|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ __ _________________________ _____________________ I jeśli musisz odejść
Chciałabym byś po prostu odszedł. Te rany nie będą zdawały się goić. Ten ból jest zbyt rzeczywisty Za wiele by czas mógł to wymazać. Twoja twarz, ona nęka moje jedyne przyjemne sny. Gdybyś płakał otarłabym wszystkie Twoje łzy. Teraz związana jestem z życiem, które zostawiłeś za sobą. Ale Ty nadal posiadasz mnie całą. Twój głos, on wygania ze mnie zdrowe zmysły. Gdybyś krzyczał pokonałabym wszystkie Twe lęki. Staram się bardzo powiedzieć sobie, że ciebie już nie ma. I chociaż wciąż jesteś ze mną, od samego początku byłam samotna. |
|
|
|
|
#3932 |
|
Rozeznanie
|
Dałeś mi nadzieje, by teraz tak po prostu ją odebrać. Jesteś okrutny.
Wyrwano mi skrzydła bym twardo stąpała po ziemi. Bo tak jest najwygodniej, nie? Patrzeć tylko na siebie i nie przejmować sie sprawami tych co żyją obok. Opętane namiętnością i rządzą krwi dusze, zamknięte w kruchych, ułomnych ciałach. Sam się oplatasz drutem kolczastym, który zwiesz moralnością. otwarte usta ludzi ze strachu. jak śmiercionośny cień Gdy w sercach gwiazd rozpala się namiętność W twojej głowie gniją myśli Zatruwasz mi tlen W głowie wściekłość, furia Mogę szkodzić i obrzydzać. Podać ci odpadki. wicher łamie drzewa najsłabsze. Wciąż pamiętam jak pierwszy raz odwróciłeś się w moją stronę Na progu serca coś umiera Przed pustką nic mnie już nie chroni Za oknem burza strzępi chmury W powietrzu czuję puste życie |
|
|
|
#3933 |
|
Przyczajenie
|
-czy kapitan Tytanika płakał? ____________________ drzwi do percepcji. |
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Honey091, chocapic, Primadonna, Paajkaa, truskawkowa1993 <3 jesteście fenomenalne dziewczyny
Pozwól mi świecić, kiedy słońca brak ^^ Ciągle mało Ciebie mam a to więcej niż tlen <3 Otwórz sobie tamt, obierz inny schemat ..Poczuł samotność swych rąk.. Nie czas na racjonalność, to zbrodnia emocje tłumić! Wszystko co ma początek musi mieć kres Protesty serc, które świat traci z oczu.. Mój Ci On ![]() Znasz ten stan? Dno żalu i rozpaczy.. A może właśnie mało mi tego?
|
|
#3935 |
|
Rozeznanie
|
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-02-25 o 15:45 |
|
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Mala prosba
![]() chodzi o opisy ze z przyjaciółka się już nie odzywam z 3 dni.. i zawsze to ja do niej pisałam a teraz pierwsza do niej nie napisze. ;] i może ma ktoś opisy dotyczące ze płakać nie bd ;D i ze mimo tego ze nie kk to fajnie jest ![]() moze : , nastychick, nydee, anyszowska, CukrowaPanna, peculiarity, papergirl nieliczylamwcalesie honey091 styrana powinnam 12 stonka Kissabble r0zunia NieZTejBajki kee Kochanaa Paajkaa - no to chyba byla 'pierwsza milosc' ![]() opis : onieśmielona tak,milcze wciąż,milcze wciąż. I nigdy nie każ mi wybierać Bo jeszcze wybiorę źle.
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-02-25 o 16:19 |
|
|
|
#3937 |
|
Zadomowienie
|
Dzieli nas rzeka niewypowiedzianych marzeń...
|
#3938 | |
|
Raczkowanie
|
;***cieszę sie z tego powodu bardzo : ) wzajemnie ;* Cytat:
miło mi : )
dziękuję. _ w poduszkę wsiąkają wypłakane uczucia samolubny pozer zwolnij ze zmianami. nie nadążam za twym sercem piruety na niebie nienawidzę, nienawidzę! siebie, ciebie, nas. jeszcze czasami ciągnę za rękawek wspomnienia po tobie tańczę nocą na parkiecie własnych snów do you see what i see? do you hear what i hear? dusisz mnie swą nienawiścią powiedz, kiedy mam zasnąć, by móc spokojnie spać? porozstawiane po kątach myśli błazeński grymas wstrząsa twoim ciałem to głupie, że próbujesz mnie zatrzymać, wiesz? sam tworzę siebie i swój świat duszę się, duszę potokiem twych gorzkich słów Jaki jestem słaby w obliczu ohydy, fałszu, idiotycznych błazeństw, wulgarności i małpiej chytrości, widocznej zewsząd i zawsze. the sky is over a dzis dla odmiany własna wyobraźnia nie pozwala mi spać nie będę oddychać powietrzem, w którym czuć wciąż ciebie może od sierpnia zeszłego roku już wcale cię nie chcę? los wciaż drwi ze mnie okrutnie
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-02-25 o 18:58 |
|
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
a bierz !
smacznegoo ![]() __ rebellious ! < 3 wróciłaś ! __ Stonka 12 śliczne <3 __
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
wieczorne spacery gwiazdy na niebie one są nadal lecz niema już Ciebie. teraz nawet nie wiesz jaką mam udrękę. Teraz nie ma już nas Zgasła miłość i czas. Ktoś rozwiał nasze marzenia. Tyle było pomyłek, teraz to wiem, ale dla nas za późno, żeby dziś naprawić je. Zgubiona droga, stracony czas. Nie ma siły na miłość. Na zazdrość też. To co kiedyś w nas było dobre, skończyło się. Dwa obce serca, każde chroni swój dom. To typowe gdy, coś idzie źle, wszystkie dawne uczucia, wygasły już. wszędzie słodkie oszustwa i ciągle wszystko na nie. Teraz czuję, że ty jesteś Wszystkim za czym tęsknię, nie odchodź. Nie mów nic, zrób ten krok Zacznij mnie kochać mocno Zanim wszystko zmieni się i straci sens. to po co tyle straconych w życiu lat..
|
#3941 | |
|
Raczkowanie
|
<buras > <buras> dziękuję bardzo ; * Twój to każdy prze-cu-do-wny. < 3 dziękuję i pomyśl nawet, że ja też uwielbiam Cię, za dosłownie każdy Twój opis < 3 <3 bardzo dziękuję kochana : ) ! Cytat:
![]() dziękuję : ) ; *** _________________________ _________________________ __ w powiekę oka pukasz radośnie.
wdycham szczęście słomką. byłam szczęśliwa z klątwą w butach wypalasz się w moich oczach. jesteś wiosną ze swoimi perfumami jutro minie dziś nic mi nie wchodzi tak dobrze jak ty jutro i tak zdmuchnie mnie wiatr palcami delikatnie ugładzał powierzchnię bezkresu jestem obok ale ciebie brak stoję w burzy . znów sama wiatr całuje ciszę szukam siebie fragment po fragmencie przygotuj się zagotuj. zjem cię włosy znowu przesiąknięte dymem tanich papierosów kanibalizm miłosny w wersji light balansuję na cienkiej linii twojego ciała zabiję. bez mrugnięcia okiem zasnę bezużytecznością zawsze miałeś najsmutniejsze oczy ze wszystkich paliłaś wiśniowe papierosy ubrana w tą szarą sukienkę z urwanym guzikiem mam takie zalęknione źrenice kiedy o nim wspominam.. opowiadałeś z zimną już herbatą w termosie o naszej miłości obco czuję się we własnych słowach rzekłeś, że teraz będę tą jedną z nóg przy naszym starym łóżku i przestanę czuć milczałam wbita w swoje paznokcie popijałeś herbatę a ja patrzyłam jak gnijesz mi pod butem mokry od łez i błota powinnam <3
chcę cię nie lubić za to, że nie możesz być bliżej. jeszcze przybiegniesz. przyjdzieS.z Edytowane przez truskawkowa1993 Czas edycji: 2009-02-25 o 16:26 |
|
|
|
|
#3942 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hah, ale przypomniany chociaż :P Cytat:
![]() cud <3nie w porównaniu do Ciebie kradnę ! kradnę ! ![]() boskaś <3 kradnę te Cytat:
![]() Cytat:
cudnaś _______________ sztuczna akcja. wystarczy łyk miłości by sen stał się życiem. i znowu szara rzeczywistość. wino w proszku, piwo w proszku. między językiem a śliną. śmierć nosi czarny stanik. na mej półce zdycha mały kwiatek, już ostatni więdnie jego płatek. niektóre znajomości umierają.
|
|
#3943 |
|
Rozeznanie
|
Witam ponownie, po dość długiej nieobecności i przepraszam
![]() Ojej, pędzicie jak burza, widzę, że mam dużo do nadrobienia ![]() abunee ____________ muszę dać czasowi czas. Jak przekorne dzieci rozbawione, Chcielismy nie slyszec, nie rozumiec. Nikogo tak jak Ciebie, w mym życiu nie potrzebuję.. Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk. idealna kombinacja, kobeta i mężczyzna. Zabierz mnie do siebie, nie pozwól mi wycierpieć się na śmierć. dotknij, od tego się nie ginie. Czuję jak śmierć czuwa cierpliwie, i jak wyciąga ku mnie swe chłodne dłonie. chciałabym tylkko dotknąć życia. twój uśmiech może uratować życie samobójcy..
|
|
#3944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Te wyzej kradnę, a ten pierwszy tez moim ulubionym jest od dzis. (; ojej ojej. nie nawidze Cie za to, ze musze Cie uwielbiac Wracam do domu tylko po to, by być samotną. |
|
|
|
|
#3945 |
|
Raczkowanie
|
aaaaaa, pidżame wyczuwam :-*
aaa no i jakiś opis;D znajomość bezdotykowa idealnie, doskonale, jak zawodowy balet co noc zasypiamy twarzą w twarz, frontem do tej samej rzeki zostań, to jeszcze nie pora wyczuwam Twoj zapach w odrębie tysięcy kilometrów
zamiast wódką czystą lub zamiast koniaku preparowano by się kokainą! ![]() Edytowane przez callow Czas edycji: 2009-02-25 o 16:49 |
|
|
|
#3946 | |||
|
Wtajemniczenie
|
tez kocham
i okradam dupko ;**Cytat:
Cytat:
Cytat:
zmieniłam, ale ładny nie? ;**dawno Cie nie było ;* --------------------------- 1.znowu ten sam zestaw pytań. 2.Jestem mistrzynią burzenia nastroju, Panną-Mi-Nie-Zależy. 3.zamykasz oczy i wciąż widzisz słońce. 4.Znajomości nad ranem, samoloty z papieru. 5.Wylęgarnia playboyów i blachar. 6.spojrzała znów w dół na końcówki włosów, bojąc się odpowiedzi.. 7.Zmierzch nie zmył jej łez. Wciąż była sama. 8..ma racje.nic na sile. koniec z tym co bylo do tej pory... 9.Brzmiąca w jego głosie ironia sprawiła jej przyjemność. 10.Gwałcąc mózg muzyką, czuję, że zbliża się jakiś przełom. 11.Nigdy jej nie dotknął. Nie otarł. Przynajmniej narazie nie. 12.takie gadki to ja miałam w przedszkolu dupku . 13.Would you lie with me and just forget a world? .. polożysz się ze mna i tylko, całkiem zapomnisz o swiecie ?.. 14.wtedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno... |
|||
|
|
|
#3947 |
|
Rozeznanie
|
miło bardzo, że ktoś zauważył
ajj, usłyszeć pochwałę od Ciebie to dla mnie zaszczyt ![]() _________ proszę, bądź kiedy się budzę. wiem, że staliśmy się dwójką nieznajomych. i wiem, że nasz czas dobiegł końca. 'przerysowałam Twoje dłonie na kartkę. jestem tą sentymentalną idiotką, która oddałaby miliony za Twój uśmiech. ! może kiedyś dowiem się o co chodzi, gdzie jest sens.? te przecudne szaro-błękitne oczy. Słońce, skoro Ty jesteś dziwna i ja jestem dziwny, to się wspaniale składa - razem zadziwimy świat.! 'witaj. więc to Ty jesteś moje szczęście.?
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-02-25 o 17:18 |
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
` i wymiatam cię z mojego życia, tak jak się wymiata zwykłe, nic nie znaczące śmiecie..` i zakładam pelerynę antymiłosną. mało wiem. brak weny. ;/ ale przynajmniej wszystko nadrobiłam .
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
cieszy mnie to
;* Cytat:
ile razy można pierwszemu wyciągać rękę? nie widzisz w tym nic złego, a ja się dobrze bawię. nie zobaczysz łzy, a uśmiechniętą buzię odpycham to w niepamięć i korzystam z życia a i tak banan na ustach. nie wiem. sorry __________ niechcący chyba obdarzyłam Cię tym uczuciem mijamy się głupoto moja! musiałaś się teraz odezwać?! chciałam po prostu przyciągnąć szczęście jakich uczuć oczekujesz? dobry wybór kochany dobrze smakujesz Twoje imię wydaje się takie obce! zdrada krótkowzroczna boli tak okropnie tęsknie. choć wiem, nie powinna wpadnij kiedyś poniszczyć się z nami leżę drugi dzień wtulając się w kołdrę smak hardcoru masz na twarzy wypisane 'frajer'
|
|
#3950 |
|
Marudziara
|
W mieście najtańszych cudów świata o którym diabeł nie zapomniał
Zaczarować nudne rzeczy słowem zakląć zwykłe sprawy Zycie magią jest radości czasem przesłoniętej cieniem Zobaczyć dotknąć uwierzyć
|
#3951 | |||
|
Zadomowienie
|
Czarnul4- mraaaaau!
![]() Cytat:
![]() powyższy zabieram ![]() bardzo dziękuję no to odwzajemniona miłość łączy nas ![]() zycie jest piękne aah , opisy biore ;] Cytat:
Tyś Boska jest ! <3opisy bezczelnie kradnę. Ty też miałaś już nie jeden cud ![]() ![]() Cytat:
ah, czemuż ja taka duża?! ![]() takie dwa mi do gowy wpadły - nie wiem , czy się spodobają... ta łza nigdy nie spłynie po moim policzku, bo ja sobie na to nie pozwolę. Chcesz wojny? Gratuluje odwagi. współczuje głupoty.
i opisy; uważaj. jestem produktem wysoko kalorycznym. długo się wchłaniam. z uniesień zostało mi uniesienie brwi, ze wzruszeń - wzruszenie ramion. i moknąc na deszczu zapytać Cię o pogodę ... Boże, jak mnie ten dzień, w którym nic się nie zdarzyło, zmęczył potwornie. Zabrałeś serce złodzieju...A może frytki do tego? Kusząca wizja przyszłości. Wyprodukuję sok o smaku miłości. brzuch mnie boli. nie wiem od czego. ale jak boli to pewnie od ciebie pocałuj moje życie. pada deszcz. milion szklanych śmierci na wystraszonej szybie. moja blizna. moje nigdy o smaku miłości. Pod moim dachem jest teraz cicho jak w domu wisielca.
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
honey091, envious, truskawkowa1993, nydee, dontlookdown
<3 uciec od Ciebie. jak Kopciuszek. jesteś dla mnie jak zakazany owoc którego z dnia na dzień pragnę bardziej i bardziej. coraz mnie rozsądnie robi się. teraz nie czuję już nic. pragnę cię kochać. bo ja chcę wierzyć. niekoniecznie szukać potwierdzenia. zakazany owoc smakuje najlepiej. dlaczego wciąż tak mało wiesz.? gdybym mogła schowałabym twoje oczy do mej kieszeni. idealni bo o sobie nic. nie wiemy nic. próba poprawy stanu. dzisiaj dzieńsię nie uda. niech zadrży powietrze. czas zaklęty magicznie. bo jak tak jak nikt znam ciebie na pamięć. jestem twoją namiętnością. rozkoszą i kłamstwem. bo ja jestem twoją trucizną.
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
A o tym, że jestem fest chora. ? że wszystkie kości mnie bolą ? Wszystko, wszystko.. ;( i się męczę... _____________________ Zatańczyć na szczycie świata i pier***.ić straty .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-02-25 o 18:25 |
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
a coś o strasznym bólu gardła?
___ karmiąc duszę przemyśleniami.
|
#3955 |
|
BAN stały
|
może i nie wiesz, ale zrobiłeś z mojego życia zwykły burdel .
pluszowy miś nie zastąpi mi Ciebie . tęsknie za tym co mogło by być nie ma Cię ... a nie jesteś . Lecz nie tu gdzie powinnieneś . a może kiedyś zapomnę o nim . trwać w tym co najpiękniejsze. r0zunia Kissabble nydee envious <3 . Boskiee nie potrafię nie podkraść <3
|
|
|
|
#3956 | |
|
Rozeznanie
|
nydee - bardzo mi miło, że się przydaję
![]() dontlookdown - Zabieram wszystkie. Powaliłaś mnie na kolana.Cytat:
Im dłużej czekam, tym głośniej krzyczy głos w mej głowie, że dużo nie straciłam. Myślisz, że jesteś aż tak wartościowa? Rozczaruję Cię. Nie jesteś. Bo za Tobą nawet płakać nie warto. Bez Ciebie więcej tlenu mam w pokoju. Żałować nie będę, Ty stracisz więcej. Niestety tylko coś takiego przychodzi mi do głowy ;* Chyba się nie przydałam, ale za to się starałam ![]() ____________________ Wokół mnie pękło coś, co wabi smutne chwile Tobą zatruta, odrzucona, wspomnień spragniona. Zamieniam się w mgłę Wzlecieć ponad sny i tam się odnaleźć Jej dotyk już nie wróci. Z popiołu Twój znak. W galerii zjaw i cieni Niemocy ton coraz głośniej w tobie krzyczy Wyciąć z pamięci wszystkie złe dni Myśli syntetyczne Pozostałości złych snów niech strawi ogień Tyś źródłem mojej ciszy, mojej zbrodni, mej niemocy... Stałeś się pustynią uczuć. Wyschniętym źródłem, w którym braknie wody. Czymś więcej jesteś niż ból - bo ból z czasem znika. Nieposkromiony żal dopada i godzi w świadomość W piruet śmierci zmieniasz łagodny balet życia Ronisz łzę kryształową i czystą Coraz głośniej słyszę jak pęka lód na którym stałam. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-02-25 o 18:30 |
|
|
|
|
#3957 | ||
|
BAN stały
|
Dziękuje kochana. Pierwszy raz jestem na pierwszym miejscu.
![]() Cytat:
![]() I żałowała, że kiedykolwiek ufała. Czemu to ja zawsze mam grać na pierwszych skrzypcach.? Mówisz, że za dużo chcę mieć. Zastanów się, kto tu kogo potrzebuje. I jeszcze kiedyś był taki na wizażu. : Kłamię Ci prosto w twarz. nie mów nic.. wiesz, że nie jesteś bez win. Cytat:
I te dwa od Ciebie kradnę, bo się zakochałam w nich. _________________________ _________________________ _ _________________________ ___________________ Biała śpiączka. Zamiast bliżej dalej nam. Byłeś z idealnego świata świata, który mnie dziś odrzucił. Gaśnie ogień naszych słów. Ale wszystkie narkotyki tego świata nie ocalą jej przed nią samą. Ta cisza zabiera Ci mnie. Jej usta były pustym rozcięciem. Czekała tylko by upaść. Cisza rośnie dzień po dniu. Krwawiąc niczym polaroid. Jak słów odkryć smak. Pigułka która zrobi cię odrętwiałym. Cicho jakby cały świat zgasił światło poszedł spać. Twego głosu wciąż mi brak. Do serca podchodzi lód. Chce znów czytać z Twoich ust. Rozbijmy ten lód. Edytowane przez honey091 Czas edycji: 2009-02-25 o 18:37 |
||
|
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
I jestem! ;*
oO TROSZKU SIĘ TU POZMIENIAŁO, JAKOŚ TAK BRAK DAWNEJ ATMOSFERKI.. OPISY JAK ZWYKLE U NIEKTÓRYCH CUDOWNE. <3 styrana - najlepsza od zawsze! ;* No i oczywiście jeszcze: Miluuu <3 kee <3 honey091 <3 papergirl <3 abunee <3 envious <3 truskawkowa1993 <3 nydee <3 dontlookdown <3 jednaZwielu <3 NieZTejBajki <3 powinnam <3 12stonka <3 Carmenkaa <3 ... Według mnie zbędne są tu niepotrzebne kłótnie czy pogaduszki. Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia.. Chcę być tylko z Tobą przez kilka małych chwil.. ..patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople. osnuta huraganem durnych spraw. Nie widzisz nic i ręce drżą.. ..a Twoja myśl za siódmą mgłą.. Mówiłeś, że to tylko żart..
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-02-25 o 19:18 |
|
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
ja już nigdy nie spotkam kogoś takiego jak Ty ;(
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
aj aj aj! < 3 wiem, że to nie wymaga tylu zbędnych słów.
patrzę na siebie i widzę tylko szarą plamę. nie zatrzymuj mnie, nasz czas dobiegł końca. o jedno słowo za dużo. dręczysz mnie w snach. uśmiech mam tak szeroki, że banan by się zmieścił. dajesz po oczach. naturalność? ty nie znasz tego słowa. lubisz łobuziary, lubisz gdy skaczą po drzewach. wskoczę do zegarka i zatrzymam czas. lenię lenię lenię się. twoja koleżanka zostawiła u ciebie majtki, kochanie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

cudnaś
nie nawidze Cie za to, ze musze Cie uwielbiac