|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny. i jak was tu nie kochać ? < 3 ![]() dziękuję ___
|
|||||
|
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
Mam prośbę ;* o opisy.. skierowane do konkretnej osoby.. że chce się o nią zatroszczyć.. że ja też potrafię kochać.. że nie jest tak jak mówią.. że zależy mi. A drugie w stylu.. duzo doswiadczyłam, nic mnie teraz nie rusza.. jestem jak kamien ;P ) dziekuje z gory a to odemnie:Gdzieś na dnie, taki jak ty, rozdarty, słaby, złamany, zły... zaszczuty. „Nie tłumacz się, słowa są tanie” „Prosze nie mów, że przepraszasz. Słyszałam to już” Jesteś afrodyzjakiem dla mych zmysłów!!! Świat należy do entuzjastów, którzy umieją zachować zimną krew.. ..jestem zimnym podświtem bladych gwiazd..w zamglonych oczach jutra.. „Do nieba patrzysz w górę, a nie spojrzysz w siebie” „jesteś niepotrzebny. Wstaję o wlasnych siłach.” 'Nie okazał się dość elegancki, by umrzeć z żalu po jej stracie' Jestem zbyt naiwna,zbyt wierna i słaba...Wiedziałes o tym... Miałes nie ranic... </3 "Nie chowaj nienawiści po wieczne czasy, ty, który sam nie jesteś wieczny..." Taka pogoda nasilała jej tęsknote.. ...w zgryzocie pasma zbyt chudych dni... "Nie bądź jak drzewo... wyschłe bez uczuć" Dotknęłam uczucia miłości, miał smak gorzki jak filiżanka ciemnej kawy. "Za smutek mój, a pani wdzięk ofiarowałem pani pęk czerwonych melancholii." Na tej sali płakała Twoja dusza, być może ze szczęścia, tańcząc gubiła emocje..." Więc opluj, plotkuj, zbesztaj kotku, Ja i tak będę się śmiała!!! )
|
|
|
|
#3963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
I znów wymyślam kolejne 100 powodów, aby Cię nie kochać.
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja potrafię kochać tylko tak jakby miał się skończyć świat! A ludzie? gadają i gadać będą.Ale ważne co w moim sercu.. Zaopiekuję się Tobą jak największym skarbem. Zostań przy mnie już na zawsze. Będę kochała i dbała ^^ 2. Zwykła dziewczyna z doświadczeń walizką. Nic nie zaskoczy już.. Przeszłam wiele. I wole być głazem niż przeżywać od nowa. A ja będę twarda jak głaz, obojętna jak mgła! Spójrz na mnie. I co? Nie rusza mnie już to.. nie wiem czy pomogłam ![]()
|
|
|
#3966 |
|
Raczkowanie
|
Moje KOchane
mam prośbę potrzebuje opisów w formie dialogów typu:-Opowiedz mi bajkę na dobranoc.. -Kocham Cię Nie muszą być o miłości, najlepiej jeśli byłyby takie hmm kuszące i prowokujące ![]() Z góry dziękuje ![]() _______ A przeciwko tobie może być użyty każdy czuły gest. rozkoszne czując dreszcze od nadmiaru i żądz Mam przy sobie broń Całuj mnie, nie boję się Poznać smak tajemnicy uchylając jej drzwi. Rozkołysz świat Rozkołysz nas
|
#3967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ah. Słoneczkoo ! Przesadzasz <3 chyba to ja mogę powiedzieć o Tobie lovelove <3 **Zrobię Ci na przekór i z premedytacją ! Na 100% ! aa wszystko jasne . wiesz mam na Ciebie ochotę czy coś zawsze piękna, ciągle uśmiechnięta, taka bez humorów, jakiej nie miał nikt.. zmiękczyłeś moje serce, wróć czas by słowa wyraziły myśli serce nie moze tego dłuzej trzymać czekanie na Ciebie całe życie to stanowczo za długo Moje serce po prostu skiślowało się na Twój widok Moja czekoladowa inspiracja __________________ Pytasz po co tańczę? To jakbyś pytał po co oddycham. ![]() Testy Gimnazjalne
|
|
|
#3968 |
|
Raczkowanie
|
3martyna3: słodzisz, słodzisz Księżniczko.
Dziękuję. -------------- boli mnie to chore życie. boli mnie ta chora miłość. będę pisała dla ciebie, nienawiść z odrobiną miłości. chcę, żeby świat był moją ciszą. umierasz w moim serduszku. uciekam od życia. do twojej śmierci. świat koi ból wywołany życiem. obgryzione słowa 'kocham'. piszę do ciebie list udręczony brzydotą życia. ludzie dzisiaj szybko kładą się spać. mały chłopczyk imieniem Strach, wbija mi paznokcie w kark. umieram w waszych snach. strach obrzydliwie cuchnie. wtedy byłam z tobą. łzy toną w dołeczkach polików... powieki uginają się pod ciężarem twojej krwi. mówię twoim oczom, że nie kocham ich blasku! w domu obok słychać krzyki. to krzyczy życie. a potem zamknij za mną drzwi ... podsłuchuję kłótni sąsiadów i zastanawiam się, jak oni potrafią żyć? zwichnięta miłość mieszka w moim ciele. ukołyszę cię do śmierci. życie. na twoje suche usta opadają deszcze gwiazd. na progu twoich ramion czeka rozczarowanie .. szczęście kapie z moich włosów. spada do błota! już nie rozróżniam ciebie. i jego. miękki sen przychodzi do nas i kładzie nam dłonie na ramionach. smutek siedzi w twoich brwiach i kpi sobie z życia. zlizuję z warg resztki twoich słów. gorzko słodkich. śmierć ma twarz niepodobną do żadnej. twarz umierania. rozstrzelajmy wszystkich poetów, którzy piszą o miłości! moje słowa też są krwią. zastygłą na twoich dłoniach. szczęście podrapało mi plecy. tak czule i delikatnie. małe potworki mieszkają w mojej głowie. ty jesteś, kiedy mnie nie ma. więźniem własnej skóry i oddechu. jestem. nazywaj jak mnie, porcelanową laleczkę. będziesz moim bolesnym kłamstwem.
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
→ Twoje odbicie w ciemnej herbacie.
→ A ja nadal mieszam. Nawet nie zauważylam jak wystygła. → Ty. Moja droga do zatracenia. → Pożegnaj się z nadzieją. W końcu umiera. → Ta miłość, co wprawia w ruch słońce i gwiazdy! → Razem. Dopóki Ziemia obraca się. → I zawsze marzyłam aby miłość była bez wysiłku. → Kiedyś wszystkie czarne dni.. obrócimy w dobry żart.. → Bo śmierć nie wie czym miłość jest! → To miłość - nie podlega prawom logiki. → Bycie szczęśliwym nie oznacza idealnego życia. → Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. → oprócz błękitnego nieba.. nic mi dzisiaj nie potrzeba → Bo to TY jesteś całym moim sczęściem! Przyda się coś, komuś? Miłego wieczoru
|
#3970 |
|
Zadomowienie
|
Ponawiam o chorobie...
|
#3971 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy zasłużone, bardzo dziękuję dziewczyny : )) u was tak samo pięknie ładnie < 3 od was każdej coś podwędziłam ![]() _________________________ _________________________ ______________ umrzeć od nadmiaru piękna Twoich oczu
nie potrzeba nam dwóch zimnych ciał jeśliby usta Twoje parzyły, poparzyłabym się... rozbierzesz mnie na kawałki i powiesisz na ścianie bardzo podoba mi się twój oddech biały w marznącym powietrzu, chciałabym się w nim zamrozić serce wstawisz do szklanej szkatuły rozczarowanie rozpuszcza nawet lakier czy wiesz że ta tortura będzie dla niej największą przyjemnością bo będzie z Tobą ? ta czerwona róża którą dałeś mi bo pasuje do moich ust. poskładaj mnie w całość wolałabym być pusta i nie mieć myśli w głowie, smaku na języku a zjesz ze mną śniadanie następnym razem czy zostawisz zamknięte drzwi?
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje opisow ze mnie chlopak oklamal ! ze sie zawiodlam! i ze jestem zla jak osa
Proszeeeeeeeeee ![]() ![]()
|
|
|
|
#3973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczne masz opisy ![]() __________ A na ustach malowanych żal pomieszany z uśmiechem. Paląca ślina spłynęła przez gardło do serca. I jedną rzęsą głaszczę cię po policzku. Nic mi w tobie z ciebie.
|
|
#3974 |
|
Raczkowanie
|
I zadzwoń do mnie w środku nocy, życz mi kolorowych snów. Snów o Tobie.
Patrzysz jak nikt. I nie zapomnij się uśmiechnąć kiedy mnie zobaczysz. Po co pytasz, przecież wiesz. Chciałabym Cię mieć. 'W tłumie wiecznie obcy sobie my.' 'Złudzenia wszystkie rozwiał mi wiatr' 'Nie smakujesz mi, już nie chcę' ' W zakamarkach mej duszy' 'I namiętności zbyt często Cię zwodzą'
|
#3975 |
|
Rozeznanie
|
*Wytrąciłeś mnie z równowagi.
*Bo teraz jest tak jakby nigdy Cię nie było. Bo tak mniej boli. *I nie będę szła do Ciebie jeszcze raz, od nowa... *Serce było jak pies. Chciało jeść. *With all I've pushed away I'm losing ground / Przez to co odepchnęłam, stracę grunt pod nogami *Poplątało się. *I remember arms reached out too late. / Pamiętam ramiona wyciągnięte zbyt późno. *A myślałam, że nie byłeś przypadkowy.
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Wszystkim i każdej z osobna ;*3martyna3 - dawno Cię tu nie było! ;* Bananowalska - ubóstwiam i staram się pomóc ![]() * Przyjaźń w krzywym zwierciadle. * Teraz Twój ruch. * Poczekam. Z uśmiechem na ustach. * Takie szczęście na niemal sto cholernych procent i w przyjaźni Twój ruch. * Wcale nie jest tak źle. * To jak w szachach. Mój ruch, Twój ruch. Optymistycznie i tak. Wybacz, ale cierpię na brak wena... Opisy; * Uśmiech Mona Lisy. * - Chciałam Cię tylko sprowokować. - Udalo Ci się. - Wiem, zawsze mi się udaje. * Nie teraz. Najpierw chcę się nauczyć słów. * I proszę, udawaj, że nie widzisz jak oddycham bez powietrza. * Życie jest złe - Pomyślała filozoficznie. * Nie dość, że nie możesz mi dać spokoju w realnym świecie, to jeszcze nękasz mnie w podświadomości. * A potem pojedziemy na Honolulu i będziemy bardzo szczęśliwi. * Laleczka z saskiej porcelany. * Buty pasują Ci do mojej bluzki.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-02-25 o 20:50 |
|
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
coś dla Ciebie znacze, czy te gesty są na niby ?
Nie ma nic smutniejszego i bardziej zniechęcającego niż szczęście, co przyszło za późno. wyrzuciłam cię wczoraj do kosza, mam nadzieję, że się cieszysz na twoje dłonie kładę całą moją burzliwą konstrukcję, cześć, siedzisz w moim bałaganie. przepraszam, ze była ci potrzebna instrukcja obsługi, której do mnie nie dołączyli. jestem taka wadliwa, a przecież podlegam gwarancji na wieczność. wyciągam resztki mnie z szuflady- mam tam całe życie, dużo tam wspomnień i bałaganu.
|
|
#3978 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zaufania już nie ma, (tu jego imię), zniknęło i z życia, i ze słownika. Kłamstwo głoszone jako prawda doprowadza do wściekłości. nie wiem czy pomogłam.. starałam się. i współczuje. trzymaj sie.
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Wtajemniczenie
|
Za cały Twój blask ;*
..a potem potłukł jej duszę. When you want a thing more than you should./Kiedy pragniesz czegoś bardziej niż powinieneś. Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych, to dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja i nie ma reszty. Tylko ludzie z charakterem potrafią zmienić świat na lepszy. Ujrzeć świat w ziarenku piasku, I niebo w polnym kwiecie, zamknąć w swej dłoni nieskończoność, a wieczność w jednej godzinie. Nie wiesz na czym stoisz? - Upewnij się jeszcze obok kogo. Braciszku, ale czemu świetliki żyją tak krótko?
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
Mam predyspozycje do bycia hemoroidem w tyłku
ten ciężki ranek i to ciężkie powietrze, które przecież kochasz i którego nie chcesz tu zimne słońce jest wymieszane z deszczem.. lekko stąpaj, ponieważ depczesz moje sny. mów mi tak, aż Ci nie powiem, ze masz przestać, mów mi tak, aż nie położę nas spać, nie położę nas spać! chodź i powiedz mi słowa słodkie jak Delicje, o których wiemy tylko my, niech moje biszkoptowe serce, owinięte często folią będzie ciepłe wyglądasz tak dobrze chcę złamać Ci serce i dać Tobie moje przejmuję się Tobą to takie szalone skrępowałeś mnie i uwięziłeś słyszę Twoje imię i się przewracam
|
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem, może komuś przypasują. ![]() czyta to w ogóle ktoś .? ![]()
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jest mi nawet żal. Coś się skonczyło,nie bez powodu. I wiesz co?.Dobrze mi bez Ciebie!. Nie waż się przyjaciołką nazwac mnie. I co?.Potrafie przegadać ciszę. I jest dobrze! a kto powie że nie tego w morde!. Pff.Nie czekaj na moj pierwszy krok. Przepraszam kochana,chyba nie bardzo pomogłam.Ale jakiś brak weny mnie napadł. :/ ![]() _______ ___ Lucyferowa - Czyta,czyta ! . I zabieraaaa <<33 Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-02-25 o 21:07 |
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
... bo dwoje zakochanych ludzi
jest wspaniałym dowodem na to ,że całość może być doskonalsza, niż jej poszczególne części. Nie mów mi jak mam żyć. Wiedzialam że nikt nie powstrzyma mnie przed tą miłością ,nawet ty będąc obojętnym. Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie. Obiecuję: Kiedyś dorosnę! Uważaj jak tańczysz, życiowy parkiet bywa śliski! (..) jesteś przy mnie jesteś obok. jestem Tobą, przez tych kilka chwil .. Twoje słowa, Twoje myśli . w mojej głowe , przez tych kilka chwil .. (..) ' I trudno mi się przyznać że to wszystko nagle traci sens gdy Ciebie niema, na głos nie wypowiem że tesknilam gdy nie było Cie, troche za długo.. ' Gdzie jest ogień,który palił nas?! "Czasem chcę używać słów, których nie wypada mi mówić Czasem myślę o rzeczach, których nie powinnam robić. [...] Wyobrażam sobie czasem Ciebie i mnie i nasz szklany stół Jemy wspólnie śniadanie, pamiętasz przecież kiedyś tak było..." brudne mysli. jest bardzo dobrze. dawno nie płakałam. moje niebo i mój świat ma teraz różne kolory i pachnie. dzisiaj będę towarzyszyć księżycowi. Pan Niedostępny Krzyk zamieniam w szept Mój dzisiejszy: Wciąż jesteś „obrazkiem pozostającym w ramie” Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-02-25 o 21:42 |
|
|
|
#3984 |
|
Przyczajenie
|
lucyferowa - czytam.
![]() mi też się wydaje, że moich nikt nie czyta.. ale i tak pisze.
|
|
|
|
#3985 |
|
Raczkowanie
|
Waldemar Goszcz: Nie umiem znaleźć słów. Przyśniłeś mi się znów. W ramionach Twoich wpadam w trans, Z Tobą niczego się nie boję. ![]() Czasem coś powie się za szybko. Płomień 81: Wszystko płynie - przyjdź za nim wszystko minie. Jesteśmy młodzi - łapmy chwilę. wyglądasz słodko jak ciastko z kremem. ![]() Jesteś jak ósmy świata cud. To nie koniec, to początek. Wierz mi będzie dobrze. A może być tak pięknie, odstawmy na bok pretensje. Weź mnie za rękę, kochajmy się przy księżycowym świetle. Będzie świetnie jeśli zechcesz, przy mym boku znajdziesz swoje szczęście. Gwiaździste niebo i my, tak mógłabym całą wieczność. Z każdym dniem wiem, że coraz więcej nas łączy. I tak minie jakiś czas i to lawstory będzie miało trochę mniej jaskrawe kolory. Wita mnie tysiąc pytań bez odpowiedzi. Paktofonika: bo ja jestem Bogiem, uświadom to sobie. ![]() Skromny i bystry. Szczery do bólu, że aż przeźroczysty. wiesz co mnie boli? Że w głowach się pier***i. Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej. ![]() Poczujesz jeszcze, od tych lepsze dreszcze. ![]() |
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
Zupełnie jak ja.
.__ ___ _ -Pamiętam moment, kiedy złudzenia przykryły rzeczywistość... - Gdybyś miał a nie miewał...czas i chęć i gest. -TU NIE CHODZI O TO CZEGO JA CHCE,TYLKO ILE TY JESTEŚ W STANIE MI DAĆ... -Powiedz mi tylko dlaczego w Twoich oczach malują się czarne witraże... -Chcę zapamiętać barwę Twoich słów |
|
|
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
miło.
bez off'a. `nie miałam czasu, żeby nawet wysłać Ci uśmiech.
|
#3988 |
|
Rozeznanie
|
Nie należy bać się zmian, które powodują wyleczenie ran..
L'amore come il vento non si la tocca, la si sente ( Miłość jest jak wiatr jej się nie dotyka ją się czuje) Nobody knows who I.m...-(nikt nie wie kim jestem) |
|
|
|
#3989 |
|
Raczkowanie
|
Przez zamknięte drzwi chciałeś wejść. ****a...a ja ci okno otworzyłam. Nienawidze gdy masz rację. Nie goń mnie bo gubię rytm. Robimy rzeczy, których nie chwali góra. Wykorzystam cię jak szmate. Jesteś jak barbie i się tylko garbisz Przemoknięte serca dwa. Nie tracimy nadzieji.
Rap nas zmienia, rap kreuje, rap ocenia, rap wibruje. nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz!? jedna miłość...dla Ciebie <33 Przepełniona hip-hopem tak jak powierze azotem <33 Edytowane przez tyshe Czas edycji: 2009-02-25 o 21:48 |
|
|
|
#3990 |
|
Rozeznanie
|
"Żeby docenic wartośc jednego roku, zapytaj studenta, który oblał końcowe egzaminy. Żeby docenic wartośc miesiąca, spytaj matkę, której dziecko przyszło na świat za wcześnie. Żeby docenic wartośc godziny, zapytaj zakochanych czekających na to, żeby sie zobaczyc. Żeby docenic wartośc minuty, zapytaj kogoś, kto przegapił autobus lub samolot. Żeby docenic wartośc sekundy, zapytaj kogoś, kto przeżył wypadek. Żeby docenic wartośc setnej sekundy, zapytaj sportowca, który na olimpiadzie zdobył srebrny medal. Czas na nikogo nie czeka. Łap każdy moment, który Ci został, bo jest wartościowy. Dziel go ze szczególnym człowiekiem-będzie jeszcze więcej wart"!!!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

nie nawidze Cie za to, ze musze Cie uwielbiac
nie potrafię nie podkraść <3
) 

Proszeeeeeeeeee
Wszystkim i każdej z osobna ;*
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)