|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
a mnie na szczescie gin czeka za pol roku jakos ;]
a co do sali, to byla moze ktoras z was w jurajskim? my tam bedziemy mieli wesele, bo latwy dojazd ze skawiny (od TŻta) no i ode mnie i do kosciola 5 minut to elegancko http://www.moteljurajski.com.pl na tej sali platynowej bedziemy mieli
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Hello dziewczynki
![]() Dzisiaj tylko tak pobieżnie na Was looknęłam, bo trochę z czasem krucho i niestety nie za bardzo jestem w temacie, i pewnie przez jakiś czas nie będę ![]() Powoli się będę z Wami żegnać, bo jutro po pracy startujemy na Czechy i długa droga przed nami. Nie wiem czy jeszcze zajrzę tu przed wyjazdem. Jakby co to 3majcie się ciepełko i "do zobaczenia" pewnie już w nowym wątku (tylko proszę jakąś ładną nazwę wymyślić ). Jak dobrze pójdzie, to odezwę się w niedziele wieczorem lub poniedziałek ![]() Pozdrowionka. PA :-D PS. Pierścionek już na właściwym miejscu |
|
|
|
#4533 |
|
Wtajemniczenie
|
papa
udanego wyjazdu (chociaz nie wiem czy wakacje czy praca) ale i tak udanego! ![]() a ze pierscionek juz naprawiony to super!
|
|
#4534 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pewnie obie sale są piękne![]() Tancerko a Twoja sala ma stronkę? Cytat:
najwidoczniej On Ci dużo adrenaliny funduje(pewnie dobrej) i to się jakoś tak na sny przykładato u nas jest tak,że moja fajna koleżanka ma tydzień po nas ślub nawet myślimy o wspólnym panieńskim Twój TŻ otworzył drogę do małżeństwa w pracy ![]() Cytat:
nie znam jej w ogóle na żywo ale na fotkach się ładnie prezentuje![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie ,że pierścień uratowany
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-02-25 o 07:14 |
||||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
No to trochę mnie uspokoiłyście, bo si.ę bałam, ze mamy za mało jedzenia
![]() Szana sala piękna, ale tak, jak już któraś napisała - uwaga z rozrywkami typu bilard, czy maszyny do gier. Ja zrezygnowałam z 1 sali, bo stały tam w holu 3 maszyny do gier i połowa gosci od strony Tż zaległa by przy nich, zamiast na weselu ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-25 o 07:55 |
|
|
|
#4536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz więcej ode mnie,ja mam niestety za mało![]() dziewczyny ta piosenka świetnie pasuje na pierwszy taniec,może się którejś spodoba ja jej nie mogę już wsiąść bo moja szwagierka ja miała![]() http://www.youtube.com/watch?v=kRs7ZmJQ4oM |
|
|
|
|
#4537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
masakra taki drętwy![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mi się tak skromnie wydaje ![]() My dziś z Tż obchodzimy 2 lata razem
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-25 o 08:11 |
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wysyłam Ci pv
|
|
|
|
#4540 |
|
Wtajemniczenie
|
Chilanes to super, wszystkiego dobrego, co prawda nie spędzisz tego dnia z TZ ale z nami też wesoło, zaraz jakąś wirtualną imprezkę wyprawimy
ale miałąm ślubny koszmar, znowu do fryzjera nie mogłam zdązyć i wyglądałam jak jakaś sierota z tym co miałam na głowie, a najgorsze że jak się obudziłam i stwierdziłam, że to jednak głupi sen i zasnęłam ponownie to ZNOWU mi się śniło to chyba przez ten wizaż mam te sny
|
#4541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla mnie zawsze tego jedzenia na weselach jest za duzo. ale to dobrze, bo jak sie nie lubi jednej potrawy to mozna nadrobic nastepna ![]() Cytat:
a u mnie poranne 'atrakcje' trwaja... ale huk
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-25 o 08:22 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Piękne te kartki są-gratuluje pomysłów, talentu i wogóle
![]() A poza tym to z tego co pamiętam to ceny takich karteczek w sklepach są dosyć spore ![]() W Holandii ostatnio widziałam fajne kartki, ręcznie robione z takiego jakby żelu (w rożnym kształcie, kolorach były napisy z tego) Bardzo fajnie to wyglądałoCytat:
), i pewnie wyniki cytologii już są-ale wyniki można odebrać przy osobiście przy ustalonej wizycie.
