|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
![]() Mój też... Po odbyciu 9-miesięcznej służby ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kasia porzuc ten pomysł, bo jest sporo takich osób.. Ja to bym na takim weselu większość czasu na świeżym powietrzu spędziła ![]() A co do wyboru menu to ja mam się za rok w marcu z moim kucharzem spotkać i wszystko omówić Nawet nie wiem ile tych ciepłych dań będzie ale pewnie obiad i plus jakis 4
|
||
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już u TZ-a
![]() Szana to chyba, że tak bo u mnie wesela to do 5:00 trwają-jak ja to wytrzymam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:23 |
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Lain masz bardzo podobne menu do mojego
i baaardzo smaczne! u mnie wydaje mi się że jest wiecej przystawek na stołach ale nie mam przy sobie menu wiec wam nie napiszę.. u mnie jest 5 dan + płonący indyk który ma niby wjechać troszkę na salę i być bardziej publicznie dzielony przy gościach ale nie tak jak tort ze na srodku sali hehehe u mnie dochodzi do tego menu na drugi dzien wiec wam kiedys napisze jak bede miała ale fajne to menu jest bo sa np szaszłyki z grilla na pewno na nie napadnę!!! no i płacę 145zł za dwa dni wesela więc uważam że mam baaardzo korzystną ofertę. standardowo ciasta owoce i alkohol w swoim zakresie. Szana troszkę mało 2 gorące dania na tyyyyle czasu wesela i no i strasznie drogo jak tak mało papu serwują... hmmm.. u mnie by ta sala nie przeszła..Cytat:
no i już po zajęciach jestem moje drogie panienki ![]() i również proponuję wrzucać jakieś pomysły na tytuł nowej części ![]() mi to sie przypomniały pomysły Samoy z poprzedniej części i jak sobie przypomniałam te lateksowe kociaki to aż sie na głos prawie śmiać zaczełam..
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
dobra już odpuszczę z tymi liliami
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz możemy pomyśleć razem nad kwiatami na stoły bo jak chcę żywe kwiaty na stołach to sama je muszę sobie załatwić jako dekorację bo oni mają wazony i sztuczne kwiaty ale ja chce zywe!
nie wiem sama czy powinno być coś długiego-wysokiego i cienkiego czy raczej jakieś niższe bukiety???
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może białe tulipany? ![]() mogłam dac Claris numer telefonu bo dziś się spotyka z naszym fotografem o 19:00 a zanim dotrze do domu to ja umrę z ciekawości może by mi mesedża wysłała ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:43 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem tancerka czy wysokie czy niskie te kwiatki, ja bym chciała takie nie bardzo wysokie i jakieś pomarańczowe najchętniej
|
|
|
|
#4478 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co mam jeszcze dodać?przynajmniej z kwiatami nie będę miała problemu-oni dekorują kwiatami sala jest sama w sobie klimatyczna i dodatkowe dekoracje by ją popsuły i będą tylko kwiaty jeszcze nie wiem jakie..może białe róże? albo tulipany? na szczęście sama ich nie muszę załatwiać-jeden plus
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-24 o 17:50 |
||
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
dzis oglądam z TZ-em to nie tak jak myślisz kotku
za to ja jutro z nim oglądam transformens ![]() patrzcie ile mam postów równe 10.000
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:56 |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
no ja w sierpniu na tulipany się nie nastawiam.. kurczę ciekawe jakie te wazony mają na mojej sali??? bo to też różnica.. jak będa mieli niskie "słoiki" to nie wstawie tam nic cienkiego i wysokiego... hmmmm... nie mam pojęcia jakie kwiaty ładnie wyglądają i są średniego "wzrostu"
Szana a dużo będzie kosztowało dodanie 2 gorących dan???
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-24 o 17:51 |
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałam TZ, że mam 10.000 postów na wizażu a on powiedział, że jak będę miała 20.000 to weźmiemy ślub
jego durne żarty zaczynają mnie wkurzać, że tak delikatnie powiem
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę ze chwilowo ślub nie za bardzo interesuje twojego tżta... żeby tylko do mojego szwagra sie nie upodobnił i nie powiedział ci"zaklepuj se co chcesz a ja po prostu przyjde"![]() ja wczoraj napisałam tżtowi ze na wizazu jest dział o budowaniu domów i biedny zwątpił że po ślubie będę spać z laptopem zamiast z nim hehehe
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-24 o 18:10 |
|
|
|
|
#4483 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
UWażam, że mój tz ma bardzo bankowy wygląd, taki profesjonalny Z reszta Twój też. Poza tym oni mają to samo zestawienie kolorów włosów i oczu, ładne chłopaki haha![]() Cytat:
Jak nam te egzotyki nie wypalą to Hiszpania, Włochy, Wyspy Kanaryjskie, Kenia.ja mam i juz wklejam. Na ta chwilę 150zł ale myślę, że wzrośnie o około 20 zł i tak sobie wpisałam do kosztorysu ![]() Cytat:
W sumie masz rację, ze sporo zamieszania by z tym było. A można miec własna księgową, która bieżąco to rozlicza? Chyba nie, bo to przez firme idzie, co nie? Głupio, że człowiek więcej zarobi i nie może tego za bardzo wydać tylko musi byc przygotowany na takie coś. Niech juz bedzie ten podatek liniowy, to by było uczciwe dla wszystkich.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4484 |
|
Rozeznanie
|
Kurde dziewczyny chyba mi odbiło. Kupiłam dzisiaj książkę do pracy mgr za 95 zł. Widziałam też jedną superancką za 290 (ale już nie do mgr), ale jestem przed wypłatą na szczęście i nie kupiłam, bo nie stać mnie było, a już od kilku miesięcy nie kupiłam żadnej nowej książki i gdybym miała kasę, to pewnie bym się zrujnowała na tę za 290. Nie mogę wchodzić do księgarni chwilowo, bo oszczędzam, a ze mnie taki ludź, że mogłabym duuuużo w księgarni kasy zostawić.
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA tak sobie tłumacze wydawanie kasy w księgarni, że mam tam karte stałego klienta i jak kupie ksiązki za 5 tys to będe miała rabat 10%, bo na razie mam 5% tylko. Ciekawa jestem za ile juz kupiłam, ale do 5 to mi jeszcze daleko ![]() Ale troche się wkurzyłam na ta moją księgarnię, bo książka, którą chciałam kupić u nich kosztowała o 8 zł drożej niż w empiku, na szczęście kupiłam w empiku, z resztą tez z 5% rabatem, bo mam euro26 Ale już im nie będę ufać, będę sprawdzać ceny, bo 8 zł to jest bardzo duża różnica.
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu spokojnie, a wy się wogole nie macie zamiaru z nim spotkać, tylko tak w ciemno zamówić? Spotkanie mamy na 20, ale napiszę dopiero jutro co i jak, bo jak wrocimy to już mi brat neta rozłączy, bo on spi o 22
|
|
|
|
#4487 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie mój najdroższy zakup książkowy to dwutomowy słownik za 360 złotych.. I w sumie to troszkę żałuję, że go kupiłam, mogłam kupić pół tańszą wersję na CD z której i tak korzystam, bo zainstalowałam od koleżanki sobie... A te księgi rzadko kiedy się przydają, tyle że tak dumnie napółce wyglądają... hehe
|
|
|
|
#4488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze ci sie podobalo im wiecej pozytywnych opinii, tym czlowiek spokojniejszy![]() Cytat:
jak na taki film i moj stosunek do takich filmow to calkiem niezly - smieszny, ale zwalone hollywodzkie zakonczenie ![]() co do kwiatow to u mnie chyba beda roze lubie roze i chce miec poki co z nich bukiet do slubu, wiec prawdopodobnie na nich stanie![]() Cytat:
przystojaniaki ![]() wlasnie TZ sie mnie pytal czy dobrze o nim pisze na Wizazu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-24 o 18:57 |
|||
|
|
|
#4489 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jej TŻ nie jest zły.. w końcu zadzwonił po orkiestrę Ale żarty to wyjątkowo nie na miejscu ma :/Cytat:
|
|||
|
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.empik.com/wiedzmin-edycja...siazka,12592,p Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja wam zapomniałam się pochwalić nowiną!!! tż dziś siedział w domu i przyszedł do niego sąsiad-murarz więc tż zaciągnął go przy okazji do naszego gniazdeczka i kazał obejrzec i opowiedział mu o naszych planach co dobudowac czy zamurowac i sąsiad powiedział że jak będzie miał czas to już w lipcu będzie można zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!:ju pi: więc jak dobrze pójdzie to remont będzie zaczęty nie jesienią ale już latem!!!!!!!!!!
a jesienią już tżcik mógłby mieszkać sobie w naszej części haha nieźle
|
#4492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo tego masz widzę ,że i Ty się nie musisz tym martwić i cena też ok![]() a co byś dobrała do mojego np na 3 ciepłą kolację? fajne plany na podróż powiem mojemu o Hawajach bo kurcze zapomniałam ,że zawsze chciałam tam pojechać a jak to się cenowo przedstawia? last minute są na Hawaje?Kasiu Twój to może ma taki okres dziwny? faceci są czasem śmieszni
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,
niedawno wrociłam z pracy jem obiado - kolacje, Elitka4 mi tez wyszła niedopłata podatku juz zapłaciłam ale nie powiem zeby to było przyjemne ![]() my tez nie mamy kamerzysty ale ciagle zastanawiamy sie czy wesele zrobic dwu czy jedno dniowe jesli było by jedno to chyba kamerzysty nie bedzie |
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chciaoby sie rzec - Aryjczycy mnie tam bruneci ani ciemnoocy w ogole nie kreca![]() no a ja na dziennych semestr jak sie okazalo zaczne dopiero w poniedzialek super - dluzsze ferie szkoda tylko, ze dzis mi troche w planie namieszali, ale postaram sie to wyprostowac jak najszybciej
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. A mam TŻta zielonookiego blondyna Cóż za ironia losu hehe
|
|
|
|
|
#4498 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Albo szaszłyk, bo dobry do picia Poza tym ładnie wygląda jak jest z kolorowymi warzywkami.Własnie nie wiem jakie sa ceny wyjazdu na Hawaje, ale mam obawy, ze nas taki koszt przerośnie. Hawaje sa raczej tylko dla Amerykanów. Kiedyś patrzyliśmy na Jamajke i wiem, że nas cena zwaliła z nóg, podobnie jak Mauritius. Cytat:
Jedyny na świecie brunet, kótry miałby u mnie szanse to Eric Bana![]() Dziś ogladałyśmy fotki z moja przyjaciółką i uznałyśmy, że jak tz czasem wyjdzie na zdjęciu to mrrrau, strasznie mi się on podoba ![]() Cytat:
![]() To chyba wszystkie oprócz Gosi realizujemy sie w naszym zboczeniu z naszymi tz
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-24 o 19:44 |
||||
|
|
|
#4500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Widocznie miał jak dla mnie "to coś'
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

jego durne żarty zaczynają mnie wkurzać, że tak delikatnie powiem
widzę ze chwilowo ślub nie za bardzo interesuje twojego tżta... żeby tylko do mojego szwagra sie nie upodobnił i nie powiedział ci"zaklepuj se co chcesz a ja po prostu przyjde"