![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Dziękuję Wam bardzo
![]() Pamiętam każdego kolejnego dnia i tak już zostanie ![]() Zgadza się,rodzimy się i odchodzimy,ale... i tak to bardzo boli. A temat śmierci ciągle gdzieś krąży,może niestety dlatego tak bardzo to przeżywam ![]() Przyjaciółki z różnych etapów życia zgineły,zmarły,były zabite.Ojciec walczył,o krew ,życie.... Dokładka od życia: Od 5 lat jestem rozwiedziona,a żyłam z psychiczne chorym draniem,który 3 ostatnie lata błagany nie potrafił poddać się leczeniu i musiałam zawalczyć o siebie,o własne zdrowie i życie ,odchodząc na całe moje szczęście ![]() Zaznaczam,chory psychicznie to też człowiek,ale jak każdy chory powinien się leczyć i wtedy można żyć razem w szczęściu. Ułożyłam sobie życie od nowa i jestem bardzo szczęśliwa.Kocham człowieka niezwykle dobrego i czułego i wreszcie czuję,że jestem kochana ![]() To wszystko sprawia,że jednak troszkę jest tego za dużo ![]() Dobra koniec smędzenia ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-02-24 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
BAN stały
|
Z moich planów "śledzikowych" wyszło siedzenie w domu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może doradzisz mi jakie lampy tam dobrać. Figarro- w końu nie data jest najważniejsza, ale to, że wciąż myślisz o dziadku, pamiętasz o nim i nadal tęsknisz. 28 lub 1 marca jest chyba ok. Trzymaj się ![]() Będzie cudnie, nie mogę się już doczekać jej użytkowania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Figarro - ustalcie symboliczna rocznice rodzinnie.
Wlasnie mi kolezanka nawrzucala, nafujala za 'ciagaty lesbijskie'. Chyba sobie poklecze na grochu w worku patniczym a moze zostanie mi wybaczone. Ah jakaz jestem zla i zepsuta. A mam. I skoro mnie nie przeszkadza to co komu do tego. Szef bedzie forsowal oplate studiow moich, jesli uda mu sie - wracam do szkoly. Mam wybrac kierunek ( w domysle zwiazany z praca) Wczoraj wyszlam z pracy godzine wczesniej, dzis chcialam odrobic. On 'idz do domu, wpisze, ze pracowalas na lunchu' |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
grozi wypollizowaniem
|
Figaro
![]() ![]() Hecate to może odpuśc chociaż tej co fuja ![]()
#4176 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Przyznaję się, że rocznic śmierci nie obchodzę. Nie jestem w stanie świętowac rozstania. ![]() Trzymaj się. A wspomnienie wspaniałego Człowieka niech będzie dla Ciebie zawsze źródłem siły, nie cierpienia. ![]() Cytat:
![]() A może właśnie dzięki tym trudnym doświadczeniom nasze szczęscie ma inny smak? Może jego słodycz czujemy mocniej? Tak się pocieszam, bo sama jestem dość pokaleczona życiowo. ![]() Ściskam Cię mocno i życzę szczęścia. końcu chyba przysługuje nam jakaś norma, co? ![]() Fanzolisz, jak by powiedziała moja Babcia. ![]() Nie każda z nas jest Truskawą, trudno, taki świat. Ale skoro ja pokazuję swoją facjatę, to już chyba każdy może. ![]() ![]() No to jak z tym obliczem? ![]()
![]() |
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit. Nigdy jeszcze nie miałam styczności z śmiercią tak bezpośrednio(bardzo się tego boję) więc chyba nie powinnam się wypowiadać... Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-02-24 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4178 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Sab! teraz to Ty fanzolisz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Klaudia toż ty piękna istota jesteś ![]() ![]() Ja chętnie pooglądam buźki Scent Barowców ![]() Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2009-02-24 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | ||
Zakorzenienie
|
Masz rację, chyba trochę przesadzam
![]() Co nie zmienia faktu, że chcem żeby dotykał tylko mnie ![]() Piękna z Ciebie dziewczyna i cudowny masz kolor włosów ![]() Cytat:
![]() Coś w stylu mojej wymarzonej, tylko u mnie granat i bordo w roli głównej, tylko narazie się nie zapowiada na to że będzie ![]() Cytat:
![]() Figarro dużo przeszłaś, najważniejsze że już się wszystko poukładało i jesteś szczęśliwa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio się tak sflaczyłam i rozlazłam ze wstyd ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Polly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanno ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-24 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Ivanko - uaaaa jak Ty mlodo wygladasz!
urocza dziewczynka! Ja z moja z sobotniej imprezy. Ja czarna |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Hecate- w końcu cię widzę wyrażnie i w rozmiarze XL
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zakorzenienie
|
Az taka duza nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Hecate - ja przemilcze bo jestem fanką Twojej urody już od jakiegoś czasu...
![]() Madziu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Dobra Dobra ![]() Ide polozyc moje zwloki w rozmiarze XL do loza ![]() Ivanko - a buzie masz nastolatki! I zmeczenia nie widze ![]() (piekny nosek... poprosze pana chirurga o taki...) Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-02-24 o 22:17 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Jak ty jesteś XL to ja cholera nie mam już miary jakieś XXXXXXL :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
grozi wypollizowaniem
|
przez moment się zastanawiałam coby też się wkleić...ale po tym co zobaczyłam to raczej nie
![]() ![]()
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia były w stresowej sytuacji przed egzaminem na studiach :P tam tylko nerwy widać ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Wrzucaj wrzucaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
BAN stały
|
hecate miło Cie widziec...
Ivanno stres jaki stres??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Zuziu życiowy stres. Nie wiem jak to robie ale czasem jest mi okropnie, mam ochote wyć do księżyca a na buzi wyuczony uśmiech, taka maska dobrego samopoczucia... a w domu do poduszki rycze jak ciołek :/
Zawsze myślałam że będzie łatwiej wchodzić w te dorosłe życie, praca, pieniądze swoje... i teraz wiem jedno żadne pieniądze nie dają szczęścia, nawet ich posiadanie... bo są... tylko są, i szczęścia za nie nie kupi się. Uciekam spać za 4 i 5 godz wstaje a jeszcze prysznic wziąść. Buziaki wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Zakorzenienie
|
Tiaaaa kazdy cos dzwiga jakas korone cierniowa albo inne badziestwo.Z tym ze ja mam takiego pecha ze "biednemu zawsze gófno w oczy"
![]() Hecate i Ivana ![]() ![]() Mnie mozna poogladac w avku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
Nie trzeba nikogo zamordować, żeby coś do rzeczy napisać o morderstwie. ![]() Cytat:
![]() A tak serio - nie mam złudzeń. Nie jestem śliczna. ![]() ![]() O tak. Jestem wyjątkowa. Zgodnie z zasadą, że każdy człowiek niuenormalny jest człowiekiem niezwykłym. ![]() A o urodzie wywód powyżej. ![]() Cytat:
![]() Szalenie efektowna uroda, Hecate! Kiedy dodam do tego figurę z poprzednich zdjęć oraz energetyczną osobowość... Musisz być pożeraczką serc. ![]() Cytat:
Ale posiadanie kompleksów rozumiem doskonale... ![]() Cytat:
![]() Czuję się tu w barze taka normalna ostatnio... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.