|
|
#1591 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American Girls po raz...IX
ooo matko ale Ci zazdroszczę!
|
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
ani ja, ale Warszawy jakoś nie żałuję.
|
|
|
|
#1593 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1594 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale i tak fajnie było. Mała zachwycona
|
|
#1595 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, udzielalam sie kiedys, ale potem jakos przestaam
.Dziewczyn, a ja biore maxivit, od wczoraj , nie wiem, czy to cos da. Moze to czms podsycic? Wy pijecie zwykle herbatki ziolowe, np. ze skrzypu i pokrzywy? Seboradin tez chce kupic .A uzywacie moze nafty? Wg mnie jest swietna! Co do A6W, to chyba tez zaczne robic... Lece sie kapac, bo mam dzisiaj sesje i musze jakos wygladac ![]() buziaki ;* PS.:ale wy duzo piszecie! ale od mojego ost. postu juz nadrobilam ![]() aa co do kochanych siostr , moja tez jest super. Mieszka z mezem w Anglii i mi przywiezli laptopa na 18 chociaz mam dopiero w czerwcu. I zawsze mi przywozi ubrania, pozycza pieniadze. Ja jej zreszta tez . Bardzo bym nie chciala byc jedynaczka. Nawet w poprzednie swieta bylismy u nich w Anglii z TZ, bylo super .
mom to be Edytowane przez vikuniaa Czas edycji: 2009-02-25 o 12:04 |
|
|
|
#1597 |
|
BAN stały
|
A ja już w domu, wszyściutko szybko załatwiłam
![]() Z pracą lipa - okazało sie, ze poszukują agentów ubezpieczeniowych, którzy ponoć zarabiają u nich 8 tys miesiecznie Ale ja jestem sprytna i zawsze przyjeżdżam przed umówioną godziną, aby oblukać rywalki albo podłsuchac pod drzwiami No i podsłuchałam, wiec tylko weszłam do kolesia i "nie ma sensu marnować cennego czasu mojego i pana, czy to praca w charakterze ...blabla...?" On tylko "YYY aaa", ja "dziekuje, nie jestem zainteresowana, do widzenia" i wyszłam Ale warto bylo jechać, by zobaczyć jego zszokowaną minę , no i miałam stamtąd super dojazd prosto pod urząd pracy, a tam zero koeljek i wszyscy super milusi dla mnie (też takich po których musza zatrudnić stażystę![]() Więc juz nie jestem załamana Bo przynajmniej sa jakieś nowe opcje i teraz duzo zależy ode mnie Idę nadrabiać
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-25 o 12:08 |
|
|
|
#1598 |
|
Rozeznanie
|
według mnie troche zobowiazuje twoja funkcja i dekolt jest nie na miejscu . nie wiem jaki jest ksaidz ale u mnie w kosciele jak by takie cos pani świadek zrobila to wytrzucilby z kosciola..
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
![]() :cmok :
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ksiądz raczej jest tolerancyjny. W zeszłym roku ,byłam na ślubie kuzynki i jej siostra była świadkiem miała dekolt i sukienkę przed kolano ,ksiądz nie zwrócił uwagi etc. więc myśle ,że nie będzie źle ,z drugiej strony to nie ma być dekolt po sam pas ,tylko taki w kształcie V żeby fajnie układały się piersi
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
|
Miśka no i widzisz, opłacało się
ale głupio, że oni taki kit wciskają ludziom.. ehh.. |
|
|
|
#1603 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A na seboradin mnie zacheciłaś ![]() Już nas nie kocha ![]() ![]() Cytat:
Na dodatek jak sie opaliłam jeszcze skora mi zaczęła schodzić Choć niby beta karoten jest naturalnym filtrem....Pij soczki marchewkowe, baaardzo działają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Też mi sie marzy jakiś wyjazd za granicę, moze w wakacje będzie kasa i sie bujniemy do ciepłych krajów |
|||||||
|
|
|
#1604 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ostatnio jak poszlam na zabawe i mialam dekolt to wszystko dziewczyny co za dekolt z taka ironia... nie wiem czy zazdroscily czy faktycznie wygladalo to nieestetycznie. ale mi to nie przeszkadzalo ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ja uzywalam seboridanu i szczerze powiem GU *** dał ;/ tylko kase stracilam. włosy i tak mi szybciej nie rosly. nie mialam w ogole zdrowszych. no nie wiem moze ja mam najbardziej zniszczone na swiecie ( ale ostatnio farbowalam rok temu a uzywalam kilka miesiecy temu ) wiec teraz wole uzywac sobie zwyklego fructisa , przynajmniej ladnie pachnie ![]() uzywalam tez lotionu i jeszcze gorsze gu *** dorobilam sie tylko tego że musze codziennie myc wlosy bo tak mi sie szybko przetluszczaja. |
||
|
|
|
#1605 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
aA co ma dekolt do kościoła czy wiary w Boga ? Dobrze, ze nie chcę brać ślubu, bo jeszcze ksiadz by mnie z koscioła wyrzucił, jakbym przyszła w mini z dekoltem na własny ślub![]() Cytat:
![]() Nooo, mam nadzieję ze coś ruszy ![]() Kiedyś przecież musi
|
||
|
|
|
#1606 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
mam rzut lokowka (AG nie rzucaja kamieniami) do karpacza![]() wiesz co, ostatni z bliskich wyjazdow byl chyba w listopadzie ale nie na dlugo.. polecam na pewno spacer po moscie karola hehe no raczej.. jedzonko to glownie male knajpki zwiedzalismy.. tam ogolnie jest pieknie, samo spacerowanie po starowce to przyjemnosc!!Cytat:
mowisz zainspirowala cie reklama PEPSI moglas na koniec powiedziec:aa teraz chwilunia {i wyciagasz komore, PSTRYYY PSTRYYY, robisz zdjatko) i mowisz ze mozesz mu wyslac zeby wiedzial kiedy i z jaka mina glupio wyglada ![]() Cytat:
fajny basen maja, ogolnie miejsce przyjemne jest do spedzania czasu z rodzinka.Cytat:
myslalam ze jakies inne trzymanie w gorze masz na mysli
|
||||
|
|
|
#1607 |
|
*sportaddict*
|
Dzięki, Czekolado
będziemy jechać ok 19-20. marca ![]() Miśka za staż
|
|
|
|
#1608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
opłacało się![]() sytuacja z tym kolesiem zabawna ale dobrze że postawiłaś sprawę jasnowierzę,że uda Ci się znaleźć pracę, zobaczysz tak będzie ![]() mój TŻ na razie chodzi i roznosi cv ale też pójdzie do UP i może też coś znajdzie ![]() mam taką nadzieję ![]() Praga...hmmm chetnie bym się tam przejechała na kilka dni, mówią ,że to bajeczne miejsce
|
|
#1609 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no teraz to wogole dziwnie z tymi pannami mlodymi (z calym szacunkiem oczywiscie, bo zdaje sobie sprawe jakie to wazne i stresujace wydarzenie i ja bym pewnie juz rok wczesniej spac nie mogla masakra nie moglam uwierzyc w ta opowiescCytat:
Cytat:
![]() wlasnie sie zajadam krakuskami serduszkami, ale jem tylko kocham i tesknie a reszte bratu zostawie ehheheh |
|||||
|
|
|
#1610 |
|
*sportaddict*
|
napewno wrzucę jakieś zdjęcia po
![]() a na 10 rocznicę zażyczyłam sobie Kanary ![]() a póki co, żeby nie było za pięknie, wysiada mi gardło a jeszcze conajmniej 2 godziny gadania przede mną
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z Tżtem mam 29 marca 4 rocznicę ale pewnie nawet do kina nie pojedziemy. właśnie weszłam na stronę biura podróży bo planowaliśmy z Tżtem Chorwację (ale podejrzewam,że nie wypali) i weszłam na Egipt za 3500 i taki ekstra hotel z basenem,palami..raj na ziemi. Jak ktoś był w ciepłych krajach to dla niego to norma a ja nie byłam nigdy i marzy mi się zobaczyć na żywo palmy i popływać w takim basenie... ale podejrzewam,że do póki nie zacznę zarabiać to mogę tylko marzyć:/
|
|
#1612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Raczkowanie
|
Nanaaaaa, aż niewiarygodne to co napisałaś. ludzie tak idealizują śluby - masakra. kiedyś oglądałam taki progam o Pannach młodych z piekła rodem, okropne, jakie wymagania, jakie pretensje do całego świata .
a propos wakacji, mieliśmy w tym roku gdzieś pojechać, ja marzę o Cyprze , ale mój Mąż sprowadził mnie na ziemię mówiąc że teraz Euro jest tak mocne że mogę zapomnieć o wyjeździe, bo będzie strasznie drogo :-(( Edytowane przez Anulkaa Czas edycji: 2009-02-25 o 13:21 |
|
|
|
#1614 | |
|
*sportaddict*
|
Chii - zwłaszcza w last minute można trafić na wyjazd taniej niż w Pl, ostatnio byliśmy z Tż na Rodos na 2 tyg w *** hotelu za 1200 zł/osobę
![]() Cytat:
sweet 16 na mtv miało podobny klimat - rozwydrzone gówniarstwo, oczekujące, że świat będzie ich nosił na rękach
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-25 o 13:21 |
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj Vadi tak tanio.... to ja może coś znajdę taniego i jedna może uda mi się jechać
|
|
#1616 |
|
*sportaddict*
|
zwłaszcza Tunezja ma bardzo tanie oferty, a naprawdę jest tam super i zdecydowanie egzotycznie
|
|
|
|
#1617 |
|
Zadomowienie
|
no to jest straszne, moja kuzynka mowila ze wogole nie wiedziala jak sie zachowac czy sie z tego smiac czy plakac czy wracac do domu czy co. To co siostra miala ubrac worek na ziemniaki i nie myc wlosow tydzien zeby czasem panna mloda nie uznala ze wyglada lepiej od niej...
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
widocznie tak Nanaaaa. ja rozumiem nerwy, emocje itd, ale są granice.
|
|
|
|
#1619 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakby to jej wina że ładnie wyglądała, prawda?bez lekkiej przesady...ja bym wyszła i więcej nie chciała mieć z nia nic wspólnego...chyba mam za duzo dumy w sobie
|
|
#1620 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

Tż na 5 rocznicę organizuje nam kilkudniowy wyjazd do Pragi 

Ale ja jestem sprytna i zawsze przyjeżdżam przed umówioną godziną, aby oblukać rywalki
i wszyscy super milusi dla mnie

nie wiem czy zazdroscily czy faktycznie wygladalo to nieestetycznie. ale mi to nie przeszkadzalo
za staż
a jeszcze conajmniej 2 godziny gadania przede mną