|
|
#4543 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratulejszyn 2 latek Cytat:
![]() dla mnie też jedzenia zawsze na weselach za dużo,no ale jak trzeba to trzeba ![]() dobrze,że wcześniej wstałaś bo tak by Cie to obudziło |
||
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciekawe kiedy wiosna zawita już mnie męczy ta zima a ja nie lubię zimnaszukam piosenki na pierwszy taniec,bo jak narazie to żadna mi nie pasuje
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NASZ ŚLUB: ![]() WIEK NASZEGO SYNKA:
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle ,że znowu mojemu TŻ jakoś nie pasuje,nie wiem czemu ale może go bedę przekonywać jeszcze a Ty ją chcesz na 1-wszy taniec? |
|
|
|
|
#4548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha! Nie tylko ja mam koszmarki ślubne na rok przed slubem Ale to nic przyjemnego. Mówię do Mamy ostatnio, że śnił mi się koszmar. Zapytała się co takiego, wiec jej odpowiedziałam, ze nieważne, ale jak będzie nam dawać blogosławieństwo, to byleby nie na przystanku autobusowym Mamuśka się uśmiała Stwierdziła, że jakby co jest jeszcze piwnica ![]() Cytat:
Ale fakt, zawsze jedzenia było pełniutko. Chociaż moi rodzice byli na weselach na których nie było nic lub na takich, gdzie jedzenie dostała tylko 1 z rodzin ![]() Poza tymw iesz, że jak człowiek nie ma problemu, to go sobie stworzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ta piosenka "Od dziś" jakoś mnie w irytację wprowadza Nie wiem czemu.Laski proszę o opinie na temat zdjeć tego oto fotografa: http://www.explora.koszalin.art.pl/ Bo my moje drogie oczywiscie dalej fotografa ani dja nie mamy wybranego ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-25 o 09:22 |
||||
|
|
|
#4549 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do której będzie trwać wesele to jeszcze nie wiadomo, a jak Ci goście zrobią niespodziankę i będę tak się bawić, że wesele skończy się o 6 rano? a że na pewno super będziecie się bawić, to jest to bardzo prawdopodobne ciekawe ile z Ciebie zedrą za ten dodatkowy posiłek miejmy nadzieję, że nie policzą sobie dużo!Cytat:
Dużo jedzonka będziecie mięć! Ale lepiej, żeby zostało niż żeby miało czegoś zabraknąć. Ja ostatnio zauważyłam, że ludzie jak pojedzą te wszystkie ciepłe posiłki, sałatki itd to na przykład z ciast jeden kawałeczek czy dwa zjedzą i tyle chociaż to też pewnie zależy jakie kto ma smaczki![]() A tak w ogóle to nie wiecie ile liczy się ciasta na osobę? Cytat:
tylko jest pewien problem, bo każda tutaj w innym czasie chce
|
|
#4550 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przyznam szczerze, że jeszcze się nie spotkałam z taką opcją.Cytat:
Cytat:
wygląda na to, że masz lepszą ofertę od mojejCytat:
Cytat:
A co do tego, że jedzenie dostała tylko jedna z rodzin, poważnie?! jak to się stało?Stronke fotografa dopiero przeglądam. Dalej nie ustaliliśmy na którą godzinę ślub Jeśli byłby o 15 to wesele zaczęło by się ok 16.30? Jakoś tak to liczyć?EDIT: dlaczego posty mi się nie połączyły w jeden?:|
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-02-25 o 10:05 |
|||||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4552 | |||
|
Zakorzenienie
|
juz na szczescie troche mniej
i nawet syfu nie robia, bo na biezaco po sobie sprzataja![]() a teraz panowie poszli na sniadanko ![]() w ogole zagladaja tu do mnie, zagaduja... kawalarze hehe... powiedzialabym, ze rzadko spotyka sie tak kulturalnych robotnikow i nawet te ich zarty zabawne ![]() Cytat:
no, ale wiem, ze sa tacy ktorzy bez ciasta nie przezyja (moja mama, tesciowa itp...)my z TZem zawsze owoce wcinamy... na weselu kuzynki to nawet dwa ananasy rozlozylismy na czesci pierwsze i wszyscy wcinali (a zazwyczaj ananasy zostaja jako dekoracja, bo cos sie ludzie nie chca za nie brac )podobno 100 gram. Cytat:
choc TZ ostatnio mi wyznal, ze chcialby jak najwczesniej ![]() ale ja za mloda jestem Cytat:
ja tak to licze. msza jakie 45 minut, wyjscie z kosciola, jakies pol godzinki zyczenia, przejazd na sale ktora jest niedaleko i jakos tak o 17.30 pewno trafimy na sale. Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-25 o 10:15 |
|||
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba nie od razu po ślubie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my poczekamy do moich 28 urodzin-taki jest plan
|
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, powaznie tak było. Wesele było w Wałbrzychu, rodzina Pana Młodego (czyli nasza niestety) z zachodniopomorskiego. Wesele przygotowywała rodzina Panny Młodej, miało być pełno jedzenia i wszystkeigo. Nie chcieli, by rodzina Pana Młodego pomagała, przyjechała wcześniej, wtrącała się. Na weselu okazało się, ze rodzina Pana Młodego dostała małą wazę "rosołu-wody", bez makaronu, bo "zabrakło". Po północy dostali wazę "bigosu" - pokrojona kiszona kapusta, niedogotowana, bez dodatków. Dodam, że rodzina Pana Młodego za wesele płaciła, wódkę kupiła, przywiozła masę ryb wędzonych, smażonychi surowych ale po przyjeździe schowano je do spiżarki, a potem słuch o nich zaginoł... Około 1-2 moja babcia (matka Pana Młodego) odkryła wielką piwnicę, załadowaną po dach smakołykami, wynieśli część tego, co przywieźli i wyszli z wesela. Moja mama była w ciązy, przez cały wieczór nie dostała nic, bo nie zdąrzyła sie załapać na ten niby rosół, a od zapachu tej niedorobionej kapusty ją mdliło ;/
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-02-25 o 10:29 |
|
|
|
|
#4557 |
|
Zadomowienie
|
Chilanes straszne jest to co opisujesz! Że takie rzeczy mogą się w ogóle zdarzyć! Aż ciężko sobie to wyobrazić!
Lain 100 gramów?! Jak byliśmy na targach i oglądaliśmy jeden tort i zapytaliśmy się na ile jest osób, to nie wiem czy wtedy ta pani nie mówiła ze 100 gramów ale torcika liczą przeważnie na jedną osobę. Mam nadzieję, że uda nam się zarezerwować naszą Panią od ciast. Nie wiedziałam, że z tym też trzeba się spieszyć, myślałam, że tak z pół roku przed wystarczy ![]() A Wy macie już wybrane cukiernie albo osoby, które zajmą się pieczeniem? czy jeszcze nad tym nie myślałyście?
|
#4558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej bede miala ja, bo na te 9 miesiecy w zaleznosci w jakich miesiacach bedzie ciaza, bede musiala sobie darowac picie alkoholu, zdobywanie szczytow (choc raz z nami na Kope Kondracka wchodzila pani juz z dosc spory brzucholem ), jezdzenie na desce... to sporo wyrzeczen... wiec jak juz dorosne do tego zeby mi nie bylo zal tego typu rzeczy to podejmiemy decyzje, ze robimy sobie juniora na razie byloby mi bardzo zal, wiec stwierdzam, ze widocznie do dziecka nie dojrzalam ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-25 o 10:42 |
|||
|
|
|
#4559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4560 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś wklejałam tu fotkę mojej sali bo nie pamiętam gdzie ją w necie znalazłam... chyba nie ma swojej strony- nawet nie musi bo i tak ma taaakie oblężenie że szok.. nie mam teraz fotek bo wszystko z dysku przekopiowałam na dysk siostry jak mi tż formata w weekend robił i jeszcze nie zdążyłam sobie ich z powrotem zabrac... ale jak będę miała to specjalnie dla ciebie wkleję już po raz 3 na ten wątek hehehe
![]() wujek tżta pracuje w cukierni i on mówi że 30dag się liczy na osobę.. nie wiem czy miał na myśli już 2 dniowe wesele czy jak? strasznie dużo tego.. jak bede miec 180 gości to hyba całą cieżarówkę będę musiała przywieźć???? ![]() to jeszcze jest sprawa do prześledzenia..... a co do tego że dzidzie chcemy w różnych okresach hehehe bo chyba Karlain pisała.. no to jak jedna zajdzie w ciążę to się i my zapiszemy na ten wątek jako wirtualne nianie i będziemy kibicować i zawalać wątek naszymi wypocinami ![]() a ja sobie taaaak pospałam bo wreszcie nikt mi nie hałasował ![]() Onaella dostałam potwierdzenie rezerwacji pani gin. na poniedziałek więc luzik fajna sprawa taki internet- nie trzeba z domu wychodzić a sprawy się same załatwiają.. ostatnio mi się spodobało kupowanie przez internet- taniej i wygodniej
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

i do kosciola 5 minut to elegancko 

). Jak dobrze pójdzie, to odezwę się w niedziele wieczorem lub poniedziałek
udanego wyjazdu (chociaz nie wiem czy wakacje czy praca) ale i tak udanego! 
i zabrali mu prawko 

to chyba przez ten wizaż mam te sny
Bardzo fajnie to wyglądało