|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
![]() a jakie dodatki do niej, jaka fryzurka? juz cos myślałas ? ![]() heh... chyba bede zyc, zjadłam kawałeczek suchego chleba jej jaki pyszny
|
|
#3482 | ||
|
Raczkowanie
|
witam witam!
od rana walczę z zaproszeniami-znowu! ponieważ powinnam dostać je wczoraj albo w piątek a tu nie ma dzwoniłam do tej firmy to powiedzieli mi wczoraj że przelew dotarł,więc zadzwoniłam do firmy kurierskiej a oni ze nie mają takiej paczki. Dziś dzwonię jeszcze raz do tej firmy a oni że przelew jednak nie dotarł. No masakra jakas, kompletnie nie wiem co mam o tym myslec...zaraz skanuje im potwierdzenie wpłaty, mam nadzieję że się odnajdą w tym a nie oszukają![]() Cytat:
:c onfused:![]() Cytat:
a suknia sliczna jaki to materiał?ja też chce bo wysyłalam na pv ale nie odpisałaś ![]() u nas coś tam sie płaci ale nie wiem ile?
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
my w poradni placilismy tylko za materialy ( w tym ksiazeczka do nauki cyklu, rozne porady, cala masa artykulow ksiezy o antykoncepcji, ogolnie wszystko ) 20 zł.
kurde ale funt poszedl w gore.. 5.45.. za 1 funta i jedz tu czlowieku na zakupy :rolleyes :
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3485 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzwoniłam do mojej kwiaciarni i raczej nie ma szans na to co sobie wymyśliłam pod koniec kwietnia, ale są astromerie, więc myślę o takim ich połączeniu z różami.
Pani powiedziała, że tydzień przed wystarczy przyjść i że wcześniej nie ma potrzeby
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Astromerie super kwiatki, też o nich myślałam, ale w innym wydaniu, a czego nie dostaniesz pod koniec kwietnia? jakich kwiatów? O takim:
23.11 2006 r. 03.10.2009 r. 08.03.2011 r. Edytowane przez SSR Czas edycji: 2009-02-24 o 13:15 |
||
|
|
|
#3487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) buu buuuuuuu
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Zadomowienie
|
a to nasze obrączki.Nie wiem czy widać ale połowa jest z białego a druga połowa z normalnego złota
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-02-24 o 13:17 |
|
|
|
#3489 |
|
Zadomowienie
|
No buuuuu piwonie to ciężko, ale eustomy tego nie ma na giełdzie?
A Iza ładne te wasze obrączki, takie inne od wszystkich
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajne te astromerie są.
A coś chciałam się spytać....Myślicie, że jak zabiorę dziś ze sobą na spotkanie w poradni mój wykres, ale tylko temperatury bez tych śluzów i innych to mam jakieś szanse, żeby zaliczyła nam od razu dwa spotkania?? ![]() Coś mówiła o eustomach, że raczej trudno je zdobyć no chyba że ładna pogoda będzie czy jakoś tak. Kurde nie chce samych róż jak się okaże że nie będzie też astromerii. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-02-24 o 13:21 Powód: dopisek |
|
|
|
#3491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ladne obraczki
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
inne bo zaokrąglone
?my sie nie sugerowaliśmy modą bo moda przemija i to bez znaczenia dzięki JAGURAAA
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-02-24 o 13:22 |
|
|
|
#3493 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Raczej chodziło mi o pozytywne znaczenie tego słowa jeśli można tak to nazwać. Zresztą każde obrączki są inne i każde na swój sposób ładne, a najważniejsze że są Wasze
|
|
#3494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3495 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
U nie bylo mnie dlugo całe 2 dni ale postaram sie cos napisac
![]() Te 1 obraczki sa piekne super strasznie mi sie podobaja niby klasyczne bez zlobien a jednak zdobione ![]() Cytat:
Cytat:
rodzicom dajemy album zrobiony wlasnorecznie i kosze ze slodyczami jakims dobrym likierem i nie wiem jeszcze czym co do dawania gosciom to jeszcze nie wiem czy bedziemy cos dawac na odchodne na stolach ustawimy pudełeczka z czyms slodkim i karteczka z podziekowaniem a co do dawania ciasta to jeszcze sie zastanowimy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ech choc to udalo sie szybko zalatwicIza240 bardzo ladne te wasze obrączki
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-02-24 o 13:43 |
||||||||
|
|
|
#3496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3498 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sporo...Cytat:
Cytat:
Dobrze, że idziesz na badania, bo coś mi się wydaje, że właśnie jakaś bakteria się Ciebie uczepiła. Wracaj do zdrówka.Cytat:
Cytat:
nie boisz się, że jak zaczniesz normalnie jeść to będzie efekt jojo? Ja mam takie wątpliwości. No i nie znudził Ci się ten graham z dżemem codziennie? Muszę sobie rozplanować tą dietkę i wypisać, co można przyrządzić.Cytat:
Takie rzeczy robicie w poradni?? ja na szczęście nie musiałam przez to przechodzić
|
||||||
|
|
|
#3499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jakie rzeczy robimy w poradni, bo nas tam jeszcze nie było. Po prostu czytałam na różnych wątkach, że robi się takie właśnie rzeczy. |
|
|
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ignorujecie mnie wciąż
![]() ![]() nawet nikt sie ze mną nie przywita....:-((((((((
jesteśmy ze sobą od 28-04-2006 zaręczyny 28-04-2008 ten szczególny dzień 06-06-2009 o 16.oo Edytowane przez kotekMamrotek Czas edycji: 2009-02-24 o 14:11 |
|
|
|
#3501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obraczki inne od wszystkich, bardzo ładne, my mamy tekie same Właśnie to mi sie w nich spodobało, ze sa zupelnie inne. Tylko ze ja wzielam bez zadnego oczka, cyrkoni, diamentu itp.
|
||
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko pisz czy dalej coś się posunęło z ta firmą od zaproszeń? przesłałaś im ten skan? i co oni?Głupia sytuacja ze świadkami Ale oni są w dobrych kontaktach czy oczerniają się jeden drugiego? A może to rozstanie to sytuacja przejściowa? Może dojdą jeszcze do porozumienia
|
|
#3504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam PM2009!
Cytat:
. Kwiatów nie damy bo sami ich nie chcemy - to głupio by wyglądało. Myślelismy o albumach, ale jakoś kiepsko u nas z takimi fajnymi zdjęciami. Może kupimy im po prostu fajny album i włozymy tam jakąs ładna kartke z podziekowaniami i nasze zdjęcia z zcasów narzeczeństwa a potem "porzyczymy" ten album i uzupełnimu zdjęciami ślubnymi. Tż mówił tez o jakiej ramce co tam sie wgrywa zdjęcia i co iles tam one sie zmieniaja - to może to?Cytat:
Baja! Bardzo podoba mi sie i suknia i Ty w niej! A co do szelki to ja chyba powaznie rozważe tą obcje bo nie chce się stresować całe wesele ![]() Poprosze o ta diete!Bardzo bardzo! Bo ja też miałam sie odchudzać ale własnie zjadłam pół paczki ciastek i zeby nie mieć wyrzutów sumienia to zjadłam tabletke z octem jabłkowym - mądre nie. ![]() Usprawiedliwaim sie tym ze mam @ to mi wolno! PS. Własnie trochę przypaliłam obiad bo tak sie tu zaczytałan
|
||
|
|
|
#3505 |
|
Rozeznanie
|
Ja też poprosze o dietke
![]() Właśnie wróciłam od TŻ jest juz po operacji, lezy biedactwo slabiutkie i bardzo go boli tylko kroplowki mu zmieniają...ale z kazdym dniem bedzie lepiej i mam nadzieje ze na weekend go juz wypisza ![]() baja86 ladna sukienka ![]() W moim regionie też robi się bukiet dla swiadkowej i potem sie go zostawia, ja bede robic ten dodatkowy z rozowych margaritek w ksztalcie kopulki, bo nie mam zamiaru wydac majatku na cos co i tak zostanie w kosciele a potem ktos to wyrzuci. W poradni placilismy 25 zl za materialy. Odnośnie dzidzi to ja po slubie odstawiam tabletki i moze pod koniec roku bedziemy cos dzialac TZ bardzo chce i ja tez ostatnio bylismy w odwiedzinach u rodziny TŻ gdzie sa blizniaczki 5 miesieczne, ale slodziaki, a jakie usmiechy do nas strzelaly małe kokietki ![]() Ostatnio nawet o imionach z TZ rozmawialismy i jak bedzie chlopiec to Wiktor, a jak dziewczynka to Maja, albo Nadia
|
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak usunąć zdjęcie z postu? Wstawiłam swoją suknię w bukietach i teraz boję się, że Tż zobaczy...
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko!
Dobrze ze juz po operacji tż! wierze ze bedzie dobrze! Trzymajcie się! |
|
|
|
#3508 |
|
Rozeznanie
|
My mamy dopiera jednego świadka. Co do drugiego to mamy wątpliwości, bo ja chcę swojego brata, a TŻ swojego - a można mieć trzech ?
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
dostaniesz bana na 2 tygodnie...
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Za usunięcie? To nie chcę usuwać
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

jej jaki pyszny

dzwoniłam do tej firmy to powiedzieli mi wczoraj że przelew dotarł,więc zadzwoniłam do firmy kurierskiej a oni ze nie mają takiej paczki. Dziś dzwonię jeszcze raz do tej firmy a oni że przelew jednak nie dotarł. No masakra jakas, kompletnie nie wiem co mam o tym myslec...zaraz skanuje im potwierdzenie wpłaty, mam nadzieję że się odnajdą w tym a nie oszukają
:c onfused:

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. 

u nas najwiecej będzie 80 osób-pod warunkiem że wszyscy przyjdą