American Girls po raz...IX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-25, 14:46   #1651
Agula 88
Zakorzenienie

Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
A ja wkleję trochę Scarlett Coraz bardziej mi się podoba, zwłaszcza w nowej fryzurze z prostymi włosamiA jej usta
to ty tak jak ja ni była przekonana do wizerunku retro a ostatnio coś mi odbiło i zaczęła mi się podobać Aguilera i jej wizerunek na MM
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 14:48   #1652
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ale jaja bo ja tez mam w sierpniu i szczerze to nie wiem ale nie myslalam jak sie ubiorę...
najważniejsze to z kim pójdę....sama na pewno nie
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
tez mam w sierpniu
Ja tez mam w sierpniu

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
edit.mam nowe kosmetyczne odkrycie hihi w tej drogeri schlecker
Kurcze, nic o niej nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
o właśnie o to mi chodziło...sama uważam takie nakazy za głupie, chodzi jednak o dobry smak i wyczucie w ubiorze każdego...a na weselu widziałam już laskę w ultra krótkiej mini w kolorze ostrego różu, w dodatku z odkrytymi plecami i dekoldem i baaardzo widocznym makijażem. Zwracała uwagę, nie powiem
Ups, ja na dwóch weselach miałam taką dosyć zwracającą na siebie uwagę sukienkę :P hihi.. Ciotka jak mnie zobaczyła to powiedziała: "Coś ty z siebie zrobiła. Obraz nędzy i rozpaczy" Zapamiętam te słowa do końca życia chociaż nie powiem - wkurzyła mnie tym, ale wszyscy inni (czyt. młodzi ) uważali, że wyglądam bardzo ładnie, więc luzik ja sama również dobrze się czułam

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,mam pytanie ,chodzicie może już w skórkach/eko skórkach?
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ja mojej nie noszę bo przecież jest nieocieplana..do póki temperatura nie przekroczy 10stopni to nie założę. Natomiast widzę wiele dziewczyn w takich kurtkach ale na bank mają ocieplane,zimowe ekoskórki (na allegro takie widziałam) bo przecież w takich cienkich by chyba nie chodziły przy zimowej temperaturze.
Ja swoją już noszę i nie jest ocieplana. Zakładam pod spód sweterek za pupę i jest ok
Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
Wy pijecie zwykle herbatki ziolowe, np. ze skrzypu i pokrzywy?
Ja piję pokrzywę Herbapolu (dostępna w aptece). Mam jeszcze w zanadrzu ususzoną, którą zebrałam przed wakacjami, ale nie mam takiego sitka co trzyma fusy, więc wybieram wygodę w torebkach
Stary 2009-02-25, 14:48   #1653
messinka
Zakorzenienie

Zazdoszczę Wam wszystkim ,że w ogóle macie taką możliwość ,ja jak na razie szkoła ,własnych pieniążków nie mam itd. także ciężko u mnie ,ale jak już będę pracować i zarabiać ,to na pewno się gdzieś wybiorę marzy mi się upał i woda

Zrobiłam babeczki dla TŻ ,kupie soczek i pewnie będzie TV oglądać ,albo leżeć w łóżeczku

Świetne zdjęcia

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 14:49   #1654
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Jak patrzę to na autokar nie ma opcji prawie nigdzie:/
ja nigdy nie leciałam samolotem ale na samą myśl mam przed oczami wypadek i ogólnie...niee
to pomyśl co czułam, jak wracałam z Rodos wśród turbulencji, a moja sąsiadka umierała z paniki i modliła się całą drogę

Cytat:
Mi Tż też ostatnio w myślach czyta fajne to uczucie, wiedzieć co ktos za chwile powie, jakby się znało kogoś na wylot...ja zawsze się z tego strasznie śmieję
dokładnie, ja na mojego krzyczę, zeby przestał mi hack'ować mózg (informatyk )

Unbelievable Girl - stu przeszczęśliwych, pustakowych lat!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mis.jpg (44,7 KB, 6 załadowań)
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 14:49   #1655
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
ja też zawsze zazdrościłam koleżankom, szczególnie jak skończyłam studia, przeniosłam sie do swojego rodzinnego, małego miasteczka i nie miałam Tżta, a koleżanki z LO wychodziły za mąż i rodziły dzieci...masakra, załamać można się było...ale potem poznałam swojego Tżta i jakoś się ułożyło...21 lat, jesteś jeszcze bardzo młoda, na ślub przyjdzie pora a teraz masz czas żeby sie wyszaleć, bo i to jest potrzebne nim założy się rodzinę
szaleć można z mężem i to nawet lepiej niż jak się osobno mieszka i tak modle się aby zdobyć stałą prace bo na wakacje chciała bym już się wyprowadzić z domu ale nawet gdyby mi coś się wydarzyło w życiu i miałabym mieć dziecko to mieszkanie wspólne tak ale ślub za 3-4 lata.Nie ma nic gorszego niż ślub na szybko. kurde przybywa tu mężatek

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-25 o 14:51
Stary 2009-02-25, 14:52   #1656
messinka
Zakorzenienie

UnbelievableGirl- wszystkiego najlepszego ,100 lat i spełnienia wszyyyyyyyyyściuteńkich marzeń

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 14:53   #1657
nanaaaaa87
Zadomowienie

UnbelievableGirl sto lat w różu i luksusie!!!!

misia super z ta praca Ci sie udalo, mam nadzieje ze wkoncu Cie docenia i bedziesz miala fajna prace
dzisiaj dostalam plan zajec... co prawda nie jest ich duzo i nie ma za duzo okienek ale wolny jest wtorek i czwartek- bez sensu nic mi to nie daje...

a dzisiaj jak na zlosc bylam w reserved patrze a tam wielkie ogloszenie ze potrzebuja sprzedawcy na piatki, soboty, niedziele. Ja bym sie nawet nie zastanawiala bo i tak w weekendy siedze i nic nie robie, no ale nie moge bo piatku nie mam wolnego...

a co do podrozy to ja sie wlasnie autokarow boje, w te wakacje bylam z mama na wycieczce na ukrainie- Lwow, Kijow itp i ten autokar co nas wiozl z Polski to jeszcze okej chociaz i tak sie balam, ale ten ktory tam dostalismy to masakra caly czas w stresie siedzialam zeby sie rozpadl i tam jeszcze nie przestrzegaja zadnych zasad ruchu drogowego, kazdy jezdzi jak mu sie chce i parkuje jak mu sie chce, pare razy bokiem obtarlismy o inne pojazdy bo tak wasko bylo ze sie dalo przejechac... traumatyczne przezycia haha i to jeszcze tak dlugo sie jedzie, a samolotem rach ciach i juz, no chyba ze sie do Australii leci
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 14:55   #1658
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
edit.mam nowe kosmetyczne odkrycie hihi w tej drogeri schlecker są te niemieckie produkty i ostatnio jak tam byłam kupiłam sobie taki podkład - "hydro matt,beztłuszczowy,długo utrzymujący sie na twarzy, matujący nawilżający" i on jest cudowny. Wychodze z domu,snieg wali mi w twarz,siedze cały dzień na uczelni,i wracam do domu,przeglądam sie w lusterku i wygląda tak jakbym go przed chwila nałożyła urzywam pod niego co prawda bazy,ale żaden wcześinejszy podkład tak długo sie nie trzymał na twarzy bez żadnych poprawek.
u mnie w okolicy w ogole nie widzialam takiej drogerii. moze nie ma ich w krakowie ani na slasku...

Cytat:
jak ktoś się tym interesuje to tu jest lista modelek VS na przestrzeni lat.. niektórych wcale nie znałam, no i udało mi się znaleźć moją u;ubioną modelkę z dzieciństwa..z reklamy Chanel... Estella Warren...ona ma boskie usta i chociaż nie jest super ładna to ma w sobie coś pociągającego...

http://www.popcrunch.com/the-50-hott...s-of-all-time/ miejsca 50-41

http://www.popcrunch.com/hottest-vic...-models-40-31/ miejsca 40-31

http://www.popcrunch.com/hottest-vic...-models-30-21/ miejsca 30-21

http://www.popcrunch.com/hottest-vic...-models-20-11/ miejsca 20-11

http://www.popcrunch.com/hottest-vic...t-models-10-1/ miejsca od 10-1

ja osobiście bym inaczej ułożyła ranking, Heidi nie byłaby na pierwszym miejscu a Miranda nie byłaby pod koniec;-)
nie wiedzialam, ze olga kurylenko byla modelka vs!
tez bym to inaczej poustawiala, moim zdaniem te troche mniej znane modelki sa ladniejsze od np. takiej claudii schiffer.

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ,mam pytanie ,chodzicie może już w skórkach/eko skórkach?
ja nosze kurtke skorzana, ma zwykla poliestrowa podszewke i nie jest mi w niej zimno, taka skora nie przepuszcza powietrza wiec moze dlatego. chociaz jak jest snieg i mroz, minus 5 czy 10 stopni to chodze w zimowej kurtce albo plaszczykach. ale w taka pogode jak jest np. teraz (czyli od 0 wzwyz) spokojnie w niej smigam. nawet dzisiaj mialam ja na sobie

Cytat:
ja mojej nie noszę bo przecież jest nieocieplana..do póki temperatura nie przekroczy 10stopni to nie założę. Natomiast widzę wiele dziewczyn w takich kurtkach ale na bank mają ocieplane,zimowe ekoskórki (na allegro takie widziałam) bo przecież w takich cienkich by chyba nie chodziły przy zimowej temperaturze.
ja nie sadze, zeby wszystkie kurtki byly ocieplane... widzialam kilka dziewczyn na ulicy w tych kurteczkach ze stradivariusa, a one ocieplenia nie maja.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
muszę się pochwalić Tż na 5 rocznicę organizuje nam kilkudniowy wyjazd do Pragi
KOCHAM to miasto
Cytat:
cieszę się jak głupi do sera i jeszcze sam wszystko sprawdza, dzwoni, załatwia...
vadi...zazdraszczam .
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 14:58   #1659
Agula 88
Zakorzenienie

nie wiem może ja jestem nie teges ale dla mnie ta moda uliczna to jakieś nie porozumienie dla mnie Ci ludzie są przebrani a nie ubrani to bardziej ofiary mody a nie jej przedstawiciele ale nie mi to oceniać wklejam linka
http://stylescout.blogspot.com/
Stary 2009-02-25, 14:59   #1660
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość

Ups, ja na dwóch weselach miałam taką dosyć zwracającą na siebie uwagę sukienkę :P hihi.. Ciotka jak mnie zobaczyła to powiedziała: "Coś ty z siebie zrobiła. Obraz nędzy i rozpaczy" Zapamiętam te słowa do końca życia chociaż nie powiem - wkurzyła mnie tym, ale wszyscy inni (czyt. młodzi ) uważali, że wyglądam bardzo ładnie, więc luzik ja sama również dobrze się czułam
niezła ta ciotka

Cytat:

dokładnie, ja na mojego krzyczę, zeby przestał mi hack'ować mózg (informatyk )
dobry tekst - zapamiętam, choc mój informatykiem nie jest...

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
szaleć można z mężem i to nawet lepiej niż jak się osobno mieszka i tak modle się aby zdobyć stałą prace bo na wakacje chciała bym już się wyprowadzić z domu ale nawet gdyby mi coś się wydarzyło w życiu i miałabym mieć dziecko to mieszkanie wspólne tak ale ślub za 3-4 lata.Nie ma nic gorszego niż ślub na szybko. kurde przybywa tu mężatek
ale ja jak szalałam nie miałam Tżta, wtedy chodziłam z koleżankami na imprezy i wyrywałyśmy sobie szczunów ot, taki relaksik Teraz byłoby to nie do pomyślenia, bo mój Tż nie lubi jak sama chodze na imprezy i raczej by mnie nie puścił, z resztą ja jego też
Z moim mieszkam już dziewiąty miesiąc i był to strzał w dychę, od razu poznaliśmy się świetnie, znamy swoje przyzwyczajenia a szaleć też z nim lubię i upić od czasu do czasu ale jak będą dzieci to pewnie troszkę się zmieni (nie twierdzę, że na gorsze, żeby nie było )

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:01
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 15:00   #1661
Chii1986
Zakorzenienie

Alba miała rude włosy jej ładnie w każdym kolorze...

http://www.celebscentral.net/

na tym portalu jest dużo fotek gwiazd, nawet są alfabetycznie poukładane- modelek VS, Kim, i innych znanych... tylko strasznie duże są tam fotki i trzeba zmniejszać żeby wrzucić na wizaż..

ja wam dziewczyny podziwiam,że nosicie te nieocieplane kurteczki i wam nie jest zimno !!! Ja bym zamarzła..muszę mieć zimową, mocno ocieplaną... ale już nie mogę się doczekać wiosny i noszenia mojej ekoskórki...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ana-beatriz-barros-122.jpg (19,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kim-kardashian_56107.jpg (22,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg abb31.jpg (40,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg keeley-hazell_69436.jpg (15,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jessica-alba_137.jpg (19,4 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:05
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 15:04   #1662
vadi
*sportaddict*

Agula88 - bo tu chodzi o pokazanie na siłę, jakim się jest cudownie oryginalnym i wyjatkowym

wg mnie ubrania mają podkreślać zalety i maskować wady, nadawać stylu w konkretnej sytuacji (elegancji, kobiecości, pieprzyku ), a nie zwracać na siebie uwagę za wszelką cenę. większość takich 'modowych geniuszy' moim skromnym zdaniem wygląda jak dziwadła, a nie atrakcyjni ludzie. tak samo szał na retro i wysyp tunik-bombek, w których połowa dziewczyn wyglądała jak bezkształtna orka w ciąży - ale co tam, jest modnie i INACZEJ, tak?

i żeby nie było - bardzo lubię ekstrawaganckie dodatki itp., po prostu dziwi mnie, że można zakładać coś, co jest najzwyczajniej w świecie BRZYDKIE, żeby pokazać, że się jest oryginalnym :/

edit: jeśli to jest modne i oryginalne, to ja wolę być nudnym kopciuchem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zosia%2Bcala%2B2%2B(3).jpg (106,4 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Japanese_Street_Fashion_by_hakanphotography.jpg (41,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Karolina%2Bsylwetka.jpg (68,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kasia%2Btanczy%2B1.jpg (90,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kasia%2Btanczy%2B3.jpg (91,7 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kasia%2Bcala.jpg (88,5 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:16
Stary 2009-02-25, 15:14   #1663
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Agula88 - bo tu chodzi o pokazanie na siłę, jakim się jest cudownie oryginalnym i wyjatkowym

wg mnie ubrania mają podkreślać zalety i maskować wady, nadawać stylu w konkretnej sytuacji (elegancji, kobiecości, pieprzyku ), a nie zwracać na siebie uwagę za wszelką cenę. większość takich 'modowych geniuszy' moim skromnym zdaniem wygląda jak dziwadła, a nie atrakcyjni ludzie. tak samo szał na retro i wysyp tunik-bombek, w których połowa dziewczyn wyglądała jak bezkształtna orka w ciąży - ale co tam, jest modnie i INACZEJ, tak?

i żeby nie było - bardzo lubię ekstrawaganckie dodatki itp., po prostu dziwi mnie, że można zakładać coś, co jest najzwyczajniej w świecie BRZYDKIE, żeby pokazać, że się jest oryginalnym :/
zgadzam sie.
przeciez osoba majaca w domu lustro widzi jak wyglada przed wyjsciem, a ci ludzie w wiekszosci sa dla mnie po prostu dziwaczni i sprawiaja wrazenie zaniedbanych, niechlujnych. ubranie musi byc dla mnie schludne i ladne. lubie mode i zabawy z nia, ale wszystko co zakladam musi zgadzac sie z moim poczuciem estetyki. i juz wole siebie w jeansach i zwyklym sweterku niz w jakichs dziwacznych strojach.
ubior ma podkreslac nasze walory, a nie robic z nas straszydla.
Stary 2009-02-25, 15:17   #1664
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

dziewczyny mam pytanie z innej beczki:
czy w ccc znajdę takie zwykłe czarno biale trampki takie co są po 15zł??bo muszę zakupić i nie wiem czy znajdę je w CCC
a tak w ogóle wczoraj TŻ kupił mi skakanke tylko butów potrzbuję
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 15:17   #1665
Agula 88
Zakorzenienie

1 i 2 te dziewczyny są w porządku ale 3 i 4 o co tu chodzi?Naprawdę jestem tolerancyjna i mam w nosie kto jak chodzi ubrany ale to chyba za dużo , uwielbiam patrzeć na ludzi oryginalnych z własnym stylem ale tego nigdy nie zrozumie. 5i 6 bawi się moda wygląda inaczej ale nie rzuca się w oczy i jest retro normalna nie jak grzeczna dziewczynka ze szkoły katolickiej
1 http://farm4.static.flickr.com/3069/...27fafb87_o.jpg
2 http://farm4.static.flickr.com/3051/...81d6ac3f_o.jpg
3 http://farm4.static.flickr.com/3139/...5f16a461_o.jpg
4 http://farm4.static.flickr.com/3191/...ee8a029e_o.jpg
5 http://farm4.static.flickr.com/3211/...3ba8e959_o.jpg
6 http://farm3.static.flickr.com/2149/...bed6f8.jpg?v=0

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-25 o 16:27
Stary 2009-02-25, 15:23   #1666
vadi
*sportaddict*

nie jak ufo ale wg mnie nic do siebie nie pasuje i nawet, jesli kazdy ciuch z osobna jest ok, to razem tworzą dziwną i bezkształtny strój :/ chociaz te, ktore wkleiłam nie są jeszcze takie zle, widywałam znacznie ciekawsze
Stary 2009-02-25, 15:24   #1667
Chii1986
Zakorzenienie

Ja lubię retro ale takie,które nie postarza o parę lat...ale wiecie jak jest na Wizażu..jak założysz mini to na szafie po tobie pojadą...bo wyglądasz kiczowato albo jak dzi*** ale jak założysz bezkształtną suknie a la babcia to jesteś modna czasami dziewczyny niby "najmodniejsze" chodzi mi np. o szafiarki są strasznie zamknięte na inne style w modzie, dla nich liczy się gł. retro i minimalizm....

ja uwielbiam styl a la lata 50.- sukienki w stylu fanek Elvisa, albo ogólnie kobiece ciuszki z lat 60, ale to musi być kobiece a nie deformować sylwetkę....

zresztą wszystko napisałam tutaj... i zgadzam się z pushit w tej kwestii... http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2673
Stary 2009-02-25, 15:30   #1668
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię retro ale takie,które nie postarza o parę lat...ale wiecie jak jest na Wizażu..jak założysz mini to na szafie po tobie pojadą...bo wyglądasz kiczowato albo jak dzi*** ale jak założysz bezkształtną suknie a la babcia to jesteś modna czasami dziewczyny niby "najmodniejsze" chodzi mi np. o szafiarki są strasznie zamknięte na inne style w modzie, dla nich liczy się gł. retro i minimalizm....

ja uwielbiam styl a la lata 50.- sukienki w stylu fanek Elvisa, albo ogólnie kobiece ciuszki z lat 60, ale to musi być kobiece a nie deformować sylwetkę....

zresztą wszystko napisałam tutaj... i zgadzam się z pushit w tej kwestii... http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2673
wiesz ja zawsze najeżdżałam na retro a tu zaskoczka polatałam po internecie i co urzekł mnie wizerunek pin up girl lata 50 podkreślenie sylwetki itp wiadomo ze tak się ubierać nie będę ale w porównaniu do tego co widzę często babcina sukienka czarne rajstopy grube czarne wielkie bryle przylizane włosy .To dla mnie jest wizerunek na starą bibliotekarkę a w takim wydanie retro owszem a nawet bardzo

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1235513613
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1235513613
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1235513085
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1235319413
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1215953616 zaj******e
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1215954485
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1215953629
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1231002284

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:40
Stary 2009-02-25, 15:37   #1669
vadi
*sportaddict*

Cytat:

widziałam ten wieszak, Pushit napisała wszystko to, co myslę

ja też uwielbiam retro, ale takie typu:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF5718.jpg (44,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1222262432330037831.jpg (61,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nietuzinkowaa.jpg (84,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kokrozowy1.jpg (125,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-02-25, 15:38   #1670
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ja zawsze najeżdżałam na retro a tu zaskoczka polatałam po internecie i co urzekł mnie wizerunek pin up girl lata 50 podkreślenie sylwetki itp wiadomo ze tak się ubierać nie będę ale w porównaniu do tego co widzę często babcina sukienka czarne rajstopy grube czarne wielkie bryle przylizane włosy .To dla mnie jest wizerunek na starą bibliotekarkę. w takim wydanie retro owszem a nawet bardzo

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1215953616 zaj******
ja uwielbiam styl pin up ale ciężko o ciuszki w tym stylu... kocham kratkę vichy i wisienki i falbanki i marzy mi się taki strój kąpielowy właśnie z tymi elementami a la pin up....

dokładnie o takie retro mi chodzi jak wkleiłaś Ty i Vadi.

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:40
Stary 2009-02-25, 15:43   #1671
Mayumi
Raczkowanie

Cytat:
ja uwielbiam styl pin up ale ciężko o ciuszki w tym stylu... kocham kratkę vichy i wisienki i falbanki i marzy mi się taki strój kąpielowy właśnie z tymi elementami a la pin up....

dokładnie o takie retro mi chodzi jak wkleiłaś Ty i Vadi.
Chii...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagemagicCAJK07HW.jpg (44,8 KB, 103 załadowań)
Stary 2009-02-25, 15:44   #1672
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mayumi Pokaż wiadomość
Chii...
wiem,wiem mam tą fotkę i inne stroje tej marki na dysku od dawna,nawet je wklejałam chyba w poprzednim wątku.. nawet kiedyś miałam kupować na ebay ale nie wyszło..

takie stroje są cudne..
Stary 2009-02-25, 15:45   #1673
daruniaa01
Wtajemniczenie

az sobie poczytalam te wszystkie komentarze i powiem tylko tyle ze........
nigdy bym nie wstawila swoich ciuchow na wieszak.....
bo by mnie sepy jak padline rozszarpaly...

vadi jak sie maja sledzie z dietetycznego punktu widzenia?
wydaje mi sie ze w porzadku ?ale jesli sie myle to popraw mnie
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 15:46   #1674
vadi
*sportaddict*

przeuroczy

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
vadi jak sie maja sledzie z dietetycznego punktu widzenia?
wydaje mi sie ze w porzadku ?ale jesli sie myle to popraw mnie
są ok (no, moze nie w oleju ) i boskie na włosy

tzn. nie kładzione na wlosy, tylko jedzone, na włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BROOK-CHERRY-BIKINI_440x600.jpg (62,3 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:47
Stary 2009-02-25, 15:46   #1675
Mayumi
Raczkowanie

Cytat:
wiem,wiem mam tą fotkę i inne stroje tej marki na dysku od dawna,nawet je wklejałam chyba w poprzednim wątku.. nawet kiedyś miałam kupować na ebay ale nie wyszło..

takie stroje są cudne..
Pozostaje nam żyć z nadzieją że pojawią się kiedyś w naszych sklepach, albo chociaż na Allegro
A czemu nie wyszło?
Stary 2009-02-25, 15:47   #1676
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88

Kurde ale jestem podjarana ale zeby nie zapeszyc powiem wam jutro o co chodzi, sama wiecej sie dowiem dopiero wieczorem.

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 15:47   #1677
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
przeuroczy
nie załamuj mnie..cudny

Tż by oczywiście powiedział,że wygląda jak dla małych dziewczynek i nie jest sexy... a ja lubię takie słodziutkie z falbankami takie sexy oczywiście też;-)

Mayumi, nie wyszło bo nie mogę ogarnąć allegro,tam musi być chyba jakaś specjalna forma płatności czy coś, no i nigdy nie kupowałam tam wiec się kompletnie nie znam,a z angielskim u mnie słabo ;-)

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-25 o 15:48
Stary 2009-02-25, 15:50   #1678
vadi
*sportaddict*

Chii, jakby co to z angielskim u mnie bardzo dobrze, więc wal
Stary 2009-02-25, 15:50   #1679
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
wiesz ja zawsze najeżdżałam na retro a tu zaskoczka polatałam po internecie i co urzekł mnie wizerunek pin up girl lata 50 podkreślenie sylwetki itp wiadomo ze tak się ubierać nie będę ale w porównaniu do tego co widzę często babcina sukienka czarne rajstopy grube czarne wielkie bryle przylizane włosy .To dla mnie jest wizerunek na starą bibliotekarkę a w takim wydanie retro owszem a nawet bardzo

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1215953616 zaj******e
super fotki wrzucilas, wlasnie takie retro mi sie podoba. jak widac krysia tez umie sie ubrac...
nie ma co przesadzac. przeczytalam te wszystkie komentarze na szafie i choc stroj tej dziewczyny nie podoba mi sie, to wole ogladac goly brzuch i takie cos niz te przesadzone, "modne stroje", ktore wczesniej wrzucalyscie. dziewczyna zostala zlinczowana za goly brzuch... ok, tez nie lubie jak ktos brzuch pokazuje, ale skoro chce sie pochwalic jakie ma ladne cialo (a w jej wydaniu akurat nie jest oblepione sadelkiem) to niech to robi. w koncu idzie na impreze a nie do kosciola czy teatru z tym golym brzuchem.
Stary 2009-02-25, 15:51   #1680
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
przeuroczy

są ok (no, moze nie w oleju ) i boskie na włosy

tzn. nie kładzione na wlosy, tylko jedzone, na włosy
dobrze ze mi wytlumaczylas bo mialabym dylemat czy zjesc czy uzyc jako "maseczke"
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości