Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 16:34   #4471
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a wy macie tylko go wybranego czy już zaklepanego??

w ogóle dziewczyny to której jeszcze coś brakuje do kompletu załatwienia tych spraw na "już"czyli coś z sali, orkiestry, kamerzysty i fotografa??? bo chyba sporo dziewczyn ma już full komplecik i ma spokój
Mi brakuje kamerzysty ciągle, a z fotografem umowa nie podpisana ale zarezerwowany

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

TZ ma juz w ksiazeczke wbita rezerwe
Mój też... Po odbyciu 9-miesięcznej służby

Cytat:
oj Kasia z liliami to uwazaj, bo maja strasznie duszacy zapach i niektorzy je zle znosza (np. ja)
O nie tylko nie lilie Kasia porzuc ten pomysł, bo jest sporo takich osób.. Ja to bym na takim weselu większość czasu na świeżym powietrzu spędziła

A co do wyboru menu to ja mam się za rok w marcu z moim kucharzem spotkać i wszystko omówić Nawet nie wiem ile tych ciepłych dań będzie ale pewnie obiad i plus jakis 4
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:19   #4472
kaska87
Zakorzenienie

jestem już u TZ-a

Szana to chyba, że tak bo u mnie wesela to do 5:00 trwają-jak ja to wytrzymam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-24 o 17:23
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:32   #4473
tancerka212
Zakorzenienie

Lain masz bardzo podobne menu do mojego i baaardzo smaczne! u mnie wydaje mi się że jest wiecej przystawek na stołach ale nie mam przy sobie menu wiec wam nie napiszę.. u mnie jest 5 dan + płonący indyk który ma niby wjechać troszkę na salę i być bardziej publicznie dzielony przy gościach ale nie tak jak tort ze na srodku sali hehehe u mnie dochodzi do tego menu na drugi dzien wiec wam kiedys napisze jak bede miała ale fajne to menu jest bo sa np szaszłyki z grilla na pewno na nie napadnę!!! no i płacę 145zł za dwa dni wesela więc uważam że mam baaardzo korzystną ofertę. standardowo ciasta owoce i alkohol w swoim zakresie. Szana troszkę mało 2 gorące dania na tyyyyle czasu wesela i no i strasznie drogo jak tak mało papu serwują... hmmm.. u mnie by ta sala nie przeszła..

Cytat:
oj Kasia z liliami to uwazaj, bo maja strasznie duszacy zapach i niektorzy je zle znosza (np. ja)
oj Kasia87 zrezygnuj z pomysłu lilii.. ja bym po twoim weselu jeszcze 2 tygodnie katar miała....

no i już po zajęciach jestem moje drogie panienki
i również proponuję wrzucać jakieś pomysły na tytuł nowej części
mi to sie przypomniały pomysły Samoy z poprzedniej części i jak sobie przypomniałam te lateksowe kociaki to aż sie na głos prawie śmiać zaczełam..
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:33   #4474
kaska87
Zakorzenienie

dobra już odpuszczę z tymi liliami

Stary 2009-02-24, 17:35   #4475
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dobra już odpuszczę z tymi liliami
wiesz możemy pomyśleć razem nad kwiatami na stoły bo jak chcę żywe kwiaty na stołach to sama je muszę sobie załatwić jako dekorację bo oni mają wazony i sztuczne kwiaty ale ja chce zywe! nie wiem sama czy powinno być coś długiego-wysokiego i cienkiego czy raczej jakieś niższe bukiety???
Stary 2009-02-24, 17:35   #4476
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz możemy pomyśleć razem nad kwiatami na stoły bo jak chcę żywe kwiaty na stołach to sama je muszę sobie załatwić jako dekorację bo oni mają wazony i sztuczne kwiaty ale ja chce zywe! nie wiem sama czy powinno być coś długiego-wysokiego i cienkiego czy raczej jakieś niższe bukiety???
jakie są ładne białe kwiaty?
może białe tulipany?

mogłam dac Claris numer telefonu bo dziś się spotyka z naszym fotografem o 19:00 a zanim dotrze do domu to ja umrę z ciekawości może by mi mesedża wysłała

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-24 o 17:43
Stary 2009-02-24, 17:45   #4477
gosica502
Wtajemniczenie

Nie wiem tancerka czy wysokie czy niskie te kwiatki, ja bym chciała takie nie bardzo wysokie i jakieś pomarańczowe najchętniej
Stary 2009-02-24, 17:48   #4478
szana
Zadomowienie

Cytat:
jestem już u TZ-a

Szana to chyba, że tak bo u mnie wesela to do 5:00 trwają-jak ja to wytrzymam
no tak ale zauważ,że u mnie się wesele tyle godzin wcześniej zaczyna dlatego boję się jak z tym jedzeniem

Cytat:
Lain masz bardzo podobne menu do mojego i baaardzo smaczne! u mnie wydaje mi się że jest wiecej przystawek na stołach ale nie mam przy sobie menu wiec wam nie napiszę.. u mnie jest 5 dan + płonący indyk który ma niby wjechać troszkę na salę i być bardziej publicznie dzielony przy gościach ale nie tak jak tort ze na srodku sali hehehe u mnie dochodzi do tego menu na drugi dzien wiec wam kiedys napisze jak bede miała ale fajne to menu jest bo sa np szaszłyki z grilla na pewno na nie napadnę!!! no i płacę 145zł za dwa dni wesela więc uważam że mam baaardzo korzystną ofertę. standardowo ciasta owoce i alkohol w swoim zakresie. Szana troszkę mało 2 gorące dania na tyyyyle czasu wesela i no i strasznie drogo jak tak mało papu serwują... hmmm.. u mnie by ta sala nie przeszła..
u mnie przeważyło to,ze jest na parterze,nie ma żadnych progów ani nic w tym sensie-żadnych barier architektonicznych plus toaleta dla niepełnosprawnych co ważne jest bo będzie u mnie osoba na wózku.Wiem,jedzenia jest trochę za mało,teraz to wiem,jak porównuje z Waszymi co mam jeszcze dodać?

przynajmniej z kwiatami nie będę miała problemu-oni dekorują kwiatamisala jest sama w sobie klimatyczna i dodatkowe dekoracje by ją popsuły i będą tylko kwiaty jeszcze nie wiem jakie..może białe róże? albo tulipany? na szczęście sama ich nie muszę załatwiać-jeden plus

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-02-24 o 17:50
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 17:50   #4479
kaska87
Zakorzenienie

dzis oglądam z TZ-em to nie tak jak myślisz kotku
za to ja jutro z nim oglądam transformens

patrzcie ile mam postów równe 10.000

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-02-24 o 17:56
Stary 2009-02-24, 17:50   #4480
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jakie są ładne białe kwiaty?
może białe tulipany?
no ja w sierpniu na tulipany się nie nastawiam.. kurczę ciekawe jakie te wazony mają na mojej sali??? bo to też różnica.. jak będa mieli niskie "słoiki" to nie wstawie tam nic cienkiego i wysokiego... hmmmm... nie mam pojęcia jakie kwiaty ładnie wyglądają i są średniego "wzrostu"

Szana a dużo będzie kosztowało dodanie 2 gorących dan???

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-02-24 o 17:51
Stary 2009-02-24, 17:59   #4481
kaska87
Zakorzenienie

powiedziałam TZ, że mam 10.000 postów na wizażu a on powiedział, że jak będę miała 20.000 to weźmiemy ślub jego durne żarty zaczynają mnie wkurzać, że tak delikatnie powiem

Stary 2009-02-24, 18:02   #4482
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
powiedziałam TZ, że mam 10.000 postów na wizażu a on powiedział, że jak będę miała 20.000 to weźmiemy ślub jego durne żarty zaczynają mnie wkurzać, że tak delikatnie powiem
oj Kasiu z tym to nie przesadzaj hehehe ale wcześniej pisałaś jakąs odpowiedź tżta typu "nigdy" na twoje pytanie "kiedy coś tam załatwimy" to baaaardzo mi się nie spodobało widzę ze chwilowo ślub nie za bardzo interesuje twojego tżta... żeby tylko do mojego szwagra sie nie upodobnił i nie powiedział ci"zaklepuj se co chcesz a ja po prostu przyjde"

ja wczoraj napisałam tżtowi ze na wizazu jest dział o budowaniu domów i biedny zwątpił że po ślubie będę spać z laptopem zamiast z nim hehehe

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-02-24 o 18:10
Stary 2009-02-24, 18:22   #4483
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a wy macie tylko go wybranego czy już zaklepanego??

w ogóle dziewczyny to której jeszcze coś brakuje do kompletu załatwienia tych spraw na "już"czyli coś z sali, orkiestry, kamerzysty i fotografa??? bo chyba sporo dziewczyn ma już full komplecik i ma spokój
mi brakuje kamerzysty, ale mam upatrzonego, tz ma zadzwonic, ale jakoś nie bardzo mu to idzie

Cytat:
ja mysle, ze liczy sie i to co ma sie w glowie i wyglad (schludny, wzbudzajacy zaufanie itp.)
a ja myślę, ze jak facet jest przystojny to juz od razu robi dobre wrażenie UWażam, że mój tz ma bardzo bankowy wygląd, taki profesjonalny Z reszta Twój też. Poza tym oni mają to samo zestawienie kolorów włosów i oczu, ładne chłopaki haha

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
tylko z wakacjami problem :/ booo tydzien po weselu mam juz prace:/ tzn robie zdjecia na innym weselu... chyba zeby to tak pogodzic, ze pojedziemy pon-pt... a wy jak i gdzi ejedziecie??
my chcemy na Dominkanę, Kubę, Bali albo Kostarykę a ostatnio tz wymyślił Hawaje. Jakby nam jakoś znacząco poprawiła sytuacja materialna to mi się marzy Nowa Zelandia, ale to raczej jakby tż za granicą zaczął pracę, a na razie sie nie zanosi. Niestety NZ na polskie warunki płacowe nie bardzo... Chcemy wykorzystac okazję i wyjachac na taka niezapomniana podróż Jak nam te egzotyki nie wypalą to Hiszpania, Włochy, Wyspy Kanaryjskie, Kenia.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
A ma któraś już menu wstępne? i ile za osobę?
ja mam i juz wklejam. Na ta chwilę 150zł ale myślę, że wzrośnie o około 20 zł i tak sobie wpisałam do kosztorysu

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Kosztowało mnie to co najwyżej spędzenia przed komputerem 20 minut, bo jak napisałam, to potem sama to czytałam czy czegoś nie napisałam w sposób mało zrozumiały Akurat tym (tylko, że u firm) zajmuję się na co dzień, więc to drobiazg był i nie nadwyrężałam się, bo to czysta przyjemność.

No a co do głupoty takiego rozwiązania. Zawsze są plusy i minusy. Wiele osób jednak nie przekracza nawet pierwszego progu (a w 2009 roku, to będzie jeszcze więcej osób w pierwszym progu, bo jest wyższy, a biorąc pod uwagę średnią krajową, to zdeeecydowana większość będzie w I progu), więc im akurat to pasuje, bo pobrano im tyle zaliczki ile wynosi podatek, a że jeszcze sobie coś potem odliczą, to wyjdzie im zwrot. Jak ktoś zarabia trochę więcej (a od 2009 dużo więcej), to niestety często dopłaca. No a firmy nie liczą od razu właściwego podatku, bo jak ktoś pracuje na kilka etatów, to w każdym dziale kadrowym ktoś musiałby pilnować kiedy każdy pracownik przekroczy próg, żeby mu liczyć już 32% podatku. To dopiero byłoby bez sensu, bo taka współpraca między firmami nie zawsze byłaby sprawna, a i pracownik mógłby zapomnieć kogoś poinformować że gdzieś dorabia bla bla bla i wyglądałoby to tak, że nie firma ma kadrową, tylko każdy pracownik miałby w takiej sytuacji osobistą kadrową, która pilnowałaby jego progów podatkowych. Suma sumarum prościej jest tak jak jest teraz. A osoby dobrze zarabiające jak w 2009 roku wiedzą, że zarobią więcej niż 85.528,00 to niech sobie odłożą trochę kasy na konto na poczet podatku (tyle mogę poradzić, żeby ta dopłata aż tak bardzo nie bolała).
nie chciałam Cie wykorzystywać W sumie masz rację, ze sporo zamieszania by z tym było. A można miec własna księgową, która bieżąco to rozlicza? Chyba nie, bo to przez firme idzie, co nie? Głupio, że człowiek więcej zarobi i nie może tego za bardzo wydać tylko musi byc przygotowany na takie coś. Niech juz bedzie ten podatek liniowy, to by było uczciwe dla wszystkich.

Cytat:
i również proponuję wrzucać jakieś pomysły na tytuł nowej części
mi to sie przypomniały pomysły Samoy z poprzedniej części i jak sobie przypomniałam te lateksowe kociaki to aż sie na głos prawie śmiać zaczełam..
Gdybys przyszła kiedys do mnie na ćwiczenia jak siedzimy w grupkach to bys sie posikała ze śmiechu, gwarantuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg menu.jpg (51,8 KB, 18 załadowań)
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:34   #4484
Elitka4
Rozeznanie

Kurde dziewczyny chyba mi odbiło. Kupiłam dzisiaj książkę do pracy mgr za 95 zł. Widziałam też jedną superancką za 290 (ale już nie do mgr), ale jestem przed wypłatą na szczęście i nie kupiłam, bo nie stać mnie było, a już od kilku miesięcy nie kupiłam żadnej nowej książki i gdybym miała kasę, to pewnie bym się zrujnowała na tę za 290. Nie mogę wchodzić do księgarni chwilowo, bo oszczędzam, a ze mnie taki ludź, że mogłabym duuuużo w księgarni kasy zostawić. Dobrze, że ta książka, którą kupiłąm tak w ogóle przyda mi się też do pracy (tej zarobkowej), bo inaczej bym po jakimś czasie żałowała wydanej kasy.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:43   #4485
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde dziewczyny chyba mi odbiło. Kupiłam dzisiaj książkę do pracy mgr za 95 zł. Widziałam też jedną superancką za 290 (ale już nie do mgr), ale jestem przed wypłatą na szczęście i nie kupiłam, bo nie stać mnie było, a już od kilku miesięcy nie kupiłam żadnej nowej książki i gdybym miała kasę, to pewnie bym się zrujnowała na tę za 290. Nie mogę wchodzić do księgarni chwilowo, bo oszczędzam, a ze mnie taki ludź, że mogłabym duuuużo w księgarni kasy zostawić. Dobrze, że ta książka, którą kupiłąm tak w ogóle przyda mi się też do pracy (tej zarobkowej), bo inaczej bym po jakimś czasie żałowała wydanej kasy.
o ja...ja też kiedyś chciałam ksiązke za 200cos zł do momentu az zobaczyłam jej cenę.
JA tak sobie tłumacze wydawanie kasy w księgarni, że mam tam karte stałego klienta i jak kupie ksiązki za 5 tys to będe miała rabat 10%, bo na razie mam 5% tylko. Ciekawa jestem za ile juz kupiłam, ale do 5 to mi jeszcze daleko
Ale troche się wkurzyłam na ta moją księgarnię, bo książka, którą chciałam kupić u nich kosztowała o 8 zł drożej niż w empiku, na szczęście kupiłam w empiku, z resztą tez z 5% rabatem, bo mam euro26Ale już im nie będę ufać, będę sprawdzać ceny, bo 8 zł to jest bardzo duża różnica.
Stary 2009-02-24, 18:47   #4486
Claris
Zakorzenienie

Kasiu spokojnie, a wy się wogole nie macie zamiaru z nim spotkać, tylko tak w ciemno zamówić? Spotkanie mamy na 20, ale napiszę dopiero jutro co i jak, bo jak wrocimy to już mi brat neta rozłączy, bo on spi o 22
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 18:49   #4487
gosica502
Wtajemniczenie

Na razie mój najdroższy zakup książkowy to dwutomowy słownik za 360 złotych.. I w sumie to troszkę żałuję, że go kupiłam, mogłam kupić pół tańszą wersję na CD z której i tak korzystam, bo zainstalowałam od koleżanki sobie... A te księgi rzadko kiedy się przydają, tyle że tak dumnie napółce wyglądają... hehe
Stary 2009-02-24, 18:55   #4488
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda_to_glupia Pokaż wiadomość
bylam tam rok temu na weselu, fajnie bylo to pod skawina, nie?
przy Skotnickiej, tam jak sie wyjezdza wlasnie na Skawine, zaraz obok obwodnicy
ciesze sie, ze ci sie podobalo im wiecej pozytywnych opinii, tym czlowiek spokojniejszy

Cytat:
podobno ten pierwszy to straszny shit... a na Transformersach bylismy z TZem w kinie jak na taki film i moj stosunek do takich filmow to calkiem niezly - smieszny, ale zwalone hollywodzkie zakonczenie

co do kwiatow to u mnie chyba beda roze lubie roze i chce miec poki co z nich bukiet do slubu, wiec prawdopodobnie na nich stanie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Poza tym oni mają to samo zestawienie kolorów włosów i oczu, ładne chłopaki haha

przystojaniaki
wlasnie TZ sie mnie pytal czy dobrze o nim pisze na Wizazu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-02-24 o 18:57
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:01   #4489
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Oglądałam To nie tak jak myślisz kotku z dziewczynami na stancji w tamtym tygodniu i wydaje mi się że śmieszne na siłę to bywało momentami...

Cytat:
oj Kasiu z tym to nie przesadzaj hehehe ale wcześniej pisałaś jakąs odpowiedź tżta typu "nigdy" na twoje pytanie "kiedy coś tam załatwimy" to baaaardzo mi się nie spodobało widzę ze chwilowo ślub nie za bardzo interesuje twojego tżta... żeby tylko do mojego szwagra sie nie upodobnił i nie powiedział ci"zaklepuj se co chcesz a ja po prostu przyjde"

ja wczoraj napisałam tżtowi ze na wizazu jest dział o budowaniu domów i biedny zwątpił że po ślubie będę spać z laptopem zamiast z nim hehehe
Tancerka nie strasz tak Kasi Jej TŻ nie jest zły.. w końcu zadzwonił po orkiestrę Ale żarty to wyjątkowo nie na miejscu ma :/

Cytat:

przystojaniaki
O widzisz, co za zbieg okoliczności, o wilku mowa chciałoby się rzec
Stary 2009-02-24, 19:04   #4490
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Na razie mój najdroższy zakup książkowy to dwutomowy słownik za 360 złotych.. I w sumie to troszkę żałuję, że go kupiłam, mogłam kupić pół tańszą wersję na CD z której i tak korzystam, bo zainstalowałam od koleżanki sobie... A te księgi rzadko kiedy się przydają, tyle że tak dumnie napółce wyglądają... hehe
właśnie mi przypomniałas, że kupiłam specjlanle wydanie wszystkich tomów wiedźmina za 250 zł, ale tam jest siedem tomów aż, więc koszt się rozkłada, ale jest mój najwiekszy jednorazowy wydatek. O takie to jest:
http://www.empik.com/wiedzmin-edycja...siazka,12592,p

Cytat:
przystojaniaki
w ogóle to mi się wydaje, że mam jakies zboczenie, bo mi się głównie podobaja niebieskoocy blondyni, jak mi wpadnie w oko jakiś ciemnowłosy chłopak to święto we wsi
Stary 2009-02-24, 19:06   #4491
tancerka212
Zakorzenienie

dziewczyny a ja wam zapomniałam się pochwalić nowiną!!! tż dziś siedział w domu i przyszedł do niego sąsiad-murarz więc tż zaciągnął go przy okazji do naszego gniazdeczka i kazał obejrzec i opowiedział mu o naszych planach co dobudowac czy zamurowac i sąsiad powiedział że jak będzie miał czas to już w lipcu będzie można zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!:ju pi: więc jak dobrze pójdzie to remont będzie zaczęty nie jesienią ale już latem!!!!!!!!!! nie wiem jednak czy tak sie stanie jak my z tżtem chcemy wyjechac do pracy za granicę bo nie wiem czy ktoś będzie to chciał za nas pilnować... ale może się teścia przekona w końcu nie każę im malować mi ścian i kupować mebli ale tylko pilnować budowy ganeczku i zamurowania drzwi a wybudowania osobnego wejścia
a jesienią już tżcik mógłby mieszkać sobie w naszej części haha nieźle
Stary 2009-02-24, 19:06   #4492
szana
Zadomowienie

Cytat:
my chcemy na Dominkanę, Kubę, Bali albo Kostarykę a ostatnio tz wymyślił Hawaje. Jakby nam jakoś znacząco poprawiła sytuacja materialna to mi się marzy Nowa Zelandia, ale to raczej jakby tż za granicą zaczął pracę, a na razie sie nie zanosi. Niestety NZ na polskie warunki płacowe nie bardzo... Chcemy wykorzystac okazję i wyjachac na taka niezapomniana podróż Jak nam te egzotyki nie wypalą to Hiszpania, Włochy, Wyspy Kanaryjskie, Kenia.

ja mam i juz wklejam. Na ta chwilę 150zł ale myślę, że wzrośnie o około 20 zł i tak sobie wpisałam do kosztorysu
dziękuje za menu dużo tego masz widzę ,że i Ty się nie musisz tym martwić i cena też ok
a co byś dobrała do mojego np na 3 ciepłą kolację?

fajne plany na podróż powiem mojemu o Hawajach bo kurcze zapomniałam ,że zawsze chciałam tam pojechać a jak to się cenowo przedstawia? last minute są na Hawaje?

Kasiu Twój to może ma taki okres dziwny? faceci są czasem śmieszni
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:12   #4493
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,
niedawno wrociłam z pracy jem obiado - kolacje,
Elitka4 mi tez wyszła niedopłata podatku juz zapłaciłam ale nie powiem zeby to było przyjemne

my tez nie mamy kamerzysty ale ciagle zastanawiamy sie czy wesele zrobic dwu czy jedno dniowe jesli było by jedno to chyba kamerzysty nie bedzie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:12   #4494
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

Tancerka nie strasz tak Kasi Jej TŻ nie jest zły.. w końcu zadzwonił po orkiestrę Ale żarty to wyjątkowo nie na miejscu ma :/
nie ma co się bać bo gorszego od szwagra faceta to chyba nie ma na świecie
Stary 2009-02-24, 19:17   #4495
lain
Zakorzenienie

Cytat:

w ogóle to mi się wydaje, że mam jakies zboczenie, bo mi się głównie podobaja niebieskoocy blondyni, jak mi wpadnie w oko jakiś ciemnowłosy chłopak to święto we wsi
ja tez mam chyba jakies zboczenie. typ skandynawski to jest to (chciaoby sie rzec - Aryjczycy ) i nie rozumiem czemu tyle dziewczyn leci na brunetow mnie tam bruneci ani ciemnoocy w ogole nie kreca

no a ja na dziennych semestr jak sie okazalo zaczne dopiero w poniedzialek super - dluzsze ferie szkoda tylko, ze dzis mi troche w planie namieszali, ale postaram sie to wyprostowac jak najszybciej
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:22   #4496
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
co do kwiatow to u mnie chyba beda roze lubie roze i chce miec poki co z nich bukiet do slubu, wiec prawdopodobnie na nich stanie
u mnie też różyczki. Bukiet chcę z białych albo kremowych róż, taki gęsty i żeby wyglądał jak taka kulka.
Stary 2009-02-24, 19:25   #4497
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez mam chyba jakies zboczenie. typ skandynawski to jest to (chciaoby sie rzec - Aryjczycy ) i nie rozumiem czemu tyle dziewczyn leci na brunetow mnie tam bruneci ani ciemnoocy w ogole nie kreca
A mi się zawsze podobali bruneci z brązowymi oczami .. A mam TŻta zielonookiego blondyna Cóż za ironia losu hehe
Stary 2009-02-24, 19:32   #4498
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
A Ja w drugą stronę. Generalnie podobają mi się wyłącznie bruneci (oczka mogą mieć różne, choć lubię brązowe). Jak mi jakiś blondyn w oko wpadnie, to już musi mieć ten oka błysk, ale to się rzadko zdarza. W sumie teraz to wcale, bo jestem zapatrzona w mojego TŻcika
Stary 2009-02-24, 19:36   #4499
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a ja wam zapomniałam się pochwalić nowiną!!! tż dziś siedział w domu i przyszedł do niego sąsiad-murarz więc tż zaciągnął go przy okazji do naszego gniazdeczka i kazał obejrzec i opowiedział mu o naszych planach co dobudowac czy zamurowac i sąsiad powiedział że jak będzie miał czas to już w lipcu będzie można zacząć!!!!!!!!!!!!!!!!:ju pi: więc jak dobrze pójdzie to remont będzie zaczęty nie jesienią ale już latem!!!!!!!!!! nie wiem jednak czy tak sie stanie jak my z tżtem chcemy wyjechac do pracy za granicę bo nie wiem czy ktoś będzie to chciał za nas pilnować... ale może się teścia przekona w końcu nie każę im malować mi ścian i kupować mebli ale tylko pilnować budowy ganeczku i zamurowania drzwi a wybudowania osobnego wejścia
a jesienią już tżcik mógłby mieszkać sobie w naszej części haha nieźle
fajnie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
dziękuje za menu dużo tego masz widzę ,że i Ty się nie musisz tym martwić i cena też ok
a co byś dobrała do mojego np na 3 ciepłą kolację?

fajne plany na podróż powiem mojemu o Hawajach bo kurcze zapomniałam ,że zawsze chciałam tam pojechać a jak to się cenowo przedstawia? last minute są na Hawaje?

Kasiu Twój to może ma taki okres dziwny? faceci są czasem śmieszni
wydaje mi się, ze krokiet byłby ok, bo w sumie ludzie lubia krokiety i czekaja na krokieta w nocy Albo szaszłyk, bo dobry do piciaPoza tym ładnie wygląda jak jest z kolorowymi warzywkami.

Własnie nie wiem jakie sa ceny wyjazdu na Hawaje, ale mam obawy, ze nas taki koszt przerośnie. Hawaje sa raczej tylko dla Amerykanów. Kiedyś patrzyliśmy na Jamajke i wiem, że nas cena zwaliła z nóg, podobnie jak Mauritius.

Cytat:
dokładnie Jedyny na świecie brunet, kótry miałby u mnie szanse to Eric Bana
Dziś ogladałyśmy fotki z moja przyjaciółką i uznałyśmy, że jak tz czasem wyjdzie na zdjęciu to mrrrau, strasznie mi się on podoba

Cytat:
A Ja w drugą stronę. Generalnie podobają mi się wyłącznie bruneci (oczka mogą mieć różne, choć lubię brązowe). Jak mi jakiś blondyn w oko wpadnie, to już musi mieć ten oka błysk, ale to się rzadko zdarza. W sumie teraz to wcale, bo jestem zapatrzona w mojego TŻcika
mnie w sumie tez nie ruszaja specjanie jacys inni faceci, aczkolwiek potrafię dostrzec to coś
To chyba wszystkie oprócz Gosi realizujemy sie w naszym zboczeniu z naszymi tz

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-02-24 o 19:44
Stary 2009-02-24, 19:53   #4500
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba wszystkie oprócz Gosi realizujemy sie w naszym zboczeniu z naszymi tz
Hehe Samoa chociaż jak ja sobie tak pomyślę to dochodzę do wniosku że musiałam miec jakieś zboczenie na zielonookiego blondyna skoro poleciałam na TŻta
Widocznie miał jak dla mnie "to coś'
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości