|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Dziz, ja mam 7 ;O dajcie mi kopa w tylek, nic dzis nie robie i wlasnie sobie placze i wmawiam, ze nie zdaze.
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
I jejku, tak mało...
![]() Ja bym wzięła, hm, powiedzmy z 8 różnych, opowiadała o każdej minutę-dwie. Szkoda, że trzeba wszystko tak bardzo wnikliwie analizować. Wiecie co... zajmowanie się nauką to całkiem niezły sposób na rozstanie ![]() A i matura na tym skorzysta! |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() życzę jak najwięcej pięknych chwil ![]() Shewa, ![]() ![]() Jejku, jak mi zimno. ![]() Zmęczyłam się szkołą, zjadłam nawet batonika, po raz pierwszy od nie wiem kiedy, wypiłam pyszne cappuccino i dalej jestem nie do życia ![]()
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że jest w Poznaniu. Reszty miast nie sprawdzałam, bo tylko Poznań mnie interesuje.
![]() A jeśli mam porównać książkę z malarstwem konkretnego malarza to ile mniej więcej obrazów muszę umówić? Omówiłam 3, ale takie liczby tu podajecie, że się przeraziłam, że mam za mało :P Chociaż czasowo cała prezentacja wyszła mi na te ok. 15 min... Myślicie, że 3 obrazy wystarczą?
Edytowane przez Flames Czas edycji: 2009-02-24 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz tutaj o wysterylizowanym kolczyku .Wysterylizowanym w jaki sposób ? spirytusem ?Domorośli piercerzy mają w domu autoklaw ? Ja swoje zdrowie szanuję i nigdy przenigdy nie pozwoliłabym,żeby koleżanka która zrobił aż 3 kolczyki przebijała mi twarz. Jak ktoś chce oszczędzać kosztem zdrowia- nie mój interes.Wystarczy spojrzeć na wątki o piercingu - te jęczące dziewuchy to w 90% te po kolczykach samoróbach.
Denerwować się to mścić na własnym zdrowiu za głupotę innych. Edytowane przez Serendipity Czas edycji: 2009-02-24 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo mnie np. nauka w trudnych chwilach jeszcze bardziej frustruje, pomijając że wogóle się nie mogę skupić. Najlepszym u mnie sposobem jest porządny wycisk fizyczny. wtedy już mi jest wszystko obojętne. i do spania ![]() Właśnie Be, my się znamy z fitenssu. Zostało coś jeszcze z tamtych czasów? Szkoda, że temten wątek upadł, ale chyba nie miałabym siły spamować w dwóch ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW ja dzisiaj spałam w polarze, bo się trzęsłam z zimna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
JA zaczynam poważnie myśleć nad poprawką za rok...
Została mi już tylko 1 uczelnia. Nawet na prywatnej mnie nie chcą... Chyba ze wyjade do tej uczelni Anieli Goc w Poznaniu, tylko znowu sie nie utrzymam w obcym mieście sama... :sciana: Orientujecie sie na jakie kierunki mam szanse sie dostac z podstawa z polskiego (kiepsko mi pojdzie ) z bioli i rozszerzeniem z angielskiego?? Ksh Właściwie bez zmian... od czasu mojego wysłanego sms'a i włączenia jego telefonu nic sie nie zmieniło... Nie dzwoniłam. Boje sie że znowu nie odbierze... Póki mnie znowu nie odpycha w miare sie trzymam wiec niech narazie tak bedzie.. Może ochłonie. Spróbuje zadzwonić jutro. Ehhh w sobote mieliśmy 2 lata i 8 miesięcy... mieliśmy sie niedługo zaręczyć. Spędzamy ze sobą tyle czasu. Jak to sie rozpadnie przez to ze podniosłam reke raz za dużo to chyba zwątpie we wszystko co istnieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cherry90 Ja mam tak samo, ze wyrzuty sumienia. A rpzez kompa najbardziej... Ale dzisiaj dziewczęta idę się uczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Jeśli jestescie razem tyle czasu i w dodatku niedlugo mieliście się zaręczyć, to napewno tak to się nie skończy ;* Chwilowy kryzys i bedzie dobrze ![]() Nie myśl o tym jak o swojej porażce i to że się rozpada przez Ciebie ![]() Myślę, że kwestia kilku dni i u Ciebie wszystko wróci do normy ![]() ![]() WIECIE CO? SZCZYT SZCZYTÓW! Jak sie zapoznaliśmy z moim TŻtem (sporo ponad rok temu) to byłam bardzo, bardzo chuda. Na 163 ważyłam okm 40 kg. I w ogole, taka eteryczna byłam. Dość dużo osób poróbwnywało mnie wówczas do NIcole Richy (tak chyba to sie pisze?) z wyglądu. No ale... NIe musialam sie starać, bo i po co? Facet na stale co poza mna siwata nie widzi i wszystko och i ach, wiec dieta poszła się.. a na siłownie mi się chodzić już nie chciało, lepiej mieć czas dla niego. A dzisiaj co mój TŻ do mnie napisał? Że przydałoby się schudnąć z 10 kg. I że jak przyjedzie na weekend to on bedzie jadł moje porcje a ja wcale nie będe nic jadła! (ponieważ moi rodzice jadą dziś w nocy do Włoch to on miał do mnie przyjechac na kilka dni - na codzień studiuje w Warszawie). Przykro mi się zrobiło... Rozumiem, że nie jestem taka jak byłam... Ale... ![]()
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Lacturia, i wiesz, co w jego zachowaniu jest najdziwniejsze? Że on to pewnie uważa za genialny pomysł i przejaw jego idealnego poczucia humoru. Nawet nie wie, ze zrobił Ci przykrość ;/ <przytul> a wosu tez si ę mniej boję
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze już nie jesteś Nicole Richie, nieważne, jak z Toba jest to powinien to akceptować. Może zartował? Nie przyjmuj się tym ![]() eh, mojemu obecnemu przydałoby się przytyć nawet z 15kg, ale wiem, że to niemożliwe. Zresztą po co, nie moja sprawa, jego brakujace kilogramy z powodzeniem przejmuję ja ![]() w sumie kiedyś swojemu tż ułożyłam dietę i ćwiczenia na zrzucenie brzuszka ![]() ![]() powiedz mu wyraźnie, że jest Ci przykro ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Odezwał sie...
![]() ![]() Lacturia ![]() Sama mając 162 schudłam kiedyś do 45 kg. Ja sie czułam dobrze, ale gdybym miała miec jeszcze te 5 mniej to wiem ze juz wygladalabym kiepsko. Ile teraz ważysz?? Ja przez miesiac przytyłam 6 kg i koniec koncow wazylam 53 kg. A to wszystko przez TŻ i jego obiadki. Zawziełam sie i zeszłam teraz do 49. Ale... nie warto sie odchudzac na siłe albo dla kaprysu TŻ'a. Jeśli chcesz troche schudnąć to zrób to dla siebie, ale nie dla niego. Jak chciał sobie zażartować to coś mu kiepsko wyszło... Nie dziwie sie że jest ci przykro. Oni chyba nie wiedzą co to znaczy dieta ![]() Tak kiedyś ich wstawić w taką rygorystyczną diete... bez słodyczy, bez fast foodów. Gotowane mięsko, warzywka, siłownia. Ciekawe czy by im tak świetnie było. A Nicole Richie może i fajna, ale kiedy wyglądała naprawde chudo, nie wyglądała wcale dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Lacturia ile ważysz teraz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Lacturia no co za typ
![]() ![]() ![]() ![]()
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorzej mi się uczyło z szale zakochania... właściwie to nie uczyłam się w ogóle ![]() I w ogóle, przestałam robić masę rzeczy, których teraz żałuję. Nie rozumiem dlaczego kobiety gdy są z mężczyzną rezygnują z tak dużej części siebie (piszę w oparciu na przykładzie swoim i wielu znajomych koleżanek, a także historii z forum). Co do fitnessu - Ty zawsze będziesz mi się kojarzyć ze wspólną "walką z tłuszczem", którą bardzo miło wspominam ![]() Obecnie jestem 3 dzień na diecie i jest mi straasznie ciężko. Muszę zgubić parę zbędnych kilogramów, które mi się "doczepiły" przez ostatnie 1,5 roku. Dzisiajsza sałatka grecka na obiad była rewelacyjna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama teraz chodzę na siłownię, nie jem słodyczy, mam 11 dzień a6w. ale to tylko dlatego, że się ocknęłam przed wiosną. w czas ![]() Be ![]() ![]() Ja najbardziej żałuję jak patrzę na jedną moją koleżankę, która od dwóch lat tak integruje się z tż, że dla nas nie ma czasu. Co ona potrafi wymyślić to przechodzi ludzkie pojęcie. nie życzę jej źle, ale... to nie chyba jest ciekawe uczucie, gdy się nagle zostaje samemu, bez chłopaka i znajomych przy okazji.
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-02-24 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chciałabym, żebyście uznały, że tutaj mędzę i Was zanudzam, po prostu potrzebuję się komuś wygadać, a w realnym świecie nie posiadam odpowiedniej osoby... (koleżanki słuchają przez 2 minuty po czym zmieniają temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zadomowienie
|
Be: Mogłabyś mi na priva wysłać adres tej strony?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można tą stronę z biżuterią obejrzeć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja byłam za tym byś nie robiła wcale
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi tez sie przytyło przez to że on ejst chudy i "chodźmy na pizze bo on musi przytyć". Nie wiem ile teraz waże... Z 53 pewnie. Tak myślę. Tak to chyba miał być rodzaj żartu... Ale troche mnie zabolał ten żart. Bo ja mam takąs dziwną budowę. tzn. niby jestem taka baaaaaaaaaaaaaaardzo drobna. Że mam takie chude kosci, brak tylka itd. Ale mam tluszczu duzo. Tzn taki okragly brzuszek i uda. No i mam duze piersi. I jak bylam chuda bardzo to ani brzucha ani ud nie bylo, no i piersi tez maleńkie... A teraz... Brzuszek jest okrągły, uda sporo większe i piersi... DUżo za duże. No i juz kiedys. Przed lo wazylam gdzies tyle co teraz. I postanowilam sie wziac za siebie i przez to ze nic nie jadlam wazylam w wakacje miedzy 1 a 2 lo ok. 37 kg. i potem przytylam do ok. 43 bo te 37 to bylo duza przesada. no i przytyło mi sie odkąd jesteś z TŻtem... Ale podle się czuje ;( Przepraszam, że tak wam tutaj marudzę...
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Ale ja chce troche zmienic styl-mocno przyciemnic wloski i wtedy mysle ze by pasowal.
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Lacturia ważysz 53 kg i on takie testy gada do Ciebie? Wow. W ogóle wiele tu narzeka, że jest za gruba ważąc z 50 kg, to co ja mam powiedzieć
![]()
#4495 |
Zakorzenienie
|
Lacturia wagę masz w normie. Gdybyś teraz zrzuciła 10kg, to naprawdę byłoby kiepsko. 43kg to bardzo mało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
LActuria Ja cie rozumiem... Ale nie popadajmy w paranoje. Też jak przytyłam to mi wszystko w brzuszek poszło i uda. Ale w cycochy już nie :P Ja mam i płaską pupe i płaskie cycki :P Ale w brzuch i uda tez mi duzo idzie... JEśli sama sie zle z tym czujesz to zrzuc te pare kg. Ale nie sądze zebys wyglądała jakoś bardzo źle bo wzrostowo jestesmy podobne ![]() Tylko podstawowe pytanie, czy tobie samej to przeszkadza?? Flames może to troche dziwne, ale takie drobne osoby jak przytyją pare kg to to widać, i wydaje im sie że przytyły za dużo i w ich oczach są za grube bo przecież zawsze były za szczupłe. Jak ja wazyłam te 53 to też sie źle czułam, teraz czuje sie o wiele lepiej. Ja mam 160 z kawałkiem, jestem maleńka, mam drobne kości, i kiepsko to wyglądało jak miałam nagle wielkie uda i brzuch ![]() Dla niektorych to dziwne że tak marudzą, bo to dość trudno zrozumieć raczej ![]() Edytowane przez shewa Czas edycji: 2009-02-24 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
53 przy takim wzroście to akurat! nie masz się czym martwić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to nie patrze,albo cos mi sie podoba i zrobie albo nie.
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Rety ja tez przytyłam
![]() i waze teraz 65 przy 172 cm ![]() mi tez moj chlopak powiedział kiedys ze jak mnie poznal to wydawalam mu sie troche przy sobie, ale mialam fajne cycki, a pare tygodni potem zdobyl sie na odwage i powiedział ze moglabym z 5 kilo zrzucic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.