![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
![]() Znowu coś m.in. sprzedaje? A potem się pewnie rozmyśla.... Takie zabawy w kotka i myszkę ![]() O! I są "rozważania" o niektórych blogach ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-25 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |||
Wiedźma
|
Mnie też nie.
![]() Dla kogo szczęście, dla tego szczęście... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4233 | |||
Zakorzenienie
|
Tosz to mowie przeciez prawde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Np ![]() ![]() Cytat:
Tiaaaa $$$$ i One Million sie sypia i duzo ludzi rozczarowuja ![]() --------------- A co powiecie na panow: Nr1-Heath Ledger Nr2 i 3-Jacob Benjamin Gyllenhaal Panie: Nr1-Anne Jacqueline Hathaway Klecilem tego posta od 25minut ![]() A czytaliscie to? Cytat:
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2009-02-25 o 19:48 Powód: edit |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Urodowo, pod przymusem. wolę Gylenhaala niż Ledgera.
A najbardziej wolę Vincenta ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
grozi wypollizowaniem
|
wczoraj, z nieświeżego brukowca, dowiedziałam się,że nie żyje moja znajoma z ogólniaka, zmarła w maju ub.roku. W sumie znajoma z widzenia bardziej, ale była dosyć znana. Kurcze dziwnie się czuję, niby nikt bardzo bliski,ale jakoś nie mogę uwierzyć że jej nie ma. Normalnie nie moge
![]()
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i w Donnie Darko dawal czadu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On jest dla mnie za "słodki, to spojrzenie małego szczeniaczka.... dlatego napisałam o wyborze takim "z musu".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I zmykam do starannie wygrzebanego, ciepłego dołka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
BAN stały
|
Cytat:
Polecam serum loreala do kręconych włosów hairmix, ja mam do prostych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4242 |
Zadomowienie
|
![]() No, Sabbath, Ty nasze BIAŁE SŁOŃCE ![]() ![]() Wiem, że sa tu Panie doktor, ale może ktoś w ogóle wie, bo ja już nie wiem. ![]() ![]() ![]() ![]() Niech mnie ktoś przytuuuuuliiiiii... ![]()
![]() |
#4243 | ||||
Wiedźma
|
A tak to ja też.
![]() A może jednak nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No cóż - warto przezywać każdy dzień do ostatniej kropelki, jak gdyby miał być tym ostatnim. Cytat:
Cytat:
![]() A ogólnie, jestem zwykłym świrem piszącym za darmochę rzeczy, na które nie ma popytu. ![]() Pisanie bloga jest jak otwieranie okna podczas śpiewania w wannie (o ile ktoś ma okno w łazience). ![]() Cytat:
Przytulam oczywiście - ![]() Próbowałaś dla ulgi obniżyć temperaturę chłodną kąpielą? Chłodnym okładem na czoło? No i może powinnaś pójść do innego lekarza? Gorączka bardzo wycieńcza. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-26 o 00:18 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też bardzo cenię Twoje pisanie, bardzo lubię Twoje recenzje. W poście Twistera zmierziły mnie jednak nadmierna patetyczność i egzaltacja. Niektórzy potrafią pisać dobrze z patosem, inni nie. Twister nie. Dlatego śmieszą mnie trochę takie nadmuchiwane teksty. Ale może za surowa jestem? ![]() Cytat:
![]() ![]() Najgorsze jest to, że naprawdę nic mi nie pomaga na tę gorączkę. No zawzięła się bestyja i trwa w najlepsze. A żadnych innych objawów nie mam - ani kataru, ani bólu gardła, mięśni, czy co tam boleć jeszcze może. Ani nic, co świadczyłoby, że choroba toczy moje ciało (ach, och, patetyzm). Tylko ta gorączka, pobolewanie głowy, a co za tym idzie, zdenerwowanie, ba, wkurzenie na wszystko! I marudność. I złośliwość. ![]() Cytat:
![]() Tylko przez kontakty ściśle fizyczne, Gryksiu ![]() Jezus, jaka ja się wredna przez tę chorobę zrobiłam. ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale nie będzie słońca! Dopóki mi nie minie gorączka, będzie ten okropny, wstrętny śnieg! Więc lepiej niech ktoś coś szybko wymyśli, bo się zamienię w damskiego Grincha, z tym, że zamiast Świąt, to wiosny NIE BĘDZIE, a co!
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Pisanie bloga jest jak otwieranie okna podczas śpiewania w wannie (o ile ktoś ma okno w łazience). ![]() I tak to widzę. Twister na pisaniu bloga buduje poczucie wyjątkowości. Domyślam się, że bardzo mu ono potrzebne z powodów pozablogowych i może dlatego tak mu to nie zawsze dobrze wychodzi...? Ja nie potrafię nic poradzić na to, że mnie go żal... A co do patosu... Kurczę, no wiem, że nadęte są te moje recki czasami (albo często), ale pozwalam sobie, bo dla mnie perfumy to tylko perfumy. Można przeginać bez konsekwencji. W końcu nie piszę o niczym ważnym, czyż nie? ![]() A że każdy może pisać co chce i jak chce to prawda. Dla mnie granicą jest nietolerancja (i tu mam na myśli zjawiska typu rasizm, faszyzm, dyskryminację ze względu na religię etc) i nawoływanie do krzywdzenie ludzi lub zwierząt. Może jeszcze coś by się znalazło. Można pisać co się chce, szczególnie jeśli (jak ja na przykład) wypisuje jakieś pierduty o perfumach, szydełkowaniu artystycznym czy tipsach. ![]() Ogólnie mnie się nawet twisterowe recki podobają często. ![]() Cytat:
![]() A co do marudności - wierzę, że po 2 tygodniach można być umordowanym taką chorobą. szczególnie, jeśli nadal nie wiadomo, co robić. ![]() Nasze Ty słońce (nie białe, prosze się nie obruszać ![]() ![]()
![]() |
#4248 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O perfumach czasem można, a nawet trzeba pisać stylem podniosłym, czasem tak się "czuje". Ale, na bogów, nie popadajmy w przesadę. Czasem zbytni patos wywołuje raczej śmiech pusty, niż wrażenie czegoś wzniosłego. Ale może ja tak tylko mam. Może za dużo książek o retoryce i poetyce przeczytałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2009-02-26 o 01:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szperam po necie, szukam coś dla niej. Potem okazuje się że nie pomaga, albo i włosy wysuszy, a ja mam wyrzuty sumienia że zaszkodziłam ![]() Oby tym razem pomogło.
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
grozi wypollizowaniem
|
Be Yourself! Taka gorączka nawet niewielka to bardzo niepokojący objaw! Powinnaś się koniecznie przebadać. Zacznij od morfologi i OB
![]()
#4252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
mi się kojarzy z gronkowcem. Moja koleżanka kiedyś tak miała i potem okazało się,że to właśnie gronkowiec.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Dziewczyny znacie ten sklep: https://fragrancesite.com same cuda maja i prawie za darmo...tygrysy, OIki, chaosy,.. .. ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-26 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez te kilkanaście dni organizm po prostu podwyższał temperaturę, żeby zwalczyć tę infekcję.
![]() |
#4256 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Od długiego już czasu swędzi ją skóra głowy, co jakiś czas problem łupieżu do tego. Sędzenie jest bardzo uciążliwe, niedawno doszły jeszcze małe krostki wypełnione płynem, coś jakby zbiory płynu surowiczego. Podobne zbiory pojawiły się też na dziąsłach. Tyle wizyt u lekarzy i czasem przez chwilę się nie pojawiają, ale swędzenie pozostało. Stąd te mazidła żeby to swędzenie załagodzić. Bąble z płynem na razie chwilowo w uśpieniu.
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Życzę Ci zdrowia, Be Yourself ![]()
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Be Jak dla mnie to 90% na gronkowca a tez 10% to inna jakas badziewna bakteria
![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.