cię dopadło zdrowiej szybciutko

myszka_maj powodzenia z tą sukienką, żeby wszystko było tak jak chcesz

baja_86 sukienka ekstra A Ty to modelka pierwsza klasa

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:16   #3466
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziwczynki kochane
musialam was troszke zaniedbac, bo pisze moja prace magisterska ale juz tu nadrabiam i odpisuje
strasznie szybko produkujecie te strony

no i juz wysylam te dietki, bo strasznie duzo mailikow dostalam od was i nie wyrabiam hehehehe ale ciesze sie ze bedziemy chudly razem

ja schudlam 12 kg. w 4 miesiace i dalej ja stosuje, bo juz sie tak przyzwyczailam i baaardzo mi smakuje ze to juz raczej moj sposob odrzywiania niz dieta, poza tym bylam u lekarza ostatnio sie przebadac i powiedzial ze strasznie poprawily sie moje wyniki, ze wreszcie wszystko jest w normie i ze zdrowsza nie moge byc, wiec sie bardzo ciesze
To i ja poproszę dietkę na priv Z góry dziękuję

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:21   #3467
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
To i ja poproszę dietkę na priv Z góry dziękuję
wyslano prosze bardzo

Stary 2009-02-24, 11:26   #3468
celi25
Rozeznanie

A czy ja też bym mogła prosić o tą dietkę

Stary 2009-02-24, 11:30   #3469
motley
Zadomowienie

Cytat:
śliczna suknia

Cytat:

takie zawijaski można znaleźć na stronach z szablonami i naklejkami na ścianę np. tutaj:

http://www.ornamentyka.pl/shop,list,012004
http://www.szablonoteka.pl/index.php?k9,ornamenty
http://www.szabloneria.pl/index.php?...linne-kwiatowe

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:30   #3470
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
A czy ja też bym mogła prosić o tą dietkę
jasne juz sie robi

Cytat:
Napisane przez SSR
...
Moi rodzice to się w ogóle nie spodziewają podziękowań, bo czasem jest jak jest, ale robię podziękowania i nie będą to kwiaty (choć pewnie by obie mamy chciały), ale kwiaty zwiędną i co dalej? Będziemy dawać kosze ze słodyczami i alkoholem i do tego takie duże wazony grawerowane z podziękowaniem (ewentualnie w wazonie wyląduj jakiś pojedynczy kwiatek)
...
WOW super pomysl z tym wazonem, my wlasnie tez chcielismy oprocz kwiatow cos takiego trwalego, wlasnie jak statuetki czy dyplomy, ale na wazon nie wpadlam a pomysl extra!!!!!! a gdzie mozna cos takiego nabyc??? czy kupujesz oddzielnie i oddajesz do grawera???

Edytowane przez ravserge80
Czas edycji: 2009-02-24 o 11:38
Stary 2009-02-24, 11:33   #3471
Strobiluska
Zadomowienie

motley
o kurczę, jesteś boska dziękuję

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:36   #3472
motley
Zadomowienie

Cytat:
motley
o kurczę, jesteś boska dziękuję

mam nadzieję, że znajdziesz tam coś fajnego dla siebie

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:44   #3473
celi25
Rozeznanie

Cytat:
jasne juz sie robi
Dziękuję

Stary 2009-02-24, 11:56   #3474
Maggie1983
Zakorzenienie

Baja - sliczna sukienusia
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:58   #3475
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Witam
Ale dzisiaj ciężko było wstawać, wcale się nie wyspałam. Dobrze, że do pracy na 10.00.
Idę zaraz nadrabiać co napisałyście, bo ostatnio nie jestem na bieżąco.

toyotka1akurat tam pracuję, i tym się zajmuję właśnie skojarzyłam Cię, miasto też mi pasowało. Tak więc nic się nie martw Świat naprawdę jest bardzo mały
Hehe-ale fajnie To wybierz mi tam takie najładniejsze
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 11:59   #3476
popscene
Wtajemniczenie

Dziewczynki, dziś idziemy do poradni. Czy tam się coś płaci, czy jak to działa? Bo nawet nie wiemy
Stary 2009-02-24, 12:06   #3477
baja_86
Zakorzenienie

kasiaher współczuję teściowej, kobieta jest okropnie dwulicowa

Lustereczko mam nadzieję, że operacja Tż się powiadła i szybko wróci do siebie
dziękuje równiez za pomysł na dedykacje

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja z moja teściówką dogaduje sie bardzo dobrze, ale boje sie ze sie popsuje. Ona traktuje mnie jak corke i tak tez czasami nazywa. Ma dwoch synow i zawsze chciala miec coreczke no i wreszcie ma. Przynajmniej tak twierdzi.
moje teściowa też ma samych synów, zawsze marzyła o córce, ale się nie udało, więc ja jestem jakąś namiastką też wymarzonej córy, ona mnie bardzo lubi, ja ją też choć wkurza mnie czasem, bo chciałaby wtrącić swoje 3 grosze, ale po krótkiej rozmowie z Tz juz przestała udzielać swoich rad i jest bardzo ok

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
niestety już w Polsce jeszcze do tego remontujemy sypialnię i salon.Jest taki kocioł że hej.Chyba mam depresję

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

u nas najwiecej będzie 80 osób-pod warunkiem że wszyscy przyjdą
głowa do góry wszystko się ułoży

Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
dziewczyny a macie jakies pomysły na podziękowania dla rodziców??czy takie standarowe kwiatuszki albo kosz slodyczy??

i jeszcze zastanawiam sie nad dawaniem gościom wodki i ciasta na koniec wesela, bo slyszalam ze teraz znow sie tego nie stosuje i nie wiem co zrobic a jak bedzie u was?
my myślimy nad bukietami kwiatów, naszym zdjęciem w ramce i dyplomem, kwiaty zwiędna ale zdjęcie i dyplom zostanie na pamiatkę

Cytat:
Napisane przez Nindża Pokaż wiadomość
Witam...My skonczylismy przygotowania-zostala nam spowiedz ;P Slub w niedziele Wielkanocna ..mamy inny problem-nie mozemy znalezc mieszkania!!! nie chcemy mieszkac z rodzicami i szkoda nam kasy na wynajem,a tu zadnej sensownej oferty! musimy sie sprezyc,zeby mieszkac na swoim,a nie...dostosowywac sie do innych :/ tak szukamy od pazdziernika!!! pomocy!
coś się musi znależć nie traćcie nadziei

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Oto nasze obrączki (tylko na zdjęciu białe złoto wyszło bardzo ciemne, w rzeczywistości jest jasniejsze; być może ten pasek białego złota będzie ciut węższy):
śliczne

Cytat:
oj ani kisiel, ani odgazowana, coca cola, ani herbata nic, wszystko po pilam to zaraz spowrotem wracalo.... masakra, az na noc przestalam pic, wiem, ze to zle, ale chciclam cos troche spokojnie polezec, bo wczoraj to nawet nie mialam sil rozmawiac. Mama moja dzwonila do mojego szefa, ze ja znow chora i ze nie przyjde do pracy.... Boze, co ten czlowiek sie ze mna ma... dobrze, ze chociaz teraz pracy malo, to przynajmniej mozna sobie pozwolic na chorobe....
Rano cos wypilam, ale nadal koszmarnie sie czuje takie zawroty glowy, ze po scianach normalnie chodze... ech... jutro mam usg jamy brzusznej, bo ja ciagle z bolem brzucha lub żołądka lub wlasnie grypa zoladkowa chodze... Mam nadzieje, ze nic zlego mi tam nie wyjdzie...
Ale wiecie co jest najlepsze.. przyjechal wczoraj TZ, zjadla moim widelcem, ani nie siedzial kolo mnie, ani sie nie przytulal, nic, a zajechal do domu i tez jak nie biegunka to wymioty... cala noc sie meczyl... Jak szybko jego łapnęło.... ech....
dziekuje za zyczenia zdrowka i Wy tam uwazajcie na siebie
miłego dnia
trzymaj sie kochana i zdrowiej

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
a ja znwou sie pojawiam i znikam..ehh podczytuje was ale brakuje czasu na napisanie ostatnio bylam u przyjaciolki w innym miescie wreszcie zobaczyc jej pocieche jest niewiarygodnie duzy ma 2,5 mca a wygladan an 6-7 hehe
moij mezus zostalona tez w niedziele ojcem chrzestnym syna swojego brata a najsmieszniejszejest to, ze duzo ludzi mowi ze Alex jest podobny do mojego tza hehe
chcialam sie tez pochwalic ze wreszcie przyszly zaproszenia na razie sa w pl ale jak yylko bede je miala przy sobie wkeleje zdjatko
skladam wszystkim spoznione zyczeniabo widze ze mnie ominely wazne dni
i mam nadzieje, ze uda mi sie czesciej pisac...
udanego dzionka
buziaki

Baja slicznie ci w tej sukni
witaj dziękuje
ja wczrja byłam zobaczyć synka przyjaciółki, nie ma jeszcze miesiąca, jest śliczny i grzeczny) fajny bobas

Cytat:
Napisane przez SSR;11133647

[B
baja_86[/b] sukienka ekstra A Ty to modelka pierwsza klasa
dziękuje

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
śliczna suknia
dzięki

maggie dziękuje

ciesze się, że Wam się w niej podobam

edit
zapomniałabym, byliśmy dziś w końcu u księdza, niestety nasza godzina wymarzona byla juz zajęta ( tzn 16), no więc zapisaliśmy się na 15, no cóż szybciej żonką zostanę
Pleban mówił, że mamy się odezwac na 3 m-ce przed ślubem i przynieść metryki chrztu, bierzmowania, dowód oraz nauki przedmałżeńskie. O poradni nic nie mówił, być może nie będzie wymagał, oby...

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-02-24 o 12:10
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 12:06   #3478
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
To ja też bym chciała taką dietkę, jeśli mogę prosić. Jak wszystkie to wszystkie
Stary 2009-02-24, 12:12   #3479
ravserge80
Raczkowanie

GG do ravserge80

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
To ja też bym chciała taką dietkę, jeśli mogę prosić. Jak wszystkie to wszystkie
hehe ok juz sie wysyla

Stary 2009-02-24, 12:14   #3480
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
hehe ok juz sie wysyla
Dziękuję-kochana jesteś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości