![]() |
#4201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Byc interesujacym, miec cos innego, cos co sie wyroznia. Tzn taka moja skromna opinia - to co mi sie podoba. Po stukroc wole faceta/kobiete z tym czyms, niz typowo piekniutkiego/piekniutka lalunie. Dowod - czipendelsy - Dla mnie Ci (chyba) faceci sa totalnie aseksualni. Nawet nie potrafie sie wypowiedziec czy sa przystojni. Sa wymuskani, zbudowani ale gdzie tam facet jest? Juz wole jakies Chuchro z Polibudy z dlugimi klakami! Tak ja nieraz tu widze dziewczyny w drodze na impreze, te takie co sie wiekszosci podobaja - dla mnie wygladaja jak 'atak klonow'. Wypchany do gory cyc, ciemny solaryczny braz, blond wlosie dlugie, ciemny mejkap i niezaleznie od wagi mini-mini ![]() A czasaem w autobusie posrod nich trafi sie taka teoretycznie 'przecietna' a ja oczu oderwac nie moge. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty masz bardzo ładne oczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty, Sabbath, jesteś po prostu nietuzinkowa. Piękno to pojęcie względne, jednym możesz się podobać, innym nie - jak każdy. Ale zawsze masz w sobie to coś, co każe na Tobie na dłużej zawiesić wzrok ![]() ![]() więc nie marudzić tutaj, boście piękne i wyjątkowe kobiety ![]() ![]()
![]() |
#4203 |
Zakorzenienie
|
ivanno ślicznie wyglądasz na tych fotkach. To drugie idealne do Avatara
![]() Czemu ten śnieg topnieć nie chce? Muszę zamówić dla mamy z Mazideł coś na swędzącą skórę głowy. Wyszperałam: Hydrolat rozmarynowy Hydrolat cytrynowy Hydrolat migdałowy Olej kokosowy 100% EKOLOGICZNY Olej arganowy 100% EKOLOGICZNY Amla w proszku Neem w proszku Eclipta w proszku Które zamówić na początek?. Możecie coś polecić? wszystkiego raczej nie dam rady.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-25 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 |
BAN stały
|
Ja dalej czekam na hydrolaty
![]() a muszę się pochwalić że rozpoczęłam A6W...po prostu biorę się za siebie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ładne jest to, co się komu podoba. ![]() ![]() ![]() Ivanno, Hecate - fotki są ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2009-02-25 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zakorzenienie
|
A mnie się podoba milion dolarów
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-25 o 14:00 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dolar to coraz słabsza waluta, ma tylko 22% pokrycia w złocie. Zastanawiające jest, że Polska i dużo większe USA mają zbliżone rezerwy w tej walucie. ![]() Także jak już marzyć to lepiej nie w $$ ![]() Hecate, super te Twoje fotki ![]()
![]() |
#4209 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bo mnie na przykład pewien Vincent C. niesamowicie podnieca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melkmeisje - chodzi mi o Vincenta Gallo - trochę aktora, trochę muzyka, był też modelem CK.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 |
Zakorzenienie
|
Do sztabek złota i ziemi.
![]()
#4212 |
Zakorzenienie
|
Dobra - to od teraz ślinię się do miliona sztuk sztabek złota i twierdzę, że są pięęęęęęękne
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Favkes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anastazjaaa2 ![]() Bardzo Wam wszystkim dziękuję za słowa otuchy. Jesreście bardzo miłą i życzliwą grupą,bardzo mądrych ludzi.Dziękuję i za rady i za pocieszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4216 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4217 |
Zakorzenienie
|
Wcale mnie to nie zdziwiło
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
Vinny C jest przeslodki.
Nie odpuszcze sobie, ze wtedy po koncercie anathemy nie poszlam do tej knajpy i nie poznalam go osobiscie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dziękuję za wszystkie miłe słowa
![]() ![]() I całe szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 | |
BAN stały
|
Cytat:
A Jamie C jaki słodki ![]() Cholera. Nie dalej jak dwa tygodnie temu naprawiałam laptopa. Tzn. nie ja ![]() ![]() Wyłączam dziadostwo, bo nie mogę już tego słuchać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do tego hydrolat migdałowy do wcierania w skórę głowy i rozcieńczania szamponu. U mnie zestaw olej kokosowy+hydrolat świetnie się sprawdza ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-25 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam Ecliptę, hydrolat migdałowy i rozmarynowy i olej kokosowy. Mam nadzieję że pomogą na to wieczne swędzenie skóry głowy u mamy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
BAN stały
|
Widziałyście?
Twister nam robi konkurencję ![]() ![]() Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-02-25 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-25 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Raczkowanie
|
czy to na tym watku byl przepis na syrop z mleka, miodu i cytryny?
przeszukalam go na slowa mleko i cytryna i nic, a bylam pewna ze tu go znajde. przypominacie sobie cos takiego? mozliwe ze wymyslam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.