American Girls po raz...IX - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-25, 11:35   #1591
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl
Dot.: American Girls po raz...IX

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
muszę się pochwalić Tż na 5 rocznicę organizuje nam kilkudniowy wyjazd do Pragi
KOCHAM to miasto
ooo matko ale Ci zazdroszczę!
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 11:36   #1592
Anulkaa
Raczkowanie

ani ja, ale Warszawy jakoś nie żałuję.
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 11:39   #1593
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
ooo matko ale Ci zazdroszczę!

Chii - Anulka ma rację, Praga jest zdecydowanie bardziej interesująca
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 11:42   #1594
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
KOCHAM to miasto
zazdroszczę...my z Tżtem wybieramy się w maju

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

kma1982 kiedys co tydzien do babylonu jezdzilam, glownie na imprezki bo sa super, tzn kiedys teraz nie wiem bo dawno nie bylam
my w babylonie byliśmy tylko na sali zabaw ale i tak fajnie było. Mała zachwycona
Stary 2009-02-25, 11:45   #1595
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
oderwane?? przeciez na zmiane podnosisz, raz jedna raz druga..
o ktore cwiczenia ci chodzi?
zobacz ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM ten koleś ma oderwane i ja tak robię.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:02   #1596
vikuniaa
Zakorzenienie

jasne, udzielalam sie kiedys, ale potem jakos przestaam .
Dziewczyn, a ja biore maxivit, od wczoraj , nie wiem, czy to cos da. Moze to czms podsycic? Wy pijecie zwykle herbatki ziolowe, np. ze skrzypu i pokrzywy?
Seboradin tez chce kupic.
A uzywacie moze nafty? Wg mnie jest swietna!
Co do A6W, to chyba tez zaczne robic...
Lece sie kapac, bo mam dzisiaj sesje i musze jakos wygladac
buziaki ;*

PS.:ale wy duzo piszecie! ale od mojego ost. postu juz nadrobilam

aa co do kochanych siostr, moja tez jest super. Mieszka z mezem w Anglii i mi przywiezli laptopa na 18 chociaz mam dopiero w czerwcu. I zawsze mi przywozi ubrania, pozycza pieniadze. Ja jej zreszta tez . Bardzo bym nie chciala byc jedynaczka. Nawet w poprzednie swieta bylismy u nich w Anglii z TZ, bylo super .

Edytowane przez vikuniaa
Czas edycji: 2009-02-25 o 12:04
vikuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:06   #1597
Miśka84
BAN stały

A ja już w domu, wszyściutko szybko załatwiłam

Z pracą lipa - okazało sie, ze poszukują agentów ubezpieczeniowych, którzy ponoć zarabiają u nich 8 tys miesiecznie Ale ja jestem sprytna i zawsze przyjeżdżam przed umówioną godziną, aby oblukać rywalki albo podłsuchac pod drzwiami No i podsłuchałam, wiec tylko weszłam do kolesia i "nie ma sensu marnować cennego czasu mojego i pana, czy to praca w charakterze ...blabla...?" On tylko "YYY aaa", ja "dziekuje, nie jestem zainteresowana, do widzenia" i wyszłam
Ale warto bylo jechać, by zobaczyć jego zszokowaną minę, no i miałam stamtąd super dojazd prosto pod urząd pracy, a tam zero koeljek i wszyscy super milusi dla mnie Pośredniczka dała mi 2 oferty pracy jako sekretarka, a laska w stażach dała mi az 10 telefonów kontaktowych w sprawie staży (też takich po których musza zatrudnić stażystę) i wzieła ode mnie numer, by mnie informowac jak będzie coś nowego, bym nie muisała specjalnie jeźdźić
Więc juz nie jestem załamana Bo przynajmniej sa jakieś nowe opcje i teraz duzo zależy ode mnie

Idę nadrabiać

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-25 o 12:08
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:09   #1598
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Mój brat bierze ślub w październiku ja będę świadkiem i marzy mi się jakaś obcisła sukienka z fajnym dekoltem przed kolano ,nie wiem czy to przejdzie ,będę musiała z Nimi pogadać chwile potem (styczeń) będę miałą studniówkę także sukienka na pewno się przyda
według mnie troche zobowiazuje twoja funkcja i dekolt jest nie na miejscu . nie wiem jaki jest ksaidz ale u mnie w kosciele jak by takie cos pani świadek zrobila to wytrzucilby z kosciola..
kiciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:12   #1599
unrepeatable
Zakorzenienie

:cmok :

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:14   #1600
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość

Z pracą lipa - okazało sie, ze poszukują agentów ubezpieczeniowych, którzy ponoć zarabiają u nich 8 tys miesiecznie Ale ja jestem sprytna i zawsze przyjeżdżam przed umówioną godziną, aby oblukać rywalki albo podłsuchac pod drzwiami No i podsłuchałam, wiec tylko weszłam do kolesia i "nie ma sensu marnować cennego czasu mojego i pana, czy to praca w charakterze ...blabla...?" On tylko "YYY aaa", ja "dziekuje, nie jestem zainteresowana, do widzenia" i wyszłam
Ale warto bylo jechać, by zobaczyć jego zszokowaną minę, no i miałam stamtąd super dojazd prosto pod urząd pracy, a tam zero koeljek i wszyscy super milusi dla mnie Pośredniczka dała mi 2 oferty pracy jako sekretarka, a laska w stażach dała mi az 10 telefonów kontaktowych w sprawie staży (też takich po których musza zatrudnić stażystę) i wzieła ode mnie numer, by mnie informowac jak będzie coś nowego, bym nie muisała specjalnie jeźdźić
Więc juz nie jestem załamana Bo przynajmniej sa jakieś nowe opcje i teraz duzo zależy ode mnie

Idę nadrabiać
no widzisz! jednak zaczęło się "z górki" teraz może byc tylko lepiej i dobrze powiedziałaś temu gościowi, bo ludzie robią taka ściemę, żeby tylko zwerbować jak najwiecej ludzi do akwizycji zamiast powiedzieć wprost o co chodzi, to zwykłe marnowanie czasu i robienie sobie złudnej nadziei na wymarzoną pracę
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:23   #1601
messinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciaaa Pokaż wiadomość
według mnie troche zobowiazuje twoja funkcja i dekolt jest nie na miejscu . nie wiem jaki jest ksaidz ale u mnie w kosciele jak by takie cos pani świadek zrobila to wytrzucilby z kosciola..

Ksiądz raczej jest tolerancyjny. W zeszłym roku ,byłam na ślubie kuzynki i jej siostra była świadkiem miała dekolt i sukienkę przed kolano ,ksiądz nie zwrócił uwagi etc. więc myśle ,że nie będzie źle ,z drugiej strony to nie ma być dekolt po sam pas ,tylko taki w kształcie V żeby fajnie układały się piersi

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:33   #1602
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Miśka no i widzisz, opłacało się
ale głupio, że oni taki kit wciskają ludziom.. ehh..
Stary 2009-02-25, 12:34   #1603
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
Ja właśnie dałam sobie wycisk, cwiczyłam i 8 minute legs i Tamilee i 60 brzuszków...umieram...i zrobiłam sobie maseczkę na włosy: odżywka Timotei do włosów blond + miód (tak wyczytałam na forum włosomaniaczek, żeby dodac miód)

Dziewczyny, jakich peelingów używacie?? Ja mam enzymatyczny Dr Eris, ale czy ja wiem?? Miał niby mocno oczyszczac twarz ale nie widze jakiś wielkich efektów...

Oj narobiłaś mi smaka na owsiankę, a niemiałam już nic więcej jeśc!! Na podwieczorek najadłam się czeskich opłatków i mam okropne wyrzuty sumienia
Ja używam pod wpływem kwc peelingu morelowego st.ives i zadowolona jestem

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
Cudo
Cytat:
nie pamietam, czy pisała
dziś w aptece:
ja: poproszę seboradin lotion z czarną rzepą.
farmaceutka: a to jakis dobry?
ja: podobno wlosy po nim świetnie rosną i gęstnieją
farmaceutka: (zapisuje sobie na kartce ) oo...
babki z kolejki: proszę pokazać co to na te włosy!

cudownie, jako kolejna potwierdziasz jego dzialanie
a dlugo czekalas na taki efekt?
Dziwne te farmaceutki, raz jak kupowałam krem na sińce pod oczy floslek to farmaceutka też "a to działa?dobre?" A przeciez to ona powinna sie znać i doradzać
A na seboradin mnie zacheciłaś
Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
ej a co z Tytka? Juz nas na zawsze opuscila?
Już nas nie kocha

Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
cześć laseczki
czy któraś z was łukała takie tabletki z beta-karotenem ?? one wogule działają ?
bo chce za jakiś miesiąc zacząc chodzić na solke,i tak sobie pomyślałam ze moze jak bym teraz zaczęła łykać te tabletki to bym sie szybciej opalała i dłużej by sie utrzymywała opalenizna.Ale jak jest w rzeczywistości z tymi tabletkami to nie wiem.Moze która mi doradzi czy warto ?
Chyba sie skusze na ten seboradin -on ma miec podobne działanie do radicalu ?
Ostatnio stosuje olejek rycynowy na końcówki i nim tak lekko przeczecuje włosy i wogule mi nie obciąża włosów,dobrze sie wchłania i mam nawilżone włosy i lśniące.
aa nanaa mówiłaś że pokrzywa taka dobra jest i pije ją już od paru dni i chyba też zaczne ze skrzypem mieszać.A ty pijesz taką jakby herbatke ze sklepu tak? bo ja mam w domu ziółka zebrane z pola i je sobie mixuje
Brałam raz przed wakcjami 2 miesiące i nic Na dodatek jak sie opaliłam jeszcze skora mi zaczęła schodzić Choć niby beta karoten jest naturalnym filtrem....
Pij soczki marchewkowe, baaardzo działają
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
brałam je przed wakacjami jakoś..
2 miesiące
byłam 2 razy w solarium i różnicy nie widziałam żadnej..
w ogóle byłam taka zła, bo uwierzyłam w to co napisali na opakowaniu a tu zupełnie NIC!
Dokładnie
Cytat:
Haha no rzeczywiście Maja
Na moje powinniśmy być w tym, w czym nam się podoba i w czym jest nam wygodnie i oczywiście strój adekwatny do sytuacji i z klasą

To co z tymi skórkami ?
Moim zdaniem skórki jeżeli są ciepłe sa całoroczne W koncu nie przepuszczają wiatru (prawdziwe skóry, nie eko)
Cytat:
KOCHAM to miasto
Super, zazdroszczę

Też mi sie marzy jakiś wyjazd za granicę, moze w wakacje będzie kasa i sie bujniemy do ciepłych krajów
Stary 2009-02-25, 12:39   #1604
kiciaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ksiądz raczej jest tolerancyjny. W zeszłym roku ,byłam na ślubie kuzynki i jej siostra była świadkiem miała dekolt i sukienkę przed kolano ,ksiądz nie zwrócił uwagi etc. więc myśle ,że nie będzie źle ,z drugiej strony to nie ma być dekolt po sam pas ,tylko taki w kształcie V żeby fajnie układały się piersi
wiesz ja osobiscie nie mam nic przeciwko sama tak zrobilabym jak ty.
ostatnio jak poszlam na zabawe i mialam dekolt to wszystko dziewczyny co za dekolt z taka ironia... nie wiem czy zazdroscily czy faktycznie wygladalo to nieestetycznie. ale mi to nie przeszkadzalo

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:

Dziwne te farmaceutki, raz jak kupowałam krem na sińce pod oczy floslek to farmaceutka też "a to działa?dobre?" A przeciez to ona powinna sie znać i doradzać
A na seboradin mnie zacheciłaś
ja jak chodze do apteki bo czesto cos w necie wynajde z kosmosu to one jakby z drzewa spadły ... szukaja tego godzine bo nie wiedza co to i czy to w ogole maja

ja uzywalam seboridanu i szczerze powiem GU *** dał ;/ tylko kase stracilam. włosy i tak mi szybciej nie rosly. nie mialam w ogole zdrowszych. no nie wiem moze ja mam najbardziej zniszczone na swiecie ( ale ostatnio farbowalam rok temu a uzywalam kilka miesiecy temu ) wiec teraz wole uzywac sobie zwyklego fructisa , przynajmniej ladnie pachnie
uzywalam tez lotionu i jeszcze gorsze gu *** dorobilam sie tylko tego że musze codziennie myc wlosy bo tak mi sie szybko przetluszczaja.
kiciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:43   #1605
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kiciaaa Pokaż wiadomość
Nie rozumiem tego, w końcu nikt sutków w kościele nie pokazuje aA co ma dekolt do kościoła czy wiary w Boga? Dobrze, ze nie chcę brać ślubu, bo jeszcze ksiadz by mnie z koscioła wyrzucił, jakbym przyszła w mini z dekoltem na własny ślub
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
no widzisz! jednak zaczęło się "z górki" teraz może byc tylko lepiej i dobrze powiedziałaś temu gościowi, bo ludzie robią taka ściemę, żeby tylko zwerbować jak najwiecej ludzi do akwizycji zamiast powiedzieć wprost o co chodzi, to zwykłe marnowanie czasu i robienie sobie złudnej nadziei na wymarzoną pracę
Ludzie sa dziwni, pytałam sie wczoraj czy chodzi o akwizycję, ale nie, wcale
Nooo, mam nadzieję ze coś ruszy Kiedyś przecież musi
Stary 2009-02-25, 12:46   #1606
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Dzięki, Messinko

Maju - Tż już dzwoni po noclegach i jeszcze wymyślił przejazd przez karpacza, wiec poszaleję na desce
oooo to kolo mnie mam rzut lokowka (AG nie rzucaja kamieniami) do karpacza
wiesz co, ostatni z bliskich wyjazdow byl chyba w listopadzie ale nie na dlugo.. polecam na pewno spacer po moscie karola hehe no raczej.. jest taki maly zameczek tez z dywanem z kwiatow na okolo, nie wiem jak zima to wyglada, ja wiosna bylam i bylo cudownie! teren jest ogromny, jest pieknie, kolorowo, cicho mimo ze na okolo parku sa ulice, dokladna lokalizacja nie jest mi znana jedzonko to glownie male knajpki zwiedzalismy.. tam ogolnie jest pieknie, samo spacerowanie po starowce to przyjemnosc!!

Cytat:

Idę nadrabiać
haha mowisz zainspirowala cie reklama PEPSI moglas na koniec powiedziec:
aa teraz chwilunia {i wyciagasz komore, PSTRYYY PSTRYYY, robisz zdjatko) i mowisz ze mozesz mu wyslac zeby wiedzial kiedy i z jaka mina glupio wyglada

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
zazdroszczę...my z Tżtem wybieramy się w maju

my w babylonie byliśmy tylko na sali zabaw ale i tak fajnie było. Mała zachwycona
tez kiedys swoja zabiore, moze latem fajny basen maja, ogolnie miejsce przyjemne jest do spedzania czasu z rodzinka.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
zobacz ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM ten koleś ma oderwane i ja tak robię.
a no, same mi sie tak unosza myslalam ze jakies inne trzymanie w gorze masz na mysli
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 12:55   #1607
vadi
*sportaddict*

Dzięki, Czekolado będziemy jechać ok 19-20. marca

Miśka za staż
Stary 2009-02-25, 12:58   #1608
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:

Idę nadrabiać
Cieszę się, że nie poddałaś sięopłacało się
sytuacja z tym kolesiem zabawnaale dobrze że postawiłaś sprawę jasno
wierzę,że uda Ci się znaleźć pracę, zobaczysz tak będzie
mój TŻ na razie chodzi i roznosi cv ale też pójdzie do UP i może też coś znajdzie
mam taką nadzieję
Praga...hmmm chetnie bym się tam przejechała na kilka dni, mówią ,że to bajeczne miejsce
Stary 2009-02-25, 13:10   #1609
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
cześć laseczki
czy któraś z was łukała takie tabletki z beta-karotenem ?? one wogule działają ?
bo chce za jakiś miesiąc zacząc chodzić na solke,i tak sobie pomyślałam ze moze jak bym teraz zaczęła łykać te tabletki to bym sie szybciej opalała i dłużej by sie utrzymywała opalenizna.Ale jak jest w rzeczywistości z tymi tabletkami to nie wiem.Moze która mi doradzi czy warto ?
Chyba sie skusze na ten seboradin -on ma miec podobne działanie do radicalu ?
Ostatnio stosuje olejek rycynowy na końcówki i nim tak lekko przeczecuje włosy i wogule mi nie obciąża włosów,dobrze sie wchłania i mam nawilżone włosy i lśniące.
aa nanaa mówiłaś że pokrzywa taka dobra jest i pije ją już od paru dni i chyba też zaczne ze skrzypem mieszać.A ty pijesz taką jakby herbatke ze sklepu tak? bo ja mam w domu ziółka zebrane z pola i je sobie mixuje
nie, nie ja tym gotowym mieszankom jakos nie ufam hehe (poza tym do wiekszosci dorzucaja dziurawiec a on oslabia dzialanie tabletek anty). Ja rzucam jedna torebke pokrzywy i jedna torebke skrzypu do kubeczka i razem zalewam

Cytat:
Napisane przez vikuniaa Pokaż wiadomość
czy ja moge sie do was przylaczyc?
bardzo by mi sie przydaly takie wirtualne przyjaciolki, ktore motywuja do dzialania
Witamy ponownie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Też nie lubię takich za kolano. Mam nieładne łydki i lepsze uda i lepiej wygląda kiedy pokazuję większą część nogi niż tylko łydkę.
Zacznij nosić spódniczki i sukienki Nie ma nic bardziej kobiecego

Też chciałabym czerwoną I jeśli wszystkie długie będą w takim gorsetowo-bylejakim-postarzającym stylu to raczej złamię zasady panny młodej i odzieję się w dopasowaną czerowną krótką kieckę.

Nie tyle chodzi o nakaz, ile o przekonania panny młodej. Rozmawiałam z nią i oglądałyśmy kasetę z innego wesela i jednoznacznie dała do zrozumienia, że nie akceptuje kobiet na weselu w takich krótkich sukienusiach.

Ciotki to dla mnie nie problem, bo nigdy nie byłam posłuszną dziewczynką noszącą to co wszyscy
Ale skoro panna młoda tak sobie zażyczyła i to jest jej dzień, to dla mnie to nie jest jakiś wielkie poświęcenie, a ona będzie zadowolona

no teraz to wogole dziwnie z tymi pannami mlodymi (z calym szacunkiem oczywiscie, bo zdaje sobie sprawe jakie to wazne i stresujace wydarzenie i ja bym pewnie juz rok wczesniej spac nie mogla ), moja kuzynka mi opwiadala taka historie, jak byla ostatnio na weselu u rodziny jej TZta. I panna mloda miala 5 siostr, wszystkie byly druhnami ale nie mialy sie tak samo ubrac tylko kazda jak chce i najmlodsza ubrala jakas sliczna sukienke wogole bardzo ladnie wygladala i ta panna mloda jak ja zobaczyla przy oltarzu to wpadla w szal zaczela krzyczec histeryzowac ze to ona miala najladniej wygladac, ze ta siostra jej zepsula wesele, zaczela przeklinac przy ksiedzu i wkoncu uciekla z kosciola i musieli ja uspokajac tabletkami i goscie pojechali na sale weselna a oni sami ze swiadkami tylko skladali przysiege w kosciele... masakra nie moglam uwierzyc w ta opowiesc

Cytat:

edit.mam nowe kosmetyczne odkrycie hihi w tej drogeri schlecker są te niemieckie produkty i ostatnio jak tam byłam kupiłam sobie taki podkład - "hydro matt,beztłuszczowy,długo utrzymujący sie na twarzy, matujący nawilżający" i on jest cudowny. Wychodze z domu,snieg wali mi w twarz,siedze cały dzień na uczelni,i wracam do domu,przeglądam sie w lusterku i wygląda tak jakbym go przed chwila nałożyła urzywam pod niego co prawda bazy,ale żaden wcześinejszy podkład tak długo sie nie trzymał na twarzy bez żadnych poprawek.
oo to musze kupic, mam schlekera pod nosem a rzadko tam zagladam, a bazy jakiej uzywasz?

Cytat:
KOCHAM to miasto
gratuluje i zazdroszcze na maxa!!!!!

wlasnie sie zajadam krakuskami serduszkami, ale jem tylko kocham i tesknie a reszte bratu zostawie ehheheh
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 13:14   #1610
vadi
*sportaddict*

napewno wrzucę jakieś zdjęcia po
a na 10 rocznicę zażyczyłam sobie Kanary a właściwie zdążyłam tylko pomyśleć, że Kanary, a Tż powiedział to na głos - dość często nam się to zdarza

a póki co, żeby nie było za pięknie, wysiada mi gardło a jeszcze conajmniej 2 godziny gadania przede mną
Stary 2009-02-25, 13:17   #1611
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
napewno wrzucę jakieś zdjęcia po
a na 10 rocznicę zażyczyłam sobie Kanary a właściwie zdążyłam tylko pomyśleć, że Kanary, a Tż powiedział to na głos - dość często nam się to zdarza

a póki co, żeby nie było za pięknie, wysiada mi gardło a jeszcze conajmniej 2 godziny gadania przede mną
oj Kanary....też bym chciała..albo ogólnie jakieś egzotyczne wyspy

ja z Tżtem mam 29 marca 4 rocznicę ale pewnie nawet do kina nie pojedziemy.

właśnie weszłam na stronę biura podróży bo planowaliśmy z Tżtem Chorwację (ale podejrzewam,że nie wypali) i weszłam na Egipt za 3500 i taki ekstra hotel z basenem,palami..raj na ziemi.

Jak ktoś był w ciepłych krajach to dla niego to norma a ja nie byłam nigdy i marzy mi się zobaczyć na żywo palmy i popływać w takim basenie... ale podejrzewam,że do póki nie zacznę zarabiać to mogę tylko marzyć:/
Stary 2009-02-25, 13:17   #1612
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
no teraz to wogole dziwnie z tymi pannami mlodymi (z calym szacunkiem oczywiscie, bo zdaje sobie sprawe jakie to wazne i stresujace wydarzenie i ja bym pewnie juz rok wczesniej spac nie mogla ), moja kuzynka mi opwiadala taka historie, jak byla ostatnio na weselu u rodziny jej TZta. I panna mloda miala 5 siostr, wszystkie byly druhnami ale nie mialy sie tak samo ubrac tylko kazda jak chce i najmlodsza ubrala jakas sliczna sukienke wogole bardzo ladnie wygladala i ta panna mloda jak ja zobaczyla przy oltarzu to wpadla w szal zaczela krzyczec histeryzowac ze to ona miala najladniej wygladac, ze ta siostra jej zepsula wesele, zaczela przeklinac przy ksiedzu i wkoncu uciekla z kosciola i musieli ja uspokajac tabletkami i goscie pojechali na sale weselna a oni sami ze swiadkami tylko skladali przysiege w kosciele... masakra nie moglam uwierzyc w ta opowiesc
Stary 2009-02-25, 13:20   #1613
Anulkaa
Raczkowanie

Nanaaaaa, aż niewiarygodne to co napisałaś. ludzie tak idealizują śluby - masakra. kiedyś oglądałam taki progam o Pannach młodych z piekła rodem, okropne, jakie wymagania, jakie pretensje do całego świata .

a propos wakacji, mieliśmy w tym roku gdzieś pojechać, ja marzę o Cyprze , ale mój Mąż sprowadził mnie na ziemię mówiąc że teraz Euro jest tak mocne że mogę zapomnieć o wyjeździe, bo będzie strasznie drogo :-((

Edytowane przez Anulkaa
Czas edycji: 2009-02-25 o 13:21
Stary 2009-02-25, 13:20   #1614
vadi
*sportaddict*

Chii - zwłaszcza w last minute można trafić na wyjazd taniej niż w Pl, ostatnio byliśmy z Tż na Rodos na 2 tyg w *** hotelu za 1200 zł/osobę

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Nanaaaaa, aż niewiarygodne to co napisałaś. ludzie tak idealizują śluby - masakra. kiedyś oglądałam taki progam o Pannach młodych z piekła rodem, okropne, jakie wymagania, jakie pretensje do całego świata .
dokładnie.
sweet 16 na mtv miało podobny klimat - rozwydrzone gówniarstwo, oczekujące, że świat będzie ich nosił na rękach

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-25 o 13:21
Stary 2009-02-25, 13:21   #1615
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
dokładnie.. ja pewnie też bym się przejmowała i chciała mieć wszystko idealnie..ale jak czytam czasami na forum ślubnym wielostronicowe dyskusje na temat koloru serwetek czy innych takich bzdur to wydaje mi się,że dla tych dziewczyn ślub jest celem w samym w sobie a nie jedynie dniem zaczynającym ich nowe życie z Tżtem...

oj Vadi tak tanio.... to ja może coś znajdę taniego i jedna może uda mi się jechać
Stary 2009-02-25, 13:24   #1616
vadi
*sportaddict*

zwłaszcza Tunezja ma bardzo tanie oferty, a naprawdę jest tam super i zdecydowanie egzotycznie a po paru dniach wśród arabów naprawdę można się poczuć jak królowa seksu i miss universum w jednym
Stary 2009-02-25, 13:26   #1617
nanaaaaa87
Zadomowienie

no to jest straszne, moja kuzynka mowila ze wogole nie wiedziala jak sie zachowac czy sie z tego smiac czy plakac czy wracac do domu czy co. To co siostra miala ubrac worek na ziemniaki i nie myc wlosow tydzien zeby czasem panna mloda nie uznala ze wyglada lepiej od niej...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-25, 13:28   #1618
Anulkaa
Raczkowanie

widocznie tak Nanaaaa. ja rozumiem nerwy, emocje itd, ale są granice.
Stary 2009-02-25, 13:29   #1619
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
no to jest straszne, moja kuzynka mowila ze wogole nie wiedziala jak sie zachowac czy sie z tego smiac czy plakac czy wracac do domu czy co. To co siostra miala ubrac worek na ziemniaki i nie myc wlosow tydzien zeby czasem panna mloda nie uznala ze wyglada lepiej od niej...
jakby to jej wina że ładnie wyglądała, prawda?bez lekkiej przesady...ja bym wyszła i więcej nie chciała mieć z nia nic wspólnego...chyba mam za duzo dumy w sobie
Stary 2009-02-25, 13:29   #1620
vadi
*sportaddict*

Cytat:
pan młody dopiero pewnie miał minę, nie ma to jak związac się na cale życie ze stukniętym, rozhisteryzowanym workiem kompleksów bez klasy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości