|
|
#4111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VII
Czytam Was, ale nawet nie chce mi się pisać
Nastrój ? Tego nawet nastrojem nie można nazwać. Życie jest do d...... Pada deszcz na zmianę ze śniegiem. Breja straszna Chcę wiosny, słońca i świętego spokoju. I męża w domu. Znowu dzisiaj nocka przede mną. Mobilizuję się bo muszę, bo dzieci w domu. Dołączam do klubu zdołowanych. Nawet zakupy mnie nie cieszą. Mam czasami wrażenie, ze jestem jak robot. Funkcjonuję, bo muszę, a życie mi ucieka Idę gotować obiad.Przytulam Wszystkich zdołowanych i tych bezzębnych też
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Rzucam palenie
Dzis iaj o 12:39 zalozylem sobie I-szy plaster Niquitin najmocniejszy Juz czuje sie tak jak bym spalil 3 fajki Marlboro czerwone pod rzad drapie mnie w gardle czuje smak nikotyny.
|
|
|
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja takoż Nawet ja mam już dość tej zimy. Uwielbiam zimę w grudniu, a jak zaczyna śnieżyć w listopadzie, jestem uszczęśliwiona. Ale teraz już mi wystarczy...
|
#4114 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mam pytanie. Jak jest z tym datecalculatorem. Próbuję odczytać datę produkcji flaszeczki, która właśnie do mnie dotarła i nic. Pokazuje mi Wrong input. Czy możliwe jest, że nie czyta tych kodów z 8 z przodu.Zaczynam się zastanawiać, czy kupiłam oryginał Porównuję zapach, który mam w domu i mam wrażenie, że mój jest bardziej intensywny.
|
||
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Favkes - a nie możesz wziąć dnia wolnego z tytułu opieki nad dzieckiem do lat 14tu ?
Przysługują takie dwa w roku na żądanie, bez zaświadczeń i tłumaczeń, dlaczego.
|
#4116 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
teza ja znam skuteczny środek na rzucanie palenia Cytat:
zrobiłam obiad na 2 dni hehe...bedzie przez 2 dni to samo...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-23 o 15:08 |
||
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wkurza mnie podejście. No fakt - facet nie pracuje, ale do choroby w domu nie siedzi, bo właśnie pracy szuka A Oni mi startują z tekstem, żeby się dziećmi zajął jak chore, a nie ja ![]() W efekcie, zaraz po powrocie Ciachulca ze spotkania pojechałam do pracy i siedzę. Gdzie asertywność - ja się pytam ? Gdzie? Powinnam powiedzieć, że mam chore dzieci i wszystko inne g..no mnie obchodzi. Powinnam, ale nie potrafię .... |
|
|
|
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie nadrobię... długo tu nie zaglądałam, odwyk sobie zafundowałam - cel - wpisowe na kurs makijażu II stopnia - osiągnięty ![]() Zimowe dołki - zdecydowanie za Sabb- lepiej jest nie myśleć za dużo. Organizowałam sobie ostatnio czas jak mogłam, biegałam malować na sesje, nawet za darmo, za fotki, byle coś robić Wczoraj robiłyśmy z koleżanką akty męskie Koleżanka takiego klienta miała, chciała się podjąć tego, prosiła mnie o "obstawę" Oj miałyśmy stres, ale niepotrzebnie - było bardzo wesoło, model wyluzowany, pozował super, na końcu nawet z moim boa z piór a na powieki pozwolił sobie dokleić piórka i dał się pomalować Ubaw po pachy Favkes... szef Twój strzelił focha, jak to facet Zależy mu, przejdzie mu |
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie masz rację. Koniec końców poszlimy na kompromis. L-4 nie biorę, ale będzie mnie zwalniał do domu jak Ciachulec będzie miał jechać na jakieś spotkanie. .... Szef też człowiek jak widać. W sumie mi to nawet pasuje, bo za dni na L-4 20% mniej kasy i premia się nie należy. |
|
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Siedze przed gabinetem stomatologa,zobaczymy co powie:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już 8-cy nie palę,a wypalałam paczkę dziennie![]() Powodzenia
|
|
#4122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kagan- Cytat:
Brawo, pozazdrościć silnej woli i samozaparcia
|
||
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalismy dzis 2 domy...
Jeden odpadl w przedbiegach, ciasnota. Klaustrofobi mozna sie nabawic a Si sie w futrynach nie miescil. Dom lalki. a w drugim sie zakochalam. Jest ogromny, jest w nim nieco do zrobienia, odswiezenia ale ogolnie jest w tym domu to 'cos'. Oboje tylko o nim gadamy. Jeden maly problem - jest nieco za drogi, choc i tak w cenie okazyjnej. Jesli nieco spuszcza z ceny to S. chyba go wezmie. Lazienka jest ogromna i ma narozna wanne z hydromasazem No a z mniej fajnych rzeczy - flizy z pingwinami. No ale skuje sie to albo zamaluje
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaki
![]() Dziekuje wszystkim Poki co jest dobrze mam dalej plaster nie chce mi sie palic a wrecz odwrotnie na pawusia mnie zbiera![]() Cytat:
![]() :kc iuki:Mocno zeby wam sie udalo kupic to gniazdko![]() -------------------------------------- Wracajac do mojego zeba bylem u dentysty mam zalozony fleczer wizyta na 6marca i zobaczymy bo zab niemilosiernie popekal na przodzie w srodku i z tylu nawet dentystka wydala z siebie dzwiek"o jaaaaa cieeeee ale pekniecie"podczac wiercenia w nim zaczal sie jeszcze kruszyc wiec istna masakra
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten z pingwinami ![]() U mnie miłość do dużych łazienek kwitnie od zawsze Co nie przeszkadza mi mieszkać w malutkim mieszkanku i mikrołazienką, bo taką wizję miał ktoś inny,a było za późno na zmiany w projekcie. Tego pana, który we wszelkich możliwych ścianach puścił rury, a jedyna, którą można by sensownie przesunąć jest nośna i w dodatku idą w niej przewody kominowe chciałabym poznać osobiście. U mnie dziś błota po kostki Nie chce mi się iść do pracy. Mam nadzieję,że u Was lepiej
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpie takiej pogody
|
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - OOOOO czyli Ty masz dryg to takich projektow, dla mnie to czarna magia.
Zawsze podziwialam ludzi, ktorzy wchodza gdzies i widza - taki kolor scian, taki mebelek i jest piknie. Ja nie umiem
|
|
|
|
#4128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podobno w weekend ma być 8 stopni- chcę w to wierzyć, żeby wreszcie to świństwo całe się roztopiło. |
||
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj byłam bliska wywinięcie orła, moje akrobacje wywołały przerażenie starszej Pani która szła z przeciwka i śmiech chłopaka idącego za mną. Całe szczęście kontaktu z lodem nie miałam. Tak to jest jak rynna wylewa wodę na chodnik, lodowisko gwarantowane. Byle do wiosny
|
|
|
#4130 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() witam, u mnie temp.na plusie ale ponuro i tak...
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ? Po prostu mam zawód wyuczony mający niewiele wspólnego z wykonywanym I dużołazienkowe zboczenie na dodatek
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-24 o 11:59 |
|
|
|
|
#4132 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4133 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To ja mam pytanie do "niezapóźnionych technicznie"
:kolega sobie nabył Samsunga Omnię i cokolwiek by nie robił, GPS mu nie działa - co tam należy zrobić, zeby wykrywało te parametry...?
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie dziś pada cały czas deszcz, jest szaro buro, zimno i mokro.
Wogóle to chyba pierwszy najgorszy dzień w tym roku ![]() Przed chwilą mój kochany pochwalił mi się przez telefon, że w sobotę kiedy ja siedziałam chora w domu tak się świetnie bawił z kumplami w knajpie, że aż sobie tańczył z barmanką. Ale to nie jego wina podobno, tylko troche za dużo wypił i to wina alkoholu i wogóle nie powinnam się wściekać bo to przecież nic nie znaczy. Tylko jak ja mam mu ufać, kiedy nie potrafi nad sobą zapanować. Dorosły facet, a zachowuje się jak gówniarz. Jest mi tak cholernie przykro, że mam ochotę ryczeć. Przepraszam, musiałam się trochę wyżalić
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi wbiło się w głowę o tej barmance, chyba dlatego że on zawsze jest bardzo miły dla kelnerek, barmanek jak jesteśmy gdzieś razem, ale to chyba raczej na plus. I znów masz rację, chyba za mocno się przejmuję ale ja jestem okropnie zaborcza i zazdrosna - staram się z tym walczyć, tylko narazie z marnym skutkiem. Dziękuję , potrzebne mi było takie obiektywne spojrzenie.Postaram się o tym za dużo nie myśleć i nie układać sobie w głowie jakiś niemądrych scenariuszy. |
|
|
|
|
#4137 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo mam chyba podobny wyuczony i wykonywany w dodatku
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Vesenko - nawet nie wiecie co teraz sie moze stac.
Taka mala Hecate nagle moze do was wystapic po prosbie o rade o deco, kolor, mebelek ![]() I co wtedy?
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4140 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Nastrój ? Tego nawet nastrojem nie można nazwać. Życie jest do d...... Pada deszcz na zmianę ze śniegiem. Breja straszna

Dzis iaj o 12:39 zalozylem sobie I-szy plaster Niquitin najmocniejszy
drapie mnie w gardle czuje smak nikotyny.

Porównuję zapach, który mam w domu i mam wrażenie, że mój jest bardziej intensywny.