|
|
#4951 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bynajmniej sie z nimi nie zgadzam, ale niestety pomysl nie wypali, gdyz jestem w mniejszosci. Licze ze Ty duzo zbierzesz i dasz na zwierzaki, bo az mi serce sciska, jakie one sa czasami biedne ...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak a propos sukien, to ja chorowalam na La Sposa model Florida, ale cena powalała
|
|||||||
|
|
|
|
#4952 |
|
Rozeznanie
|
Na mojej liście są dwa śluby:
ewelinka3f 6 czerwca MAGiALENA 6 czerwca także sama nie jesteś
|
|
#4953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie ja mam kleopatrę, ale one jest z tamtego roku, kupiłam ja po przecenie gdyż jest z wieszaka i bedzie do mnie dopasowywana a nie szyta...postawiłam na cenę, gdyż była naprawde niedrogaa ty jaką masz sukienke?masz zdjęcie? Itenka i gdzie masz wesele bo już nie pamiętam czy pisałaś?
Edytowane przez martucha Czas edycji: 2009-02-24 o 15:55 |
|
|
|
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4955 |
|
Raczkowanie
|
z linku z podpisu Joasi wynika ze nie
|
|
|
|
|
#4956 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4957 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
np. ja nienawidzę się przedstawiać nowym osobom bo zawsze jest ten sam scenariusz... "Marietta"... chwila ciszy, zdziwiony wzrok i pytanie "jak?" Cytat:
My tam jeszcze wrócimy po winietki i pudełeczka dla gości
|
|
|
#4958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe
|
|
|
|
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
Jak myślicie skończymy dzisiaj IV część ??
|
|
|
|
|
#4960 |
|
Raczkowanie
|
heh nie wiem ale ja się strasznie rozpisałam.. leże w domu chora to mam tyyyle czasu na pisanie, że co chwila zerkam czy coś napisałyście bo inaczej się nudzę
|
|
|
|
|
#4961 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4962 |
|
Raczkowanie
|
Hej!Ale mialam czytania
Piszecie i piszecie![]() Byalm na slubie,gdzie zamiast kwiatow Mlodzi prosili o ubranka i przybory szkolne dla dzieci z Domu dziecka;potem pojehali i to zawiezli.Slyszalam tez o pluszakach dla najmlodszych. Co bedzie w pudeleczkach dla gosci?
|
|
|
#4963 |
|
Zadomowienie
|
Jakieś cukierki
mmm... ale bym zjadła takiego cukierasa z Solidarności
|
|
#4964 | ||||
|
Zakorzenienie
|
taaa małe jest piękne
![]() Cytat:
Cytat:
mój ma 170cm wiec my oboje malutcy wiec z obcasami nie poszaleje a lubie na wyższym chodzić a tu max 5cm co by było ok ![]() Cytat:
i imię też piękne Cytat:
ale śliczna była ! W Cymbeline znalazłam a raczej Pani dla mnie znalazła też z koronką coś ala hiszpanka też śliczna coś na wzór 2 ale wzbogacona sporo o dodatki , nie mogę znaleźć jej na necie wiem tylko że model "Laila" za 2800 wiec też o tak o z ceną...Byłam to za dużo powiedziane hi hi weszłam i wyszłam od tej Pani z tym pieskiem ubranym w panterke , jakoś tak pani sie mną nie zainteresowała tylko pieskiem który miał brudne łapki szok ten piesek
|
|
|
|
#4965 |
|
Raczkowanie
|
ja tez jestem mala160,ale obcasik chce miec-moj TZ ma175,wiec bede w sam raz w obcasiku-a obcasu15 cm raczej nie planuje
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
łooj ja juz chyba nic słodkiego nie chce. najadlam sie naleśnikow i zaraz pękne. ![]() a ja z obcasami trochę przyszalałam ![]() nie był ze mna na zakupach to niech cierpi albo sobie tez kupi na obcasie :P
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-02-24 o 18:03 |
|
|
|
|
#4967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc ja z obcasami też nie mogłam zaszaleć ale jak już gdzieś tam pisałam, kocham to moje Maleństwo
|
|
|
#4968 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do kwiatów to nawet jak tłustym drukiem zaznaczycie,żeby zamiast nich goście przyniesli coś innego-to i tak je dostaniecie Ja to bym wolala nic gościom nie sugerować-miło dostać coś,czego sama pewnie bym sobie nie kupiła ![]() Cytat:
![]() no pewnie-my nie damy rady ![]() zaczynalam w III cz.,a zanim dojdzie do mojego ślubu-pewnie skończymy na IXcz. gdzieś Cytat:
?Musze się wam pochwalić-jakiś czasu temu byliśmy zapisać się w kosciele,ale jakis niemiły ksiądź nas przegonił "bo nie ma kalendarza i nie styworzy",ale dziś zrobiłam 2gie podejście-trafiłam na innego,bardzo miłego księdza-i mamy5.06.2010 godzina16:00 Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-02-24 o 18:29 |
||||
|
|
|
|
#4969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wspominając przeprowadzki do innego miasta hihiha pani kinga o ktorej piszesz...bardzo oryginalna osoba, zna sie na rzeczy oczywiscie jednak jest za bardzo "narzucająca swoje zdanie", ubrala mnie od razy w dwuczesciowa (niecierpie takich), koronkową (nie chicalam koronkowej), z gorsetem zawiązywanym na szyi (brrr.....zabudowanej szyi tez nie chcialam) sukienke w kolorze ciemnego tofi i zachwycala sie ze tylko taki kroj i kolor do mnie pasuje...zadnej innej nie moglam zmierzyc tam, bo wg niej zadna na mnie nie bedzie pasowac....a jak sie mama zapytala o cene tej sukienki na mnie i ogolnie za uszycie...no to ceny zaczynaja sie od 3tys (powiedziane takim tonem jakby kosztowac to mialo tylko 5 zl ) ogolnie wyszlam usmiechnieta z mysla ze juz nigdy tam nie wroce )))a tak z plotek to czytałam na jakims forum, ze dziewczyna szyła tam sukienke, umowa podpisana była na konkretna kwote, po czym przy odbiorze okazalo sie ze trzeba zaplacic jakies 500-700 zl wiecej "bo wiecej niz w planach koronki poszlo"...ale ze zadnego linka na dowód wkleic nie moge traktujcie to tlyko jako plotke-ostrzezenie ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- ooo i już nie jestem przyczajona zaczynam raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4970 |
|
Rozeznanie
|
Mirra-a wiesz,że mamy wspólnych znajomych
-i najważniejszego
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm... może jakaś podpowiedz? imie?
|
|
|
#4972 |
|
Rozeznanie
|
jest w Twoich znajomych jako jeden z ostatnich
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaaaaaa
hehe ale ten świat mały. przez pół swojego, życia mieszkaliśmy w jednej klatce. A mój drogi przyjaciel - świadek mieszka w tym samym pionie tylko na samej górze ps. śliczna z was para
|
|
#4974 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahaha super pomysl ))) dzięki za podpowiedź jak tylko zdecydujemy się na wino na bank się z wami podzielę
|
|
|
|
|
|
#4977 |
|
Rozeznanie
|
Miira i MalgosiaM8 ja też nie zaszaleję z obcasami
Między mną a moim TŻ też jest nieduża różnica we wzroście. Będę mogła sobie pozwolić na 8 cm max i wtedy będziemy równi, ale jednak wybiorę takie 4-5 cm co by nie być za wielka
|
|
|
|
|
#4978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem -zrobiłam szybki wywiad środowiskowy -ale świadka chyba nie kojarzę![]() czyżby brat Miśka -ps.dziękuję![]() Świetnie razem wyglądacie szczególnie na anielsko-diabelskiej foci |
|
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4980 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale wam fajnie, że się znacie ))i ponawiam pytanie- nie ma żadnej PM z V LO rocznik `84?? )))Cytat:
a ja dołącze ze swoimi 40ma butelkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha Czas edycji: 2009-02-24 o 19:26 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

dopiero na zdjęciach zobaczyłam
która wg was mi pasuje najbardziej 

itp. ewentualnie innymi delikatesami, są przecież takie fajowe kosze... hmm z chęcią bym taki dostała
super pyszne "4 praliny za 50zł" 
Bynajmniej sie z nimi nie zgadzam, ale niestety pomysl nie wypali, gdyz jestem w mniejszosci. Licze ze Ty duzo zbierzesz i dasz na zwierzaki, bo az mi serce sciska, jakie one sa czasami biedne ...

bo zawsze jest ten sam scenariusz... "Marietta"... chwila ciszy, zdziwiony wzrok i pytanie "jak?" 

flejksy
?
Szczęśliwa Żonka