|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...kaz&profil=998 o proszę moje buty ![]() akurat takich sukienek nie lubię zapinanych pod szyje źle się w nich czuje za grzecznie
|
|
|
|
|
#1682 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
te kostiumy tez fajne
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamm
Ja ledwo zyje po imprezie , ale kac juz minął Dziewczyyyyny co za impreza to wam mowie hahaha . Poszłysmy do kolezanki gdzie było pare osób i jej sąsiezi faceci . NA początku wszystko super , pijemy sobie kulturalnie itd , potem zaczelismy tańczyć , chłopaki co chwile na jednego ... . No i potem byli juz nieźle wstawieni . My z kolezanką siadłysmy na kanapie i w sumie tańczyli tylko chłopaki .. No to moa kolezanka nagle mowi .: No dobra to faceci uządzaą striptiz dziewczynom ( oczywiscie w żartach ) No to 2 odpieło tylko guziki w spodniach no i tańczyli . A jeden wziął to na poważnie , ściągną spodnie ... potem slipy .. i tak tańczył . Myslałam ze sie tam skończe masaaaaarka ! Jestem świnia bo Tztowi nic nie powiedziałam ze ide .. no ale to jeden jedyny raz . Jakby on sie dowiedział co tam sie działo to by chyba mnie zabił . Ogolnie imprezka udana tylko moze bez tego ekscesu :/ Un... Girl skąd te buciki ?? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235492364 vdi co sądzisz o placencie ampułkach ?? i od kogo na all najlepiej kupić ?? Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-25 o 16:02 |
|
|
|
#1684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bez obrazy oczywiscie,mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi ![]() nie no, dzieki, dzieki za dbalosc o moje wlosy |
|
|
|
|
#1685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuję się przy tym jak moja babcia, kiedy pierwszy raz musiała napisać smsa No ale pustaki tak mają
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki...ja jestem średniozaawansowana więc pewnie bym cośtam zrozumiała ale mimo wszystko mam obawy i na razie kasy brak.;-)
jakby co to mogę się odwdzięczyć w języku rosyjskim
|
#1688 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja na szafie nie byłam już od daaaawna, od kiedy przenieśli nas na proltkowe jakoś nie po drodze mi na modę Ale ja juz sie lepiej wogóle nie bedę wypowiadać na temat szafy![]() Tez mi sie podobają te stroje z falbankami, moze dorwę jakis na all niedrogo |
|
|
|
|
#1689 |
|
*sportaddict*
|
Verzara - czytałam, że jest boska, ale nie próbowałam jej na swoich włosach
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe no to kolega musial byc mocno wstawiony. Mialas niezle widoki
|
|
#1691 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze lece po sledzia, tyle ich dzisiaj u mnie w lodowce a czego sie nie robi dla wlosow heheh
![]() vadi a jak to jest z tymi koktajlami proteinowymi? wiem ze na dluzsza mete na pewno nie zdrowo, ale w piatek wracam na uczelnie i do bibliotek i zawsze mam problem zeby regularnie jesc i to zdrowe rzeczy, dlatego pomyslalam ze jak bede taka zabiegana to zeby nie opuszczac posilkow zastapie jeden takim koktajlem... pisze Ci sklad zebys wiedziala o co chodzi SlimFigura odzywczy koktajl o smaku truskawkowym z dodatkiem witamin, skl. mineralnych i blonnika na bazie siemienia lnianego i soi. mixuje sie to z woda albo odtluszczonym mlekiem 1 porcja- 110 kcal, 10,5 g bialka, 14 g wegli, 1.3 g tluszczu i 0.7 g blonnika |
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1693 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli keidy wyjazd?Cytat:
jak nie wiem.. a herbatki ja ije na zmiane kubek dzienie raz porzywe raz skrzyp.Od miesiaca narazie efektu nie widze wlosy jakby troche mneij wypadały ale nie wiem... ![]() Cytat:
i dobrze...Cytat:
Ja bym chciała strasznie ubierac sie sexi no ale ciezko mi załozyc bluzke odsłaniajaca troche ciała nawet na impreze z moim brzuchem...bo to mogłoby byc dosc nieestetyczne ale jak tylo doprowadze sie do stanu uzywalnosci to napewno bede nosiła obcisłe bluzeczki i bede miała gdzies czy ktos mnie wyzwie od dzi** pff Dzisiaj zjadłam na maksa pozywne sniadanko a teraz ide zrobic sobie pozywny obiadek. Moje sniadanko: Makrelka wedzona pokroiona Kielki rzodkiewki pomidorek Jajeczko zmiesznne razem z łyzka ogurtu naturalnego.Pychota a najadłam sie jak nie wiem. VERZARA ahahah moj by mnie zabil chyba...![]() Ide robic obiadek Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-25 o 16:43 |
|||||
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozwaliło mnie to zdanie pushit na szafie: "ależ z głupim sie nie gada, sprowadzi cie do swojego poziomu i pobije doswiadczeniem"
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2009-02-25 o 21:19 |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj zastrzelił by chyba .. Pozatym nie chce mowic jakie miałam propozycje od tego kolesia . I co mi mowił bo to nie na to forum
Myślał ze znalazła sie jakaś łatwa i uwierzy w te brednie hehe . NAszczęscie jak zaczeła sie taka dziwna atmosfera zebrałysmy się z koleżanką i wyszłyśmy .
|
|
|
|
#1697 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz bo skad ja mam retro znac jako rasowy pustak ubieram sie w rózowe mini i zołte oczo****** bluzeczki za cycki. ![]() Cytat:
tak pushit to cool babka nie ma co podoba mi sie jej spojrzenie na swiat i to jak dyskutuje z innymi ![]() i tez jest zawsze goraco ja mam teraz taka typowo zimowa kurtałke z misiem takim i normalnie grzeje sie w niej ...jak ide gdzies niedaleko to zakladam tylko koszulke jakas i ta kurtke i jest mi w sam raz chociaz nie powiem jak było -20 na dworzu to nosiłam swetry i dwie pary skarpetek rajtki i było mi tak mmm srednio cieplo. |
||
|
|
|
#1698 |
|
*sportaddict*
|
chyba 19.03
![]() przypomniał mi się policjant z serialu 'Alo Alo' Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-25 o 17:02 |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Wtajemniczenie
|
Vadi czepiasz sie moich pustych literówek ej
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie pod zimową kurtkę też zakładam albo cienki sweterek albo bluzkę z krótkim rękawem ale sweterkową i jest mi akurat...
może jak gdzieś pójdę niedaleko to zarzucę tą skórkę... tylko ja to chyba jestem zmarzluch, wszystkim jest ciepło jak gdzieś idziemy wieczorem a ja marudzę,że mi zimno.... no chyba,że troszkę wypiję to jest mi wszystko jedno;-)
|
#1702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pod kurtke z futerkiem w srodku na +5 stopni zakladam bluzke z krotkim rekawem i jest ok. ale juz pod taka skore wkladam w taka pogode jakis sweterek i wtedy jest mi ok no i staram sie nie chodzic z nerkami na wierzchu, bo od odkrytych plecow i brzuchow najbardziej ciagnie zimno.
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...też zawsze coś dłuższego zakładam pod takie krótkie kurtki.....
|
|
#1704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no co ty ja mam taka sukienke tylko u gory cyrkonie i nie jestem mega zgrabna a to za***iscie lezy pokaze foto na kuzynce mojej sukienki bo na wesele pozyczala ja ja mialam na sylwku ale nie mam zadnych fot do niej mialam kabaretki i czulam sie mega sexi kup ja bez pytania
|
|
#1705 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem na wesele to ona nie pasuje kompletnie .
|
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem tez nie.Bałabym sie tego ciągłego obciągania zeby czasem ktos na kasete moich majtek nie nagrał i zeby potem cala rodzina na filmie nie smiała sie z mojego gołego tyłka.
|
|
|
|
#1707 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
a własnie
![]() UnbelievableGirl wszystkiego rózowego duzo milosci bo to chyba najwazniejsze i podejmowania samych dorbych decyzji. |
|
|
|
#1709 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Verzara mnie by zabił buty stąd i tanio : http://allegro.pl/item563137873_bale...811_1v_36.html Miśka, Chii, Cytrynowa, Kma, Vadi, Messinka, Nanaaaa, Zuziunia i Milusia dziękuję |
||
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

No ale pustaki tak mają 

Ale ja juz sie lepiej wogóle nie bedę wypowiadać na temat szafy
jak nie wiem..

), a nie zwracać na siebie uwagę za wszelką cenę. większość takich 'modowych geniuszy' moim skromnym zdaniem wygląda jak dziwadła, a nie atrakcyjni ludzie. tak samo szał na retro i wysyp tunik-bombek, w których połowa dziewczyn wyglądała jak bezkształtna orka w ciąży - ale co tam, jest modnie i INACZEJ, tak?