|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
)ja tam lubie miec luz. nie musze patrzec na sluz, TZ nie musi pamietac kiedy mialam okres, kochamy sie wtedy kiedy mamy na to ochote bez stresu
|
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gorzej z tżtem bo biedaczyna jak rano musi wstać to jakbym wam nagrała filmik z jego porannej pobudki to byscie sie dopiero uśmiały hehehe jak krecik chodzi i się w drzwi nie mieści tak się chwieje na nogach pobudka to nie to samo co otworzenie oczu dla tżta haha szkoda że nie mogę wam pokazać bo ubaw po pachy
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam cie chyba( chociaz kto wie) z wami wszystkimi rozmawiam tylko tu wiec nie wiem jak wygladacie i wogole
|
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę w noc poślubną myśleć czy mam dni płodne czy nie teraz mi nie potrzebne bo tżta mam tylko w weekendy ale jak z nim zamieszkam to na pewno sie przydadzą hehehehe
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
lain nie moge cie zacytowac poradni chyba nie da sie uniknac no przynajmniej u nas tak jest ze jak sie bierze slub koscielny to po naukach przedmałżenskich trzeba odbyc rozmowy w poradni dla mnie tez jest to chore i nie recze za swoje słowa jak mi kobita bedzie morały prawic i kazała jakies beznadziejne kalendarzyki prowadzic i jeszcze jej to pokazywac
|
|
|
|
#4686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my zamiast do poradni idziemy na warsztaty komunikacji malzenskiej (ktore zastepuja dwie wizyty w poradni ), a trzecia wizyte podobno mozna odbyc zaraz po warsztatach z ludzmi ktorzy je prowadza i podobno jest to zwykle wbicie pieczatki![]() szkoda, ze w tym roku robia na warsztatach tylko dwa tematy: "porozmawiajmy o naszych uczuciach" i "rozwiazmy ten konflikt". jako ze konflikty rozwiazujemy zawodowo to chyba pierwszy wybierzemy
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-25 o 20:58 |
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nawet znalazlam zdjecia z tych warsztatow
http://www.ipri.com.pl/gal4.htmbedzie wesolo ![]() edit: hmm chociaz to chyba z innych warsztatow zdjecia. ale mysle, ze i tak bedzie wesolo
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-25 o 21:03 |
|
|
|
#4691 |
|
Rozeznanie
|
lain..... noooo pamietam czasy pigułek
... ale teraz nie jest źle...poprostu omijamy dni owulacji (zaledwie kilka w m-cu) metkaa-no naprawdę tajemnicza jesteś nie będę się wyłamywać :P
|
|
|
|
#4692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja myślałam, że te warsztaty zastępują nauki przedmałżeńskie a nie poradnię Ale skoro 3 spotkania tam są to by się wszystko nawet zgadzało
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
lain no moze byc ciekawie
![]() Karlain ty tez nie pisałas skad jestes wazne ze sie rozumiemy
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co? wreszcie sie dzis wynudzilam oj trzeba mi tego bylo ![]() i jutro tez caly dzien sie moge nudzic fajnie
|
|
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
a te warsztaty to w każdym meiscie się znajdzie??? Bo mnie to zaciekawiło
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak jest w innych wojewodztwach to nie mam pojecia. mozna poszukac na podobnych stronach jak ta ktora podalam. Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-25 o 21:18 |
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
ojj ja to niestety dopiero w przyszłym roku będę mogła zrobić nauki bo u nas jest diesięc spotkań tydzien po tygodniu a ja 2-3 weekendy w miesiącu spędzam na kursie tu w lublinie więc nie da rady.. a kurs konczę dopiero za rok więc musimy poczekać a szkoda bo bym już miała to za sobą.. no ale najwidoczniej wszystko w swoim czasie
może szwagra wyślę pierwszego to opowie co tam ciekawego gadają już widzę szwagra na tych naukach hehehe jak wraca w soboty wieczorem do domku po pogadankach o śluzie kobiecym pewnie sobie piwko zabierze ze sobą żeby mu się nie nudziło
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
My już mamy kurs załatwiony bo mieliśmy w szkołach, ale czekaja nas 3 spotkania w poradni rodzinnej.. mojeje siostrze babka kazała prowadzic kalendarzyć.. a że bierze tabsy to skopiowała sobie z neta a babka na to że bardzo ładnie
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wszystkie zostaniemy pochwalone na naukach
|
|
#4702 |
|
Rozeznanie
|
my jeszcze na nauki sie nie zapisalismy...wogole sie zastanawiamy nad tym kursem 2-dniowym..ale czy on załatwia wszystko co z tym związane, czy jeszcze jakies poradnie trzeba zaliczyć???? jak to jest? bo wolelibysmy tylko na ten kurs jechać
mało czasu mamy, bo co jesli nam z nauk wypana 2 sspotkania? cale nauki psu na budę?PS. metko, może i mamy wesele w jednym mieście, ba! moze się nawet widzimy codziennie ![]() ale ty tak mało się udzielasz tutaj, że ja tego nie odczułam......i nie wiem w czym się mamy rozumieć , bo ja akurat nic nie rozumiem z naszych postów ![]() jak się pytasz z jakiego miasta jestem to wypadałoby najpierw samemu powiedzieć z jakiego się jest (ja tak uważam, że warto by się samemu najpierw przedstawić-ja tak robię) a Ty tego nie chcesz powiedzieć OK- to rozumiem, w związku z tym ja tymbardziej nie powiem :P:P można się tego domyśleć co nie ? sorki (już kończę ten temat skąd ja jestem to naprawdę jest nieważne)
|
|
|
|
#4703 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po kursie weekendowym i tak trzeba isc do poradni. a jak wam z takiego zwyklego nieweekendowego wypadna jakies nauki to mozna przyjsc w innym terminie na taki sam temat nawet podobno do innego kosciola na kazdy temat mozna isc grunt to miec w kolekcji pieczatke pod kazdym tematem
|
|
|
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
kaska87 zmiana planów
Jeszcze tylko podpisać umowę i glancuś. I dobrze, że dzięki Tobie natrafiliśmy na tanszego, dzięki temu weźmiemy kamerzystkę, którą chcieliśmy, ale wydawała sie za droga, a takto zamkniemy się w 3750zł, a miało być 4200 Powiem i szczerze, że mam tego fotografa ulotkę z targów, ale po ulotce byłam przekonana, że jest masakrycznie drogi i nawet nie weszłam na stronkę jegoIdę się kąpać, a potem zrobię sobie samotny seansik filmowy "przypadek benjamina buttona" i w kimkę, troszkę sobie pośpię bo na uczelnię na 11 ![]() Dobranoc Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-02-25 o 21:42 |
|
|
|
#4706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahaha może odechce mu się tego wszystkiego??? a moze zaliczy na 5-tkę ! ![]() no mój Skarbek też się wynudzi.... będzie się śmiał ze mnie, jesli będę musiała jakis kalendarzyk prowadzić..pewnie będzie się nabijał z teg mierzenia temperatury i badania śluzu...albo jeszcze palnie, że sam mi będzie badał i nas wyrzucą! ![]() zaproponowałam to metce, ale się nie chce przedstawić, więc i ja nie widzę obowiązku, żeby to robić...nie lubię, jak ktoś czegoś wymaga a sam np: uparcie nie chce się przedstawić nawet na PW (PM) tymbardziej, że metka mało co tu o sobie pisze, a skąd ja wiem kto jest? lain wow, dużo wiesz na ten temat..czyli przez ten rok dałoby radę odrobić wszystkie tematy, tzn zdobyć te pieczątki bardzo mnie to cieszy![]() kurcze, musze lecieć do księdza po weekendzie zapisze nas wkoncu na ten kurs, bo jakos nastepny bedzie niedługo Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-02-25 o 21:48 |
|
|
|
|
#4707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zajęcia fajne całkiem były, dużo sobie porozmawiałam z TŻtem na różne tematy, poza tym był też czas wolny więc pospacerowaliśmy sobie po lasach i nad zalewem.. Ogólnie ok.. Jeden minus, który dla niktórych może byc nie do pokonania.. Nie można dzielic pokoju z TŻtem Co dla mnie było znośne bo miałam fajną dziewczynę w pokoju z którą do późnych godzin rozprawiałyśmy o sprawach ślubno weselnych bo ona miała wkrótce swój ślub i wszystko dopięte na ostatni guzik ![]() Aha a co do zwolnienia to po tym weekendzie masz zrobione nauki, i tzw "Dzień skupienia", a do poradni trzeba jeszcze iśc na 3 spotkania..
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-02-25 o 21:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem ile nasz kamerzysta bierze za kamerowanie wesela... to znajomy więc jak go zaklepywaliśmy to powiedział że jest jeszcze wcześnie i ani umowy jeszcze nie czas spisywać ani ceny jeszcze na 2010 rok nie znał bo zaklepywalismy go w 2008 jeszcze roku.. szwagier będzie miał tego samego to zobaczymy ile weźmie
mam nadzieję że nie więcej niż 2000zł bo mam zamiar się zamknąć z kamerzystą i fotografem w 3 tysiącach i ani złotówki więcej ile wy za kamerzystów płacicie????
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-02-25 o 21:43 |
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
aha, psozukam, zobaczę
![]() no wiadomo, ze różnie i wiadomo, ze coś kosztem czegoś, co nei zmeinia faktu, że kiepsko wpływa na moje morale wieść, że za tą samą robotę w mieście obok zarabia się 2 razy tyle co ja Ja zarabiam 100zł mniej, niż podałaś.Co do nauk w szkole, to podobno nie każdy ksiądz je uwzględnia. My też mamy je zrobione, ale nie wiem, gdzie podziałąmz aświadzcenie i Tż tak samo ;/ Da się to jakos wyciągnąć ze szkoły lub parafii, z której byłs zkolny ksiądz?
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
tancerka nasza kamerzystka bierze 2400zł, ale filmy robi wypasione. W naszym będzie standardowo czołówka, pokaz ze zdjęć, przygotowania, teledysk plenerowy i końcowy oraz z czym się u nikogo nie spotkałam wcześniej - parodia 10-15 minutowa, do ludzi z wesela będą postawione dialogi z kultowych polskich komedii (rejs, miś, killer itd.), śmieszne tańce - super to jest. Babka warta tej ceny, chociaż i tak w ciężkim sercem
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2009-02-25 o 21:52 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

popołudnia wolne, weekendy wolne zyć nie umierać
pobudka to nie to samo co otworzenie oczu dla tżta haha szkoda że nie mogę wam pokazać bo ubaw po pachy 

Ja zarabiam 100zł mniej, niż podałaś.