Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje?
chłopiec 23 41,82%
dziewczynka 11 20,00%
nie wiem 21 38,18%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 19:13   #2191
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez jusali Pokaż wiadomość
Dawno mnie nie było, więc coś w końcu napiszę...
W piątek stuknęła mi połowa ciąży Brzuszek jest fajny, typowo cążowy, hi ;D
Jutro pojadę do gina na usg by sprawdzić czy wszystko w porządku i..... poznać płeć

Pozdrawiam
w koncu sie odezwalas
daj znac koniecznie jak wizyta
i odwiedzaj nas czesciej
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:17   #2192
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez musicman Pokaż wiadomość
a ja doszłam do wniosku że już nie kupuję nic ciążowego, zostały 4 miechy a mam 3 pary spodni, 3 bluzko-tuniki, 1 tunikę zimową, a na lato kupiłam już 2 bluzki i na tym kończę. W domu mam taką masę ciuchów, że nie wiem co bym z tym wszystkim robiła. Zresztą teraz zimą udaje mi się chodzić też w zwykłych swetrach.
Ale już się nie mogę doczekać wiosny i lata , kiedy będzie można chodzić w lekkich, nie obciskających ciuchach i bez tych kurtek i szalików.
Fajnie nam się udało, bo te miesiące kiedy będziemy miały największy brzuch będzie można hasać prawie bez ograniczeń ciuchowo-ruchowych

anusia 82 - ma być dobrze i już !!!
ja kupiłam 2 pary spodni i jeden sweterek i na razie zakupów nie planuję bo skoro mam i tak leżeć to sie nie przydadzą ale na wiosnę będę musiała coś kupić

Będzie dobrze bo bardzo w to wierzę

Cytat:
Dawno mnie nie było, więc coś w końcu napiszę...
W piątek stuknęła mi połowa ciąży Brzuszek jest fajny, typowo cążowy, hi ;D
Jutro pojadę do gina na usg by sprawdzić czy wszystko w porządku i..... poznać płeć

Pozdrawiam
Gratuluję połowy ciąży i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:20   #2193
jusali
Rozeznanie

Dziękuję
Nie mogę się doczekać by wiedzieć co mnie tak ciągle kopie

Edytowane przez jusali
Czas edycji: 2009-02-24 o 19:21
jusali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:27   #2194
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Nie mogę się doczekać by wiedzieć co mnie tak ciągle kopie
Taki malutki czlowieczek kopie
Wszystko na pewno będzie dobrze
Stary 2009-02-24, 19:27   #2195
annamaria80
Raczkowanie

Witam dziewczyny!
Ale znów naskrobałyście dużo od niedzieli, nie nadążam z czytaniem .
Widzę, że temat ciuszków. Svinecka mnie się najbardziej te dwie podobają, co ostatnie linki są. Zaczęłam się rozglądać za pierwszymi spodniami ciążowymi, bo do tej pory to w normalne jeszcze wchodziłam, ale już guzików nie dopinam.

Dzisiaj oglądałam dziecięce ciuszki w centrum i wszystkie takie były słodkie, że nie mogłam się zdecydować. Co właściwie jest najlepsze dla dzidziusia zaraz po urodzeniu? Jakieś śpioszki i kaftaniki? Bo te wszystkie fantazyjne stroje to mogą być mniej wygodne jak tak cały dzień maluchy leżą w nich. Co myślicie?
annamaria80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:29   #2196
frida110
Zakorzenienie

Anusia leż babeczko i się nie denerwuj. Będzie dobrze

Jusali też trzymam

Mamcia dzisiaj przyniosła mi cztery tuniki z ciucholandu Tylko jedną oddałam, bo była za mała. I za 3 zapłaciłam łącznie 36 zł To się nazywa interes Jedna jest zupełnie nowa z metkami, a 2 inne z h&m. Do tego dostałam gratis skarpeteczki dla maluszka, ale narazie oddałam je mamie, bo staram się narazie nie zbierać nic dziecięcego.

Nasiedziałam się na fotelu u fryzjerki ponad 2 godziny. Aż mnie tyłek bolał. Ale efekt końcowy mi się podoba

Edytowane przez frida110
Czas edycji: 2009-02-24 o 19:31
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:36   #2197
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość
Anusia leż babeczko i się nie denerwuj. Będzie dobrze

Jusali też trzymam

Mamcia dzisiaj przyniosła mi cztery tuniki z ciucholandu Tylko jedną oddałam, bo była za mała. I za 3 zapłaciłam łącznie 36 zł To się nazywa interes Jedna jest zupełnie nowa z metkami, a 2 inne z h&m. Do tego dostałam gratis skarpeteczki dla maluszka, ale narazie oddałam je mamie, bo staram się narazie nie zbierać nic dziecięcego.

Nasiedziałam się na fotelu u fryzjerki ponad 2 godziny. Aż mnie tyłek bolał. Ale efekt końcowy mi się podoba
leżę, leżę nie długa ja i kanapa będziemy jednością

Zrobiłaś interes życia za 36 zł 3 tuniki gratuluję zakupów!

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 19:37   #2198
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

oooo matkoooo czasami mam ochote udusic mojego synola tak mnie wnerwia

on nie zje kolacji i koniec, nie bo nie! bo sie zrzyga!
nosz kuzwa a 5 min temu kazal mi gotowac ryz z sosem a teraz mowi, ze sie zrzyga jak to zje
ja nie wytrzymam
ohh dziewczyny nawet nie wiecie jeszcze co Was czeka
Stary 2009-02-24, 19:42   #2199
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annamaria80 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
Ale znów naskrobałyście dużo od niedzieli, nie nadążam z czytaniem .
Widzę, że temat ciuszków. Svinecka mnie się najbardziej te dwie podobają, co ostatnie linki są. Zaczęłam się rozglądać za pierwszymi spodniami ciążowymi, bo do tej pory to w normalne jeszcze wchodziłam, ale już guzików nie dopinam.

Dzisiaj oglądałam dziecięce ciuszki w centrum i wszystkie takie były słodkie, że nie mogłam się zdecydować. Co właściwie jest najlepsze dla dzidziusia zaraz po urodzeniu? Jakieś śpioszki i kaftaniki? Bo te wszystkie fantazyjne stroje to mogą być mniej wygodne jak tak cały dzień maluchy leżą w nich. Co myślicie?
Pewnie, że masz rację...dla takiego Maluszka ciuszki muszą być wygodne, bo w końcu cały dzień leży i lepiej żeby mu się nic nie wbijało w ciałko

Cytat:
Napisane przez frida110 Pokaż wiadomość

Widzę ze dzień się udał

Svinecka patrz na to...już nie raz oglądałam bo strasznie mi się te bluzki podobają, kolorki super...ale niestety nie wejdę w biuście, nie ma szans Jeden rozmiar robią jakby wszystkie kobiety były takie same
http://allegro.pl/item553732021_slic...je_kolory.html

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
oooo matkoooo czasami mam ochote udusic mojego synola tak mnie wnerwia

on nie zje kolacji i koniec, nie bo nie! bo sie zrzyga!
nosz kuzwa a 5 min temu kazal mi gotowac ryz z sosem a teraz mowi, ze sie zrzyga jak to zje
ja nie wytrzymam
ohh dziewczyny nawet nie wiecie jeszcze co Was czeka
hahahah ostatnie zdanie najlepsze...ładnie nas pocieszyłaś A Twój Mały to niezły aparat...za jakiś czas bedzie ICH dwóch
Stary 2009-02-24, 20:08   #2200
annamaria80
Raczkowanie

Doczytuję zaległości, jestem na 63 stronie i właśnie widziałam twoją łazienkę Svinecka. WOW, po prostu śliczna! A ten tynk na przedpokój to też superska sprawa. Kiedy my tak będziemy mogli domek wykończyć . Na razie następnę na tapecie są okna i droga jeszcze dłuuga i daleka.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Karolinak82 u Ciebie też śliczna łazienka, bardzo lubię takie beże. A jak popatrzyłam na zdjęcia ciuszków które zamieściłaś to chyba zaraz coś na ebay-u kupię .

iskierka cudne zdjęcia dzidzusia!

megi b bardzo fajniusi masz brzucholek. I łazienka też git.

Hm, ktoś do drzwi dzwoni i muszę lecieć. Grr, znów nie doczytam!
annamaria80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:19   #2201
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Pewnie, że masz rację...dla takiego Maluszka ciuszki muszą być wygodne, bo w końcu cały dzień leży i lepiej żeby mu się nic nie wbijało w ciałko

Widzę ze dzień się udał

Svinecka patrz na to...już nie raz oglądałam bo strasznie mi się te bluzki podobają, kolorki super...ale niestety nie wejdę w biuście, nie ma szans Jeden rozmiar robią jakby wszystkie kobiety były takie same
http://allegro.pl/item553732021_slic...je_kolory.html

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

hahahah ostatnie zdanie najlepsze...ładnie nas pocieszyłaś A Twój Mały to niezły aparat...za jakiś czas bedzie ICH dwóch
mam ta tunikie - jest super!
a ile masz w biuscie?? DD nosisz? bo ona jest bardzo rozciagliwa

Cytat:
Napisane przez annamaria80 Pokaż wiadomość
Doczytuję zaległości, jestem na 63 stronie i właśnie widziałam twoją łazienkę Svinecka. WOW, po prostu śliczna! A ten tynk na przedpokój to też superska sprawa. Kiedy my tak będziemy mogli domek wykończyć . Na razie następnę na tapecie są okna i droga jeszcze dłuuga i daleka.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------
dziekowac
Stary 2009-02-24, 20:22   #2202
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamuśki!

Gratuluję Wszystkim Kopniętym i tym, które poznał płeć!

A u mnie nie wesoło bo wczoraj zaczęłam krwawić dziś z samego rana pojechałam do lekarza i okazało się po badaniu, że łożysko jest przodujące i się odkleja więc dostałam luteine, no spe i nakaz leżenia Nastrój mam podły, ale wierzę, ze jeśli będę się stosować do zaleceń lekarza to stan łożyska się poprawi. Wiecie najbardziej dołuje mnie fakt, że pomimo ostrożności to się stało chyba nie mamy czasem wpływu na takie wydarzenia

Przepraszam, że piszę o takich przykrych rzeczach ale komu jak nie Wam przyszłe Mamuśki mam się wyżalić
kochana leż, wypoczywaj i nie stresuj sie !!!bo wszystko bedzie dobrze!!

Cytat:
dlaczego jeszcze nie wymyslili takiego transportu, ze myk i jestes na drugim koncu polski

mmm jakby to powiedziec......pierogow dzisiaj nie bedzie wlasnie wrocilysmy i zwyczajnie nam sie nie chce robic........ale za to jutro na obiad beda!!
zaproszenie wiec aktualne

kurcze wypilam dzisiaj lampke czerwonego wina......tak dla zdrowotnosci!!
a kolezanka zapowiedziala mi ze wpadnie do mnie w przyszlym tygodniu i przyniesie mi swoje ciuchy z ciąży!! super -przynajmniej nie musze kupowac!
potem se kupie tylko jakies rybaczki na lato!!

spadam na film.....jakas zmeczona jestem i spac mi sie chce- pewnie zasne w trakcie filmu(jak zawsze)
do jutra!!!

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2009-02-24 o 20:25
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:24   #2203
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
mam ta tunikie - jest super!
a ile masz w biuscie?? DD nosisz? bo ona jest bardzo rozciagliwa

To mnie ucieszyłaś Ja teraz mam D lub E (byłam u takiej starszej Pani w sklepie i tak mi dobrała)...a do ilu ona się rozciąga? Od dawna ją chciałam i pisałam do sprzedawcy czy są inne rozmiary... A jeszcze jak się rozciąga to widać na materiale? wiesz...chodzi o to czy się nie robią jakieś dziurki małe, takie prześwity?
Stary 2009-02-24, 20:31   #2204
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
To mnie ucieszyłaś Ja teraz mam D lub E (byłam u takiej starszej Pani w sklepie i tak mi dobrała)...a do ilu ona się rozciąga? Od dawna ją chciałam i pisałam do sprzedawcy czy są inne rozmiary... A jeszcze jak się rozciąga to widać na materiale? wiesz...chodzi o to czy się nie robią jakieś dziurki małe, takie prześwity?
tuniczka jest z dosc grubego materialu wiec jakis wielkich przeswitow nie ma, wiadomo, ze jak naciagniesz z calej sily to jakis tam jest ale i tak nie wielki

moge ja szczerze polecic bo nosi mi sie ja super - ladnie podkresla brzuszek i mam wrazenie ze jakby go podtrzymuje troche

ja jestem bardzo zadowolona
Stary 2009-02-24, 20:36   #2205
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
tuniczka jest z dosc grubego materialu wiec jakis wielkich przeswitow nie ma, wiadomo, ze jak naciagniesz z calej sily to jakis tam jest ale i tak nie wielki

moge ja szczerze polecic bo nosi mi sie ja super - ladnie podkresla brzuszek i mam wrazenie ze jakby go podtrzymuje troche

ja jestem bardzo zadowolona

Sprawdź proszę do ilu się rozciąga w biuście? Z chęcią bym ją sobie wzięła...ale nie chce by była za mała...będę bardzo wdzięczna
Stary 2009-02-24, 20:40   #2206
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Sprawdź proszę do ilu się rozciąga w biuście? Z chęcią bym ją sobie wzięła...ale nie chce by była za mała...będę bardzo wdzięczna
tak lekko ciagnac to 55x2 a tak mocno to nawet do 70x2
Stary 2009-02-24, 20:43   #2207
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
tak lekko ciagnac to 55x2 a tak mocno to nawet do 70x2
To ekstra Dziękuję bardzo Już sobie zamawiam od początku ciąży tak się na nią czaiłam
Stary 2009-02-24, 20:46   #2208
megi b
Wtajemniczenie

Cytat:
Słodkie buciki Ja tak się zastanawiałam nad Pepco...jak często tam zaglądasz? Ciekawa jestem jak często mają coś nowego...
Ja tam za często nie bywam, tak raz na trzy tygodnie. Nie wiem co ile jest dostawa, ale ja tam zawsze znajduję coś dla mojej niuni

Gizmiatko za wizytę, będzie dobrze

jusali a gdzie Ty się podziewałaś kobito To za ciebie też na jutro

frida110
powiedz mamie żeby następnym razem więcej kupiła tych ubrań to nam tu opchniesz To ci dopiero szczęściara

annamaria80 a dziękuję

Svinecka fajne te bluzeczki

Amelka 23.06.2009

Lilianka 19.07.2014

megi b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:46   #2209
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
To ekstra Dziękuję bardzo Już sobie zamawiam od początku ciąży tak się na nią czaiłam
ee ale zeby nie bylo na mnie
Stary 2009-02-24, 20:48   #2210
viki_22_83
Raczkowanie

GG do viki_22_83

hej wszystkim wizażankom

w tym wątku jestem nowa, jestem w 15 tc , 16 tego miesiąca miał 10 cm pewnie teraz Łobuziak troszke podrośł. Niestety nie chcial nic pokazać panu dr wiec nadal z TŻ niewiemy czy nasza kruszyna to on czy ona. Lubie gadac ze swoim maluszkiem ale poprawianie sie na ono troszke mnie denerwuje. Rodzina mówi by się nie nastawiac na to ze lekarz dobrze okresli płeć ale to okaze sie koło 20 - 22 tc. Ehh to czekanie, TŻ nie chce wiedziec a mnie ciekawość zżera hehe .

Co do tych depresji co pisałyście to tez przezywam ale dusze w sobie zeby nie było gadania od strony TŻ i rodziny. A depresja a raczej zalamka to wynik tego ze szef to kawal ..... pi... i powiedzial ze lepiej bym sobie zalatwiła zwolnienie ze teraz tak kobiety robia ( było to akurat po tym jak ze zwolnienia wróciłam bo chorowalam na grype), a po przerwie powiedzial ze jak robie projekty w domu i wysylam klientom to ma podstawe mnie zwolnic, tak wiec siedze na zwolnieniu zeby sie nie denerwowac i nie zaszkodzic dziecku mimo ze bardzo mi zalezało na tej pracy i pracowaniu ile sie dalo w ciązy, w domu czegos dostaje niewiem co ze soba zrobic, a żeby było mało to niewiadomo jak z pracą TŻ ( redukcja etatów i jego firme dopadła), no i do tej " depresji" macie racje brak słonka też można dorzucic , też tęsknie za wiosną

Mam pytanko czy któraś z Was miala cos tak dziwnego jak uczucie ze wszystkie potrawy ktore sie je ( zwlaszcza mięso ) smakuje słodko. Ja taki schiz mialm , ale wydaje mi sie ze przechodzi.

Co do ruchów wszyscy mówią ze u mnie to jeszcze zawczesnie zwlaszcza TŻ, a ja czuje takie delikatne przesuwanie i hmm bulgotanie. To chyba normalne i niewydaje mi sie zeby to było jedzenie przesuwajace sie w jelitach itp. jak to mówi mój TŻ.

To się rozpisalam
Na dziś kończe i prosze o dopisanie do listy ,termin mam 16 sierpnia 2009, viki_22_83 ,lat 25 świdnik koło lublina

Podrawiam Was wszystkie serdecznie i dzidziusie tez
viki_22_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:53   #2211
skierka1981
BAN stały

Cytat:
Napisane przez viki_22_83 Pokaż wiadomość
hej wszystkim wizażankom

w tym wątku jestem nowa, jestem w 15 tc , 16 tego miesiąca miał 10 cm pewnie teraz Łobuziak troszke podrośł. Niestety nie chcial nic pokazać panu dr wiec nadal z TŻ niewiemy czy nasza kruszyna to on czy ona. Lubie gadac ze swoim maluszkiem ale poprawianie sie na ono troszke mnie denerwuje. Rodzina mówi by się nie nastawiac na to ze lekarz dobrze okresli płeć ale to okaze sie koło 20 - 22 tc. Ehh to czekanie, TŻ nie chce wiedziec a mnie ciekawość zżera hehe .

Co do tych depresji co pisałyście to tez przezywam ale dusze w sobie zeby nie było gadania od strony TŻ i rodziny. A depresja a raczej zalamka to wynik tego ze szef to kawal ..... pi... i powiedzial ze lepiej bym sobie zalatwiła zwolnienie ze teraz tak kobiety robia ( było to akurat po tym jak ze zwolnienia wróciłam bo chorowalam na grype), a po przerwie powiedzial ze jak robie projekty w domu i wysylam klientom to ma podstawe mnie zwolnic, tak wiec siedze na zwolnieniu zeby sie nie denerwowac i nie zaszkodzic dziecku mimo ze bardzo mi zalezało na tej pracy i pracowaniu ile sie dalo w ciązy, w domu czegos dostaje niewiem co ze soba zrobic, a żeby było mało to niewiadomo jak z pracą TŻ ( redukcja etatów i jego firme dopadła), no i do tej " depresji" macie racje brak słonka też można dorzucic , też tęsknie za wiosną

Mam pytanko czy któraś z Was miala cos tak dziwnego jak uczucie ze wszystkie potrawy ktore sie je ( zwlaszcza mięso ) smakuje słodko. Ja taki schiz mialm , ale wydaje mi sie ze przechodzi.

Co do ruchów wszyscy mówią ze u mnie to jeszcze zawczesnie zwlaszcza TŻ, a ja czuje takie delikatne przesuwanie i hmm bulgotanie. To chyba normalne i niewydaje mi sie zeby to było jedzenie przesuwajace sie w jelitach itp. jak to mówi mój TŻ.

To się rozpisalam
Na dziś kończe i prosze o dopisanie do listy ,termin mam 16 sierpnia 2009, viki_22_83 ,lat 25 świdnik koło lublina

Podrawiam Was wszystkie serdecznie i dzidziusie tez

witaj
skierka1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 21:04   #2212
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
ee ale zeby nie bylo na mnie
hehe za późno...już zamówiłam, zapłaciłam i teraz będę z niecierpliwością czekać W razie gdyby była za mała to zostawię na "po ciąży"...jak już biust dojdzie do swojego C

Aha...wzięłam fioletowo-żółty kolor...ciekawe jak na żywo wygląda

viki_22_83 witamy w naszym gronie...rozgość się i pisz jak tylko masz ochotę...a nawet częściej
Stary 2009-02-24, 21:05   #2213
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja mam szara z bialym......dalej nie wiem na jakie bluzki sie zdecydowac

Karolinko a jak lubisz takie szale to spojrz:
http://allegro.pl/item554740142_szal...zapraszam.html

ja chce sobie zakupic kilka kolorkow
Stary 2009-02-24, 21:10   #2214
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam szara z bialym......dalej nie wiem na jakie bluzki sie zdecydowac

Karolinko a jak lubisz takie szale to spojrz:
http://allegro.pl/item554740142_szal...zapraszam.html

ja chce sobie zakupic kilka kolorkow
Własnie zastanawiałam się nad fioletem i szarym...jak rozmiar będzie dobry to wezmę też szary

A szale bardzo lubię...na pewno wezmę...chociaż wybór kolorów szokujący, znowu nie będę wiedziała na co się zdecydwać...wyślę mamie link i zaczekam jakie ona chce, bo też bardzo lubi i jej jakieś sprezentuję...wtedy zamówię hurtowo
Stary 2009-02-24, 21:22   #2215
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Własnie zastanawiałam się nad fioletem i szarym...jak rozmiar będzie dobry to wezmę też szary

A szale bardzo lubię...na pewno wezmę...chociaż wybór kolorów szokujący, znowu nie będę wiedziała na co się zdecydwać...wyślę mamie link i zaczekam jakie ona chce, bo też bardzo lubi i jej jakieś sprezentuję...wtedy zamówię hurtowo
ja napewno wezme kremowy, moze jeszcze ten jasny fiolet bo chociaz nie mam do czego to kolorek przecudny

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

no wiec zamowilam sobie tak:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=558733577
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=565428867
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=559753751

tylko nie wiem jeszcze jakie kolory

ta pierwsza to napewno kolor nr 1
druga chyba wezme zolta
a trzecia albo zielona albo rozowa
Stary 2009-02-24, 21:24   #2216
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
ja napewno wezme kremowy, moze jeszcze ten jasny fiolet bo chociaz nie mam do czego to kolorek przecudny
Mi się podoba zgniły zielony i czerwony...My Mamuśki musimy ladnie wyglądać
Stary 2009-02-24, 21:24   #2217
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Mi się podoba zgniły zielony i czerwony...My Mamuśki musimy ladnie wyglądać
no baaa
Stary 2009-02-24, 21:36   #2218
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

no wiec zamowilam sobie tak:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=558733577
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=565428867
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=559753751

tylko nie wiem jeszcze jakie kolory

ta pierwsza to napewno kolor nr 1
druga chyba wezme zolta
a trzecia albo zielona albo rozowa
Pierwsza typowo ciążowa...a wzorek będzie na pewno fajny na żywo...w C&A byłam ostatnio i mają bardzo podobne...
Druga ma tyle fajnych kolorów że nie wiem na jakie bym się zdecydowała...ten pistacjowy jest ciekawy albo żółty...
Trzecia...czerwona
Stary 2009-02-24, 21:41   #2219
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ja jakos nie lubie czerwonego koloru ostatnio w ogole

ta druga tez mi sie podoba pistacjowa ale mam juz bluzke w tym kolorze a nie mam nic zoltego
Stary 2009-02-24, 21:43   #2220
WrednaAfrodyta
Zadomowienie

Dziewczyny od dwóch dni mam większy brzuszek Zdecydowałam się , więc umieścić jego zdjęcie na wizażu I rzeczywiśćie pojawił się nespodziewanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek.jpg (38,4 KB, 32 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości