|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
| chłopiec |
|
23 | 41,82% |
| dziewczynka |
|
11 | 20,00% |
| nie wiem |
|
21 | 38,18% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
![]() daj znac koniecznie jak wizyta i odwiedzaj nas czesciej
|
|
|
#2192 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie dobrze bo bardzo w to wierzę Cytat:
|
|
#2193 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Nie mogę się doczekać by wiedzieć co mnie tak ciągle kopie
Edytowane przez jusali Czas edycji: 2009-02-24 o 19:21 |
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Taki malutki czlowieczek kopie
![]() Wszystko na pewno będzie dobrze
|
#2195 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny!
Ale znów naskrobałyście dużo od niedzieli, nie nadążam z czytaniem Widzę, że temat ciuszków. Svinecka mnie się najbardziej te dwie podobają, co ostatnie linki są. Zaczęłam się rozglądać za pierwszymi spodniami ciążowymi, bo do tej pory to w normalne jeszcze wchodziłam, ale już guzików nie dopinam. Dzisiaj oglądałam dziecięce ciuszki w centrum i wszystkie takie były słodkie, że nie mogłam się zdecydować. Co właściwie jest najlepsze dla dzidziusia zaraz po urodzeniu? Jakieś śpioszki i kaftaniki? Bo te wszystkie fantazyjne stroje to mogą być mniej wygodne jak tak cały dzień maluchy leżą w nich. Co myślicie? |
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia leż babeczko i się nie denerwuj. Będzie dobrze
Jusali też trzymam ![]() Mamcia dzisiaj przyniosła mi cztery tuniki z ciucholandu Tylko jedną oddałam, bo była za mała. I za 3 zapłaciłam łącznie 36 zł Jedna jest zupełnie nowa z metkami, a 2 inne z h&m. Do tego dostałam gratis skarpeteczki dla maluszka, ale narazie oddałam je mamie, bo staram się narazie nie zbierać nic dziecięcego.Nasiedziałam się na fotelu u fryzjerki ponad 2 godziny. Aż mnie tyłek bolał. Ale efekt końcowy mi się podoba
Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-02-24 o 19:31 |
|
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie długa ja i kanapa będziemy jednością![]() Zrobiłaś interes życia za 36 zł 3 tuniki gratuluję zakupów!
|
|
#2198 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
oooo matkoooo czasami mam ochote udusic mojego synola tak mnie wnerwia
on nie zje kolacji i koniec, nie bo nie! bo sie zrzyga! nosz kuzwa a 5 min temu kazal mi gotowac ryz z sosem a teraz mowi, ze sie zrzyga jak to zje ja nie wytrzymam ohh dziewczyny nawet nie wiecie jeszcze co Was czeka
|
|
#2199 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Svinecka patrz na to...już nie raz oglądałam bo strasznie mi się te bluzki podobają, kolorki super...ale niestety nie wejdę w biuście, nie ma szans Jeden rozmiar robią jakby wszystkie kobiety były takie same![]() http://allegro.pl/item553732021_slic...je_kolory.html ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() A Twój Mały to niezły aparat...za jakiś czas bedzie ICH dwóch![]() ![]()
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Doczytuję zaległości, jestem na 63 stronie i właśnie widziałam twoją łazienkę Svinecka. WOW, po prostu śliczna! A ten tynk na przedpokój to też superska sprawa. Kiedy my tak będziemy mogli domek wykończyć
. Na razie następnę na tapecie są okna i droga jeszcze dłuuga i daleka.---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Karolinak82 u Ciebie też śliczna łazienka, bardzo lubię takie beże. A jak popatrzyłam na zdjęcia ciuszków które zamieściłaś to chyba zaraz coś na ebay-u kupię iskierka cudne zdjęcia dzidzusia! megi b bardzo fajniusi masz brzucholek. I łazienka też git. Hm, ktoś do drzwi dzwoni i muszę lecieć. Grr, znów nie doczytam! |
|
|
|
#2201 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a ile masz w biuscie?? DD nosisz? bo ona jest bardzo rozciagliwa Cytat:
|
|
|
#2202 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wlasnie wrocilysmy i zwyczajnie nam sie nie chce robic........ale za to jutro na obiad beda!!zaproszenie wiec aktualne kurcze wypilam dzisiaj lampke czerwonego wina......tak dla zdrowotnosci!! a kolezanka zapowiedziala mi ze wpadnie do mnie w przyszlym tygodniu i przyniesie mi swoje ciuchy z ciąży!! super -przynajmniej nie musze kupowac! potem se kupie tylko jakies rybaczki na lato!! spadam na film.....jakas zmeczona jestem i spac mi sie chce- pewnie zasne w trakcie filmu(jak zawsze) do jutra!!!
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2009-02-24 o 20:25 |
||
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mnie ucieszyłaś Ja teraz mam D lub E (byłam u takiej starszej Pani w sklepie i tak mi dobrała )...a do ilu ona się rozciąga? Od dawna ją chciałam i pisałam do sprzedawcy czy są inne rozmiary... A jeszcze jak się rozciąga to widać na materiale? wiesz...chodzi o to czy się nie robią jakieś dziurki małe, takie prześwity?
|
|
#2204 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
moge ja szczerze polecic bo nosi mi sie ja super - ladnie podkresla brzuszek i mam wrazenie ze jakby go podtrzymuje troche ja jestem bardzo zadowolona
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdź proszę do ilu się rozciąga w biuście? Z chęcią bym ją sobie wzięła...ale nie chce by była za mała...będę bardzo wdzięczna
|
|
#2206 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
tak lekko ciagnac to 55x2 a tak mocno to nawet do 70x2
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
To ekstra
Dziękuję bardzo![]() ![]() ![]() Już sobie zamawiam![]() ![]() od początku ciąży tak się na nią czaiłam
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gizmiatko za wizytę, będzie dobrze jusali a gdzie Ty się podziewałaś kobito To za ciebie też na jutro ![]() frida110 powiedz mamie żeby następnym razem więcej kupiła tych ubrań to nam tu opchniesz To ci dopiero szczęściara ![]() annamaria80 a dziękuję Svinecka fajne te bluzeczki
|
|
#2209 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim wizażankom
w tym wątku jestem nowa, jestem w 15 tc , 16 tego miesiąca miał 10 cm pewnie teraz Łobuziak troszke podrośł. Niestety nie chcial nic pokazać panu dr wiec nadal z TŻ niewiemy czy nasza kruszyna to on czy ona. Lubie gadac ze swoim maluszkiem ale poprawianie sie na ono troszke mnie denerwuje. Rodzina mówi by się nie nastawiac na to ze lekarz dobrze okresli płeć ale to okaze sie koło 20 - 22 tc. Ehh to czekanie, TŻ nie chce wiedziec a mnie ciekawość zżera hehe . Co do tych depresji co pisałyście to tez przezywam ale dusze w sobie zeby nie było gadania od strony TŻ i rodziny. A depresja a raczej zalamka to wynik tego ze szef to kawal ..... pi... i powiedzial ze lepiej bym sobie zalatwiła zwolnienie ze teraz tak kobiety robia ( było to akurat po tym jak ze zwolnienia wróciłam bo chorowalam na grype), a po przerwie powiedzial ze jak robie projekty w domu i wysylam klientom to ma podstawe mnie zwolnic, tak wiec siedze na zwolnieniu zeby sie nie denerwowac i nie zaszkodzic dziecku mimo ze bardzo mi zalezało na tej pracy i pracowaniu ile sie dalo w ciązy, w domu czegos dostaje niewiem co ze soba zrobic, a żeby było mało to niewiadomo jak z pracą TŻ ( redukcja etatów i jego firme dopadła), no i do tej " depresji" macie racje brak słonka też można dorzucic , też tęsknie za wiosną ![]() Mam pytanko czy któraś z Was miala cos tak dziwnego jak uczucie ze wszystkie potrawy ktore sie je ( zwlaszcza mięso ) smakuje słodko. Ja taki schiz mialm , ale wydaje mi sie ze przechodzi. Co do ruchów wszyscy mówią ze u mnie to jeszcze zawczesnie zwlaszcza TŻ, a ja czuje takie delikatne przesuwanie i hmm bulgotanie. To chyba normalne i niewydaje mi sie zeby to było jedzenie przesuwajace sie w jelitach itp. jak to mówi mój TŻ. To się rozpisalam ![]() Na dziś kończe i prosze o dopisanie do listy ,termin mam 16 sierpnia 2009, viki_22_83 ,lat 25 świdnik koło lublina Podrawiam Was wszystkie serdecznie i dzidziusie tez
|
|
|
|
#2211 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
witaj |
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
hehe za późno
...już zamówiłam, zapłaciłam i teraz będę z niecierpliwością czekać![]() ![]() W razie gdyby była za mała to zostawię na "po ciąży"...jak już biust dojdzie do swojego C![]() Aha...wzięłam fioletowo-żółty kolor...ciekawe jak na żywo wygląda ![]() viki_22_83 witamy w naszym gronie...rozgość się i pisz jak tylko masz ochotę...a nawet częściej
|
#2213 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja mam szara z bialym......dalej nie wiem na jakie bluzki sie zdecydowac
Karolinko a jak lubisz takie szale to spojrz: http://allegro.pl/item554740142_szal...zapraszam.html ja chce sobie zakupic kilka kolorkow
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szale bardzo lubię...na pewno wezmę...chociaż wybór kolorów szokujący, znowu nie będę wiedziała na co się zdecydwać...wyślę mamie link i zaczekam jakie ona chce, bo też bardzo lubi i jej jakieś sprezentuję...wtedy zamówię hurtowo
|
|
#2215 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- no wiec zamowilam sobie tak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=558733577 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=565428867 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=559753751 tylko nie wiem jeszcze jakie kolory ta pierwsza to napewno kolor nr 1 druga chyba wezme zolta a trzecia albo zielona albo rozowa
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2217 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no baaa
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga ma tyle fajnych kolorów że nie wiem na jakie bym się zdecydowała...ten pistacjowy jest ciekawy albo żółty... Trzecia...czerwona
|
|
#2219 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja jakos nie lubie czerwonego koloru ostatnio w ogole
ta druga tez mi sie podoba pistacjowa ale mam juz bluzke w tym kolorze a nie mam nic zoltego
|
|
#2220 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny od dwóch dni mam większy brzuszek
Zdecydowałam się , więc umieścić jego zdjęcie na wizażu I rzeczywiśćie pojawił się nespodziewanie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

Brzuszek jest fajny, typowo cążowy, hi ;D

NIE LUBIĘ TROLLI
Tylko jedną oddałam, bo była za mała. I za 3 zapłaciłam łącznie 36 zł 

Jeden rozmiar robią jakby wszystkie kobiety były takie same

wlasnie wrocilysmy i zwyczajnie nam sie nie chce robic........ale za to jutro na obiad beda!!
)...a do ilu ona się rozciąga? Od dawna ją chciałam i pisałam do sprzedawcy czy są inne rozmiary... A jeszcze jak się rozciąga to widać na materiale? wiesz...chodzi o to czy się nie robią jakieś dziurki małe, takie prześwity?