|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
nie dziękuj i pochwal się co zdobyłaś jak wrócisz ![]() On ciągle wysyła cv, ale nikt się od dwóch miesięcy nie odezwał .Widzę po nim jaki ma humorek i staram się ze wszystkich sił , by zapominał o tych problemach jak jesteśmy razem. Trzymaj mocno kciuki |
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh... oj teraz to w ogole koszmar, kryzys wszedzie zwolnienia... ![]() a moze niech przejdzie sie do Urzedu Pracy na jakies kursy, doszkalania, moze niech sie troszke przekwalifikuje... moze akurat twedy sie cos znajdzie...
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dzisiaj pójdzie do urzędu pracy się zarejestrować . Musi być dobrze |
|
|
|
|
#3274 | ||
|
Raczkowanie
|
juz wysylam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
pochwal sie potem
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-23 o 10:52 |
||
|
|
|
#3275 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
ale sie wkurzylam, zadzwonilam do cukierni ktora nam wszyscy polecali, zeby zamowic ciasto ktore bedzie dla gosci do rozdania i nie maja juz wolnego terminu teraz musze szukac czegos innego to ja nie wiem ile wczesniej trzeba zamawiac ciasto , moze tez 1,5 roku wczesniej tak jak sale...porazka ![]() i jeszcze moj TŻ dzisiaj poszedl do szpitala
|
|
|
|
#3276 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry,
Cytat:
![]() Cytat:
Bukiet cudo, tylko szkoda, że tulipany takie mało trwałe są![]() Cytat:
Ja też poproszę tą dietkę na priv ![]() Cytat:
Cytat:
Czy jeszcze czekać, czy zgłaszac to do allegro. TŻ już chce napisać do centrum rozstrzygania sporów w alle. ale nie wiem czy jescze nie poczekac. 10 lutego napisała mi, że spinka jest już w drodze do mnie a to możliwe, żeby tak długo szła?? Priorytett min 10 dni roboczych?? :con fused:![]() Co byście mi doradziły?? Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-02-23 o 11:14 |
|||||
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
wiec powiedzialam tylko, ze chcialabym, aby miala bukiet z tych samych roz co moj bukiecik slubny a swiadeczk czyli moj brat bedzie miec butonierke z kwiatuszkiem taka mini miniaturke tego, coPan Młody my wczorj rozwozilismy reszte zaproszen zostal tyllko jeden wujek no i poprawiny |
|
|
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
![]() ravserge80 zapomniałam Ci wczoraj odpisać na propozycję tego bukietu z białych tulipanów i dekoracji Nestora No to tak, pani z kwiaciarni stwierdziła, ze nie mogę mieć takiego zbitego, nawet kuli, bo będę wyglądać jak jeszcze większa kula Ale to i tak zależy wszystko jaki będzie krój sukni. Na razie jestem za zwisającym albo za kulą ale z dołem zwisającym. A co do autka to ono jest w sobie tak ładne, że bukiety czy nawet jeden odpada, raczej to będą pojedyncze kwiaty połączone ratanem. Ale dzięki za poszukiwanie zdjęć do moich widzimisię A co do tej Twojej super diety to ja też poproszę na priv z góry dzięki![]() Co do spotkań w poradni to ja mam trzy, w czym już jedno za sobą. Ale jak ktoś chce to można więcej, albo mniej, czasem robi się 3 w 1. dekoderka fajne zaproszenia, tylko szkoda, że się tak stało z tym klejem Może ten brokat jak dziewczyny radzą pomoże Albo wziąć bordową szerszą wstążkę na to nakleić tą białą i dopiero to na papier.
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-23 o 11:19 |
|
|
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz co mi też jedną cukiernię u nas polecali i przy okazji urodzin mamy zamówiłam tam tort tydzień temu, żeby raz wypróbować, a dwa żeby się rozejrzeć co tam mają itd. Tak, że oglądałam stelaże pod tort i pani powiedziała, że mogę się już zdecydować, bo niektóre są tylko w jednym egzemplarzu a innych jest np. dużo. To jak się już zdecydowałam, to ten co mi se podobał to jeszcze był wolny,bo ja na 3 października potrzebuję, ale zapisy były już na wrzesień , więc pewnie wszyscy szaleją tak ze ślubami i weselami. A szczegóły mam dogadać, czyli złożyć zamówienie na ile tort i czy ciasto ma być to dopiero w sierpniu.
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-23 o 11:25 |
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rewelacjaaaaaa!!!! Też chce takie .
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
TŻ ma przepukline pachwinową i jutro będzie miał operacje....Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
ale sie rozpisałyście ![]() No my juz pierwsze zaproszenia rozdane, tzn. dalismy kilku znajomym no i rodzinie mojej od strony 0ojca , no i oczywiście moi chrześni.W sobote jedziemy po obrączki i rozdac zaproszenia tż rodzinie. Teściowa moja przesadziła w sobotę.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3285 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze zalezy od cukierni, popytaj w innych, na pewno znajdziesz jakas super co ma wolny termin![]() no i zdrowka dla TZ, mam nadzieje ze nic powaznego??? Trzymaj sie dzielnie!!! Cytat:
no wlasnie szkoda z tymi tulipanami, bo ja wlasnie zamiast tych roz w tym moim wybranym bukiecie chcialam ecri tulipany, no ale posluchalam rad pani kwiaciarki i beda roze, w sumie to nawet lepiej, bo ja przy sukni mam takiego kwiata, co troche jak roza wyglada![]() dietke zaraz wysylam ![]() a ponczoszki kupie jedne na probe ale z tym pasem to masz racje sexy to bedzie wygladac wiec tez sie na niego chyba zdecyduje, zrobie to dla mnie zeby sie nie denerwowac, ze a noz sie zsuna i dla TZ a niech sie cieszy![]() kurcze a z ta spinka to serio dlugo, ja bym ich pomeczyla mailami jeszcze ze 2 dni i jak nie pomoze to zglosila do allegro Cytat:
jeszcze jak ja za tulipanami bylam i nestora chcialam. ALe masz racje ze nestor to nawet bez niczego dostojnie wyglada![]() A bukiet to rzeczywisice zdecydujesz jak suknie juz wybierzesz, ciekawa jestem jaka wybierzesz, masz juz jakies co bardzo bys chciala? Kiedy bedziesz mierzyla? ![]() Tobie tez dietke juz wysylam ![]()
Edytowane przez ravserge80 Czas edycji: 2009-02-23 o 11:39 |
|||
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od tego tu jesteśmy, żeby trzymać kciuki![]() Co znowu teściowa wymysliła? Cytat:
Wow teraz dopiero zauważyłam, że tam są chińskie znaczki![]() Cytat:
Co do mojej sukni, to dopiero w maju się wybieram na poszukiwania, mam kilka typów, ale to i tak trzeba przymierzyć. Na pewno musi być bolerko bo to październik, lub koronkowy płaszczyk jak Pani zima w bajce taki ze stojącym kołnierzem![]() Katunia chyba szyje w Opolu, a Ty dlaczego nie możesz znaleźć gotowej? Nic ci się nie podoba? A skąd dokładnie jesteś?
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-23 o 11:51 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#3288 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymam kciukiCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
My mielismy 3 spotkania, wczoraj bylo ostatnie
![]() Cytat:
A jesli chodzi o zamawianie to jest tak, że jak dobrze ktos piecze to czasami na rok jest zajety termin. Moj tort zamowiony zostal rok przed slubem i nikt nie powiedzial ze to duzo czasu. |
|
|
|
|
#3290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście tekst będzie inny a na stronie internetowej nie jest pokazana promocja... trzeba zadzwonić, my byliśmy osobiście, ponieważ mamy niedaleko a jest to w Łodzi.A i promocje cenowe, nie obejmują wszystkich wzorów. ![]() Cytat:
Tobie i innym Martusiom Apropo kiedyś już Cię chyba o to pytałam, ale skleroza nie boli... w innych krajach (wymienił kilka, ale nie zwróciłam uwagi jakie...) do poziomu gimnazjum wystarczy licencja, a od szkoły średniej dopiero tytuł magistra no i sama nie wiem...![]() Cytat:
ja na studniówce przehulałam całą noc i nawet nie drgnęły .Cytat:
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-02-23 o 12:04 |
||||
|
|
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosmos. Całe szczęście, że w sobotę odbieramy swoje. Dobrze, że nie czekaliśmy z tym do czerwca.
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o ponczochy, to ja je uwielbiam i chodze dosyc czesto. A na weselach, studniowce, sylwestrach i roznych takich mam je obowiazkowo. wole niz normalne rajstopy. Mnie nigdy sie nie zsunely. Moze to zalezy od firmy ponczoch. Wiem, że nie mozna balsamowac nog przed ich nalozeniem.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2009-02-23 o 12:07 |
|
|
|
#3293 |
|
Rozeznanie
|
Ana*** teoretycznie niby można, jeżeli po licencjacie dostaniesz uprawnienia pedagogiczne, i wtedy Cie moga przyjac do pracy ale pod warunkiem ze zadeklarujesz sie ze bedziesz kontynuowac nauke na studiach magisterskich.
|
|
|
|
#3294 | |
|
Raczkowanie
|
Witam, po długiej nieobecności
![]() Widzę,że pojawiło się trochę nowych PM-serdecznie witam wszystkie Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Lustereczko bedzie dobrze, trzymamy kciuki za Twojego TZ
SSR no ja wlasnie baaaardzo dlugo szukalam kwiatkow pasujaczych do mojej sukni, no ale w koncu sie zdecydowalam i beda ecri roze otoczone moimi ulubionymi kaliami rozowymi mmmmmm zakochana jestem w tym bukiecie no i bedzie super pasowalo i do sukni i do tego co sobie wymylilam na samochodzie czyli te pojedyncze rozowe kalie ( taki maly kaliomaniak ze mnie troszke )A co do ciast, to ja nie wiem juz w sumie sama jak i kiedy trzeba je zamawiac. Ale mimo tego co mowia to ja juz w kwietniu chce miec wszytsko zamowione, zeby potem nie bylo!!! A tak sie zastanawiam dziewczyny, jak wy robicie z zaproszeniami? Na ile przed slubem je rozdajecie? BO ja mam taki problem ze nie mieszkam w Polsce i bede dopiero na swieta wielkanocne, slub mam pod koniec czerwca. Wystarczy 3 miesiace wczesniej je rozwiesc? Tym bardziej ze juz wszyscy wiedza i znaja date?
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy ślub w październiku i będziemy rozwozić w wakacje
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2009-02-23 o 12:35 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ok, poprawiłam ten obrazek, powinien już być widoczny cały... swoją drogą strasznie mnie te znaczki wizażu doklejane do fotek wkurzają
|
|
|
#3299 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się kalie czy też cantendeski podobały wcześniej, ale teraz co druga ma bukiet z kalii i ja jużnie chcę Będę oryginalna i wybiorę coś innego. A poz tym moja kwiaciarka ma to samo zdanie na temat kalii, więc się ucieszyła, ze nie musi robić kolejnego![]() 3 miesiące wcześniej to taki standard, czasem 2 miechy. my też dajemy 3 miesiące przed, a za granicę 4, bo wiadomo te samoloty ![]() Ana*** a my ślubujemy tego samego dnia ![]() Skąd Ty jesteś?
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-23 o 12:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

sama wiem jak ciezko znalezc cokolwiek, rok siedzialam w domu i dolowalam sie, ale w koncu trafilam i trzymam kciuki za Twojego TZ-ta.. grunt to sie nie poddawac i ciagle szukac, szukac, szukac
i pochwal się co zdobyłaś jak wrócisz 

.....jest 62kg
.....bedzie 58kg