|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
| chłopiec |
|
23 | 41,82% |
| dziewczynka |
|
11 | 20,00% |
| nie wiem |
|
21 | 38,18% |
| Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
![]() A w ogóle gdzieś czytałam że kobiety w ciąży nagle lubią różowy...ciekawe dlaczego? chociaż ja jakoś tego nie zauważyłam...nic różowego w ciąży nie kupiłam...
|
|
#2222 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja powiem Ci, ze mam czasem jakies dziwne ochotki na cos rozowego
ale to pewnie z braku coreczki
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałaś córeczkę, a tu synek...więc siebie chociaż w róż możesz ubrać![]() Dobrze że chłopców oszczędziłaś ![]() A ja sie własnie zajadam pomarańczami i popijam colą hehehe
|
|
#2224 |
|
Raczkowanie
|
Noo, poszła już marudna sąsiadka. Zawsze przychodzi jak ma coś do przetłumaczenia i zawsze na już i nawet nie zapyta czy mam czas i ochotę. A mnie głupio odmówić, bo to w końcu też rodaczka na emigracji.
Karolinak właśnie doszłam do twojego zdjątka i ja też tak chce. Fajnie wyglądasz ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- WrednaAfrodyta w którym Ty jesteś tyg? Bardzo ładnie |
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mnie to przeraża, bo co będzie za 2, 3 miesiące
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh 4 strony musiałam nadrobić
![]() Wróciłam do domu przed 18 pyszne pierożki ruskie zjadłam u babci i jeszcze na chrust się załapałam ![]() u kolezanki wizytę przeżyłam Anusia mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ... no co ja pisze - będzie dobrze!!! Przecież musi być!!! Leż i odpoczywaj Jusali trzymam mocno Svinecka super bluzkeczki! Też je dzisaij ogladałam ... podobają mi się te z dekoldem w serek ... to przez mój biust ... inne jakoś mi nie leżą ![]() oooo a taką z guzikiem mam podobną, tylko pod spodem jest golf i guziki są na szelkach ... dostałam od teściowej ![]() ahaa ... i witam nową kolezankę mamusię To tyle pamiętam .... bo oczywiście pozjadało mi wszystkie cytaty ![]() Uciekam do łózeczka ... tzn uciekamy - ja i mój wiercący się maluszek
|
|
|
|
#2227 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja doznalam szoku
to mozliwe???: http://www.allegro.pl/item563602004_..._36_bomba.html
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Annamaria
Od poniedziałku 14 tydzień
Edytowane przez WrednaAfrodyta Czas edycji: 2009-02-24 o 22:12 |
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż wyglądają na dość solidne
|
|
#2231 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nooo!
sprzedawca nie jest felerny bo juz kupowalam u niego buty, wiadomo jakas super jakosc to nie jest ale nie sa zle, no ale 29zl?? a znalazlam identyczne u kogos innego za 60zl a tak na marginesie - ma ktos noge 37/38 i chce fajne nowe brazowe kozaczki? na niewielkim obcasie? bo sa na mnie za duze i niestety leza juz od kupienia w szafie
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no może czasami 39 się uda
|
|
#2233 | |
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam zaległości wreszcie.
[quote=skierka1981;1112766 2]witajcie wieczorową porą więc badanie się odbyło lekarz powiedział, że wszystko jest ok. oglądał serce, głowę, kręgosłup. mamy płytkę z tego badania. maleństwo - dziewczynka - ma 340 gr. to chyba tak z grubsza wszystko. Gratulacje! Super, że wszystko w porządku. Mój maly w zeszłym tyg na wizycie też tyle ważył Cytat:
. Gratuluję chłopczyka!Karolinak za te kilka miesięcy to już prawie będzie koniec i nie będziesz mogła na dzidzię się doczekać .
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ale co myslicie o tych zoltych?? brac je? chociazby starczyly na miesiac
beda pasowac do moich nowych bluzeczek ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- zdecydowanie nie mam juz mocy - ide spac dobranoc
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie masz rację Svinecka
. Szczególnie jeśli dzidziuś będzie taki nocny marek jak rodzice.Właśnie odlądam łóżeczka. Co myślicie o tych? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...2BSI%26otn%3D4 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...2BSI%26otn%3D4 |
|
|
|
#2236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Svinecka ale Ci dzisiaj synek dał popalić z tą kolacją...się uśmiałam z Twojego komentarza A w nowej gazecie Mam Dziecko tyle teorii o tym jak sprawić by dziecko chciało spać...metody usypiania maluszkow...i już się tyle naczytałam że zaczęłam pozytywnie myśleć...a tu takie zderzenie z rzeczywistością będzie ![]() Cytat:
i na jesień
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
Dasz radę Karolinak, najwyżej łóżko na korytarz wystawicie
.Svinecka buty fajne i cena baardzo przystępna. Idę się kąpać bo TZ za pół godziny wraca z pracy a nie wziął kluczy. Ostatnio czekał przed domem aż się z wanny wykaraskam dzwonił co chwila i nie wiedział co jest grane .Dobrej nocki |
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jestem raczej wytrzymała...a uśmiech Kruszynki wszystko może wynagrodzić...tak to sobie wyobrażam
|
|
#2239 |
|
Przyczajenie
|
ja Wam tylko powiem dziewczyny zebyscie sie naprawde zastanowily nad tym co dookola piszecie gdyz moja juz w sumie zona ktora podaje sie pod nickiem Finka09 wydaje mi sie ze ma problemy psychiczne i rozwojowe i ze nie dorosla do tego aby byc matka. Ma dookola Siebie ludzi ktorzy ja kochaja i staraja sie wspierac. Ona z kolei probuje sobie wszystkich dookola ustawic aby wszyscy skakali tak jak Ona zagra. Ona jest jedynaczka. Nigdy jej niczego nie brakowalo. Ja jak sie dowiedzialem o tym ze jest w ciazy to zrezygnowalem ze swojego idealnego zycia, pracy i wszystkiego (gdyz mieszkalem i pracowalem w Finlandii) chcialem aby przyjechala do mnie do Finlandii, ale Ona wolala do Niemiec bo niby czula by sie lepiej przy rodzicach. Okej posluchalem jej i postanowilem wyjechac z Nia do Niemiec i tu wziasc slub i isc do pracy. Wszystko bylo pieknie przez pierwszy tydzien. Gdyz moja kochana wspaniala zoneczka nie potrafi szanowac ludzi. Wiecznie jej cos nie pasuje, wyzywa matke i mnie od h... , k.... , szmat itp. itd. Zauwazylem ze jest strasznie zazdrosna i zaborcza. Wedlug niej jej rodzice powinni mnie nienawidzic i wogole ze mna nie rozmawiac. Ale juz nie mam sily pisac bo moje kochanie potrafi tylko oczerniac a pare pan na tym forum wogole jej pomieszalo w glowie piszac jej ze niby zenie sie z Nia tylko dla obywatelstwa (sprostuje pewna sprawe : po slubie nie dostaje sie obywatelstwa) jeszcze inna pani podsunela jej pomysl zeby zadzwonila na policje zrobila to dzisiaj
poklocilismy sie jak zwykle o jakas glupote ale Ona zachowuje sie jak opetana zaczela sie szarpac ze mna ( przewaznie raz na tydzien zaczyna taka awanture a nastepnego dnia zawsze przychodzi przeprasza i prosi zebym do niej wrocil ) i poszla dzisiaj do sasiadow zeby zadzwonili na policje. Przyjechala policja po chwili jej rodzice. Jej rodzice staneli po mojej stronie i powiedzieli policji ze Ona ma problemy ze soba. Troche dziwnie skoro znaja ja 18 lat bo ja wychowywali a mnie znaja dopiero 4 lub 5 miesiecy. Ja siebie obwinialem i myslalem godzinami nad tym co robie zle. Pracowalem nad tym co ja denerwowalo i przestawalem to robic ale wiecznie znajduje sie cos nowego co jej przeszkadza i co staje sie powodem do klotni tak znienacka. Ogolnie mi jest za Nia strasznie wstyd gdyz cala sytuacja (zwiazek,wspolne mieszkanie,potoczylo sie strasznie szybko) mi dookola znajomi rodzina mowili ze Ona wchodzi mi na glowe i zaczyna grubo przesadzac ale ja bronilem Ja a nawet klamalem ze taka nie jest, siebie tez zaczelem oszukiwac ze to juz ostatni raz ze Ona sie zmieni ze jak moze pojde do pracy albo gdy Ona urodzi to bedzie inaczej ale zaczynam w to watpic ;( a teraz nawet jest mi wstyd wrocic do znajomych czy rodziny bo opowiadalem jaki to jestem szczesliwy itp. a teraz mialbym wrocic 3 tyg. po slubie ;/ nie jestem zlym facetem ,nie uciekam od odpowiedzialnosci, mysle o naszym dziecku, robie to wszystko dla niej, ale obojetnie co zrobie to dla niej za malo, kiedys mi dziekowala za male drobne rzeczy ktore zrobilem dla niej, teraz te rzeczy naleza do moich obowiazkow i nawet nie uslysze dziekuje... Moi rodzice i jej rodzice doradzaja mi zebym ja zostawil i zebym placil alimenty na dziecko, ale ja chcialem zapewnic temu dziecku normalny dom i normalna rodzine. A jak to stwierdzili jej rodzice nie ma faceta ktory sprosta jej wymaganiom nie wiem co mam robic nie potrafie juz z Nia rozmawiac naplakalem sie przez Nia tyle razy ze nie policze. Nie wiem po co wam to pisze ale widzialem ale z ciekawosci wszedlem na to forum bo widzialem ze pisala na nim nie raz. I gdy zobaczylem co pisala na moj temat to mi sie slabo zrobilo. Musialem komus sie wyzalic a niestety pozostalo mi denne forum. A zawsze draznilo mnie to ze zona wolala bazgrac glupoty na tym forum niz ze mna rozmawiac. Chcecie to sie wypowiedzcie. za chwile poczytam
|
|
|
|
#2240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
viki_22_83 witaj!
Słodkie Cytat:
Cytat:
A propos ubrań ciążowych, to ja zaszalałam i mam sporo, ale też chodzę do pracy, sporo się ruszam, więc i je wykorzystuję. Myślę, że wykorzystam je także na pierwsze miesiące pociążowe, aby zakryć fałdki tu i ówdzie .Tak się cieszę moją ciążą, że nie mogę sobie po prostu darować ![]() Ciąża przynosi mi ogólnie dużo radości, głównie mam dobre dni, ale zdarzają się oczywiście i gorsze. Odzywa sie mój kręgosłup i zaczyna mnie boleć gdzieś w okolicach prawego biodra, ale to pewnie przez ucisk na nerwy, więc nic nie poradzę. No i kurcze łapią mnie w nodze, więc zaopatrzyłam się dziś w magnez i zobaczymy. Cytat:
Cytat:
Fajny brzusio!
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Mężu Finki, powiem szczerze że jestem w szoku...nie przypominam sobie żeby Finka wypisywała tu o Waszych problemach...o obywatelstwie czy policji...nie wiem sama co Ci napisać...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2009-02-25 o 00:11 |
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ pora troszkę późna napiszę w skrócie, bo pasuje w sumie chyba już iść spać
![]() Anusia no aż nie wiem co Ci napisać poza tym, że wszystko na pewno będzie OK Gizmiatko trzymam kciuki ![]() P4W uważaj żeby się nie zarazić od męża ! Chyba raczej kto ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Aha nie pamiętam, czy było to na naszym wątku są w Biedronce fajne ciuszki
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
no dzis wielki dzien ! Witam serdecznie wsyztskie i prosze o kciukasy po 15 godzinie
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gizmiątko będę trzymać
|
|
|
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczyny
U mnie znowu sypie ... Cytat:
zostawie to bez komentarza ![]() Cytat:
![]() ......... dziewczyny napiszcie coś - cokolwiek, bo nie moge wstawic listy
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-02-25 o 08:22 |
||
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Mężu Finki, ja podobnie jak Karolinak82 nie wiem za bardzo co napisać. Też nie przypominam sobie,aby Finka pisała o Waszych problemach. Jesteście dopiero na początku Waszej wspólnej drogi, mam nadzieję że jeszcze wszystko się ułoży. Skoro piszesz nam tu o takich problemach, to powinieneś jednak przede wszstkim rozmawiać jak najwięcej ze swoją żoną.
|
|
|
|
#2247 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a jesli chodzi o Twoja zone to nigdy tu nic o Tobie nie pisala a zadna z tu obecnych dziewczyn nie udzielala jej zadnych rad w tej sprawie ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
a tak to sa kombinacje alpejskie a co do tych gazet....to warto je poczytac, czasem sie te wskazowki przydaja ale przewaznie w rzeczywistosci i tak wychodzi inaczej i kazde dziecko jest inne ja juz z doswiadczenie wiem jedno - ZERO KOLYSANIA NA REKACH!!!!! moje drugie dziecko bedzie zasypiac samo w lozeczku chocby mialo plakac godzine, wiem wyrodna matka jestem.....ale moj maly od poczatku byl bujany i w efekcie nie potrafil dlugo zasnac inaczej i wyobrazcie sobie jak poltoraroczne dziecko, ktore wazy duzo musialam dyndac nieraz godzine na rekach hehe az padalam na podloge normalnie no i moje kochane dziecko do dzis (juz go nie bujam oczywiscie) ale bez mamusi spac nie pojdzie, w ogole spi ze mna do dzis ![]() nigdy wiecej tego bledu a co do butow.....no jak mowisz, ze brac to biore, kolezance mamusi przeciez nie odmowie
|
|
|
#2248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widze ze robicie zakupy ciążowe!! fajne te wszystkie ciuszki ciążowe.........mam nadzieje ze szybko przyjdzie wiosna, zby juz w tej kurtce nie trzabylo chodzic! wtedy wyjda na ulice nasze brzuchy!!-nie beda skrywane pod kurtka!!
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
39 sztuk mamy Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) ------- t.p. 01.07.09 - Zuzia megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) -------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ??? aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) ------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon/Michał edyta1421 (Edyta, 28l, Kanada) ------------ t.p. 01.07.09 - ??? lub ??? eleeri (Aśka, 31l, małopolska) --------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz p4w (Ola, 26l, Szczecin) ----------------------- t.p. 02.07.09 - Tomek/Michaś Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) ------ t.p. 03.07.09 - Kubuś agadom1 (Agnieszka, 31l, wielkop.) -------- t.p. 03.07.09 - ??? annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ----------- t.p. 06.07.09 - Dawid/Sebastian musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ---------- t.p. 08.07.09 - Bianka lub Beniamin beatka030500 (Beatka, ?? l, ...) ----------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ??? bocianke82 (Ania, 27l, śląskie) ------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ??? claudietta (Kamila, 23l, Włochy) ------------ t.p. 09.07.09 - ??? lub ??? ainka11111 (???, ?? l, ...) ------------------- t.p. 11.07.09 - ??? skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ------------- t.p. 12.07.09 - Amelka Truheart (Ola, 27l, Łódź) --------------------- t.p. 13.07.09 - Adaś jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) --------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ??? AsssiiA (Asia, 21 l, Niemcy) ------------------- t.p. 14.07.09 - Julia lub Jakub erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ---------- t.p. 15.07.09 - ??? lub ??? paulina860130 (Paulina, 22l, slaskie) ---- t.p. 17.07.09 - ??? lub ??? Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) --------------- t.p. 18.07.09 - Marcel Ania0104 (Ania, 25l, podkarpacie) ---------- t.p. 19.07.09 - Emilia lub ??? miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ---------------- t.p. 19.07.09 - Nina lub ??? Finka09 (???, ?? l, ...) ------------------------ t.p. 20.07.09 - ??? lub ??? dotkadotka (Dorotka, 32l, Wrocław) -------- t.p. 21.07.09 - ??? lub ??? kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) --------- t.p. 22.07.09 - Wiktoria lub Andrzej katarzynka00(Kasia, ?? l, ...) -------------- t.p. 24.07.09 - Laura lub Emil agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) ------ t.p. 24.07.09 - Fabian/Filip majka versace (Beata, 31l, Manchester) -- t.p. 25.07.09 - ??? lub ??? mariolasl (Mariola, 34l, UK) ----------------- t.p. 26.07.09 - Alexandra lub Antonio Monika.P21 (Monika, ?? l, ...) -------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ??? mirika (Magda, 28l, Warszawa) -------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ??? Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) ------------- t.p. 27.07.09 - Zosia lub Natan Wojtusia (???, ?? l, ...) ---------------------- t.p. 27.07.09 - ??? lub ??? evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) ----------------- t.p. 28.07.09 - Emilia Martacin (Marta, ?? l, ...) -------------------- t.p. 29.07.09 - ??? lub ??? kinusia86 (???, ?? l, ...) ---------------- t.p. .07.09 - ??? lub ??? magi 77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ---- t.p. .07.09 - ??? lub ??? BASIA3333 (Basia, ?? l, ...) ------------ t.p. .07.09 - ??? lub ??? ![]() Kto w nas mieszka ???
Chłopcy 9 : 4 Dziewczynki |
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
32 sztuki mamy czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) ----------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert frida110 (Aśka, ?? l, ...) --------------------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ??? gosiek1500 (Gosia, 32l, Szanghaj) -------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ??? Miramej (Jola, 32l, 3-miasto) --------------- t.p. 02.08.09 - ??? lub ??? Nikula5 (???, ?? l, ...) ------------------------ t.p. 03.08.09 - ??? lub ??? Irethh (Magda, 21l, Poznań) ----------------- t.p. 03.08.09 - ??? lub ??? anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) ----------- t.p. 03.08.09 - ??? Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) -------- t.p. 04.08.09 - Liliana/Maja lub Leo/Max Syla39(Sylwia, 29 l, Norwegia) --------------- t.p. 04.08.09 - ??? lub ??? sailors (Mirela, 19l, pomorskie) ------------- t.p. 08.08.09 - Zosia lub Pawełek olka222 (Olka, 25l, Bydgosz) --------------- t.p. 10.08.09 - Marysia lub Jakub ulika (Magda, 27l, Śląsk) --------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ??? UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) ------- t.p. 12.08.09 - Zuzia lub Antoś AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) ------------ t.p. 13.08.09 - Aurelia lub Daniel kamilka (Kamila, 22l, małopolska) --------- t.p. 16.08.09 - ??? lub ??? viki_22_83 (???, 25l, Świdnik) ------------- t.p. 16.08.09 - ??? lub ??? Kasiunia66 (Kasia, 25l, mazowieckie) ----- t.p. 17.08.09 - ??? lub ??? IwonkaAnna83 (???, ?? l, ...) ------------- t.p. 18.08.09 - ??? lub ??? Agata R (Agata, 23l, ...) --------------------- t.p. 19.08.09 - Oliwia lub Piotruś Rybens (Marta, 23l, Kartuzy) ---------------- t.p. 19.08.09 - Kornelia lub Filip iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) -------- t.p. 20.08.09 - ??? lub ??? zioła (???, ?? l, ...) ---------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? lub ??? WrednaAfrodyta (???, 20l, ...) ----------- t.p. 25.08.09 - Bianka lub Aleksander kasienka190 (Kasia, 24l, UK) -------------- t.p. 25.08.09 - ??? lub Aleksander marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) ------------ t.p. 25.08.09 - Antonina lub Jakub groszkolino (???, ?? l, ...) ------------------ t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) ------------ t.p. 27.08.09 - Łucja lub ??? Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) -------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ??? cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) --------- t.p. 28.08.09 - Nadia lub Dawid aromatyzowana (???, ?? l, ???) ---------- t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon polkluza (???, 28l, Warszawa) --------------- t.p. 31.08.09 - ??? lub ??? lui (???, ?? l, Irlandia) -------------------- t.p. .08.09 - ??? lub ??? ![]() -------------------------------------------- ![]() gooha3 [*]
mountain [*] serafia11 [*] agagmm23 [*] Malga19 [*] [*] |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

NIE LUBIĘ TROLLI

trzymam mocno
... inne jakoś mi nie leżą 

nie wiem co mam robic nie potrafie juz z Nia rozmawiac naplakalem sie przez Nia tyle razy ze nie policze. Nie wiem po co wam to pisze ale widzialem ale z ciekawosci wszedlem na to forum bo widzialem ze pisala na nim nie raz. I gdy zobaczylem co pisala na moj temat to mi sie slabo zrobilo. Musialem komus sie wyzalic a niestety pozostalo mi denne forum. A zawsze draznilo mnie to ze zona wolala bazgrac glupoty na tym forum niz ze mna rozmawiac. Chcecie to sie wypowiedzcie. za chwile poczytam